עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. גנבו לאחותי את הנייד ואני רוצה לקנות לה חדש מתנה. השימושים שלה מאוד בסיסיים: אופיס, אינטרנט וסרטים. היה לה מחשב בן 3-5 והוא הספיק לה.. מסך מבוקש 14-15.6. תודה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  2. מבקש המלצה לנייד עבור אודיו דו-ערוצי (סטראו),שקט שקט ואיכותי עם אפשרויות נוחות לחיבור מזרימדיה או הרדיסק חיצוני או כל רעיון חדש אחר לשם שימוש בנייד כמקור למוסיקה תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. שלום לכולם, בד"כ אני לא פותח אשכולות אלא עושה חיפוש ומגיע למסקנות אבל המצב כרגע הוא קצת שונה... אני עובר בעוד מספר חודשים לאיטליה ללמוד שם רפואה. וכמובן שאני אצטרך מחשב נייד אז השימושים של המחשב לפני הכל: 1. סטודנטיאלים (לימודי רפואה, לא צריך מעבד גרפי קטלני אבל גם בטח ארצה לצפות קצת בסדרות וסרטים ואולי קצת mako חחחח) 2. זה הדרך תקשורת שלי חזרה עם ישראל אז - אולי קליטת wi-fi חזקה, מצלמה ומיקרופון מובנים לדבר עם הבית עוד דברים שחשובים לי במחשב: שלא יזחל! אני שונא ויכול לשבור מחשבים שלוקח שעה מהרגע שפתחת אקספלורר לדוגמא ועד שהוא עולה.... חיי סוללה ארוכים עדיפות גדולה למסך LED ובכלל - מחשב עם מסך איכותי זה משהו סופר-חשוב שהעיניים לא יתעייפו מהר חחח ואם זה מתאפשר אז גם קל לנ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, התקציב שלי עד 1000 ש"ח. אני צריך יציאת HDMI ומסך מ-13 אינטש ומעלה. ראיתי כל מיני דגמים בזאפ במחיר הזה, איזה דגם הכי מומלץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lesles,

* מטרות המחשב? , צפיה בסרטים, אינטרנט. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בישראל תספיק. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב מיועד בתור מתנה לאשה שרואה בעיקר סרטים, וגולשת פה ושם. התקציב הוא כ1500 עם אפשרות חריגה של לא יותר מ200 ש"ח. הוצע לי היום HP G6 עם מעבד 6200 ו3 ג'יגה ראם ב2100 ש"ח, אומנם לא בתקציב כל כך אבל מה אתם אומרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  6. שלום חברים, אשמח לעזרתכם. אני זקוק למחשב נייד קל ודק ככל שניתן, רצוי 13.3" ושלא יחרוג מ-2 קילו (עדיף כמה שפחות). חשוב מעבד i5 ובעיקר מאיץ גרפי שידע להתמודד היטב עם וידיאו 1080p. משחקים לא רלוונטיים. רצוי חיי סוללה של 3 שעות לפחות. עדיפות נוספת - מיקום חיבורים נוח, משום שהמחשב ישמש כמחשב ראשי במשרד כך שאצטרך כל בוקר לחבר אליו את הכבלים השונים. Dell Vostro v130 נראה מעולה עבורי מבחינת מימדים, מעבד וחיבורים, אבל אני חושש שמאיץ GMA HD לא יסחב לי את הוידיאו. מה דעתם? יש לכם המלצות? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  7. * מטרות המחשב? המחשב מיועד למורה שצריכה בעיקר מצגות PP וקצת WORD , קצת אינטרנט. גודל המסך? 15.6 רצוי מט ולא מבריק * רזולוציית המסך.?1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקליטה ? אין * משקל רצוי? עד 2 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף , לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 100g לפחות , מעדיף SSD אם נכנס בתקציב (בגלל המהירות) * כונן אופטי? כן , עדיף עם צורב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעדיף DELL או ASUS תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

לפני הכל, האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות? אני יודע שתמיד יוצאים דגמים חדשים, אך בכל זאת... הקניה לא כזו דחופה. דרישות - מחשב עמיד וחזק, שיספיק לי לשימושים כלליים, גלישה מרובת חלונות, ט'אנדרבירד כבד ברקע, וכו'. לדעתי 4GB ראם ומעבד חזק יספיקו בהחלט. סוללה - כמה שיותר חזקה!, עם הEEE הנוכחי אני מחזיק כ3 שעות, רוצה יותר. משחקים זו גם אופציה חיובית, אם התקציב מאפשר כרטיס מסך סביר. אני יכול להסתדר עם מסך קטן אבל מחפש איכות ונוחות צפיה, האם בגדלים של עד 13.3 אני יכול לקבל מסך FHD? קשיח לפחות 250 GB 7200RPM. אפשר לקבל SSD במסגרת התקציב? המהירות והאמינות חשובה. אין צורך בכונן CD, או במערכת הפעלה. אין לי העדפה לחברה מסוימת. לגבי המשקל - לא מהווה פקטור כלל. אם תוכלו להמליץ גם…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by benadi,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד Dual Core 2, עם כמה שיותר אחריות כמובן שיעשה את העבודה עבור סטודנט וגם לא יזחל תוך כדי.... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  10. בסה"כ אינטרנט, אופיס וכו'. נקודת ייחוס : רצוי מאוד שיהיה קל יותר מ LG express durl p1 pro, ודומה לו מבחינת גודל מסך.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  11. שלום רב, התקציב שלי עד 4k כמו שכתוב בכותרת. הדרישות שלי מבחינת ישומים צנועות: אינטרנט , מעט אופיס , מעט פוטושופ , מוסיקה בסיסית - בקיצור לא מכונת ביצועים , לא משחקים , לא תלת מימד. המחשב יהיה נייח רב הזמן , וגם אם ינוייד זה יהיה בתוך הבית בסביבה נקיה. אבל! חשובה לי מאוד אמינות אמינות ועוד פעם אמינות , הן מבחינת המכונה והן מבחינת שירות (שלא נצטרך). משקל : לא עקרוני מסך : אני מניח 15.4 ובאופן כללי מכונה שתשדר איכות ושתשמש אותי לפחות 4 שנים (אם זה ניתן למדידה) . בתחתית סדר העדיפויות , אבל עדיין פרמטר : עיצוב סולידי כהה -מאט ונעים לעין. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  12. שלום. מחפש המלצה למחשב נייד עד 4000 ש"ח, אין צורך ביכולת להפעלת משחקים, בעיקר ישמש לאינטרנט, YOUTUBE, וכדומה. חשוב שיהיה נח לשימוש, חזק (שיסבול את כל התוכנות חוץ מגרפיקה כבדה) ואמין. אשמח להמלצות שלכם בנושא. גודל המסך? - עדיף 14-15" * משקל רצוי? - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף בהחלט כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף אם לא מעלה את המחיר שיהיה חיבור וידאו כלשהו. (אפשרי לחיבורים בחריגת תקציב ראשונה 500 אחרונה 1000) * בלוטות? עדיף מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G ומעלה יהיה טוב. * צורב DVD? עדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. מחשב במקסימום ביצועים כוללים במסגרת התקציב. עם הדגש על איכות מסך זיכרון ומעבד. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by killaBiz,

צריך נייד ללימודים , אבל שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ותוכנות כמו emule בגדול מחפש מחשב שאני אוכל לקחת לשיעורים (עם עדיפות למסך לא משתקף) ובנוסף שישמש אותי לסרטים מוזיקה והורדות בלי משחקים.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by wallalon,

