ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח להעזר בנוגע למחשב הבא. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2.3K (אפשר לחרוג מעט בשביל שינוי משמעותי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, מטלב (שימוש בינוני) וקצת סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. דרוש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 - שקט חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אין צורך בOC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצ…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הי, אני כבר הרבה זמן שלא בקיא ברכיבים המומלצים (זה מה שוקרים שאתה כבר כמה שנים בצבא וממילא עורק למק). בכל מקרה, אשמח לעזרתכם בבנייה של מפרט לעבודה משרדית בלבד (שםו דבר מעבר לאינטרנט, אופיס וסוליטר) שכולל את הדברים הבאים: 1. החשיבה היא לטווח רחוק ועל כן אבקש לשלב מעבדים מהדור החדש (נראה לי תם זמנו של ה-core duo) - i3 נראה לי מתאים. 2. וינדוז 7 הום פרימיום באנגלית. 3. אופיס 2010 ביזנס (צריך את האאוטלוק) באנגלית. 4. שהחנות תהיה בגוש דן, עדיפות גבוהה באזור צפון תל אביב - הרצליה (זה למה הבחירה ב-ksp שיש לה סניף ברמת אביב. הם כבר התגברו על בעיות התדמית שאני זוכר שהיו להם בעבר?). תקציב - סביב ה-4000 ש"ח. הרכבתי מפרט לדוגמא - טוב לטעמכם? תודה רבה! מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ C…
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נטבוק למטרות לימודים ואינטרנט (תקנו אותי אם אני טועה אבל לא נראה לי שאפשר לשחק משחקים במחשב כזה) שמתי עין על מחשב נטבוק דגם Acer Aspire One D255 הוא מוצע למכירה אייבורי תמורת 1450, לא מחיר יקר לפי דעתי אבל אני קצת מפחד לקנות מאייבורי לנוכח הסיפורי זוועה סביב החנות הזו. השאלה האם אפשר לסמוך עליהם כשזה מגיע למחשב נטבוק ולא מחשב הבנוי ידנית?! בכל מקרה מה דעתכם על המחיר ועל המפרט בכללי?. אשמח גם לתשובה לגבי החששות שלי מהחנות: עוד פרטים על המחשב באתר של אייבורי בקישור הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5775&CatCode=315 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, בתקציב של בסביבות 5000 ש"ח. הרכיבים הדרושים לי הם מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך וספק כוח - ביתר אני משתמש מהמחשב הנוכחי. אני מתכוון לקנות דרך זיגזג ופניתי אליהם בבקשה להמליץ לי על 2 מפרטים. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי האופציות וכמובן כל הצעה לשינוי שתעלה בראשכם. אפשרות א': אפשרות ב': תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדגיש שזה מחשב - אודיו\משחקים כבדים אני מתעסק בקיובייס (מי שמכיר) צריך מחשב חזק שיחזיק לי כל מיני פלאגים ולא יהיה תקיעות אבל אני גם רוצה מחשב של משחקים כבדים שלא יהיה משעמם חח D: אז ככה.. *התקציב לי 4000 שקל *אני מעדיף 1000 ג'יגה *מעבד של אינטל *מארז שקט *אני הולך לעבוד עם מסך 23 אינץ' כנראה *אני הולך לשחק במשחקים כמו פיפא 2011,אססיאן קריד כל אלה *אני מאזור המרכז אשמח אם תמליצו לי על חנות טובה שתרכיב לי את המפרט תודה =]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אלטרנטיבות לAlienware m11x, שהוא סוג נטבוק שמיועד למשחקים. התקשתי למצוא אופציות אחרות. האם יש בכלל?, אשמח לראות כמה במידה ויש! תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהתקציב. שלום לכולם ושבת שלום. בחודש הבא אני קונה אביזרים למחשב. יש לי כמה שאלות לגבי כל אחד מהאביזרים. 1) אני מתכוון לקנות 450GTS, אני רוצה לקנות מ-KSP, השאלה שלי היא כזאת: האם יש את הכרטיס מסך הזה ב-KSP, ואם יש אז בבקשה תביאו לי לינק. וגם: אם המערכת שלי יכולה להחזיק אותו: מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM ( וכשאני יקנה את האביזרים, מביניהם אני יקנה ספק כוח 650W, אז בקשר לספק כוח, אין מה לדאוג ) 2) השאלה השנייה שלי היא, אם המחשב שלי יוכל להחזיק גם את ספק הכוח: CoolerMaster GX 650W השאלה שלי היא: אם ספק הכוח הזה טוב, אם הוא יכול להחזיק את כרטיס המסך 450GTS, ואם כל שאר המערכת שלי יכולה להחזיק אותו. (א…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני כרגע נמצא בארצות הברית ואני רוצה לקנות לאפטופ חזק שישמש אותי לגיימינג(לא גיימינג מטורף, COD ומשחקי פעולה כאלה ואחרים). ראיתי את המחשבים של TOSHIBA QOSMIO בחנויות ומאוד התלהבתי מהמפרט שלהם, לדוגמא X505-885. האם יש מחשבים במחיר האלה אשר עולים על הביצועים של המחשב הנל? תודה מראש אלעד
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום רציתי לשמוע את החוות שלכם לגבי המחשב הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8082 מציעים לנו את המחשב בקנייה קבוצתית דרך הפקולטה שלנו במחיר של 3370 ש"ח אני משתמש במחשב בעיקרון לשימושי סטודנט להנדסה אזרחית זאת אומת האופיס וכמה תוכניות גרפיות שנחשבות לתוכנות כבדות כמו ה AUTOCAD , ובין היתר גלישה באינטרנט סרטים ומוזיקה . אשמח לחוות דעת מקצועיות לגבי המחשב שלו והמחיר אם הוא נחשב למחיר טוב ???
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המחשב אמור לעבוד עם VISUAL STUDIO 2010 כול תוכנות ADOBE CS5 למינהן והרבה אינטרנט ואופיס בקיצור הרבה מולטי טסקינג המחשב לא נועד למשחקים/OC וכול מה שמסביב. יש עדיפות לשקט אבל יש לי כזה מארז בבית והוא מאוד שקט יחסית אז אין עם זה בעיה... אשמח לשמוע עצות לשיפור / האם זה מספיק טוב * לקחתי בכוונה את ה I5 עם כרטיס גרפי יש גם את ה I3 אבל נראה לי שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל מעבד יותר חזק :-) מה דעתכם [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות ולחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - הרצת סביבות וירטואליות, צפייה בסרטים, תכנות, מעט משחקים (לא גיימר) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - Vmware, Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך כנראה Dell 2209 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪918 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪700 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪546 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1941 WD 1TB 64MB Sata3 Black WD1002FAEX, יחידות 1 ₪470 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1840 GainWard GeForce GTX460 768MB GDDR5, יחידות 1 ₪996 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2005 Hec CompuCase 6A19B black ללא ספק כוח, יחיד…
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שדרגתי תמחשב והתאכזבתי בגלל שהוא לא הספיק למשחקים כמו GTA IV NFS WORLD כאלה.. המפרט שלי הוא מעבד: E5400 2.7 לוח אם: ASROCK G41C-GS זיכרון: 2GB כרטיס מסך: geforce 7300GT ספק כח: G-PRO P-4 500W ATX12V (DR-B500E אחלה מחשב והכל אבל לא מספיק למשחקים האלה בGTA ברזולוציה הכי חלשה הוא בקושי זז אי אפשר לשחק בכלל ואני ממש אוהב לשחק עם רזולוציות גבוהות ולהנות מאיכות התמונה.. יש לי מסך 17' ואני עכשיו בתיכנונים לקנות מסך של 22'.. אז קצת ביררתי ואמרו לי שהמעבד לא מספיק טוב גם אם אני ישדרג רק תכרטיס מסך זה לא יספיק אז אני צריך חוות דעת מה לעשות התקציב שלי הוא בסביבות ה1500 שקל חשבתי על המעבד Q9550 שהוא ממש מהיר והוא עולה 900 שקל 100 שקל יותר מהE8400 וראיתי של AMD בדיוק א…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לראוטר ולא מצליחה. מחשב נייד של מישהו אחר שנמצא לידי כן מצליח להתחבר. כאשר אני נכנסת לפרטי ההתחברות אני רואה שרשום קישורית מוגבלת או חסרה מה זה לעזאזאל? ואיך אני פותרת את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתבלט בין 2 המחשבים- שתיהם מאוד דומים גם מבחינת העלות וגם מבחינת המחיר. איזה מהמחשבים עדיף לדעתכם?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני חוזר לכאן לאחר קניית מחשב מוצלחת בעבר, אשמח לעזרתכם שוב. פרטים: 1.אפשר לחסוך בתקציב אם זה מתאפשר 2. שימושים צפויים: עבודה משרדית, סרטים (אני מעוניין להריץ FHD, קצת matlab ללימודים) 3. המחשב מיועד לשימושים ביתיים, אין לי צורך בציוד היקפי. 4. יש כרגע ברשותי מסך dell2209 וכונן כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX 5. חשוב לי מפרט שקט -8 מתוך 10, אני מעוניין במארז שקיימות לו יציאות usb בחלקו העליון ושיהיה ניתן גם לחבר אוזניות מקדימה (שהלוח אם יאפשר חיבור כזה במארז,משהו עם HD,לא HD) 6.לא צפוי OC, אין צורך בOS, אם אני מרכיב לבד, זה מבטל לי את האחריות? 7.אני גר באזור חיפה ולכן אני אשמח להצעות מחנויות באזור 8.אני לא מעוניין כרג…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מבחינת עלות-תועלת, האם משתלם יותר להרכיב מחשב, או לרכוש אחד "מוכן"? אציין שאני מתגורר בארה"ב, ולאחרונה אני מתעניין ב Desktop חדש, אבל אני מתחיל לחשוב שיתכן וקניית מחשב מוכן, משתלמת יותר. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשדרג את המחשב שלי, המטרה בשדרוג להריץ משחקים בצורה נורמלית ושיפור כללי של הביצועים. המפרט שלי : מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ זיכרון - 1.0GB Dual-Channel DDR2 @ 334MHz (5-5-5-15) לוח אם - Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-M51GM-S2G (Socket M2) כרטיס מסך - 256MB GeForce 7600 GT (Leadtek) ForceWare version בנוגע לזיכרונות אני יודע שהלוח תומך עד 4GB DDR2 אז אני צריך המלצות לזיכרון טובים ואמינים. בקשר לכרטיס מסך האם אני מוגבל מבחינת הכרטיס שאני יכול לקנות? אני יודע שיש בלוח את חיבור הPCI-E X16 אבל אין לי מושג איזה כרטיס מתאים לי. אשמח לקבל עזרה ותודה מראש על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
hey i have this laptop for two year and today i can't write hebrew it just disappear i have vista oem home premium help me please p.s i can't change it in the task bar , i can't see it [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של בערך 4000 ש"ח. עדיף פחות, אפשר קצת יותר. המטרות הן ללימודים באוניברסיטה ומשחקים. אין לי צורך בתוכנות כבדות כמו אוטוקד וכד', אולי קצת עבודה בפוטושופ. מצד שני אני רוצה לראות סרטים באיכות טובה ולשחק משחקים. אין לי מחשב נייח לכן אני רוצה להריץ עליו משחקים חדשים בקלות, ושיחזיק כמה שיותר זמן. אני משער שזה אומר כרטיס מסך חזק. אני מאמין שאני צריך גודל מסך של בערך 15 אינטש. אין לי העדפה לחברה כלשהי, רק שיהיה אמין. אני מעדיף שתהיה יציאה לטלוויזיה אבל לא קריטי בכלל. זמן סוללה ממוצע. חשוב לי שיהיה נוח לכתוב עליו (לא יודע עד כמה זה פרמטר שאפשר לבדוק...) אז בקיצור, משחקים סרטים ולימודים. כמובן אינטרנט וכד'. תודה !
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_3292&products_id=30730 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=30561 איך המפרטים? כדאי לבחור באחד מהם או שאפשר להרכיב משהו משתלם יותר? עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1. תקציב מקסימאלי 1550 ש"ח, ניתן לחרוג מהתקציב ב200-300 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 2. שימושים הצפויים, בעיקר ללימודים, כלומר עבודה משרדית, יש אפשרות גם לHD אז אפשר אבל לא נחוץ באופן נחרץ. א) בעיקר תוכנות אופיס למינהן, וכן צפיית וידאו באינטרנט(לא HD). ב) המסך שקיים הוא מדגם: MAG ai937adjw רזולוציה מקסימלית 1440x900 פיקסלים, 19 אינטש http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=590766 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 3. לא נחוץ ציוד …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים ביקשתי הצעת מחיר מפנדה על מפרט מסויים, הוצע לי ספק 350 של סיסוניק( ss350et) האם הוא יחזיק את המפרט הזה: AMD 640, 770T-USB3,2*2gb 1333 ddr3 kingstone, WD 500 GB, 450 gts אני לא מתכנן אוברקלוק, פשוט שמתי לב שבפורום ההמלצות הם לרוב לספק מעל 450.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מבקש לקנות מחשב, אבל בלי ממש מושג מה הוא רוצה... 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מעדיף לחסוך לא מוכן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?.עבודה משרדית, תכני HD, תוכנות מסחר בורסה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).שימוש באופן תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?במחפש לקנות מסך HD יש מסך נוסף שאותו רוצה לחבר למחשב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש לי את המחשב Acer Aspire 5740G שנקנה לפני חודש.. באופן עקרוני אני מרוצה ממנו מאוד, המשחקים החדשים עובדים בהגדרות גבוהות , והמחשב ממש סבבה. אך דבר אחד אני לא מרוצה ממנו : ההארידסק שהוא 5400 , ולעיתים בהתקנות ,העברות ממש מרגישים את זה. זה הנקודה החלשה של הלפטופ הזה לדעתי , חוץ מזה למחירו הוא יחסית חזק מאוד , לכן אני רוצה לשדרג לו את ההארדיסק. חשבתי אם כבר ללכת על ההאריסק חצי ssd של סיג'ייט : Seagate Momentus XT 500GB 4GB SSM 32mb ST95005620AS http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=29934 הוא עולה בערך 660 שקל. מצאתי אותו גם באיטרנט בחנות עם משלוח ב420 שקל כולל משלוח. הגיוני? http://www.digital-fusion.co.uk/Inu_products/INU_ProdDetailsL9.a…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-