ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
היי אני שוקל לקנות את הנייד הזה (עם מעבד ה I5 והכרטיס NVIDIA) והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המחשב ויכולים לתת לי עליו דיעה לטובה ולרעה. במיוחד מה שמעניין אותי זה זמן הסוללה. בביקורת ש YNET עשו עליו רשום שהוציאו קצת יותר מ 6 שעות בשימוש סביר אבל הם לא רושמים מה זה שימוש סביר וכבר קראתי קצת דעות ברשת שאומרות שלא הוציאו ממנו יותר משעתיים וחצי מקסימום 3 שעות וזה עם שימוש של אינטרנט ואופיס בלבד, אז בעיקר מעניין אותי זמן הסוללה שלו בשימוש של אינטרנט, אופיס וכו' וזמן סוללה כאשר רואים סרט למשל. בגדול ההתלבטות שלי היא בין ה Q330 לבין ה Asus U35JC-A1 כשההבדלים המהותיים בשבילי הם מצד אחד המעבד של האסוס חלש יותר אבל זמן הסוללה שלו ארוך יותר. בנוסף לסמסונג יש יתרון ק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. הייתי בכמה חנויות מחשבים וקיבלתי מפרטים שונים ומשונים. המפרט שהכי המליצו לי עליו זה המפרט הבא, הייתי רוצה שתגידו לי אם הוא מספיק חזק למחשקים ואם הוא באמת שווה את המחיר וההשקעה! תודה רבה רבה! 1 Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY - קירור מצויין למעבד לא תודה 932 ש"ח 1 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 129 ש"ח 1 INTEL BLKDP55WB (DP55) I5 - mATX 512 ש"ח 1 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים יותר טוב מאחד 298 ש"ח 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 295 ש"ח 1 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL - עד גמר המלאי בלב…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה שתיהיה יציאת HDMI שיריץ לי סרטי HD חלק ושהמסך לא יהיה יותר מ12" חשוב לי מאוד חיי סוללה ארוכה! תקציב של בין 1000-2000 לא יותר.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במפרט למספר מחשבים שאמורים להריץ תוכנה גרפית עסקית (פרטים בהמשך).. נעזרתי בפורומים שכאן.. הנה התוצאה.. ================= הפרטים ================= התוכנה: http://www.materialise.com/materialise/view/en/2970306-SimPlant.html מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. דרישות/המלצות היצרן: - לפחות C2D מומלץ i5-7XX - לא מומלץ הגרפיקה המשולבת של i5-6XX / i3(פקודות 3D חסומות שם!) - כרטיס מסך נפרד שמתאים למשחקים, מומלץ עם 1GB-GDDR5 - לפחות4GB מומלץ 8GB - מומלץ Win7 ================= - בנוסף לרישוי לתוכנה המדוברת יה…
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 5k האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי : מסך(del u2311,אלה אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים עד הסכום של הDELL ) מקלדת ועכבר . 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:לא,(אולי בעתיד) האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק:לא יודע 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה…
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי מחשב hp האם אני יכול לקנות[ חלופית לדוגמא מהאתר הזה www.solelot.com ולדעת שהסוללה תחזיק מעמד זמן רב? סוללה למחשב נייד של hp
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם תאמרו לי מה דעתכם על המפרט שבניתי והאם ניתן לשפר אותו בתקציב הנתון. דרישות: - תקציב 5000 ש"ח, אין צורך במסך או בציוד הקפי. - מחשב שיריץ משחקים על הגדרות גבוהות בשנתיים הקרובות על מסך FHD. - מחשב מבוסס אינטל. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY ₪903 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪670 זיכרון: [..] G.SKILL "ECO" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - זמין במלאי ₪558 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1253 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪117 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED w/o PSU ₪474 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 קרור למעבד: [..] ARCTIC-C…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אולך לקנות אותו אבל לפני מה אתם חושבים מחשב טוב? Toshiba Satellite L655-113
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם Toshiba NB305-N310 מעבד: ATOM N450 זיכרון: 2GB מסך: 10.1 כונן קשיח: 160GB סוללה: 6 תאים בין 6-7 שעות עבודה בפועל. (11 שעות נתוני יצרן) מצלמת רשת, WIFI נרכש בארצות הברית. נחשב לאחד הנטבוקים הטובים בשוק. במצב מעולה. מספר שריטות על המכסה. נמכר עם תיק מעטפת איכותי. בונוס: צורב חיצוני של ASUS חדש באריזה מקורית עם אחריות ל-2.5 שנים. כמה שווה?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
רכשתי מחשב מחברה ידועה וכבר אחרי יום ראיתי כי המסך מרצד מאוד כאילו יש בעייה בחיבורים, האם אני יכול לדרוש החלפת מחשב? או ביטול עסקה? האם יש לחברה ממנה קניתי לגיטמציה לשלוח את המחשב לתיקון במקום להחליף? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אפשר לקבל חוות דעת על כרטיס המסך המצויין לעיל (בהקשר של שימוש ברמה בינונית בתכונה CAD) ====הסבר אופציונאלי===== סליחה על הבורות הנוראית שעולה מן ההודעה הזאת, אבל אני משתדל (: אחי הגדול הוא אדריכל (אבל די עצלן), וביקש ממני קצת עזרה בקניית מחשב [האמת את שאת המפרט של המחשב רשמתי פה באתר כבר בעבר, אבל בהקשר אחר]. מדובר על שימוש בתוכנת CAD (כך לפי מה שהבנתי, יכול מאוד להיות שאני לא מאיית את התוכנה נכונה, או את שמה - ועל כך סליחה). מעבר לכך, לא הצלחתי לברר יותר מדי לגבי השימושים של המחשב (כי לצערי גם אחי לא יודע יותר מדי להסביר לי מה הוא צריך ובמה הוא ישתמש בעתיד). א-ב-ל, על המחשב שלו גיליתי כמה תוכנות: איזשהי תוכנת עיצוב של גוגל שמשום מה אני לא מצליח לזכור את…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרוש מחשב להרצת תוכנות כמו MATLAB, VMWARE, VISUAL STUDIO ותוכנות סימולציה דומות. השקט חשוב, המחשב יהיה בחדר שינה. ללא OC. אני עומד לקנות את המחשב מSKYPC חיפה, לכן אבקש לבנות מפרטים מהאתר שלהם בבקשה. מפרט שחשבתי עליו: מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪937 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3L ₪495 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950205 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪390 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeFor…
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לעזרה מה התקציב המקסימלי? 10000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? -לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אלף מה הם השימושים הצפויים של המחשב :- עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עיבוד תמונה יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש תדיר. DXO, Lightroom 3 , Photoshop® CS5 במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? יריות, סימולטורים BF,CALL OF DUTY ,CRYSIS , FALLOUT אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא 1680 1050 EIZO אבל נדרש להחליף ל 1920*1200 לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות האם יש צורך בציוד היקפי (…
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בניתי מפרט מחשב למטרת גיימינג בלבד עבור חבר. ללא OC. לא מעוניין ב - CF או SLI לפחות עכשיו. השקט לא קריטי. ללא מסך. רזולציית המסך הנוכחית שלו היא 1280X1024, אבל מן הסתם עדיף כרטיס מסך שידע לעבוד עם שדרוגים עתידיים של מסך. מעדיף אינטל. אשמח לחוות דעת - שדרוגים כדאיים במפרט / קיצוצים כדאיים במפרט. סדר גודל מחירים בכותרת. ספק ומארז - ממש נתון להמלצותיכם - אני סתם בחרתי קומפילציה שנראתה לי אטרקטיבית. שורה תחתונה - מחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים למשך תקופה לא קטנה. (שלוש - חמש שנים). זה יהיה הדגש לסיכום. תודה Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪902 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1…
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי חריץ במחשב נייד שמוגדר כך : קורא מדיה דיגיטלית משולב 5-ב-1 עבור כרטיסי Secure Digital, כרטיסי MultiMedia, כרטיסי Memory Stick, כרטיסי Memory Stick Pro או כרטיסי Picture אבל הוא גדול מכדי לכניס אליו SD או DUO המחשב ריך לבוא עם מתאם או איפה קונים?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיהיה מהיר, יחסית שקט, למטרות לימודים ועבודה משרדית, ולשימוש בתוכנות עריכת וידיאו וגרפיקה (פוטושופ, אפטר, פרימייר, אילוסטרייטור...). אין לי בדיוק תקציב מוגדר אז אני משתדל גם לחסוך כמה שניתן וגם תוך כדי להגיע למפרט יעיל וטוב שיספק לי את הדרישות. יש לציין שאני לא צריך שהמחשב יגיע לביצועים בשמיים לטובת הגרפיקה. אני מניח שכיום השימוש שלי בעריכה וגרפיקה הוא 10% מכלל השימוש במחשב ואני בשאיפה ללמוד ולהגיע ל30%-40% שימוש בעזרת המפרט שהרכבתי. אשמח אם תוכלו להשלים למפרט הבא ספק כוח מתאים, אין צורך בציוד היקפי, וגם להעביר ביקורת על המפרט שהרכבתי. זו פעם ראשונה שאני מנסה להרכיב משהו כזה אז אין לי עוד מושג ממש אם זה טוב או לא, אולי אפילו יש פאקים בין החיבור של החלקים אז…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד sony vaio בארה"ב, ואני מודאג מנושא האחריות הבינלאומית. (עשיתי מחקר קצר בנושא ולא ממש הצלחתי להעלות משהו בחכתי...) האם מישהו שיש לו את המחשב התנסה בתיקון המחשב בארה"ב/בארץ? איך אני יודע אם האחריות הבינלאומית תופסת גם על ישראל? תודה רבה! נדב.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט מחשב לחבר.הוא צריך מחשב למשחקים עד 3000 ש"ח(ללא חריגות).הוא לא צריך ציוד היקפי. כמו כן עדיפות לחנות במרכז ולא צריך הרכבה. תודה רבה על עזרתכם!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב שולחני שמיועד לעבודה ולמשחקים לא תובעניים במיוחד (בעיקר World of Warcraft). קיבלתי מפרט ב 2330 ש"ח ותהיתי מה דעתכם עליו. בעיקרון, אני מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח, אבל רק במידה שההבדל בביצועים באמת שווה את זה. אם נראה לכם שאפשר לקנות משהו במחיר נמוך יותר - אשמח מאד לשמוע הצעות. אגב, יש למישהו רעיון איך להעביר את החומר מההארדיסק הישן למחשב החדש בצורה הכי זולה ופשוטה? (המחשב הישן שלי התקלקל ואין תצוגה אז צריך למצוא איזה דרך לחבר אותו למחשב החדש) תודה רבה! אילי מארז EZCOOL, עם 2 *12 מאווררים הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח IN-WIN Power Man 450W Real יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC מעבד Intel® Core™ i3 540 3.06GHz לוח Asus דג…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פיתוח תוכנות\אתרים, שימשו משרדי, עבודה עם תוכנות גרפיקה (לא בטירוף, פוטושופ ופלאש), מספר תוכנות כבדות יחסית שרצות בו זמנית, כמו גם 4 דפדפנים שונים עם לא מעט לשוניות פתוחות. ממה שאני מבין דרוש לא מעט זכרון למחשב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים ה…
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב גיימינג , הרכבתי את המחשב הנ"ל , רציתי לקבל הצעות להוזלת המחיר (האם דרוש מארז כזה יקר באמת? או שאפשר להתפשר?,האם כרטיס מסך של חברת INNOVISION שווה משהו?) בבקשה לתת הערות ולעזור לי! תודה (התקציב שלי עומד על כ 4500-5000 אבל אשמח לרדת מהמחיר הזה ) מעבד Intel Core i5 760 2.8GHZ 8MB LGA1156 BOX); ₪1000 קירור למעבד Scythe Mugen 2 Rev. B CPU Cooler All Sockets, ₪240 לום אם Gigabyte GA-P55-USB3, ₪640 זכרון Corsair CMV4GX3M2A1333C9 DDR3 4GB 1333MHZ Dual Channel 2GBX2 CL9, ₪425 הארד דיסק SEAGATE ST31500341AS 1.5TB SATA2 7200RPM 32MB, ₪430 צורב LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, ₪110 כרטיס מסך Innovision I-Chill Geforce Fermi GTX460 1GB GDDR5 PCIE, ₪1000 מא…
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב המיועד להתחבר לטלוייזיה(fullhd) ואמור גם לשמש כfile-server ברשת הביתית... המפרט שהרכבתי : Intel Core I3 550 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX 569 ש"ח 1 GIGABYTE GA-H55-UD3H (H55) VGA + DVI and HDMI - ATX 549 ש"ח 1 G.skill ECO DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL9 549 ש"ח 1 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 129 ש"ח 1 LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) ATA - bulk 130 ש"ח 1 COOLERMASTER (CM-690) 690 II Advance 449 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 170 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 2,545 ש"ח חוץ מהערות כלליות והצעות לשיפור, האם המפרט מספיק כדי להציג סר…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט למחשב חדש. התקציב המקסימלי הוא 5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי וגם אין תכנון לאוברקלוק. אני צריך מפרט רב תכליתי שישמש למשחקים, סרטים באיכות HD, עריכת תמונות ובכלליות - מולטימדיה. אין לי בעיה שישמיע רעשים סבירים אבל שלא יהיה רועש יותר מדי. את המחשב אני אזמין דרך RSM בניתי מפרט ואני צריך חוות דעת לגביו: תודה מראש לעוזרים! Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪902 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪671 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=13…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייד עבור אחותי הסטודנטית. התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח, כולל מערכת הפעלה WIN7 ברישיון. המחשב ישמש למסמכים, גלישה באינטרנט וצפייה בוידאו דרך האינטרנט. הדרישות החשובות: - גודל מסך 15" - משקל עד 2.5 כולל סוללה (אפשר לחרוג קצת) - אחריות טובה (כולל עבודה וחלקים). - זיכרון: אנחנו נוכל להוסיף בעצמנו אם נצטרך המליצו לנו על LENOVO EDGE, אבל קראתי באינטרנט שיש לו בעיות עם האלחוטי והמקלדת. מה אתם אומרים? תודה מראש לכולם!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי הכל, אך עדיין אני יכול לשנות, 1) Zalman 160XT Touch Screen 2) A-DATA 4GB CL7 EXTREME 3) PIONNER BLUE RAY x12 -RW 4)Scythe Cooler SAMURAI ZZ 5)CRUCIAL SSD SATA3 64GB יש לי היתלבטות רק לגבי מעבד ולוח, אני מוריד הרבה סרטים של 50GB BLUE RAY ויש לי היום AM3 710 Triple + Gigabyte 785 והמערכת ממש נחנקת, אני ממש נמנע מלשים כרטיס מסך חיצוני, אם מישהו יכול להמליץ לי איזה לוח ומעבד , לא חשוב לי AMD או INTEL תודה
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-