עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dor88,

שלום לכולם, אמא שלי מחפשת מחשב בסיסי שישמש אותה לצרכים בסיסים ביותר כגון: - גלישה באינטרנט. - כתיבת מיילים. - קצת עבודה עם אופיס. - שימוש במסנג'ר. התקציב הוא 3000 +- ואני מתלבט בין שני מחשבים: 1. הלנובו 3000 N200 שהיתרון שלו הוא המחיר האטרקטיבי (2720 ש"ח) והחסרונות שלו זה האחריות (שנה אחת) והזיכרון הפנימי (1 ג'יגה). http://ivory.co.il/product.asp?productid=1028&CatCode=315 2. הדל Inspiron 1525 שהיתרון שלו זה האחריות (3 שנים) והמפרט המעולה והחסרון שלו זה המחיר (3365) שקצת חורג מהתקציב. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm רציתי לדעת איזה מחשב כדאי יותר או אם יש מחשב אחר שכדאי בתקציב כזה. האם שווה להוסיף לתקציב עוד 300 שקל ולקחת את ה DELL? או …

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  2. שלום, אני בדרך לרכוש מחשב, כנראה dell inspiron 1525, מעבד t8100 ו-3GB זכרון. מגיע עם כ.מסך intel gmax3100. מישהו יודע האם מחשב כזה יתפקד טוב עם vista ו-matlab יחד? או אולי עדיף להשאר עם XP? שאלה נוספת, לגבי כרטיס המסך. שמעתי הרבה אנשים שלא ממליצים את ה- gmax3100. השימוש העקרי יהיה matlab וסרטים, פה ושם משחקים, אבל לא משהו מיוחד (אני לא גיימר, סתם סטודנט). תודה.

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  3. היי אני רוצה לקנות מחשב שיסחוב משחקים ( לא ממש כבדים אבל גם לא קלים ) הכנתי מפרט של כל החלקים ופשוט אני צריך עזרה אם המחשב יסחוב את המשחקים או לא ??

4. Started by Lidor Abu,

* מטרות המחשב? משחקים ולימודים( תלמיד תיכון) * גודל המסך?כמה שיותר גדול האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אלחוטי * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עד 10 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 1 TB * כונן אופטי? כן כולל צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? מעבד לא מסדרת U

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by menyd1,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיריץ לי fifa 15 בצורה חלקה וגם עריכה של סרטונים ווידאו 4K (לא צריך שהמסך יהיה 4K) משהו כמו מעבד i5 טוב דור 4 כרטיס מסך משופר זיכרון 6-8GB 15"LED FULL HD תקציב עד 3000₪

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

יש לי DV6000 של HP ואני רוצה כרטיס מסך עם אפשרות HD הסיבה העיקרית היא כדי שאני אוכל לחבר את הלאפטופ לטלוויזיה ושיהיה לי אפשרות FULLSCREEN, דבר שאני לא יכול לעשות כרגע כי הטלוויזיה לא תומכת ברזולוציה הרצויה בחיבור VGA על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? כמובן שלא צריך משהו HIGH-END... שתהיה טכנולוגיה סבירה שתענה לצרכים תודה

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by Shasoosh,

בניתי לחבר את המפרט הזה: ב KSP כבר לא מוכרים את הלוח אם הזה וגם לא את המארז, רציתי לקבל המלצות על מארז אחר ולוח אם חלופי שכולל בתוכו כרטיס מסך Ob תודה

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by tidan31,

http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=80DU00BTIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים על המחשב הזה?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by sabach,

דעה- מה אתם אומרים על NOTE BOOK PC הזה? מבוסס XP ולא לינוקס.. צרכים ? אינטרנט- WORD- סרטים- מוסיקה לא חושב שאני אתקין עליו תוכנות לעריכת מוסיקה/ להקליט עליו הופעות חיות. ולא לשחק איתו איזה ביו שוק או COD4. היתי גם שמח לדעת איפה הוא עומד ביחס למחשב הכי חדש שיש בשוק היום. בשביל לדעת כמה הוא מפגר מאחורנית.. תודה [br]פורסם בתאריך: 24.02.2008 בשעה 00:49:47 http://www.businessmobileasia.com/products/notebooks/0,39062102,42161375p,00.htmזה לינק עם ספציפיקציות [br]פורסם בתאריך: 24.02.2008 בשעה 00:59:36 עוד לינקhttp://cgi.cafr.ebay.ca/ASUS-EEE-PC-4G-WHITE-7-0-900MHz-4GB-512MB-WiFi-WEBCAM_W0QQitemZ360023247332QQihZ023QQcategoryZ114205QQcmdZViewItem

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  10. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אפשרי מזומן ואפשרי אשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- היות ואני קונה אותו לקראת האונ' אני מניחה שאשתמש הרבה ב office, באינטרנט, אני ארצה לצפות בו בסרטים ומתכוונת להשקיע במסך שטוח גדול מספיק (חשבתי בסביבות ה-22/24 אינצ'- אני רוצה למקם אותו ככה שאני אוכל לראות סרטים בכיף יחסית מהמיטה), הגיוני שגם הורדות, ואני וחברה שלי כבר מפנטזות על איך שנשחק לנו ביחד בדיאבלו ברשת..אני לא חושבת שאני אתקין עליו משחקים כבדים, ולא מבינה בזה מספיק בשביל לדעת איזה משחק כבד וכמה…

• 15 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by amir1990,

שלום אני חדש {מנהלים מצטער אם הכותרת לא טובה} יש לי כרגע מחשב שמפרטו : pentium ® 4 cpu 2.80 GHz 1 GB של ram msi ms - starforce geforce fx 5200 לא משולב כרטיס קול ורשת משובלים 160 GB SATE השאלה שעולה לי בראש אם אני יכול להביא מחשב יותר טוב מזה ב2000 שקל והאם חשוב CORE 2 DUE אני יודע שזה מוגזם אבל אם אני קונה מחשב אני מצפה שויסטה יפעל כאילו זה XP ושמחקים חדשים יפעלו ולא רק משחקים שיוצאים השנה אלא לעוד שנה שנתיים תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  12. מה דעתכם על המפרט הבא, מיועד למשחקים במסגרת תקציב בינונית : CPU: INTEL P4 2.6 HT 800mhz MEMORY: SAMSUNG 512MB 400mhz MOTHERBOARD : GIGABYTE- 8IPE100MK HARDDISK: WD 120GB S-ATA 7200 CASE: AOPEN H600B W/WINDOW+POWER SUPPLY 350W CD-RW: LITE-ON 52X32X52 BLACK I/O: MICROSOFT KEYBOARD+OPTICAL MOUSE VIDEO: SAPPHIRE 9600XT PRO2 256MB או HERCULES 9600 PROPHET 256MB הבעיה שלי היא בין הכרטיסי מסך, מצד אחד לא רוצה לקנות כרטיס כל שנה מצד שני אין לי תקציב בלתי מוגבל. אני גם לא מתכוון להיכנס ל overclocking אז לא מאמין שיש צורך להשקיע בקירור מיוחד.

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  13. החלטתי להקשיב למומחים פה ולבקש את עזרתכם בבניה... אז... כנראה שאני צריך הכל שזה כולל: לוח - תמליצו מעבד - תמליצו זיכרון - הבנתי שיש היום בשוק תכנולגיה של DDR2 הרדיסק - עד 250 כרטיס מסך - בין הטובים צורב די וי די (דו שיכבתי או איך שלא קורים לזה, בקיצר שיצרוב לי עד 8.5 G) וזהו נראה לי... ציוד הקפי יש לי אם אפשר פחות מ-6000 ש"ח זה יעזור לי מאוד מארז זה לא משנה נכון? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  14. שלום לכולם, חבר מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים: מוזיקה, אינטרט, משחקים בצורה סבירה פלוס נגיד. הדרישות הקריטיות הן: שיוכל להריץ הרבה דברים במקביל (מוזיקה אינטרנט, מסנג'ר ועוד..), כך שלדעתי יש צורך לשים 4 ג'יגה זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה). העדפה למחשב מבוסס אינטל (i3 נראה לי הוא במסגרת מחיר), 500 גי'גה הארד דיסק לפחות (עדיף טרה), שהלוח אם יתמוך Usb 3 אם אפשר. ועוד סוגיה אחרונה, מסך המחשב שלו כרגע מחובר לממיר של יס עם hdmi, הוא רוצה להשתמש במסך גם למחשב וגם לטלויזיה בו זמנית. אז לא יודע אם זה אפשרי או איך, אבל אם זה תלוי כרטיס מסך אז צריך שהכרטיס מסך יתמוך באופציה (אם זה לא אז אשמח להסבר איך עושים את זה , מפצל hdmi או מה שלא יהיה הפתרון ). במאמר מוסגר, במידה ומחשב מבו…

15. :s05: התקנתי winxp prof ואת כל הדרייברים מהאתר של לנובו אבל אני לא עובד לי כלום! מישהו??? בתודה מראש יובל

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  16. התקרה היא סביבות 7000. קודם כל: מסך 19" איכותי, חשבתי על viewsonic vx922. (זה כבר 2000 שקל ) המלצה לפני הכל: לקרוא את המפרט הנוכחי שלי, אני הולך לערבב חלקים ממנו במחשב החדש ולהיפך. פרטים בהמשך. הבסיס לקניה הוא: 6300 או 6400 עם 4mb של cache, יש לי אפשרות להשיג את ה 6400 במחיר של הגירסה עם ה 2mb. האם ה 4mb יתנו לי יתרון כלשהו על ה 2mb ומצדיקים את ההבדל בין ה6300 ל 6400? אם אפשר לדחוף פנימה 6600, מה טוב, יותר OC לוח איכותי, עדיין מתלבט מאוד בין ה P5B ל GB טוב או ABIT. הוצאתי את ה 680i מהרשימה בגלל בעיות BIOS קשות. עוד רעיונות ללוחות ל OC? זכרונות - אם שואלים אותי על DDR אני יודע מעולה סוגי צ'יפים ומבין, ב DDR2 אני חסר ידע לגמרי ???. ראיתי יותר מדי סוגים ויותר…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by Gal Morgenstern,

שלום ותודה מראש, אני לא מבין גדול ולכן הפרמטרים שלי יחסית בסיסיים. תקציב: 8000-11000 ישמש לטובת הרצת קוד בסיבוכיות גבוהה (בעיקר בתוכנת מטלב) קריאה (בעיקר בפורמטי PDF) כתיבה (בעזרת תוכנת LATEX). שימוש לפנאי - מוזיקה, יוטיוב וכדומה לא נועד למשחקים. מטרות: מחשב מהיר וחזק עם מינימום תקלות. מחשב קל ונוח לנשיאה (בסדר גודל של 13 אינץ) נוחות הפעלה גבוהה זמן עבודה ממושך (בטריה) תודה מראש לעונים נ.ב - אני חשבתי מראש על apple macbook pro אבל מצד שני אף פעם לא היה לי mac.

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  18. לא חשוב טאצ' כמה שיותר קל להשתדל לחסוך, אבל אפשר להגיע עד שלוש אלף סוללה גדולה - יתרון מסך מט - יתרון שוטו תודה

19. Started by scheinerman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר - לפטופ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים ופוטושופ וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גדול מסך באזור ה15 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5-6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K וקצת אפטר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל מבחינת חומרת המחשב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא הכי קריטי - חשוב יותר שיהיה קירור טוב וזרימת אוויר לביצועים מקסימלים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…

21. Started by taikaish,

אהלן. הייתי שמח לקבל המלצות לניידים עם הדגשים הבאים: 13-15" משקל חשוב מאוד. כמה שיותר קל ומקסימום 1.8-1.9. מחשב חזק שיריץ בקלות תוכנות גרפיות (וכמה במקביל), ואפילו קצת משחקים בסיסיים (לא מצפה ליותר מדי, רק שירוץ חלק). לא יודע אם רלוונטי למחשבים בקטגוריה אבל חשוב שהמחשב לא יתחמם מדי (לפחות בעבודה רגילה) תקציב 5-7. הכיוון כרגע (ואשמח להצעות נוספות) הוא: ZENBOOK - שנראה יותר טוב VIVOBOOK - היתרון הוא windows 8 והtouch שאני לא בטוח כמה יהיה שימושי. תודה מראש לעוזרים! תאי

22. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מטרת המחשב העיקרים היא לפרנסה מעבודות עיצוב פוטושופ, CINEMA 4D וכד'. * גודל המסך?15/17 לא קריטי אם זה יהיה 15. * משקל רצוי?לא הכי אכפת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מספיק שעתיים-שלוש,אני עובד לרוב עם נקודת חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו)HDMI USB3.0. * בלוטות?יש צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח (HDD, SSD], או שילוב - דורש mSata) כונן של HDD,כי ה-SSD יקרים ולא מוצדקים כרגע, מינימום 750GB. * כונן CD/DVD? צורב?צורב DVD.בעדיפות לכונן בלו ריי. * כונן Blura…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  23. מה אתם אומרים על המפרט הזה? בניתי אותו לאבא שלי שחייב לשדרג וכרגע לא רוצה להשקיע, ואני מוסיף לו רכיבים שכבר יש לי בבית כדי להפחית במחיר, הוא מיועד לצורכי עבודה גראפית ולהחליף P4-3000 על 1G זכרון DDR400 , אז שיפור זה בטוח יהיה Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח Intel P55 WHITESBURG BLKDP55WB LGA 1156 485 ש"ח G.Skill 4GB Kit DDR3 PC3-10600 1333MHZ 7-7-7-18 F3-10600CL7D-4GBPI 400 ש"ח Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM 146 ש"ח ANTEC NSK6580B Super Mid Tower Case 430Watt 540 ש"ח סה"כ 2,661 ש"ח + 2x80G sata2 HD +geforce 8800GTS 640mb המחשב לא אמור להציע פתרון מושלם - הוא אמור להציע בסיס טוב שממנו אפשר…

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  24. הרעיון בגדול הוא לחבר את המחשב הנייד למחשב הנייח כך שמסך המחשב הנייד ישמש כתצוגה בשליטת המחשב הנייח אפשרי?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by -m..l-,

היי, קניתי השבוע את המחשב הזה : http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X450LD/ וקניתי את הזיכרון הזה https://ksp.co.il/?uin=15706\ על מנת להרחיב ל8GB אבל! וינדוס 8 לא מזהה את ההרחבה של הזיכרון ורושם שיש רק 4 זמינים. אני על 64bit, נכנסתי לביוס ולא מצאתי משהו שיכול לעזור שם ואני נמצא על ה firmware הכי חדש לביוס. האם התקלה מוכרת למישהו והוא מכיר פתרון? אייסוס ישראל התנערו מאחריות ואמרו שברגע שמוסיפים ראם הם לא אחראים והאחריות תקפה רק אם אני אוציא את הראם... נפלא. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.