עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אודה על קבלת המלצות / הצעות למחשב נייד לשימוש משולב אישי + משרדי. השימוש העיקרי (עבודה) הוא בעיקר "סטנדרטי", כלומר אינטרנט, אופיס וכיוצ"ב. ברמת התחביב, אני משתעשע קצת בפיתוח (אנדרואיד וכו'), וצריך מחשב שיהיה מספיק חזק בשביל לעמוד בזה, אבל מצד שני לא רוצה להשתגע כי לא מזה אני מתפרנס. כרגע אני עובד עם Dell Inspiron 15 עם מעבד i3 ומסך 15.6. בסה"כ מרוצה ממנו, אבל מרגיש שהוא לא סוחב. תשובות לשאלות הנפוצות: * מטרות המחשב? כאמור - משולב לואוטק (משרדי) + קצת הייטק (פיתוח) כתחביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה מבריק או מט. גודל - רגיל לעבוד עם 15.6 אבל מוכן לשקול טיפה יותר קטן. * רזולו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14, עדיף 14 מאט איכותי בלבד * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר HD מספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HD…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by elrondd,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, עריכת קבצי טקסט גדולים באקרובט * גודל המסך? 15" עדיפות למאט (עדיפות ל17" אם נמצא דגם העונה לדרישות ובמחיר הנדרש) * רזולוציית המסך? דווקא רזולוציה לא גדולה מידי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, מחובר לחשמל רוב הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI וHDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא בטוח בזה לגמריי. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדי…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  4. מבקש המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 7,000 ש"ח. המחשב ישמש לצורכי אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים (הוא לא צריך להריץ משחקים על הגדרות גבהות )

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. שלום לכולם, אני צריך לקנות לאחותי מחשב נייד חדש ללימודים. בעוד שבוע וחצי אני באילת ויש שם סניפים של KSP אז חשבתי לקנות מהם ולקבל באותו התקציב מחשב קצת יותר טוב... טוב אז הצרכים מהמחשב הם מסך 15.6 לא קריטי אם מט או מבריק. מאוד חשוב שהמחשב יהיה קל משקל ודק, ובעל זמן סוללה גדול מהממוצע (לא צריך סוללה מטורפת אבל 5-6 שעות נראה לי יספיק) חשוב שתהיה יציאות VGA HDMI USB3 ושהמחשב יכלול כונן אופטי בנוסף מאוד חשוב תהיה אחריות של 3 שנים (לא קריטי בינלאומית), עדיפות לכזו שכוללת איסוף והחזרה מהבית ושהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה. לינק ל KSP סניף אילת מסונן לפי מחיר וגודל מסך: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483.&list=3&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  6. אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר עבור העסק,גם ישמש לצפיה בסרטים וקצת לפוטושופ (אולי קצת משחקים קלים). אני משתמש בהרבה תוכנות לניתוחים שונים של האינטרנט (שימוש ממושך בחיבור לאינטרנט). התקציב: 8500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת מהתקציב). מאפיינים חשובים: יציאת HDMI כונן Bluray אין צורך ברישיון למערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד עד 3,000 ש''ח לסטודנט. השימושים שלי הם בסיסים : צפייה בסרטים, דפדפן ואופיס. הייתי שמח לגודל מסך של כ14 אינצ' וזמן סוללה גדול ככל הניתן (סטודנט) חשוב לי גם איכות החומר של המחשב והאמינות (כמה שפחות פלסטיקי) אם הגזמתי עם הדרישות לעומת התקציב אשמח לדעת! תודה רבה מראש לכולם!!! שלומי :)

