עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LinKinG,

Hi, I don't know what happned to my hebrew so... I need your opinion for the next computer, I;m going to use it as Gaming and Programming Computer. I need it with a monitor, and if you have another commendation it will be great! Tnx in advanced, מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent כמות: 1 - מחיר: ¤91 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤670 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Enermax NoiseTaker 485W כמות: 1 - מחיר: ¤476 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤661 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500G…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by DxCx,

אלהן, אני רוצה לקנות שרת ביתי עכשיו שאני יריץ עליו לינוקס, מה שהכי חשוב לי כרגע זה: 1. שיהיה בו 4 כוננים של 3 TB - שאליהם אני יעשה RAID5 - כאשר אם יש אפשרות שיהיה לי מקום לעוד 2 כוננים בעתיד זה בהחלט יהיה מצויין 2. כונן SSD של 32GB בשביל ה OS כמובן שאם הלכנו על מבנה של 4 כוננים (בלי הכנה לעוד 2 בעתיד) אז המארז צריך להיות עם מקום ל4 (+ SSD) כוננים, לאומת זאת אם הלכנו על הכנה ל6 אז במארז צריך להיות מקום ל6 כרטיס מסך לא צריך (אלא אם בלוח אם אין חיבור DVI) ואז אחד פשוט חיבור רשת GBIT - חובה CD\צורב - לא צריך (אני מתקין את המערכת מ DOK) לאחר מכאן היא תרוץ ברשת RAM - לפחות 8 (עדיף אפילו 16 תלוי בתקציב) CPU - תלוי מה ישאר מהתקציב אבל אני צריך לפחות 4 ליבות אם מישהו מכ…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  3. אפשרי הדבר חיבור hdd של מחשב נייח למחשב נייד? (יש לציין שהhdd של מחשב הנייח מחליף את מקומו של הhdd של הנייד כי אין בנייד hdd מקורי) בתודה מראש...!!!

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by Crazy Angel,

שלום חברים, לאחר שהמחשב נייד הקודם שלי החזיק 6 שנים יפות ושבק חיים, הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש. מקווה שזה בסדר שהפורמט בו פירטתי את המידע קצת שונה מהפורמט פה בפורום (: אודה לעזרתכם. תקציב: 5000 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית (כולל פתיחת הרבה חלונות באינטרנט ותוכנות וורד/אקסל בו זמנית), צפייה בסרטים ובמשחקי ספורט שמשודרים לייב (במחשב או באמצעות חיבור המחשב הנייד לטלוויזיה), האזנה למוזיקה. מתי מתוכננת הרכישה: בימים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: עדיפות לאחד המותגים הבאים: דל/HP/Lenovo. לא מוכן לקנות מחשב של אפל. גודל קשיח מינימלי: חובה כונן SSD לפחות 256GB. …

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by White Wolf,

שלום! בררתי בכל מיני מקומות ובאחד מהם נתו לי את ההצעה הבא. אני אשמח לקבל עצות לשיפור או אחלפת חלקים כדי להוזי את זה כמה שאפר אבל לשמור על רמה. אני צריך את המפרט בעיקר למשחקים. כרטיס קול יכול להיות מובנה ואני מעדיף יותר דגש על כ.מסך. CPU - intel p4 3Ghz 2mb kash 630 MB - asus dual P5 LD2VM (זה תומך דבל קור בשביל שידרוגים עתידיים) RAM - 2x 512MB DDR2 533 כרטיס מסך - GF 6200 PCI-EX 256MB H.D - 80G S-ATA של WD מארז - ספק 500W שני מאווררים פנימיים + תעלת איוורור זה כל הפרטים שנתנו לי לגבי יצרניות של הרכיבים יש כמה לכל רכיב אז לא בררתי כרגע כי אני עדיין בשלב של חיפוש ולא קנייה עכשיו אני יודע שזה יוצא יקר בגלל ה MB אז אם משהו יכול להמליץ על שיפורים או דברים בעלי תפו…

• 16 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by reyrey_200,

שלום, בקרוב אח שלי יתחיל ללמוד באונברסיטה,והוא צריך שיה איתו נייד שישמש אותו להרבה זמן.הנייד ישמש בעיקר לאופיס אינטרנט,ומשחקים פשוטים מאוד.....כמו כן המחשב יצטרף להקרין סרטי HD על גבי מסך 32'' ולכן חשוב שיהיה כרטיס מסך אשר יספק את הסחורה ולא יתקע באמצע הסרט. אחי צריך מחשב טוב,אמין וחזק שייתן מענה לכמה שנים טובות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 אך אני פתוח להצעות נוספות.... פירוט: * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (PES), צפיה בסרטים * גודל המסך? - 15 ומעלה * משקל רצוי? - 3,אני מניח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אכן כן,צריך זמן סוללה ארוך * הא…

7. אשמח אם תמליצו לי על מפרט טוב לעריכת וידאו בתקציב הנ"ל. אין צורך בציוד הקפי. תודה

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  8. בעקבות כל המצב כרגע של כרטיסי המסך והמעבדים והזמינות שלהם בארץ, בסופו של דבר יצא לי להזמין כרטיס + מעבד מניואג.. עכשיו, המערכת על פניו תהיה יקרה.. מעל 10K ש"ח ככל הנראה... ועכשיו אם אזמין גם את שאר הרכיבים מניואג.. כנראה אצליח לחסוך בטוטאל עוד משהו כמו 1000 ש"ח בערך.. אולי קצת פחות אולי קצת יותר.. בכל מקרה, רציתי לשמוע את דעתכם כי פשוט באיזשהו מקום מרגיש לי לא בנוח כל כך לרכוש מערכת בסכום שכזה ללא כל אחריות בארץ... אבל חשבתי לרכוש כאן בארץ חלק מהרכיבים למרות שבמעט יקרים יותר.. כמו לוח וכו'.. בארץ זה לא יקר בהרבה, פשוט בשקלול.. זה יוצא סביב ה-1000 ש"ח.. למרות שעל פניו הכרטיס מסך הוא של EVGA והאחריות לא אמורה להיות כאב ראש כל כך גדול..…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by purple-hey,

זקוק להמלצתכם, שימוש : גלישה, אופיס, מדיה ברמת סרטים ומוזיקה. גודל מסך : 15.6 / 15.4 גודל הרדיסק: 250 -320 אין צורך בכרטיס גרפי שאינו אונבורד. זכרון ראם: 2-3 יציאת HDMI בלוטות צורב DVD סטנדרטי WIFI - 802.11 - חשוב שתהיה תמיכה בתקן N , לא רק G אורך חיי סוללה סטנדרטי אין העדפה ספציפית לחברה , יש העדפה ספציפית לאמינות מוצר. ההורים גרים באיזור נתניה, יהיה נחמד אם החנות ואחראיות תנתן באיזור.(לא מחייב) תקציב ~ 3000 ש"ח תודה על עזרתכם, דן.

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר - למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח (תכנות) עם כמה virtual servers שירוצו עליו, גרפיקה לא מעניינת, מאוד חשובה המהירות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse - visual studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות…

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  11. שלום, המחשב ישמש לעיצוב גרפי - בתוכנות ArtRage, Flash, Fireworks, Photoshop, וכן לתלת בתחום המידול שימוש ב- ZBrush, Mudbox, Poser, Maya. הדגש הוא בעיקר על עיצוב ואנימציה בדו, והמידול הינו מזדמן. המשחקים זה לשימוש מזדמן, אך אני רוצה ליהנות מהם ברזולוציה 1280x1024. התקציב כפי שניתן מעט דוחק. לא נדרש מסך או ציוד היקפי, ולא מתוכנן OC. השקט חשוב, אך בהחלט מובן שהתקציב לא מותיר הרבה לתחום זה. אני מעונין במארז Mid-Tower, אין לי מקום ל- Full-Tower (המימדים של 6a19 למשל זה המקסימום עבורי). לאור ההמלצות השונות בפורום, ולאור התקציב, חשבתי על הרכיבים הבאים, אשמח אם תכוונו אותי במה להשקיע יותר: מעבד - e8200 (האם להשקיע 300 ש"ח נוספים ב- quad? אם כן, על חשבון איזה רכיב) לוח אם - Giga…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  12. שלום, אני מתלבט בין שני המחשבים הניידים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20212 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16614 היתרונות של ה ASUS הם: מעבד מתקדם יותר, 3 שנות אחריות ומחיר נמוך היתרון הבולט היחיד של ה LENNOVO הוא ה SSD (ההפרש במשקל לטובת ה LENOVO לא משנה לי). האם לדעתכם ה SSD הוא שובר שוויון לטובת ה LENOVO והשיפור בביצועים יהיה משמעותי או שעדיף לבחור ב ASUS ? השימושים העיקריים במחשב יהיו: תוכנות OFFICE, אינטרנט, צפיה בסרטים, PHOTOSHOP, תכנות ב C - SHARP ואולי תכנות בשפות נוספות בעתיד. תודה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  13. 1. תקציב - ניתן בהחלט לחרוג עד 5500 מהתקציב אבל לא מתכוון לזרוק כסף על דברים לא נחוצים (הנחתי היא שהסכום יספיק למטרה, אבל אם יש הצדקה להשקיע יותר אין מניעה). 2. מטרות המחשב - ברובו משחקים , מוזיקה וגם סרטים. *תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים,גלישה באינטרנט, תוכנת שיתוף. *רזולוציית המסך 1280*1024 2. עדיפות לשקט מ1 עד 10 זה 7 אבל כמובן שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור . 3.לא מתוכנן OC. 4.אין צורך במערכת הפעלה . 5.אין העדפה לחנות מסויימת. 6. מבקש מארז נוח עם חיבורי USB ואודיו נגישים מקדימה, הארד דיסק מהיר . תודה לירון בן אהרון

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  14. חנוכה שמח לכולם, כמו שהוכיח הBlack Friday שבוע שעבר, יותר ויותר אנשים זונחים את המחשבים הניידים לטובת טאבלטים. אך עם זאת, אין ספק שהצורך של אנשים במחשבים ניידים לצרכים פרודקטיביים גם הולך וגדל. עבורי, חייל בודד משוחרר לקראת תואר ראשון, ועבור אנשים רבים אחרים אין את הרצון או היכולת לרכוש גם מחשב וגם טאבלט. הסקר הנ"ל הוא לא דיון בנוגע לעתיד הטאבלטופים/אולטראבלטים/אופטימוס-פריימים ורובוטריקים אחרים למיניהם (למרות שזה נושא מעניין כשלעצמו). הסקר הזה הוא בשביל להבין מהו ההיבריד הבשל ביותר, שעושה את השילוב המוצלח ביותר בין מחשב נייד לטאבלט ? (כלומר, משלב עבודה פרודקטיבית ובידור באופן הטוב ביותר) ואבקש בקשה נוספת מהסטודנטים שבינינו, אני מתחיל בשנה הבאה לימודי הנדסת חשמל, והייתי ר…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by rronen,

שלום אני מחפש מפרט למחשב זול בסביבות ה-1000 ש"ח. הדרישות של המערכת צרכות להיות מינימליות - לשימוש אופיס ואינטרנט בלבד ללא משחקים. ה-HD יכול להיות מאוד קטן וכנ"ל הזכרון (128). אבל, (ופה הקט'ש) המשב צריך להיות אמין מאוד כי הוא לאדם שאין לו מושג בתקלות חומרה למיניהן. תודה

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by yosizach,

שלום זה המחשב שעמדתי לרכוש . CQ 61 320EJ יש משהו טוב יותר לדעתכם ? לא מצאתי

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  17. 1. תקציב: 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שאפשר כבדים), צפיה בסרטים 3. ציוד הקיפי: מסך 4. לא צריך כרטיס קול 5. אין העדפה 6. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. שהמחשב יהיה מהיר 9. כמה שיותר שקט (עדיף להשקיע כמה שיותר בחומרה) 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - gta4, cryses, משחקי ספורט זה אמור להיות מחשב זמני שיחליף את המחשב המאוד ישן שלי לתקופת הצבא. עוד שנתיים אני כנראה אשדרג או אקנה חדש.חשוב לי שלתקופה הזאת יהיה לי מחשב מהיר, שלא יתקע ושאני אוכל להפעיל בו את רוב המשחקים החדשים. אם אפשר גם לצרף הסבר למפרט מה המחשב יפעיל ומה היכולות שלו. תנסו להוציא את המיטב מהתקציב הזה

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  18. אז ככה אני מחפש מחשב שיכלול 2-3 שנים אחריות שיהיה בו כרטיס מסך עצמאי של 1GB לפחות מסך לא קטן מ15.6 ומקלדת מלאה! עם הספרות בצד ניראלי זה 108 מקשים או 104 מקשים ניראלי כמובן שהמחשב יפעיל משחקים כמו SIMS 3 וC&C4 לגבי הרדיסק לא מפריע לי אם זה 250 320 500 640 זה לא משנה לי כל כך חשוב שיהיה בו רמקולים מובנים באיכות יחסית טובה הצבע שלו לא כל כך משנה לי זה לא משמעותי כל כך שיהיה מן הסתם מצלמה מירקופון מובנים כל הפיצרים הנוספים במידה ויהיו ברכה...תודה לכל העוזרים התקציב שלי הוא גג גג 3250K לא לשכוח תודה!

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  19. מדובר בדגם הכולל מעבד core i5 2.4ghz, 4ג'"ב ראם ו500ג'"ב הרדיסק 7200RPM. המחשב במצב מעולה ובשימוש מזה שנתיים ויש לו עוד 3 שנות אחריות של דל אחריות עסקית תיקון בבית הלקוח intel core i5 520m, 2.4ghz 3mb cache 4gb ram 1333mhz seagate 500gb 7200rpm hdd nvidia geforce 310M 1366x768 13.3" matte screen 4-cell battery אשמח לדעתכם בנושא, תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by springkatz,

שלום, בקרוב אנחנו קונים מחשב חדש, עד עכשיו היה לנו נייד מיושן והחלטנו ללכת לכיוון של נייח, התקציב הוא בין 2000 ל 2500, וצריך לכלול גם את הציוד ההיקפי של מקלדת עכבר מסך , (רמקולים לא צריך) לא נראה לי שיש צורך ביותר מזה. השימושים הם די כלליים, אופיס, אינטרנט, מולטימדיה, קצת עריכה בפוטושופ, אני מתכנן לחבר אותו גם למסך מחשב (צריך להכנס גם בתקציב) וגם לטלויזיה LCD על מנת לצפות בסרטים, רובם באיכות DVD אבל חלק ב HD. חשבתי על מפרט מבוסס I3 2100, הוא יחסית זול וממה שקראתי הפתרון של ליבה גרפית הוא לא רע בכלל ויוכל לשמש גם למטרות של צפייה בתוכן FHD, הלכתי גם על לוח קצת יותר איכותי בשביל שתי יציאות HDMI ו USB 3. אני מניח שאם יש 2 יציאות HDMI לא תהיה בעייה לעבוד ב DUAL VIEW או כל ת…

21. מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1104 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤389 ספקי כח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ¤289 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 PCIE ¤1184 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 מסכים מסך מחשב LCD 22" SAMSUNG דגם 2233BW ¤994 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + ה…

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  22. מה אתם אומרים על המפרט הבא? האם אפשר לשפר/לשדרג/להחליף, זה למסך 24... תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by udist,

שלום, מעוניין במחשב למשחקים כמו BF1, COD, ומסך. יש אפשרות לקנות רכיבים באילת! הנה השאלון: תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1, COD, LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות לFHD, אם אפשר יותר במסגרת התקציב אז למה לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם י…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  24. 1. מה התקציב?התקציב שלי הוא 3400 נקי . בלי חריגה 2. מטרות המחשב? מטרות המחשב הם נטו גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין לי חברה מועדפת 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אין לי כל כך חשיבות לנושא הקירור והעיצוב . שהמחשב יחזיק טוב ושלא יהיה רועש מידי זה הכל .. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני לא צריך מערכת הפעלה . 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כן . שיהיה מחשב הכי הכי הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב !!!מחשב גיימינג…

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by vich,

אהלן חברה המחשב מיועד לעריכת וידיאו (לא מחשב ביתי), והמחיר זה ללא מסך תודה למתעניינים

• 11 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.