ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,462 דיונים בפורום זה
-
המחיר שמצויין זה ללא מסך . בגדול מעבד חשבתי על i7 לוח אם אין לי מושג איזה בדיוק כרטיס מסך אני לא יודע באיזו חברה לבחור אתי או נוידיה דיסק קשיח זה לא בעיה ספק גם אני צריך עזרה בזה גם מארז אין לי מושג מה שווה ומה לא מסךךגביי מסך הוא לא נכלל בתקציב אני אשמח להמלצות לגביי המסך בהקשר לכרטיס המסך שיומלץ לי כאן אני רוצה לקבל את מירב הביצועים האפשריים מהכרטיס מסך ולכן אני רוצה גם מסך ברמה. 23 אינץ זה אחלה שיהיה טוב 2m לא 5 שיהיה איכותי אשמח לקבל עזרה בהקדם תודה לכם
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי 3500 ש"ח למסך, למחשב ולציוד היקפי בסיסי, אם אפשר לחסוך אז עדיף ורצוי מאוד לא לחרוג. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחק מעט במשחקים, בנוסף לא חשוב לי במיוחד להריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות. העיקר שהמשחק ירוץ טוב בלי בעיות על הגדרות בינוניות+, ניתן להתפשר כדי לא לחרוג מהתקציב. בעיקרון הציפיה העיקרית שלי מהמחשב היא להריץ את Diablo 3 כשהוא יצא. אני חשבתי על מסך 19" אבל אם אפשר או כדאי לקנות מסך אחר אז אשמח לדעת. OC- לא הולך לעשות. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינית לקנות מחשב נייד. הצרכים שלי הם לימודים, הורדות מוזיקה וסרטים וקצת פוטושופ. חקרתי מעט בנושא והלכתי לחנות ksp, שם הציעו לי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron N5030. רציתי לדעת אם הדגם הנ"ל אכן מתאים לצרכים שלי והאם הוא מומלץ. בנוסף, רציתי לשאול אם ksp הם חנות אמינה ואם תוכלו להמליץ לי על חנויות או אתרים שניתן לקנות מהם באחריות של 3 שנים. טווח המחיר שלי הוא עד 3000 ש"ח, ואני רוצה שיהיה לי קל להתנייד עם המחשב, כך שאחד התנאים הוא שלא יהיה כבד מדי. תודה רבה, יערית
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שרשמתי אני מחפש נייד לסטודנט לקולנוע. לעריכת וידאו ותמונות ושימוש יומיומי, עד 5000שח. 15 אינצ. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום רב. קיבלתי הצעה למחשב: AMD Athlon™ II Quad Core 635 לוח Gigabyte דגם GA-880GA-UD3H זכרו 2GB DDR3 133MHZ דיסק קשיח 500gb sata DVDRW LG HUNTKEY H-10 1600 ש"ח ואמרו המעבד הזה ברמה של INTEL I3 האם זה נכון? או ללכת על מחשב מבוסס של אינטל????. המחשב לצריכה ביתית :גלישה ,הורדות ,סרטים . אשמח לקבל תשובה או שיפור במפרט. תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לסטודנט 14.1" עד 4000ש"ח. לגבי דרישות מיוחדות, לא יודע אין ממש. בכל מקרה מע דעתכם על Dell Latitude E5410 אפילו עם הרחבה ל 4 גיגה הוא יוצא דיי סביר. אשמח כמובן להצעות אחרות אם יש. תודה רבה! עריכה: סטודנט למעדי מחשב, הולך להריץ בעיקר Microsoft visual studio
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד T7100 כרטיס מסך X3100 מעבד T3200 כרטיס מסך 8200G לצרכים רגילים וגם קצת עריכה בסוני ווגאס ופוטושופ. בנוסף גם לשני יש רזולוציה הרבה יותר נוחה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. 3000 , לנצל את כל התקציב , חריגה עד 100 שח 2. שימושים עיקריים - משחקים "קלים" למדי , גלישה 3. יש צורך בציוד היקפי - מסך 21-22, מקלדת/עכבר, רמקולים 4-5 . יש צורך בכל החלקים. 6. שקט מחשב - 7 7. לא מתוכנן OC 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. המחשב יקנה רק מזיגזג 10. מארז בינוני בלבד (MID) 11-12. לא מתוכנן שדרוג ולא חשוב לשמור על האפשרות לשדרוג. זה מה שהרכבתי בינתיים: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Logitech Optical mouse WHITE (S96) (oem)- PS2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11909 כמות: 1 מחיר: 49 ש"ח ( למזומן:48 ש"ח ) התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_i…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל אני חדש פה אז אם עשיתי טעות בכותרת או במה שאני כותב סליחה . אז ככה למפרט : מעבד - Intel® Xeon® Processor X5680 (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s. לוח אם-P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E. זכרון-3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600 2 כרטיסי מסך- ATI Radeon HD 4870 512MB ספק כוח - TX 750W Active PFC 12cm Fan קירור למעבד NH-D14 CPU Cooler מארז Thermaltake Armor+ MX Middle Tower Series With Window Black Case מקלדת ועכבר microsoft x6 וכמובן dvd x2 והארדיסקים בסביבות ה 5 טרה . תוצאה ב 3dmark06 22633{ חייב לציין שהמחשב לא עבר עדיין oc } תנו חוות דעת בבקשה .
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לפני יומיים עדכנו באתר טרקלין חשמל את הצעתם בעבור מחשב נייד FUJITSU AH530-3 (הכולל מערכת הפעלה, אך מעבד חלש יותר מן הדגם המקביל) והוסיפו לו שנה נוספת אחריות - כלומר, שנתיים סה"כ. קישור להצעה: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122595 האם בעלות של 2800-2900 שקלים, ההצעה הזו נחשבת כמשתלמת ? בתודה מראש, ובברכת שבוע טוב sp7.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה קורה? אני רוצה לקנות מחשב שיהיה עד 4500 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) שיהיה בנוי לגיימינג. *לא כולל מסך כמה דברים: מעבד אינטל, כ.מסך מעדיף NVIDIA תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להערכת מחיר (יד שנייה) על Lenovo T60 - T7200 2Ghz, 2GB RAM - משנת 2006. תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט לצרכים מיוחדים. כעיקרון זה מיועד לאדם נכה שלא יכול לדבר וצריך להפעיל את המחשב ע"י מבט, אז המחשב צריך להחזיק לפחות תכנה אחת שכוללת הרבה קבצי מדיה עם הקלטות של מילים חוץ מזה יהיו בטח כמה סרטים על המחשב ואופיס ונראה לי שזהו. אני יודע שמדיה זה קבצים כבדים אבל אם מדובר בתכנה אחת או שתיים זה בטח לא יתפוס יותר מדי נכון? ז"א המחשב כשלעצמו הוא בסדר? MyTobii P10 P10 ¯ Display: 15” screen Dimensions: 360x365x110mm Weight: 5.3kg Speakers: Integrated Working distance: 50-70cm Freedom of head movement: 30x15x20cm Computer Integrated, 1.5 GHz, Intel, 1GB RAM, 80 GB Hard drive : Windows XP Language: All European Interface: 2x USB II 1x 100MB LA…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות מסוגל להריץ orcad הדרישות מהמחשב הן: CPU:Intel IA-32 or IA-64 2.4 GHz or more. Intel IA-32 ((Intel Architecture, 32-bit) compatible (including Intel P4 EMT and AMD OpteronTM); 1.2 GHz minimum, Memory: 4GB or even 8GB Display: 1024x768 @ 64000 colors, recommended 1280x1024 @ 32-bit color - External Graphic card (not on-board card) אם אפשר שיהיה Light Weight Computer
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום המחשב לשימוש כללי. חשוב לי שיהיה יציאת HDMI שמתי עין על המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5203&CatCode=315 מישהו יכול להמליץ על מתחרה? אני מעדיף DELL הבעיה שלא מצאתי אחד בתקציב שלי עם HDMI
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב הביתי שלי (יש לי בבית Q6600 @ 2400MHz עם 8GB). הדרישות: * חזק מאוד לישומים משרדיים (לפחות כמו המחשב הביתי שלי). * קל מאוד ונוח לנשיאה (שלא אתעצל לקחת אותו לכל מקום). * עמיד למכות. * מראה סולידי ואלגנטי, מתאים לביזנס. * יכולת לעבוד שעתיים-שלוש ללא חשמל בעומס בינוני (אימייל, תכנות, אינטרנט). גודל המסך יכול להיות כל דבר בין 13 אינץ' ל-16 אינץ', העיקר שהמחשב יהיה קל ונוח לנשיאה. BT/WiFi חובה, כונן אופטי אופציונלי. אני צריך לפחות 80GB על כונן מערכת ההפעלה, ולפחות 120GB (רצוי 300GB+) בשביל שאר הקבצים בכונן D - זה יכול להיות עם SSD או HD או שילוב שלהם. אני גם ארצה תחנת עגינה הכוללת DVI/HDMI (עם ספק כוח נוסף), כדי שאוכל לחבר ולנתק …
-
- 33 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשבים ניידים עבור אחותי, כאשר התקציב שלה הוא 3000 ש"ח, ויכול לחרוג עד ל-3500 ש"ח במקרה הצורך (אם תוספת קטנה במחיר תביא לשיפור משמעותי במוצר). הדרישות שלה מהמחשב הן כאלה: 1. שיהיה וורוד! אני מניח שאפשר יהיה להתגמש בקטע הזה אם הוא יהיה בצבע יפה אחר (יפה לפי קריטריונים של בת טיפשעשרה). 2. שיהיה לו מסך בגודל של 14.1"+. 3. שיהיה שקט (יחסית). אני לא יודע מה ההבדל בכמות הרעש שמפיקים כונני 5400rpm ו-7200rpm - לכן אשמח לדעת האם כונני 7200rpm רועשים? 4. שניתן יהיה להשיג אותו בחנות גדולה ומוכרת (כמו באג, אופיס דיפו, אייבורי וכו'...). בינתיים עלה הדגם הבא כאפשרי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10694 אני ממש לא בקיא בסדרות החדשות של …
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חדש. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משמש בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים בדפדפן!) ופוטושופ (לא מקצועי). אין צורך במשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רמקולים, מקלדת ועכבר (ללא מסך) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפ…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות לגודל הנוח ביותר מאנשים שמשתמשים בנייד שלהם לתכנות בסביבות עבודה כמו visual studio או eclipse. בעקרון אני רוצה נייד שיהיה כמה שיותר קל ונוח לנשיאה אבל שיהיה ניתן לתכנת עליו בנוחות... האם מישהו מתכנת במחשב עם מסך 13.3 אינץ' או 14.1 אינץ'? האם זה לא קטן מדי? אני יודע מנסיון שמסך 15.6 נוח אבל הם בדרך כלל כבדים ולא נוחים לנשיאה. תודה לכל המגיבים.
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב עד 4K . דרישות: שיריץ סרטים באיכות 1080P חלק ברמה הכי גבוהה. וכונן קשיח שיהיה 1.5/2 TB
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאני חופר בזמן האחרון עם הx61... הX61 זול לי יותר, מגיע עם מעבד t7100 וכל השאר רגיל הX100e זה זה http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3132 שימושים זה אינטרנט סרטים וגם קצת עריכת סרטים ופוטושופ. פשוט אני יודע שהX100 חדש יותר... ואולי במקום להשוות כל פעם בין כמה מחשבים שאני מוצא מישהו יכול להמליץ לי על מחשב בסביבות ה2000 13" ומטה כמה שיותר חזק מבחינת מעבד וכרטיס מסך, לא אכפת לי יד שנייה שלישית או אפשרות נוחה להזמנה מחו"ל
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ותוכנות כגון אופיס וסקייפ ויפעיל ווינדוס 7. אבל שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים עכשויים, אבל אין צורך שיריץ אותם בהגדרות הגבוהות ביותר וגם אין צורך שיריץ אותם ברזולוציה גבוהה. אני מעדיף שבמקרה הצורך המחשב יהיה ניתן לשדרוג ... (זכרון, מעבד , כרטיס מסך) אין צורך בשום ציוד היקפי, גם לא כונן דיסקים. התקציב המקסימלי הוא 2500 ש"ח , העדיפות היא להיכנס תחת 2000 ש"ח, בכל מקרה אין מצב לחריגה מעבר ל 2500. אני מעדיף שכל הרכיבים יהיו מחנות אחת ולא מכמה חנויות, כמו כן אני מעדיף שהחנות תיהיה פיזית ולא רק וירטואלית, ותימצא באזור ראשון לציון, אשדוד, רחובות, רמלה וכל מה שקרוב לערים אלו. * אין צורך בשום תוכנות גם לא מערכת הפעלה.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימוש כללי: אינטרנט/סרטים/מוזיקה ומשחקים כמו פיפא או משחקי מירוצים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך DELL 24 1920X1200 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי שאיפה לשחק על הגדרות הכי גבוהות אבל שיעבוד נורמאלי 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לנטבוק ניידי וקטן ביותר שאוכל לקחת איתי ביום ולתכנת איתו (שורות קוד פשוטות לתכנות צד שרת, שזה אומר אפילו דרך פנקס רשימות ותוכנת FTP קלה). משהו שלא יזחל יותר מדי ויהיה מהיר בצורה סבירה לצרכים הללו. התקציב כמובן הוא -כמה שיותר זול-, כמה זול שאפשר במסגרת הצרכים. אני אמלא את השאלון באופן מסודר: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בסך הכל שימוש מאוד קטן, של תכנות כמו שאמרתי, אינטרנט, מסנג'ר, וקצת סרטים ומוסיקה פה ושם... (ללא HD וכל זה) * גודל המסך? לא יותר קטן מ10, ואם אפשר עם רזולוציה גדולה מ 1024*600, מאוד חשוב לי. (אם אין משהו וזה מקפיץ את המחיר בהרבה …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אך צריך שיהיה שיפור משמעותי בביצועים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית, סרטי HD, תוכנות כמו מטלב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן קשיח, מעבד 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-