עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי כולם, מחפש לקנות מחשב לאחי הקטן. חשבתי על מפרט מבוסס על I5, שימושי המחשב הן בעיקר בסביבת חלונות (כוללים פתיחה של המון חלונות במקביל) ויש צורך שיהיה חזק גם בגיימינג, אין צורך בOC רזולוציית מסך של 1920/1080 ישנה חשיבות גדולה לטמפ יחסית נמוכה של המחשב + שקט תודה רבה.

2. Started by Garletzet,

שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט המצ"ב. אבקש לציין שייעוד המחשב הינו לשימוש ביתי בלבד, שיכלול עבודה באופיס וגלישה באינטרנט, ללא גיימינג רציני ותוכנות גרפיות מסובכות. הדגש היה ליצור מערכת מיחשוב שקטה שתהיה ניתנת לשדרוג בשנים הבאות. מעבד: Intel Core i3 550 LGA1156 (With Graphics) Tray קירור מעבד: ZALMAN CNPS-10X Performa לוח אם: Gigabyte GA-H55M-USB3 LGA 1156 זכרונות: Corsair DDR3 4Gb Kit 1333Mhz CMV4GX3M2A1333C9 דיסק קשיח: Western Digital 3.5",1TB ,caviar blue 32MB Cache, 7200 RPM צורב די.וי.די: DVD-RW SONY NEC 7260S SATA x24 ספק כוח: Thermaltake TR2 RX Series 550Watt W0134RE מארז: Lian Li Mid Tower PC-B10B סה"כ עלות המפרט הנ"ל כולל הרכבה ובדיקות: 3,800 …

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by eskilo,

שלום רב לכולם! אני מחפש מפרט למחשב לאבי היקר, שימושיו במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ועריכת קבצי אופיס, אך סביר להניח שמדי פעם יהיה שימוש במחשב הזה בתוכנות עריכה גרפית כמו פוטושופ,פלאש ואילוסטרייטור.מעבר לכך, צפייה בסרטים בחיבור ל-LCD באיכות צפייה טובה זה גם חשוב לכן חובה שיהיה חיבור DVI/HDMI וכרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים ב-1080P בלי בעיה.. את המחשב אנו מתכוונים לרכוש ב-KSP אשדוד(קנינו משם כבר מס' מחשבים ואנו מאוד מרוצים). מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט. התקציב הוא בכיוון 3500 ש"ח, אך מכיוון שזה אמור לכלול מסך זה יכול לנוע גם לכיוון 4000 ש"ח. אביזרים נלווים נוספים שצריך זה רק מקלדת ועכבר - עדיף אלחוטיים, רמקולים הכי בסיסיים שיש וזהו. האם יש למישהו מפרט מומלץ בשבילנו? מצפה לתשובת…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by mzlbat,

היי בדיוק עמדתי לקנות DELL LATITUDE מסך 14 ומעבד I7 אבל היום ראיתי נייד חדש מבית HP ונראה טוב השאלה אם מישהו יודע מתי זה יגיע לחניות בארץ http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF08a/321957-321957-3329744-3995710-3995710-4247511.html http://www.youtube.com/watch?v=gkhEmoqAQdk

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by OKDeSign,

1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 3-4K, עדיף כמובן כמה שיותר לחסוך.אפשר לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה משתנה קריטי לתפקוד המחשב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב בייתי, דולק כמעט 24\7 בשביל אינטרנט צפייה בסרטים וסדרות [גם HD]. לא מיועד למשחקים אבל אולי בעתיד ישמש לכמה משחקים קלילים יחסית [לא WOW] 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ללא ציוד הקיפי, רק רמקולים אם מתאפשר בתקציב [2.1 או 4.1] 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב, אם כבר WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by bd,

