עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shualdon,

יש לי מחשב בן 5 שנים ואני מעוניין לשדרג אותו (יותר מהיר, יותר חזק, עוד הארד דיסק...) כעיקרון אני עובד עם תוכנות גרפיקה למיניהם, אך אני גם אשמח שיפעלו עליו גם משחקים.. המפרט שלי כרגע הוא(לפי cpu-z): מעבד - AND Athlon MP לוח אם - +GigaByte 7VTXE זיכרון - 256mb DDR-SDRAM דיסק קשיח - 40 ג'יגה (אמרתי לכם ישן...) אז אני מעוניין להוסיף לפחות עוד 40-80 ג'יגה להארד דיסק, ומעוניין ב-512Mb-1GB של זיכרון.... אז מה מאלה אפשר לשפר, כך שיהיה טוב יותר? הסכום שיש לי עומד על בערך 3000 ש"ח אם תרצו עוד פרטים - רק תכתבו תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  2. אוקיי, אני מעוניין להתייעץ ולקבל טיפים לגביי בניית מחשב בשביל מישהיא מהמשפחה. עיקר עבודתה זה גלישה באינטרנט, משחקיי JAVA לדוגמא המשחקים ב ואללה כיף. יש לה 2 ילדים בני 6-8 ולכן היא מעוניינת שהמחשב ייתמוך במשחקים יותר כבדים עבורם. ( GTA IV, COD4, NFSC - לא בדיוק המשחקים האלה, אבל צריך מחשב שייסחוב משחקים עם רמה גרפית שווה לאלו). *עריכה: לא צריך להוסיף כונן קשיח, יש כבר! עכשיו זה מה שהרכבתי לה עד כה: CPU http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4434 374 mobo http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1022 295 אולי במקום את ה: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3105 ב-481 ש"ח ram http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4828 245 הסיבה ל4 גיגה זה ו…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה התעניינתי לגבי קניית לפטופ, בדגש על מחשב מן הסדרה הנ"ל שהגיעה לארץ לפני כחצי שנה. להפתעתי, ראיתי כי הסדרה הזו כבר לא נמכרת (פרט לחיסול עודפים) ובמקומה הגיעה סדרה dv6-3000. פרט לכך שהסדרה החדשה עם כרטיס מסך שנחשב טוב יותר, לא ראיתי הבדלים קיצוניים בין הסדרות ומחיר הסדרה החדשה גבוה יותר בכמה מאות שקלים עבור אותו דגם של מעבד ומפרט די דומה (עד כדי כרטיס מסך). יש למישהו מושג מדוע כל כך מהר "נפטרו" מהסדרה הישנה? יש בה איזשהו פגם או חסרון בולט? תודה, ניר.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  4. שיניתי תקציב אפשר עוד חוות דעת? אני לא אקנה משהו בשווי 4500ש"ח על סמך חוות דעת אחת.. תודה מראש

• 72 תגובות
    • 6.6k צפיות
  5. אוקיי, נתחיל מזה שכבר התחלתי בהזמנה.. היום, עשיתי הזמנה של משטח לעכבר SteelPad QCK+, סט Logitech Wave, מצלמת אינטרנט של Leadtek והמסך של ASUS שביקרו אותו כאן.. ביחד ההזמנה עלתה 2500 ש"ח והיא תגיע בשבועיים הקרובים. עכשיו, יש לי בבית Enermax Liberty 400W + Gigabyte Aurora 570... אני רוצה להשתמש בשניהם במערכת מחשב שאני קונה.. המערכת ללא המוצרים הנ"ל תעלה בסביבות ה5000 ש"ח.. כמה שפחות יותר טוב. אז להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1230 קירור למעבד: Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤207 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: ¤485 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM כמות: 3 - מחיר: ¤86…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by davidt99,

היי, אני מתכנן לקנות את המחשב הזה של לנובו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809075 אבל לפני מה שראיתי, אין לו חיבור לתחנת עגינה. הפתרון הוא תחנת עגינה שמחוברת ב-USB. רציתי לשאול עד כמה זה נוח? הכול עובר דרך חיבור אחד או חיבור לחשמל, למסך ולשאר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום אני צריך בבקשה מיפרט עד סכום של 3000 שקל לצורכי סרטים בעיקר שיכלול בו! מעדיף שהמחשב יהיה אינטל פנטיום(לא סלרון ולא amd) מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך פלופי מארז (אם המארז בא עם ספק אז אין צורך בספק, ואם לא אז גם ספק) הארד דיסק(עדיף 160 גיגה) מסך דק 17 (ללא כונן סי די,מקלדת,עכבר,רמקולים) תודה רבה

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  8. מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL CORE 2 DUO E6420 1066 4MB לוח אם אינטל מקורי 965 INTEL דיסק קשיח WD250GB SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון פנימי KINGSTON 512MB DDR II 667 כונן אופטי צורב NEC X18 DVD Dual layer כרטיס מסך GEFORCE NX7100GS מתוצרת GIGABYTE\MSI כל זה ב 2300 ש"ח אני חושב לשדרג זכרון ל 1 גיגה

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  9. שלום רב לאנשי הפורום!! אני במשך הזמן האחרון הרכבתי לי מפרט למחשב, שאותו אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב. ופה אני מבקש ממכם לשפוט את הבחירה שלי לכל רכיב ורכיב, ולהציע לי שיפורים מבחינת היחס, שבין היעילות למחיר. * המחשב מיועד להריץ משחקים ברזולוציה גבוה(כדי להנות מהם כמה שיותר), תכנות, אינטרנט, עריכת וידאו בעתיד, וכו'... * OC לא מתוכנן לתקופה של השנתיים הקרובות לפחות. * המפרט מבוסס אינטל בגלל סיבות שונות, ולכן אבקש מראש לא להציע מפרטים מבוססי AMD. * בתחתית ההודעה לאחר, שתראו את המפרט יש לי מספר שאלות, שאשמח אם תענו לי עליהן. המפרט: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - [1,072 NIS] 1 Motherboard : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ElishaBar,

שלום אנשים. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של 3K ש"ח. מה שאני צריך מהמחשב זה ככה- גיימינג בינוני- כבד, תכני HD, עבודה משרדית. חבר עזר לי ובנה לי מפרט שנראה לי מעולה, ואשמח לקבל עליו חוות דעת- 1. מה התקציב המקסימאלי? .3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני- כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססין קריד- כל הסידרה,…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט , גיימינג קל (leage of legends) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 15.6 אבל לא פחות מ 13 * רזולוציית המסך? אשמח להצעות ,סביר להניח שלא כדאי לי 1920x1024 בתקציב הזה? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? רצוי קל ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -אני מניח ש SSD לא נכנס…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. אני מתלבט לגבי הרכישה של המחשב הנ"ל. יש למישהו נסיון עם האולטרה-בוקים של סמסונג? ולא פחות חשוב איך השירות של חיון?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. Started by amittt,

ב 2000 ש"ח ואני צריך רק מעבד לוח זיכרון והארדיסק מעבד AMD 2400 זיכרון dd-ram הארדיסק של 40 GB תודה מראש

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by alex_2007,

האם שווה לקנות את המחשב הזה ??? האם הוא טוב תספרו לי עליו אני רוצה לשמוע מה דעתכם www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=TZ3EG

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  15. Started by KF,

שלום לכולם,חג שמח! ברצוני להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים בתקציב של עד 4K. (מפנדה מחשבים/TMS) החלקים שיכללו הם מעבד,כ.מסך,לוח אם,זכרונות (4GB) והארד דיסק (80-120GB). אין צורך במסך ובכל ציוד היקפי נוסף. המערכת תעבוד בתוך המארז GIGABYTE 3D AURORA עם הספק enermax 420w מה שחשוב לי במחשב זה שיהיה כרטיס מסך טוב (עד היום עבדתי עם x1950 pro 512mb AGP וכנראה שהוא לא הספיק). בנוסף אם תהיה אפשרות להכניס בתקציב הזה מערכת לOC זה יהיה מצויין. אשמח לקבל הצעות,תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב . עבודה עם תוכנות הפקה ויצירת מוזיקה (קיובייס ,אבלטון ,פרוטולס וכו..) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות מינוס .אין צורך בציוד הקפי 6. לא מתוכנן oc 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף ksp כי הם זולים יחסיתו וצמוד לבית לכל מקרה (: 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).usb 3 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  17. מהיום תוכלו להפוך כל אמצעי תצוגה למחשב Chrome OS מלא, וזה יעלה לכם 85 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/מחשב-ה-chrome-os-הזעיר-של-אסוס-הושק-במחיר-שאי-אפ/

18. Started by Yaniv.E,

מארז מעבד זכרון לוח אם (שיכלול כרטיס רשת, קול וגרפי) HDD בלבד אפשר קצת לגלוש בכ10%. אני צריך אותו לילד לגלישה באינטרנט ואופיס בלבד מה דעתכם?[br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 16:16:32 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7065זה מה שמצאתי שהכי מתקרב לתקציב, מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by Cyron,

שלום אני מחפש מפרט למערכת Value, בעיקר אינטרנט, מעט משחקים (בשביל זה יש PS2), אינטרנט, מוזיקה, סרטים... אני מוכן להשקיע במחשב אם זה שווה את זה...בו נגיד תקציב בין 3000-4000 אם יהיה אפשר לדחוס בכל זה אפשרות שידרוג לעוד שנתיים-שלוש זה גם יהיה סבבה. צריך מעבד, לוח, זכרון, כרטיס מסך, הרד-דיסק (160 לפחות), סי-די, מארז+ספק וקירור למעבד. אין צורך במסך וצורב DVD כי כבר קניתי לא מזמן. נקודה חשובה בקשר לקירור מעבד והמארז (ספק), אני מחפש משהו טוב ושקט, אני לא יכול עם המערכות הרועשות והחופרות במוח אני מקווה של שכחתי משהו.. : תודה מראש

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  20. שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב חדש .. בלי החלקים שמצויינים בנושא. בעיקרון זה מעבד, לוח אם, כ.מסך וספק+מארז. המחשב יעבור OC(לא שלי אישית , אלא של החנות שאני קונה ממנה) והצרכים העיקריים הם משחקים. עכשיו הכי חשוב שאני לא ייתקע איתו עוד איזה שנה ככה ולא יהיה לאן להמשיך איתו מבחינת שידרוגים .. אני רוצה שאני אוכל לשדרג מבלי להחליף חצי מחשב. P.S אפשר בבקשה מפרט מ TMS? משם אני מתכוון לקנות! בקשר למארז וספק .. אני מעדיף ת'דיל הזה של מארז+ספק(לא ג'נרי כמובן) ואם אין אופציה למשו טוב במחיר סביר , אז לא צריך .. יש לי מארז שאני אוכל להסתדר איתו אני מאמין.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  21. אני מתלבט בין שני מפרטים (AMD / INTEL) והייתי רוצה חוות דעת עליהם. לא מבין כלום בOC אבל לא שולל. השימושים שלי: בעיקר משחקים, אינטרנט, הורדות, סרטים ואופיס. לא עורך ווידאו ולא משתמש בתוכנות כבדות. יש לי מסך 20 אינץ' ברזולוציה 1680/1050. בנוסף אני מתלבט בין שני רמקולים באותו מחיר ואשמח לחוות דעת בעיניין הזה: Logitech X-240 2.1 / Altec Lansing VS2421 2.1 תודה מראש לכל העונים... המפרטים: INTEL: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Asus P5QL ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…

22. Started by מתחכם,

שלום לכל המומחים. * מטרות המחשב השימוש העיקרי של המחשב הנייד הינו הקרנת סרטים ומצגות. * גודל המסך? מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה, אלא אם כן זה משפיע על הסרט שיוקרן. כן כדאי שתהיה לו אפשרות להמיר את התצוגה לתצוגה רחבה (16:9 ?) כמו של המקרן * דרישות מיוחדות? רצוי מקלדת מוארת, לא חובה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה, הוא יהיה מחובר לחשמל, כמו תחנת עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וגם היציאה הישנה יותר (VGA?) + יציאת אודיו טובה * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? חובה * מערכת הפעלה? חובה כולל מערכת הפעלה, רצוי 8 ומעלה * האם…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  24. שלום לכם חברים יקרים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיש לו כניסת HDMI, בשביל שאוכל למקם אותו בסלון ולחבר אותו לטלביזית הLCD 46 אינץ' שרכשתי לא מזמן. הטלביזיה כמובן תומכת ב-HDMI, וקיבלתי גם כבל מתאים מהטכנאי שהתקין לי פה את הכל. אני רוצה לדעת מה הסכומים של המחשבים האלה, בשביל לנגן סרט HD צריך מחשב די חזק ואיכותי, אני מעוניין לדעת מה המחירים, איזה רכיבים אני צריך, וכל מה שאתם יכולים לללמד אותי על מחשבים ניידים וחיבורם למסך הגדול בסלון, הכל יתקבל בברכה, התקציב הוא גג 4000 ש"ח עם אופציה לעוד כמה מאות שקלים, אבל תשתדלו לתת משהו שיהיה לי בו שימוש. חוץ מהפעלת סרטים באיכות HDMI אני אולי אזקק למחשב הזה בשביל לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט, אין עוד שימושים, לא משחקים ולא תוכנות כבדות.…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, אני מחפש מחשב נייד בעל הדרישות הבאות: מסך מט, אחד מהשניים: 15.6 HD+ (1600x900) Anti-Glare LED 15.6 FHD (1920x1080) Anti-Glare LED ושתהיה שלוש שנים אחריות בבית הלקוח או איסוף והחזרה. עכשיו את הדגמים של DELL אני מכיר טוב.. האם יש אלטרנטיבות נוספות של חברות אחרות (במחירים שפויים עד 5000-6000 ש"ח)? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.