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  8. אני יוצא לטיול ארוך ומחפש מחשב נייד ,קל משקל במיוחד ,שלא יעלה על 1.2-1 ק"ג. מיועד בעיקר לצרכי תקשורת אינטרנט,איחסון מפות,תצלומי אויר,תמונות,סרטי וידאו,קבצי אופיס. נדרשת סוללה מאריכת שעות,מצלמה ומיקרופון,העלאה מהירה של הישומים ממצב כיבוי,ואמצעי אבטחה ,דוגמאת קורא טביעת אצבע של hp (לא מחייב). המחשב ינשא בתוך תרמיל גב לטרקים ארוכים של מס' ימים,כ-15-20 ק"מ כל טרק.(אפשרות הטענה כמעט כל ערב). כמובן מחשב מחברה אמינה ומוכרת. תקציב של עד 11 אלף ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אוקי, הגיע הזמן לקנות לעצמי מחשב נייד והבעיה שאני בכלל בכלל לא מעודכן בכל מה שקורה בשוק. הייתי רוצה שהוא יוכל להריץ בצורה חלקה משחקים כמו Fallout 3, Red Alert 3, Gears of War (אני מתכנן לקנות לו שלט של Xbox 360 ולשחק איתו). יהיה נחמד שיהיה לו מסך גדול יחסית (15") אבל גם יציאת HDMI כדי שאני אוכל לחבר אותו לסמסונג 40" שלי (כמו שאמרתי, הייתי רוצה לשחק איתו עם השלט של ה-360). אני מניח שכל מחשב שיכול להריץ משחקים כאלו יוכל גם להריץ Office 2007 ו Visual Studio 2008 אז אני אפילו לא טורח לציין את זה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים[br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 21:34:38 אה, שכחתי לציין.כמו שאמרתי יציאת HDMI תהיה נחמדה, אבל גם כניסה לקאבל אודיו אופטי (אם יש מחשב שתומך בכזה דבר בכלל...…

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by lbrn,

שלום לכולם! מבקש המלצות על מעבדה (חוץ מ iDigital) איפה שאפשר לתקן MacBook. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  11. מחפש מעבדה אמינה ומקצועית עם מחירים הוגנים ושירות אדיב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות מחשב כאשר יש לי כבר מסך (2209WA של DELL) ובנוסף יש לי כבר כרטיס מסך HD4850 ומעבד I5-750. זאת אומרת שאני צריך את כל השאר כרגע השימוש העיקרי הוא אינטרנט אבל אני רוצה שבעתיד הוא כבר יהיה מוכן לשדרוג למשחקים בלי להוסיף עוד הרבה כסף. כמו-כן אני רוצה שיהיה USB3. תקציב עד 2500 (אפשר לחרוג טיפה אם צריך). תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by hj4ever,

אני מבקש בבקשה המלצה על מפרט מחשב בסביבות ה4000 ש"ח, כולל מסך, לא כולל מערכת הפעלה... השימושים העיקריים הם בעיקר אינטרנט, סרטים, שיתוף קבצים, ומשחקים לא כבדים מדי כמו NBA, מנג'ר (שזה משחק כבד למערכת, אבל לא גרפית), וגם need for speed למשל, למרות שהתפשרות על איכות בינונית + תהיה סבבה... עוד משהו חשוב זה שאין לי כוונה לעשות OC למחשב.. אז קחו בחשבון ישלי כמה... נקרא לזה דרישות למערכת, כשכבר מצאתי כמה דברים שמצאו חן בעיניי.. הדרישה הראשונה זה מסך LCD "19 לא רחב, עדיף משולב רמקולים... ועם זמן תגובה נמוך מ8ms. אהבתי במיוחד את המסך Lg L1953HM שנראה לי ממש אחלה, ושמעתי עליו תגובות לא רעות בכל מיני מקומות. דרישה שנייה זה זיכרון 2GB, כשלהפתעתי מצאתי בכל אתרי האינטרנט את האפשר…

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם הדבר הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אופיס ואינטרנט בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן. מערכת הפעלה לא. …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי, זה התיאור הכללי של מה שאני מחפש : [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]תקציב - 2500 ש"ח ללא חריגות שימושים - כרגע רק תכנות ( סטודנט למדעי המחשב ועבודה בתור מתכנת) , שימוש משרדי , סרטים , מוזיקה אבל עם אפשרות להרחבה בעתיד לכרטיס מסך לגיימרים. חומרה - רק מארז וכל מה שבתוכו כולל מתאם רשת אלחוטי , ללא מסך וציוד היקפי כלשהוא ציוד היקפי - ללא ![/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: W…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין בהרכבת מחשב זול וחסכוני בחשמל. ייעוד המחשב הינו עבור אינטרנט/הורדות בלבד, ויפעל 24/7 ללא הפסקה. בנוסף אשמח לחוות דעת לגבי מערכת ההפעלה המומלצת, ווינדוז 7 או לינוקס? במידה ולינוקס, אז איזה סוג? (אני פחות מבין בזה, אבל אשמח ללמוד). תודה רבה לכל העוזרים!

