עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם, אני מחפש ממיר דיגיטלי, בו אוכל לצפות ב TV דרך הנייד.. ידוע לי שיש את XTREMER או משהו כזה, אבל לא בטוח שהוא מתאים ללפטופ.. ראיתי APEX, WD אבל לא מכיר מבחינת ממיר. אשמח אם מישהו שמשתמש בממיר דיגיטלי ויש לו ניסיון מוצלח איתם יגיב ויגיד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לא מתוכנן OC ד"א החנות הזאת טובה ? יש עליה המלצות טובות או שהיא כמו אייבורי ?....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by GRINFELD,

מעבד: 3 ג'יגה-הרץ זיכרון: 2X256 DDE A-DATA 400Mhz לוח אם: ABIT IC7 INTEL 875PE (עם פייר וייר) צורב: LG 52X32X52 הארד דיסק: SEGATE 120 GB 7200 RPM 8MB BUFFER SERIAL-ATA כרטיס מסך: Sapphire 9600 XT 128 MB וכל השאר, רמקולים, מקלדת וכו' זהו, נראה לי. סה"כ 4610 מה אתם אומרים? שווה? מסך: אני יקנה MAG 786PF

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by keidar,

http://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=4566353&pid=1218492344573 משמש להרצת visual studio לפיתוחים קטנים שאני עושה ומעבר לזה שימושים רגילים אינטרנט וסרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב לאבי שישמש אותו בעיקר לצפייה בסרטי HD+ חיבור למערכת קולנוע ביתית-3 יצאות 5.1 וגלישה באנטרנט/משחקים קלים. כרגע יש ברשותי ספק כח ומארז וכרטיס מסך X300SE 128MB שאין לי מושג אם יספיק להרצת סרטי HD של חברת PALIT. הסכום הנדרש הוא 2000 ש"ח צריך עזרה לגבי המעבד והלוח לא מתמצא כל כך האם הלוח אם שכולל תמיכה בHD יספיק?יש מומלץ יותר? ‏P5QPL-VM EPU s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, HDMI, PCI-E, HDAudio‎ תודה מראש יוסי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by chubakon,

מעבד :E6400 לוח אם: GIGABYTE DS3 כרטיס מסך: power color X1900GT זכרונות: 512MB TWINMOS X 2 דיסק קשיח: WD 250GB 7200 16MB SATA2 ספק : FSB 400W version 2 מארז: COMPUCASE HEC CI-6A19 אני חושב שאני הולך על זה מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בוקר טוב, ראיתי מודעת מכירה של מחשב. המפרט הנ"ל יספיק לי זה בטוח. השאלה היחידה היא אם המחיר הנ"ל הוא סביר? אם לא, כמה שווה מחשב עם מפרט שכזה? מעבד Intel Core2 Quad Q6600 בתדר 2.4GHz זיכרון 8 ג"ב G-Skill DDR2 800 לוח אם P45 דיסק 500 ג"ב של Western Digital כרטיס מסך GeForce 8800GT 1024MB צורב DVD+_RW מארז ThermalTake איכותי (שחור) ספק 400W לא יודע אם זה חשוב אבל ה-OS שמורכבת עליו כרגע זה ה-RC של חלונות 7 בגרסת 64 ביט. הערה למודרים: עיינתי בחוקי הפורום וניסיתי להיצמד אליהם. אם חסר משהו או שצריך לעדכן, אנא הודיעו לי. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בקרוב ויש לי כמה שאלות: האם למישהו מכם יש ניסיון עם כונני SSD בניידים? אני מבין שיש שיפור גדול בביצועים אבל זה בא על חשבון התייקרות ניכרת במחיר הנייד וכמו כן נפח קטן יחסית של הכונן. האם שווה לחכות עוד כחודשיים-שלושה עד שירדו המחירים? האם יש חברות המציעות ניידים עם כונן SSD למערכת ההפעלה וכונן רגיל בנוסף? המלצות על דגמים ספציפיים / דברים שצריך לשים לב אליהם? בנוסף, אני מתכנן לעבוד על 2 צגים במקביל. רציתי לדעת האם ניתן לחבר 2 צגים למחשב נייד? למיטב ידיעתי גם חיבור ה- HDMI החדש תומך רק בצג אחד ולא ניתן "לפצל" אותו. שמעתי על פתרון של חיבור צג אחד ב- HDMI וצג שני ב- VGA אבל זה לא אופטימלי בכלל. האם אתם מכירים ניידים שבאים מלכתחילה עם…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by bratwa_tut,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetoot…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by nadaviz,

להוריי יש מחשב כבר בן כמה שנים טובות מבוסס על E8300 עם 2Gb זיכרון DDR2. המחשב חייב פירמוט דחוף והתקנה של windows 7. היום יש עליו XP. אין מצב שהם יגבו את המידע הקיים אז כדי לשדרג להם חשבתי לקניות דיסק קשיח ו 4Gb זיכרון בעלות של 610 שקלים. האופציה השניה זה לקנות מחשב חדש מבוסס i3 בעלות של 1360 שקל בערך. מה אתם ממליצים? שדרוג רכיבים או החלפה של המערכת? השימושים של המחשב הם רק אינטרנט ומייל.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המפרט הוא לדוד שלי צריך שיהיה בו בקשר למעבד.. מה ההבדל בין ה פנטיום M לבין המעבד הרגיל של המחשב הנייד??!? 512 RAM 40GB לפחות! מסך 14.1 אינץ לפחות כונן DVD COMBO אפשר לחרוג מהתקציב אבל לא בהרבה.... תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אז ככה ..ראש מדור תכנות אצלי בעבודה מעוניין לרכוש מחשב לביתו לצרכים בסיסיים. יש ברשותו כרטיס מדגם: quadro fx 1500 יש לו גם הרדיסק וצורב ככה שלא צריך. אציין שאין לו תקציב מוגדר ובהמלצתי לספק לא ג'נרי, שיהיה אמין אך לא יקר. הוא מעוניין במעבד i5, לוח אם עם ערכת שבבים Z77/H77, זיכרון 4 ג'יגה(או שתמליצו אחרת). סיפרתי לו על TMS ואמר שהוא לא שולל את האפשרות, השאלה אם הם שולחים עם שליח ומה קורה בזמן שצריך לממש אחריות? 1. מה התקציב המקסימאלי? אין סכום מוגדר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סכום מוגדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין סכום מוגדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכד…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Green,

שלום אני קונה מחשב לאחי במיוחד למשחקים וזה המפרט: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 950 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ¤ 1 OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier 360 ¤ 2 WD 200GB 7200RPM 8MB JD SATA 660 ¤ 1 POWERCOLOR RADEON X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS 2190 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 300 ¤ 1 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 470 ¤ 1 הוא מנועה ואני צריך לדעת אם הוא טוב ואם כדאי לקנות אותו או שעדיף לעשות שינויים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by sgsg,

מה ההבדל בין הדגם E5420 ל- VOSTRO 3450 ? מלבד כרטיס המסך החיצוני דווקא במחשב הזול, אני לא מצליח למצוא את ההבדלים בין המפרטים שלהם...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, אני צריך בבקשה את עזרתכם בבניית מפרט. תקציב 2-2.5K מחשב נייח לעבודה "משרדית"/יומיומית (אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים). אם יוכל להריץ משחקים ישנים מעט סטייל Left2Dead, עדיף - האם יכנס בתקציב המדובר או שיש צורך לחרוג? האם יש צורך בכרטיס מסך או שמספיק משהו שמגיע על הלוח אם? אין צורך בציוד היקפי או במע' הפעלה/אופיס תודה רבה! עריכה: ראיתי את המפרט הזה במומלצים, שנראה בסה"כ סבבה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109504

16. Started by shiranbi,

הי אני צריכה מחשב HTPC הבסיסי ביותר. מחיר מינימלי שיריץ תוכניות (עדיף גם 180p למרות שכרגע אני לא רואה כאלו) הישן שלי היה סתם מחשב ביתי בין 5 שהחליט למות הייתי לוקחת מה שכתוב במדור אבל זה לא מעודכן אני צריכה: מעבד לוח אם זכרונות כונן קשיח מארז (לא אכפת לי איך הוא יראה) ספק במחשב הישן יש לי כונן האופטי, wireless card, ומאוורר Zalman (למרות שזה נראה לי כבר חסר משמעות אבל אני אשמור למקרה שמשהו יתקלל) אני מניחה שאני יכולה להרכיב לבד (פעם ראשונה לכל דבר) אין צורך בשום דבר אחר תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. תוספת למה שנכתב למטה (נערך 19/9ׁ) המחשב יצטרך להחזיק גם מערכת מצלמות אבטחה. 4-5 מצלמות דרושה גם המלצה לכרטיס מצלמות (מחיר לכרטיס מומלץ 4 מצלמות ומחיר לכרטיס מומלץ 8 מצלמות) וכן המלצה ל2 מצלמות עם ראיית לילה ו2-3 מצלמות בלי צורך בראיית לילה. התקציב למערכת המצלמות טרם נקבע, יוחלט בהתאם להמלצות. ------------ המחשב הישן כנראה הלך לעולמו בשיבה טובה, עוד דרוש ניתוח החלפת קבלים כדי לברר סופית. אבל ... דרוש שילוש- מעבד(וגם קירור שקט), לוח אם, זכרונות. המחשב מריץ מערכת הפעלה לינוקס ג'נטו, ועליה 4-5 מכונות וירטואליות (חלקן לינוקס, חלקן ווינדוס סרבר 2008R2) פעיל 24/7/364 לכן דרושים 16GB זיכרון למחשב לא יחובר מסך באופן קבוע(כל ההפעלה והניהול בשליטה מרחוק) עדיפות לצריכת חשמל נמוכה. ע…

18. שלום לכולם! הרכבתי בKSP את המפרט הבא: הייתי שמח לשמוע הצעות/רעיונות/מענות וטענות בעד ונגד או שינויים חשובים.. (בלי לשנות הרבה את המחיר) תודה! ***עריכה*** מצאתי גם את המפרט האלטרנטיבי הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪111 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪249 מארז: בנאדל מארז Ippon S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Asetek Vapochill 120cm Fan (Panasonic OEM) כמות: 3 - מחיר: ₪50 זיכרון: Kingston 4G D…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. הי התחלנו לחפש נייד לעבודה - אלו הנתונים שהגדרנו: השימושים: עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. צריך להיות מספיק חזק להקרין מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. אם יוכל "לסחוב" גם פוטושופ ותוכנות שרטוט - מה טוב אך לא הכרחי התקציב הוא עד 4000 ש"ח. צריך להיות מחשב קומפקטי יחסית כי מסתובבים איתו כל יום אבל לא מהנטבוקים - מחשב חזק יותר עם מסך גדול יותר לשימוש שוטף. אני חושבת שעד 15" זה סביר מבחינת יצרן - מישהו מהמוכרים והטובים (לנובו, דל וכד') כולל אחריות כמובן. חשבנו על LENOVO או DELL אבל לא מתוך ידע מעמיק. אלו הדברים שאנחנו יכולים להגדיר. אז מה אפשר לעשות עם המידע הזה כדי לרכוש בסופו של דבר את המוצר הכי מתאים לנו?! נשמח לסיוע ממביני עניין :s05:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הנה המפרט: Intel Core i5 – 750 מעבד (כולל קירור) Intel P55-WB 1333FSB לוח אם 4196MB DDR3 1333Mhz 500GB SATA2 7200 דיסק קשיח של WD GeForce 250GTs 1GB כרטיס מסך DVDRW x22 Samsung/LG כונן דיסקים True Power ספק (לא פורט לי כמה וואט הוא מספק) מארז HuntKey A502 מקלדת+עכבר 3360 ש"ח *אני לא הרכבתי את המפרט,קיבלתי אותו כהצעת מחיר מחנות. *אשמח לשמוע חוות דעת,שיפורים וכ'ו. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אין הרבה מה לפרט... יש לי מארז ישן של טרמלטייק, בלי ספק, אז לא צריך מארז רק ספק, יש לי הארדיסק סולידסטייט m4 ועוד סיגייט320 אז גם לא צריך הארדיסק גם כונן אופטי יש כבר חשוב לי שיהיה על הלוח אם סלוט פיסיאיי ישן, אני עובד עם כרטיס קול פיסיאיי לקיובייס בנוסף חשוב יציאת פיירואייר לציוד סאונד ווידאו מתכנן להתקיי ווינדוס 8

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל b. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪ במידה וזה ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב: משחקים נטו a. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CS GO TF2 ARMA 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה ח…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. בעקבות כל המצב כרגע של כרטיסי המסך והמעבדים והזמינות שלהם בארץ, בסופו של דבר יצא לי להזמין כרטיס + מעבד מניואג.. עכשיו, המערכת על פניו תהיה יקרה.. מעל 10K ש"ח ככל הנראה... ועכשיו אם אזמין גם את שאר הרכיבים מניואג.. כנראה אצליח לחסוך בטוטאל עוד משהו כמו 1000 ש"ח בערך.. אולי קצת פחות אולי קצת יותר.. בכל מקרה, רציתי לשמוע את דעתכם כי פשוט באיזשהו מקום מרגיש לי לא בנוח כל כך לרכוש מערכת בסכום שכזה ללא כל אחריות בארץ... אבל חשבתי לרכוש כאן בארץ חלק מהרכיבים למרות שבמעט יקרים יותר.. כמו לוח וכו'.. בארץ זה לא יקר בהרבה, פשוט בשקלול.. זה יוצא סביב ה-1000 ש"ח.. למרות שעל פניו הכרטיס מסך הוא של EVGA והאחריות לא אמורה להיות כאב ראש כל כך גדול..…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by or0000000,

מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? word , צפייה בתמונות ועריכה קלה שלהן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PIcasa, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

25. שלום, מחפש נייד עד 5,500 ש"ח. ישמש לעריכת וידאו בסיסית, הרבה אופיס ואינטרנט וקצת סרטים. דרישות: חיבור firewire - התפלאתי לגלות שזה לא סטנדרט בכל המחשבים וזה פוסל לדעתי את כל ה-IBM/Lenovo. 1GB זיכרון - זה המינימום, אבל לא נראה לי שאוכל להשיג יותר במחיר הזה. הרדיסק של לפחות 80GB - עדיף יותר ועדיף מהיר (אם יש הבדלים). סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן - לא יודע מה הסטנדרט אבל הבנתי שיש הבדל בין 6 ל-8 תאים, אז עדיף 8 כמובן. שיהיה מוכן ל-Vista - לא יודע אם יהיה צורך, אבל לא רוצה לסגור אופציות. אני מעדיף מסך גדול, לא רוצה את אחד מהמסכים המבריקים האלה, אף פעם לא הבנתי למה זה טוב. המשקל לא כל כך משנה. מקווה שאפשר להשיג את כל זה בסכום הנ"ל, תודה

דיונים חדשים בפורומים