עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mzlbat,

היי כמו שבכותרתת אני מזמין את המחשב הזה HP ENVY 14-1100 Beats Edition שבא עם מעבד I7 ורציתי לדעת אם אני יורד במעעבד ל I5 אני יחסוך בזמו הבטריה ?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  2. שלום לכולם, מצ"ב פחות או יותר הדרישות שלי מהמחשב ,לא משנה לי Amd או Intel .בנוסף אני לו משחק משחקים בכלל אז כרטיס מסך אינו חשוב לי. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD ,גלישה באינטרנט,Office. 3. האם יש צורך בציוד היקפי- מסך 22"-24" 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט – לא. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. – חשוב לי מאוד שיהיה כונן קשיח של 1TB 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - לא קריטי ,המחשב יושב בחדר עבודה מבודד. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by dwassernis,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח ומעלה. אני מעוניין להשתמש בו לעבודה ולימודים וגם למשחקים שונים כגון: NEED FOR SPEED HOT PERSUIT, ASSASSIANS CREED,BATTLEFIELD,CALL OF DUTY ועוד. העדפה שלי שיהיה מחשב נייד באזור של 4000-5000 ש"ח ושיוכל להפעיל ולשחק במשחקים הנ"ל. תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. לאחותי, היה מחשב נייד מצוין שענה לה על כל הדרישות: Acer Aspire AS1410 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483613.msg4137435#msg4137435 שלחנו מכתב רשמי לחנות בדואר רשום. לא הזיז לה, הם לא שלחו שום תגובה בחזרה. אפילו את שם המעבדה הם "לא ידעו" לא רצו למסור לנו. הגענו למסקנה שאין ברירה הנושא הזה יכול לקחת חודשים רבים, ובינתיים אנחנו נאלצים לקנות מחשב חדש. הדרישות הם כאלה: - מחשב עם מפרט דומה/זהה בעל מסך 11.6") - דגש על אחריות: אני רוצה לקנות ממקום טוב, שיש לו אבא ואמא ועם שירות טוב. - עדיפות לנייד עם אחריות יצרן, ובעל נציגות רשמית בארץ. - אמינות גבוהה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by danr,

מישהו משתמש באיזה ערכת ניקוי טובה לנייד שלו? משהו מיוחד? יש לי HP מיובא מארה"ב שעובד אחלה אבל כמו כולם צובר לו קצת אבק ולכלוך... אני לא רוצה לקנות איזה משהו זול שידפוק לי משהו ואז להסתבך עם HP...

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  6. שלום לכולם! אני מחפש רכיב חיצוני שדרכו אוכל לבצע הקלטות של סאונד (גיטרות, פסנתר) מחיר: עד 600 ש'ח גמיש כמובן בהתאם לאיכות. תודה רבה רבה!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  7. שמעתי פעם על מיתוס שאם תשאיר את הכאבל של המטען מחובר לסוללה (כשהיא מלאה ב 100%) , אתה בעצם גומר אותה ומתישהו הסוללה תיהרס. האם זה נכוון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asaf172,

אני לא סטודנט, אבל זה סוג הנייד שאני פחות או יותר מחפש אינטרנט מהיר, אופיס, צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. חיבור לטלוויזיה, סוללה בעלת אורך חיים גבוה, מסך גדול ומקלדת נוחה הם בגדר "צ'ופרים" שיתקבלו בשמחה. התקציב הוא 1500 +-. אשמח לשמוע את המלצותיכם. כמו כן, לא שללתי את אופציית היד שנייה, הבעיה היא שאין לי מושג במחשבים. אשמח אם תוכלו למקד אותי על איזה נתונים (מעבד, זיכרון וכו') אני צריך לשים לב, ואיזה שאלות רלוונטיות עלי לשאול את המוכר. תודה רבה אסף

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. המחשב מיועד לגיסי, חיל משוחרר שרוצה אותו בעיקר לגלישה, הורדת סרטים ומשחקים פה ושם. חשובה התמיכה והאחריות במקרה של תקלה. חשובה אמינות ואיכות הרכיבים. רצוי עם חלונות 7 חוקי. מבקש עזרתכם בבחירת יצרן, דגם מומלץ, וחנות מומלצת באזור השפלה לרכישה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  10. שלום אנשים יקירים... הודעה ראשונה שלי.. תקופה ארוכה אני מתלבט על מפרט מחשב איכותי.. קבלתי המלצות טובות על הפורום הזה.. תקציב מקסימלי למחשב - ₪4500 שימושים, למה מיועד המחשב? משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עריכת מוזיקה/. לא מתוכנן לעשות OC... דרישות מיוחדות מהמחשב? (כגון מחשב שקט, שיוכל לרוץ 24/7 וכו'.) מאווררים שקטים , מעבד TRAY מי הרכיב לכם את המפרט? אני המפרט : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪945 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S1156 120mm Retail כמות: 1 - מחיר: ₪259 לוח אם: ASUS P7P55D LE for Socket 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪664 מארז: Lanco…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום,אשמח להמלצה למפרט למשתמש שעיקר עבודתו על המחשב היא אינטרנט ומשימות פשוטות יש ציוד היקפי,צריך רק מחשב שיכלול מארז ספק כוח לוח אם מעבד אינטל זכרונות(4 GB) דיסק קשיח (500 GB) וכרטיס מסך (אפשר גם משולב עם הלוח אם) הטווח מחירים שאני מחפש הוא בין 1000 - 1500 תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by LielZ,

אוקיי רכשתי את הasus g73jh עם CORE I7 5870 6 GIGA RAM 640 GIGA 5400 RPM אחרי התיעצות בכמה פורומים שלחתי את המחשב למעבדה והחלפתי את הכונן קשיח ל7200 RPM והוספתי עוד 2 ג'יגה זיכרון אתמול התקנתי GTA עבד לי נחמד על הגדול גבוהות יחסית ממוצע של 30FPS היום נכנסתי למשחק המשחק לא עובד את ה20FPS זה הגיוני שהמחשב הזה לא צריך להריץ את המשחק הזה?או שזה בעיה אחרת? שעשיתי BANCHMARK במשחק זה רשם לי שרק 26 אחוז מהמעבד היו בשימוש ו40 אחוז מהכרטיס מסך?זה קשור? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מה התקציב המקסימלי? 2500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אשמח אם אפשר לעמוד ביעדים וגם לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-200 ש"ח, אבל תכלס מעדיף לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים - מוכן להתפשר על הגדרות גרפיות. אדריכלות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? Autocad, sketchup, photoshop, vectorworks. יבוצעו בו מדי פעם renders. ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, גודל המסך 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty, משחקי ספורט * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? בינוניות 3. האם יש צו…

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות thinkpad , השימוש הוא בעיקר יישומי אופיס ואינטרנט (משתמש בתוכנת החיפוש של מייקרוסופט ככה שיש הרבה אינדקוס ברקע). נפח HD בסביבות ה 320GB נראה לי שיספיק (אלא אם כן ההפרש בינו לבין 500GB הוא בסביבות ה 200 ש"ח) זכרון , עדיפות ל 3-4GB . אם יש THINKPAD שמגיע עם XP אז עדיף , אם לא אז windows7 32bit. גודל מסך : 14-15 אינטש. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, הנה הבקשות שלי: האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך! במידת הצורך - כמה שצריך אבל רק אם זה ממש הכרחי אני מדבר פה על מחשב בינוני -. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקי מחשב בעיקר כמו:Conter Strike:Source, COD:BO לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - בינוניות. האם יש צורך בציוד היקפי ?כן! אני רוצה שבתקציב יכללו המוצרים הבאים: עכבר(של רייזור), מקלדת(לא חשוב כל כך אם היא מקצועית או לא). אוזניות של סטיל- סירייס,פאד של סטיל-סירייס(QCK HEAVY). ומסך LCD בגודל בינוני(אין לי מושג באינצ'ים). עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 לא מעוניין לעשות אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by LockOn,

היי, יש לי מחשב נייד של acer מסדרת ה aspire one. הסוללה המקורית שקיבלתי עם המחשב נהרסה כנראה בגלל מתאם שהתקלקל. דבר ראשון, יש לי מטען של דגם אחר בסדרה וכתוב עליו 19V. גם על התחתית של המחשב כתוב 19V. על הסוללה כתוב 11.1V גם כל הסוללות שראיתי בחו"ל הן 11.1V . מה הולך פה? מה המתח של המחשב ואיך הוא עובד עם מתח כזה נמוך?? אפשר להשתמש במטען האחר? דבר שני, ראיתי בחו"ל בטרייה של 5200 מילי אמפר (6 תאים) במחיר 43$ (סביר ואפילו דיי זול). כשרציתי להזמין ראיתי שהבטריה המקורית היא LI-ION וזאת שבאתי לקנות היא LITHIOM .. מה זה אומר מבחינתי? שווה או לא? תודה מראש =]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרה לאור ההתפגרות של המחשב הקודם. אני רוצה לבנות מפרט חזק בתמורה להשקעה של 4000 ש"ח. בקשות: אני מעוניין ללכת על מעבד של אינטל. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטי HD וגם עבור משחקים חדשים כבדים שיוצאים. היום יש לי מסך 17" ישן שבקרוב יוחלף למסך 23". ובנוסף המחשב יחובר לטלוויזיה 37" בחיבור HD. אין צורך בציוד היקפי או בצורב. אשמח להצעות תודה מראש

18. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב בקרוב ואשמח לקבל את עצתכם בנושא. רציתי לרכוש את המחשב עוד מלפני זמן מה, וקיבלתי כבר מהפורום מפרט שנראה בהחלט אטרקטיבי, אך אשמח לשמוע אם במשך הזמן שעבר אם אפשר להרכיב מפרט איכותי יותר במחיר זהה. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן יש עדיפות לחסור, אבל לא על חשבון איכות ואריכות ימי הרכיבים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בינוניים בכובד שלהם(GTA וworld of warcraft) רזולוציה 1680x1050, וסרטים על רזולוציה זהה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לאחר שקראתי את הסטיקי לגבי ייבוא מחשב מחו"ל החלטתי שכדאי לנסות לחפש מחשב נייד טוב להזמנה מחו"ל. התקציב שלי הוא 850$ כולל משלוח, לא משנה לי כל כך אם זו תהיה חנות בחו"ל ששולחת לארץ או פשוט eBay . גם אחריות בינלאומית זה לא קריטי בשבילי. הטופס : מטרות המחשב : עבודה משרדית, משחקים בינוניים (לא מצפה לכרטיס טוב מאוד אבל עדיף שלא יהיה מובנה). גודל מסך : בסביבות 15.6 משקל רצוי : לא יותר מ 2.8 ק"ג זמן סוללה : לא חשוב כל כך , שעתיים עם WiFi בהחלט יספיקו יציאות מיוחדות : אשמח אם תהיה אפשרות לחבר שני מסכים חיצוניים במקביל, אם שתהיה אפשרות להשתמש במסך חיצוני במקביל למסך של הלפטופ ולשלב ביניהם. בלוטות : לא חשוב יש לי דונגל גודל מינימלי לכונן קשיח : 320GB צורב DVD : לא חשוב אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by שניצל,

שלום לכולם, המחשב של חברתי מסוג Acer 3810T מסרב להידלק. מדליקים אותו, רואים את מסך הכניסה (איפה שאפשר ללחוץ F2 כדי להיכנס ל-bios או F8 כדי להיכנס לתפריט ההפעלה של windows), אבל מיד אחרי זה יש הודעה כזו: Check cable connection! PXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM. No bootable device -- insert boot disk and press any key לפעמים אין את ההודעה וסתם יש מסך שחור. הצלחתי פעם אחת לגרום לו לעלות ב-safe mode ואז הוא הציע לעשות תיקון, אבל זה לא עבד. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס וכו.. נראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק. אין צורך cציוד היקפי - רק צורב. והמפרט צריך להיות מ-ivory תודה מראש. *היה אשכול דומה שלי אבל עכשיו נוסף ביקוש לחנות מסויימת.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 7500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא צריך במיוחד לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש צמוד 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, IE, מנהלי הורדות, משחקים.... ועוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך חדש של סמסונג BX2335 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי רשת כבדים כגון בלק אופס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף הכי גבוהות שאפ…

• 47 תגובות
    • 8.9k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אם זה באמת מאוד הכרחי (עד 200) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, רזולוציית המסך 1680 על 1050. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 וCALL OF DUTY BLACK OPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן די…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by VanGuard,

חבר שלי רכש היום asus A52F. הכל טוב ויפה רק הסוללה לא מזוהה ומתקבלת שגיאת Battery not detected ואיקס אדום בסמל של הסוללה. ניסיתי להדליק את המחשב ללא מתאם כלומר רק על סוללה אך ללא הועיל. ניסיתי להסיר את הסוללה ולחבר אותה מחדש אך גם זה לא עזר. הדרייברים במנהל ההתקנים תחת BATTERIES עושים רושם תקין אך אני לא בטוח מה אמור להיות שם (יש לי לפטופ אחר ומופיעים שם אותם דברים בדיוק). בכל מקרה מחר נפנה לחנות ממנה רכשנו את המחשב אך משום מה אני עדיין בטוח שאני מפספס משהו מטומטם. אשמח להצעות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dor962,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד+אינטרנט. יש בסלקום חבילה של מחשב+אינטרנט ב130 שקל כשההתחייבות ל18 חודשים והתשלומים למחשב הם ל36 חודשים. (כלומר אני מתנתק אחרי 18 חודשים אני ממשיך לשלם 50 שקל בחודש לעוד 18 חודשים). הבעיה היא שהמחשב שהם מביאים הוא מעפן... אני רוצה מחשב שיספיק לי לאינטרנט, לעיצוב (פוטושופ, פלאש) ואולי גם לWoW (הגדרות Low, לא יותר מידי) יש עוד חברות שאני יכול לעשות דרכן אינטרנט לנייד? מה ממולץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים