ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 2000-2500 ש"ח, אין אפשרות לחריגה. בלי ציוד היקפי. יש לי מסך LCD 19, לא רחב, לא HD. (אז לא נראלי שחשוב להשקיע ביציאות HDMI, למרות שלא יזיק..) לא מעוניין בOC. נועד לתכנות ובעיקר להרצת משחקים כבדים. אם אפשר מארז לא מכוער, אבל לא יותר מ200 ש"ח. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב נייד בארה"ב והתקציב שלי 800 $ . מכיוון שאני הולך לכיוון של 13 אינצ' יש לי מספר מוגבל של אופציות . או ללכת על HP ואז המחשב פחות חזק (intel -i3 פשוט) או ללכת עם ACER או ASUS ובאותו מחיר לקבל מחשב יותר חזק (intel -i5 ) הנה הקישורים : 1. [http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=1852304&jumpid=in_r329_emailconfig] 2.[http://www.amazon.com/Acer-Aspire-TimelineX-AS1830T-3721-11-6-Inch/dp/B003N3JJJY/ref=sr_1_3?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1290966344&sr=1-3] 3. [http://www.amazon.com/U35F-X1-Light-13-3-Inch-Laptop-Battery/dp/B003XRDA4A/ref=sr_1_3?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן אם יש הצדקה לחרוג ב200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - בעיקר אופיס ואינטרנט לילדים (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - כרגע יש מסך CRT 21 אינטש. יתכן שדרוג בהמשך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - משחקי אינטרנט ומשחקים "קלים" לילדים * לאיל…
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בעקבות קנייה מוצלחת של מחשב נייח, שמחתי לחזור שוב להמלצות. תקציב - (3500) מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים הייצ' די, עריכה גרפית פוטושופ גודל המסך? 15' משקל רצוי לא כבד מידי נדרש זמן סוללה ארוך לפחות 3 שעות בלי מטען יש צורך ביציאות מיוחדות, HDMI גודל מינימלי של כונן קשיח לפחות גיגהבייט320 לא נדרשת אחריות בינלאומית נדרש בלוטות' מצלמה מובנת, wireless, וכן מקרופון אך לא חובה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חיפשתי לבנות מחשב נייח ל3 עד 4 שנים שיעלה את כול המשחקים החדשים או רובם התקציב שלי היה עד 7 אלף יש משהוא שאתם ממליצים לשנות? בניתי אותו ב ksp לפי המלצת חבר מה אתם אומרים עליו? האם הכרטיס גרפי מספיק חזק? ועוד שאלה מה החשיבות של המארז? והאם כדאי לי לקחת מארז יותר זול? מעבדי אינטל Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור CoolerMaster V10 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P6T SE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2x…
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב נייד HP DV6-3130 ואני רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה. איך אני יודע איז כרטיס 4 גיגה מתאים ? אני יודע שהוא 1333 אבל יש נתון שראיתי באתרים CL9 ??? זה מסובך להרכיב או שאפשר לבד? אפשר להרכיב את הכרטיס הפוך או משהו ולגרום נזק ? או אוליי לשלם וזהו... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1.. מה התקציב המקסימלי? 6000 עם סטייה של עד 6400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, ולפעמים עריכה גראפית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. צורך במפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שיהיה סביר לא רועש מדי 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתכנן, לא מתמצא בנושא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצו…
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1335 לוח אם: ASUS P7P55D PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪987 זיכרון: G.SKILL "RM" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪536 כרטיס מסך: GAINWARD GTX470 1280MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1292 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪569 ספק כוח: ANTEC EARTHWATTS 750W אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪565 קרור למעבד: NOCTUA NH-D14 אחריות: שנה. מחיר: ₪319 הרכבת מחשב: הרכבה + בדיקות יציבות (מוזל מ3000ש"חּ או ברכישת מ.הפעלה) מחיר: ₪45 מחיר סופי: ₪5648 --אין צורך במסך,דיסק קשיח וציוד היקפי. המח…
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב ללימודי עיצוב גרפי ב2000 ש"ח לאחותי. לא צריך צורב מקלדת ועכבר וגם יכול להיות שאת ההארדיסק נקנה בנפרד. המסך שיש לה הוא DELL 2209WA, אז היא דיי מסודרת מבחינת מסך.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ניתן לנצל את כל התקציב לחרוג במידת הצורך אבל לא יותר מדי. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב אבל שלא יהיה מוגזם. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע עדיין אבל למחשב הישן עשיתי oc. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה. האם…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19". * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות ומעלה. 3. האם יש צורך בציוד היקפ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש דרך למחוק את האותיות שיש על המקלדת מבלי לפגוע או להרוס את המקלדת (במחשב נייד להזכיר) פשוט אני רוצה לקנות מחשב נייד (ולא משנה איפה אני ) ולמחוק את האותיות שאני לא צריך.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שלום! אשמח שמחה גדולה אם תוכלו לייעץ ולהמליץ לי על מחשב נייד סוס, בעל מעבד חזק מאוד וכרטיס מסך טוב, עליו אוכל לערוך וידאו (על תכנת premiere cs4, בין השאר). הקאץ': אני צריכה שתהיה בו כניסת FireWire או Expresscard, לשם דגימת ווידאו. המפרט שלו צריך לנוע בין המפרטים של ה-HPים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4992&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5922&CatCode= אבל ממש לא לחוץ לי על HP (גם זה לא ממש אפשרי, לשני המחשבים הנ"ל אין את הכניסות הרצויות...) קיצר - Dell, HP, טושיבה, הכל הולך - רק לא מאק. המון המון תודה מראש, ענת :bunny:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות שהמחשב יכול להריץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כה יש צורך במחיר 1200 למסך אפשר להוריד במחיר ולהעביר למפרט לריכיבים אחרים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?לא צריך שקט אבל לא טרקוטר שיהיה שביר כזה בין 5-6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי ב-ebay מחשב נייד lenovo r400 מחודש ע"י לנובו. המחשב הגיע באריזה חתומה במצב חדש לחלוטין. בלי שום שריטה. ריח של חדש. לצערי למחשב יש אותה בעיה כמו למחשב של לבחור הזה: זה כל כך מעצבן! :'( פעם שנייה אני נופל על מחשב נייד לימון. בעיקרון המחשב באחריות בינלאומית וקוד דגם תופס בארץ. ביום ראשון אנסה לפתוח קריאת שירות. אם לא אצליח אצטרך לעשות תיקון קומבינה כלשהו. חוץ מזה אני מאד מרוצה. מחשב נייד בליגה אחרת לגמרי. שקט לחלוטין, לא מתחמם אפילו טיפה, מקלדת פצצה, אין טיפה פלסטיק מבריק. קשיח ואיכותי. אה וצריך להעיף את הויסטה. לא החלטתי אם לעשות downgrade ל-XP (קיבלתי דיסק) או לעבור לחלונות 7. יש הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? להשתמש במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?גיימינג בעיקר א) יש לציין את אופן השימוש. מופעל תמיד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא צריך מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5 עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?כבד אם הקירור יספיק לכך 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ובדיקה. 