ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
היי, המחשב מיוחד לתלמיד כיתה ז', וישמש בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט ולימודים (Microsoft Office). יש צורך במערכת הפעלה, ציוד היקפי, חוץ ממקלדת ורמקולים שיש ברשותי. מעוניין במסך 22" ומעלה. בנוסף, מכיוון שאין חיבור לרשת תקשורת בסביבת המחשב, ויש wifi בבית, יהיה צורך להוסיף כרטיס רשת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Mi…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי מת לי המחשב בבית ולכן יש לי צורך דחוף לקנות מחשב חדש בהקדם (ולצערי - בלי לחכות שמחירי ההרדיסקים המופקעים יירדו. אופציה - לקנות אותם בחוץ ולהביא לחנות שבונה, שתכניס אותם...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות כמה שיותר ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אמור להריץ חלונות 7 אולטימייט 64 ביט. מינימום - חלונות 7 פרופסיונל 64 ביט. אופיס 2010. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום: אני מחפש לקנות מחשב להורי לגלישה ,מדיה ואופיס. חשוב שהמחשב יהיה אמין ועמיד לשנים. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ?גלישה ,מדיה ואופיס כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 4K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ניתן לחרוג במידת הצורך ואם משתלם ניתן אף להגיע ל4.5K ויותר, מחשב זאת השקעה טובה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת הלכתי לאיבוד באשכול לעורכים הגרפיים, מקווה לקצת הכוונה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ 4000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ו-AutoCAD לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ' , לא WIDESCREEN. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית קלה( word excel) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DayZ Bf3/4 Gta V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית קלה( word excel) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DayZ Bf3/4 Gta V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי המחשב שלי כבר סוס מת, ועוד מעט יוצא GTA V. משמע - זוהי שעת הכושר. אני רוצה מחשב שיריץ בלי בעיה את GTA V, על הגדרות גבוהות ככל האפשר. אם זה דורש שנקרא למחשב "מחשב גיימינג" - שויין. העיקר שיריץ. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב ? אופיס, פוטושופ, GTA V א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V. רבאק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה באינטרנט ,יפעל 24/7 אז צריך להיות קירור טוב ומפרט עמיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים ומשחקים כמו: BF3, GTA, PROTOTYPE 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?-->3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנס ות ולחסוך? --> לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --> 100עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? --> משחקים תכני HD סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).משחקים --> מזדמן סרטים ותכני HD --> כבד משחקים שישוחקו על המחשב. --> bf3 mw3 mass efect3 הרזולוציה הטבעית --> 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? --> גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? --> לא אין צורך בציוד הקיפי 4. האם …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף =) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל (עם יש משהוא חשוב אז אפשר עוד כמה מאות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית, אני אצלם גיימינג במחשב אז כדאי זיכרון גבוה לרינדור (לא משהוא מיוחד כי יש לי גיבוי חיצוני) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ברור לגיימינג ועריכת מדיה של גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים, אין לי משחק ספציפי כי עדיין לא החלטתי איזה משחק לקנות. -מהי הרזולו…
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אהלן חברים, ראשית יש לכם פורום מעולה בעבר היה לי יוזר פעיל הרבה שנים פה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.0k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך בתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ 500 ש"ח מקסימום חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מאומצת + HTPC סביר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד בדפדפן וריבוי משימות (לא תוכנה ספציפית) - לא גיימר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע מחובר 23 אינץ' ב 1080p אבל צריך להישא…
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש ב ECLIPSE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד, עריכה גרפית, לכידת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pro Tools, Photoshop - תדיר. עריכת וידאו קלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080x2560 (מסך 25UM58 LG או 29UM68) -לאילו …
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי - 3.5K - לא ניתן לחרוג ומעדיף לחסוך 2. שימושי המחשב: משרדי (אופיס ואינטרנט) במספר רב של חלונות פתוחים במקביל וסרטי HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט של המחשב חשוב מאוד (שכן ישמש לסרטים) 5. לא מתוכנן OC 6. יש לכלול מערכת הפעלה חלונות 7 7. אשמח להמלצות לחנויות בת"א 8. הקנייה מתכוננת מיידית המחשב לא מיועד למשחקים אז אני חושב שאעביר את כרטיס המסך שלי מהמחשב הנוכחי לחדש - AMD Radeon HD 6700 Series חשבתי על מפרט המשלב בין המפרטים המומלצים 4, 24, 25 ו-26: [TABLE=class: cms_table, width: 1034] [TR=class: cms_table_firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cms_table_specs …
-
- 26 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לא מתכוון לעשות OC אני רוצה שהוא יריץ ויסטה בלי שום בעיה שקט שיריץ 720P בלי בעיות יציאת HDMI מסך 19' אם אפשר להכניס בתקציב הזה 22' יהיה עדיף אבל לא על חשבון דברים אחרים אני גר בחיפה אז חשוב לי שזה יהיה מחנות באזור אפשר לחרוג מהתקציב בפלוס מינוס 100 שקל ועוד שאלה חשובה, האם עדיף לי לחכות עד ינואר כי המחירים הולכים לרדת? תודה רבה לכול העזורים מראש
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אוקי אז ככה התקציב הוא קטן עד ל3000 ש"ח [אפשר לחרוג אבל בטיפה!! כמובן רק אם יש צורך] עכשיו המחשב מיועד לכל מיני..אני בעיקר באינטרנט מוריד דברים גולש שומע שירים ולפעמים אני משחק שיוצאים משחקים שאני אוהב לדוגמא FIFA NFSPU2 NBA קאונטר סטרייק חשוב לי מחשב חזק שלא ייתקע כל פעם שאני פותח את הוינאמפ או כל דבר אחר... שיחזיק די הרבה זמן אני צריך רק את המחשב עצמו בלי שום ציוד הקפי [כמובן שכונן וכו..] מעבד מועדף AMD 64 זהו תבנו לי משהו טוב בתקציב הזה
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב שיוצב בסלון, יחובר לטלויזיה HD באמצעות כבל HDMI וישמש בעיקר לצפיה בסרטים ולמשחקים. ברור לי שבמחיר הזה לא אוכל לקבל מחשב גיימינג כבד. מעוניין גם שלא ירעיש יותר מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך עד סביבות ה 200ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד סביבות ה 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? , משחקים ובעיקר צפיה בסרטי HD כאשר המחשב יוצב בסלון ויהיה מחובר לטלויזיה דרך כבל HDMI. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, מירוצים, אסטרטגיה. -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח (מתוכם כ-900 ש"ח מוקצים למסך דל 2314). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי ע"י אדם מבוגר - גלישה באינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך של דל 2314 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום!!בבקשה לא מהמפרטים הממולצים......... ללא הארד דיסק וללא צורב .. המחשב בעיקר לאינטרנט ולא למישחקים ואם איפשר שהמסך יהיה 17 אינץ (וגודל הנקודה במסך יהיה 0.21) וגם מארז יפה כאיךו מואר
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ראיתי בחנות מסויימת מפרט ב 3350 ש"ח לDUAL CORE של INTEL הנה המפרט: P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE GIGABYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E DDR II 667 1GB DUAL CHANEL 2 x 512MB? MAXTOR 160GB (8MB) SATA II GIL Alastor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 EC ATX MIDI PFC 400W Black and Yellow 2546 מה אתם אומרים ? מה אפשר לשנות המגבלת התקציב ?
-
- 15 תגובות
- 980 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב לנצל ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 500 2. מה שימושי המחשב תכנות א) תוכנות עיקריות: Visual Studio, VMWare, LAMP ב) גיימינג: המחשב לא מיועד לגיימינג, אבל אני כן רוצה אופציה של חיבור 2 מסכים במקביל 3. ציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלול (OC) לא 7. מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות: בלי תוכנות, עם הרכבה. 8. העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: כל חנות באיזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: ממש לא קריטי, אבל לוח אם שבא עם חיבור IDE אם קיים כזה 10. שדרוג המחשב: לא תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט וסרטים ומשחקי אסטרטגיה (מדוגמת AGE OF EMPIRES למשל). מעבר לזה אני לא מריץ משחקים כבדים. אני לא מתכנן OC או שדרוגים עתידיים (מקווה שהמחשב יחזיק יותר משנה...). אני רוצה מחשב שירוץ עם ויסטה באופן חלק. המחשב אמור להיות ממוקם מתחת לשולחן כך שלא חשוב המראה של המארז. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי עם מפרט סביב ה-3K לשימוש זה. אם אתם חושבים שתוספת קטנה בתקציב תועיל משמעותית למפרט - ציינו אותה בבקשה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 978 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta וכל מיני משחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-