עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shlomi062,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי להוריד קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול המחשב אמור לשימוש יום יומי, אבל רוצה אופציה להריץ פיפא לדוגמא או תוכנת לעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיפא מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  2. אהלן! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל ניכר אז אפשר לחרוג ב400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMO למיניהם. Destiny, Dark Souls 2, No Man's Sky, The Witcher 3. הכי חשוב שיתמוך בUnreal Engine 4 שיבוא עלינו לטובה (השערה גם טוב ). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -ל…

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד dell Inspiron 1525 , 2.0GHz (T5750), 2048mb(2X1024)/667, 250GB, , . מגיע עם כ.מסך intel gmax3100 מישהו יודע האם זה מחשב מתאים לעבודה עם photoshop ן- matlab בעיקר לגבי הכרטיס מסך? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  4. Started by amir1990,

שלום אני חדש {מנהלים מצטער אם הכותרת לא טובה} יש לי כרגע מחשב שמפרטו : pentium ® 4 cpu 2.80 GHz 1 GB של ram msi ms - starforce geforce fx 5200 לא משולב כרטיס קול ורשת משובלים 160 GB SATE השאלה שעולה לי בראש אם אני יכול להביא מחשב יותר טוב מזה ב2000 שקל והאם חשוב CORE 2 DUE אני יודע שזה מוגזם אבל אם אני קונה מחשב אני מצפה שויסטה יפעל כאילו זה XP ושמחקים חדשים יפעלו ולא רק משחקים שיוצאים השנה אלא לעוד שנה שנתיים תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by שמנואל,

אהלן. יש לי תקציב למחשב מוגבל מאוד - עד 2300 ש"ח ללא מסך. קיבלתי את ההצעה הזו. אודה לכם אם תתנו לי חוות דעת, בעיקר על לוח האם מכיוון שיש לו כרטיס מסך ON-BOARD ורציתי לדעת אם יתאים לילד בן 10 לשנים הקרובות: מעבד AMD Athlon XP 2600+ 512K 333Mhz OEM לוח אם GIGABYTE GA-7VM400AMF דיסק קשיח Western Digital 80GB צורב LG 52x32x52 CD-RW Elixir 256MB DDR 400Mhz אוכל להסתפק בהארדיסק 40 כך שאם יש פריט שניתן לשדרג - אז אשמח. ממתין לתגובתכם. תודה רבה.

6. Started by malren,

אהלן, רציתי לקבל חוות דעת על המחשב Dell studio xps 16 עם המעבד i7. יתרונות חזרונות וכו, אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב במחיר של בן 1300 - 1500 דולר. האם יש מחשבים טובים יותר במחיר זה? אני בעיקר מחפש מחשב לשימוש יום יומי של גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ואולי ביום מן הימים לפתח איתו תוכנות. חשוב לי שהוא יהיה מחשב חזק שאני קונה אותו כדי שאני לא יתבאס עליו עוד שנה שהוא מיושן מדיי בשוק. ואני מתכוון להשתמש בו כמחשב נייח רוב הזמן (כלומר ממש לחבר לו מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו') אך רוצה שגם יהיה את הניידות מתי שארצה ללימודים, נסיעות וכו'. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by Moor,

אני מחפש לרכוש מחשב נייד לשימוש שנשמע לי סביר למדי; וקראתי דל משיקה נייד חלונות צבעוני במחיר של 200 דולר בלבד ורציתי להתייעץ אם עבור השימוש המיועד מחשבים כאלה יספיקו. אם למישהו יש ניסיון עם אחד אז אשמח לכמה מילים. השימושים: שימוש בתוכנה 'חשבשבת', גלישה באינטרנט, יוטיוב ושימוש באופיס (וורד, אקסל...) ושיכלול יציאת HDMI, יציאת אוזניות/מיקרופון 3.5', חיבור Wifi, Bluetooth עניין המשקל מעט קריטי כי הוא יתנייד די הרבה ועדיף כמה שיותר קל. תוספות אופציונליות; הם מגיעים רק עם מסכים של 11'? 14' יהיה נחמד, אפשרות להוספת זיכרון עם כרטיס micro SD, כניסת רשת (RJ45) לגבי כל העניין; חריטה על מקלדת, הובלה, מכס/מע"מ וכל צרה שלא תבוא... עדיף לחפש בארץ או בחו"ל?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  8. שלום . לא מזמן שדרגתי את המחשב שרכשתי לפני 4 וחצי שנים שהיה עם מעבד DUAL CORE E6300 למעבד INTEL QUAD 9500 ולשם כך היה צריך גם לעדכן את גירסת הBIOS של הלוח אם. העניין הוא שאני צריך את המחשב לעיצוב גרפי ולמשחקים יחסית כבדים. אני חושש שהספק הנוכחי (אני מאמין שהוא גנרי) חלש וגוסס ולא מתאים, כי הוא התחיל לעשות קולות של חרחור ורעש ואפילו בהרצות של משחקים מסויימים הוא מכבה את המחשב ללא הודעה מוקדמת במהלך המשחק(!). להלן המפרט: מארז : אייבורי פנטיום USB 4 ידית כסוף מעבד : אינטל Quad9500 +מאוורר למעבד AR 775 HEAT PIPE לוח אם: MSI P35 NEO 7.1 GLAN http://us.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1215 ספק כח: V230 EZCOOL 500W 12CM FAN…

9. Started by z X-Ray,

1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:OVERWATCH,DAYZ,GTAV וכל החדשים בהמשך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  10. היום היה בעיתון כלכליסט סקירה של כל הנטבוקס, ושמחתי נורא כי חשבתי שסוף סוף בא גואל שידע להגיד מה כדי ומה מומלץ.. בשורה התחתונה לא השכלתי במהום, וכלכליסט מרח כך שני עמודים לחינם..

