עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mgs_foxhound,

טוב.. בואו נתחיל: 1.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך : לנסות לחסוך ואם זה יפגע בביצועים בצורה קריטית אז לא לחסוך חריגה בסכום במידת הצורך - עד 1000 שקל + - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים (בלי גבולות והגבלות ) ואוברקלוק א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד: כל המשחקים החדשים שיש ושיהיו. רצוני שלא תיהיה לי הגבלה להריץ משחק על highest settings. עם רזולוציה מטורפת לדוגמא : bbc2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד :גבוהות במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי : מסך FullHD מעל ל20" מיוחד למשחקים עם זמן תגובה מהיר. עם כניסת DVI למחשב, וכניסת HD…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by jaaviel,

שלום קיוויתי שמישהו יוכל לעזור לי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש אני משתמש לזה למשחקים לא כבדים מדי מקול אוף דיוטי1 עד לפיפא 11 רציתי לדעת אם מישהו יכול בבקשה להציע לי איזה מחשב נייד לקנות או איזה חומרה שתהיה במחשב כגון: איזה מעבד או איזה כרטיס מסך. רציתי לדעת אם כרטיס מסך של 512MB ATI Mobility הוא בסדר לסוג מחשב הזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. שלום, מדובר בנייד של טושיבה(כרגע אני לא יודע מה הדגם המדוייק), היא אומרת שהמסך שחור ואם מתקרבים מאוד אפשר לראות את התצוגה בקושי. נכון לעכשיו היא כיבתה את המחשב וניתקה את הסוללה, יש דרך להציל את המסך או שחייבים ללכת למעבדה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by adam87,

שלום לכולם מחשב לסטודנט הנדסה רפואית ללא מסך ומערכת הפעלה. מיועד לתוכנות משרדיות (office, visual studio, matlab...) סביבות 2000 שח, אם אפשר לחסוך-טוב. השקט לא חשוב, אין שום דרישות מיוחדות למשחקים, אזור באר שבע עדיף. בחנות מסויימת המליצו על: Core 2 Duo E7500 ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS נראה לי רכיבים קצת ישנים. יש אפשרות למחשב יותר חדש במחיר המדובר. תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. שימוש משרדי נטו, בלי גרפיקה סרטים או משחקים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by yonit,

קניתי נייד עם יציאת VGA וחיברתי את הנייד למסך אבל אני לא רואה על המסך כלום. האם צריך להגדיר לו בהגדות שאני רוצה שישדר למסך חיצוני ולא למסך המובנה? בתודה מראש

• 23 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. שלום לכולם, אחרי שלא התאפשר לי לקנות לפטופ מארה"ב כמו שרציתי, אין לי ברירה אלא לקנות מחשב בארץ... אני לומדת תקשורת חזותית ואתעסק עם תוכנות כמו פלאש, פוטושופ, אילוסטרייטור וכ"ו, לכן אני מחפשת מחשב שיהיה מספיק חזק וטוב בשביל להפעיל אותם. התקציב שלי הוא בסביבות 4000 ש"ח (איתו הייתי יכולה להשיג מחשב מתקדם של Dell studio). מה שמצאתי שקרוב לטווח המחיר, הוא הדגם של Dell inspiron N5010, עם המפרט הבא: Intel® HM57 Express Chipset לוח אם Intel i3-350M(2.26 GHz) Mobile CPU מעבד 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 זיכרון- עם אופציה להרחבה ל 8GB 320GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner כוננים 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital חריצי הרחבה 15.6i…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים ברזו' 1680X1050 בתקציב של עד 3500 שקל. רעש ומראה של המארז לא משנים, המחשב יהיה בחדר די חם (קומה 1/1 בבית פרטי בלי מזגן), אז אם זה משנה תתחשבו בקירור למעבד וכ. מסך. התקציב לא כולל ציוד הקפי כלשהו. עריכה: שכחתי לציין, בלי OC. עוד משהו- תבנו לי בבקשה מפרט בTMS. תודה מראש, אורי

9. היי, אני זקוק למפרט של מחשב בשביל אמא, שהשימושים שלה במחשב מסתכמים בעיקר בגלישה באינטרנט ואופיס. לדעתי המחשב המינימלי שקיים בשוק היום יסדר יופי את הדרישות שלה, אבל אני מאוד לא מעודכן ומעדיף להתייעץ פה.. התקציב הוא לא באמת פקטור, זרקתי 1500 ש"ח כהערכה גסה של כמה מחשב כזה אמור לעלות בעיני, אבל אם לצורך העניין מחשב כזה צריך לעלות 1000 או 2000 זה יהיה סוף העולם... אין שום צורך בציוד הקפי או במערכת הפעלה וסביר שהמחשב לא ישודרג במי יודע כמה שנים הקרובות/רחוקות... כתושב ראשל"צ אני מעדיף מפרט מskypc אבל אם זה מאוד קריטי בימינו אני פתוח גם לשמוע מפרטים ממקומות אחרים.. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by zz66,

המחירים אותם מחירים http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2223&catId=3 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2100&catId=3 ברור שהN4030 המפרט שלו יותר טוב,השאלה היא כמה זה מורגש? יש לו 5400RPM בדיסק קשיח לעומת 7200 של הN3010,כמה זה מורגש? ושאלה אחרונה,כמה הכרטיס מסך הלא מובנה שיש ב4030 טוב יותר,והאם הוא יגרום למשך סוללה קצר יותר?

11. Started by DBMyself,

שלום יש לי Dell Studio 1535. כשהמחיצות מחולקות שיש לי כונן C בנפח 220GB וכונן D בנפח 10 GB שזה בעצם כונן Recovery שמכיל קבצים שDELL שמו וככה זה הגיע לי עם המחשב. אני יודע שהכונן D מכיל קבצים שיש לי אפשרות להחזיר את המערכת הפעלה ל-factory default. אני רוצה לפרמט את המחשב ולחלק את המחיצות בצורה שונה. האם זה מספיק שאני אגבה את הקבצים שיש בכונן recovery כדי שאח"כ אוכל להחזירם ולהשתמש בהם במקרה הצורך? ואם לא מה ההשלכות של מחיקה של הקבצים האלה? והאם הם שימושיים עדיין למרות שקניתי את המחשב עם ויסטה ומאז התקנתי WIN7 על המחשב? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yalkobi,

יש לי מחשב נייד עם מעבד p8400 האם הוא חלש יותר מול מעבד כדוגמת T4300 ומה הבדל בין סדרת ה T כדוגמת T9500 תודה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  13. היי אני מחפש מחשב בסביבות ה 3000-4000 ש"ח (אם אתם חושבים שצריך יותר אתם מוזמנים להגיד). המחשב ישמש בעיקר ל SC2 אבל אני מניח שבעתיד גם לגרסאות החדשות של המשחק וגם למשחקים אחרים (אם כי לא הרבה מהם). תודה. נוסף בעריכה: יש מסך (אני לא יודע את הנתונים שלו הוא יחסית ישן וקטן 19 או 17 אינצ' מלפני שלוש - חמש שנים). המחשב אני אשמח אם ישרוד וישמש אותי בשנים הקרובות וידרוש שידרוגים מינמאלים. עדיף שקט יחסית מקווה שזה מספיק תודה

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  14. אהלן אני סטודנט אני מחפש לקנות נייד וקיבלתי הצעת מחיר למחשב הבא (התחתון) http://img193.imageshack.us/img193/2397/lptpk.jp-g מעבר לשימוש בתוכנות שקשורות בלימודיםהייתי רוצה שתהייה לי האפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולצפות בסרטים 1080 האם המחשב ובמיוחד הכרטיס מסך יעשו את העבודה? איך המפרט בכלליות? תודה רבה!

15. Started by sron,

שלום וברכה! קניתי מחשב, הדגם הנ"ל, של טושיבה. במחיר 2600 שקלים בוואלה שופס. אני מקווה שעשיתי את הבחירה הטובה והמתאימה, אשמח לקבל את חוות דעתכם :-) .. אני צריך אותו בעיקר לצורכי פיתוח, visual studio 2008 ולכן חשוב שיהיה לו זכרון טוב. המפרט: מעבד intel T4500 DualCore 2.3 Ghz. זכרון: 3 ג'יגא, DDR 3 .1066 MHz. עד כמה צריך להפריע שהמעבד שלו הוא DualCore ולא Core2Due או משהו יותר מתקדם? האם באופן כללי מחשבי טושיבה טובים? אייך השירות שלהם בארץ? נ.ב. עם המחשב הגיע ביטוח לשנה שאמור לכסות גניבות במסגרת האחריות של טושיבה "לא משנה מה", מישהו יודע עד כמה זה שווה? תודה רבה!

16. http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122658 האם זה מחיר טוב לדעתכם? אני צריך את המחשב לצורך גלישה באינטרנט בלבד עבור הורי.

17. Started by wavega,

האם יש דרך לחבר אנטנה עם מתאם USB כדי להגדיל טווח קליטה לרשתות אלחוטיות<?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אשמח לשמוע מה אתם אומרים על שני המחשבים עבור מחשב לשימושי אינטרנט איזה עדיף ואם בכלל .. תודה מחשב נייד DELL, מדגם Inspiron N5030 לוח אם: Intel GM45 chipset מעבד: Pentium Dual Core T4500(2.30GHz,800MHz,1MB) זיכרון: 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel גודל דיסק: 320GB Serial ATA (5400RPM) 3 שנות אחריות של DELL!!! מערכת הפעלה WINDOWS 7 כלולה במחיר! מחשב נייד DELL, מדגם Inspiron N5030 טכני: כללי יצרן: DELL דגם: IN-RD09-4635 צבע: שחור לוח אם: Intel GM45 chipset מעבד: Pentium Dual Core T4500(2.30GHz,800MHz,1MB) זיכרון: 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel גודל דיסק: 320GB Serial ATA (5400RPM) כוננים 8X DVD+/-RW Drive CDRW/DVD Combo חריצי הרחבה 3-in-1 Media …

19. דרושות המלצות מניסיון בבקשה רצוי מחיר משתלם יחסית כמובן, באתרים בחול נתקלתי בהרבה משטחי עגינה שלא נתקלתי בהם בZAP כדי להזמין מebay? תודה על כל עזרה נ.ב. DELL XPS 1530 ז"א שמותאם ל 15 אינצ' עדיפות עם יציאות USB בבקשה

20. Started by Yoav,

שלום, לפני קצת יותר משנה וחצי רכשתי לפטופ של Hp בקנדה, דגם Dv3-1073cl שאינו נמכר בארץ. בכמה שבועות האחרונים התחילו להתפתח שברים וסדקים (סדק מקדימה, המסגרת של המסך מתחילה להתפרק, שבר ממש מאחורה, בין הקצה של המחשב ומתקרב לאט לאט לכיוון אחת הרגליים של המסך, יש שם ממש חור). יצרתי קשר עם Cpm (המעבדה שמטפלת במחשבי Hp בארץ) שלא רצו לתת לי הערכת מחיר בטלפון, אבל עבור בדיקה בלבד הם רצו 100 שקל. בעיקרון אין לי בעיה לשלוח אותו ולשלם 100 שקל כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון, הבעיה ששבוע-שניים בלי הלפטופ בשבילי (ואף יותר מזה במידה ואתקן, סביר להניח שיצטרכו להביא חלקים במיוחד מחו"ל, דבר שלוקח קצת זמן) זה מאוד בעייתי (סטודנט, די תלוי בלפטופ הזה והאלטרנטיבה היא נטבוק שחלש מידי לרוב התוכנות שאני…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חבר שלי קונה השבוע ביום שישי מחשב מחברת skypc ורציתי לקבל לפני הקניה חוות דעת שלכם, הוא קונה בחנות בחיפה. המפרט כולל מסך וסט מקלדת ועכבר אלחוטי ורמקולים למחשב סה"כ התקציב הוא 5000 שקלים. המחיר של הכרטיס מסך ירד מ810 ל792 אז אני יכול להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe או להחליף את מאוורר של זלמן לArctic Cooling Alpine 11 Rev. 2, מה יותר כדאי? הhec יעבוד בסדר נכון? מה ההבדל בין הספקים? HEC WIN+ 550W, HEC 550TE 550W ואני לא מדבר על האחריות, חבר שלי חושב אולי לקחת את הספק היותר זול ולעשות שירות Sky Fix VIP שזה נותן 3 שנים אחריות על כל החלקים. תודה. המפרט: מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪936 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by torbi,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-100 ש"ח ורק עם השינוי קיצוני.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט סרטים ומשחקים (כמו פולאוט3 ) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש מסך ישן של מאג 17 אינצ בעתיד אני אקנה גם מסך שטוח... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פולאוט 3 ובסגנון.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רק לשם הגיחוך כיום יש לי מחשב משנת 1999 כרטיס מסך משודרג FX5200 אז אני לא מחפש את היכולות המטורפות... 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה באופן תמידי, חיבור hdmi, לטלוויזית full hd. נפח לפחות של Wi-fi ,250gb. ללא מערכת הפעלה מותקנת אין צורך בהפעלת משחקים, המחשב לצורך צפייה בסרטים וניגון שירים - דרך הטלויזיה, תוכנת windows media center. אין לי תקציב, כי אני לא מכיר את טווח המחירים, איזה מחשב/מפרט אתם מציעים? תודה לעונים (;

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. צריך את דעתכם על המפרט הבא דגש במיוחד האם הספק מספיק למפרט! ולגבי הכרטיס (המחשב מיועד למשחקים סרטים ואינטרנט אין חשיבות לכל מיני דברים כמו OC ומשחקיפ כמו פולאוט3 ...) דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9621 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ ht…

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  25. דרושות המלצות מניסיון בבקשה רצוי מחיר משתלם יחסית כמובן, באתרים בחול נתקלתי בהרבה משטחי עגינה שלא נתקלתי בהם בZAP כדי להזמין מebay? תודה על כל עזרה נ.ב. DELL XPS 1530 ז"א שמותאם ל 15 אינצ' עדיפות עם יציאות USB בבקשה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.