ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעזרתכם במציאת מחשב לבת הזוג למטרת לימודי אנימציה. בסעיף האחרון ציינתי באופן ספציפי את הדרישות מבחינת חומרה גם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הטווח הכללי הוא עד 5,000, ישנה אופציה לחרוג במידת הצורך עד כ-6, עדיפות להימנע. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אנימציה, שימוש בתוכנות דוגמת Adobe Premiere, Autodesk Maya וכ'ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 שקלים, אפשר לחרוג ב2000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולציות תלת מימד ורינדורים SideFX Houdini, Blackmagic Fusion, Adobe After Effects, SideFX Karma, RedShift 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב, שיהיה אפשר לעמוד לידו ולדבר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ול…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
הי התחלתי ללמוד הנדסאי תוכנה. מעדיף לרשום על טאבלט מאשר במחברות . האם יש טאבלט ממולץ ? עם עט כמובן תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם 🙂 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1800 שח. לא ברזל - חריגה של עד 100 ניתן לספוג... לא בטוח שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט - כרום, וורד ואקסל. מחשב ביתי למטרות כלליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD \ קשיח. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, אין הגבלה ע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חדש! תקציב: עד 7000₪ איזור: באר שבע ניידות: בעל רכב איזה מפרט מומלץ, ואיזו חנות הכי מומלצת? תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, מתחיל ללמוד במרץ תואר בהנדסת חשמל, אני לא מכיר איזה תוכנות זה דורש ועד כמה הדרישות לכוח עיבוד אז אשמח לעזרה - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תואר בהנדסת חשמל, אני לא מכיר כל כך מה הדרישות ואשמח לייעוץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD של לפחות 250 ולפחות 8GB RAM. לא סגור על המעבד, חשוב סוללה טובה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במי…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני מתעסק בצילום ועריכת תמונות סטילס (כרגע לא ווידיאו). בעיקר עובד עם תוכנת לייטרום. מחפש לפטופ במחיר שפוי אך עם כרטיס מסך חזק ומסך טוב שיאפשרו עריכה בפרטים הקטנים וצפייה בתמונות בצבעים ורזולוציה מדוייקתת. תודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב משרדי, וזקוק לכוח עיבוד רב, לא עבור משחקים אלא עבור תכנות וניתוחי נתונים כבדים. מה דעתכם על המפרט להלן? האם יש רכיבים שהייתם מחליפים באחרים? https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5dcec3fcc27ec5dcec3fcc27ed
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אודה לעזרתכם בייעוץ לרכישת מחשב נייד. אלו הפרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי ביתי בעיקר, סרטים, מוזיקה, אינטרנט, אופיס, מדי פעם שימוש ב Lightroom ולעיתים רחוקות ב Adobe Premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות לו מחשב לגרפיקה. והוא החליט שהוא יבנה את המפרט, העלתי לכאן את המפרט לראות אם זה יתאים לו.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מחשב נייד עד 5000 שקל לעבודה משרדית ושיהיה מותקן עליו שרת MSSQL. מילאתי את הטופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל. אין צורך בחריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יהיה מותקן על המחשב MSSQL Server. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בציוד הקפי כמו מסכים, עכבר, מקלדת. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 4000 שח אפשרי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברמה טובה (לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועות הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לייעד את המחשב לשימושי גיימינג כבדים, רנדורים וקידודים, כמו כן עיצובים פה ושם כדרך אגב. הדגשים שלי הם כונן קשיח וכונן SSD בנפחים גדולים (4TB כונן קשיח ו-1TB כונן SSD), לנסות לדחוף 32GB RAM (במהירות שלא יורדת מ-3000MHZ [אם אפשר יותר, מה טוב] ובכמה שפחות סטיקים) ולספק מארז שיש לו אפשרות חיבור של כונן אופטי בסיסי (שגם אותו, מן הסתם, צריך לכלול) בפנים. אני מעדיף לא לחרוג יותר מדי מהמסגרת הזו, גג 500 ש"ח אם החריגה משתלמת; לא רוצה לעבור את ה-10 אלף שקלים. אשמח לשמוע הצעות.
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מרכיב מפרט לחבר שקונה לבן שלו (גיל בר מצווה) , לא מעוניין להמתין עד מבצעי BF רוצה להזמין עוד השבוע אם יתאפשר. אני מעט חלוד וכבר לא ממש מעודכן ולכן כל עזרה / מפרט / עצה יתקבלו בברכה 🙂 ברשותי זכרונות (DDR4 3200 32GB - כן אני יודע שזה הרבה אבל הם בסטיקים של 16 כ"א וכדאי בטח להשאר בדואל) , ספק חדש באריזה של אנטק 620 מודולרי HCG , קשיח מכאני 2TB. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ,אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ולימודים לנער 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אפשר לחרוג טיפה בשביל שדרוג משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעט עריכת וידאו, בעיקר משחקים- בפרט: Tom Clancy's The Division 2. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך גם מסך כמעט סגור על -Lenovo Legion Y27q-20 27 Inch LED IPS. המסך הוא 2560 על 1440 (2K) המלצות בנושא זה יעזרו מאוד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממוצע, לא רועש ולא שקט אם זה מייקר. …
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
בתהליך איפיון מחשב חדש אני מקבל הצעות לתוכנות אופיס בפורמט של אופיס 365 או תחת שרת אקסצ'יינג' שמסופק על ידי ספק המחשבים/מעבדה שלי. אולי בגלל שמרנות יתר אני שואל האם אין חבילת תוכנות אופיס "כמו פעם" - שמותקנות על גבי המחשב וזהו ללא תלות בשרת חיצוני (למעט האימייל)? תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אהלן סטודנט למשפטים. משתמש בתוכנות הכי פשוטות שיש לצורך עבודות כסגנון קריאת מאמרים ומדי פעם צפייה בסרטונים. אציין שני דברים שעשויים להיות חשובים: א. ברשותי שני מסכים של 24 אינצ' ואני מעוניין להשתמש בהם במחשב. ב. ברשותי לפטופ של מאק. (סעיף אחד יותר קריטי. מניח שב' איננו קריטי אך מציין בכ"ז אם מישו ימצא איזושהי נפקא מינא) טופס בקשת מפרט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כנ"ל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. עם זאת יש צורך שהמחשב יתמוך בbluetoo…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש את המחשב הזה באמזון, ב799 $ בחישוב תוספת מע"מ יוצא 935, אין את המחשב הזה בארץ, כך שאיני יודע האם זה שוה, אפשר לראות לפי הנתונים שלו האם זה שוה? Acer Spin 3 Convertible Laptop, 14" Full HD IPS Touch, 8th Gen Intel Core i7-8565U, 16GB DDR4, 512GB PCIe NVMe SSD, Backlit KB, https://www.amazon.com/gp/product/B07QXL8YCX/ref=ask_ql_qh_dp_hza מחשב.pdf
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מעוניין בעזרה בבחירת מחשב נייד והתייעצות לגבי דגם ספציפי שהוצע לי. 1. התקציב הוא 2,000-2,500 2.השימוש הוא בעיקר ביתי (סרטים,סדרות וגלישה) 3.כן 4.לא 5.חשוב שקט פעולת מחשב 6.לא מכיר 7.כן 8.לא 9.הקנייה מתוכננת לשבוע הקרוב 10.לא 11.לא בהכרך 12. הציעו לי ב2,500 מחשב מדגם Hp 840g3 i7 Ssd 256 gb samsung evo 2 960 8 גיגה ram ווינדוס 10 האם משתלם?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לרכוש נייד חדש אפםשרי גם מחו"ל (אמזון וכו) בסכום עד 2000$ שיהיה עבורי כלי העבודה העיקרי לשלוש השנים הקרובות מסך 14 או 15 אינץ בלבד חשבתי לרכוש ASUS ZENBOOK PRO DUO אבל המשקל שלו הרתיע אותי. השיקולים העיקריים אלו : מפרט עוצמתי ויכולת עיבוד גבוהה (כמובן שהכל יחסי בחיים) משקל לא גבוה (עד 1.5 קילו רצוי) מסך איכותי ארגונומטריה טובה לעבודה אמינות ושירות טוב מספיק יציאות USB ולחיבור למסכים חיצוניים פונקציונליות נוספת (2X1) עדיפה אשמח להמלצות לקראת חודש המבצעים
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח בעזרה בבחירת מחשב נייד: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה של 500 מעדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורך לימודים של עיצוב גרפיקה, adobe, photoshop, illustrator, indesign, animate, acrobat 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה מסויימת 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האלן חברים ערב טוב. אשמח לעזרה והמלצות אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש בעריכת וידיאו ומוזקיה fl studio , studio one ,sony vegas וכ"ו.. ובין היתר לטובת עבודה עם גרפים וטבלאות וכ"ו.. התקרה היא 6,000 ש"ח אפשרי חריגה של כמה מאות וכמובן שאשמח להוזלה במידה ותמצא כזו. אני לא כולכך מבין בזה ולכן אשמח להמלצות תודה רבה מראש 🙂 מעריך אתכם.
-
- 0 תגובות
- 291 צפיות
-
-
בהתתחלה רציתי לקנו תלפטופ asus zenbook duo pro עם מעבד i9 32giga אבל קיבלתי חוות דעת שהוא לא יריץ לי משחקים כמו שצריך וזה סתם גימיק האם לדעתם זה נכון והאם יש לפטום שיותר טוב למשחקים ממנו מוכן להוציא עד 13K
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני כבר בחרתי חלקים. מבקש רק להביא מבט. המפרט שאני רוצה לרכוש (4,500 ש"ח) ומבקש לאשר הוא הבאה: מארז - Corsair 275R Tempered Glass מעבד - Intel Core i5 9600KF / 1151 Tray קירור - Scythe Mugen 5 Rev.B 120mm Air CPU Cooler - קונה מחו"ל כי אין בארץ זיכרון - Memory Corsair LPX DDR4 3000mhz 8x2 Kit כרטיס מסך - Gigabyte Geforce 1070 Ti Gaming 8g OC ספק כח - ANTEC PSU 650W HCG650GOLD לוח אם - ASUS PRIME Z390M-PLUS כונן שבבי - KINGSTON SSD 240GB A400 7MM 2.5" SATA III דיסק קשיח - WD HDD 2.0TB 64MB SATA3 מקלדת - Corsair K55 RGB האם משהו לא בסדר ויש משהו שהייתם מתקנים/משפרים? …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפשת לרכוש לפטופ לשימוש בייתי של צפייה בנטפליקס וגלישה. שיהיה מהיר (i5 לפחות), זכרון של לפחות 500ג"ב ושיהיה אמין. התקציב הוא עד 650 דולר. אשמח לשמוע מה יש לכם להמליץ וגם איפה בארצות הברית הכי כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-