ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לקנות מחשב בהקדם ובניתי מפרט רק שעדיין יש לי כמה התלבטויות . המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1500X AM4 Box - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 512 לוחות אם: MSI B350M MORTAR + DSB1 Mouse כמות: 1 - מחיר: ₪ 375 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 2400 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 406 מארזים: Cougar MX330 כמות: 1 - מחיר: ₪ 178 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 255 כונני SSD: Samsung SSD 500G 850 EVO 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 633 כוננים קשיחים: Seagate H…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 15.6" לעבודה בתוכנות 3D כגון 3DMAX/recvit/AutoCAD/skechup וכד'. לאחר בדיקה החלטתי לא לקנות מחשב עם כרטיס מסך quadro וסוגו גם בגלל המחירים וגם בגלל רמת העבודה שלי בתור סטודנט נכון לרגע, כך שלא נראה לי שארגיש הבדל משמעותי (שלא להזכיר הרצת משחקים). לאחר בדיקה חובבנית באינטרנט מצאתי 2 מחשבים שאני חושב שהכי מתאימים לצרכים שלי, שהם: -מנוע גרפי חזק -יכולת עבודה חלקה בתוכנות כבדות -רזולוציית מסך גבוהה -הרצת משחקים ברמה גבוהה המחשב במקום הראשון שלי נכון לרגע זה הוא דגם של HP (הכי טוב שמצאתי) אשמח לשמוע תגובות, כי אני מעוניין להיכנס לקבוצת רכישה : HP Pavilion DV6-6B19EJ הדגם השני שחשבתי עליו, של חברת DELL: XPS15Z הבעיה איתו שהוא…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש המלצה למחשב נייד עסקי (קל ,חזק ועמיד) עד גודל 14" (עם כרטיס מסך מובנה). תקציב עד 6000 (אם יש הצעה יותר זולה שעונה על הקריטריונים אז עדיף) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב שולחני - נייח ואני רוצה לקבל חוות דעת על המפרט והאם הוא סבבה בקשר למחיר Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50Hz לוח Gigabyte דגם G41M-ES2L צ'יפסט G41 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או לוח MSI דגם G41TM-P33 צ'יפסט G41 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 500GB SATA2 32MB Buffer Ceon 2048MB (2GB) DDR2 800MHz צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB 1,680 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב נייח לקרוב משפחה שנמצא באילת שימוש עיקרי זה למשחקים, יש לו כרגע מסך 1080P 200Hz אין צורך בציוד היקיפי תקציב בסביבות 5500 במחירים של אילת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אני משתמשת בVegas Pro לעריכת וידאו, ופוטושופ לעריכה גרפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אין לי משחק ספציפי. רוצה להריץ משחקים מהשנים האחרונות באיכות כמה שיותר גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920, מסך 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שיותר בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2K יעזרו? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על RPG, תוכנות חישוב אלמנטים סופיים (Midas-Gen, Solid, Strap), תוכנות CAD, מדיה סנטר (סרטי UHD, תלת מימד), ובעתיד (בתקווה לא רחוק מדי) Oculus Rift ואמצעי קלט אקזוטיים. יכול להיות שישמש גם לפיתוח אפליקציה לאנדרואיד, כולל ממשק גרפי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Bioware לדורותיו, Be…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כמה היתם שמים על מחשב מדגם HP עם מעבד Inter Duo Core 2.2GH"z עם 4 מגה בקאש 2GB RAM זיכרון . 200 GB דיסק קשיח כרטיסמסך של Nvidia 8400M צורב DVD משולב . WIFI מובנה תומך בכניסת HDTV מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE . עם ה MEDIA CENTER . 4 כניסות USB . יציאת DVI מסך 15.4 אינץ' כניסת זיכרונות של מצלמות ופלאפונים . ועוד כמה פיצ'רים מעניינים . המחיר שאני ראיתי כולל מע"מ הוא 7200 ש"ח בכמה אתם יכולים לארגן מחשב כזה ?
