ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך שתעזרו לי לבנות מפרט מתאים לדרישות אני עוד 4 חודש מתגייס ואני רוצה מחשב לזמן הזה לכן התקציב מאוד נמוך 2000 ש"ח +- עם חריגה אבל לא מיותרת. שהמחשב יהיה מתאים למשחקים ולאוברקלוק, האאא נתתי לכם אתגר! נקווה שתוכלו לעמוד באתגר. חשבתי על מעבד E2180 עם קירור מאסיבי לעשות לו OC גבוה - אני צריך תדעה שלכם [מעבד - 310 + גוף קירור - 250+-= 560+-] עכשיו האם כשאני עושה לו OC גבוה הוא יותר שווה מאשר מעבד ששווה 600+-. האם כדאי לי? אני בעד INTEL, אבל תחליטו מה שבא לכם. חשבתי על לקנות מאייבורי, למרות הכל זה כלום כסף, מכיוון שאני יודע שאחרי הצבא אני אקנה מחשב רציני, אז המחשב שאני אקנה עכשיו לא הכי משנה לי אני רק צריך שהוא יפעל טוב ויפעיל לי משחקים סוסים של…
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט לעבודה משרדית(אינטרנט תוכנות ומוזיקה) כולל מקלדת+עכבר דרוש שיהיה גיגה זיכרון תודה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ההפרש במחיר הוא לא רציני (100 שח) איזה מעבד חזק יותר לשימושים: אינטרנט, אופיס, תיכנות, עבודה עם תוכנות כבדות וקצת משחקים
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד, הדגש העיקרי הוא שהוא יהיה קל, ואחריות טובה. אין צורך בגרפיקה מתקדמת, אלא דגש ביכולות עיבוד גבוהות. עדיף יותר זול.. 9000 זה גם מחיר סביר.
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה ההבדל בין סוגי המסכים הבאים? מה ההבדל בין tft לled מה הכוונה שרושמים W/ ומה ההבדל בין wxga+ לרגיל? 14.1 WXGA TFT, w/ CCFL Backlight, Camera Free camera for a limited time. 14.1 WXGA+ TFT, w/ CCFL Backlight, Camera [add $60.00 $30.00] Includes free camera for a limited time 14.1 WXGA TFT, w/ LED Backlight, Camera [add $80.00 $50.00] Includes free camera for a limited time. 14.1 WXGA TFT High Nit, w/ LED Backlight [add $150.00] 14.1 WXGA TFT High Nit, w/ LED Backlight, Camera [add $180.00 $150.00] Includes free camera for a limited time.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1.תקציב מקסימלי 2700 למצל את כל התקציב 2.השימושים במחשב הם לרוב לעבודה משרדית וגם למשחקים מסך לא כולל בעסקה משחקים FIFA 11 ,פרו 11 GTA 3.אין צרוך בציוד היקפי 4.-5.מפרט מלא ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 6.שקט של המפרט חשוב 8 8.אין צרוך במערכת הפעלה 9.אם אפשר מKSP או IVORY 10.אין בקשות מיוחדות 11.לא מתכוון לשדרוג בהמשך מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA…
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מדור מחשבים מומלצים שלנו עודכן לחודש ספטמבר. מחפשים מחשב? אנחנו יכולים לעזור לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%a4%d7%98%d7%9e%d7%91%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן, שמי רון לפרוטוקול יאמר שאני לא מבין דבר וחצי דבר במחשבים, הגעתי לפורום ע"י המלצה של חבר. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בעיקר לצורכי חיבור לטלויזיה וצפייה בסדרות דרך האינטרנט (אני חולה טלויזיה ובארץ אנחנו די מוגבלים מבחינת תוכן) שימוש נוסף שהייתי שמח לעשות בו הוא למטרת משחקים, אבל לא כבדים, משחקי רשת בעיקר... לסיכום מעוניין במחשב אמין ואיכותי שיחזיק לי לאורך זמן ושיעבוד מהיר וחלק. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום, אני לפני רכישת מחשב נייד חדש ומצאתי את אותו הדגם בגרסת 4K וFHD. מטרת המחשב היא עריכת תמונות וקצת וידאו. FHD עולה 6,500, 4K עולה 7,300 והיתרון הגדול הוא 100% srgb שלו לעומת 95% srgb בFHD המחיר גם ככה מעל למה שתיכננתי, האם שווה להשקיע ב4K על מסך של 15"? אני משתדרג מנייד בן 6 עם רזולוציה של 1366/768 כך ששניהם יראו בעיני יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום לפורום המעולה! אני צריכה מחשב נייח לשימוש משרדי שכולל עבודה גם בתוכנות גרפיות (כגון אינדיזיין), ובתוכנות שעובדות חזק על מסדי נתונים. אין צורך בעריכת וידאו או סאונד. אין צורך במשחקים. לא מק, המחשב חייב להיות מבוסס מערכת הפעלה חלונות בשביל חלק מהתוכנות הספציפיות. המפרט לא צריך לכלול מסך. פירוט לפי השאלות של הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 2000-4000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תוכנות גרפיות כגון אינדיזיין, תוכנות לעבודה במסדי נתונים (משהו ספציפי לא מוכר). אין צורך בעריכת וידאו או עריכת סאונד או במשח…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
האם המחשב זה מספיק טוב לעבודה עם קבצי PDF, אופיס ודומיהם, כשירוצו במקביל כמה תוכנות כאלו ביחד עם הדפדפן? ה2 ג'יגה יספיקו או שכדאי להרחיב ל4?כי קראתי באתר של היצרן שאפשרי, אך לא הבנתי בדיוק איך עושים זאת: "DDR2 memory, upgradeable to 4 GB using dual soDIMM modules "
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעה על מחשב לשימוש משרדיים, חשוב שיהיה חזק ומהיר בהפעלת במחשב ובשימוש שוטף. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס,אינטרנט,שמיעת מוזיקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080P …
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד AMD 64 ביט ו3 גיגה הרץ. 1024 זיכרון R.A.M. ו160 גיגה ביט. אפשר ב2 כרטיסים את הראם. ללא מסך ללא צורב וללא ציוד הקפי. וקירו טוב למעבד. ועם מארז וספק.
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני צריך מפרט של משהו כמו 2500 פלוס מינוס (לא להגזים) אני צריך: כרטיס מסך0 חשבתי על 9600 של ג'יגהקיוב זיכרון (512) דיוידי צורב מארז יפה בצבע שחור עם חלון (האנרמקס אני חושב...) ואם עדיין יש כסף אז מעבד חזק תודה...
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה וגם בדילמה. אני לא מצליח לעשות שיחזור לנקודה ההתחלתית ז"א לנקודה שרק התקנתי את המחשב . אם אני אעשה פורמט אני עלול לאבד את הWIN 7 המקורי וגם את אחריות היצרן . מה דעתכם ועצתכם בשבילי ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, וידאו בלו-ריי (צפייה), אינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד האם לקנות חדש? מה אפשר לשפר? המחשב נקנה לפני כ-3-4 שנים
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 7000-8000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים,צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? הכל). המחשב מיועד ברובו לעריכה גרפית הכוללת 3dmax פוטושופ פרייאנד פרימייר וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול אני יקנה כנראה בנפרד אז אין צורך לאיזה משהו מפוצץ. 5 האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת המחשב חשובה ומערכת הפעלה.
