עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by arik100,

מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/amd-ryzen-5-5500-am4-tray]AMD Ryzen 5 5500 AM4 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 427 [b]לוח אם:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?rout…

2. Started by Omer Shamia,

המחשב שלי יוצע למכירה בזמן הקרוב,כמה הוא שווה? cougar mx330-X+antec 500W intel i5 9400f be quiet pure rock slim gigabyte b360h-d3h 1151 hyperX 2X8 ddr4 2666Mhz galax gtx1060 oc 6gb ddr5 ssd nvme adata 256GM m.2 asus dvd-rw enermax fan 120mm X3

3. Started by shlooki,

שלום רב: אשמח לתגובתכם. אני צריך את המחשב הבא לצרכים הבאים: כל הדברים הבסיסים אינטרנט(הורדות מידיי פעם) אופיס יש לי משחק אחד שאני מתכוון להריץ עליו והוא x-plane. זהו סימולטור טיסה חדשני לפי האתר כתוב שכל nvidia יעשה עובדה טובה אבל זה לא כל כך ברור. הקלטה מהטליויזה וסרטים. דגש על הקלטה כי אני נוסע הרבה ורוצה להקליט לי הרבה תוכניות. זהו המפרט של המחשב מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L2 Cache מסך רחב 15.4 WXGA WLED display Ultrasharp With Truelife רזולוציה 1280X800 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 250GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 800MHz (יוגדל ל4) אחריות שלוש שנים (לפי המל…

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by matanmunch,

אני מעוניין במחשב נייד, יש לי תקציב של 2000 שח בערך. קיבלתי הצעה כזאת: מחשב IBM THINKPAD דגם X-20. פנטיום 3, 600 מגהרץ. גודל תת מחברת (ככה הבנתי שקוראים לזה- זה מאוד קטן). 384 מ"ב זיכרון פנימי. 20 GB בדיסק הקשיח. מגיע עם צורב חיצוני ותיק נשיאה. הוא רצה 2,000 שקל בשביל המחשב הזה האם זה משתלם או שיש לכם איזה הצעה יותר טובה לטווח התקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  5. שלום לכולם! (אני בחו"ל כעת) אני מגיע לאחר חיפושים רבים כעט אני עומד על שני חברות או asus G50VT-X6 ----- או xps dell asus - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220483 dell באתר שלהם המפרטים הם פחות או יותר אותו דבר: מעבד: 2.4/2.5 שניהם 45 נונומטר ו3 מגה (של אינטל) זיכרון פנימי 4 גיגה רם הארד דיסק 7200 רזולוצית מסך לdell 1400-900 ל asus 1650-1050 דעה אישית: מה שאני רוצה בעצם לקנות זה שילוב של מחשב גיימרים ושילוב של מחשב דק ומעוצב (בשונה מגיימרים שהם מאוד עבים) הבעיה זה שב asus המחשב זה של גיימרים מוחלט והוא מאוד עבר שבשונה מdell הוא מאוד דק וקוסמטי מאוד החיסרון שבזה שב dell אני מקבל כרטיס 8600m gt ששמעתי עליו שהוא בכלל לא מוביל בתחום של משחקים ויש לו …

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  6. שלום, שאלתי לפני כמה חודשים אבל עבר זמן מאז והקנייה נדחתה וגם התקציב שונה, אז אני נאלץ להיועץ בכם שוב. אז ככה (בנוסח המובא בחוקי הפורום): - תקציב: 4000 ש"ח, ללא מסך. - מטרות: עבודה שוטפת כמו עבודות ואינטרנט אך גם משחקים. כרגע אני לא משחק משחקים כבדים אבל אני לא רוצה לגלות עוד שנה שיוצא משחק שאצלי דורש שידרוג. - העדפה: לאינטל בבקשה. - קירור: עדיף שיהיה מארז שמקרר טוב. - OC לא מתוכנן. תודה מראש, אופק.

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  7. Started by kolsad,

אני מדבר על האתלון 640 או הפנום 955 שימושים: פוטושופ, משחקים סרטים לא מתוכנן OC מסך: 1920X1080 קנייה מיידית. מחכה לתשובה. תודה חברים. המחירים הם בערך אותו דבר חוץ מהראשון שזול ב200 שקל

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג & VMware א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Call of Duty : Modern Warfare 3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Extreme 3. האם יש צורך בציוד…

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by LeXosaar,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש יחסית כללי... לא משהו כבד במיוחד אבל שלא יריץ לי רק אופיס וכו.... קצת מעבר... עד היום הייתי עם hp pavilion g6 (מאוד ישן....) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3k-4k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, אינטרנט אופיס, קצת פוטושופ, הורדות וצפייה ב4k דרך hdmi, וממש מעט משחקים לא משהו מיוחד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

10. Started by avivel,

היי, אני חדש בפורום רק רציתי להתייעץ לגביי מחשב נייד חדש ללימודים אני יודע שעדיף מחשב נייד לעריכת תלת מימד אבל אני מעדיף נייד קראתי גם את מה שרשמתם באתר לגביי קניית מחשביי תלת מימד פשוט כל המחשבים המוצעים הם די ישנים רציתי לשאול לגביי מחשב עם הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce GTX 950M זה מה שהוא שיכול להתאים לתוכנות כמו מאיה 3dmax וכו' אני אשמח לקבל ממכם גם הצעות למחשבים אם כרטיס מסך קצת יותר טוב (אם צריך) עדיפות לאסוס תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  11. ברשותי מחשב נייד דגם - Gatewey ML6714 , המחשב בן כשנתיים וחצי ולפני כחודש איבדתי את השנאי מתח. השבוע רכשתי שנאי חדש, כשחיברתי את המחשב למתח בעזרת השנאי המחשב מסרב להדלק. לקחתי אותו לבדיקה במעבדה השנאי נבדק ונאמר לי שהוא בסדר וגם מספק מתח יציב. אבל הטכנאי לא מצא את התקלה והודיע לי שהתיקון יעלה 600 ש"ח אם הוא יצליח לתקן ובמידה ולא לא ידרוש תשלום, אבל מייד הוסיף שהוא מוכן לקנות את המחשב ב 500 ש"ח במצבו הנוכחי למרות שבאתר הם מציינים שהם נותנים פרוט מדויק של התקלה. הלכתי למעבדה נוספת והסיפור חזר על עצמו פחות או יותר. וזה לא השאיר עלי רושם חיובי למרות שאני יודע שחומרה במחשבים ניידים זה עניין קצת יותר מסובך. והשאלה שלי היא, אם למישהו יש רעיון? או מכיר מעבדה אמינה?. אשמח לתגובות.…

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול מלא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש כללי כגון: משחקים,סרטי HD,מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920x1080p * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?אין כרגע * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי …

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  13. היי כפי שציינתי-רכשתי את ה-1005HA החדש של אסוס (חבר של אבא של מביא לי אותו מארה"ב איפה שהוא גר, הוא הזמין בשבילי). ניסיתי לברר קצת באינטרנט על ה-Eee Docking Utility, אבל רציתי לשמוע מידע קצת יותר ספציפי עליו מפי אנשים שהשתמשו בו באופן אישי מה הפונקציות הכי יעילות שם? אפשר באמת לראות טלוויזיה, לשמוע רדיו, לשחק כל מיני משחקים? ואם כן אז אילו ערוצים/משחקים בדיוק? ולגבי ה-SUPER HYBRID ENGINE-מה עליו אתם יכולים לספר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  14. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח לקבל עזרה בנושא. כמה נקודות חשובות: 1. התקציב הוא 5,000 ש"ח. מותרת חריגה של עד 500 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. לדוגמה Modern Warfare 3 3. לא מפריע לי יותר מדי כמה שקט יהיה המחשב אבל אני לא רוצה בולדוזר בחדר. 2/10 4. לא מעוניין באוברקלוקינג למחשב. 5. אני מעוניין לרכוש עם המחשב את מערכת ההפעלה ווינדווס 7 64BIT. 6. 1TB צריך להספיק 7. מעדיף לקנות את המחשב באזור באר שבע אבל אני לא פוסל חנות טובה באזור ראשון לציון. 8. לא מחפש לשדרג את המחשב 9. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  15. שלום אני מעונין לשדרג את המחשב יש לי בערך 2500 שקל פלוס מינוס נראה המפרט הקיים שלי: אינטל p-4 2.4 533 שומר לוח אם של ecs מחליף 256 זכרון ddr 266 ati radeon 9600 pro משאיר 60 gb maxtor משאיר cdrom lg 52 משאיר צורב ימאאה 20x10x40 אם ישאר כסף מחליף מאורר למעבד valcno 7 רועש מדי צריך משהו שקט המחשב הזה משמש למשחקים סרטים ואינטרנט בלי אובר קלוק זהו עכשיו אני מעונין להחליף את הלוח אם ואת הזכרונות ללפחות 512 ddr להוסיף עוד 80-120 גיגה אני רוצה מאורר שקט יותר אני גם רוצה רמקולים טובים 4.1-5.1 ואם ישאר כסף אז צורב חדש והמארז שאני קונה הוא Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) והוא לא כולל ספק אז צריך גם ספק לא משהו גדול נראה לי 300-400 ואט יספיק צריך ע…

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by MamaOff2002,

אני מבקש מפרט למחשב עד 6000 מיועד למשחקים החלקים שאני כבר רוצה: זיכרון 512 RAM DDR x2 600 ש"ח סה"כ מעבד AMD64 ATHLON 3000 860 ש"ח אני מבקש שתשימו במפרט כרטיס מסך איכותי וציוד כולל של המחשב (מסך,מקלדת,עכבר וכו').

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by TheSlidead,

פתחתי כבר נושא בעבר ואני לא רוצה להקפיץ, קיבלתי כבר הרבה עצות מכולם ואני רוצה שתעזרו לי בהחלטה סופית. המחשב מיועד לעריכת וידאו, משחקים, פוטושופ ו-ויסטה בצורה אופטימלית במגבלות התקציב. אז ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 - סגור! כונן קשיח: WD 250GB - wd2500ks - סגור! ההתלבטות: לוח אם: Abit AB9 או Abit IL9 זכרון: TwinMos 2GB או G.skill 2GB כרטיס מסך: ---------- מארז + ספק: ----------- התקציב שנשאר למארז ולכרטיס מסך הוא 1,000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!!

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by avive,

אהלן אני מתלבט באיזה מבין שלושלת הניידים האלו יתן לי את התמורה הטובה ביותר אני מחפש נייד קל משקל, חזק בביצועים (גם למשחקים) וזן סוללה טוב http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=151561651&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=151651999999&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10465 לא מצאתי ביקורות על המחשבים הנ"ל רק על דגמים דומים (U36 SD וDELL XPS 15Z), כמה המחשבים דומים? ובמה הם שונים? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by redti,

מצאתי את המפרט הזה לוח אם דגם: ASUS P5S800vm מהירות FSB: 800 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: שתי יציאות יציאת AGPx8: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 6 סה"כ תמיכה ב- Dual channel DDR: ללא תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול דיסק קשיח יצרן: SamSung / Maxtor טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 120 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB אחריות: 3 מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: 630 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB אחריות: כל החיים מארז כולל ספק: 500 וואט כניסות USB מלפנים: 2 זכרון יצרן: American DATA …

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  20. הנני מרכיב מחשב לעבודה גרפית דו מימדית (בינתים ללא כרטיס מסך- יתכן הוספה בעתיד הרחוק של GTX970 או דומיו בשביל פלאגינים). המארז צריך להיות יחסית שקט יחסית מבינת פעילות מאווררים על HIGH. רק לשם ההשוואה, עד עכשיו היו לי את: - GIGABYTE POSIDON שאני מאוד מאוד מרוצה ממנו ומדרגת השקט שלו עם 2 מאווררים. - האנטק SONATA 2 ו 3 היו סבירים- רמת הרכבה טובה אבל רמת המאווררים היתה מאכזבת ובעיקר השליטה על המאווררים האחורים ובסוף הם ממש מרעישים בניגוד ל GB. בכולם היו פילטרים של אבק סבירים והספקים של אנטק היו טובים וסיפקו תמורה במשך 5 שנים ואף יותר. אני אוהב עיצוב נקי וחלק ופחות מפלצות מהבהבות עם מאווררים 200ממ- למרות שאם יש באנדל טוב אני מוכן לשקול), אני מחפש משהו דומה עם ספק מעל ל500W בע…

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  21. Started by My_Name,

אני צריך מיפרט למחשב משרדי לחלוטין (אינטרנט, אופיס וכו'). התקציב די מוגבל, אני יודע - עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית של עד 200 ש"ח - משמע עד 1200. התקציב הינו למחשב בלבד ללא ציוד הקפי. חיפשתי מפרטים בהודעות ישנות יותר אבל מצאתי רק דברים עם שמבוססים על מעבדי AMD X2 שלא ראיתי שמוכרים אותם איפשהו.. את הקנייה אני כנראה אבצע ב-TMS. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by טל אלבז,

שלום לכולם, אני מחפש לקניות מחשב נייח גיימינג בסכום של באיזור ה6K ואשמח לעזרתכם בנושא. הרכבתי בעצמי מפרט בStartPc ואשמח לחוות דעת/ אשמח למפרטים אחרים בסכום הזה אם יש לכם להציע: מעבד: Octa Core i7 10700K 3.8Ghz-5.1Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור מים למעבד: Antec Kuhler H2O H1200 PRO לוח אם: GIGABYTE Z490 GAMING X זכרון: 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2666Mhz CL16 כרטיס מסך: GALAX GeForce RTX2060 SUPER 8G D6 Up To 1710Mhz 1-Click OC דיסק קשיח: XPG 1T SX8200 PRO M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s ספק כוח: Corsair 850W 80+ GOLD RM850 Modular 5 Year Warranty מארז: COUGAR TURRET RGB Tempered-Glass 2xFront RGB Led Fan גוף קרור ל…

23. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אפשרי מזומן ואפשרי אשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- היות ואני קונה אותו לקראת האונ' אני מניחה שאשתמש הרבה ב office, באינטרנט, אני ארצה לצפות בו בסרטים ומתכוונת להשקיע במסך שטוח גדול מספיק (חשבתי בסביבות ה-22/24 אינצ'- אני רוצה למקם אותו ככה שאני אוכל לראות סרטים בכיף יחסית מהמיטה), הגיוני שגם הורדות, ואני וחברה שלי כבר מפנטזות על איך שנשחק לנו ביחד בדיאבלו ברשת..אני לא חושבת שאני אתקין עליו משחקים כבדים, ולא מבינה בזה מספיק בשביל לדעת איזה משחק כבד וכמה…

• 15 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by yapis,

אלהן. אני סטודנט להנדסה שלא משתמש בתוכנות מיוחדות. אלא בOFFICE וכ'ו. אני מחפש מחשב טוב עם ביצועים טובים שיהיה המחשב האישי וגם המחשב הביתי בבית. שיהיה בעל מסך 15.6 סטנדרט ומשקל סטנדרט למחשבים בפלח זה. בעיקרון יש כל כך הרבה בשוק שקשה כבר לדעת מה טוב ומה לא. אני מחפש מחשב שלא מתחמם כ"כ מהר ולא רועש כמובן ונוח. התקציב שלי הוא 3K יש אפשרות גלישה במחיר עד 4K. אני רוצה גם מעבד טוב ונורמלי לא מעבד ישן.. אשמח להצעות המשך יום טוב

דיונים חדשים בפורומים