עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי מחשב נייד של ASUS עכשיו המקלדת שלו לא עובדת עכשיו רציתי לדעת לאיפה אני יכול לגשת כדי שיתקנו או יחליפו או שהאם עדיף להזמין מחו"ל(אם זה שווה בכלל) בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. שלום. אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים כגון סביבת אופיס, אינטרנט וכדומה. התקציב הוא כ 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה וזה באמת שווה את זה. אין באמת איזו העדפה מיוחדת מלבד גודל מסך שיהייה 15" ומעלה ועדיפות לחברה טובה. תודה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. אני מחפש מחשב ללא ציוד היקפי מסך קיים : SAMSUNG FULL HD 22 המחשב בחדר שינה : חשוב מאד שקט . חיבור HDMI למסך משחקים קלים - צריך להריץ משחקים כמו FIFA 2011 GTA IV לא הכרחי הגדרות מקסימליות . מעבד INTEL בלבד כרטיס מסך עדיפות ל NVIDIA תקציב עד 2500 ללא חריגה ללא ציוד היקפי מארז : קטן יותר מהרגיל עדיף אבל לא הכרחי

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by pchoresh,

שלום לכולם, ברשותי לפטופ חדש יחסית של דל דגם סטודיו, עם מעבד I3 וזכרון 3G. לאחרונה, בעת שאני משחק במשחק יחסית קל מבחינת דרישות מערכת (FOOTBALL MANAGER 2011), המחשב מתחמם לרמה כזאת שהוא פתאום נכבה מעצמו, באמצע המשחק. אין שום דבר שחוסם את המאווררים של המחשב, שכן אני עובד על שולחן. חשוב לציין, כי גם בעת הפעלת מספר תוכנות יחדיו, אפילו אם מדובר במספר חלונות של אינטרנט אקספלורר, המחשב מתחיל להרעיש. למישהו יש רעיון למה זה קורה ומה הפתרון? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. Started by תהילה,

שלום רב יש כאן 4 מפרטים של מחשבים שונים שאני מעונינת לקנות אחד מהם לצערי אני לא מבינה הכי הרבה מה אתם ממליצים מבין 4 המחשבים? מחשב ראשון 798$ Dell Inspiron Pink 15.6" i15R-2106LPK Laptop PC with Intel Core i5-460M Processor and Windows 7 Home Premium Short Description This Dell Inspiron 15.6" Laptop PC is packed with the quality and features customers expect from Dell. The clear, bright widescreen display gives you more visual space for movies, gaming, photos and more. Using quality processors, memory and video graphics, this Dell Inspiron 15.6" Laptop PC simplifies everything from casual use to work and office needs. Description Dell Inspiron Lotus Pink 15.6" i15R-2106…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לשימוש ללימודי עיצוב גרפי. התוכנות שהולכות להיות בשימוש הן: Photoshop, Indesign, Illustrator. התקציב הוא בערך 3500 אבל אם אפשר פחות אז עדיף כי זה כבר לחוץ. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, רציתי דעה אחרונה על 2 מפרטים לשימושים כלליים לפני קנייה: שניהם מבוססים על i5-750 מפרט 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ₪500 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6074 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪330 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7255 NEC DVDRW AD7260S BLACK X24 DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5896 Gainward Geforce GT210 512MB DDR2 Silent Pci-e, יחידות 1 ₪220 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7680 COMPUCASE CI-66RC NPS, יחידות 1 ₪200 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6991 Corsair CMPSU-400CX 400W Psu, יחידות 1 ₪270 http://www.noacomp.…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, משחקי אינטרנט, קצת המרות וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. * מטרות המחשב: בעיקר לעבודה מול Visual Studio, משחקים כמו: COD4 ו - COD 5.. שירוצו על הגדרות בינוניות חלק, או לפחות על הגדרות נמוכות חלק, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך: 13.3 * עד 2.5 קילו * זמן סוללה: שירוץ לפחות 4 שעות רצוף בגלישה באנטרנט * יציאות: לפחות 2 USB, ויציאת HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 מהירות 7200 * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: עדיף , ובלי קשר שיהיה לפחות שנתיים אחריות. * העדפה לחברות: HP, Dell, Lenovo - אם יש עוד מומלצות אשמח לשמוע. עוד: בהחלט לא ACER! אם יש צורך להוסיף כסף, תגידו כמה. אני מוכן לשים עוד 200 - 300 ש"ח, אם צריך יותר, אז תגידו בכל זאת. גיא עריכה: מוכן לשים 4000 על נייד.. אם יש הצעות בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש עליו הרבה תלונות בחו"ל, למשל כאן, http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5860

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  11. שלום! אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב חדש תקציב 7K למשחקים בגלל שאני כבר הרבה זמן לא בתחום אני צריך עזרה דחופה הקניה מתבצעת בעוד מס ימים באייבורי תודה מראש על העזרה 1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 ש"ח רק אם ממש צריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבידים COD קריסיס וכולם א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול בתקציב חשבתי על Samsu…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?4000 ואני מעדיף לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מלא משחקים כבדים כמו COD וכאלה וכל הזמן. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:cod cryses ומלא משחקים כבדים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כתבתי למעלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  13. Started by bd,

אז ככה יש לי את המחשב הישן לי ואני רוצה לשדרג אותו לקנות מארז לוח ומעבד לשים לו את הזיכורונות שיש לי תספק תהרדיסקים וכו'.. התקציב שלי הוא 1500 ש'ח הייעוד שלי הוא עריכה גרפית פוטו שופ משחקים כמו ה שכרגע מקרטע לי COD BO המחשב שלי עשה את שלו 4 שנים וזה הספיק לו למרות שהוא עובד טוב מאוד אבל הגיע הזמן לשידרוג. זה מה שיש לי כרגע Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte 9600GT GV-512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W אני חשבתי על זה Intel Core i3 550 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX 630.00 ₪ 1 3 Gigabyte GA-P55-USB3 640.00 ₪ 1 3 NZX…

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by SagroN,

שלום לכולם. אני צריך לקבל חוות דעת על מפרט גיימינג סופי לחבר בתקציב של 5K - הרכבתי אותו עם קצת סיוע והתעניינות וזה נראה לי המפרט הטוב ביותר לתקציב. כלומר אפשר לסחוט את כל ה5K אבל אם אפשר לחסוך אז עדיף, כי אני לפחות לא רואה צורך בלשפר את המפרט. אז אם אתה רואים צורך בלהחליף חלק שהיחס תמורה למחיר אכן שווה, אז לכו על זה ותציעו לי בבקשה. המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY ₪903 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 - זמין במלאי ₪670 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪353 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1253 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL P…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  15. מדובר במחשב נייח הדומה לראוטר מה שצריך זה רק מקלדת,מסך ועכבר . הנה המפרט : יימכר במחיר של 2000 שקל ברשתות Office depot כולל Windows XP Home . ישנה אפשרות גם ללא מערכת הפעלה ,או עם Windows 7 במעבדות יניר . הכל לפי דרישת הלקוח . כמו כן מצורפת מערכת FoxOS לינוקס שצרובה מראש על ידי היצרן . שמעו מחשב מדהים ,יצא לי להתנסות בו !

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by adis,

שלום יש לי Lenovo W510 עם display port, ומסך Dell 2209WA. אני רוצה לקנות מתאם DP to DVI וכבל DVI, או כבל DP to DVI (עדיפות לכבל ומתאם נפרדים) ראיתי שיש מגוון גדול של כבלים ומתאמים, האם יש הבדל ביניהם, או שכל כבל עם היציאות המתאימות יעשה את העבודה ? תודה עדי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by urib123,

שלום, מתלבט בין השניים. ACER AOD-255 Aspir DELL Inspiron 1018BK455 מישהו יכול לסייע? תודה

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by feegle,

שלום, תוכלו בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד/Netbook לשימוש סטודנטיאלי (בעיקר יישומי אופיס ואינטרנט) יש לי בערך 2000 שקל. תודה Feegle ;D

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by Tuvok,

שלום, אשמח להמלצות על נטבוק עם מסך 12". תודה.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  20. קודם כל תודה על המפרט הקודם שהכנתם עבורי. ועכשיו למחשב המבוקש הבא: בעיקר חשוב שיהיה ציוד אמין 1.. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס , אינטרנט ומשחקים פשוטים (לא תלת מיימד) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא דרוש צורב וכונן תקליטונים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צו…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by tabir,

1. תקציב (עד 3000 ש"ח): אני בעד לנצל את התקציב אבל תוך ראייה של עלות תועלת. עדיף לא לחרוג. 2. ייעוד: HTPC קלאסי + גלישה + הורדת סרטים במקביל. אנחנו מתכוונים להשתמש בלינוקס, שימוש משפחתי (תדיר?) מעוניינים להשתמש במסך הטלוויזיה בלבד - משחקים הם בבחינת NICE TO HAVE. 3. ציוד היקפי לא כלול בתקציב - יקנה בנפרד. 4. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. 6. השקט חשוב ברמה שלא תפריע לצפייה בטלוויזיה. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. מע' הפעלה לינוקס. הרכבה עצמית. 9. אזור חיפה. 10. כרטיס מסך של NVIDIA עם מס' גדול של מעבדי CUDA. 11. עדיף ליצור גמישות שתאפשר שדרוג לתמיכה בטכנולוגיות עתידיות תוך שמירה על כמה שיותר רכיבים קיימים. 12. שדרוג מעבד ו/או זיכרון NICE TO HAVE תודה מראש על העזרה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by the-shadow,

יש לי בעיה עם התקנה מחדש של המחשב הנייד, אני מנסה להתקין אותו מחדש והוא אומר לי שהגירסה יותר ישנה. אני חייב להתקין אותו מחדש והוא לא נותן לי. מה עושים? אגב,איך אני נותן לו בוט מהסידי ישר כשאני מאתחל את המחשב? לא ראיתי אפשרות כזאת שם. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ktm620,

שלום. מבקש המלצה ללוח עבור שימוש כללי, גלישה , מסמכים, קצת סרטים , לא שימוש כבד. עבור מחשב עם מעבד : AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX אבקש לדעת מה עדיף : 1. Gigabyte GA-880GM-UD2H 2. Gigabyte GA-MA78LM-S2H 3. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H בתודה מראש על ההכונה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by omri2050,

שלום! אני לפני קניית מחשב נייד, רציתי לשאול רק לגבי מעבד, שאני מתלבט לגביו. מה יותר טוב... ‎Intel® Core™ i5-520M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB או Intel® CoreTM i5 Processor 460M 2.53GHz Max Turbo Frequency 2.8GHz אני יודע שיש עוד דברים חשובים חוץ מהמעבד...אבל המפרטים די זהים. רק לגבי המעבדים אני מתלבט המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by halluchen,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות לשיפור מפרט מחשב נייח. הבנתי שכדאי לי לשדרג ספק כח....(?) כמו כן יש לציין שאני הולך להשתמש בכרטיס מסך GEFORCE 9500 1GB שלא מצויין במפרט. אני לא גיימר מטורף פשוט הכרטיס מסך לא בשימוש וצריך לעשות איתו משהו המחשב באופן כללי הוא לשימוש די משרדי, למעט שימוש בתוכנת Visual Studio וקומפיילרים למינהם לצורך לימודים... להלן הלינק למפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5841&CatCode תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים