עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by andrei21,

מה ההבדל בין שני המחשבים האלו : http://ksp.co.il/?uin=15931 http://ksp.co.il/?uin=21557 אני רואה שיש הבדל בלוח ובמעבד אבל מה ההבדל בפועל ? תודה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  2. שלום אני מחפש דיסק חדש לנייד שלי, T43 של IBM כרגע יש לי 80 והוא מלא עד 0 מקום. ראיתי שמוכרים בחו"ל 250GB בתקן IDE, אבל בארץ לא הצלחתי כלל למצא. בנוסף ראיתי שיש כבר דיסקים של 320 גיגה אבל אך ורק בתקן SATA האם זה באמת המצב? אין סיכוי למצא פה בארץ משהו ראוי?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by Dj_dani,

אני מחפש מחשב, אך לא מבין יותר מידי, מה שכן לא מוותר על 3 שנים אחריות. רצוי גם שיהיה מאייבורי כי יש לי ניסיון מאוד טוב איתם עם מחשב העתיק שלי, א רשת אחרת גדולה דוגמת ksp. השימוש במחשב הוא לרוב אינטרנט (פורומים וכו׳), המון צפייה בסרטים, ומשחקים כמו nfs gta ושלל סימולטורים. המחיר צריך לכלול כרטיס רשת אלחוטי כי המחשב קולט אינטרנט אלחוטי מתוך ממ״ד ככה שחשוב שיקלוט טוב. דרישות: מעבד אינטל i3, הבנתי שהוא הכי טוב שאפשר למצוא בתקציב. זיכרון ddr3 לפחות 4gb הארדיסק של 300-500 ג׳יגה כרטיס מסך באיכות hd, בשביל הסרטים, ובשביל הסימולטורים. וחוץ מזה אני לא מבין יותר מידי ואשמח להמלצות. מה שכן, אין לי צורך בצורב, ורצוי שיהיה לפחות שתי כניסות usb קידמיות. לגבי המסך, 22 אינץ מינימום, רצוי …

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב עם מפרט כזה מעבד e6400 לוח אם msi p965 neo זיכרון 1 גיגה 667 כרטיס מסך 7300 gt ואני רוצה לשדרג אותו בתקציב בכותרת ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לשדרג כדי להגיע לשיפור ביצועים משמעותי אני יכול להעלות את התקציב בעוד כמה מאות שקלים אם זה נחוץ אשמח לתשובה מהירה

• 20 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by Kyo,

היי, אני חדש פה... ואמרו לי שזהו פורום טוב מאוד להצעות ומחירים וכל הדברים הכלולים במחשבים ומפרטים... אז, החלטתי לבקש פה עזרה... אני לא יודע עוד איך הדיונים אצלכם עובדים אבל אני מבקש משהו אחד... אל תריבו על מה המפרט יותר טוב... אני רוצה לבנות לי מחשב למשחקים - לא כולל עכבר מקלדת מסך ורמקולים... בתקציב של 4400 שקל... יש לי מפרט ראשוני שבניתי בKSP והייתי רוצה דעה עליו... Athlon 64 3000+ (S-754)- מעבד GIGABYTE K8NS (s754)- לוח אם DDR 400 512MB A-DATA - זכרון RAM Hitachi(IBM) 80GB SATA - דיסק קשיח PINE XFX FX5900XT 128MB - כרטיס מסך - יש לי פה קצת בעיה ואני מתלבט בין רדאון 9600 256 מגה FLOPPY Teac/SONY 1.44 - צריך הסבר ? DVD Recorders NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 - …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tvholic,

אהלן חברים, יש לי מיני לפטופ של Dell עם מסך 10" ואני רוצה להשתמש בו ברכב בתור GPS אתם מכירים תוכנה של GPS שאפשר להתקין על לפטופ? לגבי האנטנה, אני מתכנן לקנות מדיל אקסטרים אנטנה שמתחברת עם USB הצעות? מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by JamesH,

. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - מעדיף שלא, אבל יש מצב 2. מה שימושי המחשב (תכנות, משחקים, אופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - שימוש שוטף, יכול לפעול גם לילות שלמים מדי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefiled Bad Company 2. GTA4, Starcarft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1280x1024, אינשט 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוה עבור הרזלוציה הנמוכה שלי, הייתי שמח שגם אם אני אשדרג את המס…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הדור של מחשבים חדשים לא מוכן ל- DDR5 +PCI-E5.0 1. אינטל ו- AMD מביאים מעבדים חדשים לשוק עם יכולות מרשימות אבל במחירים מופקעים לאור חוסרים בחומרי גלם +עודף ביקוש של צרכנים 2. PCI-E 5.0 - דור חדש של רוחב פס שלא יהיה שווה הרבה לקונה מחשב זה אין כרטיסי מסך עם PCI-E 5.0 ולא יהיו עד 2023 וגם אז יקח זמן לנצל משהו מרוחב פס זה 3. אין M.2 PCIe 5.0 SSDs למחשבים אלו ולא יגיעו עד -אמצע 2022 תוסיפו לזה מחירים פי 3 ממחירון יצרן 4. זכרון DDR 5.0 - שוב מתחיל סיפור של מחירים גבוהים לאור חוסרים בשבבים וגם במהירות התחלתית של 4800MHZ כמו לרכוש DDR4.0 במהירות 2133 MHz למה לרכוש טכנולוגיה שלא בשלה כלל ולא ממצא את הפוטנציאל במהירות . ב- 2023 מהירות …

9. אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר לשיתוף קבצים ואינטרנט. יש לי כבר זכרונות (2 סטיקים של 512 DDR333 CL2.5 ) ללא מסך וציוד היקפי. הדרישות הם: שקט שקט. דיסק גדול. תקציב גמיש אפשר גם בפחות תודה

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by gaby1992,

טוב תודה מראש לכולם..... אז ככה יש לי מסך 24" אין שום צורך מציוד היקפי לא מתוכנן OC בכלל כמו שאמרתי קודם המטרה העיקרית של המחשב היא למשחקים

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by Nemesis,

כולל כרטיס מסך יעודי עם HDCP, לא לצורך משחקים. מהחנות zigzag2000 בבקשה. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  12. שלום חברה, מבקש עזרה למפרט נוסף, התקציב עד 1500 אבל ניתן לחרוג עד 1700 פלוס מינוס השימושים של המחשב בעיקר לשימוש ביתי, סרטים, אינטרנט, משחקים קלים לילדים קטנים, אין צורך בציוד הקפי, השקט לא הכי חשוב, העיקר שיהיה מחשב אמין, בלי אובקלוק, ניתן להרכיב בכל חנות שנוחה לכם (עדיפות ל IQPC) דרישות פחות או יותר: INTEL או AMD: עדיפות למעבד כמה שיותר טוב בעל תקציב כמה שיותר קטן דיסק קשיח 500 גיגה אני לא יודע עם יש צורך בכרטיס מסך, אבל עם אפשר להכניס בתקציב עם חריגה קטנה אז עדיף עם כרטיס מסך חשבתי על משהו כזה לא יודע על כמה זה טוב? הצעות לשיפור יתקבלו בברכה או מפרטים אחרים מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪330 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-M61PME-S2P ₪260 זיכרון: [..] PAT…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. שלום רב, אני מתכוון לרכוש מחשב מדיה סנטר . HTPC המטרה של המחשב היא צפייה בסרטי HD בלבד ולא למשחקים . ובכל זאת, חשוב לי מאוד שזה יהיה מחשב חזק, שיוכל להריץ 1080P בצורה חלקה, ללא שום עיוותים וקרטועים! להלן שתי הצעות למפרטים שקיבלתי בשתי חנויות שונות.אשמח לשמוע את חוות דעתם של "תותחי" הפורום- איזה מבין שתי ההצעות יכולה לשמש כבסיס טוב יותר עבור מחשב שיתאים לצרכיי. ולאחר שיבחר המפרט האיכותי יותר- מה עוד הייתם מוספים/משנים עליו בכדי שיתקבל המפרט האידיאלי ביותר עבורי. כמובן שאם מישהו יצביע על אחד מבין המפרטים המומלצים של האתר, אשקול זאת בכובד ראש, אם כי, מפרטים אלו עדכניים לחודש ספטמבר... הצעה מספר 1: מעבד Intel core 2 Due E4500 2.2Ghz לוח GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון OCZ 2048…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, אני עובד בפוטושופ עם P4 ו-512 MB זיכרון, עם כרטיס מסך בסיסי וזה מצויין בשבילי גם לעריכה של קבצים של מאות מגה בייט. אני רוצה לקנות מחשב חדש, מיועד לעבודה כזאת, אבל משודרג יחסית למה שיש לי. זה מפרט שבניתי ב-tms : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 593 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 404 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 167 1 מערכות הפעלה Microsoft Vista Home Basic 32Bit Hebrew ¤ 4…

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  15. שלום, דרוש מחשב לגיימינג על הגדרות בינונויות ל-GTA ולסים כולל מסך ומערכת הפעלה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כולל המלצה למסך אני מניח 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם אני מגיע לארה"ב בשבוע הבא אני מחפש לעצמי לפטופ שיעלה בסביבות ה1000$ (150 דולר לכל כיוון לפי הכדאיות) מטרות המחשב: עבודה שוטפת אינטרנט סרטים וקצת משחקים (פרו אבולושיין , COD4וכדומה) נראה לי שאני אלך על גודל המסך ההמוצע של 15.4 אני מחפש זמן בטרייה גדול ככל האפשר משקל נמוך ככל האפשר, מהירות עבודה טובה מעוניין גם לשמוע על הכדאיות בזיהוי טביעת אצבע מעבר לכך יש את עניין האחריות הבינלאומית שאני מעוניין בה לגבי מחשבי אפל אני מעדיף לעבוד עם XP והבנתי שבחדשים שלהם יש אופציה להתקנה של הווינדווס הנ"ל אשמח לשמוע את המלצותיכם , לקחתי גם את מספרי הטלפון של החברות השונות מהת'רד לגבי ייבוא מחשבים מחו"ל,ואני אתקשר היום ואבדוק מה תופס בארץ ומה לא תודה מראש לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by red_socks,

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 54 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 47 °C Graphics 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 52 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device מוכר אותו שלם או בחלקים למי שרוצה הכרטיס מסך נקנה ליפני שנה וחצי ~ שנתיים , הספק נשרף ונקנה גם ליפני איזה שנה וחצי . אני מנקה אותו פעם בשלוש חודשים כך שהוא שמור , את הקבלות איבדתי בעת שרפה שפרצה בחדרי , יש לי עדין…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  18. שלום! אאשמח אם תרכיבו לי מחשב טוב שיחזיק למספר לא מבוטל של שנים לאחר מחשב של 5 שנים שלא שיניתי אף חלק... אממ התקציב 4500 גג המטרה למשחקים ללא צורך בציוד הקפי+מסך. כרטיס מסך טוב למשחקים, כונן 80 GB המארז שיהיה במידות של המארז HEC CI6A21 כי יש לי מין ארון מובנה למארז. אין לי שום כוונה לעשות אוברקלוק אז כל היוצא מזה בטל. לכלול הרכבה בתקציב! ובבקשה מהחנויות הנ"ל: מהחנות האחרונה אני מעדיף בגלל מיקום לרכוש רוב המפרט אך אם דבר יותר טוב/זול במקום אחר אז כמובן זה יהיה עדיף... www.ksp.co.il www.memorypc.co.il www.pcdiscount.co.il תודה!

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  19. היי.. קודם כל אני רוצה להודות לכל האנשים שתורמים פה, אז ככה: דרישות שלי- מחשב למשחקים, כולל מסך 17" LCD של חברות ידועות (סמסונג, LG וכו'...) שיהיה עיצוב מארז יפה, שאני אוכל להריץ בו VISTA כמובן.. אם אפשר אז 2GB של זיכרון יועילו מעוד... ללא כרטיס מסך מובנה! שיהיה מבוסס מעבד אינטל, רצוי E6300 ולא מ KSP מחנות אמינה שלא עושה בעיות.. פחות או יותר 5000 ש"ח... וזהו.. תודה מראש,

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אפשר בבקשה מחשב עם מעבד AMD בשימוש עיקרי למשחקים וקצת אינטרנט ושירים? לא מתוכנן OC, עדיף 2 ג'יגה זיכרון, אם לא נכנס אז 1 ו-160 ג'יגה דיסק קשיח, מארז לא ממש חשוב. מתכוון לקנות ב-skypc במקסימום 2700 ש"ח כולל הרכבה. תודה

21. Started by !DrAgOn~LiGhT!,

שלום לכולם, מבקש מפרט בתקציב של 3.5K + מסך. המפרט ישמש למטרות משחקים (שהמשחקים ירוצו חלק על הגדרות גבוהות יחסית, לא צריך להשתגע, גם 560 או 6870 יספקו אותו) עם מסך (רצוי המסך של DELL U2311H) ללא ציוד היקפי נוסף. רק מחשב +מסך. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by penny1,

שלום רב לכולם, יש לי מחשב נייד עם מסך 15.6 אינץ' ורזולוצית מסך 1366X768 אתמול נסיתי לחבר את המחשב לטלביזיה בגודל 37 אינץ' עם כבל HDMI והתמונה שהתקבלה לא היתה על מסך מלא לאחר ששחקתי עם ההגדרות של כרטיס המסך במחשב הצלחתי להגדיל את התמונה למסך מלא שאלתי היא האם בגלל שהרזולוציה הגבוהה ביותר של הכרטיס מסך היא 1366X768 (או שזה בעצם תלוי ביכולת של המסך עצמו?!) אז אין באפשרותי להריץ על הטלביזיה סרטים באיכות FULL HD, כלומר 1080P?!?! האם למעשה הכרטיס מסך מסוגל לשדר לטלביזיה עד רזולוציה של 720P ??? (כלומר HD READY) או שאני לא מבין נכון איך הדברים האלה עובדים..... אני יודע שהטלביזיה הינה FULL HD ואם אני זוכר נכון הרזולוציה שלה מגיעה עד 1900X1080 האם יש דרך לגרום לכרטיס מסך של המחש…

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  23. המפרט נמצא בתמונה שצירפתי.. היעוד של המחשב הוא בעיקר למשחקים מכל הסוגים, תודה מראש מאור.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  24. אני די חדש פה ואני לא מבין כל כך בבניית מפרט למחשב .. אז הרבה המליצו לי לבוא לפה אממ מפרט שיהיה למשחקים (משהו כמו 80 אחוז ממנו מוקדש למשחקים .. איי סי קיו , אינטרנט , שירים זה בקטנה אבל אני שוב אומר שהמפרט יהיה בעיקר למשחקים כבדים כמו CRYSIS וCOD4) אממ התקציב הוא 3.2K אבל חריגה ל3.5K זה בסדר בקשות מיוחדות : 2 GB זכרון אממ .. ציוד הקפי .. עכבר ומקלדת לא יקרים , מקלדת לא משהו מיוחד , עכבר LOGITECH לא אכפת לי איזה אבל שיהיה זול ... לא צריך רמקולים אני משחק רק עם אוזניות (יש לי כבר אוזניות, לא לכלול את זה במפרט) חנות לא אכפת לי מאיפו , כרטיס מסך עם אפשר אז NVIDA .. אבל עם יקר מידיי ויש אחד ברמה שלו במחיר יותר נמוך אז סבבה תודה רבה לכל העוזרים 3> =) עריכה : תקציב גדל ל400…

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  25. אהלן, אני חושב על רכישה של מחשב פשוט לשימוש של אינטרנט ואופיס. תקציב של כ 1300. אשמח למפרט ולהמלצה על חנות אמינה באזור חיפה/קריות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.