עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני רוצה לקנות מחשב שיסחוב משחקים ( לא ממש כבדים אבל גם לא קלים ) הכנתי מפרט של כל החלקים ופשוט אני צריך עזרה אם המחשב יסחוב את המשחקים או לא ??

2. Started by urich,

יש ברשותי את הנייד כ3-4 שנים ועם הזמן הוא מתחמם מדי פעם ניקיתי את המחש חיצונית באמצעות ספריי אוויר )דרך תחי המאוררים( אבל לאחרונה המחשב ממשיך להתחמם לרמות שקשה לעבוד איתו על הברכיים )עדיין לא מגיע למצב שהוא נכבה אבל אני מעדי לא לגרום לו נזק(. האם אני אוכל לבע החלפת מאורר באופן עצמי והאם כדאי להתאמץ? המחשב עצמו מעולה ואני עדיין משתמש בו יום.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  3. מפרט מKSP: מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1110 1110 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E 1 830 830 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 2 570 1140 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1290 1290 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 360 360 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 190 190 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) 1 240 240 ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT400AWT 400W 1 490…

• 16 תגובות
    • 963 צפיות
  4. [glow=red,2,300] המפרט של השדרוג:[/glow] מעבד: (Athlon 64 +3200 (s-754 לוח אם: (AMD GIGABYTE K8NS (s-754 זכרונות: CL2.5 CORSAIR 512MB כרטיס מסך: xfx GeForce 6800GT 256MB מארז: Raidmax Cobra 822 סה"כ 5,120. עכשיו השאלות שלי: א. כדאי לי לחכות למעבדי ולוחות s-939 ? כלומר זה ישתלם לי מבחינה תקציבית?.. ב. במארז יש אופציה להוספת 4 מאווררים, מה שאני מתכננן לעשות, אפשר המלצה ל4 מאווררים שקטים וטובים במחיר טוב??... תודה.

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  5. שלום רב מחפש מחשב עבור ילד בן 10 (ילד מתוחכם לגילו....), בעיקר למשחקים ועריכות גרפיות פשוטות יחסית: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח (ללא חריגה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט), עריכה גראפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיהות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם …

6. :s05: התקנתי winxp prof ואת כל הדרייברים מהאתר של לנובו אבל אני לא עובד לי כלום! מישהו??? בתודה מראש יובל

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by yoavbd123,

אהלן, לאבא שלי יש מחשב נייד מדגם: HP DV6-1330EJ מזה כמה שנים כבר. לאחרונה הבטרייה דועכת ודועכת, והיום הוצגה הודעת שגיאה ב WINDOWS שהסוללה כבר לא מתפקדת וחייבים להחליף. הסוללה היא סוללת 6 תאים. רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות סוללה להחלפה, הסתכלתי ב KSP ו באג ולא מצאתי. כך שנראה שזה לא עניין של מה בכך וצריך חנות ייעודית. בנוסף מה עושים עם הסוללה המתה, איך ממחזרים אותה? אני גר ברמת השרון ומחפש חנות במרכז. הרצליה/תל אביב עדיפות. אם אין ברירה אפשר להתרחב קצת לאזור רשל"צ/כפר סבא/רעננה וכד' מחפש פתרון מהיר היום/מחר. תודה!

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  8. אין צורך בציוד היקפי.. צריך: חצי טרה הארדיסק צורב דיוידי מעבד אינטל המחשב בעיקר למשחקים כבדים, סרטים, מוסיקה וכו'.. קונה את המחשב מ KSP אז אם אפשר לבנות מחשב משם יהיה יותר טוב.. אגב האם מעבד עם 4 ליבות מומלץ או ביזבוז? טוב את כל זה ישאיר למומחים [=

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  9. אנירוצה לקנות נייד הראשון: נייד MSI EX400 עם מעבד T5800 מפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294&CatCode=315 השני: LG - R410-225 עם מעבד T3200 מפרט: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22927778&af=2051 השלישי: E300-225 מפרט: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCE300_225 שימושים: א. אני רוצה לעבוד עם WIN XP כי אני לא ממש אוהב את ויסטה וגם בגלל שהוא מעמיס ב. עבודה עם קבצי מוזיקה ותוכנות עריכת מוזיקה כמו למשל :Virtual DJ ג. גלישה באינטרנט ד. עבודה עם אימיול והורדות מהאינטרנט ה. ראיית סרטים ו. משחקים מדי פעם יהיה אפשרי אז מה משניהם הכי מתאים לי?.... ומבחינתכם ומהידע שלכם איזה מחשב מבחינה כללית יותר טוב ואמין עם פחות תקל…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  10. Started by oferm,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 ומעלה, מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? מקסימום 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מינימום 4 שעות לפחות * האם יש צורך ב…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  11. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3200+ (S-939) 1060 1 1060 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 260 2 520 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 1 2280 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 540 1 540 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 360 1 360 מארזים? Price Units Total Thermaltake Sviking VA4000BWS 460 1 460 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 370 1 3…

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  12. רק כמה דגשים: יציאת USB קדמית , חייב יציאה קואקסיאלית! (אני מחבר למגבר שנמצא 10 מטרים מהמחשב ) ויציאת S VIDEO המחיר הוא די גמיש, כך שאם זה 500 שקלים לפה או לשם , אז אני אסתדר... אשמח לשמוע על איזה חלקים עדיף להשקיע יותר וכו', וכמובן אם זה מחיר מספיק בשביל הצרכים הנ"ל תודה!