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, המחשב הקודם שלי נפח את נשמתו לבסוף (8600K&1070), מחפש מחשב חדש לשנים הבאות. התקציב הוא בסביבות 5K לא כולל כרטיס מסך, כונני אחסון ואולי גם מארז. אני מתלבט כרגע בין פלטפורמה מבוססת AMD 7700X או 13600K, הפלטפורמה של AMD תתן לי אפשרות אולי לשדרג בעתיד במחיר מינימלי לעומת intel מצד שני לא בטוח שאני באמת אשדרג את המחשב אם אני אקבל ביצועים מספקים ב 3 שנים הבאות, כמו כן אני חושש מחוסר התאמה לשימושים נוספים מעבר לגיימניג בפלטפורמה מבוססת AMD. לגבי כרטיס מסך, לאור המצב אני מתלבט בין 4080 אם אצליח להשיג אותו מתחת ל 5K או 3080 אם אצליח להשיג ב 2K+ (יד 2) או לחכות עוד ל 7900XTX... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת …
-
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אפשר בבקשה לקבל מפרט טוב למחשב במחיר של עד 5 או 5.5 אלף. מחשב שיהייה טוב למשחקים אבל לא צריך להשתגע עם שני כרטיסי מסך כי זה אני לא כזה גיימר ובשביל זה יש את הוויי (-: לא כולל מסך, מקלדת וכל שאר הציוד ההיקפי, הכל יש לי כבר. אני מעדיף מעבד quad עם 4 ג'יגה זיכרון ושיהייה חריץ pci ישן בשביל לחבר את הכרטיס טלויזיה שכבר יש לי. תודה מראש ויום טוב לכולם!!!
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שאלון מלא למטה, אבל בגדול מחפש מחשב ב 8000 ומסך ב 2000 בערך. לא משחק FPSים ודברים כבדים, אז חשבתי על מחשב מסביב לכרטיס 3070 ומסך 2K. אין צורך בהיקפי חוץ מרמקולים קטנים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K, כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 2K, עדיף כמה שפחות קעור (קשה למצוא שטוחים לגמרי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אז ככה.. התקציב שלי הוא עד 5,500 אני אומנם לא גיימר אבל רצוי שאם אני יחליט להתקין פה משחק שם משחק יעבוד סבבה רוב העבודה על המחשב היא אינטרנט סרטים מוזיקה אולי קצת עריכה פה קצת שם לא יותר מדי שתי מחשבים שהיו נראים לי זה הTOSHIBA Stalellite a300-17s וה HP Pavilion DV9750EJ יש לציין שזה המחשב הנייד הראשון שלי וראיתי שפרמטר חשוב בבחירה אצל אנשים הוא המשקל.. למרות ששלוש וחצי קילו לא נראה לי כזה נורא הוא ילווה אותי בבית בצבא ואחרי צבא בלימודים אלה מפרטים של המחשבים שציינתי אבל אם במחיר הזה יש לכם מחשבים טובים יותר אני אשמח לקבל הצעות המפרטים: יצרן: HP דגם: Pavilion DV9750EJ מעבד מעבד: Intel Core Duo T7500 מהירות: 2.2 GHz זכרון מטמון: 2 MB רמה 2 זיכרון: 2048MB(2x1024MB) נפח מ…
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על HP Pavilion HPE h8-1200? יש פה קצת מידע על המפרט שלו: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/12454-12454-3329740-64546-64546-5187019.html?dnr=1%27 אני כבר על סף קנייה, לא משנה מה התקציב שלי אני רק רוצה לשמוע ביקורות מה אתם אומרים עליו. תודה וחג שמח ח'ברה !
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה שבת שלום ברשותי לפטופ של Hp מדגם HP Pavilion DV6-1330 https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02072023&tmp_task=prodinfoCategory&lc=he&dlc=he&cc=il&product=4055143&aoid=〈=he מפרט : [table][tr][td][table][tr][td] מעבד Intel Core2 Duo Processor T6600 במהירות 2.2 GHz [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] מטמון מיקרו-מעבד [/td][/tr][/table][table][tr][td] מטמון רמה 2 בנפח 2 MB [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] זיכרון [/td][/tr][/table][table][tr][td] 2048 MB [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] זיכרון מ…
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שיהיה עם מסך מינימום 15 אינץ', קל משקל, תומך BLUETOOTH ושיריץ עליו WOW בסבבה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב משמש למסחר. אני זקוק למחשב חזק כך שאני אלך על מעבד כפול ליבה של אינטל עם גיגה זיכרון פנימי. מה חוץ מזה? לא יודע. תעזרו לי. האם בכלל יותר זול לקנות שתי מחשבים ? אני מעדיף שלא בגלל התחזוקה ובגלל הKVM. אשמח לקבל פיתרון למחשב עם 4 מסכים. ד"א בשלב ראשון אני אקנה 2 מסכים ורק אחר כך אקנה עוד שנים. תודה!
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הנייד עבר שדרוג זיכרון ל DDR2 800 ובדקתי שהמערכת-winXP SP3- מזהה אותו. הורדתי את רמת הגרפיקה בוינדווס למינימום - נראה כמו win 95 ביום טוב - בתקווה שזה ישפר משהו, לא עזר... האם הוא אמור לאפשר ניגון סרטים ב 720P במצב super performance ? יש נגן ממולץ שיאפשר את זה באופן הכי אופטימלי? האם OC למעבד יעזור?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טוב אז ככה... הינה המפרט שהזמנתי: מעבד Q6600 1390ש"ח לוח אם של GIGABYTE X38 DS4 940ש"ח זיכרונות SUPER TALENT DDR 2 ) 2X1024 320ש"ח( CL 4 הארדיסק WD 3200AAKS 320GB 390 ש"ח מאוורר למעבד A.C FREEZER 7 PRO 112 ש"ח מארז AEROCOOL EXTREME ENGINE 390 ש"ח ספק כוח CORSAIR 550 W אוHEC ZYPER 650W מה אתם מציאים?? לקחת המוכר התעקש שאני יקח את קרוסייאר (שניהם 550 ש"ח) ואני מוסיף עוד מאוור של זלמן 12 ס"מ לאחורה של המחשב...40 ש"ח אהה וכרטיס מסך 3870 של SAPPIRHE 1066 ש"ח עכשיו יש מספר דברים שאני לא סגור עליהם ... זכרונות ספק ומארז בזכרונות האם עליי לשנות חברה ?? סופר טלנט אמינים?? שווים את הכסף?? או שעדיף באותו סכום לקחת CL4 בחברות אחרות כמו קרוסייאר /OCZ /G SKIL / קינגסטון... ועוד... בק…
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחפש המלצה – האם לקנות מחשב חזק או סרוור יעודי? ואיזה? נדרש פירוט והסברים ללא מבין בהבדלים... צרכים: הפעלת בסיסי נתונים (אורקל, טרהדטה אישי) הפעלת תוכנות BI (קוגנוס, BO, וכו) פיתוח אישי לצרכי בדיקת ישימות ורעיונות בתחום ה BI צרכים נוספים: משחקי מחשב כגון COD WF2, GTA IV, וכו נדרש בנוסף: 2TB דיסק מסך 22" תקציב: עד 20000 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
נייד בן שנה דגם EDGE 11, התחיל להכבות מייד בתחילת הפעלתו. הודעת שגיאה: FAN ERROR. המחשב היה בשימוש ממש מינימלי של אולי 4-5 ימים כל חודש. גלישה, אופיס וקצת סרטים. האם יש מה לעשות מלבד לקרוא לשרות?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היום המחירים את המחשבים הניידים מאוד זולים ועם תמורה לא רעה בכלל אני צריך מחשב נייד לצרכיי אינטרנט, לא יזיק גם שיוכל להפעיל משחקים אבל בעיקר לעבודה מול אינטרנט, סרטים, הרבה מוזיקה. המליצו לי בעיקר על מחשבים של IBM, LG, NEC, DELL יש מיליון ואחר דגמים וסוגים. טעיתי לעצמי מה לבחור מה כדאי.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, לאחר שעשיתי מחקר גדול אני מתלבט בין 4 מחשבים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13367 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13358 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13337 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13342 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. אני מאוד לא מעורה בשוק החומרה העכשיו, לכן אני צריך הצעת מחיר.. לדוד שלי. מה אנחנו צריכים, אז ככה: המפרט הוא לילדות הקטנות שלו. הגדולה בת 10. הדוד עצמו, אם ישתמש במחשב, הוא ישתמש בשימושים הכי בסיסים שיש. אנחנו בונים בעצם מין מחשב לשימוש "משרדי" כזה. הדרישות: *יציבות. מה אני מתכוון שאני אומר יציבות? לחבר שלי יש מחשב עם מעבד 2.8, וגיגה זיכרון. המחשב שלו כל שניה נתקע, מגיב נורא איטי, לא יציב. למרות שיש לו פי שתים כוח עיבוד משלי, ושלי עובד חלק. קיצר, שיהיה יציב ויעבוד חלק. *כוח עיבוד +כרטיס מסך - בכלל לא דרוש מערכת חזקה בטירוף. רוב הזמן אני מניח שהמחשב ישמש לאנטרנט, למשחקים של ילדים קטנים (שאני מאמין לא צריכים מאיץ גרפי רציני, לפחות עד שהם יגיעו לגיל 15.. (והם גם…
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BFBC2 Cod- Black Ops, שיצא BF3 ו MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי מעוניין לקנות טאבלט של אסוס ASUS Transformer Mini T103HAי https://www.asus.com/il/2-in-1-PCs/ASUS-Transformer-Mini-T103HAF/ כשראיתי ביקורות עליו ביוטיוב ראיתי כמה סרטונים על בעיות של הטענה של טאבלטים של אסוס (הטאבלט מת אחרי שימוש של כמה שבועות כנראה כפתור ההדלקה נשרף). השאלה היא האם זה בעיה נפוצה כלומר האם אסוס ידועה כחברה עם בעיות אמינות כמו שתיארתי? או בעיות אחרות שאני צריך לדעת עליהן לפני שאני קונה את המכשיר הזה? הטאבלט אמור לשמש ללימודים כטבאלט סרטוט (בנוסף ללפטופ). המון תודה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-