17. המחשב מתחמם ברמה די גבוהה למרות שהמאוורר וגוף הקירור תקינים. יש המלצה על משטח קירור למחשב הנ"ל ? הנייד אמנם "13 אבל אני מחפש קירור שיתאים גם למחשב נייד של "15. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by spike_staff,

שלום, אני מחפש נטבוק שישמש אותי ללימודים. מאוד חשוב לי שהוא יוכל להסתדר עם תוכנות כמו SOLID WORKS וPHOTOSHOP, ולא יהיה יותר גדול מ-13 אינצ'. מחיר עד 3500 אבל אם הדבר באמת שווה אפשר גם ב 4000. תודה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Puzzler,

עד היום היו לי הרבה מחשבים נייחים, ואני מבין בנושא לא רע. מחשבים ניידים, היו לי מהעבודה, והיו כבירי כוח (לזמנם) עם משקל בהתאם. כעת אני מחפש מחשב נייד אישי, שישמש אותי לנסיעות עבודה – כלומר לא שימוש יומיומי. הסתכלתי ברשת לחפש קריטריונים – אבל אני לא יודע כמה הם אינטרסנטים של חנויות. ולכן גם המלצות אחרות שראיתי כאן בפורום פחות ברורות לי. לפי מדריך השאלות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הכי בסיסי... גלישה ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יכול להיות לא גדול - אבל מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוק…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. * מטרות המחשב? צפיה בסרטי HD, קריאת PDFים, תכנות, פוטושופ (לא כבד), אינטרנט ושימושים משרדיים, GNS, VMware. * גודל המסך? רצוי 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי, אני לא יודע מה זה זמן סוללה ארוך אבל נדמה לי 3-4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, VGA * בלוטות? אם יש אז נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? אפשרי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא נדרש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS אם יש עוד חברות טובות אז בכיף. יש לי שאלה חשובה - כשקונים מחשב נייד מקבלים איתו דיסק דרייברים? אם כ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם. אז כמו שרשמתי אני מחפש נייד לסטודנט לקולנוע. לעריכת וידאו ותמונות ושימוש יומיומי, עד 5000שח. 15 אינצ. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  22. Started by Wingedbull,

עיקרי השימוש הם: אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים לא כבדים אבל שיעבדו במידת הצורך אם צריך, וגם ללימודים בעתיד אם אני אצטרך. לגבי גודל המסך אני עדיין מתלבט. 15.6 נשמע לי גדול מידי, חשבתי על מסכי 14\14.1 זיכרון: 4GB יספיקו אני מאמין, אבל אם יש יותר אז בונוס. מעבד I5 ולא פחות אני מניח. קשיח: 500GB יספיקו לדעתי. עוד משהו שככה אני לוקח אותו כבונוס, ויכול להיות ממש טוב, זה מקלדת מוארת. לא יודע כמה יתאפשר למצוא מחשב עם אופצייה כזו, אבל הבנתי שיש. מצאתי בינתיים את זה, ורציתי לדעת אם זה עונה על הדרישות שלי: מחשב של Dell Latitude E5420 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-latitude-e5420-2410m.htm או http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-v…

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  23. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש נייד מיד שנייה, לשם כך אני זקוק לתכנה (עדיף חינמית) שתתן לי תמונת מצב של החומרה. נתונים כמו: טמפ' מעבד, מהירות הארד דיסק , סיבובי מאוורר וכל מידע נוסף. תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. היי חשוב לי שלנייד יהיו לפחות 7-8 שעות לתת לי בעבודה סבירה. השימושים של המחשב הם בסיסיים, לא נדרשת חומרה לגרפיקה\משחקים. חשבתי על הדגם [h=1]Toshiba Tecra R840-109[/h]http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=795396&cid=5762 אשמח לדעת אם בטווח המחיר הזה יש דגם מוצלח יותר. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  25. למרות הכרטיס המסך החזק (5870) אני מקבל ביצועים יחסית נמוכים במשחקים שנשענים על ריבוי תראדים ולכן הגיע הזמן להחליף את המעבד הזקן (E6300 @ 3.3). מאחר ואני לא כל כך מעודכן באתי לחפש המלצה. לפי ביקורות ראיתי שה-i7 860 לא רע והמחיר סביר, מצד שני יש את הפאנום X6 באותו טווח מחירים. האם אולי בכלל עדיף לחכות? בכל אופן, התקציב הוא גמיש אבל אני לא רוצה לבזבז סתם כסף. אני מגביל ל-3 אלף אבל אפשר גם יותר אם זה יצדיק את התוספת. חשוב מאוד האספקט של אוברקלוקינג והביצועים בגיימינג. התקציב צריך לכלול: מעבד, זכרון, לוח אם, וקירור (חזק, אבל שקט), אני פתוח להצעות לגבי קירור מים אם יכנס בתקציב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים