ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מחפש מחשב שהשימוש שלו יהיה להפקה על Ableton והמטרה היא מחשב שיחזיק לכמה שיותר שנים. בגדול התקציב יכול להימתח עוד. פרוייקטים עמוסים עם הרבה ערוצים שחלקם יהיו ערוצי Midi עם פלאגינים כבדים כדומת omnisphere. מבוסס i9 , לפחות 32GB ram , טרה SSD מהיר בשביל מערכת ההפעלה ועוד 4 טרה רגיל לספריות סאונדים וכדו׳. יש חשיבות למארז מאוורר וכמה שיותר שקט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000 ש״ח וניתן לחרוג במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש להפקת סאונד על תוכנת Ableton. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (ל…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה לקחת את זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NAsony או את זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZTY2BNIN1sekel תודה מראש ניב.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
[תוכן נמחק עקב עבירה על חוקי הפורום] פרסם ב-TraseZone
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום חברים, אחותי צריכה מחשב נייד שישרת אותה לאוניברסיטה. אין שימושים מיוחדים- אינטרנט, אופיס וכו'. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
במהלך השבועות האחרונים התחבטתי בנושא קניית לפטופ די הרבה ועדיין לא קניתי אחד. שני הדברים העיקריים בהם לא הייתי בטוח הם: א. האם להרחיב אחריות משנה לשלוש בתוספת של 700-1000 ש"ח, במיוחד כאשר אני מתכנן לקנות דגם זול (עד 3000k)? ב. האם חשוב לי להתעקש על יציאת tv out? בסה"כ צפייה בסרטים היא אחד העיסוקים העיקריים שלי. האם עדיף לי לרכוש דיוידי קורא צרובים במקום? האם הוא יקרא כל סרט שאצרוב? האם גם הטלוויזיה צריכה להיות מותאמת ליציאת tv-out של המחשב? איפה האיכות תהיה יותר טובה, דיוידי קורא צרובים או דרך המחשב והtvout? אשמח לכל עזרה, דורי
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
שלום רב, מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי להלן הכרטיס: http://www.shoplinksys.com/Wireless-N-Dual-Band-Notebook-Adapter-WPC600N_stcVVproductId53934610VVviewprod.htm מעוניין לדעת האם הוא יתאים לי למחשב IBM R50E דגם 1834-S3G האם כל כרטיס כזה מתאים כל מחשב גם ישן או שאני צריך לבדוק תאימות של ה PCMCIA? תודה, נמרוד.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
Maxtor 40GB 7200RPM Micron 512MB PC266 DDR ALPS FLOPPY 1.44 Gigabye ATi Radeon 9700 PRO Compucase Super Midi Tower CI 6919 AMD ATHLON XP 2000 + FAN Logitech Internet Navigator Logitech MouseMan DUAL optical wheel Gigabyte GA-7VRXP REV 2 Enermax 350W EG 365P VE
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי נייד עם נפח זכרון של 3G .עם מערכת הפעלה של VISTA .חשבתי להגדיל ל4G .האם זה מיותר?ומתי כדאי להגדיל ל4G ?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה לבנות לעצמי מפרט בערך בתקציב של 6000. (מזומן) המחשב בעיקר מיועד למשחקים. בלי מסך, DVD, עכבר... אשמח לשמוע הצעות. ההתלבטויות העיקריות שלי הן הכרטיס מסך, והמעבד. האם ללכת על דגם טוב של AMD? או ללכת על intel 920 למרות שזאת טכנולוגיה בחיתוליה? או בכלל כדאי לחכות עד ליציאת ה-Pentium-M ?? תודה, :s05:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע עוד שבוע לארה"ב ואחי רוצה לקנות לעצמו מחשב נייח חדש לגיימינג. התוכנית שלי היא להזמין דרך אמאזון חלק מהרכיבים ואז בארץ לקנות את שאר הרכיבים ולהרכיב. רכיבים עד כה שנראה לי עשויים להשתלם בקנייה דרך אמאזון - לוח אם, ספק, זיכרונות, כונן SSD 128 Crucial m4, אולי מעבד.. הבעיה היא שלמיטב הבנתי צריך שכל רכיב יעלה פחות מ - 200 דולר.. בכל מקרה אלה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך בלי פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הדוגמא הכי קיצונית כרגע watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).18 אינצ' D: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני 3 שבועות מחשב Asus Zenbook UX301LA. כבר בתחילת השימוש שמתי לב, שלאחר כמה דקות מפתיחת המחשב (או לפעמים מיד עם פתיחת המחשב) הוא מתחיל להרעיש והוא לא מפסיק עם הרעש. בנוסף שמתי לב לתופעה מוזרה, המחשב כביכול מנצל 100% מהמעבד שלו בלי סיבה כיכול, להלן תמונות: http://oi61.tinypic.com/s2br49.jpg http://oi60.tinypic.com/219854x.jpg האם זה בעיה אמיתית? איך מסדרים אותה אם כן והאם זה קשור לרעש שיוצא מהמחשב רוב הזמן? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, גלישה, סרטים, דגש עד כמה שאפשר על משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 ומעלה. מניח שעדיף מבריק, לא קריטי * רזולוציית המסך? שמתאימה למשחקים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? ישב בבית רוב הזמן, כך שלא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישאר מחובר לחשמל, לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נרדשת מערכת הפעלה, אבל לא בתקציב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום מתכנן לקנות מחשב בארה"ב, ואשמח ממש לעזרתכם. שמתי לב שיש דגמים שיש שם ואין ופה. 1. תקציב מרבי: 1500 דולר ~ 4.5 אלף 2. שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית שותפת) 3. גודל מסך 15-16 אינצ, משקל נמוך. מידע נוסף: מחפש מחשב שקט, עם איכות מסך גבוהה כמה שניתן, הקלדה נוחה. מחשב שנמצא רלוונטי עד כה: Inspiron 16 plus - Dell https://www.amazon.com/dp/B09ZG1G98K/ref=cm_sw_r_wa_api_i_VKZZ4ZZ2EZBSY8Q1REJV?psc=1 תודה לכם, בברכת סופש רגוע:)
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי נייד ואני רוצה לחבר אותו לטלוייזיה ישנה אשמח לדעת אם הכבל הזה יתאים לי S-VIDEO - RCA http://ultrapro.co.il/products/89755 הS-VIDEO הולך למחשב הRCA לTV לווידיאו סאונד אני לא צריך בתודה דן.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם T5500 הורדתי את התוכנה CPU-Z והיא מראה שהוא פועל על 997Mhz למה הוא לא אמור לפעול על 1.6Ghz?? למה? רק לפעמים זה עולה ל1.6Ghz
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד ibm thinkpad 1834 r50e עם שידרוג קטן לזיכרון ל-2 ג'גה רק 300HZ כרגע מותקנת מערכת ההפעלה XP. והמחשב עובד לא רע. האם מומלץ להתקין WINDOWS 7 ? המחשב יעמוד בזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
ראיתי במספר אתרים [ביניהם לנובו ארה"ב] מספר סוגי רזולוציות ביניהם: T400: WXGA (1280x800, 98dpi, 185+ nit) WXGa+ W/leD Backlight (1440x900, 129dpi, 200+ nit) T500: WSXGA+ (1680x1050, 129dpi, 200+ nit) WXGa W/leD Backlight (1280x800, 129dpi, 200+ nit) מה שאני שואל הוא: האם כל מסך ברזולוציה הגבוהה בדגם 14.1 הוא לד, או אם יש + במפרט? וכנ"ל לגבי הדגם T500, האם כל מפרט עם הרזולוציה הנמוכה הוא לד? כי יש מפרטים שכתוב שבדגם מסויים זה לד ואותו דגם, באתר אחר, לא מצויין אם זה לד. תודה מראש על העזרה,
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן, אחרי בירור עם כמה חנויות הגעתי ל2 אופציות. 1. Lenovo B5400 GT820. 2. Dell Inspiron 3542 i7-4510U. אשמח לשמוע חוות דעת או כל פרט שיש לכם על אחד מהמחשבים.. תודה רבה! תקציב: עד 4,000 השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכ…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן שלום מחפש נייד 14 כזה I5-7 , 16gb, SSD יש לא מעט כאלה בתקציב באינטרנט, רק שאלה קטנה , כמה ההבדל בין 1920*1080 לעומת 1366 משמעותי? ואיך אני יודע שהנייד מגיע עם טעינה דרך USB c ? וכמה מתח הוא צורך בצורה הזאת? תודה
-
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אבקש לקבל פידבקים לגבי המפרטים הבאים (מחשב לעבודה משרדית הכוללת תוכנות שרטוט) המפרט הראשון הוא מערכת מחשב עריכה גרפית בתקציב של 4000 ש"ח - ללא מסך של HWZONE :שינויים אפשריים במסגרת התקציב: פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5071 Light Intel LGA775 Cooler - 28dBA 65 לוח אם LGA775 Intel945G - ASRock ConRoe945G-DVI - 1Y Warranty 450 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 650 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc.…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט של מחשב שאפשר להתחיל איתו אבל בעתיד אני מתכוון לשדרג ולקנות עוד דברים אליו כדי לשפר את המחשב כרגע התקציב שלי הוא 2000 שקל למעבד,לוח אם,מארז,זכרו,,ספק,הארד דיסק,צורב ... שימו לב שאני לא מעוניין בנתיים בכרטיס מסך ולדעתי אני אסתפק בכרטיס מסך מובנה לתקופה הזו. אבל הדאגה היחידה שלי שאני רוצה שהמפרט הזה ישאר רלוונטי אם ארצה לשדרג את המחשב אם אני לא טועה אני מאמין שמעבד ולוח אם וספק זה הרכיבים שהכי כדאי שאתמקד בהם אבל אני לא ממש מבין כמוכם אז בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
HP PAVILION dv6680EJ יש לי כרטיס מסך מסוג GEFORCE 8400 gs עכשיו אני לא מוצא בשום מקום דרייבר לכרטיס מסך לווינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-