ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 שקלים בבקשה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, עריכת סאונד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). עבודה משרדית וגלישה - יומיומי, תכני HD -פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע, עריכת סאונד - עתיד להתבצע באופן יום יומי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא תודה 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש מפרט מלא אך איני סגור לגבי המארז ופתרונות הקירור הן למעבד והן …
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד לסטודנט לעיצוב. פוטושופ ו solidworks עד 3500~4500~ עוגנים: זיכרון 4GB. כונן קשיח 7200 RPM כרטיס מסך עצמאי מעבד I3 / I5 מסך 15.6 אני רוצה להשוות 3 דגמים. תודה,
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה אתם אומרים על שני המחשבים עבור מחשב לשימושי אינטרנט איזה עדיף ואם בכלל .. תודה מחשב נייד DELL, מדגם Inspiron N5030 לוח אם: Intel GM45 chipset מעבד: Pentium Dual Core T4500(2.30GHz,800MHz,1MB) זיכרון: 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel גודל דיסק: 320GB Serial ATA (5400RPM) 3 שנות אחריות של DELL!!! מערכת הפעלה WINDOWS 7 כלולה במחיר! מחשב נייד DELL, מדגם Inspiron N5030 טכני: כללי יצרן: DELL דגם: IN-RD09-4635 צבע: שחור לוח אם: Intel GM45 chipset מעבד: Pentium Dual Core T4500(2.30GHz,800MHz,1MB) זיכרון: 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel גודל דיסק: 320GB Serial ATA (5400RPM) כוננים 8X DVD+/-RW Drive CDRW/DVD Combo חריצי הרחבה 3-in-1 Media …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 - רק אם השינוי ממש קריטי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס בעיקר כולל אקסס PPT ואקסל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19" של MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחק המרכזי שאני רוצה לשחק בו זה SC2 לכל השאר יש לי XBOX * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא חייב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (כולל המסך ושאר הציוד הקפי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שיתוף קבצים לרשת הביתית (NFS/UPNP...) (קבוע), עריכת תמונות (תדיר), קידוד וידאו ל-HD (מזדמן) (H.264), משחקים (כל הסוגים) גם אם לא ברזולוציה מקסימלית. (מזדמן), הורדת קבצים (מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? [גבוה לשימוש כללי (HD), בינוי למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מסך (20-22"), רמקולים סבירים, מקלדת, עכבר, צורב קורא בלוריי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנ…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לחבר לא מחשב פיצוץ אבל מחשב שיעבוד סבבה שיעבוד מהר המחשב הוא למטרת משחקים ברמה בסיסית שיצליחו להעלות משחקים כמו gta san andreas // iv call of duty 3 משחקים בערך ברמת איכויות האלה ושירוצו מהר ולא יתקעו בנוסף לגלישה מהירה באינטרנט קצת סרטים וקבצי מוזיקה ניסיתי להרכיב מפרט של מחשב בערך לזה תגידו לי מה דעתכם ומה אתם מציעים לעשות... תודה רבה! מעבד - Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box לוח אם - MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL זיכרון - 2GB Kingston כרטיס מסך - HD 5450 512MB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסק קשיח - 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ ספק כוח - 550W Real, 12cm Fan (24pin צורב - SH…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שבוע טוב! ראיתי את המחשב הזה http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2159&catId=40 של סוני ויש בו כל מה שאני מחפש, מה דעתכם עליו האם הוא אמין מספיק? בנוסף,רציתי לדעת איך הם בתחום של שירות ואחריות והאם יש למישהו ניסיון עם המחשבים שלהם? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב acer aspire 3000 עם מעבד גרפי SiS M760GX מובנה, הבעיה במחשב שלי שהוא חם, המאוורר במחשב עובד, הCPU דווקא בטמפ' לא רעות אבל הGPU (ציפ של ה SIS) חם אש וקשה להניח את המחשב על הבירכיים, האם יש דרך להאט את מהירות הליבה של הGPU מ 200 MHz ל 100 או פחות? השימוש היחידי שיש למחשב הוא וורד ונראה לי שאין צורך בכל החום הזה ובמהירות הזו... תודה לעזרכם. לינקים שימושים http://www.notebookcheck.net/SIS-Mirage-2-M760.23282.0.html
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
דברים חשובים: מסך מט ברזולוציה גבוהה איכות בנייה טובה אפשרות להצפנה חומרתית של ה-HD - האם קיים בדגם הנ"ל של לנובו? לא כבד מדי סוללה סבירה + מקלדת נוחה הורכב באתר של לנובו: ThinkPad T410 - 1 Year Depot Warranty Description Part number Unit price* Quantity Price* ThinkPad T410 - 1 Year Depot Warranty Edit 2516CTO $1,429.00 1 $1,429.00 Processor: Intel Core i7-620M Processor (2.66GHz, 4MB L3, 1066MHz FSB) 1 Operating system: Genuine Windows 7 Professional 64 1 Operating system language: Genuine Windows 7 Professional 64 US English 1 Display type: 14.1 WXGA+ TFT, w/ LED Backlight (WWAN antenna) 1 System graphics: Inte…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אני לומדת אדריכלות, התוכנות שאשתמש בהן כל הידוע לי כרגע הן אוטוקאד ורוויט, מניחה שבעתיד יהיו עוד תוכנות. אוטוקאד הבנתי שתומכת בריבוי ליבות, חשוב לי בעיקר שהתוכנות הללו ירוצו ולא אתקל בקשיים ו"מריחות" בעבודה איתן. קיבלתי הצעה למחשב נייח והיות ואני לא הכי מבינה בפרטים אשמח לשמוע את דעתכם עליו. מעבד- INTEL E7500 2.93GHZ 1066MHZ 3MB לוח אם- INTEL LOS INDIOS G43 L1G + 1333MHZ דיסק קשיח- 500GB SAMSUNG 7200 RPM זכרון- DDR2 2GB 800 KINGSTONE/PATRIOT כרטיס מסך- GT220 1GB אז הבנתי מהתגובות שלכם שהמפרט הנ"ל לא שווה. אשמח אם תוכלו לכוון אותי, באמת שאני לא מבינה בזה. אם אתם יודעים על חנות אמינה, אני מתגוררת באיזור חולון-בת ים. תודה רבה, הילה.
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כשאני מדבר על איכות, אני מתכוון להכל - חוץ מהמפרט הטכני (כי סה"כ, כל חברה יכולה להציע מפרט טוב) איכות הפלסטיקה, איכות החלקים, נוחות המקלדת, ההרגשה הכללית של המחשב וכל זה. איזה יצרן נחשב להכי טוב, ואיזה יצרן נחשב לפחות?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים עם מסך גדול, התקציב שלי הוא בסביבות 1,200 דולר (אני מתכנן לקנות בארצות הברית). רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מחשב בסדר גודל כזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי קניתי את הלפטופ הזה(13 אינצ' דקיק וחביב) אבל הפד של העכבר מגיב מוזר וצולע כזה.מישהו מכיר בעיה כזאת ו/או דרכים לטפל בה,והאם אפשר להחזיר לחנות (כולה פתחתי אותו)או שזה במסגרת האחריות?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוזר לחבר שלי לבחור לפטופ עכשיו הבחור מעונין בלפטופ 13 אינץ' בעדיפות לשל DELL שנחשבת לחברה אמינה+המחשבים שלה מגיעים עם אחריות ל3 שנים. מה שכן מטריד אותו זה שב15 אינצ' שלו הסוללה היתה נגמרת בצ'יק, משוטטות קלה בפורום אני ראיתי מס תלונות על הסוללות של DELL שנגמרות מהר יחסית. מישהו יודע לאשר/לשלול לגבי המחשבים שלהם בכללי ולגבי הדגם N3010 בפרט...? בתומ"ר
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i7-870 Tray ₪1309 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-870ay לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3R ₪853 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950204 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD754JJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪262 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD754JJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪422 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1536 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=18195 צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪162 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30925 מארז ללא ספק Antec Fusion Remote Black ₪820 כמ…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, נקנה מחשב נייד חדש חברת TOSHIBA מדגם a665-s6080 . המחשב בא עם מערכת win 7 home premium מותקנת. הבעיה : קיימת רק מחיצה אחת שהיא בגודל של כל הכונן הקיים במחשב( 500GB). * בעזרת האופציה SHRINK אשר קיים בDISK MANAGMENT בווינדובס הצלחתי להקטין את המחיצה הראשית ל260GB אך זה עדיין לא מספיק. * באותו הDISK MANAGMENT קיימת מחיצה בגודל של 1.4GB וכתוב RECOVERY PARTITION - יכול להיות שפה קיימת ההתקנה. האם קיימת התקנה נסתרת של הווינדובס ? אשר אפשר להתקין מחדש ובצורה טובה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב הקריטריונים. מטרות המחשב? לפי סדר העדיפויות הבא: 1. לימודים (סטודנט), שזה אומר אפליקציות אינטרנט פשוטות, אופיס, קריאה באינטרנט וכו'. 2. עריכת תמונות דיגיטליות (לא גרפיקאי. צלם חובב..). סרטים ב-HD (אשמח מעל 720).. * גודל המסך? 13.3 ומעלה. ומסדר העדיפויות ניתן להבין שאיכותו חשובה לי. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אשמח שבלואד מלא יעבוד מעל שעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI אבל לא קריטי. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? בהחלט. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי של-Dell יש מוניטין טוב אבל אני פתוח לכולם (רק לא מאקב…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המצלה למחשב נייד עד 2500/3000 ש"ח. אני רוצה מחשב נייד לצורכי תיכנות (Microsoft Visual Studio 2008/2010) ועבודה בסיסית. סרטים ומשחקים לא מעניין אותי בכלל. חושב לי שיהיה לו זיכרון ומעבד טוב לבצע/לחשב פעולות מתמטיות כבדות. מסך 15 אינץ' יספיק לי לגמרי. זיכרון של 80 ג'יגה גם יספיק. אני לא מבין בסוללות ולכן אני לא יודע איך כל זה הולך. שתספיק לי לאיזה שעתיים שלש. אני לא מבין שום דבר בחומרת מחשבים ניידים לכן אני אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
גודל המסך? 15 אינצ * משקל רצוי? לא קריטי שלא יעבור את ה2.8 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתיהיה סוללה טובה מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 גיגה * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?[b * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה רק שתיהיה חברה בעלת אחריות רצינית בארץ עוד נקודות שחשובות לי : מעבד i3 i5 לא קריטי לי משניהם זכרון 4 גיג , דיסק קשיח כפי שמצויין למעלה מסך איכותי לא חובה hd אבל שיהיה טוב מקלדת נוחה, אני לא כותב סיכומים על המחשב אבל בכלליות שהמקלדת תיהיה יחסית נוחה. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה מצד אחד אני צריך מסך מגע. עבור שרטוטים וזיהוי כתב יד של MATHTYPE. ואף סתם טקסט אני לא אוהב מחברות. מצד שני יש לי צורך במקלדת מלאה למטרות תכנות והקלדת טקסטים ארוכים. ומצד שלישי עוצמת עיבוד רצינית עבור קומפילציה/אנליזה וסינטזה. ומן הסתם קישוריות מלאה. יש המלצות? תקציב עד 6000 אבל מוכן לשלם עד 8500 אם יש בזה יתרון משמעותי
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים את המפרט בפרטי, אני פשוט לא מרוצה ממנו, אני משחק בFallout:New vegas על בינוני+ ועדין יש תקיעות קטנות, אותו הדבר על Ghotic 4 משחק על בינוני ועדין יש לי תקיעות מעצבנות. חשבתי אולי להוסיף GTX460, הלוח שלי תומך ב SLI, אבל אולי הבעיה היא בכלל במעבד?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבניית מחשב לצורכי משרד בעיקר, אך עם אפשרות לצפייה בסרטים ומשחקי מחשב. התקציב עומד על 2500 ש"ח. יש לשכלל את המחיר למחשב ומסך יחדיו, יחד עם כלל המוצרים הנלווים. - עכבר ומקלדת... תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט ברובו לגרפיקה התקציב 4000 4500 מקסימום השימושים העיקריים יהיו עריכת וידאו HD premiere photoshop עיצוב תלת מימד ושימושים רגילים ( לא משחקים מורכבים) חשובה לי התמיכה בUSB3 וFW לא לעבודה מקצועית אבל זאת ההתחלה בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב DVD רעש פחות חשוב לי אבל לא בא לי טרקטור בסלון OC אולי אבל לא משהו קיצוני בקטנה בעתיד ירוץ על WIN7
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אז ככה.. השימושים הם: יש לי חדר עם מערכת סטריאו 5 ערוצים (יעני 5 רמקולים) וטלוויזיה 52 אינטץ' FULL HD של סמסונג. איכותית ממש. ואני רוצה לשחק על המחשב משחק גיימינג כבדים באיכות גבוהה ובלי תקיעות. זה המפרט שאני כנראה הולך לקנות.. תגידו לי אם יש שיפורים: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪670 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪383 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1000 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪120 מארז: [..] NZXT TEMPEST EVO w/o PSU ₪501 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 : BV3-00014 - זמין במלאי…
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
Asus Eee PC 1001PX Seashell האים הדגם תומך ביציאה לטלויזיה כדי לראות סרטים בLCD?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-