ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב, בתקופה עם סיילים רציניים, אז החלטתי לקנות מחשב נייד. הסכום המקסימלי שאני מוכן להשקיע הוא 500$ המחשב יהיה מיועד ללימודים גבוהים, עבודה משרדית ומשחקים בינוניים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי אז מחשב מהאתר http://www.bestbuy.com/site/olstemplatemapper.jsp?id=pcat17080&type=page&initialize=false&sp=%2Bcurrentprice+skuid&nrp=15&iht=n&list=y&sc=abComputerSP&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q70726f63657373696e6774696d653a3e313930302d30312d3031~~cabcat0500000%23%230%23%2311a~~cabcat0502000%23%230%23%23o~~f518||4c657373207468616e2024363030~~nf118||344742&usc=abcat0500000&ks=960&st=processingtime:%3E1900-01-0…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב לא חדש במיוחד שככל הנראה הלך לעולמו (אני מאמין שהבורד נשרף). כבר מזה לא מעט זמן שחשבתי על שדרוג וכנראה שעכשיו זה זמן טוב לעשות את זה. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 שקלים נשמע לי ריאלי. מעדיף לא לחרוג מזה במידת האפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים ה…
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
1.. מה התקציב המקסימלי? 6000 עם סטייה של עד 6400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, ולפעמים עריכה גראפית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. צורך במפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שיהיה סביר לא רועש מדי 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתכנן, לא מתמצא בנושא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצו…
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המחשב שאני הולך לקנות הולך לשמש אותי לורטואליזציה של רשת, צפייה בסרטים ואולי קצת משחקים. מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8mb l3 chace s1156 קירור: artic cooling alpine 11 pro rev. 2 לוח אם: asus p7h55-m/usb3 זכרונות: kingston 2gbx4 ddr3 (8gb) כרטיס מסך: asus gt430 1gb ddr3 ספק כוח: thermaltake tr2 rx 550w כונן קשיח: western digital 1TB 64mb 7200rpm sata 3 wd1002faex צורב: lg gh22ns
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהנחה והפרמטרים: זיכרון פנימי, דיסק קשיח, מערכת הפעלה, שנות אחריות ומחיר היו זהים לחלוטין ב: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122658 וב- http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2542 האם הייתם מעדיפים/ממליצים באופן משמעותי על אחד מהם ? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב נייד HP DV6-3130 ואני רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה. איך אני יודע איז כרטיס 4 גיגה מתאים ? אני יודע שהוא 1333 אבל יש נתון שראיתי באתרים CL9 ??? זה מסובך להרכיב או שאפשר לבד? אפשר להרכיב את הכרטיס הפוך או משהו ולגרום נזק ? או אוליי לשלם וזהו... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד חודש אני טס לארה"ב ורוצה לרכוש שם נטבוק בניו יורק בגודל לא יותר גדול מ11 אינץ . אני טס הרבה, ככה שאני צריך שנטבוק יחזיק כמה שיותר זמן בלי טעינה(שימושים סרטים\מוסיקה\תמונות\אינטרנט), אבל מצד שני רציתי גם קצת לעבד עליו תמונות לא עם פוטושופ, מה שהוא יותר קל כמו lightroom,ככה שאם יהיה ליבה כפולה יהיה טוב(ראיתי שיש עכשיו כאילו נטבוקים גם, או שמעבד עם לבה בודדת אבל חזק) יש כל כך הרבה עכשיו נטבוקים שרשום אליהם שמחזיקים 10-13 שעות, האם יש משהו שאפשר למצוא לי , האם יש מחשב שיכול למשל להחזיק דברים כבדים (כמו נגינת סרטים) משהו כמו 7-8 שעות ללא טעינה ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והייתי בהתלבטות עד שקראתי את המבחן כאן בפורום "בביקורות" על הטושיבה r700 ופשוט נדלקתי גם בביקורות בפורומים שונים הוא מקבל ציונים מעולים ואפילו עדיפים מהדל 4310 אני שואל האם r700 ניתן להשוות אותו ללנובו t410s? עדיין לא הצלחתי להבין האם המסך בטושיבה הוא מט? יש למשהו ניסיון עם המקלדת של הטושיבה ביחס למקלדת המעולה של לנובו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1335 לוח אם: ASUS P7P55D PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪987 זיכרון: G.SKILL "RM" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪536 כרטיס מסך: GAINWARD GTX470 1280MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1292 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪569 ספק כוח: ANTEC EARTHWATTS 750W אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪565 קרור למעבד: NOCTUA NH-D14 אחריות: שנה. מחיר: ₪319 הרכבת מחשב: הרכבה + בדיקות יציבות (מוזל מ3000ש"חּ או ברכישת מ.הפעלה) מחיר: ₪45 מחיר סופי: ₪5648 --אין צורך במסך,דיסק קשיח וציוד היקפי. המח…
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19". * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות ומעלה. 3. האם יש צורך בציוד היקפ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן אם יש הצדקה לחרוג ב200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - בעיקר אופיס ואינטרנט לילדים (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - כרגע יש מסך CRT 21 אינטש. יתכן שדרוג בהמשך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - משחקי אינטרנט ומשחקים "קלים" לילדים * לאיל…
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪361 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7, יחידות 2 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח, …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: 2000-2500 ש"ח, אין אפשרות לחריגה. בלי ציוד היקפי. יש לי מסך LCD 19, לא רחב, לא HD. (אז לא נראלי שחשוב להשקיע ביציאות HDMI, למרות שלא יזיק..) לא מעוניין בOC. נועד לתכנות ובעיקר להרצת משחקים כבדים. אם אפשר מארז לא מכוער, אבל לא יותר מ200 ש"ח. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
מחפש מחשב נייד הבייתה שישמש במחשב עיקרי בסלון. ישמש בעיקר לאינטרנט, צפיה בסרטים, PICASA וכד'. חשבתי ללכת על מעבד Intel I5. I7 נקרה לי מוגזם לצרכיי. חשבתי על Lenovo Y560. אשמח לשמוע חוות דעתכם של המומחים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מדובר במחשב נייד דל D505 שיש לו מדבקה של XP PRO חוקי אתמול הAVG ביקש מימני לעדכן לגירסת 2011 ואחרי שהוריד ביקש לעשות ריסט ואחרי הריסט גיליתי שהAVG נימחק וגם לא ניתן להריץ את קובץ ההתקנה מחדש- הוא ביקש לעשות ריסט כדי להשלים התקנה אך ללא הצלחה! לאחר מס' נסיונות בקושי הצלחתי להתקין גירסה של AVG 08 והוא ישר התחיל לימצוא המון ווירוסים ועד שבקושי הצלחתי לעדכן אותו בסריקה הסופית הוא מצא מעל 110!! בעיות ווירוסים!!( אין לי מושג מאיפה כי יום לפני הכל היה בסדר עד שהעידכון הדפוק של AVG דפק הכל!) עכשיו לXP חסרים קבצים והוא לא יכול להיכנס יותר. עכשיו יש לי שעלה! בגב הנייד יש מדבקה עם סריאל של XP PRO אבל אין לי יותר את הדיסקים של שיחזור המערכת של דל ואיני יודע מאי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד של LENOVO THINKPAD EDGE 15 בדרום אפריקה עם אחריות מקומית של שנה. רציתי לדעת אם אני יכול לרכוש בארץ אחריות למחשב מחברה פרטית כלשהי או מנותני שירות של לנובו בארץ ולעשות הארכה של 3 שנים לאחריות? ואיך ועם מי ליצור קשר בנושא תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
71.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? חסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 לא יותר זהו 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -עבודה משרדית ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אינטרנט אופיס סקייפ אופיס 2010 מסנג'ר ועודו גם חלונות 7 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך ישן CRT MAG 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא צריך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כן יחיד צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב העיקר לא רעש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אנא עזרו להרכיב מפרט על פי דרישות הבאות: 1. תקציב - עד 3000 ש"ח עדיף לא לחרוג. 2. מיועד לעבודה ב- AutoCAD, וקצת Photoshop עם תוכנות לעריכת תמונות שונות. השימוש די תדיר. 3. יש צורך במחשב שלם עם ציוד היקפי מלא כולל מסך, מקלדת, עכבר רמקולים הכי פשוטים. מסך 19 או 20 אינץ' לא רחב. אין העדפה מסויימת למסך, לא תהיה עריכה גרפית מדוייקת או משהו כזה. 4. שקט לא ממש חשוב. 5. אם במחיר הזה יכנסו רכיבים המאפשרים oc אז מעולה ואם לא, אז לא. 6. מעדיף לרכוש מ- skypc בראשל"צ. 7. שונות: אני מעדיף לשים 4 ג'יגה RAM (אם מתאפשר במסגרת התקציב) שלא אצטרך להתעסק ולהוסיף בעתיד. 500GB קשיח יספיקו, אבל אם אפשר אז 1TB. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? להשתמש במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?גיימינג בעיקר א) יש לציין את אופן השימוש. מופעל תמיד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא צריך מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5 עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?כבד אם הקירור יספיק לכך 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ובדיקה. 9. האם יש העדפ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימושים כלליים(אינטרנט, אופיס וכו'), וידיאו HD, ומשחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כלל המשחקים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות/בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, 22 אינץ' 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני קונה לעצמי מחשב חדש (ללא מסך) והבנתי ששווה להתייעץ עם החבר'ה פה. השתדלתי להתאים את עצמי לפורמט שהוצג: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח זה בסדר גמור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גלישה במספר דפדפנים + פתיחה של הרבה טאבים בכל אחד, ריבוי אפליקציות, הרצת מכונות וירטואליות (Vmware) - לפחות 1 שרצה ברקע, מוזיקה, תכני HD, גיימניג קל ביותר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X105…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שיהיה עם 4 גיגה זיכרון, כמה שיותר נפח דיסק קשיח, ושיכיל מעבד גראפי, כי אני מעצב פוטושופ. רצוי מסך גדול, אני רוצה לקנות רק ACER או DELL, ומצאתי את שני המחשבים האלה: Acer Aspire 5741G-434G http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=10171 Dell Inspiron N5010-450450 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=11198 איזה יותר כדאי לי? מבחינת הפרטים למעלה. כמובן שאתם יכולים להציע לי משהו יותר שווה! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ניתן לנצל את כל התקציב לחרוג במידת הצורך אבל לא יותר מדי. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב אבל שלא יהיה מוגזם. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע עדיין אבל למחשב הישן עשיתי oc. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה. האם…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש מחשב 13.3 בתקציב של עד 4000 שקל מצאתי את BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית # מסך: 13.3´´ HD LED LCD # רזולוציה: 1366x768 # זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz # דיסק קשיח: 250GB # כרטיס מסך: Intel H55 GMA 5500 MD # תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 # סוללה: עד 7 שעות עבודה # מצלמת אינטרנט מובנית ואת samsung Q330-JA01IL מחשב נייד Samsung Q330JA01IL Core i3-350M 2.26GHz 13.3'' 4GB 320GB Win7 מערכת הפעלה גרסה מקורית של Windows® 7 Home Premium (32b) מעבד Intel® Core™ i3 350M (2.26GHz, 3MB) מסך LED בגודל 13.3 אינץ' (1366 x 768) 16:9 מבריק כרטיס מסך Int…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-