עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם, אני לומדת אדריכלות, התוכנות שאשתמש בהן כל הידוע לי כרגע הן אוטוקאד ורוויט, מניחה שבעתיד יהיו עוד תוכנות. אוטוקאד הבנתי שתומכת בריבוי ליבות, חשוב לי בעיקר שהתוכנות הללו ירוצו ולא אתקל בקשיים ו"מריחות" בעבודה איתן. קיבלתי הצעה למחשב נייח והיות ואני לא הכי מבינה בפרטים אשמח לשמוע את דעתכם עליו. מעבד- INTEL E7500 2.93GHZ 1066MHZ 3MB לוח אם- INTEL LOS INDIOS G43 L1G + 1333MHZ דיסק קשיח- 500GB SAMSUNG 7200 RPM זכרון- DDR2 2GB 800 KINGSTONE/PATRIOT כרטיס מסך- GT220 1GB אז הבנתי מהתגובות שלכם שהמפרט הנ"ל לא שווה. אשמח אם תוכלו לכוון אותי, באמת שאני לא מבינה בזה. אם אתם יודעים על חנות אמינה, אני מתגוררת באיזור חולון-בת ים. תודה רבה, הילה.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  2. כשאני מדבר על איכות, אני מתכוון להכל - חוץ מהמפרט הטכני (כי סה"כ, כל חברה יכולה להציע מפרט טוב) איכות הפלסטיקה, איכות החלקים, נוחות המקלדת, ההרגשה הכללית של המחשב וכל זה. איזה יצרן נחשב להכי טוב, ואיזה יצרן נחשב לפחות?

3. Started by welb,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים עם מסך גדול, התקציב שלי הוא בסביבות 1,200 דולר (אני מתכנן לקנות בארצות הברית). רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מחשב בסדר גודל כזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by peacebringer7,

אוקי קניתי את הלפטופ הזה(13 אינצ' דקיק וחביב) אבל הפד של העכבר מגיב מוזר וצולע כזה.מישהו מכיר בעיה כזאת ו/או דרכים לטפל בה,והאם אפשר להחזיר לחנות (כולה פתחתי אותו)או שזה במסגרת האחריות?

5. Started by peacebringer7,

שלום לכולם אני עוזר לחבר שלי לבחור לפטופ עכשיו הבחור מעונין בלפטופ 13 אינץ' בעדיפות לשל DELL שנחשבת לחברה אמינה+המחשבים שלה מגיעים עם אחריות ל3 שנים. מה שכן מטריד אותו זה שב15 אינצ' שלו הסוללה היתה נגמרת בצ'יק, משוטטות קלה בפורום אני ראיתי מס תלונות על הסוללות של DELL שנגמרות מהר יחסית. מישהו יודע לאשר/לשלול לגבי המחשבים שלהם בכללי ולגבי הדגם N3010 בפרט...? בתומ"ר

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  6. מעבד Intel Core i7-870 Tray ₪1309 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-870ay לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3R ₪853 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950204 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD754JJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪262 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD754JJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪422 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1536 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=18195 צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪162 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30925 מארז ללא ספק Antec Fusion Remote Black ₪820 כמ…

7. שלום, נקנה מחשב נייד חדש חברת TOSHIBA מדגם a665-s6080 . המחשב בא עם מערכת win 7 home premium מותקנת. הבעיה : קיימת רק מחיצה אחת שהיא בגודל של כל הכונן הקיים במחשב( 500GB). * בעזרת האופציה SHRINK אשר קיים בDISK MANAGMENT בווינדובס הצלחתי להקטין את המחיצה הראשית ל260GB אך זה עדיין לא מספיק. * באותו הDISK MANAGMENT קיימת מחיצה בגודל של 1.4GB וכתוב RECOVERY PARTITION - יכול להיות שפה קיימת ההתקנה. האם קיימת התקנה נסתרת של הווינדובס ? אשר אפשר להתקין מחדש ובצורה טובה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by NOVA,

שלום לכולם, מצ"ב הקריטריונים. מטרות המחשב? לפי סדר העדיפויות הבא: 1. לימודים (סטודנט), שזה אומר אפליקציות אינטרנט פשוטות, אופיס, קריאה באינטרנט וכו'. 2. עריכת תמונות דיגיטליות (לא גרפיקאי. צלם חובב..). סרטים ב-HD (אשמח מעל 720).. * גודל המסך? 13.3 ומעלה. ומסדר העדיפויות ניתן להבין שאיכותו חשובה לי. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אשמח שבלואד מלא יעבוד מעל שעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI אבל לא קריטי. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? בהחלט. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי של-Dell יש מוניטין טוב אבל אני פתוח לכולם (רק לא מאקב…

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  9. שלום, אני מחפש המצלה למחשב נייד עד 2500/3000 ש"ח. אני רוצה מחשב נייד לצורכי תיכנות (Microsoft Visual Studio 2008/2010) ועבודה בסיסית. סרטים ומשחקים לא מעניין אותי בכלל. חושב לי שיהיה לו זיכרון ומעבד טוב לבצע/לחשב פעולות מתמטיות כבדות. מסך 15 אינץ' יספיק לי לגמרי. זיכרון של 80 ג'יגה גם יספיק. אני לא מבין בסוללות ולכן אני לא יודע איך כל זה הולך. שתספיק לי לאיזה שעתיים שלש. אני לא מבין שום דבר בחומרת מחשבים ניידים לכן אני אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by tomtom29,

גודל המסך? 15 אינצ * משקל רצוי? לא קריטי שלא יעבור את ה2.8 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתיהיה סוללה טובה מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 גיגה * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?[b * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה רק שתיהיה חברה בעלת אחריות רצינית בארץ עוד נקודות שחשובות לי : מעבד i3 i5 לא קריטי לי משניהם זכרון 4 גיג , דיסק קשיח כפי שמצויין למעלה מסך איכותי לא חובה hd אבל שיהיה טוב מקלדת נוחה, אני לא כותב סיכומים על המחשב אבל בכלליות שהמקלדת תיהיה יחסית נוחה. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by Nahum2,

אז ככה מצד אחד אני צריך מסך מגע. עבור שרטוטים וזיהוי כתב יד של MATHTYPE. ואף סתם טקסט אני לא אוהב מחברות. מצד שני יש לי צורך במקלדת מלאה למטרות תכנות והקלדת טקסטים ארוכים. ומצד שלישי עוצמת עיבוד רצינית עבור קומפילציה/אנליזה וסינטזה. ומן הסתם קישוריות מלאה. יש המלצות? תקציב עד 6000 אבל מוכן לשלם עד 8500 אם יש בזה יתרון משמעותי

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by SimonSays,

כמו שאתם רואים את המפרט בפרטי, אני פשוט לא מרוצה ממנו, אני משחק בFallout:New vegas על בינוני+ ועדין יש תקיעות קטנות, אותו הדבר על Ghotic 4 משחק על בינוני ועדין יש לי תקיעות מעצבנות. חשבתי אולי להוסיף GTX460, הלוח שלי תומך ב SLI, אבל אולי הבעיה היא בכלל במעבד?

13. Started by system_1,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבניית מחשב לצורכי משרד בעיקר, אך עם אפשרות לצפייה בסרטים ומשחקי מחשב. התקציב עומד על 2500 ש"ח. יש לשכלל את המחיר למחשב ומסך יחדיו, יחד עם כלל המוצרים הנלווים. - עכבר ומקלדת... תודה רבה....

14. Started by op3589,

אני מרכיב מפרט ברובו לגרפיקה התקציב 4000 4500 מקסימום השימושים העיקריים יהיו עריכת וידאו HD premiere photoshop עיצוב תלת מימד ושימושים רגילים ( לא משחקים מורכבים) חשובה לי התמיכה בUSB3 וFW לא לעבודה מקצועית אבל זאת ההתחלה בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב DVD רעש פחות חשוב לי אבל לא בא לי טרקטור בסלון OC אולי אבל לא משהו קיצוני בקטנה בעתיד ירוץ על WIN7

15. Started by tomererez,

אז ככה.. השימושים הם: יש לי חדר עם מערכת סטריאו 5 ערוצים (יעני 5 רמקולים) וטלוויזיה 52 אינטץ' FULL HD של סמסונג. איכותית ממש. ואני רוצה לשחק על המחשב משחק גיימינג כבדים באיכות גבוהה ובלי תקיעות. זה המפרט שאני כנראה הולך לקנות.. תגידו לי אם יש שיפורים: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪670 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪383 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1000 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪120 מארז: [..] NZXT TEMPEST EVO w/o PSU ₪501 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 : BV3-00014 - זמין במלאי…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by AmitDanan,

Asus Eee PC 1001PX Seashell האים הדגם תומך ביציאה לטלויזיה כדי לראות סרטים בLCD?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by o_talmi,

מחפש לקנות מחשבים נייחים ללא מסכים לעבודה אנחנו צריכים מערכת XP לא צריך גרפיקה מיוחדת לא צריך סאונד מיוחד עובדים עם הרבה חלונות אינטרנט פתוחים בו זמנית, בנוסף לתוכנות של חברות ביטוח, לא כבד, אבל הרבה חלונות. תקציב עד 2000 ש"ח. מחפש אמינות אמינות אמינות, ומקום מומלץ לקנות שייתן שירות מעולה.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by baruchnoler,

שלום, אני מחפש לפטופ שיוכל להריץ משחקים כמו סטארקרפט 2, modern warfare 2. מעבר לזה המחשב הוא ללימודים ואינטרנט. גודל מסך 15.6 אינץ' בערך יציאה לטלוויזיה גם חשוב. התקציב הוא סביב 4000 ש"ח אשמח לכל עזרה. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 26.10.2010 בשעה 16:14:18 שכחתי לציין שהוא גם לסרטים.תודה!

19. Started by elad78,

היי, אלו יצרניות (כמו HP, Dell) מומלצות לקניית לאפטופ, בדגש על אמינות, שירות ואיכות חלקים? מביניהן, האם יש מומלצות יותר ופחות? האם אפשר ללכת בביטחה יחסית על כל לאפטופ מהחברות האלו, או שיש סדרות מסוימות שכדאי להימנע מהן?

20. Started by daniel_18,

קיבלתי הצעה על מפרט מחשב שישמש בעיקר למשחקים בינוניים: אין צורך בציוד היקפי! מארז: מפואר כולל ספק 500W, ו2 יציאות USB קדמיות. לוח אם: INTEL PETER COVE BLK-DH55PJ מעבד: i5 760 2.8GHZ 8mb זיכרון: קינגסטון 4096MB DDR 3 דיסק קשיח: SEAGETE 1000GB SATA2 32MB BUFFER 7200RPM כונן אופטי: NEC DVD RW X22 כרטיס מסך: GEFORCE 220 1024MB כרטיס רשת: 10/100/1000 כרטיס קול: HIGH DEFINITION AUDIO סה"כ: 2700 ש"ח מה השינויים שכדאי לעשות למפרט? (התקציב הוא עד 3,000 ש"ח), והאם הוא משתלם? אשמח להע\צעות נוספות.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by op3589,

התקציב הוא 4000 עד 4500 עדיף פחות השימושים הם בגדול עריכת סרטים HD premiere פוטושופ עיצוב תלת מימד ושימושים רגילים (בלי משחקים מורכבים) לא מחשב מקצועי אבל זאת ההתחלה חשובה לי התמיכה בUSB3 בלי ציוד הכפי בלי מסך בלי צורב DVD מתחינת שקט פשוט שלא יהיה טרקטור OC אולי בעתיד בקטנה אני חשבתי על Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 1 990 P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 625 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel 1 460 GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1 1180 Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 1 290 ‏V3 Black Edition Middle Tower Series Black Case 225 ספקי כוח‏ Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 4025…

22. Started by jabka,

מסך בערך 15" חשוב עם יציאת HDMI , תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  23. Started by Tzox,

שלום. אני מחפש מחשב שישמש אותי ללימודים באוניברסיטה. בגלל שהוא ישמש אותי בעיקר לאופיס ואינטרנט אין לי צורך לקנות מחשב חזק במיוחד. רק שיריץ את הדברים האלה מהר, ושיצליח להריץ סרטי HD ושיהיה לו חיבור HD (אני מתכנן לחבר אותו לLCD). לאחר בדיקה של הרבה מאוד דגמים אני מתלבט בין שלושה, אולי תוכלו לעזור לי. האחד הוא ה dell inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm שהוא ללא ספק המחשב הכי חזק מהשלושה, אבל עם הזמני סוללה הכי חלשים. אני לא יודע אם יש טעם באמת לקנות מחשב חזק כל כך לשימושים הצנועים שלי. השני: ACER ASPIRE 3810T http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXPCR0X112&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he קצת פרטים על המחשב:…

24. Started by natan805,

שימושים: 1}חשוב לי לציין שהמחשב יקבל חיבור hdmi . 2}עדיפות למשחקים וקצת לתוכנות . 3}סוללה חזקה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by brighi,

היי, יש לי alienware m11x ואני רוצה להפוך אותו לקונסוליית משחקים, בשביל זה אני צריך לקנות: 1. 2 ג'ויסטיקים 2.כבל HDMI אני מתכנן לקנות דרך EBAY ולא יודע על מה כדאי לי ללכת (אני לא מבין לא בג'ויסטיקים ולא בHDMI)-מישהו יכול לעזור? עוד שאלה, הג'ויסטיקים אמורים לעבוד עם הBLUETOOTH, נכון? אם כן, אני לא צריך לקנות עוד משהו כדי שהBLUETOOTH יקרא את הג'ויסטיקים, איזה DONGLE או משהו כזה, נכון? תודה!

דיונים חדשים בפורומים