עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤907 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤468 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 16MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤298 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤3878 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום ב…

2. Started by itail,

אהלן, מחפש מחשב לעבודה אדריכלית (archicad או revit) תקציב עד 4000 ש״ח בלי חריגות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? archicad או revit) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by itay127,

מחשב לסטודנט בתקציב של 3000 שקל, חשוב שיהיה קל.

4. Started by nicknone,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שמיועד ללימודים, אני לא הולך להשתמש בו הרבה מעבר לכתיבת מסמכים,אינטרנט ואולי טיפה משחקים קלים. אני מעדיף כמה שיותר זמן ריצה של הבטריה כדי לא להצטרך חשמל זמין כל הזמן. ראיתי שיש מחשבים מיני-ניידים כמו הMSI WIND ודומיו. מה דעתכם - עדיף לי מחשב כזה או מחשב נייד רגיל? אם תוכלו להמליץ חברה ודגם אני ממש אשמח. כמו כן אני יכול לקנות מארה"ב מחשב. עדיף לקנות משם או מהארץ מבחינת מחיר,אחריות וכו'? תודה!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. Started by ShahafH,

ברשותי מחשב נייד זה והוא בעל 2GB זכרון (לא רשום לי בEVEREST איזה דגם בדיוק) אני רוצה להרחיב ל4GB (בפועל יהיה 3.25) אבל אני לא יודע איזה דגם לקנות.. מה שאני יודע שצריך 2 של 2GB ואם אפשר קישור למוכר בEBAY זה יהיה נהדר! תודה רבה והמשך יום טוב (:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Cantal,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 עם חריגה של עד 1000 כל עוד זה שדרוג משמעותי מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת רעש לא מפריע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כל עוד הRGB לא מוסיף למחיר אז לא איכפת לי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בהמלצת אח שלי שהפנה אותי לפורום הזה אתייעץ איתכם מה לקנות (אם לא איכפת לכם, אנשים מבורכים שכמוכם :-*) אז לפני מפרט הבניים אני רק רוצה לציין כמה דברים: 1. אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וצורב DVD. 2. היעוד העיקרי של המחשב הוא לצפייה בוידאו על HDTV, אבל גם חשוב שלי שיריץ גם משחקים כי אני נהנה ממשחקי רשת למיניהם (FEAR וכאלה). 3. הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-HDPC וחייב להיות בעל יציאת HDMI (או DVI עם המאם המתאים). עכשיו אני לא כל כך מבין בנושא אבל ניסיתי לחבר את המחשב הקיים שלי, שחמוש ב- GeForce4 Ti 4600, בעזרת כבל DVI-HDMI והתמונה נחתכה ולא היה אפשר לעבוד ככה (הכפתור של ה-START למשל לא נכנס בתמונה). אני מחפש כרטיס מסך שיציג את התמונה כמו שצריך. המסך של המחשב יהיה מסך …

8. Started by dany_my,

איזה מבין המפרטים הבאים נותן יחס של תועלת מול מחיר יותר טוב? השימושים שלי הם: תכני HD, משחקים(דוגמת מנג'ר 2010), אינטרנט ומוזיקה, עבודה עם הרבה תוכנות בו זמנית, בדיקה של תוכנות בתחום הווידאו,תלת מימד ומוזיקה( אני מפתח במחשב אחר ובודק עליו כיוון שרק עליו יהיה WIN7) מפרט 1: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1048 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by defy,

אני צריך מפרט עם אפשרות לOC ב4000 שקל. אני מוכן קצת לחרוג ב500 שקל. אני די סומך עליכם כי אין לי מקום אחר לבקש מפרט. =]

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  10. Started by levelone,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. * מטרות המחשב: עבודה יומיומית, שיפעיל משחקים שהם גם דיי כבדים, צפייה בסרטי HD ורצוי שיסחוב גם עריכת סרטים. * גודל המסך: 15.6 אינטש * משקל רצוי" לא משמה לי כל כך כמובן שעדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שתספיק לפחות ל3-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חייב יציאת HDMI רצוי גם DVI או VGA * בלוטות: חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח:לא כל כך הבנתי * צורב DVD: חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא אבל שתהיה אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא שיהיה מחשב חזק עם מעבד חזק ומהיר התקציב המשוער הוא 3000 ש"ח תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. מפרט עד 5500 לעבודה גראפית , עריכת וידאו ומשחקים ללא מסך , צורב DVD וציוד הקפי איך המפרט הזה ? מעבד Athlon64 5000+ (Socket AM2) X2 (לא סגור עליו) מחיר לפריט - 1690.00 ¤ לוח אם GIGABYTE M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E (לא סגור עליו) מחיר לפריט - 780.00 ¤ זכרון DDR II 667 1GB Kingston (אולי כדאי לקחת DDR II 800 ?) מחיר לפריט - 620.00 ¤ כרטיס מסך GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E מחיר לפריט - 890.00 ¤ דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר לפריט - 390.00 ¤ מארז HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan (לא חשוב לי עיצוב בכלל. אין לי מוסג מה לקחת . אני צריך מארז גדול עם ספק כוח 400-500 W ומאווררים כמה שיותר חזקים) מחיר לפריט - 20…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אוקיי אני מעונין להרכיב מחשב שמיועד לשימושים הבאים: וירטואליזציה איחסון מידע מערכת הפעלה ראשית: לינוקס שימושים משניים: htpc/hdmi המלצות בסיסיות: מבוסס אינטל מארז שקט, העדפה לקירור פסיבי לחלוטין עדיפות למארז קטן מימדים שאלות: מעבד חזק, 2 הארדיסקים 2 סידירומים, מארז ולוח micro atx יהיו שילוב טוב? (מבחינה של התחממות,תאימות הרכיבים למארז...) תקציב: איפשהו בין 3000- ל5000 שקל, אין צורך במסך\מקלדת\עכבר אודה לעזרה, בעיקר בבחירת מארז וגוף קירור שיכול לשבת בתוכו, ברצוני ליצור מחשב חזק אבל שקט ולא גדול מימדים רוב תודות, עריכה 2: הרכבתי מפרט, וגם מצאתי מארז מיני שנראה לי שיאכלס הכל, וגם את הגוף קירור שבחרתי Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Box 685 ש"ח 1 Intel® Desktop Boar…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by crik,

היי, לאחר שרכשתי את הVostro 3550 והחזרתי לחנות עקב בעייה עם הכרטיס מסך מחפש מחשב חדש. אז עפ"י השאלות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים), צפיה בסרטים מדי פעם * גודל המסך?15.5 * משקל רצוי? לא שמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 9 תאים לפחות או יכולת להחליף ל9 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI, USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשוב אחריות בבית הלקוח. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA וחשוב מהירות ארדיסק של 7200 :] תודה, משה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?וירטואליזציה, עבודה עם תוכנות שונות להרצת מכונות כגון HYPER V וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.והמשחק הכי כבד הוא BF4 ולא לחוץ לי לשחק על הגדרות מקסימליות , בינוני וטוב יספיק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 20 רזולוציה סטנדרטית, לא בטוח מה המס' המדויק -לאי…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

שלום! אני לא צריך ציוד היקפי והארד דיסק (אני לוקח מהמחשב הישן..) ואם אפשר שהמחשב יריץ בצורה טובה warcraft 3. בהצלחה!

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by RonTwins,

שלום לכולם,ותודה לעוזרים. ברצוני לקנות מחשב חדש+לשדרג את מחשבי הישן. אני צריך שני מעבדי כפולי ליבה,קונרו או Athlon X2. שני לוחות אם תואמים,תומכי PCIE וDDR2. כרטיס מסך 7600GS/7300GT DDR3. מארז+ספק. מסך LCD. הארדיסק לפחות 120GB. זכרון 512MBX2 DDR2 667MHZ. 2 סטים של מקלדת ועכבר אבל יפים (רצוי אלחוטי) ושחורים. רמקולים פשוטים ביותר. תקציב עד 5500 ש''ח. אני יודע שזה מסובך אבל תודה מקרב לב לעוזרים... כלומר: 2 מעבדים-C2D או Athlon X2. 2 לוחות-תומכי PCIE וDDR2. 1-כרטיס מסך,7300GT DDR3/7600GS ואם ממש דחוף גם 7300GS. 1-דיסק קשיח לפחות 120GB. 1-זכרונות 512MBX2 1-מארז+ספק יפים בשחור. 1-מסך LCD. 1-רמקולים. 2-סט של מקלדת ועכבר בשחור תואמים. 1-הרכבה במעבדה ואחריות על כך.. אסור לחרוג בשקל…

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  18. האם דגם המחשב הזה מומלץ יותר :Dell Studio 1555 במקום 1545 שהוצע לי לפי כן ואינו כולל HDMI .

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  19. חבר שלי נשרף לו הלוח של Asrock ויש לו מעבד של פנטיום 4 2.4 סלרון הוא רוצה לשדרג את הלוח והמעבד ללוח ומעבד כפול ליבה של amd אבל יש בעיה אחת קטנה יש לו כרגע גיגה זיכרון של ddr רגיל וכרטיס מסך agp*8 שהוא צריך לחבר ללוח החדש יש סיכוי למצוא משהוא טוב בסכום הזה 1400 ש"ח ולמטה ועדין להשתמש בזיכרונות הללו ובכרטיס מסך תודה לכול העוזרים אבי

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  20. שאלה. יש לי מחשב נייד,כשאני בבית אני מחבר אותו לצג חיצוני ורואה דרכו. הבעיה היא כשאני סוגר את המכסה של המחשב נייד אז גם הצג הראשי נכבה.. איך מגיעים למצב שהמכסה של הנייד נשאר סגור והצג הראשי ממשיך לפעול ? *הצג הראשי מוגדר כשולחן עבודה. (אני לא עובד בשכפול/הרחבה).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by liad88,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד בעל מסך גדול 15.6" ומעלה. לא חייב להריץ משחקים כבדים. ורוב הזמן הוא יהיה שולחני. אשמח להצעות של עד 1500 ש"ח אלא אם חריגה של 100 שקל יעשו הרבה הבדל גדול במחשב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by V00d00,

חבר מתייאש מה-Pentium 4 1.5GHz אז הוא החליט לשים קצת כסף בשביל לקנות מחשב חדש. 1. 2000 ש"ח מקסימום, ללא חריגה. 2. משחקים כבדים, למשוך את הביצועים שלו עד המקסימום. 3. ללא ציוד היקפי בכלל. 4. שיהיה צורב DVD מצויין. 5. שיהיו חלקים מוכרים, שלא יעשה בעיות אחרי כמה זמן. 6. שלא יהיו בעיות בעניין הקירור, מארז איכותי ולאו דווקא יפה. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. אין צורך בצרכים מיוחדים. 9. לא חשוב אם הוא יהיה שקט או לא. 10. לא מתוכנן OC 11. משחקים כבדים, בשאיפה למשחקים האחרונים - לא דווקא על הגדרות גבוהות אלא יותר על ביצועים מאשר איכות. אם אפשר, שיהיה מהחנות הבאה: www.logicpc.co.il תודה רבה לכל העוזרים מראש. 8)

23. שלום לכולם. קיבלתי מעבד intel quad extreme qx9770 ואני מנסה להתאים לו מפרט all-around (בעיקר שימוש עבור תוכנות עיבוד קול מקצועי). מה דעתכם על מפרט זה, והאם כדאי או ניתן להוזיל עליות (בלי פגיעה באמינות המערכת). מעבד: qx9770 extreme - 0 nis + קירור של arctic cooling freezer pro 7 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR (P45) - ATX - 673 nis זיכרון: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL7 - 422 nis כרטיס מסך: GAINWARD 9400GT 1GB silent DDR2 HDMI TV/O, DVI - PCX - retail - 263 nis ספק: Thermaltake Toughpower 600W ATX 12V 2.2 & EPS 12V - 534 nis מארז: ANTEC P193 Advanced Super Mid Tower - 964 nis אני מוגבל בגובה למקס' 55 ס"מ וברוחב למקס' 25 ס"מ דעתכם חשו…

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  24. אני צריך מפרט למשחב כ 1200 ש"ח עד 1500 ש"ח שימוש בעיקר איסיקיו משחקים קלים וכו..' תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  25. Started by the kon,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד לקניה בארה"ב בסכום של 900$ לבחורה הקנייה היא ישירות מחנות אז אין צורך משלוחים וכו' * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ואולי משחקים קלים, הרצת סרטים, ושיהיה נוח לנייד אותו * גודל מסך: 13" * משקל: המחשב הוא לבחורה אז משקל מינימלי(אבל לא על חשבון יתרונות אחרים) * זמן סוללה: כמה שיותר עבור שימושים של אינטרנט ואופיס * יציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * גודל דיסק קשיח: לפחות 320G * אחריות: הקנייה היא מארה"ב אז אחריות שתקפה גם לארץ, אם צריך תוספת מחיר לאחריות אז כחלק מהסכום

• 3 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.