ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הייתי היום ב FOXPC והרכבתי עם המוכר מפרט.. מה אתם אומרים? מחר אני רוצה להזמין: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta ¤899 לוח אם: Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset ¤639 כרטיס מסך: Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1320 דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS ¤339 צורב DVD: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 זיכרון: Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤405 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤480 ספק כוח: SeaSonic M12II 500W Cabel Management A.PFC PSU ¤499 עכבר: Logitech G5 New Version ¤190 מסך: מסך מחשב Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms ¤1015 מערכת הפעלה: Microsoft OEM Vista …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מאיביי IBM X40 \X60 אחד מהסדרות האלה הX40 בשנתיים בשוק ואפשר לרכוש אחד מתצוגה בסביבות ה 250 דולר X60 אפשר למצוא באזור ה 400\450 דולר האם הכלל משתלם לקחת מחשב נייד שכבר בשוק כול כך הרבה זמן ? יש אלטרנטיבות אחרות למחשבים יותר חדשים בשוק ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, לאחר הרבה התייעצויות בפורום הנהדר הזה, מחר מגיע הרגע הגדול ואני מזמין את המחשב. אם למישהו יש הערות או דברים שלדעתו צריך לשפר, זה הזמן והמקום כי אחר כך כבר מאוחר מידי. כמה שאלות אחרונות שיש לי: 1. המסך טוב? 2. יש כרטיס קול מובנה בתוך הלוח אם? 3. הזיכרון זה 2 סטוקים של 512 או סטוק אחד של ג'יגה? 4. הספק כוח שנמצא במארז יספיק לתחזק טוב את כל המערכת? מעבד: AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU לוח אם: Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard זכרונות: Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory כרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card כונן דיסק: Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5` FDD צורב: LG GSA-H…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להפיק את המיטב מהתקציב שלי למחשב נייד בסיסי. מהו המחשב הטוב ביותר שניתן למצוא כיום ב-KSP בתקציב הזה? אין דרישות מיוחדת מלבד מסך 15.6 וחובה שיהיה כונן DVD תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סליחה אם אני הופך למטרידן עם השאלות הללו, אבל אני לא מוכן לקנות מחשב נייד לפני שאני מתייעץ איתכם: כל הנתונים זהים, כאשר ההבדל היחידי בין שני הלפטופים שאני מתלבט בינהם, הוא המעבד: מצד אחד - core i7-720QM 1.6Ghz מצד שני - Core i5-450M 2.4Ghz תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. crysis, far cry 2, mw2 ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1920 * 1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פה אני ארחיב, המחשב אמור לשמש אותי לשלוש עד ארבע שנים ולכן, יש אפשרות לחרוג במידה והדבר יהיה נחוץ על מנת לשמור שהמחשב יריץ משחקים יפה גם בעוד שלוש ארבע שנים ויש הבדל מהותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר FPS: COD, Crysis, Fallout, assisan creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קורא כאן לא מעט. והפעם החלטתי להצטרף. הזמנתי מארה"ב X200 Tablet לצורך לימודים, למען האמת בלא מעט חשש (החלטה שהייתה צריכה להתקבל מהר) מהנוחיות של המחשב. ואני פונה בשאלה על עד כמה הוא שימושי בפועל אני בטוח שהוא חזק ו"מגניב" ויודע להריץ וורד... הישום של הTABLET, נוח?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני לא מבין בהרכבת מפרטי מחשב והייתי מבקש את עצתכם. 1. תקציב : 3000 ש"ח לערך. 2. מטרות : שימוש משרדי , צפייה בסרטים , אינטרנט , שימוש בתוכנות אופיס. 3. ציוד היקפי : זקוק למסך , רמקולים , מקלדת ועכבר - האם יש משהו נוסף ששכחתי ? 4.זקוק גם לצורב dvd . האם הכרחי לקנות כרטיס מסך וכרטיס קול או שלמטרותיי לוח האם יספיק ? 5. מעדיף מעבד אינטל 6. לא מבין לגבי הקירור - אשמח לשמוע לגבי הנושא 7.זקוק למערכת הפעלה חוקית - מה אתם ממליצים xp או ויסטה ? וכן להרכבת המחשב כולל התקנת מערכת במעבדה. 8. לא יודע לגבי oc . 9. האם צריך לקנות מערכת אל פסק ? 10. איזה ספק כוח מומלץ לקנות ? האם תוכו לחוות את דעתכם לגבי המפרטים האלו : 1. מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני מנסה לשדרג את המחשב לשימוש בעיקר עבור סרטים HD,אינטרנט ושימוש משרדי. אני מתכנן לקנותת מסך 24 של DELL,כך שהמערכת שיש לי עכשיו לא תעמוד בנטל. זה המפרט שיש לי - Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b) Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (20 x 100) Motherboard Name MSI 845E Max (MS-6566E) (6 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DIMM) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845E System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (10/21/02) Display Video Adapter 3DForce4-MX440 Series, NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 440 Monitor AO…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אנא עזרו לי בבניית מפרט למחשב בתקציב עד4.5k -5k .5 כולל מסך. ליישומים של משחקים ,ומדיה,ואופיס רב תכליתי. אני כבר השתגעתי מרוב הצעות אנא נסו לפקס אותי יש לי מספר שאלות 1- מעבד האם עדיף dual core pD3.4G OR CONROE E6300 2- ראיתי בהצעות מחיר ב kps לוח אם AS ROCK?מבית ASUS מישהוא שמע על הלוח המלצות. 3- על איזה רכיבים מבחינתכם לא להתפשר על האיכות אנא דרגו לי את החשיבות 4- האם יש בטענה שמערכת הפעלה חוקית גורמת לפחות נזקים? תודה על עזרתכם האדיבה אני חייב לרכוש בימים אלו מחשב אנא עזרתכם המהירה וכל טוב לכם.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
INTEL FOXCONN H55X INTEL Core i3 530 2GB DDR3 1333MHz 500GB SATA2 16mb DVDRW 1000+FW 8.1chanel/HDMI/DVI INTEL X4500 Thermaltake LanBox המחשב הזה יספיק כדי לנגן תכני 1080P? אין לו כונן בלוריי, אבל קבצים בFHD יעבדו כמו שצריך? או שיש צורך בכרטיס מסך חיצוני?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי 3.5 שנים, הגיע זמני לקנות מחשב חדש. הוא מיועד בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. אני מריץ על Windows 7, עם מסך ברזולוציה טבעית של 1680 על 1050. עוד פרטים: * לא חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט (זה עדיין נחמד), ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוק, אבל עדיין הייתי רוצה קירור קצת יותר נורמלי למעבד - במחשב האחרון שלי היה לי Thermaltake V1, והייתי מאוד מרוצה ממנו. הייתי שמח לקנות קירור בערך באותה הרמה. * אין לי העדפה לחנות ספציפית. היתה לי התנסות מאוד חיובית עם tms, אבל זה לא קריטי. אם יש לכם המלצה לחנות אחרת, תצעקו. * אם לסמוך על נסיון העבר, יש סיכוי מכובד שאני לא אשדרג את המחשב בכלל עד שאני אחליף אותו, 4 שנים מאוחר יותר. * לצורך לכידת תמונות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב נייד למטרת לימודים, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ועיצוב תעשייתי. מטרת המחשב היא לימודים, סרטים, קצת גיימיניג וגרפיקה. אני יודע שמק הוא פיתרון אידאלי בשבילי אבל אני מתכוון לקנות מק בעתיד. שני מחשבים שתפסו לי את העיין בסביבת התקציב שעומד לרשותי (עד 4500 עדיף פחות) הם Samsung NP350V5C-S06IL http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=835853hp envy 6 1201 http://www8.hp.com/il/he/products/laptops/product-detail.html?oid=5351065 ההבדל ביניהם הוא שהסמסונג יותר חזק מבחינת מעבד אך אין בו את כונן הssd שלפי הבנתי משפר את הביצועיים. דבר נוסף הוא שהhp יותר קל שזה דבר מאוד חשוב כסטודנט במסתובב עם המחשב. אשמח לדעתכם ואשמח להמלצה על מחשבים אחרי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1008 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 מחיר: ₪316 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 מחיר: ₪223 ספק כוח: FSP Aurum 650W Modular Gold 90 כמות: 1 מחיר: ₪661 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב חדש בלבד - Solidata 60GB SSD K8 280/270 כמות: 1 מחיר: ₪499 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1523 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ₪100 תוכנות: Mi…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול לגבי המחשב הזה איך המפרט? ובמיוחד אם הספק יחזיק את המערכת? http://www.up2me.co.il/v.php?file=77473781.jpeg אשמח לעזרה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. פלונטר 9.…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
דרושה המלצה למחשב נייד מתוצרת לנובו בלבד (בבקשה לא להציע חברות אחרות). גדול מסך 15.6 לשימושי אינטרנט. תקציב בכותרת.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אחותי התחילה הנדסת מכונות, היא ביקשה ממני לרכוש עבודה מחשב שיתאים לצרכים. אני יודע שהיא צריכה סביבת WIN ולכן אפל לא רלוונטי. מעבר לזה, אני איש של DELL, כך שאני נוטה לXPS (אין לי ניסיון) או ל LATITUDE (היו ויש לי) אני רוצה לקנות לה משהו חזק שיחזיק 3-4 שנים של לימודים בלי צרות. המפרט הצפוי הוא i7, 16RAM, SSD 512 גודל מסך 13.3 או 14. תקציב לא ממש מוגבל, נניח עד 7-8 אלפי שקלים. חשוב שהמשקל יהיה נמוך - אחותי ציפלונה ממש... היא עצמה איזה 40 קילו אין דרישה ליציאות מיוחדות. אין העדפה ביחס לחנות ממנה המחשב נרכש. מתוכנן לרכוש בימים הקרובים. אין כוונה לשדרג את המחשב בעתיד בקיצור, סוס עבודה קל משקל - האם…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדרישות הבסיסיות (גירסא מקוצרת, השאלות שאינן רלוונטיות נמחקו): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעשרות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר, קצת משחקים ובפרט skyrim, world of warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי לשמור על א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג סוכות שמח! בקרוב אתחיל ללמוד מדעי המחשב בטכניון. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שיהיה טוב לתכנות גם מבחינת החומרה (מתאים לקומפילציה והרצה) ובעיקר- שיהיה נוח לתכנת איתו (מסך, מקלדת, מקשים, עכבר). בנוסף, אם אתם יודעים משהו על קבלת אחריות או ביטוח מגניבות, זה עניין חשוב, מכיוון שאני חושש מגניבות במעונות של הטכניון... באופן כללי, המפרט נובע בעיקר מצרכי התכנות: אני חושב שאני צריך מסך של 14-15", וחשוב שלא יהיו השתקפויות משקל הוא לא עניין קריטי, אבל סוללה ארוכה כן, בשביל הנסיעות הבייתה. אני מניח שצריך מעבד חזק שיוכל להתמודד עם קומפילציה וכן זכרון RAM גדול. רשת אלחוטית היא דבר חשוב כמובן שכרטיס מסך פחות צריך חיבורי USB רבים (לפחות 3) ויהיה נחמד מאוד גם יציאת HDMI ב…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 (לא כולל מעבד, כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר יומי בבורסה (ריבוי משימות, אפשרות חיבור של 3 מסכים), עריכת תמונות ווידאו , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר,פוטושופ,פינקל וכו' -תדיר (תחביב) תוכנות עזר למסחר - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות ג…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-1500 -לא חייב לבזבז הכל חח- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר לגראפיקה! בעיקר דו מימדית! אני מצייר בעיקר בפוטושופ סיאס5 ברזולוציות ממש גבוהות והמון שכבות. ייתכן עבודה בתלת מימד בעתיד אבל זה לא ממש פונקציה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש לי מסך dell U2410 ultrasharp אז אני לא ממש צריך.. כמו כן יש לי וואקום טאבלט אינטוס4 אז גם לא צריך =] אם יש עכבר מיוחד אז מגניב.. סה"כ- לא ממש צריך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? יש לי צורב רגיל שהוא סה"כ סבבה.. וכונן דיסקטים? יש לזה שימוש בכלל עדיין ?! חח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לצ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפש לאמא שלי נייד בתקציב של 5K~. השימושים העיקריים הם עריכה גראפית, מעט עבודה OFFICE-ית ופתיחת טאבים בכרום עד שנגמר הזיכרון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. מתאפשרת חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גראפית 2D בPhotoshop ו-Illustrator. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי(ימוקם בספריה ויעמוד לרשות המבקרים) בפחות מאלף שקל(הגבלה קשיחה, אי אפשר לחרוג בשקל).אם זה רלוונטי אני הולך לקנות שני מחשבים כאלו(כל אחד באלף שקלים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג בכלל, גם לא בשקל(בירוקרטיה ונהלים של הארגון). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד להריץ חלונות 7, אופיס, גלישה ברשת וזהו בעקרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש תדיר אך ללא ייעוד מיוחד(סוג של מחש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-