שלום ושבוע טוב. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שישמש לעריכת אודיו בתוכנה CUBASE 5 המפרט יכלול לוח+מעבד+זיכרון+כרטיס קול חיצוני+2 500GB (ספק+מארז+כרטיס מסך יש לי כבר לא צריך שיכלול במפרט) אני כרגע לא בעיניינים ולא יודע מה כדאי מה מתאים ומה לא,ולא רוצה להרכיב מפרט שלא יתאים לי. הסכום הוא 3.5K ואם מישהו יודע מהם הדרישות לתוכנה הזו אשמח לדעת. כרגע אני עובד עם CUBASE 3SX ועם FL9 והמחשב שלי מקרטע ויש בעיות בסאונד כי אני עובד ללא כרטיס קול חיצוני המוזיקה שאני עובד עליה היא טכנו,האוס אלקטרו,ללא חיבור כלים חיים לכרטיס קול.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. איך המפרט שקיבלתי ? מעבד אינטל ATOM דגם 525 BOX לוח אם GIGABYTE GA-D525-TUD זיכרון 1 גיגה בייט במהירות 800 חברת PATRIOT טכנולוגיה DDR3 כרטיס מסך מובנה אינטל GMA3150 כונן אופטי צורב DVD של חברת סמסונג במהירות X 22 כונן קשיח חברת סמסונג SATA2 נפח 250GB במהירות 7200 ! מארז וספק כח של חברת קודגן 500W מחיר 980.00 ש"ח ! מזומן / צ'ק מזומן אחריות יבואן 3 שנים : מעבד , לוח אם , זיכרון , כונן קשיח אחריות שנתיים - כונן אופטי צורב DVD אחריות חודש : ספק כח תוספות / שידרוג : 1GB / 800 / DDR2 עלות 110 ש"ח אנטי וירוס NORTON 2011 עלות 99 ש"ח או אנטי וירוס 2010 ביט דיפנדר עלות 79 ש"ח מערכת הפעלה HOME P Win7 - עלות 499 ש"ח מסך MAG 22 LCD עלות 649 ש"ח , אחריות 3 שנים !!! זאת חנות של…

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום, הצצתי בדביקים ובהודעות אחרות של משתמשים וראיתי שלכולם מציעים את המעבדים של AMD רציתי לדעת האם הם יותר טובים ממעבדי I5 של אינטל... שנית אשמח למפרט למחשב לשימושים כללים ללא ציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה קריר ובעל חלקים איכותיים משום שזה הולך להיות מחשב של תלמיד שלא כל כך הולך להקפיד על ניקיון המארז או החלפת חומר טרמי וכו' (בעתיד) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by bakosha,

שלום רב אני מעוניין לרכוש את המקבוק של אפל,הייתי מעוניין לדעת האם זה בעיה להתקין לו עברית לאחר שהוא מגיע לארץ? בין אם עצמאית או אצל idigital. אשמח מאוד לתשובה,תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. ערב טוב, אני עומד להזמין לוח אם ASUS P7p55d-E lx ,עם מעבד I5 760, ואני לא סגור אם הכבל של הספק huntkey שנמצא בתחתית המארז של CM690,יספיק להגיע לחיבור החשמל שנמצא בצד העליון של הלוח. כן כן,אני יודע שזה נשמע דפוק,אבל זה קרה לי עם הלוח הנוכחי Asus P5Q והמארז.. הייתי צריך לעשות פרוייקט של הארכת כבל עם הלחמות. תגובות שליליות על הספק כח לא יתקבלו בברכה (ספק מצויין!) כי הנושא חרוש. תודה ומהשך שבוע מהנה.. הלוח שאני מזמין: המארז הנוכחי:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by orengore2,

היי חברה קניתי את המחשב של HP G62-10 מחשב מעולה, רק מה, כשאני מעתיק משהו, בין אם זה בין מחיצות, דיסק און קי או מהרשת, הוא מעתיק נורא לאט. המחשב מוגדר על ביצוע חשמל הכי גבוהים ומסומן לכונן לא להכבות אף פעם. ניסיתי לשנות את הDMA ללא הצלחה (אין אפשרות כזו בכלל). גם בביוס חיפשתי ACHI ולא מצאתי. אין כל כך אפשרויות בביוס. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מערכת ההפעלה שלי היא WIN 7 64 BIT תודה רבה

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by greenvector,

שלום, צריך עזרה לשיפור המפרט הבא, לכל מטרה, כולל משחקים ואוברקלוק, עד 5000 ש"ח. כרגע אני ב- 5062 ורציתי לדעת אם יש מפרט יותר משתלם או שאפשר להוזיל את המפרט בלי לוותר על יותר מידי ביצועים. נעזרתי ב"דיל החודש" ובחלקים מחנויות שונות. מעבד: INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - TRAY 1380 שח לוח אם: GIGABYTE GA-X58-UD3R 715 ש"ח כרטיס מסך: INNO3D HAWK GTX470 1280MB GDDR5- 1305 שח זכרונות: Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 פעמיים 354 ספק: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk 408 ש"ח מארז: LANCOOL PC-K56B w/o PSU 344 ש"ח צורב: DVD NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK 98 ש"ח קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev B 185 ש"ח סה"כ: 5062 תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שבת שלום ! בתקופה הקרובה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש , המחשב אמור להיות רב תכליתי , משחקים הקלטות עריכת סרטים תוכנות כמו סולידוורק ופרמייר וכו' , לא מתוכנן אוברקלוקינג , ואין צורך להוסיף כרטיס טלוויזיה , כרגע יש לי , המחשב הנ"ל לא אמור להיות משודרג בשנים הקרובות. לאחר קריאה ממושכרת בפורום , להלן המפרט שהרכבתי : Intel Core i7 950 3.06Ghz Tray, יחידות 1 ₪1389 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2201 מאוור Scythe Reeven 120 , יחידות 1 ₪182 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1329 GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET, יחידות 1 ₪1117 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1526 Corsair 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1600Mhz CMX6GX3M3C1600C7 PC3-12800 CL7 Core I7, יחידות 1 ₪843 http…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by ShayBar,

אני מחפש מחשב נייד שיריץ קבצי mkv באופן מושלם + יריץ משחקים כמו pes 2011, fifa 2011, prototype, gta iv.. המפרט הבא יעשה ת'עבודה עבורי?? Model‎ ‎5742ZG-P613G‎ ‎ Colur‎ ‎Black‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Pentium® P6100 Processor, 2.0GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3GB DDR3 1066MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎Acer® CineCrystal HD 15.6'' (1366 x 768) High-Brightness TFT LCD 16:9 Aspect Ratio‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5470, Up to 1755 MB HyperMemory (512 MB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎8X DVD-Super Multi double-layer drive‎ ‎ Lan‎ ‎Gigabit Ethernet‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎No‎ ‎ Webcam‎ ‎Acer Crystal Eye 1.3 M…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by jacob300,

שלום מחשב נייד Acer Aspire 5730Z מערכת הפעלה VISTA נוצרה בעייה שלא ידוע לי מהיכן, המחשב עולה רק ב Safe mode והמקלדת לא מתפקדת גם ב Safe mode ניסיון להעלות את המחשב למצב נורמל, מביא מסך שחור בלבד. ללא הודעות שגיעה. בסריקת וירוסים לא נמצאו וירוסים. ניסיון שיחזור מערכת לימים קודמים לא עזר... האם יש עצות איך לסדר את הנושא... ג'יקוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by frozen_fire,

שלום, אני מחפש מחשב לאחות מחשב חדש (כרגע היא משתמשת ב pc ישן שהוא לא מתאים כל כך), ורצתי לדעת מה כדי לקנות. מבחינת מה צריך נסיתי לאפיין איתה מה היא צריכה מהמחשב - היא סטודנטית אבל לא מתכננת לקחת את המחשב ללימודים כל יום, וזה מה שהגענו אליו: המחשב חייב להיות עם מסך מט ( בחדר שהיא עובדות בו יש 3 קירות זכוכית וכל עוד יש שמש יש אור שמש על המסך) - זה הדרישה הכי קריטית כאן . המחשב צריך להיות מסוגל להריץ מטלאב בצורה סבירה ( להכנסת שיעורי בית). הסוללה שלו צריכה להיות של שעתיים ומעלה ( הוא אמור להחזיק גם נסיעות באוטובוסים - שעתיים של סרט או עבודה על אופיס). אין בעיה של גודל ומשקל במידת הסביר ( כנראה מעל 15 זה כבר לא הגיוני) המחשב אמור להיות בחדר ומידי פעם לזוז ולא להיות כל היום על…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by lidorkalfa,

פתחתי נושא בקשר למפרט ב4.5K, אבל השבוע החלטתי שכדאי לעבוד עוד חודש חודשיים ולהשקיע במחשב שיהיה לטווח יותר ארוך מה אתם אומרים לגבי המפרט הבא: זה ממש יקר אומנם, אבל השאלה אם זה שווה ת'מחיר, אם כדאי לשנות משו אולי, אם זה סתם מבוזבז אולי? זה למטרות גיימינג, אבל יש עוד דברים מסביב, אני די מצפה שזה יחזיק לי כמה שיותר, במפרט הקודם המליצו לי על i5 760 עם 4 ליבות, ב AMD הזה יש 6 ליבות שהבנתי שאומנם אין בהם ממש שימוש כרגע, אבל אולי בעתיד יהיה וכדאי כבר לקנות? ובקשר לכרטיס מסך, שמעתי שחודש הבא יוצר ATI סדרה 69XX, שווה לחכות לזה? זה עדיף על ה GTX570? מה נראה לכם יהיה המחיר? ושאלה אחרונה אחרי רצף ארוך של שאלות חח, הלוח אם, שווה את זה? יש משו שעדיף? יותר זול, יותר יקר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי עד 2500 ש"ח. מה חשוב שיהיה : - מסך גדול יחסית (15+ אינצ') - מקלדת נוחה אין דרישה לביצועים מרשימים. השימוש העיקרי הוא אינטרנט נוחות כדי שאמא תוכל להכיר קצת על עולם המחשבים אין בעיה עם משקלים גבוהים, המחשב לא נועד להתנייד מחוץ לבית בצורה קבועה בתודה מראש ! נתי.

19. שלום, אני מעוניין לקבל בבקשה מפרט מחשב למשחקים חדשים יחסית ולעיבוד נתונים בתוכנות CAD. עם המחשב אני צריך מסך ורמקולים, אולם הרמקולים פחות קריטיים מהמחשב עצמו. להלן שאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4.5 אלף שקל, כולל כל הציוד ההיקפי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 5 אלף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, גרפיקה (סולידוורקס), עיבוד נתונים (ANSYS) וכדומה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Solid Works, Ansys, ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בע…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ageslayer,

שלום לכולם, אודה לכם עם תוכל לעזור עם המפרט. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך כלשהו 20-23 אינץ' 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hadar1981,

אני צריכה מחשב דחוף למחר לצורך עבודה על תלת מימד והחלטתי שבמקום לקנות לוח אם וספק חדשים אני אקנה מחשב חדש המחשב הישן CPU Type: QuadCore Intel Core 2 Q9450, 2000 MHz (6 x 333) Motherboard : Gigabyte EP35C-DS3R Memory: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM x 2 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) Disk Drive : WDC WD2000JS-22MHB0 ATA Device Disk Drive : WDC WD5000KS-00MNB0 ATA Device CASE : THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK Monitor: SyncMaster T200HD samsung יש לכם אולי המלצה לחנות שיכולה לספק לי את מה שאני צריכה במחיר אטרקטיבי? רצוי לציין שהמחשב הישן עלה לי 4000 שקל בערך +- תודה רבה לעונים

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by kokoloko,

שלום לכולם, אחרי אירוע טראומטי משהו שבו כמעט ואיבדתי את כל ה-data שצברתי בשנים האחרונות החלטתי לבנות מחשב גיבוי הדרישות אולי יהיו קצת מוזרות אבל ננסה... + USB3 ו SATA3 - אם כבר אז שיחזיק הרבה שנים. + מארז קטן - אם אפשר אז mini ATX אך לא חובה. אני חשבתי על משהו בסגנון ה-antec 180 mini + מארז מעוצב. לא משהו פסיכי אבל גם לא מעפן - זה יושב לי באמצע החדר (שוב, משהו כמו ה-antec 180 mini) + לפחות 4TB של הראדיסקים, פחות משנה אם זה 4 או 2. + _RAID_ חשוב מאוד, מכיוון שזה יהיה מחשב גיבוי זה מן הסתם סעיף קריטי. ואם מישהו מבין בזה- אז בקר טוב שיש לו גם תמיכה בלינוקס. כנראה יהיה mirror ואולי ישתדרג יום אחד לraid5 + המחשב יריץ לינוקס ויש לי סטייה למעבדי אינטל (הם מקמפלים י…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by flounder,

תקציב מקסימלי 5k כולל 7 windows . משחק במשחקי מחשב כבדים לעיתים די נדירות אך אחת לכמה זמן כן. מטרה עיקרית מחשב שמשחקים יתפקדו עילו לתקופה הארוכה ביותר מבלי צורך בשידרוגים (גם אם זה אומר לא לשחק ברזולציה הגבוהה ביותר בוכו' בהמשך הזמן. ושיתפקד כמה שיותר זמן מבלי צורך בתיקונים והחלפות. מסך LG W2261VP LCD רזולוציה מקסימלית: 1920x1080. אין צורך בציוד הקפי. שקט חשוב במידה בינונית עד בינונית נמוכה. לא מתוכן אוברקלוק כרגע אולי בעתיד הרחוק. מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston …

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by zvielmen,

אני רוצה לשדרג את הזיכרון ולהוסיף עוד 2gb איך זה הוא מתאים לי? http://www.gskill.com/products.php?index=144 מצאתי ב- 130 ש"ח לקנות??

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by MaorK,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - צוין 3600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה כללית, משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - עבודה כללית, הרצת תוכנות במקביל, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים T260HD ברזולוציה 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים/חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.