עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zz66,

המחירים אותם מחירים http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2223&catId=3 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2100&catId=3 ברור שהN4030 המפרט שלו יותר טוב,השאלה היא כמה זה מורגש? יש לו 5400RPM בדיסק קשיח לעומת 7200 של הN3010,כמה זה מורגש? ושאלה אחרונה,כמה הכרטיס מסך הלא מובנה שיש ב4030 טוב יותר,והאם הוא יגרום למשך סוללה קצר יותר?

2. שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים ברזו' 1680X1050 בתקציב של עד 3500 שקל. רעש ומראה של המארז לא משנים, המחשב יהיה בחדר די חם (קומה 1/1 בבית פרטי בלי מזגן), אז אם זה משנה תתחשבו בקירור למעבד וכ. מסך. התקציב לא כולל ציוד הקפי כלשהו. עריכה: שכחתי לציין, בלי OC. עוד משהו- תבנו לי בבקשה מפרט בTMS. תודה מראש, אורי

3. Started by jaaviel,

שלום קיוויתי שמישהו יוכל לעזור לי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש אני משתמש לזה למשחקים לא כבדים מדי מקול אוף דיוטי1 עד לפיפא 11 רציתי לדעת אם מישהו יכול בבקשה להציע לי איזה מחשב נייד לקנות או איזה חומרה שתהיה במחשב כגון: איזה מעבד או איזה כרטיס מסך. רציתי לדעת אם כרטיס מסך של 512MB ATI Mobility הוא בסדר לסוג מחשב הזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by adam87,

שלום לכולם מחשב לסטודנט הנדסה רפואית ללא מסך ומערכת הפעלה. מיועד לתוכנות משרדיות (office, visual studio, matlab...) סביבות 2000 שח, אם אפשר לחסוך-טוב. השקט לא חשוב, אין שום דרישות מיוחדות למשחקים, אזור באר שבע עדיף. בחנות מסויימת המליצו על: Core 2 Duo E7500 ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS נראה לי רכיבים קצת ישנים. יש אפשרות למחשב יותר חדש במחיר המדובר. תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. שלום לכולם, אחרי שלא התאפשר לי לקנות לפטופ מארה"ב כמו שרציתי, אין לי ברירה אלא לקנות מחשב בארץ... אני לומדת תקשורת חזותית ואתעסק עם תוכנות כמו פלאש, פוטושופ, אילוסטרייטור וכ"ו, לכן אני מחפשת מחשב שיהיה מספיק חזק וטוב בשביל להפעיל אותם. התקציב שלי הוא בסביבות 4000 ש"ח (איתו הייתי יכולה להשיג מחשב מתקדם של Dell studio). מה שמצאתי שקרוב לטווח המחיר, הוא הדגם של Dell inspiron N5010, עם המפרט הבא: Intel® HM57 Express Chipset לוח אם Intel i3-350M(2.26 GHz) Mobile CPU מעבד 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 זיכרון- עם אופציה להרחבה ל 8GB 320GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner כוננים 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital חריצי הרחבה 15.6i…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב לאינטרנט, סרטים, אופיס (בעיקר וורד) ומשחקים קלים עד בינוניים (fifa,pes,gta...) הוא רוצה להשקיע 2000-2500 ש"ח גג, יש לו מסך 19' שטוח, מקלדת, עכבר ורמקולים והוא רוצה רק את המחשב (לוח אם, מעבד, צורב, הארד דיסק, כרטיס מסך,כרטיס קול). ניסיתי לשכנע אותו לקנות amd משום שהיא מציעה יחס גבוה יותר של ביצועים לעומת המחיר, אך הוא רוצה intel ואמרתי לו שזה יהיה יותר חלש מamd. לבסוף הסכמנו לבנות שני מפרטים, אחד של intel והשני של amd, אז אם תוכלו לבנות 2 מפרטים שונים אחד של אינטל והשני של amd ואז הוא יבחר. המחשב אמור להיות שקט, אבל בגלל הסכום הקטן שהוא מוכן להשקיע, אני יודע שהחלקים לא יהיו הכי שקטים שיש. הוא לא משאיר את המחשב דלוק בלילה, וזה רק לכמה שעות ב…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by DBMyself,

שלום יש לי Dell Studio 1535. כשהמחיצות מחולקות שיש לי כונן C בנפח 220GB וכונן D בנפח 10 GB שזה בעצם כונן Recovery שמכיל קבצים שDELL שמו וככה זה הגיע לי עם המחשב. אני יודע שהכונן D מכיל קבצים שיש לי אפשרות להחזיר את המערכת הפעלה ל-factory default. אני רוצה לפרמט את המחשב ולחלק את המחיצות בצורה שונה. האם זה מספיק שאני אגבה את הקבצים שיש בכונן recovery כדי שאח"כ אוכל להחזירם ולהשתמש בהם במקרה הצורך? ואם לא מה ההשלכות של מחיקה של הקבצים האלה? והאם הם שימושיים עדיין למרות שקניתי את המחשב עם ויסטה ומאז התקנתי WIN7 על המחשב? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yalkobi,

יש לי מחשב נייד עם מעבד p8400 האם הוא חלש יותר מול מעבד כדוגמת T4300 ומה הבדל בין סדרת ה T כדוגמת T9500 תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  9. אהלן אני סטודנט אני מחפש לקנות נייד וקיבלתי הצעת מחיר למחשב הבא (התחתון) http://img193.imageshack.us/img193/2397/lptpk.jp-g מעבר לשימוש בתוכנות שקשורות בלימודיםהייתי רוצה שתהייה לי האפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולצפות בסרטים 1080 האם המחשב ובמיוחד הכרטיס מסך יעשו את העבודה? איך המפרט בכלליות? תודה רבה!

10. שלום , הצגתי פה היום מספר מפרטים בכל מקרה החלטתי לקנות אך ורק מ KSP לאחר כמה התייעצויות / בדיקות / השוואות וכדומה קישור לאשכול קודם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478255.0 התקציב המקסימלי הוא 2,500 ש"ח כולל החריגה + / - ( כולל ניצול מקסימלי של התקציב ) המחשב מיועד למשחקים כעיקרון , משחקים של שנת 2009-2010-2011 ונניח לעוד חצי שנה / שנה משחקים לדוגמא : Metro 2033 / Fifa 2011 / Medal of honor / Cod / Darksiders וכדומה , בנוסף משחקי רשת המסך של המחשב הוא 23 אינץ של פיליפס מסך חדש , אין צורך בשום ציוד היקיפי אפשר להוריד את הצורב יש ברשותי כבר צורב. השקט של המחשב דיי חשוב כי אני משאיר אותו הרבה זמן דלוק כעיקרון , לא צריך מערכת הפעלה , אבל כן הרכבה בחנות. אוברק…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הדגם של הזכרון הוא: זה 2 ג'יגה Samsung M471B5673FH0-CH9 DDR3-1333 תודה לעוזרים חשוב שיהיה אותו דגם ואם לא אז רק חברה שונה אך כל התזמונים והמהירות שיהיו שווים ..

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  12. http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122658 האם זה מחיר טוב לדעתכם? אני צריך את המחשב לצורך גלישה באינטרנט בלבד עבור הורי.

13. Started by wavega,

האם יש דרך לחבר אנטנה עם מתאם USB כדי להגדיל טווח קליטה לרשתות אלחוטיות<?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by torbi,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-100 ש"ח ורק עם השינוי קיצוני.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט סרטים ומשחקים (כמו פולאוט3 ) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש מסך ישן של מאג 17 אינצ בעתיד אני אקנה גם מסך שטוח... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פולאוט 3 ובסגנון.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רק לשם הגיחוך כיום יש לי מחשב משנת 1999 כרטיס מסך משודרג FX5200 אז אני לא מחפש את היכולות המטורפות... 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by Weihenstephan,

מחפש מחשב נייד עם מקלדת *מלאה* כולל האיזור של המספרים מצד ימין, חשוב לי שהאיכות בניה של המחשב תהיה עמידה שאפילו פיל אפריקאי לא יוכל להזיז לו... ולא, לא בא לי על מחשבים מוקשחים\חצי מוקשחים. חשוב שהוא יהיה עשוי מחומרים חזקים, מסך 15.6 ומעבד סביר, אני הולך להריץ עליו תוכנות סימולציה GIS וכאלה. יש המלצות?

16. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש ויש כמה דברים שאני מעוניין שיהיו/לא יהיו ראשית אני רוצה מעבד אינטל בלבד... I3 או I5 כפול ליבה.. שנית אני רוצה רק 2G זיכרון ( אינ יוסיף בהמשך.. ) דבר נוסף זה הכרטיס מסך.. מצד אחד אני רוצה כרטיס ממש טוב על מנת לשחק במשחקים כמו פולאוט 3 וכו' מצד שני התקציב כמו שאתם רואים זעום... אין צורך בציוד הקפי וניתן לחרוג ב100-200 ש"ח אם יהיה הבדל משמעותי... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. דרושות המלצות מניסיון בבקשה רצוי מחיר משתלם יחסית כמובן, באתרים בחול נתקלתי בהרבה משטחי עגינה שלא נתקלתי בהם בZAP כדי להזמין מebay? תודה על כל עזרה נ.ב. DELL XPS 1530 ז"א שמותאם ל 15 אינצ' עדיפות עם יציאות USB בבקשה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by elior021,

אהלן הרכבתי מפרט עם חבר הדרישות הם משחקים ומכונות וירטואליות Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray P7P55D EVO s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 3xPCI-E 4 סטיקים 2GB Kingston 1333 GTX465 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E של inno3d Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 Twelve Hundred Gamer Black (No PSU) 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (Retail המחיר הסופי הוא 5760 תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by omri284,

. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע אוברקלוק האם…

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by MoSQuiTo,

אם צריך ניתן לחרוג בכ500 ש"ח. נק' חשובות: 1. הכי חשוב- מארז ברוחב של מקסימום 18 ס"מ, במידת הצורך אני אקנה ANTEC NSK2480B + 380W EARTHWATTS PSU. 2. נראה לי שאני מעדיף כרטיס מסך חיצוני (כמובן כמובן עם יציאת HDMI) כך שיוכל להריץ משחקים לאו דווקא הכי חדשים (למשחקי רשת וכדומה). 3. המחשב ישמש גם כשרת האחסון של הבית. אבל נראה לי שבשלב ראשוני טרה יספיק. 4. כרטיס רשת עם אנטנה חיצונית המחוברת בכבל למחשב עצמו (מכיוון שהמחשב יתחבא מאחורי ארונית). 5. מעבד יחסית "חזק" (I3?) שיתמודד יפה עם קבצים גדולים ועם השנים נק' פחות חשובה עבורי היינה נושא הרעש. מכיוון שהסלון לא קרוב לחדרי השינה (כמובן שלא בא לי לראות סרט ליד גנרטור). בגדול קיבלתי מושג טוב על מה אני צריך מפה: http://hwzone.…

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מחפש מפרט של מחשב לשימוש יומיומי (גלישה סרטוני וידאו ומעבד תמלילים) ללא מטרות גיימינג כמובן. שיוכל לשרת את בני ביתי בפעולות המאוד בסיסיות שהם עושים. *המחשב לא צריך מסך. *המחשב צריך להיות כולל עכבר ומקלדת ואם מתאפשר גם רמקולים. תודה רבה מראש גיא

22. מעבד - Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8GHZ Tray 1 יחידה Arcatic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775\156\1136 CPU Cooler 1 יחידה Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPEST SOCKET 1156 1 יחידה Transcend 4GB Kit (2GBX2) DDR3 1333Mhz Core i3 i5 i7 1 יחידה Samsung 1TB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ 1 יחידה GainWard GeForce GTX460 1GB Golden Sample GDDR5 1 יחידה LG GH22 SATA X22 Black 1 יחידה SeaSonic S12II-620Watt 80 Plus Bronze 1 יחידה COOLERMASTER HAF 922 * הכל מאתר RSM.

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  23. היי, אשמח לשמוע מבעלי המחשבים הנ"ל, מה בערך זמן הסוללה האמיתי בשתי רמות: - שימוש בסיסי: אינטרנט, אופיס, מוזיקה - שימוש יותר אינטנסיבי: צפיה מתמשכת (כאילו 10) של סירטוני youtube ברמה נמוכה, או סרט מלא. אני גם עושה מוזיקה ומתכנת, אבל על זה הרוב לא ידעו לענות, אני מניח. על ה-Q330 אני מוצא נתונים שונים בכל מני כתבות, או בסקירות ב-youtube (מישהו דיווח על 2.5 שעות של שימוש לא מאוד אנטנסיבי). אודה לכם אם תענו לי, וולטר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by guyl3,

שלום לכולם , אני סבור שהכותרת ממצאת בקשתי

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה באופן תמידי, חיבור hdmi, לטלוויזית full hd. נפח לפחות של 250gb. אין צורך בהפעלת משחקים, המחשב לצורך צפייה בסרטים וניגון שירים - דרך הטלויזיה. אין לי תקציב, כי אני לא מכיר את טווח המחירים, איזה מחשב/מפרט אתם מציעים? תודה לעונים (;

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים