עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה דעתכם על המפרט הבא? מתאים לתוכנות אדובי? חזק מספיק? (ללא OC) המפרט ללא מסך (קיבלתי המלצות על המסך של DELL) מצרפת קובץ. תודה!! [attachment deleted by admin]

2. Started by kupo,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי במחיר של עד 3000 ש"ח, אין דרישות תובעניות רק שיהיה אמין,בנוי היטב, ויחזיק מעמיד כמה שנים בשימוש משרדי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינץ בערך * משקל רצוי? לא כבד מדי (לא יודע בדיוק אבל שלא תהיה מפלצת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא, שעה זה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הייתי ב KSP השבוע והמוכר שם המליץ לי על Dell Inspiron N5030-T452W7‎ בגלל האחריות (3 שנים) ב 2890 עם המפרט : ‎ CPU‎ ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4500 2.3GHz, 1MB Cache, 800MHz FS…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shlosi,

שלום לכולם. קניתי עכבר בלוטות' ומשום מה אני נאבק בהתקנה שלו. ניסיתי למצוא מפרט מלא של המחשב שלי באינטרנט ומשום מה כשלתי במשימה. מישהו יודע אולי?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  4. Started by PipOd,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לאזור ה 300 . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל ובעיקר משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כמו פרו אבולושין, פיפא, FARCRY וכו'- כל המשחקים החדשים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים ובינונים כאחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by PipOd,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לאזור ה 2200 . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית ותו לא. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט קצת אופיס וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kanji,

עד שסגרתי על מפרט AMD החליטו להוציא את 6000 .. מה הייתם מעדיפים : מעבד Intel Core i7-930 Tray ₪1330 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7930ay לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1161 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪330 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪404 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD6870 1024MB DDR5 PCIe ₪1312 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PCHD68701GD5 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪100 כמות: 1 http://www.skypc…

7. Started by hotshot,

שלום רב, קודם כל ברצוני להגיד שרק לאחרונה יצא לי להכיר את האתר שלכם וכבר כולי מחמאות על הרצינות, האיכות והפרקטיות של האתר, כבר יצא לי לקרוא לא מעט מאמרים פה שהחכימו אותי ואף יצא לי ליישם חלק מהעיצות פה במחשב שלי. ולדבר האמיתי, ברצוני לקנות מחשב חדש לגיימינג ואלו הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? כ- 6000 ש"ח כולל מסך 23-24" Full HD ורמקולים 2.1 (אין לי פשוט חדר שמתאים ל-surround) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה יצדיק מבחינת ביצועים אז אפשר ורצוי לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לגיימינג בעיקר, כמובן שגם גלישה והורדות. א) יש לציין…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הנתונים שביקשתי 3000 ש"ח כולל מסך 22'' המטרה: סרטים, וישומים ביתיים אופיס ואינטרנט(\ (ללא משחקים ) מחשב שיחזיק מעמד לשלוש שנים לפחות. ראוי לציין שהנציג המליץ להוסיף כרטיס מסך חיצוני למשחקים. לפי מה שקראתי בפורום ביקשתי לקבל הצעה למערכת עם AMD המוכר בדק אמר שיש בעיה עם הספקה של המעבדים בארץ ומה שיש לא מצדיק את פער המחיר :s05: בקיצור העם יש משהוא שכדאי לשנות? עדיפות לחנויות באזור הדרום ש"ח Intel Processor Core I3 530 2.93GHz Dual Core Socket 1156 Tray 482 ש"ח Gigabyte GA-H55M-D2H LGA 1156 Model 950516/GH55MD2H 381 ש"ח 2G.Skill 2GB DDR3 1333MHz CL9 F3-10600CL9S-2GBNT 35067 ( * 2 ) 398 ש"ח Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103SJ Spinpoint F3 256 ש"ח SAMSUN…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  9. Started by p_uriel,

שלום, קיבלתי את ההצעב הזו למחשב ע"י KSP. מטרות: חשוב לי כרגע משמש לעבודה משרדית בבית (אינטרנט, אופיס וכו') ומעט עריכה (תוכנת פרמייר מגירסה ישנה שיחסית לא צריכה הרבה משאבים) היום יש לי פנטיום 3.06 750MHZ בן 7 שנים, אולם הוא מעט איטי (ממש רק במעט...) חשוב לי מ-א-ד מחשב שקט (הגדרתי למוכר שאפילו לא אדע אם המחשב דולק או לא...) האם המפרט תואם את ציפיותיי? אני מעדיף עכשיו להשקיע במחשב חזק יחסית, כי מנסיון, שידרוג במועד מאוחר יותר רק יגרור הוצאות מיותרות (הרי גם ככה הוצאתי כסף לרכישת רכיבים שאצטרך להחליף לאחר מכן) ועוד שאלה - למה אני לא מקבל הודעות למייל למרות שאני מסמן 'הודע על תגובות'? תודה. [attachment deleted by admin]

10. Started by xtineR,

AMD Phenom II X4 945 Gainward nVIDIA 460GTX 1GB GS G.Skill DDR3 4096MB (2048MBX2) 1333Mhz Gigabyte GA-MA770-UD3 CoolerMaster CM 690 II Advanced CoolerMaster GX 550W Artic Cooling Freezer Xtreme Rev.2

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by xenocide,

היי חבר'ה, מה העניינים? טוב אז אמא שלחה אותי לברר איזה מחשב כדאי לה לקנות. המטרה היא מחשב לשימוש ביתי - גלישה באינטרנט, צפיית סרטים (אולי דרך טלויזיה) ושאר נפלאות. התקציב הוא 3000-3500 ש"ח, ללא ציוד הקפי. אם אתם חושבים שאפשר להסתדר בתקציב נמוך יותר אתם מוזמנים להציע עוד משהו, שמתי לב שאתם נוטים להשתמש רבות במעבדי AMD ולא אינטל והשאלה היא למה? מה ההבדל? האם ניתן לקבל מפרט שמבוסס על אינטל ואחד אשר מבוסס על AMD? אשמח לעזרה, תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום רב, אני לא הכי בקיא בהיצע שיש היום ללפטופים אבל אני יודע שזה לא הכי ריאלסטי, אבל האם קיים סוג של נייד שיכול לספק שימושים כלליים כמו אינטרנט+אופיס וגם סיכוי שיפעיל משחקים כמו פיפא וכו'? או משהו שקרוב לזה?(גם עם זה לא ברזולוזציה ובפרטים הכי גבוהים) תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  13. סטודנט להנדסת מכונות, עובד בתוכנות כמו AutoCAD, Pro/ENGINEER ו-Solidworks. כמו כל סטודנט, התקציב הוא כמה שפחות. למרות שאם יש רכיב שמאוד כדאי לחרוג בשבילו המקסימום הוא עוד 100-200 שקל. ברור לי שבתקציב כזה המחשב לא עומד להיות מפלצת ביצועים, אבל מה לעשות.. נסתדר עם מה שיש. יציאת HDMI לטלוויזיה בשביל לראות סרטים תהיה בונוס. לא צריך מסך/כל ציוד היקפי אחר ולא מתוכנן OC. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  14. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762533 זה נראה כמו מוצר מעולה... מישהו יודע מה איכות הסאונד שלו וכמה הוא נייד (האם הוא נכנס לתיק של מחשב נייד 16 אינץ' בגודל) אם יש לכם ביקורת שלילית על המוצר... האם יש לכם תחליף טוב יותר (לא חייב עם רמקול, אני יכול לקנות בנפרד, חשוב לי המקרר)

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by hatul,

אני מחפש נטבוק שיהיה יחסית זול (1500־1600 ₪) אבל שיהיה של חברה ידועה. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ולקורס פסיכומטרי. בזאפ מצאתי כמה מחשבים שעונים לדרישות, כרגע שמתי עין על Asus Eee PC 1001HA, יש המלצות או תלונות עליו? גם רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.

16. שלום לכולם אני כבר נמצאת בישורת הסופית לפני קניית מחשב נייד לצורך לימודי עיצוב פנים ואדרכילות,ופרסמתי הודעה בנושא זה בעבר. הנה בקצרה תוכן הדרישות שלי מהנייד: אני לומדת עיצוב פנים ואדריכלות ואני מחפשת מחשב נייד אשר יענה לדרישותיי. התוכנות שאיתם אני משתמשת הם: AUTOCAD,ו- REVIT. אין לי הרבה מושג מה הם דרישות החומרה שצריך בשביל להשתמש בתוכנות אלו,אך יש לי את הלינקים לדרישות החומרה של התוכנות: 1.אוטקאד : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2.רוויט : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 הנה לינק ובו ההמלצה לכרטיס מסך מטעם תוכנת רוויט: http://www.autodesk.com/us/revit/revit_graphics_hardware_list_June…

17. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 שקלים בבקשה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, עריכת סאונד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). עבודה משרדית וגלישה - יומיומי, תכני HD -פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע, עריכת סאונד - עתיד להתבצע באופן יום יומי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא תודה 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש מפרט מלא אך איני סגור לגבי המארז ופתרונות הקירור הן למעבד והן …

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  18. שלום, מחשב נייד לסטודנט לעיצוב. פוטושופ ו solidworks עד 3500~4500~ עוגנים: זיכרון 4GB. כונן קשיח 7200 RPM כרטיס מסך עצמאי מעבד I3 / I5 מסך 15.6 אני רוצה להשוות 3 דגמים. תודה,

19. אשמח לשמוע מה אתם אומרים על שני המחשבים עבור מחשב לשימושי אינטרנט איזה עדיף ואם בכלל .. תודה מחשב נייד DELL, מדגם Inspiron N5030 לוח אם: Intel GM45 chipset מעבד: Pentium Dual Core T4500(2.30GHz,800MHz,1MB) זיכרון: 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel גודל דיסק: 320GB Serial ATA (5400RPM) 3 שנות אחריות של DELL!!! מערכת הפעלה WINDOWS 7 כלולה במחיר! מחשב נייד DELL, מדגם Inspiron N5030 טכני: כללי יצרן: DELL דגם: IN-RD09-4635 צבע: שחור לוח אם: Intel GM45 chipset מעבד: Pentium Dual Core T4500(2.30GHz,800MHz,1MB) זיכרון: 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel גודל דיסק: 320GB Serial ATA (5400RPM) כוננים 8X DVD+/-RW Drive CDRW/DVD Combo חריצי הרחבה 3-in-1 Media …

20. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 - רק אם השינוי ממש קריטי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס בעיקר כולל אקסס PPT ואקסל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19" של MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחק המרכזי שאני רוצה לשחק בו זה SC2 לכל השאר יש לי XBOX * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא חייב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gildmor,

שלום, 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (כולל המסך ושאר הציוד הקפי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שיתוף קבצים לרשת הביתית (NFS/UPNP...) (קבוע), עריכת תמונות (תדיר), קידוד וידאו ל-HD (מזדמן) (H.264), משחקים (כל הסוגים) גם אם לא ברזולוציה מקסימלית. (מזדמן), הורדת קבצים (מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? [גבוה לשימוש כללי (HD), בינוי למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מסך (20-22"), רמקולים סבירים, מקלדת, עכבר, צורב קורא בלוריי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנ…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by maor19,

אני רוצה לקנות מחשב לחבר לא מחשב פיצוץ אבל מחשב שיעבוד סבבה שיעבוד מהר המחשב הוא למטרת משחקים ברמה בסיסית שיצליחו להעלות משחקים כמו gta san andreas // iv call of duty 3 משחקים בערך ברמת איכויות האלה ושירוצו מהר ולא יתקעו בנוסף לגלישה מהירה באינטרנט קצת סרטים וקבצי מוזיקה ניסיתי להרכיב מפרט של מחשב בערך לזה תגידו לי מה דעתכם ומה אתם מציעים לעשות... תודה רבה! מעבד - Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box לוח אם - MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL זיכרון - 2GB Kingston כרטיס מסך - HD 5450 512MB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסק קשיח - 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ ספק כוח - 550W Real, 12cm Fan (24pin צורב - SH…

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  23. שבוע טוב! ראיתי את המחשב הזה http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2159&catId=40 של סוני ויש בו כל מה שאני מחפש, מה דעתכם עליו האם הוא אמין מספיק? בנוסף,רציתי לדעת איך הם בתחום של שירות ואחריות והאם יש למישהו ניסיון עם המחשבים שלהם? תודה רבה.

24. Started by dog_foot,

שלום יש לי מחשב acer aspire 3000 עם מעבד גרפי SiS M760GX מובנה, הבעיה במחשב שלי שהוא חם, המאוורר במחשב עובד, הCPU דווקא בטמפ' לא רעות אבל הGPU (ציפ של ה SIS) חם אש וקשה להניח את המחשב על הבירכיים, האם יש דרך להאט את מהירות הליבה של הGPU מ 200 MHz ל 100 או פחות? השימוש היחידי שיש למחשב הוא וורד ונראה לי שאין צורך בכל החום הזה ובמהירות הזו... תודה לעזרכם. לינקים שימושים http://www.notebookcheck.net/SIS-Mirage-2-M760.23282.0.html

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  25. דברים חשובים: מסך מט ברזולוציה גבוהה איכות בנייה טובה אפשרות להצפנה חומרתית של ה-HD - האם קיים בדגם הנ"ל של לנובו? לא כבד מדי סוללה סבירה + מקלדת נוחה הורכב באתר של לנובו: ThinkPad T410 - 1 Year Depot Warranty Description Part number Unit price* Quantity Price* ThinkPad T410 - 1 Year Depot Warranty Edit 2516CTO $1,429.00 1 $1,429.00 Processor: Intel Core i7-620M Processor (2.66GHz, 4MB L3, 1066MHz FSB) 1 Operating system: Genuine Windows 7 Professional 64 1 Operating system language: Genuine Windows 7 Professional 64 US English 1 Display type: 14.1 WXGA+ TFT, w/ LED Backlight (WWAN antenna) 1 System graphics: Inte…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים