ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחותי היה מספר ניידים לשניים מהם היתה אותה בעיה שהתקלקל לוח האם אחרי שנתיים של שימוש והאחרון של HP יש בעיה עם ראש הסיכה איפה שמחברים את המטען וHP דרשו 1400 שקלים תיקון (כי הם חייבים להחליף את כל לוח האם!) הערה חשובה: אחותי משתמשת בנייד רוב הזמן כאשר היא יושבת על הספה או במיטה ומכינה דפי עבודה או מצגות או סתם גולשת וצופה בסרטים וסדרות לזמן ממושך (ממושך מאד ולרוב היא שוכחת את הנייד מחובר לחשמל ודלוק) ***חשוב לה נייד כמה שפחות מתחמם ושיהיה מספיק חזק לשרוד לכמה שיותר שנים (אחריות שלוש שנים חובה או אפשרות הרחבה לשלוש שנים לפחות) * מטרות המחשב?:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים * גודל המסך? 13" ומעלה (כמה שיותר גדול) * משקל רצוי? לא חשוב בכלל …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9855 האם אפשרי להחליף בו תכרטיס מסך? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. ראיתי שהמסך של המחשב הנייד שלי לא כל כך נקי אז החלטתי לנקות אותו .. יש לי נוזל מיוחד לניקוי מסכי LCD אבל כמו מטומטם התזתי ישירות על המסך (ממרחק של 5-6 ס"מ) ולא על המטלית המיוחדת עצמה .. עכשיו שמתי לב שמתי שאני נכנס למשחק ויש לכמה זמן מסך שחור אז באמצע המסך יש מין עיגול של 5 על 5 ס"מ מרקם ירקרק כזה .. לא ראיתי שזה היה מקודם (אולי לא שמתי לב) אבל אני לא יכול להגיד שזה לא היה .. הקטע הוא שרואים את זה רק כשהמסך שחור (כשהוא כבוי לא רואים את המרקם הירקרק הזה) וכשאני נגיד באינטרנט או סתם בשולחן עבודה או בכל דבר אחר שאין בו שחור לא רואים את זה ... נראה לכם שהרסתי את המסך של המחשב הנייד שלי ?.. מוזר שהתזתי על כל המסך ורק באמצע זה נהיה ככה .. בבקשה, למי שיש מחש…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מפרט למחשב גיימינג מחיר 7200₪ אני רוצה לדעת אם צריך להחליף או לשפר דברים תודה. בגלל שאני חייל ולא יצא לי וגם לא יצא לי בעתיד להכיר כי אין לי זמן לקרוא הרבה על חלקים חדשים זאת ההצעה שקיבלתי מהחנות בבקשה תעזרו לי. התקציב שלי הוא 7000₪ אבל אפשר חריגה לכאן או לכאן מקסימין 500₪. תודה Gygabyte P55A UD3 soc 1156 Intel core i7-870 6GB DDR3 2000MHz CL-9 1tera sata3 black edition 7200rpm 64MB 12XUSB 3 GeForce 480 GTX 1500MB DDR5 Thermaltake 700w Thermaltake V6 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
המפרט הוא מהחברה סקאי פיסי בראשון לציון בתכלס המחשב אמור להריץ משחקים ברמה טובה לא מחפש משהו תותחי. האם הדבר הבא יספק את הצרכים? האם אולי אפשר להוריד פה דברים או להוסיף? אם מישהו יוכל להרוויח לי על הכרטיס מסך אני אשמח תודה המפרט - (אם אתם רוצים להשוות מספר מפרטים, פרסמו אותם פה עם טופס אחד) מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪395 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA74GMT-S2 ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38503 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪192 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪180 כמות: 1 http://www.skypc.co…
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסת תכנה, וגם עוסק מעבר ללימודים בתכנות ובניית אתרים. נראה לי שהשימוש הכבד הוא: Visual Studio 2008 ומעלה שרתים מקומיים (Apache/IIS) לבקרה על פיתוח אתרי אינטרנט אשמח לקבל המלצה מבין האפשרויות הבאות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 ההבדלים הם שלראשון יש מעבד i3 ולשני intel Dual-core T440 ולשני יש יותר זכרון גם RAM וגם דיסק קשיח (2GB/250GB מול 3GB/500GB) תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בהיגיון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). סרטי HD, משחקים כבדים, ומשחקים חדשים שיצאו..... תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1440x900 יתכן מסך בעל רזולוציה של FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי יריות, אסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינונ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן טוב אז המפרט אני אביא לינק למה זה יותר נוח לקרוא ככה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1292&CatCode=3 המחשב בעיקרון אמור להריץ תוכנות של גראפיקה.. פוטושופ, פלאש, אפטר אפקט ומאיה.. את התוכנות של אפטר אפקט ומאיה אני לא עובד איתם הרבה אז כאילו לא כזה קריטי לי לעבוד איתם לאט או משהו.. ראיתי שרשום שמחשב לגראפיקאי כמה דברים חובה ולפי זה ראיתי את המפרט 1. DDR 3.. 