ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K יש אפשרות לחרגי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגם עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט, אך חשוב שזה לא יפגע ביכולות או שלא יעלה את התקציב יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים, קודם כל תודה מראש לכל העוזרים. קצת פרטים לפני המפרט: 1. תקציב מקסימאלי - 6000 ש"ח. תקציב גמיש, ניתן לחרוג. 2. המחשב מיועד להחזיק כמה שנים טובות, המחשב הנוכחי כבר מיצה את עצמו.. 3. יש צורך בציוד הקפי, אין העדפות לדגמים. 5. שקט לא קריטי.. 6. אשמח לשמוע פירוט על OC 7. קונה את המחשב עם ווינדוס8 8. אין חנות ספציפית, שמעתי המלצות על TMS.. 10. לא צופה שדרוג מאסיבי בעתיד.. הרכבתי פה משהו ראשוני, אשמח לשמוע על שינויים / שיפורים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1034 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪196 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 …
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אשמח בעזרה בבחירת מחשב נייד: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה של 500 מעדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורך לימודים של עיצוב גרפיקה, adobe, photoshop, illustrator, indesign, animate, acrobat 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה מסויימת 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מדוע במחשב הבא רשום סוג הזיכרון שמותקן בו עד כמה זה חשוב מבחינתי?? למה בסוגי המחשבים האחרים פשוט רשום DDR2 ובזה רשום גם הסוג האם זה יותר רע. יותר טוב? PC2-5300 DDR2 SDRAM http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3179
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב עד 3,000 ש''ח ללא OC . מחשב למשחקים סבבה ושהיה 2 ג'יגה זיכרון
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט אמין לעריכת וידאו. אמינות במקום ראשון, ביצועים במקום שני. התקציב כ2500, אם אפשר בפחות אז סבבה. אם חייבים יותר אז אפשר לחרוג. אין צורך בציוד היקפי! רוב הפעילות הינה משרדית קלה ובנוסף, גם קידוד ועריכת וידאו. דרוש צורב איכותי. אפילו פלקסטור אם אפשר. שקט לא קריטי... אם זה עניין של 100 שקל אפשר ללכת על משהו טיפה שקט יותר. לא לזלזל בספק כח בבקשה - עדיף 300W אמין ולא 600W זול... בקשה מיוחדת: מבחינת עיצוב המארז, מארז פשוט למראה אפילו מכוער! בלי עיצוב מוציא עיניים, בלי ledים בכל חור, שלא נראה כאילו נחת בחללית... פשוט קופסה מלבנית. מבחינת האיכות של המארז... כמה שיותר איכותי יותר טוב! נ.ב. את ה4 מחשבים האחרונים שלי קניתי בtms אבל לפי האתר שלהם נראה שהם סגורים.... האם…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: שימוש: בגדול שימוש משרדי (כלומר אופיס ובעיקר אינטרנט). אני סטודנט עם מחשב חזק בבית, ולכן השימוש הוא בעיקר למטרות לימודים בכיתה או מחוץ לבית. בנוסף יש עדיפות (ואפשרות להוסיף קצת כסף) על מנת שיהיה אפשר לראות בו סרטים ברמה סבירה עד טובה. סוללה: סביב ה3-4 שעות נראה לי מספיק. לא רואה טעם להוסיף עוד כסף על סוללה יותר ארוכה. מסך: 13.3 או 14.1. תקציב: סביב ה-2,000. תיתכן גמישות של כמה מאות שקלים במקרה של מחשבים יוצאי דופן. מידע נוסף: בשנה הראשונה הסתובבתי עם מחשב של Acer מגרסת 5715z, שלא ענה על הדרישות, היה איטי להחריד, סוללה קצרה ונטייה להיתקע. באופן כללי: מחשב קטן ברמה סולידית עד טובה, במחיר נמוך ככל הניתן. אמנם לא צפוי בו יו…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום רב, בשבוע הבא אשדרג מחשב לשימושים ביתיים כללים קצת מכל דבר (אינטרנט+סרטים+משחקים קלים+שימושי אופיס) אני חושב על המפרט הבא סך עלויות אמורות להיות באיזור 1,000 ש"ח הרעיון רכישת (החלפת ישן) : מעבד - AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX - 350 ש"ח לוח אם - GIGABYTE MA78GM-US2H - 408 ₪ דיסק קשיח - ST3500418AS – 240 ש"ח כרגע קיימים ואני רוצה שישארו: Leadteck PVR 2000 XP - כרטיס מסך Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A ספק כוח של דל W300. מארז קיים ואיכותי שקט וגדול מספר שאלות למפרט לפני הרכישה: האם הבחירה שלי נכונה? האם הקירור מספיק ? הא ספק הכוח יספיק למפרט.? האם להסיף כרטיס מ…
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3P-B3 for socket 1155 זיכרון: kINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail ספק כוח: Antec TRUE POWER TRIO 650W - י
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן וחשבתי טיפה על העתיד (שנה - שנתיים מעכשיו) וכנראה שאני יצתרך לשדרג את המחשב שלי בשביל להגיע לביצועיים מקסימלים בגיימינג בעוד כמה שנים, הבעיה היא שהלוח אם שלי לא תומך במערך כרטיסים (SLI) ושהספק כוח שלי לא יספיק לזה (600W). מה אתם ממליצים לי לעשות? הנה המפרט שיש לי עכשיו: Intel® Desktop Board DP67BA Intel® Core™ i7-2600K 3.40 GHz Scythe Mugen 2 CPU Cooler 8GB 1333Mhz (2x4GB) Gigabyte GeForce GTX 570 (1280MB) Hitachi 1TB 32MB SATA II Thermaltake Element S Thermaltake Litepower 600W
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש פה מאד התרשמתי מהאתר מקווה להתשלב פה יפה. ככה נתחיל מההתחלה אני יסביר את עצמי ואחר כך אני יתן את המפרט ותיתנו את דעתכם מתחילים ככה שלום שמי גיא לפני כשבוע סיימתי צבא והבטחתי לעצמי שלאחר השחרור ולרגל עליתו של המשחק החדש GTA4 אני קונה מחשב משחקים אחרון ושהוא יהיה יחסית בעל דרישות גבוהות מאד אני במשך כל חיי היה לי מחשב עגלה שבקושי משחקים רצו עליו ואני רוצה להנות פעם אחרונה לפני שאני עובר לשלב בהילוך אחר בחיים שלי ולכן החלטתי לקנות מחשב שיחזיק לי למשך איזה 3-4 שנים נכון שאין מחשב בעולם שהוא שווה משהו מבחינת משחקים אחרי חצי שנה - שנה אבל לאחר מכן אני לא כל כך יצטרך לשחק הוא יהיה מעיין מחשב ביתי כזה לכן אני הולך להשקיע פעם אחרונה וזה המפרט שאני בניתי והדריש…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המחשב נייד. לצורכיי תיכנות. (פוטושופ ויזול סטודיו )ולפעמיים לשחק. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב GIGABYTE לחברה שלי [סטודנטית] לצרכי כתיבה ועבודה משרדית כמו שאתם מתארים לעצמכם המפרט הבסיסי הוא כזה מעבד CORE 2 DUO 1.8 GHZ זכרונות 2 GB 800 MHZ ציפסט אינטל הארדיסק 250 GB כרטיס מסך ONBOARD וכו'.. השאלה העיקרית האם 3150 ש"ח זה הוגן לכזה מחשב של חברת GIGABYTE [glow=red,2,300]והאם זוהי נקראת חברה טובה\איכותית?[/glow] ולמה האחריות רק לשנה מבחינת הספק או שאולי יש דרך להרחיב את האחריות..?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אך ישנה עדיפות לתקציב שהקצבתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר פיפא ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני להכין לו מפרט ב4K+-... למישהו יש רעינות? (לא צריך ציוד היקפי וכוננים אופטיים).
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב (או מכשיר כלשהו) שאוכל לחבר לטלויזיה. לפני כמה שנים קניתי HTPC מבוסס AMD A10-6800K עם 4GB RAM מאז שדרגתי לו זיכרון והוספתי SSD אבל הוא עדיין מתקשה לנגן קבצי וידאו באיכות גבוהה (נניח 20GB) - הסאונד יוצא מסנכרון. ניסיתי נגנים וקודקים שונים וכרגע אני מוכן לקנות משהו חדש - אבל שינגן 4K בקלות בכל פורמט סביר. התחלתי לחפש קצת ונראה שהיום כולם מכוונים לסטרימרים כמו Roku וֹ-nVidia שהמחיר הזול שלהם קורץ כמובן, אבל יש לי העדפה למחשב ״אמיתי״ שיידע לבצע עוד משימות קלות במקביל ואוכל להתקין בו נגנים שונים ותוכנות אחרות. אין לי תקציב מוגדר אבל עד 4-5K ש״ח זה יהיה סביר וניתן לעלות כמה שצריך כדי להגיע לביצועים טוב…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם- אני מחפשת מחשב נייד חדש. אשמח לקבל הצעות למפרטים. אני משתמשת במחשב לצרכי לימודים, אינטרנט ומוסיקה. אני מעוניינת במסך 15.6 אינצ', שהמחשב לא יהיה כבד, שיהיה לו מיקרופון, מצלמה, אופציה לחיבור ל WIFI. (יכול להיות עיצוב מעניין- בכל זאת אני בחורה...) מבחינת תוכנות: אני רוצה מערכת הפעלה של Windows 7, שיהיה בו Office ואנטיוירוס. אני מעוניינת גם לרכוש את המחשב בארה"ב (כדי לחסוך עלויות)- באופן כללי המליצו לי לקנות שם DELL או HP. חיפשתי באתרים שלהם אבל יש שם כמות מידע אינסופית ואני פשוט הולכת לאיבוד. אגב- עניין האחריות הוא חשוב- אני אקנה מחשב שתהיה לו אחריות בינלאומית כדי שאוכל לתקן אותו בארץ למקרה שקורה משהו. אז אם יש מישהו שמבין בנושא- אשמח להכוונה :-) מבחינת תקציב אני…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ASUS K55A ושמתי לב שכשהמחשב לא בשימוש למשל שבוע אז הבטריה יורדת מ100% ל95% בהפעלה הבאה , למה זה קורה הרי זה לא המחשב בשימוש? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב לפעילות משרדית 'כבדה' עם אפשרות לשימוש בעריכת וידאו פשוטה (חובבנית) האם המלצתכם על מפרט המחשב מיום 22/12 מספיקה, האם כדאי לשנות את הלוח לאחת מהמלצות TG ? Foxconn P9657AA או Biostar TForce P965 Deluxe (או אולי אחד מהGIGABYTES עם כרטיס FIRWIRE נפרד וCHIPSET 945 ?) המלצתכם עם החלקים הנחוצים בלבד: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 לוח אם LGA775 Intel945G - ASRock ConRoe945G-DVI - 1Y Warranty 450 זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 350 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 66…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מחשב טוב שירוץ חלק גם עם ויסטה וoffice 2007. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכם אני אפרט במה אני מעוניין לפי הנהלים של הפורום ואח"כ אוסיף את המפרט שקיבלתי 1. תקציב: 6K 2. מטרות המחשב: א) משחקים כמו COD ו CRYSIS. ובשאיפה בעתיד להשתמש בו גם כ HTPC. ב) בשאיפה להשתמש במשחקים בצורה כבדה תלוי כמה עבודה תהיה אבל המחשב ישמש גם לפיתוח קצת אקליפס וויזואל. ג) המסך שיש לי הוא syncMaster T220p 3. אין צורך בציוד הקיפי 4. אין רכיב שאני לא צריך. 5. אין לי חלקים קיימים. 6. רמת השקט הנדרשת 10, השקט קריטי כי המחשב ישב בסלון או בחדר שינה. 7. לא מתכוון לבצע OC אבל בעיקר בגלל שאין לי מושג בנושא 8. אין צורך להוסיף מערכת הפעלה באפשרותי לרכוש בצורה זולה windows7 home premium אבל אשמח לשמוע אם זו מערכת שמתאימה בכלל למה שאני רו…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, התקציב בסביבות 4000 ש"ח. אין צורך במסך, ציוד הקיפי או כונן אופטי כלשהו. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית, עבודה עם מכונות וירטואליות וגם משחקים (גם כבדים). אין לי כוונה לבצע אוברקלוקים. איך המפרט למשחקים ב4000 ש"ח שבאתר עבור השימוש הזה? כדאי לקצץ קצת בכרטיס הגראפי ולהשקיע יותר במעבד? למה יש במפרט הזה ספק כל כך חזק?
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המחשב הוא לעבודה משרדית . אינטרנט אופיס וכדומא מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ₪673 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ₪349 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪275 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪265 כמות:2 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT OC 512MB DDR2 PCIe ₪270 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪132 מארז כולל ספק Antec NSK6580 Silver 430W ₪545 מערכת הפעלה Windows 7 Professional 64Bit Hebrew OEM ₪721 אופיס Microsoft Office 2007 Basic OEM ₪849 אשמח לקבל שינויים והערות.יש מעט חריגה אבל זה בגלל האופיס והווינדוס אז אין בעיה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K עם חריגה של עד 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד, כותרי AAA בעיקר. ועבודות עריכה ועיצוב קלים (פריימייר וכו'). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כלול בתקציב אבל אשמח להמלצה על מסך 2K טוב, כרגע חשבתי על Dell 27" LED S2719DGF 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בנייה חדשה מאפס. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-