ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים וקצת משחקים (ה- intel hd 3000 שבסנדי ברידג' מספיק בהחלט) גודל המסך? 15.6" משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך, לא קריטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB3 , HDMi בלוטות? רצוי גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות נוספות: תאורת מקשים ומסך מט בחשיבות גבוהה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום אז נעים מאוד לעיניין: אני צריך לקנות מחשב בתקציב של כ5000 שח, אני קונה ישירות מספק במחירי עלות + מעמ. 1. מה התקציב? 5000 שח. 2. מטרות המחשב? עבודה ומישחקים (אני לא גיימר- לא צריך שהמישחקים הכי חדשים יפעלו ב1200X1600 עם 50 פריימים לשנייה, מספיק שירוצו על המחשב ויראו סביר). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן - מקלדת ועכבר (חשוב לי שיהיו טובים ועמידים), ואם נשאר תקציב אז גם רמקולים טובים לסראונד. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן- יש לי HD IDE 120GB, אז מקום זה לא בעיה אבל כדי שיהיו ביצועים נורמליים אני צריך HD קטן ומהיר, לא צריך מסך, לא צריך כונן דיסקטים, לא צריך סאונד מטורף, כל 5.1 ערוצים שמקבלים עם הלוח אם יספיק לדעתי. 5. הא…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב עיצוב, וזקוק למחשב נייד שיוכל לתפקד טוב עם תוכנות עיצוב ועריכה. הייתי מעדיף משהו שיהיה מעט מעל דרישות המינימום. בהתאם לחוקים, מצורפות תשובות לשאלון. תודה! 1. תקציב מירבי 6000, מעדיף שלא לחרוג מזה 2. עריכה גרפית, עיצוב בתלת מימד (Photoshop, Illustrator, Blender) 3. אשמח להמלצות על מקלדת, עכבר, עמדת עגינה ומסך 4. - 5. אין חשיבות לרעש שהמחשב עלול לעשות 6. אין הגבלה או העדפה לגבי גודל המחשב ומשקלו 7. אין צורך במערכת הפעלה או חבילת תוכנות 8. איזור חולון (ראשל"צ-ת"א) 9. מתכנן לרכוש בחודש הקרוב 10. אין בקשות מיוחדות 11. המחשב ייחובר לעמדת עגינה, וממנה למסך
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בניתי את המפרט המצורף מ- IQPC. המחשב מיועד לתכנות,אינטרנט,מוסיקה (האזנה , לא עריכה). לא מיועד למשחקים , לא מתכנן OC. לא זקוק לציוד היקפי. שאלות: 1.האם להסתפק בזכרון של 1G?יורגש הבדל מול ה2G?(ה2G לא יקר -933 ש"ח) 2.חשוב לי שהמחשב יהיה שקט - האם להוסיף קירור למעבד -(ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO)? 3.איך המסך? 4.איך המפרט בכללי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק מפרט למחשב בתקציב של 3.5K-3.8K , בשביל משחקים כבדים (ut3, crysis, gears of war....), ללא ציוד היקפי. צריך בנוסף צורב DVD פשוט, ושהמחשב יהיה די שקט (לא הכרחי יותר מדי). הערה: אני מאוד רוצה 8800GT 512mb PCIe אז אני מעדיף מפרט שיצמצם את בקבוק הצוואר עד כמה שניתן עם התקציב הזה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/GC7XJ52C40HHVF9CNLD2 היי חושב לקנות מחשב תקציב: תקציב עד 9000 חריגה של 1000 שקל ייעוד המחשב: המחשב מיועד למשחקים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הסר כמות. מוצרים סה"כ LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro אספקה מיידית 596 ש"ח AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN 409 ש"ח OCZ DDR 256MB PC2700 333MHZ 465 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 732 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 539 ש"ח 3R SYSTEM NEON Light Silver אספקה מיידית 278 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 51 ש"ח 17 CTX PR705F WEGA TRINITRON 1,230 ש"ח Creative Inspire 4400 4.1 527 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 75 ש"ח Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 35 ש"ח Lite on x 52 OEM 148 ש"ח סה"כ 5,085 ש"ח …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה רציתי להתייעץ לפני שאני עשה משהו שיהרוס לי את המחשב מדובר כמובן במחשב נייד אני רוצה לנקות אותו מבפנים רק את המאורר בעזרת פחית אויר דחוס השאלה היא אם זה לא יגרום להרס כלשהו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם נראה שקשיח של 160 ג'יגה לא כזה מספיק לי (ואני משתמש בנייד שלי בדיוק יומיים), ואני חושב לקנות אחד גדול יותר. איפה אפשר למצוא בזול, האם מסובך להוסיף ל-Lenovo S12 או במידה ויש רק מקום אחד להוסיף, אולי שווה בכלל לקנות קשיח חיצוני ונייד?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
Antec P193 GSkill 8 GB E8400 Radeon 4870 1gb הארדיסקים אני לא מוכר אני הערכתי בסביבות 1500 -2000 , דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . המחשב שלי כבר דיי גרוטאה , ואני צריך עזרה בהרכבת מחשב חדש . התקציב שלי הוא 3000 ש"ח , המחיר הזה לא כולל עכבר , מקלדת , מסך , רמקולים . המחשב מיועד בעיקר לשימוש בייתי, אינטרנט , סרטים. אך צריך להתאים למשחקים ברמה סבירה (יש לי מסך מחשב 24 אינצ') מס' דגשים שיש לי זה: מארז טוב , אוורור ושקט , כרטיס קול איכותי - אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים 5.1 , מעבד אם התקציב מאפשר שיהיה QWAD. תודה רבה!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מטרות המחשב? בעיקר משחקים גודל המסך? 15.6 משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB כונן CD/DVD? צורב? עדיף צוורב DVD כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, אבל זה לא קריטי המחשב בעיקר למשחקים - דברים בסגנון 2 Team Fortress, לא כבדים יותר מזה. לא חשובה הרצה של כמה משימות במקביל, יותר חשוב ביצועים במשחקים - הכל כמובן בגבולות התקציב. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, תכנות, MATLAB וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15 ומעלה. מעדיף מבריק, לא חובה. * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת נוחה ומאורת. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD של 128GB יספיק, אבל עדיף 256GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. יש אפשרות לקנות באילת. אשמח מאוד להמלצות. שאלה - אני בטוח שחנויות מאפשרות לשנות את הכונן HDD ל-SDD בעבור תשלום מסויים. כמה זה עולה …
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי נושא על מחשב נייד ב3500 שקל נכון להיום התקציב עלה ל4600 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. חשובה מאוד אחריות של לפחות שנתיים ומעלה. השימושים במחשב הנייד הם צפיה בסרטים באיכות FULL HD , עבודה משרדית, גלישה וגיימינג . 1) התקציב עלה לכן חשבתי על נייד חדש לחבר מה אתם אומרים עליו או איזה חלופה אתם מציעים במחיר דומה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15822 2)תחנת העגינה פועל בעזרת הכרטיס במחשב הנייד או שהיא פועל על כרטיס פנימי שנמצא בה ? http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=211&salenum= 3)תחנת העגינה טוענת את המחשב בזמן שהוא מחובר אליה גם בזמן שהוא פועל? 4)אין סכנה לחבר מחשב נייד לתחנת עגינה לזמן רב ואיך תחנת עגינה יכולה להיות אוניברסלית ארי כל מחשב נייד צור…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלוםם אני מעוניין במחשב למשחקים של אינטל יצרתי מפרט אך הוא יותר מידי יקר בשבלי כי אני צריך את שאר הכסף למודניג אני לא יודע איזה ספק כח אני צריך אני צריך צורב שהוא הכי זול ושיעבוד מהר כרטיס מסך [9600] טוב 2G זיכרונות הכי זול כרטיס קשיח הכי זול אבל שיעשה את העבודה שלו 250G צריך מעבד 4 ליבות של INTL ולוח אם סבבה אתם יודעים מה שחסר תוסיפו ותורידו מה שלא צריך אני צריך את המפרט הטוב והזול ביותרר זה המפרט שיצרתי תערכו בו בבקשה את השינוים: Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping) ש"ח 1200 ניראלי Thermaltake MAX ORB 207 ש"ח Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 460 בערך Transcend 2GB (2x1GB) DD…
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אבטחת מידע קורא טביעות אצבע מובנה אחריות 12 חודשים (בינ"ל) אמצעי הצבעה Touchpad דגם יצרן 0769-BZG דיסק קשיח 120GB SATA זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD+/-RW מהירות המעבד 1.6Ghz מותג ®Lenovo מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T2330 מעבד גרפי NVIDIA GeForce Go 7300 256MB מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista Home Premium משקל 2.8 ק"ג סוג המעבד Dual Core סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג 15.4" WXGA TFT 1280x800 Vibrant View שונות קורא כרטיסי זכרון מובנה תקשורת 10/100Mbps LAN Ethernet controller תקשורת אלחוטית 802.11a/b/g + Bluetooth המחשב עולה 3800 אני רוצה לדעת אם שווה תמחיר ובכלל כמה שיותר פרטים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד בן 4 שנים,זמן הסוללה התקצר משמעותית לאחרונה עד לכדי דקות בודדות. בזמן טעינה הסוללה מקבלת חיווי טעינה ומגיעה ל100%,אבל לא מחזיקה לבד. רכשתי סוללה חדשה אבל המחשב לא זיהה אותה,וכמובן גם לא התבצעה טעינה. בחנות החליפו את הסוללה לסוללה דומה ושוב המחשב לא זיהה אותה וכנ"ל לגבי הטעינה. הפנו אותי למעבדה שבדקה את הסוללה המקורית וטענו שהיא תקינה ייחסית לגילה ואמורה לאפשר עבודה תקינה אלה שהבעיה היא כניראה בזיהוי של הלוח לגבי רמת הטעינה של הסוללה ! האם מישהו מכיר את הבעיה ? תודה אריק
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב עם אפשרות לגיימינג חשוב שיהיה לפחות 4 גיגה ראם ומסך בגודל סטנדרטי , וכמובן כרטיס מסך נחמד שיריץ כמה משחקים. זמן סוללה - אם יש יתרון בוהק בין הדגמים אשמח לדעת. התקציב הוא עד 2500 עם חריגה של עד 500 אם זה מצדיק. אשמח להמלצות, במידה וקייםת בחירה יותר משתלמת, או עזרה בהתלבטות . אני מצאתי שני מחשבים שמציעים כרטיס מסך חזק שמספיק בשבילי, מחשב מספר 1 אינטל : http://www.ivory.co.il/HP_G6-1250SJ_A1Q00EA.html מחשב מספר 2 AMD: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9204 איזה מעבד יותר טוב מהם? בקשר לכרטיס מסך, הבנתי שבAMD הוא בכמה רמות יותר טוב, איזה מהם עדיף, או שבכלל משהו אחר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כרגע אני עם מסך '22 לוח האם נבחר בגלל שלDS4 אין עדכוני ביוס וניראה שגיגבייט זנחו אותו משומה אני מתכנן להתחיל עם OC בעדינות וגם מתוכנן CF עתידי פשוט נגמר כרגע התקציב ! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ₪861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS5 ₪1214 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39401 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ₪279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM ₪427 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996557 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ₪1390 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG …
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
השימושים הם אופיס, מוזיקה, גלישה - ותו לא - לתלמידת תיכון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטען נקרע איך אני פותח תקופסא בלי לשבור אותה? כאילו השנאי מתח איך אני פותח אני רוצה לעשות תהלחמה כאילו הכל בפנים מסומן בצבעים רק מה שנישאר זה לפתוח את זה. אשמח לעזרה בנושא הזה אם משהוא כבר פתח ויודע איך לעשות את זה בלי לרסק אותו עם פטיש 5 קילו(:.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים חדשים וגם למשחקים החדישים שיצאו בעתיד עם מסך מקלדת ועכבר רגילים בלי צורב עם כונן DVD תודה
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי עם דגש על: אינטרנט,תוכנות משרדיות,מוזיקה וסרטים. התקציב שלי הוא עד 2,000 ש"ח (ללא ציוד הקפי). ראיתי באתר של אייבורי הצעה מעניינת ב - 1,645 ש"ח רציתי לשמוע את דעתכם על ההצעה. להלן המפרט המוצע: מעבד - Intel® Core™ 2 Duo E7500 2.93GHz לוח אם - לוח Asus דגם P5QPL-AM צ'יפסט G41 (לא G31) או לוח MSI דגם G41M4-F צ'יפסט G41 (לא G31) דיסק קשיח - Western Digital 500GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Caviar Blue זכרון - Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כונן אופטי / קורא כרטיסי זכרון - צורב LG / Samsung SATA DVD , מהירות צריבה מקסימלית X22 או צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24.תוספת לקורא כרטיסי זכרון בחיבור USB 2.0ו- 29…
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. תודה לחברי הפורום ממנו קראתי ולמדתי המון בעת האחרונה וכן גיבשתי דעה לגבי מה אני רוצה. המחשב הנוכחי לא מספק והגיע הזמן לשדרג אחרי 7 שנים(כן כן p4 1.5 ... :-[)שימושי הם בעיקר גלישה באינטרנט צפייה בסרטים שחלק מהם hd וממש מקרטעים,ושימוש בהדבקות תרגום ועריכת וידאו. לגבי חלק מהדברים גיבשתי דעה ולגבי השאר אני פתוח להצעות התקציב גמיש כמו בכותרת ולא כולל מסך. 1.מעבד -די נעול בכיוון q9550 בגלל ריבוי הליבות והשימוש התכוף בתוכנת winrar במקביל לגלישה,או בעריכת סרטים. 2.כרטיס מסך-מכיוון שמימי לא שיחקתי במשחק מחשב חשוב לי שלא יקרטע לי בצפייה בסרטי hd, לכן מהמלצות בפורום פה אני נוטה ל 9800-geforce באם יש הצעות אחרות עד לתקציב של 850 ש"ח אשמח לשמוע. הסגות: *חשוב לי שלוח האם יהיה תוא…
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4K ללא חריגה לצערי (רצוי באזור השלוש וחצי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), גיימינג קל לילד בן 13 ועריכה קלה בוידאו, acrobat,photoshop, premiere ורמת עבודה של FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא,תודה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא,תודה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה בכלל, רצוי מה שזול יותר. 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-