ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
לא, זה לא ממש HTPC, הגעתי למסכנה שאני גם ככה לא רואה טלוויזיה בהוט אלא רק במחשב (הורדות של ביטורנט, ודמוקרסי פלאייר, ויו טוב וכו) , אז הרעיון הוא שהמחשב הזה יהיה מחובר לטלוויזיה וישדר אליה תוכן http://lamir.co.il/product.asp?product=9354 מארז (אצלי הוא ישכב מן הסתם, ראיתי אותו במציאות, הוא ממש חמודי) http://lamir.co.il/product.asp?product=11240 מעבד אני קונה יד שניה באותו המחיר 3200 + Athlon 64 http://lamir.co.il/product.asp?product=11302 לוח אם http://lamir.co.il/product.asp?product=1243 זיכרון http://lamir.co.il/product.asp?product=10040 הארד דיסק http://lamir.co.il/product.asp?product=11641 צורב DVD http://lamir.co.il/product.asp?product=2340 כרטיס רשת אלחוט…
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט מחשב בסביבות ה-2,500 שקל, שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים ברמה סבירה. אין צורך בצורב\מקלדת\עכבר ושאר השטויות.. אשמח לקבל גם הסברים על המפרט. תודה מראש! אסף.
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הציעו לי פה מפרט ממש נחמד.. עכשיו שאלה אחרונה לפני קניית כרטיס מסך 1950 pro 256mb.. 1. אני קונה מסך vp930b של ויוסוניק האם יהיה הבדל שנראה לעיין עומק התמונה צבעים יותר יפים, או סרטים יותר יפים, חדות יותר טובה (לא לגבי משחקים שתיהם יעלו יפה במשחקים) אם אני יקח את 1900xt 256\512 mb? 2. אם יש כרטיס אחר שיהיה הבדל משמעותי מהפרו 1950 (לא במשחקים) בעומק צבעים וחדות בתמונות וסרטים אשמח לקבל המלצה...(ולא חשוב כרגע המחיר).
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
עקב טיסה לחו"ל (חילופי סטודנטים) אני צריך לעבור ממחשב נייח לנייד. את המחשב המדובר הרכבתי בספטמבר 2010, מתלבט אם שווה למכור או עדיף להשאיר אותה בחזקתי לשדרוג בהמשך. אשמח לשמוע את דעתכם אודות שווי המערכת. תודה מראש! Intel core i7-930 8MB Cache 2.8-3.6GHz 6GB RAM Kingston HyperX - triple channel Asus P6X58D Premium Motherboard Nvidia GTX480 1TB WD Black x2 Noctua NH-D14 CPU cooler Noctua fans 750W PSU Thermaltake Element S chassis
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
תודה
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני ארבעה חודשים פרסמתי בפורום בקשה למפרט מחשב, וקיבלתי המלצות טובות. ימים ספורים אח"כ זינקו מחירי ההרדיסקים ב 400-500 ש"ח, וכן סוחר המחשבים אמר לי שלפני חג המולד כל הרכיבים מתייקרים (נניח) וכדאי שאחכה. עכשיו אני הולך על זה. הערה למנהל הפורום: עמך הסליחה וההבנה אם הייתי צריך להמשיך את השרשור המקורי ולא לפתוח חדש... ההודעה כאן מעודכנת לצרכי התקופה. ולמפרט: התקציב הוא 3500-4000, כאשר ה-4000 הוא באמת גג שעדיף להתרחק ממנו. המחיר לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים (יש לי מספיק מכולם). אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לי לשימושים הרווחים הבאים: 1) מספר דפדפנים פתוחים במקביל (בד"כ כ-2-3 כרום ופיירפוקס אחד) עם לא מעט (אפילו 20) טאבים פתוחים בכ"א. (חולה בטיביטיס קשה...)…
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, בכמה ניתן למכור את החומרה הבאה? הכל תקין ועובד ספק: CORSAIR CMPSU-400CX 400W ATX12V V2.2 80 PLUS Certified Compatible with Core i7 Power Supply זכרונות: Kingston 2GB 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 800 (PC2 6400) l KTL2975C6/2G Patriot 2GB DDR2 Signature PSD22G8002H PC2-6400 800MHz Aeneon AET760UD00-30DB97X PC2-5300U-555 1GB 2Rx8 DDR2 לוח אם: GA-G31M-S2L מעבדים: Intel® Core™2 Duo Processor E6300(2M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB) Intel® Core™2 Quad Processor Q9650(12M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB) כרטיס מסך: GeForce 7300 GT תודה.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות כבל חשמל למחשב אסוס שנקנה בארה"ב? אני מעדיף כבל על פני מתאם.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3K אפשר קצת לחרוג עד 3.2... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מעדיף שהמסך יהיה גדול מ11.6 ולא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותרלא כל כך משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות * משקל רצוי? אין דרישות מיוחדות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישות מיוחדות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI,USB3 * Bluetoo…
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
איזה לפטופים קיימים במחירים כמה שיותר נמוכים שאין להם מסך משתקף? רצוי עד 3 אלף
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש. בעיקרון די התבייטתי על המחשבים של דל בעיקר בגלל האחריות שהם נותנים בבית הלקוח. לפני שאני באמת בוחר לפי זה, רציתי לשאול האם למישהו יצא להשתמש בכזו אחריות ויכול להעיד על טיבה? האם זה משהו ששווה לשלם עבורו קצת יותר? (במקרה שלי זה באמת קצת יותר ולא הרבה יותר, כי יש לי איזה דיל טוב על כמה דגמי דל). בנוסף, אם יש חברה אחרת בארץ שהיא יותר זולה אך בכל זאת האחריות שלה נחשבת לטובה (וגם המחשבים נחשבים לטובים) אשמח לשמוע. כמובן שאם התשובה היא שדל הכי טוב וזה רק פונקציה של מחיר, אשאר עם דל, כאמור כי יש לי מחיר יחסית טוב. שאלה אחרונה - האם מעבדי אינטל i7 דור 10 עושים את העבודה כמו שצריך? איזה דגם של דור 10 הכי מומלץ? או שאולי בכלל שו…
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין להוסיף כרטיס מסך יד שניה למערכת הישנה כדי למשוך עוד קצת במשחקים קלים יחסית בסגנון Total war. המערכת היא: OS Name Microsoft Windows 7 Professional Version 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Name ALEX-PC System Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model GA-MA78LMT-S2 System Type x64-based PC Processor AMD Athlon(tm) II X3 445 Processor, 3100 Mhz, 3 Core(s), 3 Logical Processor(s) BIOS Version/Date Award Software International, Inc. F11, 03/08/2010 SMBIOS Version 2.4 Time Zone …
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
אין הרבה מה לפרט... יש לי מארז ישן של טרמלטייק, בלי ספק, אז לא צריך מארז רק ספק, יש לי הארדיסק סולידסטייט m4 ועוד סיגייט320 אז גם לא צריך הארדיסק גם כונן אופטי יש כבר חשוב לי שיהיה על הלוח אם סלוט פיסיאיי ישן, אני עובד עם כרטיס קול פיסיאיי לקיובייס בנוסף חשוב יציאת פיירואייר לציוד סאונד ווידאו מתכנן להתקיי ווינדוס 8
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום, פירסמתי פה לפני כמה ימים מפרט גיימינג והוא היה בסדר גמור לפי התגובות שקיבלתי, ביצעתי כמה שינויים נוספים עקב תוספת תקציב וכרגע אני לפני ביצוע ההזמנה של המפרט, אשמח לאישור אחרון של חברי הפורום שהמפרט אכן טוב ויעבוד בצורה טובה ויציבה, בדגש על הכרטיס מסך ועל המעבד והאם הם יעבדו טוב ביחד! המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 999 ₪ - Intel Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 290 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 370 ₪ - * מבצע * - 8GB (2X4GB) Kingston Hyper-X DDR3 1600Mhz 1990 ₪ - * עם חבילת משחקים * - Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 549 ₪ - * מבצע * Zalman Z3 Plus + FSP Raider 6…
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לוח אם ASUS 98H67-M ספק SEASONIC S12II BRONZE 520W [h=3][/h]ראם 2X2 1X4 כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7970 DUAL-X כונים 2TB SSD 120GB
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - תכנות אפליקציות ג׳אוה ואנדרואיד + תואר במדמ"ח, אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים וסדרות. לא למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - עד 14 אינץ׳, אפשר עד 15.6 במידה והוא יהיה קל (עד 2 קילו בערך), עדיפות למט. * רזולוציית המסך? - FHD+. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - מקלדת מלאה זו עדיפות, עדיפות ללחצנים פיזיים בטאצ׳פד. * משקל רצוי? - כמה שיותר קל, אם אפשר עד 2 ק"ג (מיועד לבחורה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, יותר טוב. עדיפות ללפחות שעתיים בלי שקעים בסביבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI לא חובה, אבל חובה לפחות שתי כניסות USB3. * Bluetooth? - לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - כמה שיותר, יותר טוב. כפי שרשמתי למעלה, לא ישומש ל…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
להלן הקריטריונים העקריים בבחירה: 1. יריץ בקלות כל סרט HD, ללא צורך להתפשר על הגדרות codec. 2. שקט!! 3. אפשרות הקלטה מהממיר לעיתים. הממיר הנו Hot Magic 4. מארז: מסתפק במארז סטנדרטי עומד, כל עוד הוא שחור ואסתטי עם כניסות נוחות מקדימה וכמובן שקט. 5. שימושים נוספים (מלבד אינטרנט וכו'): עריכת וידאו ממקור HDV לעיתים רחוקות. אין כרגע צורך בהרצת משחקים. להלן מפרט לדוגמה שהרכבתי. אני לא בטוח אם הוא עונה לקריטריון הראשון. מעבד: E5400 לוח אם: GIGABYTE 73PVM-S2H (nForce 630i + HDMI) RAM: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition HDD: WD5000AAKS צורב: DVD±RW GH22NS x22 Black SATA כרטיס לכידה: AverMedia AVerTV Super 007 FM מארז: JSP-Tech H550-F25 הערה: יש לי TT Big Typhoon שאוכל להתקין אם קירור הס…
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום חברים וחג שמח ! מזמן שלא יצא לי לכתוב פה.. אני דיי לא בעיניינים לאחרונה עם החומרה ושוק המחירים. הייתי מעוניין לשמוע המלצות למפרט מחשב לעבודה משרדית מבוסס אינטל. עדיפות לרכישה ב- KSP. גובה התקציב עומד על כ-2K ללא צורך במסך. ואין צורך בעיבוד גרפי מטורף. תודה לכם !
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לצרכי פיתוח (רוב הפיתוח לא במחשב הזה, בעיקר תחזוקה). ללא משחקים וללא סרטים, זה לא מעניין אותי. אני טס לתאילנד למשך חודש וחצי בתחילת ינואר, הייתי שם כבר וזכרתי שהמחירים שם ממש נמוכים בכל נושא האלקטרוניקה אז הפעם חשבתי לנצל את זה ולקנות לפטופ. הדרישות: מעבד: i5/i7 זיכרון: 6 ג'יגה לפחות מסך: קטן, בסביבות ה12.5" מקלדת: חייבת להיות מקלדת נוחה (עם כפתורים צפופים כמו המקלדות של lenovo\ibm ולא מקלדות מקבוק למיניהן) - קריטי (כותב הרבה) אחריות: אלא אם כן המחיר ממש ברצפה, אני מעדיף כמובן אחריות בין לאומית (גם בתוספת מחיר). מערכת הפעלה: לא קריטי סוללה: לא קריטי משקל: לא קריטי עיצוב: לא קריטי, מעדיף משהו סולידי התקציב: בסביבות ה2,500 ש"ח (זה תקציב שמותאם…
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לשימוש של אינטרנט , סרטים, מוסיקה, WORD וקצת משחקים אני צריך עזרה בבחירת המעבד ( שיהיה של אינטל) והלוח אם ( שיהיה של אסוס) צריך שיהיה כרטיס קול ורשת מובנים כרטיס מסך אני צריך בשביל משחקים כמו פיפא לא רציניים יותר מזה...( של 256 מגה או 128 לפי מה שאתם מבינים) כל השאר אני כבר יודע לבד מה לבחור. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 971 צפיות
-
-
המפרט לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות שיתוף קבצים. לא למשחקים בכלל!!! מה אתם אומרים? צריך לשנות משהו? אפשר גם איכשהו להוריד את התקציב מבלי לפגוע בביצועים? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד i7 3770k ו דיסק קשיח intel 520 240GB. אני כנראה אקנה דרך המבצע של הפורום את ה gtx670 . חשיבות השקט של המארז חשובה במידה דיי גבוהה. 8 בין 1ל10. אני לא בטוח לגביי הספק כח, אם הוא מספיק אמין לסחוב את המערכת. שוקל אופציה בעתיד לעשות OC לכן לקחתי לוח אם Z77. המחשב מיועד לגיימינג,תכנות והרצות תוכנות גרפיקה למינהן ובעיקר מולטיטסקינג כבד. חשבתי על המערכת הבאה : [table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪209[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪625[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td…
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הי חברים, חבר טוב מחפש להתחדש במחשב נייח חדש בשבועות הקרובים. אודה לעזרתכם במצאית מפרט מתאים לתקציב. מה דעתכם על המרפט הבא: https://www.tms.co.il/gamers-desktop?product_id=104125\ להלן הטופס המפרט את צרכיו: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט אם מאוד מצדיק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ווידאו משחקי מחשב כמו Fifa, Counter Strike , Call of Duty 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כ…
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-