• 15 תגובות
    • 963 צפיות
  13. שלום! יש לי מפרט שבניתי, אני רוצה לדעת מה דעכתם עליו, וכמה לפי דעתכם הוא יעלה... CPU is AMD Athlon 64 3200 VENICE Motherboard is ASUS A8N-SLI S939 nForce4 SLI PCIEX/SATAII/Raid/Sound/LAN DualChannelMemory is 1GB DDR PC3200 400Mhz [2x512] Harddisk is WD 160GB 7200RPM Graphic Card is Sapphire ATI Readon X800XT 256MB TVOUT/DVI כל מארז עם ספק מעל 450W LG 4161B 16X Dual Layer DVD-RW/+RW בלי ציוד הקפי.. זה הכול...THX

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by Snir999,

מעבד Intel Core i7-860 Tray ₪1365 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-860ay לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪559 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪216 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value ₪523 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9VM2 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GT 220 OC 1024MB DDR3 PCIe ₪431 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVN220 צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪162 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30925 מארז ללא ספק NZXT…

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה צורך אבל אפשר ב-100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות מחקר ואנליזה כמו MATLAB ועוד כמה שלא מוכרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, תוכנות רשומות למעלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג אבל אולי אשחק FM16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …

16. היי... יש לי כאן מחשב של בת-דודה שלי, נייד HP dv6257 חדש שבא בילט-אין עם VISTA ( ). לאחר שתוכנות רבות שהיא אמורה לעבוד איתם לא עובדות על ויסטה החלטנו לעבור ל XP, אך מסתבר שאין דריוורים למלא חלקים של המחשב ל XP בניגוד לויסטה... אני מדבר על דריוורים של הכרטיס מסך\קול\רשת ועוד... אפילו בחיפוש באתר HP מצאתי את הדריוורים הרלוונטים לויסטה אך לא לXP . לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה... לגבי הכרטיס מסך קראתי על איזה שיטה לערוך את הדריוור אך מדובר בכאב-ראש דיי רציני מה גם שזה רק קצה הקרחון ומה יהיה עם שאר החלקים שלא עובדים כמו למשל הכרטיס קול ? מישהו התנסה כאן עם הבעיה הזו ? ה dv6257 בשילוב עם XP ? אני פשוט לא מבין איך חברה כמו HP מוכרת מחשב חסר תועלת ובלתי שמיש…

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by antique,

מפרט בשביל חבר שלי שמתגייס הוא לא הולך לראות הרבה בית לכן הוא צריך מחשב שפשוט יענה על צרכיו ל-3 שנים הבאות לאחריהן הוא יקנה מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו דומה בפחות אז בפחות אבל אני מניח שבתקציבים כאלו תעדיפו לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים, אין לו סכום מוגבל אבל הוא לא רוצה לזרוק יותר מדי על מחשב כשהוא לא יהיה הרבה בבית ב-3 שנים האלה אבל כשהוא יהיה בבית הוא רוצה שיהיה מחשב שיענה לצרכיו 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית, גלישה מהירה, אם יהיה אפשר להפעיל קאונטר או משחקים בסגנון זה יהיה פלוס אדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא…

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by matbuha,

אני רוצה להביא מחשב נייח שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים לא בהכרח על 100% ביצועים, אבל בצורה מכבדת 🙃 רצוי כרטיס מסך שיכול להתמודד עם VR בקלות, לצורך העניין בשביל Windows Flight Simulator, או Half Life: Alyx Madness Returns בונוס אם לא צריך לקרוע את הכיס, אם אפשר להשיג חוויה מגניבה גם באזור ה-5k זה קול

• תודה!
    • 4 תגובות
    • 963 צפיות
  19. שלום לכם אני צריך מפרט מחשב עם מעבד אינטל+מסך דק+כרטיס מסך geforce מסדרה 8 + 2 כוננים אחד חייב להיות צורב דיוידי+ציוד הקפי(רמקולים סאב וואפר) תקציב -עד 4500 ש"ח תודה!

• 19 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by Sunny Jim,

אני רוצה להתקין מחדש מערכת הפעלה על הלפטופ שלי(HP PAVILION DV5269). יצרתי 2 דיסקים של שחזור, ומחקתי בזמנו את מחיצת השחזור, אך כשניסיתי להפעיל את הדיסקים, קיבלתי בstartup של הנייד הודעה שחסר לי "NTLDR" ואני לא יכול להשתמש בדיסקים. אחרי בירור עם HP גיליתי שאני לא יכול לקבל דיסק מ"ע רגיל, אז החלטתי להתקין מערכת הפעלה אחרת משלי. הבעיה היא, שכשניסיתי לעשות זאת, זה לא הצליח. כאשר אני נכנס לתפריט הSETUP של WINDOWS, הוא אומר לי שאין לי הארד דיסק תקין מחובר, או משהו בסגנון. ניסיתי לעשות התקנה אחרי שטענתי את מערכת ההפעלה הישנה, אך כשהוא עושה RESTART ונכנס לSETUP, כשהוא טוען את הקבצים, זה נותן לי מסך כחול שאומר שיש איזה טעות בלה בלה. כשניסיתי לעשות UPGRADE, זה לא הצליח להעתיק איזה …

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by aviv5588,

אני מחפש מחשב 15.6 לפחות עיקר הפעילות שלו תיהיה עבודה משרדית ומשחקים נורא קלים שהם לא מהווים ממש בעיה. אני רוצה שאני אוכל לפתוח כמה דברים במקביל ושהוא לא ייתקע ראיתי ששלנובו יש מפרטים די זולים ביחס למחיר בחברות אחרות עדיפות לI5 איך המחשב הזה?asus X550LA-XX010d ומישהו מכיר את החנות חצי חינם היא אמינה?

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by SHAKED286,

התקציב הוא 5100 שקל אחרי חריגה המחשב לגיימינג שישתמשו בו למשחקים הכי חדשים כמו קריסיס וCOD 5 וכל זה אין צורך בציוד היקפי יש לי את כל מה שנאי תריך ותתחבר למחשב מערכת 5.1 לקחת בחשבון אנ ילא צריך ארדיסק יש לי את http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6763 וצורב יש לי משהו פשוט של LG אז אנ יגם לא צריך לא ממש חשוב לי השקט מ1 עד 10 השקט חשוב לי 3 היה אובר קלוק עתידי בגלל זה אנ ירוצה לוח אם של DFI יש כבר דגם מדויק שאנ ירוצה (ינתן בהמשך)ואני יודע לעשות אוברקולוק אנ יעושה לכרטיס מסך ואנ יעושה גם למעבד אבל זה בעתיד למעבד נאי לא צריך מערכת הפעלה אנ ימוריד אני רוצה את המחשב מKSP שמעו אני רוצה זיכרונות במהירות 186 ומעלה לוח םא של DFI מהדגם הזה T3eH6 והמערכת הצמה תהיה מערכת CORE I7 920 …

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  23. שלום לאחרונה התלבטתי על מחשב נייד עדין לא החלטתי עם ללכת על מחשב נייד ולכן ארצה לראות הצעות למחשב נייד אז מי שראה פוסטים על מחשב נייד אני עדין לא סגור על הנושא ובודק אופציה שניה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית משחקים קלים עבודה סרטים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני פרילנסר מעבודה לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו football manager -מהי הרזולוצ…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  24. בניתי מפרט לנער בן 16 שלאחיו (גם 16) "יש מחשב יותר טוב" אז הוא רוצה גם. כמובן בלי OC , בלי מסך וציוד היקפי, שידרוג בעתיד כנראה שלא אבל נחמד אם תהיה אופציה, וההגדרה היא למשחקים אבל לא בדיוק ידעו להגדיר איזה משחקים. חילצתי מאחיו פרטים בסיסים על "המחשב היותר טוב" : Intel core2 duo e8400 3.00GHZ 3.2 GB Ram Nividia Geforce 9400 GT Western Digital 500GB Sata II Caviar Green 32MB לפי זה בניתי מפרט שמנסה לפחות לאזן משאבים בין האחים או יותר טוב. אני מבקש ממי שמבין את העזרה הבאה: 1. האם המעבד שבחרתי AMD Athlon II X3 445 1.5mb 3100Mhz Box זהה או יותר טוב מ- E8400 הנ"ל ? נראה לי שכן (3 ליבות) 2. האם כרטיס מסך OB על הלוח החדש HD4200 לפחות זהה או יותר טוב מהכרטיס Nvidia 9400GT…

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  25. שלום אני זקוק בבקשה להמלצה למפרט מבוסס אינטל ב-3000-3500 ש"ח הדרישות לוח + מעבד מבוססי אינטל דיסק 160 בערך עדיף WD מארז סביר חשבתי COMPUCASE בסיסי + HEC 300 כונן DVD ללא מסך,ציוד נלווה וכו אני מעוניין להזמינו השבוע תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.