עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DDgeva,

אני מתלבט בין כמה דגמי מחשבים, ספציפית הכי נראה לי הLenovo Edge 15. התקציב שלי הוא כ4000 ש"ח. שקלתי גם את הDell N5010, אבל ניסיתי אותו והמקלדת שלו קצת צפופה ולטעמי לא הכי נוחה, והוא גם קצת כבד לטעמי. אז רציתי לשאול מה דעתכם על הEdge 15: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5598 האם יש אלטרנטיבה עדיפה או שזה המחשב הכי טוב לצרכים שלי? (סטודנט, אשתמש בו ללימודים ובעיקר תיכנות). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  2. אני מחפש מחשב טאבלט עם הדרישות הבאות: שיהיה בעל הרבה שעות עבודה. בעל חיבור USB (לזכרונות ניידים או עכבר ומקלדת וכ'ו) מיקרוסופט ווינדוס (לא לינוקס או MAC או תוכנות האפל למיניהן) יעוד: אופיס, אינטרנט, סרטים. חייב שיהיה בו חיבור WIFI. העדפה לסביבות ה10 אינצ'. מחיר עד 2000 ש'ח לפי הדרישות הללו הטאבלט של אפל די נפל.. ראיתי את הארכוס 9 אבל אני אשמח לעוד חוות דעת! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. שלום חברים אני צריך עצה לקניית מחשב. העיסוק שלי הוא במסחר במטבעות חוץ זאת אומרת הרבה תוכנות פתוחות, הרבה חלונות בדפדפים שונים שפתוחים ובמקביל תוך כדי גם לצלם את המסכים בוידאו עם CAMTASIA, ריבוי מסכים(היום אני עובד עם שלושה מסכים וכנראה שאני אצטרך עוד בעתיד). אני צריך עצות לגבי כל המפרט כולל 2 מסכים, התקציב הוא 7000 שקלים אפשר קצת לסטות ממנו לכאן או לכאן. כמובן (אני יודע שיבואו מתנגדים) שאני רוצה את המעבדים החדשים של אינטל, חושב אם להשקיע ב 2600K ומוכן לעשות גם אוברקלוקינג לתוספת ביצועים. כרטיס מסך 6950 שאני אוכל לפתוח אותו ל6970. ספק כוח של Corsair TX750. לוח אם קצת קשה לי בחור, אני מתלבט בין שסוס לג'גבייט, אני גם צריך יציבות באינטרנט אז יכול להיות שאני אצטרך שני חיבורי ר…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  4. מצטער שלקחתי את הטופס מפורום אחר, זה היה יותר נוח יש לי כבר ATI HD 6850 toxic וראיתי שיצא ה- sandy bridge אז החלטתי שעדיף לקנות מחשב שמצויד בטכנולוגיה החדשה תקציב מקסימלי למחשב - 3100 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - GTA4/cod6 and more - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - לפעמים c4d אבל אל תיקחו את זה בחשבון OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? כנראה שכן - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: מעבד+כרטיס מסך - הא…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מטרות המחשב? גלישה רגילה, סרטים ומשחקים. * גודל המסך? 15.6. לא רוצה קטן יותר, מוכן להתפשר על גדול יותר. * משקל רצוי? שלא יגיע לאיזור ה-4 קילו. 3.5 זה עוד בסדר. בכל מקרה יסחב בתיק ענק ששוקל בערך 15KG אז השינוי לא יהיה קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעה וחצי-שעתיים יספיק... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שום יציאה לא מאוד חשובה. ככה שלא. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? כפי שראיתי, 500GB זה סטנדנט. גם 320GB יהיה בסדר. * צורב DVD? לא. מצידי שלא יהיה כונן בכלל. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אני רוצה מחשב שאוכל לקחת איתי לצבא (בסיס סגור) ולהעביר את הזמן במשחקים.…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  6. ב"ה מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב, לעבודה עם גרפיקה כבדה בתנאי לחץ של עבודה. כמובן אני רוצה מפרט שיתן מענה לעבודה בלחץ עם כמה תוכנות כבידות במקביל של Adobe CS5. אני מעוניין להשקיע למשך זמן לא קצר. יש ברשותי מסך 24 אינטש באיכות מקסימלית של 1920x1080 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001421 אני נותן תקציב של דולרים, כי אני מעוניין לחסוך בעלויות. אם לדעתכם הבדלי המחירים לארץ לא גדולים, אשמח לדעת. אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין לדעת מה לבחור מלוחות אם, אני מעדיף שתהיה תמיכה בתקנים: USB3, HDMI, E-SATA. http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=280&name=Intel-Motherboards&Order=PRICED מעבד, אני מעוניין במעבד חזק שיתן תפוקת עבוד…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ארץ רכישה: ישראל * מטרות המחשב? שימוש באופיס, אינטרנט מוזיקה, סרטים, ומשחקים פשוטים * גודל המסך?15.6 או דומה * משקל רצוי? לא פרמטר משמעותי - אינני מסתובב עמו הרבה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא פרמטר משמעותי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - חובה חיבור HDMI להקרנת סרטים מהמחשב בחיבור HDMI לטלויזיה * בלוטות? כן + WLAN * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? כן - חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא - חשוב שיהיה אמין - המחשב אמור לשרת אותי ל 3-4 שנים לפחות תודה מראש לכל מומחה שיעזור

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  8. הפעם אני רוצה שיעזרו לי לבנות מפרט. המפרט לחבר, הוא לא חולה גראפיקה אבל רוצה לשחק במשחקים חדשים בהגדרות גבוהות. רוב הזמן המחשב יהיה לעבודה משרדית. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית (80%) ומשחקים (20%) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). רוב הזמן בדפדפנים ותוכנות אופיס. ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CoD Black Ops, Fifa , PES 2011, Medal of Honor וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לילה טוב =) אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט אופיס משחקי אינטרנט (און ליין - פייסבוק וכאלה) התקציב המקסימלי הוא 3K אבל אם יש 2500 אז עדיף. ללא ציוד היקפי וללא מסך. עדיף שיהיה שקט, ללא OC, כולל מערכת הפעלה וכולל הרכבה. אם אפשר מפרט מKSP באזור ראשון/ת"א. מה שחשוב שהמחשב יהיה מהיר ממש, ושלא יהיה מחשב לשנה- שנתיים. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הרכבתי תחילה את המפרט הזה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12112 כמות: 1 מחיר: 275ש"ח ( למזומן:267ש"ח ) SAMSUNG 27" ECOFIT P2770HD-TV 1:10000 Digital + Analog, SPEAKERS + REMOTE http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12436 כמות: 1 מחיר: 1,975ש"ח ( למזומן:1,916ש"ח ) LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 כמות: 1 מחיר: 129ש"ח ( למזומן:125ש"ח ) Thermaltake V4 Black Edition (VM30001W2Z) 1x120 + 500W SPIRE Psu ht…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by maxl4me,

היי אנשים ושבועה טוב לכם! שאלתי : איזה חברת מחשבים ניידים היתם מציעים איזה חברה יותר אמינה ,איכותית איזה חברה אפשר לסמוך אליה ? שתחזיק כמה שיותר זמן! אני מודה לכם מראש על זמנכם היקר !

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  12. שימושים עקריים: אינטרנט, אופיס, SPSS. לא מעבר לזה. משחקים- משחקי רשת. בשביל השימושים שלי מה חשוב יותר כמות זכרון או איכות מעבד? אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה. אשמח להמלצות. מה שהספקתי לראות זה משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5982&CatCode=3 תודה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אספר בקצרה: הלוח אם התקלקל והבנתי שעדיף לי כבר לקנות את הרכיבים הבסיסיים (לוח אם, מעבד, ספק, מארז) והשתמש ברכיבים שעדיין תקינים (זכרונות וכרטיס מסך) יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD3850 זכונות 2GB RAM של 667Mhz ספק EZCOOL 400W חדש וכנראה שאני יכול להזדכות עליו. להשאיר אותו? יש לי HDD 80GB והוא כבר לא מספיק לי. איזה לקנות? המחשב מיועד לשימוש ביתי בסיסי, לרוץ עם Win7 Home Basic 32-bit, ולאינטרנט בעיקר. אני צריך להתאים לוח אם, מעבד, ספק, מארז והארד דיסק (ושאר ירקות באם יש צורך) לחלקים שציינתי לעיל. תקציב לחלקים: כ1,500 ש"ח האם כדאי לקנות מחשב חדש וזהו? אשמח לעצות, תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיועד לעריכת וידאו כרגע בתוכנת pinnacle ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by House M.D.,

הזמנתי לפטופ מדגם Dell n5010 מחודש מדל האמריקאית (דרך Ezbuyus) עכשיו לפי מה שהבנתי כדי להתקין מחדש את הוינדוס 7 שבא איתו צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת של דל ולא מביאים איתו דיסק התקנה רגיל, האם זה כך? אם כן, האם אותה התקנה מחדש תפגע בקבצים שנמצאים במחיצה שעליה מותקן הוינדוס או שהיא רק תשים את הקבצים של הוינדוס הישן בתיקיה windows.old (כמו שקורה כשמתקינים וינדוס בצורה רגילה על מחיצה שבה כבר יש התקנה ישנה). כמו כן האם פעולה זו תפגע בקבצים שנמצאים על המחיצה השניה עם קבצי המשתמש? ואם אני משנה את הגודל של המחיצות (לפי מה שהבנתי במחיצה הראשית יש רק 60GB מקום פנוי ואני הייתי רוצה לשנות קצת את הפרופורציות ולהקטין את מחיצת המשתמש) האם זה יפגע בתהליך ההתקנה מחדש? מצטער על כל השאל…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by benor,

לפני כ-10 חודשים קנינו לאחותי את הנייד הבא: Acer Aspire AS1410 המחשב תפקד מצוין עד שלפני שלושה שבועות המסך שלו החל לשבוק. (חיבור של כרטיס המסך למסך חיצוני - הציג תמונה כראוי) המחשב עדיין נמצא באחריות והוא נמסר למעבדה לפני שבועיים וחצי. מהו זמן הגיוני וסביר לטיפול במחשב נייד, בפרט בבעיות שמקורן במסך? בכל פעם שאנחנו מתקשרים למעבדה מספקים לנו תירוץ אחר, ונאמר לנו להתקשר בעוד מס' ימים. "בכתב האחריות" לא צוינו שום התחייבויות כאלו ואחרות. סתם דף ריק מתוכן, שמציין מי נותן את השירות ולמי צריך לפנות.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by masterb,

שלום חברים, הזמנתי מחשב נייד "15.6 LED זיכרון 4GB DDR 3 מעבד Core i3 סדרה: Dell Inspiron N5010 במחיר 3,350 ש"ח: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740265&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=dell שימושים משחקים, אינטרנט, סרטי HD מה אתם אומרים הן בקשר למוצר והן בקשר למחיר ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by natanbs,

שלום חברים אני צריך עזרה בהרכבת מחשב למשחקים חשבתי על המפרט הבא: מעבד : CORE I5 760B לוח אם : GA-P55A-UD3 זיכרונות : KINGSTONE 2*2GB כרטיס מסך התלבטות בין : NVIDIA460 ATI6850 1. כרטיס המסך של ATI יש לו תצוגה של תלת-מימד? 2. איזה גודל ספק-כח מתאים למערכת יש לכם המלצה על דגם? 3. איזה מארז הייתם ממליצים, אני מחפש מארז שקט בלי תוספות של תצוגות מנורות וכו' שתהיה יכולות להוסיף עוד דיסקים. 4. אם יש שינויים במפרט שהייתם ממליצים. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by TBN,

חברי הפורום הנכבדים מבקש המלצה פרקטית ואובייקטיבית להתלבטות בין שני ניידים הדרישה היא נייד בסיסי וזול ללימודים ושימוש יומיומי שלא מיועד למשחקים. במסגרת התקציב שלי (2500 +- 100 שקל) עצרתי על שני המחשבים האלה Dell Vostro 1015 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5780&CatCode=315 או Fujitsu LifeBook AH530-10 מצורפת תמונה עם מפרט הפיג'וטסו מציע i3 לעומת ה T6570 של הדל יציאת HDMI שלא קיימת בכלל בדל (יש פיירווייר אבל תכלס הוא מיותר) לעומת זאת הדל מציע 3 שנות אחריות לעומת השנה בלבד של הפיג'יטסו ושם מותג יותר "מוכר". אז מה אתם חושבים? תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  20. שלום, התקלקל לי המחשב הישן (כבר 6+ שנים, נתקע כל הזמן, אחרי בדיקות של דיסקים וזכרונות לבד הגעתי למסקנה שזה לוח האם\צ'יפסט). אני רוצה לבסס את המפרט על הרכיבים הכי זולים שתומכים בטכנולוגית הכי אחרונות, לשמור על אופק שדרוג מירבי. לכן: Intel Sandy Bridge Core i5 Gigabyte GA-PH67-UD3 1. תקציב - 2500~ 2. שימושים - עריכה גרפית כבדה (שרטוט, תלת מימד) 3. יש את כל הציוד ההיקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים נדרש צורב sata כי הישן הוא ide. 5. יש כבר דיסק קשיח sata חדש. 6. חשיבות השקט = 7 (חשוב אבל לא קריטי עד כדי הכפלת מחיר המארז בשביל זה) 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג 8. מ"ה - לא. הרכבה - כן. 9. חנות שיש לה כבר Sandy Bridge במלאי. 10. בחרתי את לוח האם עם תמיכה לאחור (PCI) ולע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gerdamen,

שלום חברי הפורום היקרים. ברצוני לקנות מחשב ב3K ללא ציוד נלווה, קראתי וחפשתי רבות בפורום אך לא מצאתי מפרט לפי הדרישות שלי. אז ככה: 1-מפרט הבנוי למשחקים 2-מבוסס על מעבד AMD 3-כרטיס מסך חזק 4- ללא קירור מיוחד למעבד אלא קירור מקורי. 5- מארז TT MP MID אני באמת מעוניין להשתמש במפרט שאתם מציעים לי, אנא מכם תעזרו. תודה לכם. עמית

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  22. מחשב נוכחי : מעבד Intel E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT 512MB זכרון 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN כרטיס קול 7.1OB מארז EZCOOL LED + 25CM fan מאוורר D.C 775 מאוורר AR 775 HEAT-PIPE אני אשמח אם תוכלו להציע לי ספק כוח ודיסק קשיח (500GB) שמתאימים למחשב הזה. בקשר לתקציב אני לא ממש בטוח, העיקר שהרכיבים יתאימו לשאר הרכיבים במחשב תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  23. Started by Mr. P,

יש לי אפשרות לרכוש כזה המחיר אטרקטיבי, איכשהוא ממש לא נראה לי שהמחשב מיועד לכך (חוסר אוורור). דעתכם?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. Started by boss,

. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? [glow=red,2,300]כן לנצל את כל התקציב[/glow] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]500-700[/glow] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים הכי גובהה ,אינטרנט ,HD FULL ועוד. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס 2010 ועוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך samsung T260 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MOH COD הכי חדשים גם עתיד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/[glow=red,2,300]גבוהות[/glow])? 3. האם יש צורך בציו…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by sharon669,

היי יש לי בעיה מוזרה יש לי סאונד בלפטופ, אבל ברגע שאני מדליק את הכפתור של הרשת האלחוטית - הקל נעלם יש רעיונות מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.