2. זיכרון לפחות 4 ג'יגה 3. שיהיה לפחות 1333 MHZ.. אני ממש לא מבין פשוט ראיתי שיש את זה במפרט אז זה נראה לי אחלה.. מסך יש לי תודה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז, מקלדת, עכבר ורמקולים עבור שימושים משרדיים בסיסיים (וורד, אינטרנט, מוזיקה והורדות) אם אפשר מסך באיזור ה-23 אינץ' זה יהיה מצויין. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם . מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?חריגה לא מתאפשרת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים ברמה בינונית, תכנות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אופיס, מתלב, משחקים - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מדובר במסך 22' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? תפקידים ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה עזרה בקניית מחשב נייד, לא רק ללימודים אלא גם להורדת מוזיקה סרטים וקצת פוטושופ. חשבתי לקנות Dell Inspiron N5030, ורציתי לדעת אם זה מומלץ. שמעתי על האתר זולפרייס ורציתי לדעת אם כדאי לרכוש את המחשב באתר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ללימודים שלי בבית ספר לא משהו חזק במיוחד רק שיפעל מהר וחלק ולא תקוע ממש חשוב. * מטרות המחשב? אני ישתמש הרבה באופיס וכדומה לא מעבר לזה שלא יהיה לכל מיני משחקים וחרטות והמחשב ישמש אותי להרבה שנים שיהיה חזק מספיק. * גודל המסך? אני מעדיף מינימום 13 מקסימום 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם לא כל כך משנה כמה שיותר יותר טוב אבל שלא יהיה איזה 3 שעות חח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חשוב כל כך * בלוטות? גם לא חייב אבל רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא נורא אם יהיה 250GB אבל עדיף יותר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מזה אבל שיהיה אחריו…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם חריגה של כמה מאות שקלים במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך dell 2007wfp ברזולוציה של 1680X1050. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים הרגילים, לא משהו מיוחד, אבל דברים כבדים בדר"כ (COD וכו'). * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? הארד דיסק. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו …
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי צריכה מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס ובהמשך לעיצוב פנים ויעבוד עם פוטושופ ו sketch up . היא רוצה של אפל בצבע לבן, לי אישית זה נראה שזה מייקר את העסק. אם אני צודק פשוט תמליצו לי על נייד טוב מספיק שאוכל להשיג בצבע לבן. כמובן שעדיף כמה שיותר זול אבל יש תקציב של עד 6500 ש״ח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, אבל בעיקרון DELL נשמע לי אחלה חח לא? מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: 2000 עד 3000 כזה. יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא רצוי, אבל שיהיה חח יד ראשונה\שניה: ראשונה נראה לי. זמן אחריות רצוי: כמה שיותר יותר טוב אך לא קריטי חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, אבל אני לא עם ראש בקיר מערכת הפעלה רצויה: משהו טוב שיחזיק מעמד הרבה זמן ובאמת משהו איכותי ביותר כונן קשיח מועדף: כנ"ל משקל הנייד המועדף: שיהיה קל. קל מאוד אפילו חח גודל הצג: 11.6 או 12.1 זמן סוללה רצוי: שתהיה סוללה טובה, 6CELL זה בסדר צבע המחשב הרצוי: חחח לבן/ורוד למרות שלא קריטי לי שיהיה גם שחור מצידי אפשרויות נוספות במחשב: זה נחמד אם יהיה מצ…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכנות visual studio, office, visual c++, jbuilder תכני HD גרפיקה עריכת תמונות, קול וסרטים משחקים - עדיין לא יודע איזה אבל תלת מימד ומעדיף שירוצו ברזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא בתקציב אבל אשמח לקבל המלצה על מסך מתאים ומומלץ. כרגע יש לי מסך CRT 17 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך במעבד. יש לי מעבד I7-860 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד…
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לצורכי הרצת משחקים ושימושים רגילים. גודל המסך לא משנה, שטח דיסק גם כן, מה שאני זקוק לו זה מחשב חזק שיוכל להריץ את המשחקים המובילים בשוק ללא שום בעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן, איש חסר מזומנים רוצה בכל זאת מחשב חדש.... עד 2000 ש"ח ללא חריגה משמעותית. גיימינג קל עד בינוני (GTA IV, TOTAL WAR, אולי FPS אך אין צורך בהגדרות גבוהות מאוד). Windows 7 ככל הנראה 32. אולי 64 בעתיד. כרגע מעדיף סטיק של 2 גיגה עם אופציה להוסיף סטיק של 4 אח"כ (ולכן יותר משני סלוטים מיותר לדעתי). ללא OC. ללא SLI. ללא ציוד היקפי. כרגע עם מסך 19 CRT. בעתיד מתוכנן מסך 20-22, לא בטוח שיש צורך ב HD. קיימת מערכת רמקולים 5.1. יש צורך בצורב, דיסק של 500 יספיק (אלא אם כן התוספת מחיר זניחה..). גר במרכז. בשביל דיל שווה במיוחד מוכן לנסוע. כולל הרכבה. המפרט שאני נותן כאן נראה טוב מכדי להיות אמיתי... יש להם טעות? AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪389 http://…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים... ברשותי מעבד של אינטל I5-750 BOX לוח אם - Intel dp55kg - לוח אקסטרים זכרונות - corsair 4GB (2X2GB) 1600Mhz XMP - הXMP אומר טכנולוגיה של אינטל, משהו מהיר יותר הארד דיסק - WD 320GB ספק - seasonic 620w m12ii מה שחשוב פה למעשה זה שהמחשב מתחבר לטלויזיה - LCD PHILIPS 42 FHD 1920X1080P המחשב משמש אותי אך ורק לטיסה בFSX. למי שמכיר זהו משחק כבד מאוד. אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ אותו באיכות הטובה ביותר שאוכל להגיע אליה עם החומרה שיש לי. התקציב הוא בערך 1500.. אפשר כמובן לחרוג מעט אך עדיף למזער את הנזק.. חשבתי ללכת על הGTX460 ואז נאמר לי בשלושה מקומות שונים שהוא לא בהכרח יחזיק אותו.. עדיף 465 ואז גיליתי שהוא פחות טוב מ460 מה בעצם קורה פה? ללכת על 470? הס…
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט להנדסה בשנה רביעית. עד היום הסתדרתי בלי מחשב נייד. לאחרונה התעניינתי ברכישה של אחד. לא בגלל צורך - בסך הכל המחשב הנייח שלי מספק אותי בהחלט. אבל אי אפשר להתעלם מהנוחות שיש בנייד. לפעמים זה פשוט נוח. לכן - התעניינתי ברכישה של נייד זול. הסתכלתי קצת ב EBAY, ושמתי לב שמוכרים ניידים משומשים דיי בזול (200, 300 דולר) מסידרות עסקיות של DELL ו LENOVO. עיניי נחו על ה DELL D610, שאפשר להשיג ב 200 דולר (850 שח) או ה D620 שאפשר להשיג ב 300 דולר (כ 1275 שח). שניהם יתדרשו שידרוג של הכונן הקשיח, ויתכן שחלקם גם שידרוג של הזיכרון. ה D620 מגיע עם מעבד טוב יחסית (T7200) אך ה D610 עם אחד חלש יותר (Pentium M 1.73Ghz). כמו כן, ה D620 הוא בתצורה עדכנית יותר (מסך רחב) ואיל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני דיי נעול על הG550/G530 מה אתם אומרים ? ראיתי שיש להם כל מיני סוגים אשמח להמלצה אם תמליצו על חנות טובה אני גם אשמח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Samsung Cream 2333T 23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש אפשרות לחרוג מהתקציב ב100-200 ש"ח אני מתעקש שהמעבד יהיה i5 (ואני יודע שזה עולה לי ביוקר על חשבון ביצועים) אני מתעקש שהזיכרון יהיה 4GB (ואני יודע שאין לי צורך בכך למשחקים) יכול להיות שאבצע OC יותר מאוחר מה המיטב שאוכל להוציא במסגרת שתי המגבלות הנ"ל בתקציב 3200? (אין צורך בשום ציוד היקפי) המחשב יירכש בחנות RSM או KSP תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי היום את ה- ASUS 1015P. הבעיה היא שאני לא סגור על זה.. האופציה השנייה הייתה Dell Mini 1018 (אותו מחיר) ההבדלים הם כאלה: מעבד: asus - N450 dell - N455 סוללה: לשניהם 6 תאים, Asus מחזיקה יותר אחריות: asus - שנה dell - שנתיים כל השאר זניח.. מה עושים? D: תודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה: לוח אם: Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSET מעבד: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX זכרון: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 דיסק קשיח: Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 צורב: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black מארז: NZXT Tempest Evo ספק כח: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel מקלדת חוטית Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 USB הרכבה של המחשב כל זה ב-5600 ש"ח איך המפרט? והאם המחיר מצדיק את המפרט?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-