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  11. חשבתי על זה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1014 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤603 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39217 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤126 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A21 400W ¤394 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3024¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il + http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 (3850 970 ש"ח) או זה CPU Intel Core 2 Duo E4400 …

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  12. שלום תותחים המחשב שיש לי כהר 6-7 שנים התעייף אשמח לקבל עזרה אני מירושלים ככה שעדיף פה התקציב הוא 1500 אך יש לי כרטיס מסך HD5670 שאולי זה יחסוך לי אך הוא ישן טיפה ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט משחקים חלשים יחסית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב דוטה 2 הרזולוציה בינונית 3. לא צריך ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ( בערך 5-6) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא צריך מערכת הפעלה... 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר ג…

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  13. היי, אני כרגע בארה"ב ליומיים הבאים, זה מה שקניתי היום -> Radeaon HD5850 + Radeaon HD5850 Intel i7 950 Gigabyte X58A-UD3R Crosair Dominator-GT 3x2g 2000mhz רציתי לדעת האם השילוב טוב? ובסדר מבחינת ניצול המערכת (האם הזיכרון מתאים ללוח וכדומה..)? והאם יש מוצרים אחרים שיתאימו יותר? ואיזה רכיבים ישלימו את הפאזל באלגנטיות? (ספק כוח, קירור, מארז) התקציב בסדר גמור, אז תרגישו חופשי.. תודה מראש, ליאור.

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  14. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא ואם יש לכם הצעות או משהו בבקשה תגיבו! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2164 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1685 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤417 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤203 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ¤900 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤44 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤539 ספק כוח: ENERMAX LI…

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  15. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K מומלץ פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על חומרי HD, אפקטים מורכבים וכבדים ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects ו-3d max לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  16. אני מרגיש שהשאלה קצת מטומטמת אבל בכל זאת, אנחנו כאן בשביל ללמוד דברים חדשים... שוטטתי קצת באתר של דל וראיתי שלפעמים לניידים יש 65W AC Adapter ולפעמים יש 90W AC Adapter ואני תוהה לעצמי האם ה 90 פשוט מטעין יותר מהר? או שזה לא קשור להטענה של הבטרייה אלא לצריכת חשמל של המחשב? (מה שלא נשמע כל כך סביר) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  17. היי חבר'ה. אני מחפש מפרט לחבר שרוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. אני קצת חלוד אז אני מבקש מכם שתעזרו לי לבחור לו מפרט טוב. התקציב, כאמור, הוא עד 5K. נסו לנצל את התקציב כמה שיותר, הוא מצפה שהמחשב יחזיק לפחות לכמה שנים (וכן, ניסיתי להסביר לו שאי אפשר להבטיח את זה). אל תחרגו בהרבה מהתקציב - כמה מאות מעבר לרף החמש אלף זה די והותר. יש לו מסך 24" והוא מעוניין לנצל אותו עד הסוף, ככה שצריך כרטיס מסך חזק שיחזיק את הרזולוציות הגבוהות. סוג המשחקים שהוא ישחק הם המשחקים החדשים ביותר על ההגדרות הגבוהות ביותר (הוא פריק של גראפיקה וכאלה), ובכל הסרטים הוא צופה ב-HD. המפרט צריך להיות מורכב ממארז וחומרה בלבד - ללא ציוד הקפי. צריך הכל הכל הכל (כולל כונן ו-HDD). לא כ"כ חשוב הרעש, אבל בבקשה …

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by Bypass,

שלום רב, לפני כמה חודשים רציתי לקנות כבר מחשב, אז הגיעו ה SB, אז פורסמה התקלה עם ה B2, אולי עכשיו... שימושים כלליים למחשב, לא ממש גיימר, אבל רוצה מערכת אמינה ויציבה שתחזיק מעמד הרבה שנים ושתתאים פוטנציאלית לכל שימוש אפשרי (בכל זאת קצת פוטושופ וקידודים). יש לי עכשיו מסך 19 VP930, אבל תוך זמן מה אחליף ל 24, כנראה דל. אוברקלוק קל (@4. 4.2 רק בשביל הספורט). אין צורך לחסוך כל פרוטה, אני גם לא מעוניין בלוח אם זול. הנה המפרט שבניתי, תודה על ההתיחסות : מעבד: [..]]מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX ₪1106 לוח אם: [..] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי ₪823 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪267 כרטיס מסך: [..] GAINWA…

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by elibegi,

שלום חברים, :s05: אני זקוק למחשב נייד בטווח של עד 2500 ש"ח שימושים עיקריים הם וורד, קצת גלישה באנטרנט, מעט הורדות, פאוורפוינט, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכת סרטים בסיסית. לגבי עריכת סרטים, אם זה ממש מייקר אז אפשר לותר. חשוב שיהיה צורב ועדיף שלא אצטרך לשדרג אותו בעוד חצי שנה (תאימות לויסטה/windows החדש) אני יודע שהתקציב נמוך, אם הוא נמוך מידי לדעתכם אז אני יכול להתגמש ממש עוד טיפה, אבל עדיף שלא. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  20. שלום לכולם! המחשב שלי במצבו הנוכחי משמש אותי להכל, רב תכליתי ועובד מצויין. הגיל שלו הוא בערך 5 שנים. בכל פעם אני משדרג בו משהו כדי לשמור על רלוונטיות ועל ביצועים מהטובים ביותר, כרגע נדרש שדרוג יחסית רציני, של לוח אם, מעבד, ותוספת זיכרון RAM המפרט הנוכחי שלו: המחשב משמש אותי לגיימינג ולעבודה גראפית כולל תלת מימד לכן חשבתי לשדרג למעבד הבא: http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=14271&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap במידה ואתם מסכימים שזהו מעבד טוב ששווה את ההשקעה, אני צריך שתעזרו לי למצוא לוח אם מתאים בלוח אם חשוב שיהיה לי: לפחות שני pci-eX16 ועוד pci-e X1 4 חריצים לזיכרון, במידה ובעתיד אני אצתרך להוסיף ולמרות שמיו…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  21. אני מעתיק לכם פה את ההצעות בידיוק.... הראשונה: מארז קומפיוטר לייט לוח אם intel lemont for 6300 cpu מעבד e6300.... זכרון bass533 512X2 (זה אמור להיות טווינמוס) דיסק קשיח hitachi 250GB sata2 כרטיס מסך gf7300 256/1g pcx (הבן אדם צריך לברר לי מחיר של ה7600 או 7900 אז אני לא יודע כמה מחיר זה יוסיף...) לוח מקשים מולטימדיה עכבר גלילה אופטי סה"כ 3750 השני: לוח אם intel lemont for 6300 cpu מעבד e6300.... שני כרטיסי זיכרון לא ידועים של 667 של חצי ג'יגה קשיח 250 של ווסטורן דיגיטל מארז מפואר בלה בלה בלה 500 וואט עכשיו זה בא כביכול עם ג'יפורס 7300GS של חברה לא יידועה... עד פה 3345 לשדרג ל7600GT(כרטיס מסך פוינט אוף וויו) זה עוד 735.. הם לא רצו להגיד לי אפילו חברות...זה ממש מעצבן אותי..…

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by קים,

לצורך גלישה באינטרנט, אופיס ועבודות משרדיות , האם הניידים הללו מספקים? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2618&scat=322&tcat= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=281&scat=339&tcat= המחיר של שניהם כ 3600 שח. אשמח לשמוע הצעות נוספות במחיר דומה.

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by SHAKED286,

התקציב הוא 5100 שקל אחרי חריגה המחשב לגיימינג שישתמשו בו למשחקים הכי חדשים כמו קריסיס וCOD 5 וכל זה אין צורך בציוד היקפי יש לי את כל מה שנאי תריך ותתחבר למחשב מערכת 5.1 לקחת בחשבון אנ ילא צריך ארדיסק יש לי את http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6763 וצורב יש לי משהו פשוט של LG אז אנ יגם לא צריך לא ממש חשוב לי השקט מ1 עד 10 השקט חשוב לי 3 היה אובר קלוק עתידי בגלל זה אנ ירוצה לוח אם של DFI יש כבר דגם מדויק שאנ ירוצה (ינתן בהמשך)ואני יודע לעשות אוברקולוק אנ יעושה לכרטיס מסך ואנ יעושה גם למעבד אבל זה בעתיד למעבד נאי לא צריך מערכת הפעלה אנ ימוריד אני רוצה את המחשב מKSP שמעו אני רוצה זיכרונות במהירות 186 ומעלה לוח םא של DFI מהדגם הזה T3eH6 והמערכת הצמה תהיה מערכת CORE I7 920 …

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  24. אהלן, אני מעוניין שתעזרו לי להרכיב מפרט עד אזור ה4 - 4.5 אלף שקל. לא צריך מסך ונלווים כרגע. מה חשוב לי: שיוכל להריץ משחקים כבדים, שלא יהיה מאוד רועש (לא חובה מאוד שקט), גם בינוני יהיה טוב. שיגיע עם קירור כלשהו ולא יתחמם יותר מדי, איכותי... לא יותר מ500 גיגה, אין לי צורך ביותר, אבל שיהיה מינימום 3 - 4 גיגה זיכרון... שאיכות השמע תהיה נחמדה ושהגרפיקה תהיה איכותית. זה מאוד חשוב לי!

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by matizami,

איפה אפשר לקנות כבל חשמל למחשב אסוס שנקנה בארה"ב? אני מעדיף כבל על פני מתאם.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים