ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,462 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי איך מתקינים תוכנות שונות על הנייד הזה ?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD Sony Optiarc AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7711IN Wireless nLITE PCI Adapter 150Mbps מארזים Sharkoon Nightfall Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin)
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש מחשב נחמד במבצע טוב השאלה שלי היא אך הקירור של המעבד והמארז ?? תודה מראש מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD Sony Optiarc AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7711IN Wireless nLITE PCI Adapter 150Mbps מארזים Sharkoon Nightfall Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Rea…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!. תשובה: 6000 ש"ח! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תשובה: לנצל את הכל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תשובה: אין לחרוג מ התקציב! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תשובה: גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? תשובה: 1080*1920 1200*1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? תשובה: משחקים קבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תשו…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם הנושא מתאים לפה, אם לא אז מצטער מראש ואם אפשר להעבירו לפורום רלוונטי אודה על כך. קוראים לי תום, והמחשב השולחני שלי גוסס. מדובר במחשב יחסית ישן (אצלי בקירוב כבר כ6שנים - אם אפילו לא יותר) ולא מזמן אני מנסה להדליק אותו ורושם לי Disk Error, press alt+ctrl+del כבר היתה לי תקלה דומה ולבסוף החלפתי הארדדיסק וגם ספק על הדרך ועכשיו זה קורה שוב - אני חושד בהארדדיסק הנוסף (בהתחלה היו 3 HDD במחשב, זרקתי את התקול והתקנתי את המע' הפעלה על אחד הנותרים - ככה שכרגע יש 2 HDD במארז) כרגע אני מפעיל את המחשב בצורה קצת עילגת ע"י קיבוע כלשהו של הHDD לחיבור שלו, ניתוקים מסויימים וניתוח מעקפים שלם ביצעתי בו רק בשביל לנסות לגבות את רוב הדברים לפני פירמוט. עכשיו צריך את העזרה ש…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
- ללא ציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך). - לא צריך HD גדול, 250 יספיק (יש לי עוד שני כוננים אחד של 1TB ואחד של 320GB). - אולי זה סטנדרנט, אבל שיהיה מקום ללפחות 3 דיסקים קשיחים (SATA) - חשוב שיהיה שקט כמה שאפשר מכיוון שהמחשב נמצא בחדר השינה. זה הדבר הכי חשוב לי במפרט. - כרטיס מסך: צריך להתחבר למסך 22" (ולשחק עליו 1680X1050) ובנוסף לטלוויזית 32" (FULL HD, עדיפות לHDMI). - לא מתכנן אוברקלוק. - המחשב יהיה למשחקים (COD וכד'- אני לא פריק של גרפיקה ככה שלא צריך כרטיס מסך HIGH END) ולתכנות (אז רצוי הרבה זכרון ומהיר). התקציב די נזיל- אם אפשר להגיע למחשב חזק בפחות כמובן שעדיף. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל להגיע למחשב חזק בהרבה, גם אפשרי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחרי שהתברר לי שעם המחשב שלי כבר אי אפשר לשחק יותר(BO רץ בצורה גרוע על 9-13 FPS) אני מתחיל לחשוב על לקנות מחשב חדש... בניתי את המפרט הבא מה דעתכם עליו(להוסיף/להחליף) מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪490 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ₪351 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950731 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3EG HD105SI 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪288 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD105SI זיכרון A-Data DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪176 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D32G1333AR כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe ₪842 כמות: 1 http://www.skypc.…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד של dell ב4500 ש"ח. בגדול 13 אינצ'. תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
היי אני לומד גרפיקה ואני מחפש מחשב נייד מספיק טוב לתוכנות גרפיות שיוכל לענות לדרישות שלי התקציב שלי זה עד 6000 שקל. רצוי שהזיכרון הכרטיס מסך והמעבד יהיו חזקים מאוד כי הקבצים שאני מפיק בתוכנות האלה כבדים מאוד התוכנות שאני משתמש בהם : cs5 אדובי אקרובט דיסטילר מחשב נטו לעבודה! משקל לא חשוב ומסך לא קטן . תודה רבה לכל מי שיעזור לי D:
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני קניתי אני ממליץ לכם מי שרוצה שיקנה גם זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, קצת משחקים, אינטרנט, סרטים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין תוכנות כבדות- בבילון, אנטיוירוס, וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1050*1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? pes11 אולי גם COD החדש (אבל אני לא משחק הרבה בכלל אולי פעם בשבוע ופחות) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בי…
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב לגיימינג מתקדם בתקציב של 4500 ש"ח. אפשר חריגות קלות במקרה הצורך. אין צורך בציוד היקפי. השקט של המחשב לא חשוב ולא מתוכנן OC. לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך, ואין צורך בהתקנת WINDOWS. אשמח למפרט המייעל בצורה הטובה ביותר את יחס עלות/ביצועים. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני מעצבת פנים, מחפשת נואשות מחשב נייד טוב שיוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל. אני עובדת כרגע על autocad,scetchup, photoshop. בעיתיד עולי יתווספ תוכנות נוספות כמו turbocad, 3d max. התקציב הוא עד 7000 ש"ח, עם אפשרות חריגה עם יש בכך צורך. הייתי בכמה חנויות, אבל קיבלתי אינפורמציה סותרת לגבי המפרט (אחד אמר שאני צריכה מעבד i7, ואחר אמר ש-i5 יספיק לי). ראיתי את המחשב Sony VAIO VPCEB27FX http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=4917 למרות שאני מודה שאהבתי בעיקר בגלל העיצוב וממש לא בטוחה שהוא מתאים לי מבחינת נתונים. בנוסף שמעתי שהסדרה pavilion dv6 של hp טובה, אבל גם הבני שיש בעיה עם השירות שלהם. כמו כן שמעתי שהמחשבים של dell טובים אבל פחות אהבתי את העיצוב. וגם חשבתי על …
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מפרט סביב 2000 ~ 2500 עם Palit NVIDIA GeForce 9600GT Super + 1GB PCIe (Gigabyte GA MA78LMT S2) Intel Core 2 Quad Q9400) for games :-\
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם המחשב הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=29638&catid=1843 שווה את מכירו תודה והעם אפשר לשחק בוא call of duty:black ops בלי לאגים בכלל?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ 3500 למחשב לשימוש עיקרי של משחקים ואפשרות חריגה של עד 300 שח אין לי צורך במסך או ציוד היקפי אני משתמש בטלוויזית LCD 22 ' בתור מסך וזה המפרט שהציעו לי ב IQPC : מעבד: AMD PHENOM II X4 970 (3.5GHz) - BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪986 לוח אם: GIGABYTE GA-880GA-UD3H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪578 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪380 כרטיס מסך: POWER COLOR 6850 1GB DDR5 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪977 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪117 מארז: COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪176 ספק כוח: THERMALTAKE LITEPOWER…
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
r400 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מחשב זה חזק מספיק לצפייה ב בסרטי פול HD בצפייה ישירה מהאינטרנט האם קיימת ירידה באיכות בצפייה בטלויזה בהשוואה לצפייה במחשב חיבור לTV ע"י HDMI מה המאפיין בכרטיס מסך שמעיד על איכות צפייה בטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד בין ה 11" -13" לצורכי אינטרנט צפייה סרטים גם כאלה ב HD ושהיה לו סוללה שתחזיק מעמד יותר מ 4 שעות איזה דגם מומלץ ??...
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש לי מחשב שישמש בעיקר את הילדים (בני 3) למשחקי קומפי ומשחקי אינטרנט פשוטים (לפחות בשנים הקרובות). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים מאד פשוטים וגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים קומפי, גלישה ואולי אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחק…
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
פנה אליי חבר בבקשה לייעוץ. הוא צריך מחשב לפי הצרכים האלה: * הצגה ועיבוד של קבצי אקסל גדולים מאוד * וורד + מצגות * אחסון קבצים גדולים * נשיאת המחשב מלקוח אחד לשני * עמידות לאורך זמן לפי ההבנה שלי הוא צריך מחשב כזה: * מסך 15 אינץ' * 4GB זיכרון, או 2 ולשדרג לבד * דיסק קשיח בנפח 500GB * לא צריך כרטיס מסך * מסך עם רזולוציה גבוהה (1440*900 או 1080P) * מעבד מה שיותר חזק במסגרת התקציב. * אחריות של שנתיים לפחות כי המחשב נקנה מטעם העבודה ואין מקום למשחקים. האם אפשר לקבל המלצה קונקרטית לדגמים או המלצת-נגד לדגמים שיש להימנע מהם למרות המחיר האטרקטיבי? למשל דגמים שזוללים סוללה, או דגמים לא-עסקיים שיתקלקלו מהר בתנועה? תודה[br]פורסם בתאריך: 11.11.2010 בשעה 09:42:58 עברתי על הדגמים של HP …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מתעניין לאחרונה לגבי רכישת מחשב טאבלט ,ואכן מתלבט בין hp2740 לעומת lenovo x201 לשניהן פחות או יותר אותן הנתונים ,היות ואי אפשר לחוש אותם (את הרגישות)בשום מקום אני נאלץ לקנות "על עיוור" ,אשמח אם מישהו ישפוך מעט אור על הנושא תודה ניצן הורוביץ
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי חברים.. אני מעוניין לרכוש בשבועות הקרובים מחשב נייח חזק.. אני אגיד לכם בנתיים על מה שמתי עין.. הייתי רוצה לשמוע המלצות אחרות באותם טווחי מחירים... או שינויים כאלה ואחרים מעבד - QX9650 לוח אם - asus p5p43td (יירכש בארץ) כרטיס מסך - gtx 480 את המעבד והכרטיס מסך אני אקנה בסביבות ה2000 ש"ח כל שאר הרכיבים אני ארכוש כאן בארץ... שזה בעצם זיכרון מארז ודיסק קשיח זיכרון חשבתי על 8 ג'יגה במהירות 1600 של חברה כלשהי מארז מאוד אהבתי את האנטק 902 ודיסק קשיח כלשהו של טרהבייט.. הספק שיש ברשותי כרגע זרוק בבית הוא OCZ StealthXStream 600W רציתי לדעת אם גם אצטרך לרכוש ספק חדש.. או שמא זה יהיה בסדר.. אני אעריך כל עזרה שהיא... תודה.. צ'יקו
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב מחברת HP רשום לו על המסך G60 במדבקות קשום AMD TURION X2 VISTA WI FR משהו ALTEC LANSIN מעל המקלדת (חברת רמקולים) יש עינית על המסף של מצלמה המחשב שחור כולו עם מקלדת כסופה יש למישהו מושג איזה דגם זה או לפחות אינדיקציה על המחיר? אני רוצה לדעת אם שווה לתקן אני חושב שהלכה לו מנורת מסך כי רואים הכל אבל מאוד חשוך יש למישהו מושג כמה עולה לתקן את זה או אם אפשר לתקן לבד בבית (יש לי ידע בדברים כאלה רק צריך לקנות את החלק ולא יודע איזה מדריכים יעזרו)
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-