ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מעבד Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Mobility Radeon™ HD 5470 זכרון 4096MB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה (Windows 7 Home Premium (64bit עברית או אנגלית תקשורת כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN Bluetooth כונן אופטי צורב Lightscribe DVD Writer
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
גם אני שובר ת'ראש עם כל ההיצע הזה, למרות שזה היה צריך להיות פשוט... חשוב לי (לפי סדר): 1. ביצועים - מעבד: החל מ-i5. זיכרון: החל מ-4GB, והחל מ-1000MHZ מהירות זיכרון (עדיף 1333). 2. רזולוציה גבוהה יחסית לגודל המסך (1300X700 לסביבות ה-12-13 אינץ', יותר אם המסך יותר גדול). רצוי גם מסך איכותי בכלל, מט אם אפשר. 3. זמן סוללה 3.5 שעות ומעלה, גם אם זה מצריך שדרוג סוללה. חשוב לציין - אם אתם מוצאים לי מסך 15 אינץ' ומעלה עם רזולוציה גבוהה במיוחד אז אפשר להתעלם מהדרישה לזמן סוללה ארוך. לא חשוב: 1. נפח דיסק קשיח. 2. כונן אופטי (אין צורך). 3. כרטיס גרפי (אבל כדאי שיהיה משהו קצת יותר משוכלל מהאינטגרייטד. לא למשחקים.) 4. ת'כלס, כל השאר. האם זה יותר מדי לבקש?! :-\
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
טוב אז די פירטתי מה שאני צריכה אין צורך בציוד היקפי בכלל, והמשחקים שאני צריכה שיעבדו בצורה טובה הם סטייל סימס... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
איך המפרט? מבחינת ביצועים? שווה את המחיר? האם להתקין עליו מערכת 64BIT או 32BIT?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
חשוב שהיה מחשב שקט לא מעוניין באובר קלוקינג המסך שיש לי LG w2261 VP תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP והחיבור החשמל לא מטעין אותו אבל אם אני שם בטרייה טעונה המחשב עובד רגיל במעבדה של hp לקחו 100 שקל על בדיקה ועכשיו הם רוצים 1300 בשביל להחליף לוח אם רק כדי שיוכלו לבדוק מה הבעיה (המחשב עובד אבל ככה שזה פשוט בולשיט) מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה אמינה לתיקון מחשב נייד של HP נ.ב.אני חושב שאת ה-100 שקל של הבדיקה הם לוקחים בשביל השיעור לחיים שהם נותנים לך, אל תקנה HP !!!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
השימוש של המחשב הוא בסלון כמחשב נייח רגיל (לא HTCP) אך מחובר כל הזמן למסך טלוויזיה 32 אינצ'. 1. התקציב המקסימאלי הוא 2,500 עד 2,600 מקסימום. 2. השימושים הצפויים של המחשב הינם אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים (עובד כל הזמן), סרטים (כולל HD), שירים וכו' המחשב לא מיועד לגיימינג כלל. 3. אין צורך במסך, אין צורך ברמקולים, אך יש צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים שיקלטו כמו שצריך קצת מרחוק. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 בין 7 ל- 8. 6. אין כוונה לעשות אוברקלוק כלל. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 7 והרכבת מחשב בחנות. 8. אני מתגורר באזור ירושלים אך הבנתי שיש חנויות שעושות גם משלוח. 9. הבקשות המיוחדות הן: חיבור HDMI למסך (כאמור מחובר לטלוויזיה), אופציה ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קוראים לי פופי ואני רוצה לקנות מחשב נייד- אין לי שום מושג במחשבים.. אני רוצה לקנות מחשב באיזור 2000 ש"ח המטרה היא לבית משהו בסיסי מוזיקה,סרטים,עבודות על ה OFFICE ומשחקים קלים. אני רוצה משהו טוב עם זיכרון גדול ושיחזיק מעמד לטווח הארוך.. בנוסף אני גם שואלת בשביל אחותי הקטנה שהיא כיום בתיכון והיא רוצה למחשב נייח רק מחשב ללא המסך,רמקולים,מקלדת ועכבר. הסכום הוא עד 1,500 גם היא כמוני צריכה משהו בסיסי מוזיקה,סרטים,עבודות על ה OFFICE ומשחקים קלים. אני רוצה משהו טוב עם זיכרון גדול ושיחזיק מעמד לטווח הארוך.. תודה פופי
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים אינטרנט משחקים אופיס SPSS הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר אינטרנט אופיס SPSS הורדות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צריך מסך ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
המחשב נועד לפיתוח מערכות "כבדות" - אפליקציות Web משולבות עם Database. הסביבה העיקרית תהיה Window 7 64bit ועליה יהיו סביבות הפיתוח זללניות בזיכרון (Visual Studio, Eclipse וכו') ויהיו לי עוד 2-3 מכונות וירטואליות שעליהן יפעלו מערכות Linux ו-Windows. צריך מחשב מהיר עם נפח זיכרון גדול וגישה מהירה לדיסקים מכיוון שהמערכות והסביבות פיתוח עולות ויורדות כל הזמן. המחשב יישב אצלי בחדר ככה שצריך שיהיה שקט מאוד. התקציב הוא בערך 6K, לא כולל מסך. המחשב לא מיועד להריץ משחקים או יישומי גרפיקה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
1 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב500 שקל ולא יותר! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג,ובניית שרתים (לא גדולים עם הרבה אנשים,סתם שרתיי משחק כאלה קטנים בין החברים) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:מיועד למשחקים. שיספיק לי בעיה לכמה שנים הקרובות.. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 32 אינץ' FULL HD 1080P * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא ידוע. אבל רוב הסיכויים שקרייסי…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
המחשב ישמש כמחשב ביתי, עבודה משרדית ותכני HD, אין צורך במסך וברמקולים, חשוב שהמחשב יהיה שקט אך לא זה לא קריטי, אין צורך במערכת הפעלה, חשוב שהמחשב ישמש לפחות ל6 שנים הבאות. איזור מגורים מודיעין, תודה
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך כמה יותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר בעזרת SONY VEGAS א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).SONY VEGAS תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כ שבע שנים כי המחשב נימצא ברשותי החלטתי להתקדם, אז הדרישות שלי הן להלן: מערכת מחשב מבוססת AMD (ממש לא מאוכזב מהחברה המחשב שיש לי כרגע הוא AMD ואני מבסוט ממנו לא הייתה לי איתו תקלה פעם אחת בכל השבע שנים) בנוסף איני גיימר רציני אך אשמח שתהיה לי האופציה להתקין משחקים ולהנות מהם עד הסוף. ברשותי מסך 24 אינצ' T240 של סמסונג. אני סטודנט למדעי המחשב שנה שנייה כך שבזמן שאני מתכנת אני מחבר מסך נוסף. לגבי הארד דיסק אין צורך מכיוון שקניתי לא מזמן. מעוניין בכרטיס טלוויזיה בשביל windows media center אשמח לקבל הצעות, אם יש דברים לא ברורים לגבי הצרכים שלי תכול לשאול ואני אענה. תודה רבה, אלדד
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך הערכה של המחשב בפעולה אם הוא שווה האם כדי לי לקנות אותו (לקנות את החלקים הלא משומשים כי המשומשים הם שלי) מטרה משחקים ותוכנות "פנאי" מעבד: I5 650 box לוח אם: ga-p55-ud3l זיכרונות: Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe (משומש) ספק: 550 ג'נרי (משומש) הארד דיסק: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB (משומש) מארז: CM 690 (שלוש מאווררים)
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן אני רוצה רק להחליף את המעבד זיכרון ולוח אם וכל זה עד 1000~ חריגות קטנות ביותר . מיועד לשימוש משרדי בלבד וכל שאר הרכיבים מתאימים ללוח אם(חיבורי SATA). הרכבה לבד. אשמח להמלצות של שילובים של השלושה חשוב שיהיה לטווח ארוך והאם כדאי לחכות קצת שיצאו סדרות חדשות של מעבדים- בסופו של דבר אין לאן למהר המחשב עובד מעולה עם XP אך ווינדוס 7 כבר לא ממש אפשרי עקב זכרון פנימי 512(שבמחיר שלו עדיף לא להשקיע).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מארז 4 יציאות usb קדמיות ספק 500WATT ZUMAX לוח אם INTEL מקורי PETERCOVE מעבד I3 540 INTEL זיכרון 4GB DDR3 KINGSTON 1333 דיסק קשיח 500GB SATA HITACHI צורב DVD LG כרטיס מסך GTS450 GEFORCE 1024MB עלות כוללת לתשלום במזומן 2550 ₪
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
המחשב:ivory.co.il/product.asp?productid=4404&CatCode=1 לעבודות,אינטרנט,משחקים כמו pro 2011,god of war,world of warcrfat,heroes 3,buttlefiled,call of duty,counter strike. תודה כפיר
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן... עד היום היה לי מחשב כזה: ASUS P5B Intel Core 2 Duo E6420 2GB KINGSTON DDR2 667 MANLI GeForce 7950GT 512MB WD 250GB 7200RPM ספק כח כלשהו 480W הוא נדפק. אני מחפש מחשב חדש שיכיל/לא יכיל חלק מהרכיבים של המחשב שברשותי היום כגון זכרונות, כרטיס מסך, הארד דיסק. אני מחפש מחשב שיהיה בעיקר לשימוש של הורדות, צפייה בסרטי HD וממש מעט לגיימינג. מעדיף אחריות ארוכה ככל הניתן. אין צורך בציוד היקפי, צורב או מערכת הפעלה. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט לצרכים האלה: קצת משחקים אבל לא חדשים. משחקי רשת. שכרטיס המסך המובנה שיעבוד באיכות טובה. אולי בעוד שנתיים אני ירצה לקנות כרטיס חדש הכי טוב שיהיה אז אני יוכל לקנות ולהכניס ללוח. AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪487 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪436 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1833 Patriot 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2208 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 ₪253 http://ww…
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב עבור משחקים ואינטרנט. לא מדובר על גיימרים רציניים (בסך הכל אחים שלי) אבל צריך שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית. התקציב הוא בערך 3000 ₪ אפשר פחות ואם צריך אפשר גם קצת יותר. מסך כבר יש אז התקציב אינו כולל מסך. גם מערכת ההפעלה תירכש בנפרד. מוכר מחשבים שפניתי אליו הציע לי את המפרט הבא (אני יודע שהוא לא מספיק מפורט, אבל זה בינתיים מה שהוא נתן): מארז איכותי עם כניסות USB קידמי לוח INTEL G41 מעבד:E5300\5500 דיסק קשיח:320G זכרון פנימי: 4G צורב DVD LG*22 כרטיס מסך G.F 9400 מחיר: 2000 ₪ זה לא נשמע לי מספיק, אבל זו בכלל נקודת פתיחה טובה לשדרוגים? תודה רבה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה מחשב של DELL הדגם VOSTRO 1720 כרגע יש לי עליו XP רציתי לפני שבוע לפרמט אותו ולשדרג אותו ל7 אז החלטתי לפני שאני עושה את זה אני בודק אותו ממש על תוכנה וירטואלית הורדתי VBOX התקנתי עליו 7 והכל עובד חוץ מהכרטיס קול ... ניסיתי להוריד דריברים ללא הצלחה וגם שמתי לב שבדיסק שקיבלתי אין בכלל בדיסק דרייברים שמותאמים ל7 אלה רק לXP ולויסטה . את מה שניסיתי להוריד זה באתר הרישמי של דל! עכשיו מה שאני חושב שזה לא עובד לי בגלל שזה בתוכנה וירטואלית שמותקנת בכלל על XP אבל אני לא יודע ואני די חושש לשדרג ל7 מה לעשות? תודה מראש! עופר רציתי לשאול עוד משהו אז אני דוחף את זה פה איך רואים את ההיסטוריה של האינטרט ב 7 ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעונין לקנות מחשב נייד, ואני מבקש המלצה מחברי הפורום מה כדאי לי. להלן הנקודות שיש לשים לב עליהן: 1. עיניי מתעייפות משימוש ממושך במחשב. איזה מסך יקל עליהן? 2. אינני משתמש בגרפיקה, אלא ביישומי excel ו- access . מה שאומר שאין צורך בחומרה מפוצצת, אבל אין לי כח למשהו זחלני. 3. התקציב הוא עד 3100. אודה לכל מי שיעזור לי ויאיר את עיניי [תרתי משמע]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לפיתוח וקומפילציות כבדות, שמצ'פרות (בתקווה) מקביליות. אני אעבוד גם עם אמולטורים, כמו אמולטור לאנדרואיד. די בטוח שאני גם אעבוד בסביבת ווינדוס במקביל (מכונה וירטואלית). חשבתי על המפרט הלא שלם הבא, חסר פה מארז וקירור שאין לי מושג מה לבחור בהם: מעבדי AMD: Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10270 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 890GPA-UD3H AM3, 890GX, DDR3 1333, ATI HD4290, HDMI, HD Audio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10016 זכרונות: DDR III 1333Mhz 1x4GB Patriot Signature http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10232 זכרונות: DDR III 1333Mhz 1x4GB Patriot Signature http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10232 דיסקים קש…
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למפרט מחשב (ללא ציוד היקפי) חזק לגרפיקה ותלת מימד תוכנות בשימוש MAYA AFTER EFFECT ADOBE CREATIVE SUIT TOON BOOM TVPAINT ועוד תוכנות אנמיצה תודה מראש. תקציב עד 4500 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-