עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי מעוניין לבצע שדרוג למערכת בת השנתיים שבחתימה. כונן SSD 128GB אפילו יד 2 (למערכת הפעלה.) קשיח - 1TB או 2 של 500 (מעוניין להחליף את ה-500GB שמתחיל לקרטע + ה-1TB הקיימים) זיכרון 16GB אפילו יד 2 (כעת קיימים 2x2GB) GPU - האם כדאי להוסיף עוד יחידה של 5870 או לקחת 6950 יחיד? ספק - האם כדאי להחליף? אני בונה על המכירה של הציוד הישן (כרטיס מסך/ספק) במידת הצורך או להשאר עם הקיים ועליו להוסיף 1500. מקסימום הסכום לשדרוג הוא 1500. אשמח וסוף העולם שמח לכולם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Dima323,

אני צריך HTPC עבור LCD 42" FULL HD PHILIPS דרישת המערכת להציג תכני HD 1080P בשלב זה אין דרישה להקליט תכנים מהטלויזיה אלה רק להציג סרטים. המערכת צריכה להיות כמה שיותר שקטה. כמו כן ברצוני שחלק מהמפרט יהיה מקלדת משולבת עכבר (TRECK BALL או משטח נגיה) המקלדת צריכה להיות אלחוטית וכמה שיותר קטנה. אין צורך במערכת הפעלה. לגבי מארז יש מגבלת מקום, העומק שלו צריך להיות לא יותר מ 35 ס"מ, הגובה עד 25 ס"מ רוחב זה לא מיגבלה. לכן יש לבסס את המפרט על לוח אם MICRO ATX (אחרת לא נעמוד במגבלות גודל, או שאני טועה?) המארז שעונה למגבלות מקום שמצאתי: ANTEC ARIA II 300W PIANO DESKTOP CASE BLACK 20 (H) x 26,9 (W) x 33,5 (D) cm ---> גובה 20 , עומק 33.5 אני לא כל כך אוהב את העיצוב שלו... אבל בכל ז…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם , הייתי כאן המון לפני 15 שנה - ידעתי לאן לחזור... קיבלתי שני מפרטים מאייבורי ומ TMS (מצורף) -באופן כללי המפרט נועד לתכנות חישובי כבד מבוסס GPU וזכרון בעיקרו (לכן יש צורך בNvidia) מה לדעתכם יותר טוב בהנחה שניתן להשוות מחירים? אם יש חלק שהייתם מחליפים אשמח לשמוע. תודה למומחים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני צריך מפרט למחשב מיועד בעיקר למשחקים ללא מסך וציוד היקפי אין לי בעיה לחריגה מהתקציב אם זה משהו משתלם אבל לא בהגזמה תודה רבה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by asheryo1,

אני מחפש נייד שידע להריץ באופן חלק תוכנות של אדובי ותלת מימד כגון 3DMAX. יש לציין שאני מתכוון לקנות את המחשב אונליין מארצות הברית (חבר יביא לי אותו לארץ), כך שקישור לאתר שממנו היה אפשר להזמין היה טוב. הדרישות החשובות הן: מסך של 14.1 או 15.4/6 אינץ רזולוציות אפשריות: WXGA+ (1440x900 WSXGA+ (1680x1050 WUXGA (1920x1200 לא סגור על עצמי פה. דיסק קשיח של 250GB+ עדיפות ל-7200RPM. וסוללה שתחיק לפחות שעתיים+. כול השאר פחות חשוב. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Shayb25,

שלום, לאחר שעשיתי מחקר גדול אני מתלבט בין 4 מחשבים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13367 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13358 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13337 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13342 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. עדיף לחסוך, ניתן לחרוג בלכל היותר 250 ש"ח. אין צורך במסך. אני מעוניין בתמיכה בסרטים בHD, ויציאת HDMI חובה. לא יהיה שימוש במשחקים, אלא רק סרטים, גלישה באינטרנט והורדות. שקט - חשוב, אך לא ברמת הקבר. 7 מתוך 10. לא יתבצע OC. יש צורך בהרכבה בחנות. עדיף עם תמיכה במערכת 64 ביט. (וינדוז 7) המחשב לא ישודרג. יש עדיפות למארז שנראה יפה, אך לא להתעלל במחיר. אני מעוניין במעבדי אינטל. ראיתי שזה אפשרי במחיר הנ"ל, במיוחד מאחר והמחשב לא ישמש למשחקים.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by shaycool,

שלום אני מחפש מחשב נייד לילדה בת 12. השימושים העיקרים במחשב יהיו: אינטרנט, אופיס,משחקים קלים(ילדה בת 12 לא בסגנון קרייסיס או GTAIV) צפיה בסרטים/השמעת מוזיקה. גודל מסך מועדף 15.4" שלא יהיה כבד מדי למרות שהמשקל פחות משנה. חיי סוללה כמה שיותר ארוכים בגדר האפשר. בלוטות'+WIFI. צורב DVD. והארד דיסק בגודל 250GB אלא אם לא נכנס בתקציב ואז אפשר להתפשר. תקציב: 3800 שח אם אפשר אז בלי חריגות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dani,

יש לי 3450 שקל ואני רוצה לדעת מה יותר כדאי לי... או להביא את כרטיס מסך במחיר הזה או מעבד+לוח אם+זכרונות... אני יודע שזאת שאלה די דבילית אבל אם אני יביא את המחשב אז ישאר לי רק 1000 שקל לכרטיס מסך המערכת שלי : P 4 1800 MHZ Jetway I405 SD ram 256 MB GeForce 440MX

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yd,

היי... אשמח לעזרה בייעוץ עבור קניית מחשב נייד. אני לא בקיא בתחום ולא מכיר את המושגים הטכניים. הדרישות: - יכולת צפייה בסרטי FULL HD. - מסך גדול (שיהיה נוח לקרוא מסמכים). איכות המסך לא חשובה (המחשב יחובר למקרן). - זיכרון קשיח בסביבות ה250G או יותר. - לצורכי תכנות, לימודים, אינטרנט והורדות סרטי HD. - מחשב אמין לטווח הרחוק. - אחריות ארוכה. - חיבורים: VGA, S-Video , (עדיף גם עם HDMI, אבל פחות הכרחי). - כונן צורב DVD. - מקלדת נוחה. - המשקל לא קריטי. כרגע אין הגדרה למחיר, אני מחפש לדעת כמה יעלה המחשב האופטימאלי לצרכים אלו. אשמח לשמועה המלצות. בתודה מראש, יועד

11. שלום, בבקשה המליצו על מפרט למחשב שישמש לעריכת סאונד אך גם לשימוש ביתי רגיל (עד 3K, אם ניתן - ללא חריגות). המחשב לא מיועד למשחקים ואין צורך ב OC. אין צורך בציוד היקפי וגם לא בכרטיס קול, עם זאת נדרשת תאימות לכרטיס הקול הבא: http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile192.html רמת שקט נדרשת: 8/10 יש צורך גם במערכת הפעלה ובהרכבה לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני קונה מחשב חדש אני צריך מחשב לאינטרנט בלבד אין לי הגבלת תקציב האם יש הבדל עבורי בין מעבד I5 ו I3 ? האם כרטיס מסך בנוי על לוח אם יספק אותי? איזה לוח אם יתן לי את התמורה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הייעוד הוא בעיקר למשחקים בנוסף אני לא אעשה אוברקלוק. מפרט 1 - יד שניה ללא אחריות החלקים פחות משנה בשימוש כל רכיב מגיע עם הקופסא שלו ב1900 ש"ח. מעבד i7 4790 box: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13123 לוח אם ASUS H97-PRO: https://www.asus.com/Motherboards/H97PRO/overview/ זכרונות 4X2 סה"כ 8 גיגה 1600MHZ: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12898 מפרט 2 - חלקים חדשים (יש אחריות) סה"כ 2555 ש"ח. מעבד Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 =1190: http://ksp.co.il/?uin=27936 לוח אם אני מתלבט בין שלושה: 724 = Asus H170 PRO GAMING LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP: http://ksp.co.…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by BRPOQNT,

1) האם כונן SSD מומלץ בגלל שמערכת ההפעלה יושבת עליו,או גם לאחסון של סרטים או תמונות ? 2) מישהו מוכן אולי להסביר מה היציאות האפשריות מהמחשב ולמה משמשת כל אחת ? 3) האם החלפת כרטיס מסך בעוד מספר שנים אפשרית עם אותו לוח אם ? הכרטיסים לא שונים בגודל ובצורה מכרטיסים ישנים יותר ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ReflexHD,

מתכנן לקנות מחשב גיימניג איכותי... 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גוף ראשון+תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BFBC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הגבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כלל לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1. שלום לכולם . כאמור מפרט למשחקים בתקציב של 6.5-7K ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים (50%), שימוש כללי ואינטרנט (30%) וסרטים (20%) 3. ציוד היקפי? מסך בלבד. אני דיי נעול על המסך של DELL 2408 שעולה 2900 ש"ח ככה שזה משאיר פחות כסף למחשב עצמו אבל מקווה שעדיין זה מספיק. אבל עדיין, אם לדעתכם עלות המסך היא בזבוז משווע אז אפשרי להציע מסך אחר במקום. (אבל שיהיה גם איכותי) 4. קירור/עיצוב/שקט לא חשובים לי במיוחד. 5. לא עושה OC תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by מאפיונר,

ללא ציוד היקפי (מסך רמקולים מיקלדת ועכבר) ושהמחשב יריץ משחקים כבדים ושיהיה סבבה ומעבד של intel לא amd תודה מראש!

18. שלום, השימושים שלי במחשב הם גלישה, הורדות, סרטים (מתוכנן לקנות בהמשך LCD WS), ושימוש בתוכנות עריכה כמו Photoshop, ועריכת וידאו (Vegas, Premiere, Avid). אני לא משחק במחשב בכלל. אני לא צריך: מקלדת, עכבר, רמקולים, פלופי. צריך: מארז, ספק חזק, לוח אם, מעבד, זכרונות, HD, כרטיס מסך וצורב. אני אסתפק בכרטיס קול מובנה בלוח אם, כמו גם כרטיס רשת. צריך Firewire, אם אין על הלוח אם אז מקסימום בכרטיס נפרד. אני ממש חלש בכרטיסי מסך, אני לא יודע אם אני יכול להתפשר לגמרי בכרטיס מסך, או שיש כאלה שמותאמים לעבודה עם התוכנות שכתבתי. מה שכן, אני לא רוצה להדפק אח"כ עם הרזולוציה במסך החדש שאני אקנה. התקציב עד 4,700, לא במזומן. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי, שצריכה את המחשב למסמכים ואינטרנט. שום דבר מעבר לזה. חשובה לי גם האמינות, שיהיה בתקציב בין 1000-2000 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין Dell ו-HP. יש לכם המלצות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מתכננן לקנות מחשב בקרוב בתקציב של עד 6000 ש"ח שישמש למשחקים ועבודה גרפית, החלקים שנסגרתי עליהם עד עכשיו: 1. מעבדQ6600 2.כרטיס גרפי Geforce 8800 GT 512MB (לא סגור על חברה), המחשב צריך להכיל גם: 1. 4 גיגה זכרון, אולי DDR3 2. לוח אם עם תמיכה בSLI (אולי בעתיד אני אוסיף 8800GT נוסף) 3. שני כוננים קשיחים, אחד למערכת הפעלה והשני לDATA. פה אני מאוד מתלבט אם לקנות שניים 320 למערך RAID 0 (למרות שאני מפחד מאיבוד המידע), או אחד 160 למערכת הפעלה ואחד 400 לDATA. שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: סדרת AAKS של WD או סדרת Barracuda של Seagate . מה עדיף? 4. מארז וספק כח טובים אבל בלי להגזים. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד לאוברקלוקינג (לא מבין בזה הרבה ולא רוצה לעש…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by razorback,

מעוניין למכור את החלקים הבאים ורציתי לדעת כמה שווים: motherboard gigabyte x58 ud7 Socket 1366 Intel core i7 930 processor Memory - Crosair DDR3 Triple Channel 3*2Giga 1866Mhz kit with Fan

22. היי יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה את T61 מהאתר של LENOVO בארה"ב. אני קונה את המחשב עם הויסטה הבסיסי, אני יודע שיש כונן מחיצה לשיחזור המערכת למקרה שמשהו קורה. השאלה שלי כזאת, א. האם אני יכול לבנות מחיצה בעצמי כזאת עם ויסטה אולטימייט שיש לי כבר בבית, אני לא רוצה לשלם סתם כסף, ב. כמה זה קשה לפרמט ולהתקין את המערכת ידנית, ולהתקין את כל הדרייברים? (יש לי ידע רב במחשבים נייחים רק שלא התעסקתי עם ניידים אף פעם) ג. האם שווה להשקיע בIntel® Turbo Memory hard drive cache? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, בניתי מפרט מחשב לגיימינג עד 6k ש"ח (כולל מסך ומקלדת), האם לדעתכם המפרט אופטימלי? אילו שינויים כדאי לבצע? רכיבים שאולי לא מומלצים? מה התקציב המקסימאלי? 6k ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.4 just cause , Fallout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

24. אני בונה מחשב מולטימדיה לסלון ואני יש לי כבר מארז קטן שאני יכול לעשות לו שינויים לפי הלוח אם שאקנה חשוב לי שהמחשב יעבוד שקט ושהכרטיס מסך יעביר צמונה באיכוצ טובה לטלויזיה, המחשב לא יהיה מחובר לזג כלל אלה רק לטלויזיה. תקציב?! הממ.... כנראה שיקבע לפי איכות מול מחיר ובמה אני מוכן או לא להתפשר תודה לכול המגיבים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by amir_xxx,

היי שלום תראו, יש לי מחשב נייד מדגם Dell Studio 1537 עם כרטיס מסך מדגם ati mobility redeon hd 3450 הבנתי שבעיקרון זה 3450 עם OC או משהו.. אבל בכל זאת לא מצאתי דרייברים להורדה באתר של ATI. יש אומנם באתר של DELL אבל אלו דרייברים סטנדרטים של ATI לכרטיסי מסך שלהם לניידים וישנים מאד. אם אתקין דרייברים של כרטיס מסך רגיל מן הדגם החדש ביותר הכל יפעל כמו שצריך? אני לא רוצה לעשות החלטות שגויות כי רק היום פרמטתי... יש לי מערכת הפעלה Win Vista 32bit eng sp2 אשמח לעזרה בנושא... תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים