עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BUNNY,

אהלן. אני לא אענה לתופס אבל אפרט בעל פה מיכוון שהמטרה שלי שונה טיפה. אני זקוק למעבד רינדור נוסף, מטרת המחשב תיהיה רק רינדור התקציב נמוח אז הרעיון לקנות מעבד טוב מבחינת עלות \ תועלת \ יכולת OC אז אני לא צריך: - מאיץ גרפי - יותר מ3 GB זיכרון - ציוד היקיפי -אם אפשר לחסוך בלא לקנות מארז אז בכיף -הארדיסק הכי זול שאפשר לשים עד שמגיעים להתדרדרות של חברות קבר. אני צריך קירור טוב, לא יודע אם אויר מים או משהו אחר כי אני לא מבין מספיק כדי לבקש משהו ספציפי. אני צריך כמובן לוח שידוע ביציבות עם OC גבוה. מבחינת סוג המעבד, intel ידועים בתור מעבדים טובים יותר לרינדור מצד שני אם אתם יודעים על מעבד AMD שהוא רוצח בOC אז זה כבר יותר משתלם. חשוב שהמעבד יהיה 4 ליבות בכל מקרה. המעבד לא יחו…

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by soprno,

המחשב מיועד למשחקים, לא לoc,בלי ציוד הקפי אך עם מסך

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  3. שלום לכם. המחשב שברשותי כבר די ישן והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו. הקטע הוא שאני לא יודע מה עדיף לי, לשדרג, או לקנות כבר חדש וזהו. הבעיה הגדולה העומדת בפני היא התקציב. אני מוגבל ל 4000 ש"ח, וזה אחרי תכנון של קניית מסך חדש. היעוד שלי למחשב הוא בעיקר עבודות משרדיות, כגון הקלדה, או צפייה בסרטים, אבל מדי פעם אני מתעסק גם בגרפיקה. וכשאני אומר מתעסק בגרפיקה, אני מתכוון לצד הכבד של הגרפיקה. מדי פעם אני מתעסק עם תכונת תלת מימד (3ds max), ואני לא רוצה שהיא תקרטע לי על המחשב החדש/משודרג. לכן אני רוצה גם להעיף את המסך המיושן שיש לי (17" CRT ג'נרלי) שתופס לי מלא מקום על השולחן. את הרמקולים, המקלדת/עכבר, מדפסות, כוננים (גם HD, נראה לי שיש לי מספיק) - נראה לי שאני אשאיר. מה שאני צריך כנ…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  4. מעבד 5820k עם קירור nh-d15 לאוברקלוק מכובד לוח x99-ud4 ספק 520 סיסוניק מודולארי כרטיס מסך יש לי קשיחים יש לי הבעיה היחידה היא זכרונות ddr4 ומארז full atx שיתאים לכרטיס מסך ולקירור ולכמות של קשיחים. חשבתי על haf x ובנוגע לזכרונות מה האופציה ההגיונית ביותר בארץ לקנות ddr4 2x8 אני לא מעוניין ב4x4 שיהיה אפשרות להוסיף עוד לעתיד אני צריך 2 סטיקים של 8 ופשוט אין. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by T.r.D,

http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 נראה לכם שאפשר לסמוך על חנות כזאת?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by ilia121,

אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בוא נזרום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Lightroom, Matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא חושב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" DELL 2412 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  7. ערב התקציב עלה ולכן אני מבקש מכם שוב בבקשה להרכיב לי מפרט בתקציב שלא ירד מ5 אלף ולא יעלה על 6אלף ולא יכלול מסך. המסך שלי הוא ה24 אינץ' של LG אין צורך ברמקולים וציוד הקפי וגם לא צריך הארד דיסק בנוסף לזה אני רוצה לקבל חוות דעת על מפרט ב4K ולדעת אם הוא טוב מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3L ¤589 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1372 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤127 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤268 מארז: COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU - זמין במלאי ¤281 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 ק…

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  8. היי, חבר שלי ביקש ממני להתקין לו Windows XP מאחר ו-Windows Vista מאיטה לו את הנייד. אבל במהלך ההתקנה של ה-XP, הופיעה לי מין שגיאה ובה כתוב: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is corect. This may involve running a manufacturer-supllied diagnostic or setup program. Setup cannot continue. To quit Setup, press F3. אבל הבעיה היא לא בחומרה, כי כשאני מנסה להתקין ויסטה שוב, הוא מזהה ללא בעיה את הד.קשיח. אני זוכר שהייתי צריך לעשות משהו כדי שההתקנה של XP תזהה את הדי.קשיח בנייד, רק שאני לא זוכר מה עשיתי (כי אני לא…

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  9. שלום אני מצרף מפרט של מחשב שמיועד למשחקים אך בתקציב מוגבל יחסית. אשמח לשמוע דברים שצריך להוסיף/להוריד/לשנות כדי שהכול לעבוד טוב וחלק ואופטימלי.. תודה מראש [table][tr][td]גם מחשב:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel[/td][/tr][/table][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][td]Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]23958[/td][/tr][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler[/td][td]21740[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][td]GIGABYTE H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/td][td]23875[/td][/tr][tr][td]זכרונות[/td][td]DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill Ares…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 SC2 MW2 על הגדרות בינוניות + -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני מעוניין שיהיה בתוך התקציב את המסך 23 DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  11. אהלן יש לי E6400 של דל... עד היום הוא היה מוגדר כך שיעבור למצב שינה כאשר סוגרים את המכסה וכאשר הייתי פותח את המכסה הוא היה חוזר לעצמו... מטעמי סוללה החלטתי להעביר אותו להייברניט עם סגירת מכסה אבל כאשר אני פותח אותו הוא לא נדלק עד שלא לוחצים על כפתור ההדלקה... האם יש דרך לגרום לו לחזור מהייברניט ע"י פתיחת המכסה? מערכת ההפעלה היא ויסטה SP1

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by knaan,

http://www.zolprice.co.il/product-1690-Dell_Inspiron_3420_IN_RD09_6315_.aspx מה עדיף i3-3110m או i5-3210m? האם זאת החלטה טובה בהנחה שהוא עומד בדרישות שלי (מסך, משקל, סוללה וכו..) או שמה עדיף בכל זאת vostro כלשהו? תודה

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  13. אני מעוניין לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר ללימודים (יגיע שלב בלימודים של שימוש בפוטושופ וכו') לגבי מסך : עדיף עם בתחום התקציב. ההעדפה היא מחנות באזור ראשון לציון (זכור לטובה SKYPC) הרבה זיכרון פנימי ומעבד חזק

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב נייד של HP בן שנה ו-3 חודשים. בגדול אני מרוצה ממנו, אבל בימים האחרונים הוא התחיל לעבוד ל...א...ט! הוא נתקע לא פעם, לוקח לו שניות ארוכות לפתוח מסמכי וורד, דקות לא מעטות להידלק, מידי פעם כשאני כותבת המסך "נתקע" לכמה שניות, ואז משלים את האותיות שכתבתי, בקושי פותח מסמכי אופיס 2007 (יש לי 2003 ואני פותחת מסמכי 2007 עם תוסף, אבל כאמור בימים האחרונים, עושה לי בעיות). ובגדול יש תחושה שהוא כבר אוטוטו מתפגר בלי שום סיבה נראית לעין ( אבל כאמור זו רק תחושה). אני סטודנטית, עובדת על המחשב המון (לא תוכנות משוכללות וכו'- בעיקר וורד ואינטרנט), וזקוקה לו נואשות. מה אפשר לעשות כדי להחזיר קצת את המצב לקדמותו ולגרום לו לעבוד מהר יותר? :s05: אני לא מפעילה תוכנות כבדות או…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Ghost93,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המקסימלי הוא 1800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב הוא מחשב שישמש את סבא וסבתא שלי, שהם בני 85, לשימושים פשוטים כמו אינטרנט, שיחות וידאו עם הנכדים, ושיחות סקייפ עם הקרובים מחו"ל. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים כלל. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מס…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by eladaz,

אפשר לחרוג קצת מהתקציב. ·מטרות- לימודים, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'.. ·מסך: 15.6 לא רלוונטי מבריק או מאט ·רזולוציה- לא רלוונטי ·משקל- 2.2 בערך. ·זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות. ·יציאות מיוחדות- HDMI, VGA ·בלוטוס- לא רלוונטי ·גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB לא משנה סוג ·לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה מיוחדת ·לא נדרשת אחריות בינלאומית ·אין צורך ברישיון מערכת הפעלה ·העדפה ל- HP אבל לא חובה. ·לא מסך מגע, עדיפות לצבע שחור. חובה: אחריות 3 שנים. עדיפות: מעבד i5. תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  17. קניתי כבר מעבד (Q6600) ומארז (Thermaltake Tsunami), ככה שאני צריך רק את השאר. בניתי ביחד עם אח שלי מפרט, תחוו את דעתכם: מעבד: Intel Quad 6600 2.4Ghz מחיר: 1,100 ש"ח מארצות הברית מארז: Thermaltake Tsunami מחיר: 360 ש"ח מארצות הברית לוח אם: Gigabyte P35-DS3 מחיר: 610 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 8800GTS 320mb מחיר: 1,550 ש"ח זיכרון: PQI 2X1GB ddr2 800MHz מחיר: 450 ש"ח כונן קשיח: Seagate Sata II 250GB 16mb מחיר: 350 ש"ח כונן אופטי: Asus DVD-RW X18 Lightscribe מחיר: 165 ש"ח קירור למעבד: Big Typhoon VX מחיר: 255 ש"ח ספק: Cooler Master extreme 500W מחיר: 300 ש"ח בסה"כ כולל הרכבה: 5,140 ש"ח

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  18. שלום חברים. אני רוצה לקנות מחשב בסביבות ה7K אך מתלבט בין שני מפרטים. בעקרון ההתלבטות היא האם לקנות מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך פחות טוב או 2 ליבות וכ.מסך טוב יותר. שימוש- משחקים, סרטים וגלישה באינטרנט הנה שני המפרטים שהרכבתי. http://tms.co.il/preview/spec/nzet8dhq מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤987 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤616 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤499 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤384 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB A…

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  19. אז ככה קיבלתי הצעה טובה לשני מחשבים שונים מה כדאי יותר? hp pavilion dv6636 dell Inspiron 600m תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  20. שלום אנשים חביבים. יש לי חבר שזקוק למפרט מבוסס אינטל בתקציב הנ"ל. המחשב הוא למטרות מישרדיות + סרטים (ע"י חיבור ל TV ) + משחקים בסיסיים בסגנון FOOTBALL MANAGER 2005 . עקב כך שרוב עיסוקי האישי הוא עם מעבדי AMD אני מעונין לשמוע את חוות דעתכם. בתודה מראש. COBRADRAGON

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by Liran3331,

לוח אם: Asus P4S8X-X מעבד: Intel Pentium 4 2.4 GHZ זיכרון ראם: 256MB DDR SDRAM אין לי שמץ של איזה חברה הארדיסק: Hitachi 80GB כרטיס מסך: NDIVIA Geforce 4 mx 440 64mb צורב: צורב רגיל LG 52X24X52 מארז עם 2 כניסות USB מקדימה וספק 300W

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by tazmany37,

ראיתי שאין הרבה הבדל בביצועים בין 14900k ל 7800x3d פעם זה מנצח ופעם זה. השאלה נגיד ואני לוקח 14900k עם DDR 4 האם יהיה לי יותר זול מחשב מבוסס 14900k מאשר מחשב מבוסס 7800x3d? (אני מדבר על מחשב שלם)

23. Started by rofben,

היי אני רוצה לקנות HTPC לסלון. הוא יריץ סרטי HD וירדו אליו סרטים ישירות מטורנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  24. מעבד: AMD Athlon 3800 AM2 Dual Core מאוור: Thermaltake TR2 R1 For AM2 לוח אם: Gigabyte GA-M55S-S3 Retail זיכרון: DD2 512MB 667 דיסק קשיח: Samsung 160GB SATA 2 מארז: RAIDMAX SAGITTA Black ספק : FSP 300W צורב DVD: DVDRW Pioneer DVD -11DBK X18 BULK BLACK כרטיס מסך : Gigabye 7600GS 256MB PCIE BULK רמקולים: Microlab x-23 מה אתם אומרים על המפרט ? עלה לי 3123 שקל כלול הכל (כולל מע"מ)

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  25. לחברי הפורם שלום אני מחפש מחשב לידידה בתקציב של עד 4K היא נרשמת ללימודי עיצוב גרפי ומשתמשת ב CS3 ואולי CS4 בעתיד הדרישות הן: 1. מסך טוב בעל פנאל איכותי 2. מעבד חזק והרבה זיכרון 3. הארד דיסק מ 80G דרישה נוספת היא כרטיס מסך סביר. אני אמרתי לה שCS3 ו CS4 אינם תומכים בהאצה גרפית של כ. מסך האם אני טועה? אופציה נוספת שחשבתי עליה היא מחשב תקציבי סביר + מסך טוב שיהייה הרבה יותר שימושי לעריכת תמונות... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.