ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
-
-
מחפש מערכת שקטה לא משהו מטורף. מערכת שיכולה להריץ בכיף את המשחקים החדשים ביותר שיש כיום. גמישוץ במחיר עד 300 ש"ח תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן, היום אצל חבר ראיתי את הXPS שיכול להפוך גם לטאבלט (מסך מסתובב ואז סוגרים את הקיס וזה כאילו טאבלט) זה מחשב שאשמח לקנות - הבעיה היא שאני לא אוהב את DELL - וכל הניסיון הטוב שלי עד היום במספר מחשבים באו מחברת HP (שDELL וTOSHIBA כשלו - הם סתם תופסים לי מקום במחסן כרגע) לכן ארצה משהו דומה כמו הXPS שראיתי רק בHP - עכשיו אם אין אז אשמח להמלצות (מוכן לשמוע גם על DELL אבל אמינות של המוצר זה הדבר הכי חשוב לי יותר מהביצועים) כמו כן במידה שHP מתכוונים להביא משהו בסגנון בקרוב , גם אשמח לשמוע על כך שאכין תקציב וכדומה . מאוד אהבתי את האופציה שהXPS יודע לתפקד כטאבלט וכמחשב נייד - דבר שנחוץ לי . חובה כמובן ווינדוז 8/8.1 . אז להלן העדפותיי בסיכום : אפשר טאבלט איכותי במקום מחשב נייד …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חריגה של 200-300 שקל אפשרית. אני צריך לקנות מחשב להורים שלי, שימוש ביתי כללי, בעיקר אינטרנט. מפרט לא צריך להכיל מקלדת, עכבר, רמקולים. שיהיה מבוסס אינטל (מעבד), כנראה שיצוות עם מערכת הפעלה XP ומסך DELL 2209WA . על 4 ג'יגה זכרון לא רוצה להתפשר, הארדיסק, נראה לי שאפשר ללכת על משהו צנוע מבחינת הגודל, אלה של ה-320 ג'יגה נראים לי מספקים. כמובן שלא מתוכנן OC אם קירור פסיבי נוטה להתקלקל פחות ממאווררים אז מעדיף אותו, לא בא לי לתזז מחשב למעבדה. מארז שיהיה עם עיצוב סולידי, בכל זאת הורים. אני מתכוון לקנות מפנדה אז מפרט לבנות משם. המון תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות,מוזיקה,סרטים,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty,world of warcraft,gta,fifa 2011,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG flatron 915ft pluse 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ה…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לעבודה + קצת משחקים, חלקי המחשב לא זרים לי, אבל אין לי את הידע לבניית מפרט שיעבוד טוב למה שאני צריך, במיוחד כשזה מגיע למשחקים (כרטיסים גרפיים) ולדורות המעבדים החדשים, אני לא יודע אם ני צריך מחשב "גיימינג" שיכול לתת לי מענה על לצרכי העבודה, או מחשב לצרכי עבודה שיכול לתת מענה גם ל"גיימינג" אשמח אם יש רעיונות והצעות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? שואף ל6k, גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קימפול ווירטואליזציה קלה, צריכת מולטמדיה, רוצה יכולת להריץ קצת משחקים (GTA 5) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר המחשב מחובר לחשמל (עם המטען המקורי) לפעמים המנורה של הסוללה דולקת ונכבית לאחר כמה שניות, האם הבעיה היא בסוללה או במטען? המחשב נדלק לשניה ונכבה. תודה
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום חברים, הלנובו YOGA 3 14 שלי מתחיל להתעייף קצת. אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו כשיש הרבה מבצעים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ניתן לחרוג אם יש משהו משתלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות ארדואינו, קצת פוטושופ וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם. אני מחפש נייד לאופיס ותוכנות גרפיות עד 5000 שח. חשוב שיהיה עם SSD (אם צריך לשדרג אז המחיר הבסיסי צריך להיות סביב 4000). יש מליון דגמים בחוץ ואני לא יודע כל כך במה לבחור. חשוב לי שלא יהיה מאוד כבד (2.5-2.8 ק"ג זה עוד בסדר), שלא יראה כמו בלוק (יש לנובו שנראים זוועה), שהבטרייה תחזיק לא רע- כמה שעות. השירות גם הוא חשוב (יש לי נסיון לא טוב עם LG). האם תוכלו להמליץ על דגם?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חבר'ה, עבור עבודה עם תוכנות גרפיות כמו AUTOCAD בניתי לי מפרט אך מתלבט בין: א. מעבד: AMD Athlon Dual Core 3600 64bit AM2 לוח אם: Gigabyte M55S-S3 for AMD כרטיס מסר: Gigabyte GEFORCE 7300GS 256MB זיכרון: 1GB DDRII 667MHZ ב. מעבד: AMD Athlon Dual Core 3600 64bit AM2 לוח אם: M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E ,ASUS עם כרטיס מסך מובנה זיכרון: 2GB DDRII 667MHZ מחיר של שניהם הוא זהה. בתקציב שלי אין אפשרות לבנות משהו יותר טוב!!! תעזרו להחליט,תודה!!!!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
זה מה שהדוד בנה: התקציב בסביבות 3200 + מסך, עם אפשרות לנטיות קלות לפה ולשם. האם יש הצעות לשיפור \ חנות אחרת ? (הוא גר בנתנייה \ עובד במרכז) לא צריך עריכת וידאו , מדובר בפוטושופ בעיקר לעבודות בבית דפוס (+ כרטיס מסך שילדים יוכלו לשחק בקטנה) לחץ אטומי כי מחר זה כנראה כבר לא רלוונטי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום חברים (: אז החלטתי להשתדרג אחרי כמה שנים, מהמפרט הקודם שלי בניתי מפרט שהתייעצתי עליו פה בפורום ואחרי הרבה חיפושים ננעלתי והזמנתי מStart-pc (שארצה לציין אותם לטובה השירות היה אדיב.. יאן מהחנות, תמיד נגיש ועונה במייל. והמחירים המעולים! משלוח חינם והספקה מהירה עד פתח הבית, בקיצור ממליץ בחום!) האמת שזה היה הטבילת אש הראשונה שלי בהרכבה של מחשב מ-0, והיה גם ניסיון לסידור כבלים מצידי המפרט המדובר - ולתמונות אז כל החלקים מגיעים בקופסאות !! מפשיטים את המארז קודם כל.. בודקים את הלוח אם.. סחטיין לMSI מבנה חכם מצידם בבחירת מיקום החיבורים לSATA וכו' .. קירור סקסי בטירוף.. בחצי מחיר כמעט אוקי, פי שבע יותר סקסי כשפותחים.. קצת גימיקי אבל שיהיה D: .. …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים עבודות וסתם גלישה ברשת...
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אנ מחפש מחשב טוב במחירים 2300 עד 2000 עכשיו אני חושב שכמו כולם ממש לא הכרחי לקנות XP שאפשר לפרוץ ומקלדת ועכבר ומסך יש לי אז אני חושב שזה חוסך לי את כל הדברים האלה הנה המפרט שאבא שלי השיג מחברה אחת Lenovo ThinkCentre M58 TowerM58E 1כונן DL SATA150 16X-48X DVD-ROMכונן 1כבל SATAכבלים 1ת. ENABLE OEM WIN XP PROתוכנה 1מעבד Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3MB 1066MHzמעבדים 1Intel G41 Express ChipsetCHIPSET 1כ.מסך INTEL INTG. GMA X4500HDכרטיסי מסך 1זיכרון PC2-6400 800MHz DDR2 SDRAM UDIMM 2GBזכרון 1דיסק SATA Disk 7200rpm 160GB למחשבדיסק 1כרטיס רשת Integ. BROADCOM GIGABITכרטיסי רשת 1מקלדת עברית-אנגלית LENOVO Preferred Pro USBמקלדות 1עכבר אופט…
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע פרסמתי בקשה לעזרה עם מפרט לPhotoshop. הקדמה: מצטער מראש על החפירה, ועל כל עלבון שהמפרט הזה מהווה להיגיון הפשוט. לצערי טעיתי במידות הנחוצות למארז המחשב וחשבתי שיש צורך במארז מסוג mini-itx. הבנתי עכשיו כי בעצם הגובה של המארז לא ממש חשוב, אלא הרוחב - הוא צריך להיות כמה שיותר דק. לאחר חיפושים מצאתי את שהמארז Silverstone Percision PS08 הוא המתאים ביותר - זאת משום שהוא הכי דק (16.8 ס"מ) שעדין יכול להכיל כרטיס מסך בארוך מלא, כמה כוננים וכו'. זה משנה הכל מפני שהוא מסוג mATX וזה נותן לי יותר אפשרויות. מכיוון המארז הוא זול ויחסית מאוורר, אני מניח שהוא יהיה די רועש. לכן השקעתי מעט יותר איפה שיכולתי על מנת להקטין את הרעש מהרכיבים. אשמח לעצות בנושא. רציתי לקבל …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? נתחיל מ-5000 ש"ח, אם יש צורך ניתן לחרוג ב-1000 ש"ח ואם יש סיבה מוצדקת להוציא יותר עקב הדרישות אני פתוח לשמוע למה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה כבד. קומפילציות של קרנל, קרוס קומפילציות, המון טאבים, המון קבצי דוקומנטציה, VM-ים, קונטיינרים *בו זמנית*. אני מבקש: מעבד חזק כמה שניתן בתקציב (יותר ליבות יותר טוב, מאשר קלוק). זכרונות מינימום 32GB. אחסון מהיר (NVMe ?) של 512GB \ 1TB וזהו מבחינת אחסון. אין צורך להשקיע בכלל בכרטיס מסך, *אבל* חייבת להיות אפשרות לחבר 3 מסכים 1080p. עדיף כרטיס רשת של א…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה למפרט של מחשב נייד, לשימוש ביתי/משרדי, בעיקר לתוכנות אופיס אבל גם לתוכנות סטטיסטיות יחסית כבדות כמו matlab. לא מריץ משחקים. מסך 15.6" ומטה כדי שיהיה קל לנשיאה. שוקל אפשרות לקנות מחשב שתומך בdocking station כדי להעבירו בקלות מהמשרד לבית - אשמח לקבל הצעות לנייד שתומך באפשרות זו, ולכזה שלא. תודה!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה,סרטים HD,תכנות, * גודל המסך? 14 או 15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ5 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום על המפרט לכלול את ה6800U או את ה6800GT, הטוב והשווה מבינהם הבקשות הנוספות הם מארז עם ספק חזק או רק ספק לחוד, לוח אם, זכרון 512 ומעבד (intel או amd) רצוי שניהם, מהדור החדש כמובן. אבקש בנוסף לא מksp תודה. נ.ב הרף הוא אמנם 6000 אבל רצוי מאוד שזה לא יגיע לגבול הסכום.
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מבקש לקבל עזרה במפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים (לא כבדים מידי ,FIFA וכו') במחיר של כ-2000 ש"ח ללא מסך. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום מקצועניים !!! אני זקוק נואשות לעזרתכם. משפחתי רוצה לקנות מחשב לצרכים הבאים : 1. משחקים 2. מוזיקה 3.עיבוד תמונה בפוטושופ. לאחר שהתיעצתי איתכם מספר פעמים, קיבלתי מכם מפרט מצויין לדעתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=282899.0 הבעייה היא שאמי רוצה לקנות את המחשב ב KSP. ל-KSP יש מגוון חלקים מצומצם יחסית ולכן שיניתי את המפרט במספר רכיבים. המפרט החדש הוא כזה : מעבד 645 : Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם 560 : ASUS M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זיכרון 540 : DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסק קשיח 420 : Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII כרטיסי מסך 580 : ASUS 8500GT S…
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ואם DM3 של HP יגיע לארץ? ואם כן מה יהיה מכירו (לערך)? [br]פורסם בתאריך: 9.11.2009 בשעה 00:33:48 מישהו??
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, איך ניתן לדעת האם צורב מתאים לנייד שלי? הדגם של הנייד: [h=1]Acer Aspire 6930G[/h]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב גיימיניג שירץ את כל המשחקים הכי חדשים וכבדים על הגדרות גבוהות... אין צורך בציוד הקיפי משום סוג לא צריך צורב וגם לא חייב דיסק קשיח.... לא צריך הרכבה ... יש לי מדרבורד שהוא (Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN אם צריך אפשר להחליף אם אפשר להחליף אז גם מארז חדש....אם לא אז יש לי.... רוצה שהמחשב יהיה שקט ולא מרעיש בערך מי 1-10 7 או 8.... לא יודע לבצע OC בעצמי אם החברה עושה את זה אז אני רוצה אם לא אז לא משנה... גר בצפון אבל זה לא משנה מאיזה חנות אני קונה.... אין בקשות מיוחדות
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-