9. האם יש העדפ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד של LENOVO THINKPAD EDGE 15 בדרום אפריקה עם אחריות מקומית של שנה. רציתי לדעת אם אני יכול לרכוש בארץ אחריות למחשב מחברה פרטית כלשהי או מנותני שירות של לנובו בארץ ולעשות הארכה של 3 שנים לאחריות? ואיך ועם מי ליצור קשר בנושא תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי פה אז תרחמו עלי. אני רוצה להרכיב מחשב. השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט סרטי HD ואני מריץ הרבה את תוכנת הGNS3 (למי שלא מכיר זה תוכנה שמאמצת מאוד את הCPU) אני לא קונה מחשב כל שנה לכן אם יש צורך אני יוסיף כסף על טכנולוגיה שתיהיה שימושית בעתיד כגון USB3. מעבד: בעיקרון אני רוצה את ה 930 i7 אבל בהרבה מקומות ראיתי שחבל על הכסף וכדי ללכת על הi5 מה כדי? לוח אם: חשבית ללכת על GA-X58-USB3 בעיקר כי הוא היה הכי זול שמצאתי זיכרון: התלבטות בין 6G ל 4G, כמו כן איזה חברה כדי ואיזה תדר. ספק: מה כדי? איוורור איזה מערכת איוורור אני צריך? את כל זה אני מרכיב בתוך מגירת עץ עם פתחי איוורור אז אני לא צריך מארז, ואת כל שאר הרכיבים כבר יש לי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים גבוהים עם גרפיקה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יהיה שימוש תדיר+ והתוכנות הם בעיקר משחקים וVS 2010 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הוא "20 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסגנון של Darksiders Crysis ModerWarfare2 וכו' (כל המשחקים החדשים בשוק) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , האם סוללה במחשב בעל כרטיס מסך חיצוני תחזיק יותר זמן או פחות זמן מאשר מחשב ללא כרטיס מסך חיצוני תודה!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי שכבר לא סוחב: מעבד e4500 או e4600 שעשיתי לו אוברקלוק לאיזור ה 3ghz זכרון ddr2 2gb כרטיס מסך nvidiga 8500 אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ל: אינטרנט: תמיד יש לי פתוח על המחשב פיירפוקס עם איזה 30 טאבים פתוחים. מדיה: סרטים, סדרות באיכות 720P. תכנות: אני עובד כמתכנת JAVA ומשתמש בסביבת ECLIPSE. בערך פעם בחודש אני עובד מהבית. כרגע המחשב הנוכחי סוחב אבל לוקח לו יותר מידי זמן לקמפל ולעשות suggest כשעושים ctrl+space ב ECLIPSE. בעבודה יש לי e8500 ו3 גיגה זיכרון אבל גם הוא מרגיש איטי לפעמים. משחקים לייט: אני משחק בעיקר משחקי פלאש דרך kongregate, המחשב הישן נחנק לפעמים איתם.. כמו כן אשמח אם יהיה אפשר לשחק FALLOUT 3 בהגדרות גבוהות. במחשב הישן שיחקתי על נמוכות והיה די …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
71.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? חסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 לא יותר זהו 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -עבודה משרדית ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אינטרנט אופיס סקייפ אופיס 2010 מסנג'ר ועודו גם חלונות 7 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך ישן CRT MAG 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא צריך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כן יחיד צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב העיקר לא רעש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם =] הייתי רוצה שתמליצו לי על מפרט מחשב חדש, כמה נקודות חשובות לציון: * המחשב יהיה מיועד לגלישת אינטרנט ברובו, ז"א זה לא אמור להיות מחשב חזק. *תקציב: 1500-2000 ש"ח. אפשר חריגה אבל קטנה. *לא כולל מסך, מקלדת עכבר וכו'. נטו מחשב. *השקט של המפרט לא חשוב לי...ז"א לא משנה לי אם יהיה רועש או שקט מאוד. בוא נגיד 4. *לא אעשה למחשב זה אוברקלוק. *בלי מערכת הפעלה. זהו...אני מקווה שלא החסרתי שום פרט חשוב. תודה רבה על ההמלצות!
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני, HD משחקים והרצת מרובה של תוכנות(כמו מסן סקייפ תוך כדי משחק וגם מדייה פלייר ודפדפן אינטרנט.. זה המנינמום כאילו ואני צריך שזה ירוץ מהר ובלי תקיעות כמו במחשב הישן שלי כרגע...). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש מסן, סקייפ, משחקי מחשב חדשים, מדייה פלייר ודפדפן אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים ומשחקים שיצאו גם בעתיד * לא…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-