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אני לקראת קנייה והיו החלטתי לעשות בחירה לקחתי מחירים ממוצעים של כל דבר שבחרתי וחישבתי. סה"כ הגעתי ל 4257. אבל אני קונה מאייבורי ככה שרוב הסיכויים וזה יהיה זול יותר. מעבד: Intel E6750 2.66GHZ 962 ש"ח. לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 567 ש"ח. זיכרון: OCZ PLAT 800MHz CL4 2048MB (1GBx2) 275 ש"ח. כרטיס מסך: Palit GeForce 8800GT Sonic 512MB (OC VER) 1254 ש"ח. כונן קשיח: WD 3200AAKS 16MB 320GB SATA II 370 ש"ח. צורב דיוידי: LG GH20N S10 x20 SATA BLACK 139 ש"ח. ספק: Enermax Liberty 400W 400 ש"ח. מארז: AeroCool Masstige 290 ש"ח. (נכון לעכשיו אני לוקח אותו) סה"כ: 4257 ש"ח. מה דעתכם על המפרט. משחקים כבדים + אפשרות לOC (כשאני אתחיל אני גם אקנה גוף קירור בהתאם- …
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום חבר'ה מה תגידו על המפרט הבא? צריך חוות דעת ועצות בקשר למפרט... וכמה שאלות: 1} האם כל החלקים מתאימים אחד לשני? 2} האם ניתן להשיג חומרה טובה יותר במחיר הזה? ואם כן אז מהי? 3} האם כרטיס המסך הזה ששוה את ערכו? ואם לא אז מה עדיף במקומו? 4} האם צריך קירור נוסף? למעבד או אולי לכרטיס מסך? זה המפרט: מחיר כמות דגם חומרה חנות 855 1 Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , מעבד מפנדה 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 599 1 LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty לוח אם מפנדה 250 2 PQI 533MHZ 512MB DDR2 זיכרון …
-
- 17 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בטווח שעד 4000 שקל , אני לא כל כך מבין בתחום הרכיבים של המחשב ככה שאני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד . אני מתחיל לימודים ככה שאני צריך את המחשב לשימוש בתוכנות לימודים , אופיס, אינטרנט , וגם בישביל הורדות צפיית סרטים מוזיקה ושירים ... אני רוצה מסך מינימום 15 למשקל אין יותר מדיי חשיבות (רק שלא יהיה כבד מדיי) זמן סוללה סטנדרטי למחשבים ניידים לא משהו מיוחד אני רוצה שיהיו יציאות מיוחדות HDMI , DVI כונן קשיח לפחות 120 גיגה ואם אפשר יותר צורב די וי די אין לי העדפה לחברה כלשהי רק שתיהיה חברה אמינה ... תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד בארה"ב. * מטרות המחשב? :סרטי HD, הרצת תוכנות כמו מטלאב, שימושיים משרדיים. * גודל המסך? - 13-15. המחשב לרוב יהיה מחובר למסך גדול יותר או לטלויזיה * משקל רצוי? - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיף שתהיה יציאת HDMI *מעבד? - יש הבדל משמעותי בביצועים בין i5 לi7? עלות/תועלת? *זכרון? - 8 גיגה לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 256 SSD + עוד 1TB פנימי רגיל או הארד דיסק חיצוני (segate backup plus 2TB). *USB? - לפחות 2 יציאות USB 3.0 * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? יכול להיות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף אחריות לשלוש שנים. האם זה או…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב טוב שירוץ על הדברים הבאים : 1. קבצי אופיס בדגש על חישובי אקסל מורכבים . 2. מעט עריכת תמונות וסרטים 3. העברת קבצים גדולים במהירות בין דיסק לדיסק. 4. שקט יחסית 5. בעל אפשרות שידרוג בעתיד ברצוני שהמחשב ישמש אותי כ3 שנים עד שאחליפו . מה חשוב לי לשים לב ובמה להתמקד ? אשמח למחירים . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי מחפשת מחשב לגיימינג וגם סטרימינג. שווה להזמין מחו"ל? יש מבצעים טובים בארץ בblack friday? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 (אפשר לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקיות חלקה) וסטרימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק במסך, 27 אינצ'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם אם מישהו יכול להמליץ על מפרט למחשב לשימוש ביתי: אינטרנט, אופיס ואולי פוטושופ. תקציב באזור 1500 ללא ציוד היקפי אין צורך ב OC עדיפות על מחשב מבוסס Intel Sandy Bridge Core i3 (אני מניח ש i5 לא ממש רלוונטי בתקציב) רמת שקט - 7/8 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-