עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ברשותי SAMSUNG Q330 שמגיע כברירת מחדל ללא מקלדת מוארת. האם יש מוכרים מקלדות מוארות לנידיים? אני מחפש בנרות ולא מוצא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jcdenton1,

היי, אני צריך המלצות על נוטבוק לחברה שלי: משקל 1.8 קג מאכסימום ועדיף פחות (והאמת שדי חשוב שזה יהיה פחות כדי שהיא לא תסחב הרבה על הגב כל יום).. גודל מסך בין 13'' ל- 14'' ישמש בעיקר ללימודים, תכנות בסיסי (ג'אווה, c++ וקצת ווב), צפייה בסרטים, מוזיקה וגלישה באינטרנט. אבל חשוב שיצליח להריץ מספר תוכנות כאלה במקביל. זמן סוללה בערך 7 שעות יספיק. 500GB כונן קשיח תקציב 5000 שקל פלוס מינוס. תודה על העזרה. יום טוב.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by ohadc,

היי, אני מחפש להורים שלי מחשב בייתי עד תקציב של 1500 ש"ח ניתן לחרוג במאתיים ש"ח. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 - 1700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף 1500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקי רשת * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים 19 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל 5. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 6. אין העדפה לחנות ספציפית, איזור מגורים - תל אביב/אשקלון. 7. מינימום 500 ג'יגה אשמח לקבל המלצות תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Lyoko,

אני מעונין בנטבוק נחמד, שלא יהיו עליו פרחים, שהמסך לא יהיה מבריק, (משתקף).. שיגיע ללא מערכת הפעלה אם יש דבר כזה... אני ממש לא צריך, אני מתכנן להתקין לינוקס כלשהו... אם יש כזה אטום כפול ליבה, עם 2GB זה יהיה מצוין! מה עם כרטיס מסך NVIDIA ION? כל זה אפשרי בתקציב של 1200? אם אין 2GB אפשר להוסיף למחשב עוד 1GB לבד? מעוניין בDell אגב, מתרחק מHP

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני רוצה את המקסימום הנכון כדי להפעיל את המשחק בצורה חלקה. כמו תמיד התקציב קצת מוגבל. אודה לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  6. לא מזמן הוספתי SSD למחשב הנייח שלי (מפרט בצד) והתקנתי עליו Windows 7. בזכות זה עכשיו המחשב עובד הרבה יותר מהר, מגיב הרבה יותר מהר ותוכנות נפתחות במהירות רבה יותר משמעותית. בעקבות ההצלחה עם ה-SSD בנייח חשבתי להחליף גם את הדיסק הקשיח בנטבוק שלי (Asus 1201N) ולהתקין במקומו SSD. השאלה שלי האם אוכל ליהנות מתוספת ביצועים דומה כמו בנייח שלי או שמא הנטבוק שלי חלש מדי כדי לנצל את היכולות של ה-SSD? לנטבוק יש מעבד אטום כפול ליבה ו-3 ג'יגה זכרון (במקור 2, הוספתי לו עוד ג'יגה). מה דעתכם? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים. עריכה: במידה ואחליט להתקין SSD בנטבוק, עד כמה זה מסובך? האם זה משהו שאוכל לעשות בעצמי או שאצטרך להיעזר במעבדה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד alienware area 51 m9750 שנקנה לפני שנתיים וקצת בחול, כל שלושת הכניסות של האוזניות המיקרופון והרמקולים לא עובדים לי. הרמקולים המובנים של המחשב כן עובדים אז כנראה שזה לא בעיה של חומרה....אני חושב. יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? אם זה בעיה במחשב עצמו למי אני יכול לפנות?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by finhack,

שלום לכולם לאחר התייעצות קלה הומלץ לי על המחשב הזה, למישהו יש ניסיון איתו? נפלתי כבר עם לפטופ אחד גרוע ואני תמיד בודק ובסוף אחרי קנייה ושימוש אני קולט שיש פאקים מסויימים בלפטופ שלא ידעתי עליהם לפני כן. אני מעדיף להימנע ממצב כזה כשאני רוכש לפטופ ב5500 שקל. אם למישהו יש המלצה אחרת ללפטופ בקאליבר שלו, שיכול להריץ לי מכונות וירטואליות בלי בעיה, משחקים חדשים בצורה טובה (נגיד סבירה), ועבודה רגילה ושוטפת בלי הרבה תקלות, עם זמן סוללה נורמלי אני מוכן לשמוע עוד הצעות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייח חדש אז כמו שאמרתי אני צריך שיוכל להריץ משחקים כבדים כמו שצריך, שיהיה חזק וטוב ושיהיה בסביבות ה3000 ש"ח. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מעבד: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 1 815 ש"ח לוח אם : ‏ GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 535 ש"ח זכרונות‏: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel 1 445 ש"ח כרטיסי מסך‏: ASUS מ GTS450 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 750 ש"ח דיסקים קשיחים‏: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 1 420 ש"ח צורב: DVD‏ LG כ DVD±RW GH22NP x22 Beige IDE (Oem) 1 125 ש"ח מארז:‏ CoolerMaster CMP-350 Black+ 400W PSU 1 390 ש"ח ספק כוח: Thermaltake מ TR2 RX 550W Modular PSU Active PFC (Retail) 1 375 ש"ח מקלדת+ עכבר אלחוטי:‏ Logitech Logitech Wireless MK250 Desktop B…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. חוות דעת|מה אתם אומרים על המפרט הבא של הלפטופ?האם הוא יספיק לגיימינג קליל? המחשב הוא מחשב נייד של HP נמכר בוואלה שופס ב3100 שקל האם המחשב הנייד הזה יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה כמו פיפאפ 2011 כמו פרו 11?? מחשב נייד HP G62-b40EJ XF212EA Notebook מעבד Intel® Core i3-350M 2.26GHz מסך "High-Definition LED HP BrightView Display 15.6 כרטיס גרפי ATI Mobility Radeon HD 5470 Graphics זיכרון 4GB DDR3 כונן קשיח 500GB 5400RPM צורב Light Scribe SuperMulti DVD±R/RW תקשורת אלחוטית Intel 802.11 b/g/n Bluetooth מצלמה ומיקרופון מובנית HP TrueVision Webcam קורא מדיה דיגיטלית 5 ב - 1 מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium 64-bit צבע - לבן עם דפוס פריזמה שנה אחריות ע"י…

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  12. Started by House M.D.,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מחו"ל. הנה הצעה מהאתר של דל: אני לא מביא קישור כי הם נהיים פגי תוקף מאוד מהר Dell Inspiron 15R (בארץ הדגם נקרא N5010) מחודש (Dell outlet) Inspiron 15R Processor AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processors N930, 2.0GHz, 2M, 3.6GT/s Genuine Windows 7 Home Premium 500GB sata 5400RPM 4GB DDR3 memory 8X DVD +/- RW Drive 1GB ATI Mobility Radeon HD5650, Madison-LP, 64-Bit, DDR3 מחיר : 599$, יש לי קופון שיוריד ל 509$. חישבתי ויצא שכולל משלוח דרך חברת מוסטופ ומכס ייצא בסביבות ה 2500 ש"ח האם כדאי לדעתכם? היה שם גם לפני כמה דקות באותו מחיר לפטופ עם 6GB זיכרון ומעבד i5 2.5GHZ משום מה הורידו אותו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4500 ש"ח רצוי ללא חריגה, במידה ויש חריגה יש לציין למה (עד 100 ש"ח אם אפשר). המחשב מיועד למשחקים כבדים , לכן רצוי שיהיה בנוי כך שלא אצטרך לשדרג אותו בשנה שנתיים הקרובות כי אני בד"כ לא נוהג לשדרג את המחשבים שאני קונה. :\ אין צורך בציוד היקפי כי אני אשתמש בציוד ההיקפי הנוכחי שנמצא במחשב הנוכחי שלי :] (כולל מסך - כלומר לא צריך ) הרזולוציה שאני משתמש בה לא עולה כרגע על 1280x1024 המשחק שאני משחק בו הרבה כרגע הוא WoW לכן יש צורך בזכרון יחסית גדול וכרטיס מסך טוב. בעקרון אין צורך מיוחד בצורב אבל אם זה יכול להכנס בתקציב זה יהיה תוספת נחמדה. השקט אינו חשוב בצורה כוללת כי השימוש באוזניות גבוה, 5. בתור אדם שמעולם לא עשה אוברקלוקינ…

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  14. שלום, מבקש עזרה בהרכבת מחשב לשימוש משרדי(אופיס)+אינטרנט+סרטים עד 1500 שקל ללא ציוד הקפי. תודה.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by kalda01,

הגיע אלי EDGE 11 חדש עם מעבד I3 ויש לי מספר שאלות. הסוללה מראה 98% כשהחשמל מחובר ולא מגיע ל100%. מה הסיבה ? זה נורמלי? מה זה הRERSCUE & RECOVERY של לנובו? כדאי להשתמש בזה ? איזה POWER PLAN להגדיר ? כרגע מוגדר משהו בשם ENERGY SAVER. יש גם אחד אחר בשם POWER SAVER, מה יתן יותר שעות סוללה כשלא מחובר לחשמל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, הנייד הוא LENOVO 3000 N500 4233-3DG הדרייבר הוא למקשי fn במחשב- hotkeys. במערכת המקורית - ויסטה, יכולתי להפעיל הרבה פונקציות במחשב בעזרת מקשי FN דוגמת כיבוי והדלקה של כרטיס WIFI, שליטה על hibernate ועוד. כעת לאחר התקנת WINDOWS 7 הפונקציות האלו כבר לא נגישות. הדרייבר קיים באתר של לנובו רק לויסטה. דרך אגב, בויסטה היה גם חיווי על המסך לעוצמת שמע ותאורה (OSD). אני לא זוכר אם זה מגיע עם הדרייבר הקודם או שיש לזה דרייבר משלו. אשמח לפתרון. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by NiMo1771,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 לא כולל ציוד הקפי ומערכת הפעלה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי יריות ומירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוני…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Zadu,

המחשב מחו''ל הגיע, דגם: HP G72-260US Notebook שאלות: 1. קיבלתי איתו כבלים אבל החיבור זה חיבור של חו''ל אז איפה אני משיג מתאם שיאפשר טעינה של המחשב בחשמל של הארץ ובחיבור לחשמל של הארץ? 2. המכס שהייתי צריך לשלם עליו זה 514 ש''ח, זה הרבה יחסית או לא? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, מצ"ב הפירוט של המפרט המבוקש: 1. מה התקציב המקסימלי? באזור 3000 ש"ח, אפשר לחרוג קלות (עד 500 ש"ח בערך). אם נדרשת חריגה נוספת אפשר לשקול. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט) פיתוח תוכנות (visual studio 2010, 2008). המחשב מיועד לחברת פיתוח תוכנה כעמדת פיתוח לתוכניתנים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - 2 מסכי 22" רזולוציה מיני' 1680X1050 (אחד מהם עם ציר מסתובב 90 מעלות), מקלדת + עכבר, רמקולים, אוזניות+מיקרופון 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד - נדרש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by TeaHwpce,

מאיזו חנות אני יכול להזמין בטרייה חלופית למחשב הנייד שלי? רכשתי מחשב נייד שהכיל בתוכו את הבטרייה. התבקשתי להטעין אותו למשך 10 שעות לפני ההפעלה הראשונה. היום שכחתי את המתאם שלו והמחשב כבה, למרבה המזל הגדרתי לפני שכאשר המחשב פועל "על בטרייה" הוא יכבה במצב תרדמה ולכן לא איבדתי מידע חשוב. הבנתי שאני חייב לפחות עוד בטרייה חלופית אחד כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שש שעות רצוף. איפה אני יכול לקנות בטרייה חלופית? קניתי באיבורי, האם הם מוכרים בטריות חלופיות למחשבים ניידים?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by TeaHwpce,

במדריך לקניית מחשבים בחו"ל כתוב שאפשר לקבל הנחה משמעותית אם אתה קונה מחשבון אמריקאי, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח חשבון בנק אמריקאי ולהנפיק כרטיס ויזה? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dino_din,

שלום, האם יש דרך לדמות לחיצה אמצעית של עכבר במחשב נייד DELL 5010? רק עכשיו אני קולט שאין כפתור שלישי וזה ממש מתסכל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חבר קונה בקרוב מחשב חדש, בניתי לו מפרט ואני צריך חוות דעת או המלצות למפרטים אחרים.. מסך 22" רגיל, שימוש משחקים כבדים, ללא OC, תקציב 4300.. אין בקשות מיוחדות כלשהן, רק קירור חמוד למעבד שיהיה שקט יחסית גם במאמץ.. זה המפרט שבניתי לו: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY - זמין במלאי ₪943 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-S2 ₪363 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 - זמין במלאי ₪150 כמות:2 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR 6870 1GB DDR5 ₪1247 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪115 מארז: [..] NZXT TEMPEST EVO w/o PSU ₪505 ספק כוח: [..] SEASONIC 650W : SS-650HT ₪388 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER - זמין במל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shlosi,

שלום לכל המומחים, אני עורך בפרימייר חומרים DV רגילים ובזמן האחרון התחלתי להתעסק גם עם HD. קבלתי הצעה מחנות שלא אנקוב בשמה ואשמח להתייעץ איתכם מה דעתכם בנושא. המחיר של המחשב כפי שהוא כאן הוא 4140 ש"ח, ואני מוכן לעלות עד 5000 ש"ח במידת הצורך: מעבד i5 מאוורר arctic cooling freezer זיכרון 4GB דיסק קשיח 1TB כרטיס מסך GIGABYTE GTX460 1GB ספק 650W מארז Thermaltake תודה רבה לכולם ושנה טובה! שלומי.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 ש"ח בלי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280x1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV Battle Field Bad Company 2 Assasin Creed 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?לא חשוב 1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.