ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב חדש למשחקים כבדים. כמובן כרטיס מסך טוב ובבקשה גם מסך טוב וכונן DVD רק תגידו לי גם. איפה איפשר לקנות במחיר שאתם נותנים ומי ירכיב?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד למשחקים עם כרטיס ככל שיותר חזק ומסך ככל שיותר גדול (17" אם נכנס לתקציב). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יעוד: מחשב קולנוע ביתי לסלון שיחובר לפלזמה. AMD או אינטל? ובכלל מה דעתכם על המחשב המורכב הנ"ל? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_409&products_id=14361 תודה
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה בתקציב של 4K ורציתי לשאול מה אתם חושבים על המערכת הבאה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM+Arctic Cooling Freezer 7 Pro Asus P5Q Pro מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU Arctic Cooling AF12025L 120mmX2 Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 WD 250GB SATA II 16MB AAKS Sparkle 9800GTX+ 512MB DDR3 HDMI Retail Edimax Lan Card 10/100 PCI מחיר 4272ש''ח ב-TMS האם המחשב יריץ חלק משחקים כמו Flight Simulator X? הצעות לשיפור יתקבלו בברכה.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הבנתי שב3000 שקל אפשר לקנות מחשב גיימינג נייח חזק מאוד (אני מקווה שזה נכון) יש לי מסך, מקלדת ועכבר. אז אני צריך רק את הקופסה. אני מבין קצת (ממש קצת) בחומרה של כרטיסי מסך, ובקשר לכרטיס מסך הייתי רוצה שיהיה לו HW TNL ואת ה pixel shader ו vertex shader החדשים ביותר שאם אני זוכר נכון זה גירסה 5, אם יש יותר חדש אדרבא ואדרבא. (אם כל מה שאמרתי בקשר לכרטיס מסך זה שטויות, טעות שלי) תודה מראש blaaaa
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המשימה לא פשוטה: מערכת מחשב לעריכת אודיו/וידאו (אבל ברמה מאד בסיסית), כולל מסך בתקציב של 3K. אפשרות החריגה היא 200-300 ש"ח. אני יודע שהתקציב בעייתי אבל בוא נראה מה ניתן לעשות איתו. כמובן שלא מתוכנן OC. התוכנות העיקריות לשימוש הן קיו-בייס ופוטושופ, וקצת גיימינג קל. יש כוונה לחבר אורגנית Casio CTK-2200 במטרה לנגן ולהקליט למחשב את היצירות. מתוכננת גם הקלטה ממיקרופון. האם נדרש כרטיס קול ייעודי או שמא אפשר להסתפק במובנה שבלוח? אין נחיצות כרגע ב-SSD (גם לא ייכנס בתקציב) אבל כן חשוב כונן של 1TB לפחות. גודל המסך הרצוי הוא 21.5''-23''. אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זה המחשב שלי בקצרה : nvidia 7800 gt 256 mb asus p5ld2 intel 3.0 ghz ht 64 bit 1gb of ram זה מה שרלוונטי... אני צריך כרטיס מסך (רק של nvidia) מהסיבות שלי אל תציעו לי בבקשה כרטיסים אחרים תודה מעבד של אינטל (אם אפשר אז עם 4 ליבות) וזיכרון לפחות 2 גיגה או אם אפשר 4 גיגה.... הערה בקשר למעבד וללוח אם אני צריך שתגידו לי אם הלוח אם שלי תומך בcore 2 duo או בcore 2 quad כדי לדעת אם להעלות את התקציב גם ללוח אם... הנה הנתונים של הלוח אם שלי:http://asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=p5ld2 הלוח הראשון תודה רבה לכל מי שיעזר!!
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים עד 2200 ש"ח ללא OC ללא ציוד הקפי גודל מסך 18 שקט מאוד לא קריטי אני יודע שקשה לבנות מפרט כזה,אך אין לי יותר כסף להוציא. אני בעיקר מתכוון לשחק ב-COD,PES10...
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד כאשר המטרות הם בעיקר אינטרנט, מוסיקה וסרטים... התקציב לא מוגדר הוא עד 3000 אבל חשוב לי מאוד שהמפרט לא יהיה בזבזני (מעדיף שיהיה יותר לכיוון ה2500...) תודה!
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחי יש את המפרט שרואים כאן בצד (System 2) ה-P43 במפרט תרם נקנה. כרגע מורכב שם P945 זמני. את החלקים אני חייב לקנות ב-KSP. וה-P43-DS3L ירד מהקטלוג שלהם. ה-P43-UD3L מחליף אותו, אך יקר יותר וגם מהווה אופציה יחידה. כ. מסך יש - ATI HD4850 ספק כוח יש - Corsair 450VX הרד-דיסקים יש - יש הרבה אפילו. זכרון יש - 2GB 667MHZ. ציוד הקפי + מסך יש. אז מה בעצם צריך? - מעבד. - לוח אם. - מארז. כרגע המחשב מורכב ב-CM690 אני ואחי מאד מרוצים. אני מוכן שהמארז החדש יהיה קצת פחות מאוורר, אבל יותר שקט. האם ה-ANTEC 300 יצליח לעשות את זה? או החלפה כוללת של כל המאוררים ב-CM690 תניב שקט מספק? התכנון שלי נכון לעכשיו הוא: Core 2 Duo E7400 2.83Ghz - מחיר: 660 ש"ח. G…
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed- כל הסדרה. COD BF3 GTA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1200*1920 גודל מסך 24'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,מוזיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי?לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) במידה ויש HDMI זה טוב אבל לא חובה אם זה דופק את התקציב * בלוטות?מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤845 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤444 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 מחיר: ¤735 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤347 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤292 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail כמות: 1 מחיר: ¤711 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black כמות: 1 מחיר: ¤149 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard כמות: 1 מחיר: ¤96 עכבר: עכבר מיקרוסופט אופטי שחור כמות: 1 …
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
זה המפרט, אשמח אם תתנו חוות דעת. תודה. שימושים: עבודה משרדית, שוטפת וכו' וגיימינג קל-בינוני. *עדיפות למעבד 4 ליבות, לכן לקחתי אותו. AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX, יחידות 1 ¤1120 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1661 Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2, יחידות 1 ¤450 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1739 AData DDR2 4069MB 800MHZ Dual Channel CL5, יחידות 1 ¤235 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1933 Samsung 500GB HD501HJ - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤299 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1650 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1261 Cooler Ma…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שיעזור, זה דחוף ואני צריך לארגן את זה ממש מהר, כי אני טס לקפריסין מחר בערב.. אז ככה, בני דודים שלי רוצים לקנות מחשב, והם לא יכולים להשתגע במחיר אז דוד שלי מקציב כ-3500 שקלים חדשים הוא ביקש שהמחשב עצמו יהיה מהיר בדברים כמו גלישה באינטרנט וכו' וגם שיוכל להפעיל משחקים, פחות או יותר.. הם לא גיימרים כבדים, כולה ילדים קטנים בכיתה ג' ו-א', אז אין צורך במשהו High-End הם לא סופרים את השניות עד היציאה של UT2007 או Crysis, אבל עדיין משחקים פה ושם במשחקים חדשים וישנים אני מקווה שאתם מבינים פחות או יותר את היעדים של המחשב.. צריך גם ציוד היקפי מסך וכל זה.. אני יודע שיהיה ממש קשה להכניס בתקציב, אבל תשתדלו.. מסך שטוח 17 אינץ' פשוט תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כותרת^ . מה התקציב? 5500-5800 2. מטרות המחשב? לדוגמה:, משחקים כבדים,צפיה בסרטים,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?מעבד intel 6.מחשב שיהיה מקורר שלא יהרוס את החלקים. 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא. 8.האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9.האם חשוב שקט? עד כמה?לא 10.האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11.במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. יש לי מסך 22 ממש טוב ואני רוצה לנצל אותו עד הסוף. מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ₪1259 פתרונות קירור למעבד C…
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: DCS WORLD,ARM 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אז בהמשך לנושא הקודם, הנה הפירוט... 1. מה התקציב? 2500 ש"ח +/-, אין בעיה למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך, יש הכל מהמחשב הקודם. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא משהו שאני יכול לחשוב עליו... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא ממש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם, האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא מחפש מחשב יפה ממש, אבל יהיה נחמד אם המארז לא יהיה נטו שחור חלק. רצוי שהמחשב יהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הר…
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 460 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,065 ש"ח Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 899 ש"ח G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK 870 ש"ח NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk 190 ש"ח אני סגור על החלקים, אבל המחירים לא משהו בכלל אם מישהו מכיר מקום שאני יכול להביא ממנו את אותו המפרט בדיוק רק ביותר זול הוא מלך!
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב בארה"ב ולהביא אותו ארצה, הייתי מאוד רוצה להביא Dell XPS ולהזמין ישירות מהאתר שלהם, הבעיה שלוקח יותר מדי זמן, מי שאני מכיר בארה"ב מגיע עוד 10 ימים. למישהו יש המלצה על חנות להזמין ממנה? אני מכיר את bestbuy, אבל עד כמה שאני יודע הם מביאים אחריות מלשהם ולא בינלאומית... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש בכללי, מאוד קורצים לי האולטראבוקים. מחפש מחשב נייד שיהיה דק, קל, ביצועים טובים ומחיר מציאותי. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מחשב ללימודים (צריך שיריץ תוכנות של לימודי הנדסה) * מסך: עדיף שיהיה מאט או כל טריק אחר שיאפשר לעבוד באור שמש ולא יהיה מסנוור. גודל מסך של 13 אינץ יהיה טוב * משקל רצוי: שלא יהיה יותר מ 2 קילו *סוללה - ריאלי לבקש שיהיה מעל הממוצע? (מעל 4-5 שעות) * שקעים: אם יש יציאה ל VGA אז עדיף. כמו כן, אם יש כניסת sim 3g אז מה טוב. * כונן: מעדיף SSD אלא אם תשכנעו שעדיף היברידי (רגיל עם SSD קאש) * מערכת הפעלה: מעדיף לקנות בלי מערכת הפעלה בשביל שיצא זול יותר * חברה מועדפת: בעיקרון דל מועדפים עלי בגלל השירות, אבל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב ללימודים ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר...) המחיר הוא בין 2500 ל 3000 והמחשב צריך להריץ טוב תוכנות כמו matlab, solidworks תודה
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו כן אתם רואים שאני חדש כאן.. אני ממש לא מבין במושגי התחום הטכני במחשבים אז יש לי מחשב נייד יצרן: DELL דגם: Inspiron 1100 מעבד: Intel®Celeron®CPU 2.00GHz זיכרון: 256MB DDR 266 + אפשרות לזיכרון הנוספת בחריץ ריקה השנייה אז כמה שאלות: 1. עד כמה אפשרות להרחיב את זיכרון? 2.האם כרטיס זיכרון בעל 1GB יחיד יוכנס לחריץ הפנוי וזה יוצא ביחד כ-1256MB בזיכרון ויעבוד לי אם הדבר אפשרי? 3.האם דגם כרטיס זיכרון 1GB PC2700 333MHZ תואמת למחשב נייד שלי? 4.האם הרחבת זיכרון משפרת ומאיצה את הביצועי המחשב ויישומים? אשמח לשמוע את המלצות הנוספות תודה לתומכים
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, קיימת לי בעיה כבר תקופה ארוכה בכרטיס מסך. מופיעה לי כל פעם שגיאה שהכרטיס הפסיק לעבוד וחזר חזרה. יש לי מחשב טושיבה נייד. אצרף תמונה של התקלה בתקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לא מתכנן אוברקלוק רצוי מארז עם חלון ורציתי לשאול עם יש לוח אם אחר (דומה/מקביל) לא של GIGABYTE של ASUS גם אם זה עולה עוד 100 שקל כי אני לא אוהב את GIGABYTE לגבי המארז לא נראה לי שהוא רועש עד עכשיו היה לי IVORY וכלום לא יכול לעשות יותר רעש ממארז שלהם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤559 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops ¤409 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE6672GK כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1444 http://skypc.…
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-