ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר 368 368 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 888 888 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box 458 458 1 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 447 224 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 179 179 1 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD 859 859 1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe 417 417 1 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W 179 179 1 רמקולים למחשב CreaTive BLACK SBS-380 57 57 1 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-KM5000 79 79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) סכום כולל מע"מ 3930 המפרט הוכן ב-skypc לא מתכונן OC. האם הספק מספיק חזק? מיתכוון להתקין לינוקס, האם למישהו יש מושג לגבי בעיות אפשריות במפרט בהתקנת לינוקס?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים. אני מתלבט בין הi5 8400 לבין ה AMD 1700. האם ההפרש במחיר לAMD מוצדק? (ההפרש קצת מצטמצם כי לAMD אפשר לקנות לוח אם יותר פשוט שכרגע אין לאינטל)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב? בערך 5000, אני מדגיש כבר בהתחלה, זה מחשב למעבדה, אני לא מחפש לנצל את מלוא התקציב אבל גם אם אני אהיה חייב לחרוג זה לא סוף העולם. אני צריך לענות על הצרכים של המחשב במינימום כסף, לא אכפת לי מותגים וקשקושים. 2. מטרות המחשב? אני צריך להיות מסוגל לבצע בדיקות עומס לכרטיסי מסך של NV ב SLI, תחשבו על GTX275 בעומסים גבוהים לצרכי בדיקות (לא מאמין שאעשה 3WAY, רק 2 כרטיסים, אבל אני צריך שהספק כח יספיק למערכת כזאת, פלוס שישארו לי 200W פנויים - חשוב לי מאוד!!! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 24", נראה לי שאחסוך ואקח 220P, אני לא צריך את ה 24" אני צריך את הרזולוציה כדי להיות מסוגל להעמיס את הכרטיסי מסך, אלא אם כן מישהו יאמר לי שאני טועה וגם על 22" רגיל (1050*1680) אפשר לה…
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://startpc.co.il/index.php/component/k2/item/22-supreme-6 נחשב טוב? כדאי לקחת את השידרוג ב- 180 ש"ח? יש משהו יותר טוב מזה,באותו מחיר? (אפילו פחות).. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הדיון הפורה שהיה לי בפורום לוחות אם ומעבדים כאן הגעתי לכמה נקודות חשובות שאני רוצה שיהיה : אני בונה מחשב לטווח הארוך לכן אני הולך על 3700X ויש לי כרגע LPX CL15 2X8GB 3000MHZ (שאם אני אצליח למכור אני יקנה עם יותר MHZ) בגלל שזה לטווח הארוך אני מוכן להשקיע קצת בלוח שיעמוד בOC ומבחינת החשמל. אחרי סינונים רבים הגעתי ל2 לוחות שאני מתלבט עליהם: 1. Gigabyte X570 Aorus Pro 2. x570 -Asus ROG Strix X570-E Gaming 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות,מכונה וירטואלית,תכני HD ומעלה,קצת עבודה משרדית,הכל מהכל.. הכי חשוב שיה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תתנו חוות דעת על המפרט הבא שהרכיבו לי, ולמטה אתן את הפרטים על המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אמור להיות בנוי להריץ כל משחק היום וגם בזמן הקרוב על הגדרות מקסימליות, כנ"ל גם לתוכנות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט למשחקים תוכנות רציניות מוזיקה בלי OC המחשב צריך לעבוד כמה שיותר מהר את המפרט חבר אמר לי לקנות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray Gigabyte GA-8I945PMF Intel 945P chipset G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ WD Raptor 36.7GB 3.5 10000Rpm 16Mb Buffer SATA II WD360ADFD Westren Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led Enermax Liberty 500W Active PFC SAPPHIRE ATI Radeon 1950XT 256Mb מה אתם אומרים???
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
צריך מחשב כולל צורב ב3000 + מסך ב1500 בנפרד.. אם ניתן לקנות מסך טוב בפחות ולהביא שדרוג מומלץ במחשב-מה טוב!@! תעשו משו טוב למשחקים. הוא לא עושה OC זה לחבר. תודה מראש. תפציצו D:
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה, המחשב נייד עצמו מדגם MSI של GE70 2OE, מחשב נייד ברמה מאוד גבוהה, עם אחריות בחו"ל לשנתיים. המחשב נייד נפל והמסך שלו נשבר, אך עדיין אפשר לעבוד איתו על ידי חיבור מסך LCD. בעקרון אני רוצה להחליף לו מסך, כי לא נוח לעבוד איתו ככה... אז ככה המפרט שלו באתר: http://www.msi.com/product/nb/GE70_2OE.html#overview דיברתי עם היבואן של MSI בארץ מאחר שאין פה יבואן רישמי, אז הלכתי לחנויות מעבדה שהן מתווכות בין MSI ויש מעט כאלו, הם הציעו לי מחירים דיי יקרות לתיקון לטעמי, וחלקן אמרו שאינם יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב בקיצור אין להם מאיפה להשיג חלקי חילוף שאיתם יוכלו לתקן את זה. דבר ראשון - אז ביררתי את הנושא קצת, ואני מכיר כמה חבר…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000₪ באילת, אפשר לחרוג עד 500₪ אם זה מהותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Dota2, Diablo2 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD M.2 1TB Samsung 980 pro Heatsink NVMe PCIe 4.0 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, אפשר בלי אורות אם זה יכול לש…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מיועד לילדה בגיל 4+, ז"א למשחקים קלילים, תוכנות ללימוד וקומפי. מה דעתכם על המפרט הבא ב-2000 ש"ח מוואלה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_DUAL
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לאחר זמן רב עם מחשב ישן, החלטתי לקנות מחשב חדש. התקציב הוא בסביבות ה- 5000 ש"ח, לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. קראתי דברים באתר ובפורום, וניסיתי לבנות מפרט בעצמי, ואני אשמח לשמוע הערות/הצעות/תיקונים שיש לכם לתת. לא רשמתי מארז, כי אני לא מבין בשיט במארזים... מעבד: ATHALON XP-1800 160MHZ 641 לוח אם:GIGABYTE GA-7VX KT400 503 זכרון: DDR 265MB 333(SAMSUNG PC2700?) 475 כרטיס מסך:GEFORCE4 128MB DDR T4200 1052 הארדיסק: SEAGATE 80GB 7200 RPM 700 די.וי.די: AOPEN 16/48 288 צורב:LITEON 48*12*48 CDRW 383 פלופי:TEAC 1.44 …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רוצה לבנות 2 מחשבים המבוססים על על המפרט הבא: מה שחסר לי זה לוח אם מעבד וכרטיס מסך... מחשב אחד ישמש יותר למשחקים והשני עם נטיה "משרדית יותר "+ סרטים אבל עם יכולת להרצת משחקים גם כן. למחשב הראשון אני מחפש לוח אם עד 500 ש"ח מעבד ~600 ש"ח וכרטיס מסך עד 1000 ש"ח למחשב השני אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך משולב טוב ~500 ש"ח ומעבד ~550 ש"ח מארז compucase 6A19B דיסק קשיח western digital wd2500AAKS ספק כח jsp tech ps 1000 450w זיכרון Geil DDR2 2048MB 800MHZ צורב sony-nec AD-7170S כרטיס רשת אלחוטי EdiMax EW7128128PCI נראה לי שעדיף AMD אבל אני לא סגור על זה אשמח לקבל הצעות
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב מחשב IBM ובתקופה האחרונה הוא נתקל בבעיה להתחבר לאינטרנט האלחוטי . שמתי לב שמחשבי IBM משתמשים ב - ThinkPad Access Connections זה מה שגורם לבעיה כדי להגיע לרשימה של החיבורים הזמינים צריך לעבור דרך ארוכה וחיבור שמשתמש בקוד צריך להגדיר אותו . בגלל זה רציתי להשתמש באשף שמובנה בwindows דרכו אני כן מצליח להיכנס אבל הוא לא נתפס עליו כל פעם אני תריך להגדיר אותו מחדש. שמעתי על הבעיה העיקרית של תוכנה זו שהיא משתלטת על החיבור האלחוטי ומבטלת את האפשרות להשתמש ב-WZC המובנה בתוך Windows. כל פעם שאני בוחר בהגדרות של ה wireless ב windows את : use windows to configure my wireless network setting. זה עובד לפעם אחת ואחרי ניתוק הוא מתבטל חזרה. אשמח לעזרה תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד - AMD Athlon 64 3000 Socket 939 לוח - ABIT AV8-3RD EYE 939 K8T800 Pro Motherboard כרטיס מסך - ATI 9700 PRO זיכרון - GeiL 512MB (2x256MB) DDR 3200 ULD Ultra Low Latency Memory דיסק קשיח - Western Digital Raptor 36.7GB 10000 rpm Serial ATA HDD מארז Raidmax Sorpio 668 Silver Midi Tower 420W Case איך המפרט הבא האם יש המצלה לשנות משהו חוץ מהכרטיס מסך כי כבר יש לו אותו יש לציין שאין בכוונתי לעשות אוברקלוק
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, צריך מפרט למחשב, אני די חלוד לא התעסקתי בשוק כבר מספר שנים. תקציב מקסימום 3500, אפשר לחסוך ולנסות לקצץ. שימושים: בעיקר למשחקים ולאינטרנט ותוכנות רגילות. ציוד הקפי: ללא מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב, 1.44, בקיצור מה שאני ניסיתי להרכיב. עדיפות לKSP. ללא אוברקלוק מערכת הפעלה שרשומה, עדיף. זהו כל השאר לא קריטי. תודה לכל העוזר! זה מפרט שניסיתי להרכיב, אני לא יודע כמה הוא יעיל וטוב. מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 1 690 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 1 595 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston 2 295 590 כרטיסי מסך ASUS HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDM…
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי עקב מלא בעיות לאחרונה אני מחפש לקנות מחשב חדש .... הגיע הזמן באמת חחחח.... התקציב הוא 2000 שקל.... עדיף לא לחרוג... השימושים הם: אינטרנט,אופיס (יש 2 סטודנטים), סרטים פה ושם..... בקשר למשחקים יש לי XBOX360... אז אין לי כל כך מה לעשות עם משחקים אבל אם יהיה אפשר להריץ משחקים מטופשים חח כמו WORMS.CS. ומשחקים כאלה קטנים יהיה נחמד.... (כנראה שיותקן עליו VISTA), אני מחליף את המחשב כי אני רוצה סוף סוף מחשב שרץ ולא נתקע. אז תתחשבו במעבד ובזכרונות... תודה. חנות לקנייה: KSP. או כל חנות באיזור רמת גן... אפשר גם ראשל"צ ותל אביב אין צורך ב DVD ( יש לי dvd לבן) מסך: Chimei CMV 221D (22inch)
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש נייד לבתי, תיכוניסטית. עיקר השימוש: בבית. גלישה, סרטים וכדומה (דהיינו לא שימושים כבדים כגון משחקים או עיבוד תמונה). עברתי על הפורום לפני ולפנים וכן עיינתי באתרים בחו"ל. בעקרון, מחפש נייד בסך של כ- 3,000 ש"ח (חריגה של 100/150 ש"ח באה בחשבון). חשוב: מקלדת/שימוש נוחים, איכות בניה טובה, אמינות ויחס עלות/תועלת טוב. משקל אינו קריטי. במאמרים בחו"ל נתקלתי ב-lenovo idealpad z570. מקבל ביקורות סבירות/טובות למחירו (למשל:http://laptops-and-notebooks.findthebest.com/l/329/IdeaPad-Z570) מאידך, בארץ לא ראיתי שום התייחסות אליו, גם לא בפורום זה. אשמח לשמוע דעה של מי שמכיר את המחשב, השגות על הבחירה בו, הצעות לבחירות שנראות נכונות/טובות יותר. תודה רבה, אייל
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב לצרכים משרדיים (בעיקר עבודה על word, קצת גלישה באינטרנט). הביצועים לא כל כך קריטיים, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להציג סרטי HD (יש כרטיסי מסך OnBoard שעושים את זה?) אשמח לראות מפרט שמאפשר הצגת סרטי HD ומפרט שלא מאפשר כדי להחליט אם זה שווה את השקעת הכסף. אין לי צורך בציוד היקפי, מסך או כונן אופטי, אבל יש צורך בכונן קשיח. (אני מעריך ש-500GB יתאימו)
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג בכלל, כמה מאות שקלים במקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ועבודה על סביבת .NET א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio 2015 / SQL management studio שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA כגון witcher 3 / shadow of mordor / x com 2 etc... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2000-2500, לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 נראה לי סביר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית, סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תוכנות אופיס למיניהן, מטלב מפעם לפעם. SPSS. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך צורב. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רצוי שקט וקריר. במחיר סביר 7. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 1 fallout 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2048X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש שאתייעץ עימכם בנוגע לרכישת מחשב עבורו, התקציב שלו למטרה זו הוא: 6000 ש"ח אך הוא מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח אם ה"קפיצה" הזו במחיר אכן משפיעה על טיב המחשב שיקבל הוא מתלבט בין ALL IN ONE לבין נייד , חשוב לו שיהיו כמה שפחות כבלים שניתן+ מסך איכותי או אפשרות לחבר לטלויזיה + איכות סאונד גבוהה (פלוס עקרוני- אפשרות לשבת במרחק נורמלי מהמחשב בזמן העבודה) +(במקרה של נייד) מעדיף מקלדת מלאה דרישות שהחבר העלה לפי השאלון סטיקי שלכם: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס (עם כמה שיותר טאבים פתוחים)), משחקים (בינוניים מידי פעם - זאת אומרת שתיהיה אפשרות להריץ אותם אבל זה לא הדבר הכי קריטי שנדרש (רוצה להריץ משחקים לא על הדרישות הכי גבוהות אבל שגם לא יראה כמו מיינקרפ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם LG LS50. לאחרונה התקלקלה לי הסוללה הנוכחית (ככל הנראה 4 תאים). למרות ניסיונות לתקנה ככל הנראה אצרך סוללה חדשה, רציתי לדעת איפה ניתן לרכוש סוללה כזאת שמתאימה, השאלה העיקרית שלי האם ניתן להתאים סוללה של יצרן אחר (לדוגמא IBM) למחשב שלי? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים בתקציב של עד 3500 שח לא כולל מסך תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-