עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shabi36,

מעבד AMD Phenom ll X4 965 Black Edition Box ₪848 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/sg_product~HDZ965FBGMBOX~3~0.htm לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ₪343 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950731 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪192 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪221 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/pl_product~23752~15~0.htm כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon ₪970 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪102 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=22186 מארז …

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000-2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימושים הם רק למשחק WOW בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר (אני יודע שזה אפשרי כי משהו קנה מחשב ב-2000 ש"ח והכל רץ לו על ההגדרות הכי גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מה שצריך בשביל מחשב חדש (אין לי שום כוונה להעביר ממחשבים ישנים) 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Croovit,

מפרט שבניתי :3500 חוות דעת **סופית** הרכבתי את המפרט ב PANDAS.co.il זה לא אומר שבהכרח אני קונה משם AMD Phenom II X4 955 Black Edition Processor 3.2GHz L3 6MB AM3 Box 755 ש"ח ASUS M4N68T-M nForce 630a Chipset AM3 941040 300 ש"ח Corsair 4GB Kit (2X2GB) 1333Mhz DDR3 CL9 Model C4G1333C9VM2 425 ש"ח Samsung 500GB HD502IJ Spinpoint F3 16MB 7200RPM SATA II 219 ש"ח Sapphire Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E 1045 ש"ח CoolerMaster CM 690 369 ש"ח Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem 325 ש"ח LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 Black Oem 124 ש"ח סה"כ:3562 כל הערה תתקבל בברכה........

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  4. טוב אז אחרי ריצות שאלות בלגן אחד גדול והרבה התלבטויות מה לקנות בכמה ולמה ... אמרו לי לגשת לאתר הזה ופה אני יקבל את התשובה לכל שאלתי אז באמת תודה לעוזרים ... אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ופה ושם משחקים כי אם יהיה לי מחשב נייד נראה לי שיהיה לי יותר זמן לשחק משחקי מחשב פה ושם בצבא השאלה שלי איך המחשב הזה למכיר שלו? ושבבקשה משהו יומר לי אחד ולתמיד איך הכרטיס מסך שלו ... כי ראיתי אנשים שרושמים שהוא טוב וכאלה שלא בקיצור לא הבנתי כלום ועוד שאלה יש הבדל גדול בין ה core i 5 ל core i 3 ? כי הפרשי המכירים די רציני ושוב אני חייב אין לי הרבה לבזבז חחח משחקים שאני כנראה ישחק? אני מאמין coll of duty ועוד משחקי לחימה כאלה ואחרים מפרט של המחשב : מעבד Intel® Cor…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by creed111,

על מארז וספק אני די סגור - Antec nsk2480 שמגיע כבר עם ספק מה שמשאיר 2000 ש"ח לשאר המפרט. פירוט נוסף: - אני מעדיף 3 ג'יגה זיכרון, שכן תותקן על המחשב מערכת הפעלה 7 32 ביט. - חשוב לי שיהיה שקט ככל שניתן, לכן עדיפות למעבד וכרטיס מסך בוולט נמוך, ופליטת חום נמוכה - לגבי הגימינג, מדובר על משחקים בסגנון - , COD האחרון, pes 2011. רזולציית משחק- של 1366*768, - מספיק לי כונן חצי טרה - צריך כרטיס רשת אלחוטי - לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי - עדיף מפרט מחנות עם סניף בת"א תודה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. חשבתי על זה מפרט מוכן ולהודיף כרטיס מסך ... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5840&CatCode=1 ניתן ב 200 שקל להוסיף ל 8400GS אבל לא נראה לי שזה מספיק מה אפשר להוסיף למפרט זה עד 400 500 שקל שיוכל להריץ בכיף משחקים כמו FARCRY 2 ....או CALL OF DUTY החדש ...וגם לא חייב על הכי גבוה ? או שיש לכם רעיון למפרט אחר שניתן להרכיב (לא מוכן ) במחיר טוב יותר עם כרטיס מסך טוב עד 1500 (איזור ראש/ון יהיה מצויין אם יש) תודה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by kobi.masika,

היי אני זקוק למפרט מחשב חזק לצורכי עבודה, צורכי העבודה הם הרצת מספר שרתים וירטאלים (4-5) על מנת להתקין עליהם מוצרים שונים בעיקר מוצרי Oracle בסביבת linux/windows מערכת ההפעלה הראשית תהיה windows7 64bit והשרתים הוירטואלים יריצו שרתי linux או windows בעיקר לצורכי התקנות database וכלים אחרים על מנת ללמוד ולהתנסות במוצרים אלו חשוב שיהיה אפשר להריץ 4-3 שרתים במקביל בעת הצורך ללא כל בעיה עם כמות מספקת של זכרון לכל שרת. בנוסף הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש גם למשחקים וכמו כן איני נוהג לעשות OC למערכות. אשמח לעזרתכם בנושא תודה מראש קובי מסיקה נ.ב - אין צורך בציוד הקפי וחשוב שהמחשב יהיה שקט ולא יחמם יותר מידי על מנת להשאיר דלוק כל הזמן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Rust,

תקציב - 1500, לנסות לחסוך אם אפשר. שימושים - אופיס וגלישה. ייתכן שבעתיד יחובר לטלויזיה (HD) לצורך הקרנת סרטים (ללא חיבור לממיר). ציוד הקפי - אשמח להמלצה על רמקולים בסיסיים, מחוץ לתקציב. כל השאר יש. שקט - לא קריטי, ואני גם לא מצפה לו במחיר הזה. אוברקלוק - לא יהיה. שדרוג - כנראה שלא יהיה. אולי זיכרון נוסף. הרכבה בחנות, ללא OS. אזור חיפה והקריות. אני מעדיפה להימנע מאייבורי ו- KSP אם אפשר. הנה מה שהגעתי אליו בינתיים מפנדה: מחיר מוצר AMD Athlon II X2 250 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 325 ש"ח Gigabyte GA-MA74GM-S2H AMD 740G Chipset Model 38500 315 ש"ח Corsair 2Gb DDR2 800Mhz CL5-5-5-18 PC6400 C2G6400C5 205 ש"ח LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewrit…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מיני כזה אם זה אכן יתאים לקריטריונים שאני מחפש אז ככה : אלו הדברים שחשובים לי בנייד שאני מעוניין לרכוש. מסך בין 13 ל14 אינ'ץ. זיכרון שיהיה 2 ג'יגה מינימום ddr 3 שיהיו בו כמה שיותר יציאות usb. שיהיה בו גלגלת כזו לא רק משטח קטן.במקלדת הכוונה.אם יש כזה דבר ושהבלוטוס וה wifi לא יהיו משולבים יחד אלה בנפרד. בגדול החברות שאני מעוניין בהם זה dell,lenovo,asus,hp. אם מישהו מכיר חברה אחרת שונה מהרשימה שנתתי חברה שהיא אכותית וטובה אשמח לשמוע. מחיר כמה שפחות יותר טוב באמת אני רוצה משהו זול לא משהו בשמיים מעבד סטנדרט כנ"ל כרטיס מסך. רוצה מחשב כמה שיותר זול עם הקריטריונים שנתתי. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לתת לי קישורים למחשב בעל הדרישות שאני מחפש זה יהיה מ…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. שלום, לאחותי היה מספר ניידים לשניים מהם היתה אותה בעיה שהתקלקל לוח האם אחרי שנתיים של שימוש והאחרון של HP יש בעיה עם ראש הסיכה איפה שמחברים את המטען וHP דרשו 1400 שקלים תיקון (כי הם חייבים להחליף את כל לוח האם!) הערה חשובה: אחותי משתמשת בנייד רוב הזמן כאשר היא יושבת על הספה או במיטה ומכינה דפי עבודה או מצגות או סתם גולשת וצופה בסרטים וסדרות לזמן ממושך (ממושך מאד ולרוב היא שוכחת את הנייד מחובר לחשמל ודלוק) ***חשוב לה נייד כמה שפחות מתחמם ושיהיה מספיק חזק לשרוד לכמה שיותר שנים (אחריות שלוש שנים חובה או אפשרות הרחבה לשלוש שנים לפחות) * מטרות המחשב?:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים * גודל המסך? 13" ומעלה (כמה שיותר גדול) * משקל רצוי? לא חשוב בכלל …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yuval987,

יש לי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9855 האם אפשרי להחליף בו תכרטיס מסך? תודה לעוזרים

12. מה המצב חבר'ה ?.. ראיתי שהמסך של המחשב הנייד שלי לא כל כך נקי אז החלטתי לנקות אותו .. יש לי נוזל מיוחד לניקוי מסכי LCD אבל כמו מטומטם התזתי ישירות על המסך (ממרחק של 5-6 ס"מ) ולא על המטלית המיוחדת עצמה .. עכשיו שמתי לב שמתי שאני נכנס למשחק ויש לכמה זמן מסך שחור אז באמצע המסך יש מין עיגול של 5 על 5 ס"מ מרקם ירקרק כזה .. לא ראיתי שזה היה מקודם (אולי לא שמתי לב) אבל אני לא יכול להגיד שזה לא היה .. הקטע הוא שרואים את זה רק כשהמסך שחור (כשהוא כבוי לא רואים את המרקם הירקרק הזה) וכשאני נגיד באינטרנט או סתם בשולחן עבודה או בכל דבר אחר שאין בו שחור לא רואים את זה ... נראה לכם שהרסתי את המסך של המחשב הנייד שלי ?.. מוזר שהתזתי על כל המסך ורק באמצע זה נהיה ככה .. בבקשה, למי שיש מחש…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by Athelon,

אוקיי יש לי מפרט למחשב גיימינג מחיר 7200₪ אני רוצה לדעת אם צריך להחליף או לשפר דברים תודה. בגלל שאני חייל ולא יצא לי וגם לא יצא לי בעתיד להכיר כי אין לי זמן לקרוא הרבה על חלקים חדשים זאת ההצעה שקיבלתי מהחנות בבקשה תעזרו לי. התקציב שלי הוא 7000₪ אבל אפשר חריגה לכאן או לכאן מקסימין 500₪. תודה Gygabyte P55A UD3 soc 1156 Intel core i7-870 6GB DDR3 2000MHz CL-9 1tera sata3 black edition 7200rpm 64MB 12XUSB 3 GeForce 480 GTX 1500MB DDR5 Thermaltake 700w Thermaltake V6 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  14. המפרט הוא מהחברה סקאי פיסי בראשון לציון בתכלס המחשב אמור להריץ משחקים ברמה טובה לא מחפש משהו תותחי. האם הדבר הבא יספק את הצרכים? האם אולי אפשר להוריד פה דברים או להוסיף? אם מישהו יוכל להרוויח לי על הכרטיס מסך אני אשמח תודה המפרט - (אם אתם רוצים להשוות מספר מפרטים, פרסמו אותם פה עם טופס אחד) מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪395 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA74GMT-S2 ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38503 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪192 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪180 כמות: 1 http://www.skypc.co…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by jnfsmile,

אני סטודנט להנדסת תכנה, וגם עוסק מעבר ללימודים בתכנות ובניית אתרים. נראה לי שהשימוש הכבד הוא: Visual Studio 2008 ומעלה שרתים מקומיים (Apache/IIS) לבקרה על פיתוח אתרי אינטרנט אשמח לקבל המלצה מבין האפשרויות הבאות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 ההבדלים הם שלראשון יש מעבד i3 ולשני intel Dual-core T440 ולשני יש יותר זכרון גם RAM וגם דיסק קשיח (2GB/250GB מול 3GB/500GB) תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by tomer512,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בהיגיון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). סרטי HD, משחקים כבדים, ומשחקים חדשים שיצאו..... תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1440x900 יתכן מסך בעל רזולוציה של FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי יריות, אסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינונ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by VoliSuS,

אהלן טוב אז המפרט אני אביא לינק למה זה יותר נוח לקרוא ככה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1292&CatCode=3 המחשב בעיקרון אמור להריץ תוכנות של גראפיקה.. פוטושופ, פלאש, אפטר אפקט ומאיה.. את התוכנות של אפטר אפקט ומאיה אני לא עובד איתם הרבה אז כאילו לא כזה קריטי לי לעבוד איתם לאט או משהו.. ראיתי שרשום שמחשב לגראפיקאי כמה דברים חובה ולפי זה ראיתי את המפרט 1. DDR 3.. 2. זיכרון לפחות 4 ג'יגה 3. שיהיה לפחות 1333 MHZ.. אני ממש לא מבין פשוט ראיתי שיש את זה במפרט אז זה נראה לי אחלה.. מסך יש לי תודה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  18. אהלן, אני מחפש מארז, מקלדת, עכבר ורמקולים עבור שימושים משרדיים בסיסיים (וורד, אינטרנט, מוזיקה והורדות) אם אפשר מסך באיזור ה-23 אינץ' זה יהיה מצויין. תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  19. שלום לכולם . מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?חריגה לא מתאפשרת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים ברמה בינונית, תכנות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אופיס, מתלב, משחקים - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מדובר במסך 22' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? תפקידים ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Yaarit,

שלום, אני צריכה עזרה בקניית מחשב נייד, לא רק ללימודים אלא גם להורדת מוזיקה סרטים וקצת פוטושופ. חשבתי לקנות Dell Inspiron N5030, ורציתי לדעת אם זה מומלץ. שמעתי על האתר זולפרייס ורציתי לדעת אם כדאי לרכוש את המחשב באתר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by michael30,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ללימודים שלי בבית ספר לא משהו חזק במיוחד רק שיפעל מהר וחלק ולא תקוע ממש חשוב. * מטרות המחשב? אני ישתמש הרבה באופיס וכדומה לא מעבר לזה שלא יהיה לכל מיני משחקים וחרטות והמחשב ישמש אותי להרבה שנים שיהיה חזק מספיק. * גודל המסך? אני מעדיף מינימום 13 מקסימום 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם לא כל כך משנה כמה שיותר יותר טוב אבל שלא יהיה איזה 3 שעות חח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חשוב כל כך * בלוטות? גם לא חייב אבל רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא נורא אם יהיה 250GB אבל עדיף יותר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מזה אבל שיהיה אחריו…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by liorgs,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם חריגה של כמה מאות שקלים במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך dell 2007wfp ברזולוציה של 1680X1050. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים הרגילים, לא משהו מיוחד, אבל דברים כבדים בדר"כ (COD וכו'). * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? הארד דיסק. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו …

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by dror_gh,

שלום, ידידה שלי צריכה מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס ובהמשך לעיצוב פנים ויעבוד עם פוטושופ ו sketch up . היא רוצה של אפל בצבע לבן, לי אישית זה נראה שזה מייקר את העסק. אם אני צודק פשוט תמליצו לי על נייד טוב מספיק שאוכל להשיג בצבע לבן. כמובן שעדיף כמה שיותר זול אבל יש תקציב של עד 6500 ש״ח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by שירה .,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, אבל בעיקרון DELL נשמע לי אחלה חח לא? מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: 2000 עד 3000 כזה. יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא רצוי, אבל שיהיה חח יד ראשונה\שניה: ראשונה נראה לי. זמן אחריות רצוי: כמה שיותר יותר טוב אך לא קריטי חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, אבל אני לא עם ראש בקיר מערכת הפעלה רצויה: משהו טוב שיחזיק מעמד הרבה זמן ובאמת משהו איכותי ביותר כונן קשיח מועדף: כנ"ל משקל הנייד המועדף: שיהיה קל. קל מאוד אפילו חח גודל הצג: 11.6 או 12.1 זמן סוללה רצוי: שתהיה סוללה טובה, 6CELL זה בסדר צבע המחשב הרצוי: חחח לבן/ורוד למרות שלא קריטי לי שיהיה גם שחור מצידי אפשרויות נוספות במחשב: זה נחמד אם יהיה מצ…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  25. . מה התקציב המקסימלי?3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכנות visual studio, office, visual c++, jbuilder תכני HD גרפיקה עריכת תמונות, קול וסרטים משחקים - עדיין לא יודע איזה אבל תלת מימד ומעדיף שירוצו ברזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא בתקציב אבל אשמח לקבל המלצה על מסך מתאים ומומלץ. כרגע יש לי מסך CRT 17 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך במעבד. יש לי מעבד I7-860 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד…

• 6 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.