עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. התקציב המקסימאלי הוא 4,200 ש"ח, כולל עכבר חוטי ניתן לנצל את כל התקציב, אך כמובן שאשמח לחסוך. אני מעריך שניתן לחרוג ב100-200 ש"ח, לא מעבר. 2. שימושי המחשב: בעיקר ללימודים, לראות סרטים, ושיוכל להריץ משחקים: TF2 Call of Duty: Black Ops Mass Effect 3 FarCry 3 Serious Sam: BFE GTA V מסך 15.6 ומעלה 1920X1080 הגדרות בינוניות ומעלה 3. ציוד היקפי: עכבר גיימינג (חוטי בלבד) עם לחצנים בצד (ולא בלמעלה) 4. "האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?" סיבכתם אותי עם השלילה.. לכלול הכל בבקשה 5. מבחינת רעש: אני מניח ש4 ומטה..שלא יהיה ר-ו-ע-ש, אבל אין צורך באיזה חמקן של הצבא האמריקאי 6. לא מתוכנן OC …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו באזור ה1500-1800 ש"ח אשמח לשמוע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג. אם יש משהו בהבדל ממש זניח אפשר לציין אותו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה/סאונד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בעיקר ב- Reaper ו Ableton Live, לא מתפרנס מזה, אבל מקדיש הרבה זמן. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1, לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  3. שלום שלום! אני בארה"ב ומתכנן לחזור עם נייד לצרכים הנ"ל, שהולכים להיות כל החיים שלי בקרוב ; סטודנט רגיל בפקולטת הנדסה, וצרכי יצירה והפקת מוסיקה בתכניות כמו קיובייס וכל הפלאגינים המתלווים. חשוב לי לציין זמן סוללה במידה ואלמד רחוק מהבית - לפחות שעתיים ככה... גם צרכי צפיה בסרטים / סדרות במחשב מהמחשב לTV. אם צריך ממש להתגמש במחיר, אעשה זאת גם. תודה מראש על כל עזרה חן.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים. חשוב שיהיה נוח להשתמש בו כשנוסעים לכנסים. * גודל המסך? 14.1 אינץ * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סטנדרטי (לפחות 5 שעות גלישה/כתיבה ללא הטענה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD רצוי עם צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על dell סדרת latitude או על מחשבי Lenovo, אבל אני פתוח להצעות.

5. Started by danatg,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד ללימודי מדעי המחשב, תכנות עם VISUAL STUDIO ויצירת מוסיקה בעזרת CUBASE ואבלטון, תתכן צפיה של סרטים וסדרותץ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO כבד, CUBASE ואבלטון תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  6. * מטרות המחשב?:לימודים בעיקר,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 21.1 עד 14.1 * משקל רצוי: כמה שיותר קל לא יותר מ:1.5-2.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI + HDMI לא עקרוני יותר מידי אבל יש חשיבות שיהיה לפחות DVI * בלוטות: לא עקרוני אבל לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 200+ * צורב DVD: לא יזיק שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, אני כנראה מתחיל עבודה בחול עוד חצי שנה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: חברה איכותית מהגדולות. תודה רבה חברה.

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  7. * מטרות המחשב? לימודים-הנדסת מערכות מידע. ושימושים כלליים כגון אינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ' +- * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, בחורה צריכה לסחוב את זה כל יום בתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב. זמן ארוך לדעתי הוא יותר מ4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר כך יותר טוב. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה במטרה לחסוך במשקל. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, אם יש פרטים…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  8. מסך 15", למרות שנייד לא יוזז יותר מדי. משקל זה דבר משני. שיהיה טוב למטרות אלו למספר שנים עם הרבה זכרון ודיסק מהיר. רצוי במסגרת התקציב מחשב עמיד ולא עדין כי יש ילדים... עם אחריות ככל שניתן. תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקי תלת מימד מהשנים האחרונות, רצוי באיכות כמה שיותר טובה. וכן, אני יודע שהתקציב מהווה בעיה. שאר הדרישות די רגילות - אופיס, אינטרנט, סרטים. שום דבר דורשני במיוחד (להוציא את נושא המשחקים כמובן) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13 עד 15.5. לא חשוב אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1366x768 או משהו באיזור. רצוי לא FHD. * דרישות …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Tzox,

שלום, עוד מעט מתחיל הסימסטר, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים ולסרטים. משחקים לא חשוב. תקציב - 5000-7000 גודל המסך - המסכים הקטנים של 10 אינץ' לא אופציה בשבילי. אני לא אצליח לעבוד על זה. אני חושב על סביבות ה13 אינץ'. אין לי בעיה גם עם 14-15. משקל רצוי - עדיף כמה שפחות. לא יותר מ2.5 קילו. חשוב לי שיהיה בנייד יציאת HDMI כמו כן חשוב לי שיהיה WIFI במחשב אין עדיפות לחברה מסויימת. רק שיהיה טוב תודה לכל מי שעוזר אם יש משהו ששכחתי לציין תזכירו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. היי אני מחפש מחשבים בתקציב של 3500 פלוס מינוס. זכרון: 2GB הארדיסק: לא צריך יותר מ120-160 ג'גה שימושים: אינטרנט, אופיס, ויז'ואל סטודיו, שמיעת שירים (אולי מדי פעם סרטים) אחריות: שנתיים לפחות סוללה חזקה של 6 תאים לפחות חשוב שזה יהיה של חברה אמינה עם שירות לקוחות נורמלי תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  12. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? מינ' 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? עדיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת שתתן שירות ואחריות טובה לסיכום מחשב נייד רגיל שלא יעשה בעיות , קל לתפעול לסטודנטית עם שימושים בסיסיים... אפשר גם מתחת למחיר בכותרת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  13. * מטרות המחשב? לימודים וכל מה שזה כולל - עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), עבודה ב-Matlab וכו'. כמו כן, שיהיה ניתן לצפות בסרטים. * גודל המסך? 13.3' - 14' * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן אבל בשאיפה שלא יעבור את ה1.9ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם SATA אז לפחות 500GB אם SSD אז 128GB * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נרכש בארץ ויהיה בשימוש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שלא לכלול בתוכה מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה - …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם, אני סטודנט שמעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של עד כ-4,000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה במידה וישתלם). השימושים למחשב יהיו בסיסיים יחסית - עבודה משרדית, גלישה בסיסית באינטרנט ומשחק פה משחק שם. דברים שחשובים לי במחשב - שיהיה קל משקל , גודל של בערך 13" יספיק, חיי סוללה שיאפשרו לו להחזיק יום שלם באוניברסיטה (4-5 שעות). 250 GB בכונן הקשיח יספיקו לי, כדאי שתהיה יציאת HDMI . אין לי באמת מידע על חברות ככה שאני מבקש את מה שאני מניח שכולם מבקשים - חברה מוכרת. לא חייב מערכת הפעלה בתקציב. אם יש למישהו רעיון, אני אשמח . בינתיים מישהו המליץ לי על Lenovo IdeaPad U310 4375-64G http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=824132 מישהו שמע/מכיר/התנסה בו ויכול לספר עליו? תודה ל…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש סטודנטית ללימודים של מספר שנים בדקתי מספר דגמים והעדיפות היא לחברות כמו HP וסוני, אבל לא הבנתי היכן קונים מחשבים של סוני? הם לא מופיעים כמעט בשום רשת מחשב... הנתונים החשובים יותר הם * לפחות מעבד של I5 או I7 * סוללה שתחזיק לכמה שיותר זמן ומשקל נמוך * מינימום 4 ג'יגה זיכרון (אני חושב אפיל 6) ומסך בערך 14-15 אינצ' המחיר הוא עד 3000 ש"ח עם תוספת של 100-200 ש"ח אם זה באמת כדאיי... יש אפשרות לקנות את המחשב באילת לכן זה יעזור קצת בנתיים הסתכלתי על http://ksp.co.il/?uin=23508 וגם עליו, שיותר טוב http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23659 אולי סטודנטים יוכלו להוסיף מידע שלא נכתב כאן ויכול לעזור תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 10.4k צפיות
  16. שימושים: אופיס + אינטרנט המטרה היא להשיג מחשב במשקל הכי נמוך ועם חיי הסוללה הארוכים ביותר שהתקציב מאפשר. אני מקווה לחיי סוללה של יותר מ-4 שעות ומשקל של פחות מ-2 ק"ג. תודה..

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מחשב למטרות עבודה (פיתוח אתרים וכו') אך ישמש גם לצפייה בסרטים מוזיקה וכו בזמן הפנוי גודל המסך = 15.4 משקל רצוי = לא ממש קריטי. חשוב שהמחשב לא יתחמם מהר מידיי. האם נדרש זמן סוללה ארוך = כן. האם יש צורך ביציאות מיוחדות = s-video די חשוב כל השאר בגדר הסטנדרט. בלוטות= כן. כונן קשיח כ- 250GB ומעלה. צורב DVD = כן האם נדרשת אחריות בינלאומית = לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי = LG תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. ידידה שלי עורכת דין זקוקה למחשב נייד לעבודה משרדית בלבד. המחשב ינוייד רק בין הבית והמשרד, בשלב ראשון ללא ציוד היקפי נוסף. גודל מסך: 15 ומעלה עם ציפוי מט (עדיפות לרזולוציה 1600X900 ומעלה, אלא אם כן זה מקפיץ את המחיר משמעותית) מקלדת: דגש על מקלדת נוחה (לטעמי בסגנון של מקלדת THINKPAD סדרה T) משקל: פחות קריטי סוללה: לא קריטי בכלל כונן קשיח: לפחות 300 רצוי 500 CD: דרוש OS: דרוש אחריות: 3 שנים באתר הלקוח אין דרישות מיוחדות אחרות תודה

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  19. מטרות המחשב הן: עבודה משרדית, צפיה בסרטים ואולי גם משחקים קלים (אבל לא חובה, רק אם זה לא מייקר בהרבה) גודל המסך 12" משקל 2 ק"ג מקסימום רצוי פחות נדרש זמן סוללה ארוך - 4 שעות של עבודה משרדית יציאת DVI או HDMI בלוטות' כ- 100 ג'יגה של כונן קשיח ללא צורב DVD, מספיק צורב CD ללא אחריות בינלאומית וחשוב מאוד חובה: לא זוכר איך בדיוק קוראים לזה אבל אני חייב את הנקודה שמשמשת כעכבר, לא מסתדר עם משטח, יש כאלה שמכנים את הנקודה הזו "דגדגן". אני מאוד אוהב את המחשבים של Lenovo אבל במפרט כזה אני לא ממש בתקציב. תודה!

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  20. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לעו"ד לצורך קריאה של מסמכי וורד בעיקר. מדי פעם עריכה של הקבצים אבל לא מעבר לזה. התקציב לא קריטי כרגע, ההתלבטות היא בין מחשב עם מסך גדול יחסית 15' לבין הנטבוקים הקטנים. חשוב שהמחשב לא יהיה כבד מדי ושיהיה מסוגל לעבוד כמה שעות טובות ללא הטענה. מה ההמלצות שלכם? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. תקציב מקסימלי - 3000שח - מעדיף לחסוך אבל גמיש. המחשב משמש לעריכה חובבנית בתוכנות - "פיקסה" ו"לייטרום" אבל אני שוקל בעתיד גם להמשיך לכיוון של פוטושופ. לא מתכוון למחשב לגיימינג. מערכת הפעלה פחות רלוונטית אוכל להתקין לבד מע הפעלה. לדעתי צריך וחשוב שיהיה כונן SSD. גודל מסך - עדיפות 15 אינצ'. ועמידות סוללה מיטבית - ללא הצורך להיות צמוד למטען (לאו דווקא בזמן עבודה על תוכנות העריכה). יש חיה כזו באילוצים הנתונים ובתקציב? מוכן לנסוע לאילת על מנת לחסוך בעלויות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  22. Started by y0y0,

* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים קלים לדוג' פיפא, צפייה בסרטי 720P * גודל המסך? עד 15", אפשר גם פחות... לחיסכון בסוללה, חשוב שיהיה רחב, בשביל הסרטים. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות.. סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3.0 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DL * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  23. <blockquote>שלום רב, אני מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד לאופיס אינטרנט ותוכנות קלות כמו חשבשבת ושיקלולית עד 3,000 ש"ח רצוי אם אפשר שיריץ סרטי HD ברמה בסיסית לפחות. מה שחשוב לי זה גודל מסך של 15.6''.. אני חושב ללכת על מחשב עם מעבד I3 זה אמור להיות מספיק טוב לא? i3 אמור להיות טוב יותר מP6200 נכון? ושאלה כללית האם יש הבדל באיכות בין חברות DELL ASUS ו-HP? לפי מה שנאמר לי ע"י מוכר בחנות מחשבים ההבדל לא כ"כ גדול בין החברות האם זה נכון או של-DELL יש עדיפות על האחרים? המחשבים שאני מתלבט לגביהם הם: (כמובן שאשמח לקבל את דעתכם על מחשבים נוספים שנראים לכם טובים יותר...). HP קצת יותר יקר מ3100 ש"ח... [table] [tr] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][tr] [td] מחשב נייד HP Pavilion G6…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ראיתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 מה אתם חושבים עליו

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  25. שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד לצורך הדרישות הבאות תקציב - 3500 פלוס מינוס. 1. ישומי אינרטנט אופיס כמובן 2. בנוסף אני הולך לעבוד איתו עם תוכנות visual studio ו ssis,ssas ו כן sql developer ולכן דורש מספיק כוח להרצה של שאילתות וחישובים על טבלאות ובסיסי נתונים גדולים 3. אני לא משחק משחקי רשת אבל שיהיה כרטיס מסך סביר שיתמוך בעבודה על חלונות מרובים וכו.. ( לא יודע אם יש קשר ..) 4. מסך - 14' נראה לי הכי אידיאלי אבל אולי אוכל להסתפק ב 13'. 5. מסך - מט ! חשוב! המסכים הבהירים גמרו לי על העיניים. 6. זמן סוללה - כמובן רצוי כמה שיותר 4- 5 נראה לי סביר. 7. משקל -בכל זאת סטודנט - שאוכל להתנייד איתו בלי לשבור את הגב כמו כן - האם לצורך הדרישות הללו אני זקוק למעבד i5 או שאוכל להסתפ…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.