כרגע אני אקנה מחשב בארץ, אבל יש אופציה בקצה המנהרה לארה"ב, אז לא לשלול הצעות מרתקות תקציב - עד 6000 מטרות- מחשב לעבודה שלי בצילום ולשימושים אישים, צריך להיות נייד קל ובנוי כמו שצריך, ומספיק חזק לפוטושופ וכדומה. מסך - 13.3 אבל לוקח בחשבון גם 14 או 15 מעניינים שנכנסים תחת קטגורית המשקל (כמו הסמסונג 9 15") רזולוציה- לא קריטי, יותר חשובה איכות המסך תכלס, כי גם FHD יכול להיות זבל (בהירות, זוויות צפייה.....) דרישות מיוחדות- מחשב בנוי טוב כי הוא יהיה צמוד אלי לכל מקום. משקל - עד 1.8 קילו יציאות - HDMI זה כבר בסיסי היום, בלוטות לא חשוב אחסון- עדין לא סגור על זה אופטי- לא חובה עגינה- לא מע' הפעלה- יכול להשיג לבד ללא עלות אחריות - זה טוב הבנתי שלפוטושופ אין צורך בכרטיס מסך ייעוד…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  15. שלום, אני מתחיל לימודי תואר שני, וקבלתי מתנה את ה Asus eee pc10005H. ת'כלס אם כבר נייד, אני מעדיף לא ללכת על הקטנים, ולשדרג אותו למחשב עם מסך יותר גדול, מקלדת נוחה יותר, מעבד שיכול להריץ 720 או אפילו 1080, ואם כבר אז גם עם יציאת HDMI. השימושים- אופיס, סרטים, אינטרנט וכאלה, אני ממש לא גיימר ולא צריך מחשב עם ביצועים של גיימרים, וכנ"ל לגבי עריכה (גרפיקה וכו'). אשמח מאוד לקבל מכם המלצות על מחשב נייד שיעמוד בדרישות האלו, ויהיה בתקציב הנדרש - פחות מ 4000. אני רוצה לציין שראיתי באתר של אייבורי כמה מחשב של HP בתקציב, עם יציאת HDMI, אבל אני לא מספיק מבין האם הם באמת שווים את המחיר, ולכן אודה להמלצות שלכם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. שלום כמו שכתבתי בכותרת אני מבקש המלצה לנייד התקציב הוא עד 5500 הדרישות הן: 1-מערכת הפעלה כלולה במחיר 2- דגם אמין 3 - התקציב אמור לכלול 3 שנות אחריות כך שאם יש צורך בהארכת אחריות קחו זאת בשיקלול 4- מהחברות הבאות hp\dell\ibm (בלי דגמי לנובו למינהם כך שנראה לי שרק T-61 נכנס בתקציב) הדגם שנבחר אמור להיות הדגם הקבוע שנרכוש(מדובר בחברה)כך שעדיפות לדגם שיהיה זמין גם בהמשך תודה

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by avihugr,

שלום, אני צריך המלצה לנייד לשימושים בסיסיים , אינטרנט אופיס וכדו(מיועד למורה). חשוב שיהיה נוח לנשיאה, ונוח לשימוש משרדי. מסך לפחות 15 אינץ. חשוב גם שהמקלדת תיהיה מקלדת מלאה, עם המספרים בצד ימין. תקציב 2500 עם אפשרות לחריגה. אשמח אם תוכלו גם להמליץ לי על חנות אמינה שאוכל לרכוש ממנה. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  18. שלום לכולם, אני צריך לקנות בקרוב מחשב נייד וחושב זה זמן רב שה-Macbook Air הוא פשרה מצוינת בין ביצועים ל-form factor. הוא דק (חשוב לי יותר מהממוצע) וקל ועם זאת מתהדר במסך של 13.3" ומקלדת בגודל מלא. אבל, מעבר לזה שהוא יקר מאד (במיוחד בארץ), הוא כנראה גם מוגזם לשימושים שאני מייעד למחשב החדש, שהם עיבוד תמלילים, גלישה, שימוש בדוא"ל, שימוש בתוכנות מסרים מידיים, וידאו קל (DVD, youtube) ומוסיקה. הנטבוקים מאד קוסמים לי - הנחיתות שלהם מבחינת ביצועים מובנת, אבל היא לא אמורה להיות כל כך משמעותית בהתחשב בשימושים שלי ומעבר לכך, תג המחיר מאד מפתה. לנטבוק גם יתרונות על פני ה-Air בדמות זמן סוללה רב יותר, סוללה ניתקת, אפשרות לשדרוג הזכרון הפנימי, ריבוי כניסות ויציאות. אני לא רואה כל סיב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. * מטרות המחשב: לימודי מדעי המחשב, תכנות, אופיס, מולטימדיה, הרצה של הרבה תוכנות בו זמנית. * גודל המסך: אף פעם לא היה לי מחשב נייד לפני, אבל אני רוצה מחשב שבאמת יהיה נייד אז נראה לי 13.3 יהיה מעולה. * רזולוציית המסך? עדיפות לFull HD * משקל רצוי: 1-2 קילוגרם. כמה שיותר קל במסגרת התקציב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שיותר ארוך במסגרת התקציב. אני הולך לנדוד עם המחשב כל יום. זמן סוללה הוא גורם חשוב! * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: הבנתי ש SSD הוא קריטי למהירות, אז רצוי SSD. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? החברה שתתן את השירות הכי טוב באחריות. ** בעקרון הדרישה היא לנייד קליל,שקט, מהיר,עם מעבד עוצמתי, הרבה זכרון ram וע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בסביבות ה3-3.5K, מעבר ל3.5 אפשרית חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אופיס כבד (הרבה חלונות פתוחים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 +6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, וינדוס 10, א…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן. אודה לכם מאוד אם תמליצו מנסיונכם על נייד, אין צורך במעבד חזק, אפשר DUAL CORE, לשימוש די בסיסי. אני חייב להתקין עליו XP כיוון שהמשתמש לא מעוניין בשום אופן בווינדוס 7 כך שאם מישהו מכיר מנסיון מחשב שיש לו דרייברים זמינים ל XP- זה מאוד יעזור. תודה רבה. יום טוב.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. אני, אני פעם ראשונה בים. הייתי שמח להוציא 5K+- אבל אם צריך קצת יותר, אז צריך...אני אוכל למשוך עד 7K. אשמח להמלצות על גודל וסוג מסך, רכיבים וכו'. מדובר בשימוש כתחנת עבודה ליצירת מפות בתוכנות GIS 'כבדות', יחד עם עוד תוכנות גרפיות. אולי גם קצת 3D אבל לא זה עיקר העניין. בגלל חוסר ניסיון קשה לי להעריך את צרכי הרזולוציה שלי. אמנם אני אקח אותו מפה לשם כל הזמן, אבל פחות מטריד אותי הגודל והמשקל. אין גם צורך חריג בחיי סוללה ארוכים במיוחד. מה שכן, יש לי טראומה מנייד שניסה לעקר אותי על ידי התחממות יתר. בתודה מראש יוסי

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  23. היי. הנייד הוא עבור קרובת משפחה השוהה בניו-יורק. היא סגורה על גודל מסך של 15.4 \ 15.6. מעדיפה קלילות, והארדיסק מכובד. שימושים פשוטים של אינטרנט, אופיס, שירים וקצת סרטים. יציאת HDMI זה רעיון לא רע. תקציב - 500 עד 650 דולר. אשמח ללינק לחנות שאתם מוצאים לנכון לרכוש בה (newegg, amazon, bes buy או דרך אתר היצרן. רק תגידו) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by ronmiz,

אהלן, מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 4500 ש"ח TOP. *מעדיף מסך 14.1" *מעדיף מחשבים שיש להם במקלדת את הנקודה האדומה הזו שמשמשת כמו עכבר, מניסיון עם מחשבים של חברים זה ממש נוח, יותר מאשר המשטח. *לא צריך מערכת הפעלה, כך שהמחשבים של gigabyte הם אופצייה, אני פשוט לא מכיר אותם ומפקפק קצת בטיבם. *המחשב מיועד לשימושים משרדיים + אולי מעט סרטים בדרכים. אין לי כוונה לשחק עליו משחקים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מבקש המלצה למחשב נייד עבורי. שימושים: אופיס, אינטרנט, סרטים, Adobe Premiere, Photoshop. דרישות: מעבד- לפחות T7100 (למהירות עיבוד וחיסכון בסוללה). זיכרון- 2 ג'יגה. דיסק קשיח -לפחות 120 Gb . מהירות 7200 (חשוב, לא?) כרטיס גרפי- תמיכה ב DX10. מסך-14.1" משקל- עד 3 ק"ג . מערכת הפעלה- ללא. תודה!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.