ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מחפש ממיר דיגיטלי, בו אוכל לצפות ב TV דרך הנייד.. ידוע לי שיש את XTREMER או משהו כזה, אבל לא בטוח שהוא מתאים ללפטופ.. ראיתי APEX, WD אבל לא מכיר מבחינת ממיר. אשמח אם מישהו שמשתמש בממיר דיגיטלי ויש לו ניסיון מוצלח איתם יגיב ויגיד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב חדש בסכום של 6800 ש"ח עם חריגה של עד 150 שקל בעיקרון המחשב הוא למשחקים כבדים מאוד (LOCK-ON למי שמכיר...) אני זקוק גם לכל הציוד ההיקפי כולל מסך 17 שטוח (לא LCD) בעיקרון מה שחשבתי עליו הוא: p4 2.8c gigacube ati readon 9800np 80 gb לא יודע מאיזה חברה 1024 ddr-ram cd/dvd פשוט ללא צורב, יש לי אחד ממחשב ישן הערות: אני חייב 1024 זיכרון ראם אך אני לא יודע מאיזה חברה כדאי לקנות ממנה ההתלבטות העיקרית שלי היא איזה לוח אם לקחת במגבלות התקציב כי בזה אין לי מושג קלוש, אני רוצה שלוח האם יתמוך בכל שאר האופציות שיש לשאר הרכיבים ושיהיה בו כרטיס קול מובנה, אין לי שום כוונה לקנות כרטיס קול בנפרד... אם אפשר שהלוח יתמוך ויהיה טוב לOC עתידי זה יהיה מצויין בעיקרון בנת…
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בניתי את את המפרט למטרת גיימינג, הוא נראה דיי טוב אני רק רוצה חוות דעת סופית לפני שאני עושה את ההזמנה. מה דעתכם על המפרט? הייתם מחליפים משהו? (התקציב שלי עד 3600)
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הרכבתי 2 מפרטים. האופציות של המארזים והספקים מצומצמות בחנות הזו ולכן... המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס בעיקר. בלוחות AMD לא קיים 720 בהיצע. לא רציתי לקחת לוח שיגביל את מהירות ה FSB. דעתכם חשובה AMD245B AMD Athlon™ II X2 GA-MA78LM-S2 gigabyte MEM-D2-G2HP HYNIX / HP ST0320 Seagate Sony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyte סה"כ 1498 ש"ח השני הוא Intel® Pentium® Dual-Core E5300 GLACIALTECH 5062 P5QPL-AM asus MEM-D2-G2HP HYNIX / HP ST0320 Seagate Sony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyte סה"כ 1430 ש"ח לפי מה שמצאתי הספקים יותר טובים מ EZCOOL ושווי ערך לספקים של TT 400W. תודה
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אני מתעתד לרכוש את הנייד : Dell Inspirion 3721 i7 http://ksp.co.il/?uin=18216 הבעיה היא שהוא מגיע , כמו רוב המחשבים החדשים , עם Win8 . מכיוון שחלק מהתוכנות שלי אינן מתאימות ל Win8 ביקשתי בחנות אם אפשר להחליף ל Win7 ונאמר לי שלא ניתן . היכן , אם בכלל , ניתן לרכוש את המחשב הנ"ל עם Win7 Home Premium 64 bit ? תודה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי בוקר טוב קניתי מחשב חדש של אסוס המפרט כזה: asus republic g51j-3d i7-720 gtx 260 4 giga ram 640 gb hard drive 2*320 1489 דולר בניו יורק.. בינתיים אני משחק בו ההוא אחלה מחשב אבל יש לי 2 שאלות... 1. אני יכול בדגם הספציפי הזה להוסיף עוד ram? אני משתמש בו למשחקים ברמות high-med ואני רוצה להוסיף עוד ראם... הלוח אם שלו הוא:intel pm55 אשמח מאוד לתשובה.... 2. ראיתי באיזה אתר שיש אפשרות במחשב הזה ל multi gpu מה זה אומר שאני יכול לשים עוד כרטיס מסך? תודה מראש.... דובי.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש לבניית אתרים, גרפיקה ממוחשבת, וafter effects להפלת תוכנות כמו, פוטושופ, illustrator, indesign, web master, after effect flash - java לבניית אתרים שיוכל לעבוד עם חומרי גלם (תמונות, סרטונים וכו) בסביבות ג'יגה (אני אשישת לא בדיוק מבין מה זה אומר, אני שואל בשביל מכר) בטווח מחירים של סביבות ה3500 עם אפשרות ליותר צריך מחשב חזק שישרוד לכמה שנים
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קודם כל אני אפתח ואגיד שאני לא משחק מעבר לWOW, שהדרישות שלו נמוכות, אבל אני כן ארצה להריץ D3 למרות שאני ידוע שהדרישות שלו עדיין לא פורסמו... ככה שאני צריך מחשב רב תכליתי למטרות משחקים בעיקר. מפרט נוכחי Mainboard : MSI 945P/G Neo-F (MS-7176) Chipset : Intel i945P Processor : Intel Pentium D @ 2666 MHz Physical Memory : 1024 MB (1 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : RADEON X800 Series Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 Monitor Type : ProView Technology - 17 inches Network Card : RTL8169/8110 Gigabit Ethernet Adapter האם יש טעם לשדרג את המחשב, או שעדיף להחליף הכל? אני יכול להוציא בסביבות ה400 דולר בניו אג, הכוונה שלי כרגע היא להביא את הפריטים ה…
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לא, זה לא ממש HTPC, הגעתי למסכנה שאני גם ככה לא רואה טלוויזיה בהוט אלא רק במחשב (הורדות של ביטורנט, ודמוקרסי פלאייר, ויו טוב וכו) , אז הרעיון הוא שהמחשב הזה יהיה מחובר לטלוויזיה וישדר אליה תוכן http://lamir.co.il/product.asp?product=9354 מארז (אצלי הוא ישכב מן הסתם, ראיתי אותו במציאות, הוא ממש חמודי) http://lamir.co.il/product.asp?product=11240 מעבד אני קונה יד שניה באותו המחיר 3200 + Athlon 64 http://lamir.co.il/product.asp?product=11302 לוח אם http://lamir.co.il/product.asp?product=1243 זיכרון http://lamir.co.il/product.asp?product=10040 הארד דיסק http://lamir.co.il/product.asp?product=11641 צורב DVD http://lamir.co.il/product.asp?product=2340 כרטיס רשת אלחוט…
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב זול לילדה שבעיקר צופה בסרטים. ~2000 ש"ח מסך 15 אינץ' כולל מערכת הפעלה. (יהיה נחמד אם יהיה צבע שונה משחור או לבן... כמו ורוד) יש משהו כזה או שהמחיר נמוך מדי? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
עריכה: (הכותרת נערכה בשנית). ------------------ אני חושב לקנות מחשב נייד. יש לי בסביבות 9k להוציא על מחשב + ציוד היקפי (אפשר לחרוג עד 10k, אבל לא שקל מעל זה). אני צריך מחשב בשביל לימודים (צריך להיות מספיק חזק בשביל להריץ Eclipse בסבבה), ובשביל קצת משחקים (לא חייבים להיות חדשים. סביבות HL2). אני צריך את הניידות כדי להקליד בהרצאות ולעבוד גם בבית וגם במעונות. חשבתי ללכת על ה P1-DUOE של LG, ולשדרג אותו ל 1GB זכרון. אני מנחש שהמחיר שלו יהיה בסביבות ה 8500 אחרי שדרוג הזכרון. מה דעתכם? האם יש הסתייגויות נוראיות, ניידים מקבילים שאתם יכולים להמליץ עליהם? איך האחריות שמספקת LG על הניידים שלה? (<- אם אסור לדבר על זה, תרגישו חופשי להסיר את השאלה) אני אשמח לכל תגובה
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
עקב טיסה לחו"ל (חילופי סטודנטים) אני צריך לעבור ממחשב נייח לנייד. את המחשב המדובר הרכבתי בספטמבר 2010, מתלבט אם שווה למכור או עדיף להשאיר אותה בחזקתי לשדרוג בהמשך. אשמח לשמוע את דעתכם אודות שווי המערכת. תודה מראש! Intel core i7-930 8MB Cache 2.8-3.6GHz 6GB RAM Kingston HyperX - triple channel Asus P6X58D Premium Motherboard Nvidia GTX480 1TB WD Black x2 Noctua NH-D14 CPU cooler Noctua fans 750W PSU Thermaltake Element S chassis
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
מחשב לא כולל ציוד הקפי אני מבקש רק: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, הארד דיסק, מארז, זכרון. שהמארז יהיה פשוט בלי חלונות\נאונים תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב בתקציב של 7000 ש"ח, כולל ווינדוס ויסטה מקורי (home premium 64bit). מעבד - מצאתי שלמשחקים יותר משתלם שתי ליבות אז שיהיה שתי ליבות. שדרוג בעתיד - אשמח לקבל מפרט עם לוח שתומך בCF. קירור - שיהיו 3 מאווררים במארז (או יותר), 120mm (או יותר) וקירור טוב למעבד. הארד דיסק - צריך 500GB. צריך צורב DVD שיצרוב גם דיסקים של DVD וגם דיסקים רגילים. ללא ציוד הקפי. המחשב יחובר למסך 17 אינץ' (של MAG אם זה משנה) ולפעמים גם לטלויזיה (21 אינץ') לראות בה סרטים ואם יהיה מגניב אז גם לשחק כשהטלויזיה היא המסך. צריך הרכבה. המפרט לא לי אלא לבן דוד (אני כבר קניתי מחשב ד'א, גם ב7000, יכול להיות שבסוף בן דוד שלי יקנה את אותו מפרט כמו שלי אבל הוא רוצה לשמוע עוד הצעות) אבל עדיין א…
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני ארבעה חודשים פרסמתי בפורום בקשה למפרט מחשב, וקיבלתי המלצות טובות. ימים ספורים אח"כ זינקו מחירי ההרדיסקים ב 400-500 ש"ח, וכן סוחר המחשבים אמר לי שלפני חג המולד כל הרכיבים מתייקרים (נניח) וכדאי שאחכה. עכשיו אני הולך על זה. הערה למנהל הפורום: עמך הסליחה וההבנה אם הייתי צריך להמשיך את השרשור המקורי ולא לפתוח חדש... ההודעה כאן מעודכנת לצרכי התקופה. ולמפרט: התקציב הוא 3500-4000, כאשר ה-4000 הוא באמת גג שעדיף להתרחק ממנו. המחיר לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים (יש לי מספיק מכולם). אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לי לשימושים הרווחים הבאים: 1) מספר דפדפנים פתוחים במקביל (בד"כ כ-2-3 כרום ופיירפוקס אחד) עם לא מעט (אפילו 20) טאבים פתוחים בכ"א. (חולה בטיביטיס קשה...)…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8053 אוףף איזה חרא זה שאין נועה ופנדה בירושלים משהו מכיר חנות טובה חוץ מ ksp כי הם די חראא עם האחריות וכללל זהה
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, מצאתי מחשב נייד בן 5 שנים ואני מתלבט האם הוא משתלם לצורך לימודים, אשמח לקבל משוב, תודה זה המפרט: מעבד: i5 דור 5 זיכרון: 8 GB דיסק קשיח: 256 GB SSD חברה ודגם: LENOVO THINKPED סוללה: כפולה (פנימית וחיצונית) מערכת הפעלה: WIN 10 PRO OFFICE 2019 מטען מקורי מחיר: 1350 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
[TABLE=width: 611] [TR] [TD]שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש לעריכת וידאו (ADOBE PREMIER, AFTER EFFECTS, AVID), שיוכל לרנדר מהר. קיבלתי המלצות מכמה גורמים שונים, וצירפתי פה את המפרט שקיבלתי משקלול של ההמלצות. (הערה: אני מעוניין לרכוש גם SDD וגם הארדדיסק רגיל). 1. האם הרכיבים מתאימים אחד לשני ולצרכים שלי? 2. האם אתם ממליצים להחליף רכיב מסוים לרכיב בעלות דומה או נמוכה יותר אשר אינו מצוין פה? (והאם כדאי ישר לקנות 2 סטיקים של 8 ג'יגה כל אחד, או להסתפק באחד כרגע?) 2. מתוך הכפילויות שמופיעות בחלק מהחלקים, מה עדיף לבחור (בהנחה שיוביל לחסכון משמעותי, אך לא על חשבון מהירות/אמינות), לדוגמא, האם ניתן להסתפק בברקודה של סמסנוג, או שממש עדיף להוסיף כסף, ולקנות את הבלק של WD? כנ"ל ל…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן - אני מעוניין לרכוש קירור (אפשר גם קירור מים). המפרט שלי הוא כזה : מעבד : Intel i7 2600K 3.4GHz לוח אם : Asrock z68 Pro-M (שהגיע עם קירור משלו Thermaltake ultra-120 Extreme + 120mm) זיכרון : (Kingston 16 GB (4x4 ספק כוח : Enermax MODU82+ 425W active PFC 12cm Fan PSU מארז : Thermaltake Armor+ MX Middle Tower כרטיס מסך אני עוד מתלבט איזה לקנות, אבל כנראה שיהיה לי את ה 560 TI בגירסת 2GB. אני מעוניין לעשות OC יחסית מסיבי למעבד, ואני מניח שבשביל זה צריך קירור טוב. אם יש צורך גם בספק כוח חדש, אשמח לשמוע הצעות התקציב שלי הוא 500, עם יכולת חריגה של 300. אשמח לקירור שקט (מאוד!). תודה רבה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב עם תקציב של עד 5500 שקל, המחשב מיועד צפיה בסרטים, גלישה באינטנרט,הורדות ומשחקים כבדים. אין צורך בציוד הקפי לא OC. המסך שאני משתמש בו הוא samsung 931C . חשוב מאד לי שהמחשב יהיה שקט לכן לפי מה שקראתי כדאי להשתמש במארז ANTEC SONATA III 500W . האם כדאי לקנות VISTA (המחיר נמוך יותר אם קונים אותה בזמן קניית מחשב חדש) או להשאר עם XP ? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב- משחקי RTS לרוב לא מולטיפלייאר. GTA החדש3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS, KSP9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שתהיה יציאת HDMI 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? ה…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי חבר'ס חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלו הוא 3K , או - בלחץ 3.7K !!! הדרישות שלו הם : אינטרנט , אופיס , מוסיקה , סרטים וקידודים . המחשב לא יהיה מיועד ל- OC . ומשחקים לא כבדים . לא כולל - הארדיסק לא כולל - צורב \ שום כונן אופטי לא כולל - ציוד היקפי לא כולל - מסך תוספות : ספק כוח - טוב ושקט !! הדגש פה שהוא רוצה שהמחשב יהיה שקט ! ו..קירור למעבד - גם כן שקט ושיקרר טוב ! מארז - בעל מותג ידוע , מרווח ואוורירי . תודה רבה לכם
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי שאני רוצה להזמין iMac 27 inch 5k ועם המפרט שאני רוצה עשיתי השוואה בין אפל בארה"ב לבין אידיגיטל ואם עשיתי את ההשוואה כמו שצריך, בארץ אותו המחשב בדיוק עולה משהו כמו 6,000 ש"ח יותר (מטורף לגמרי!). דוד שלי גר בניו יורק וההתלבטות שלי היא האם להזמין אליו דרך אפל את המחשב ושהוא ישלח אלי. רציתי עזרה ממי שיודע כמו עולה בערך שילוח לארץ ועם איזו חברה הכי כדאי לשלוח (מבחינת מהירות, אמינות, ביטחון)? כמה אני אצטרך לשלם עליו כשמחשב יגיע לארץ (מע"מ, מכס)? האם יש לי ביטוח עליו עדיין בארץ? והאם שוה לקחת את כל הסיכון של המשלוח? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
CPU: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1091.38 ¤ Motherboard: Asus P4P800-VM Intel 865PE Motherboard (M.ATX, VGA, HT, FSB800, Dual DDR,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) 593.07 ¤ Memory: DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory 493.44 ¤ Hard Disk: Seagate 40GB 7200 rpm ATA100 HDD 351.45 ¤ Video Card: Asus Radeon V9600SE /TD 128MB DDR DVI Retail Video Card 706.04 ¤ אני צריך שתגידו אם החלקים טובים והלוח חזק. אח"כ דברו אם המחיר סביר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לקצת עזרה.. צרכים בחו"ל - משרדי ושרטוטי דו-מימד באוטוקאד. פתיחת RAR'ים מרובים מהורדות. יהיה נחמד אם יהיה יציאת SVIDEO כדי לחבר לטלוויזיות מיושנות בבתי מלון. בבית - ישמש כנגן וידיאו בחדר שינה דרך חיבור HDMI לטלוויזית LCD - צריך מעבד שמסוגל להתמודד עם קבצי 1080P בקידוד x264 ב-MKV. המעבד T2390 1.86-533 שהיה לי במחשב הקודם לא התמודד עם סרטים כאלו. מסך: לא ממש משנה במיוחד אם הוא מבריק. רזולציה 1280x800 זה בסיידר. 13.3 נראה אופטימאלי. משקל: עדיף שיהיה 2 קילו ומטה. חימום: רצוי שהחורי איוורור לא יהיו בכיוון הצד הימני של המחשב (לא יחמם את היד בשימוש בעכבר חיצוני) רעש: רצוי כמה שיותר שקט - מיועד לחדר שינה בעיקרו. רשת אלחוטית: רצוי שיתמוך ב-802.11n - אם אנ…
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-