ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני עוזר לאחותי לבנות מפרט למחשב לשימושים ביתיים בלבד. התקציב הוא 1600 ש"ח (אם יש אפשרות לחסוך עוד כמה גרושים אשרכם) אשמח לדעתכם : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 255 3.1Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Box כמות: 1 - מחיר: ₪305 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪343 מארז: GZ-PB MidiTower Black 80 MM COOLER NO PSU כמות: 1 - מחיר: ₪138 ספק כוח: Delta 300Watt, 80mm Fan, 24 pin, 12V, 2X SATA, PFC, 2.2 Version כמות: 1 - מחיר: ₪111 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪114 קשיח למח…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עצה לקניית מחשב. העיסוק שלי הוא במסחר במטבעות חוץ זאת אומרת הרבה תוכנות פתוחות, הרבה חלונות בדפדפים שונים שפתוחים ובמקביל תוך כדי גם לצלם את המסכים בוידאו עם CAMTASIA, ריבוי מסכים(היום אני עובד עם שלושה מסכים וכנראה שאני אצטרך עוד בעתיד). אני צריך עצות לגבי כל המפרט כולל 2 מסכים, התקציב הוא 7000 שקלים אפשר קצת לסטות ממנו לכאן או לכאן. כמובן (אני יודע שיבואו מתנגדים) שאני רוצה את המעבדים החדשים של אינטל, חושב אם להשקיע ב 2600K ומוכן לעשות גם אוברקלוקינג לתוספת ביצועים. כרטיס מסך 6950 שאני אוכל לפתוח אותו ל6970. ספק כוח של Corsair TX750. לוח אם קצת קשה לי בחור, אני מתלבט בין שסוס לג'גבייט, אני גם צריך יציבות באינטרנט אז יכול להיות שאני אצטרך שני חיבורי ר…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מטרות המחשב? גלישה רגילה, סרטים ומשחקים. * גודל המסך? 15.6. לא רוצה קטן יותר, מוכן להתפשר על גדול יותר. * משקל רצוי? שלא יגיע לאיזור ה-4 קילו. 3.5 זה עוד בסדר. בכל מקרה יסחב בתיק ענק ששוקל בערך 15KG אז השינוי לא יהיה קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעה וחצי-שעתיים יספיק... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שום יציאה לא מאוד חשובה. ככה שלא. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? כפי שראיתי, 500GB זה סטנדנט. גם 320GB יהיה בסדר. * צורב DVD? לא. מצידי שלא יהיה כונן בכלל. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אני רוצה מחשב שאוכל לקחת איתי לצבא (בסיס סגור) ולהעביר את הזמן במשחקים.…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקיי אז הטאבלט היחיד שמצא חן בעיני הוא Archos 9 מצאתי יותר חזקים אבל הכי אהבתי אותו אני מחפש משהו דומה ולא לא אפל לא תודה משהו כזה נחמד ולא ממש מוצא וחוץ מבאג נראה שאין את הארקוס הזה בשום מקום מודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 2,000 שח מטרות המחשב: משחקים קלים (אם אפשר אז גם כבדים אבל לא ניראה לי אפשר בתקציב הזה) משקל רצוי: אמור להיסחב לבצפר אז שיהיה משקל סביר. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ארץ רכישה: ישראל * מטרות המחשב? שימוש באופיס, אינטרנט מוזיקה, סרטים, ומשחקים פשוטים * גודל המסך?15.6 או דומה * משקל רצוי? לא פרמטר משמעותי - אינני מסתובב עמו הרבה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא פרמטר משמעותי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - חובה חיבור HDMI להקרנת סרטים מהמחשב בחיבור HDMI לטלויזיה * בלוטות? כן + WLAN * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? כן - חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא - חשוב שיהיה אמין - המחשב אמור לשרת אותי ל 3-4 שנים לפחות תודה מראש לכל מומחה שיעזור
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
1 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אפשרות להרצת תכני HD, משחקים כגון GTA IV, World of warthcraft וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - אופיס,אינטרנט וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" לא מאמין שאפילו HD READY. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, World of warthcraft וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, הנה אני שוב אחריי 3 שנים קונה מחשב חדש, המחשב הישן נמסר לבן משפחה וגם היה לו תקלה עם הכרטיס מסך בגלל הספק כח. אניווי לענייננו : יש לי מסך 21.5 אינץ' Samsung T2250 Syncmaster בשולחן העבודה ובמשחקים אני עובד על רזולוציה מקסימלית 1900X1000 או 1900X1200 לא זוכר בדיוק. עכבר, מקלדת, רמקולים וכדומה אני לא צריך. נטו מחשב ! העדפות : מעבד - אינני בטוח, אבל INTEL נחשבים טובים,שקטים, וקרירים נכון ? כרטיס מסך - אני חושב שצריך אחד חזק לרזולוציה שאני משתמש בה מארז - לא משנה איזה ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק את כרטיס המסך ואת שאר החומרה. ( אבל לא אחד שיכול להשרף בגלל שיותר מדי 'חם' לו ויגרום לרסטרטים וכיבויים של המחשב) דיסק קשיח - לא צריך להגזים עם, הסדרתי יפה עד היום עם 320GB …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי תחילה את המפרט הזה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12112 כמות: 1 מחיר: 275ש"ח ( למזומן:267ש"ח ) SAMSUNG 27" ECOFIT P2770HD-TV 1:10000 Digital + Analog, SPEAKERS + REMOTE http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12436 כמות: 1 מחיר: 1,975ש"ח ( למזומן:1,916ש"ח ) LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 כמות: 1 מחיר: 129ש"ח ( למזומן:125ש"ח ) Thermaltake V4 Black Edition (VM30001W2Z) 1x120 + 500W SPIRE Psu ht…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברי הפורום הנכבדים מבקש המלצה פרקטית ואובייקטיבית להתלבטות בין שני ניידים הדרישה היא נייד בסיסי וזול ללימודים ושימוש יומיומי שלא מיועד למשחקים. במסגרת התקציב שלי (2500 +- 100 שקל) עצרתי על שני המחשבים האלה Dell Vostro 1015 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5780&CatCode=315 או Fujitsu LifeBook AH530-10 מצורפת תמונה עם מפרט הפיג'וטסו מציע i3 לעומת ה T6570 של הדל יציאת HDMI שלא קיימת בכלל בדל (יש פיירווייר אבל תכלס הוא מיותר) לעומת זאת הדל מציע 3 שנות אחריות לעומת השנה בלבד של הפיג'יטסו ושם מותג יותר "מוכר". אז מה אתם חושבים? תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מצטער שלקחתי את הטופס מפורום אחר, זה היה יותר נוח יש לי כבר ATI HD 6850 toxic וראיתי שיצא ה- sandy bridge אז החלטתי שעדיף לקנות מחשב שמצויד בטכנולוגיה החדשה תקציב מקסימלי למחשב - 3100 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - GTA4/cod6 and more - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - לפעמים c4d אבל אל תיקחו את זה בחשבון OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? כנראה שכן - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: מעבד+כרטיס מסך - הא…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים. ברצוני לקנות מחשב ב3K ללא ציוד נלווה, קראתי וחפשתי רבות בפורום אך לא מצאתי מפרט לפי הדרישות שלי. אז ככה: 1-מפרט הבנוי למשחקים 2-מבוסס על מעבד AMD 3-כרטיס מסך חזק 4- ללא קירור מיוחד למעבד אלא קירור מקורי. 5- מארז TT MP MID אני באמת מעוניין להשתמש במפרט שאתם מציעים לי, אנא מכם תעזרו. תודה לכם. עמית
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחשב נוכחי : מעבד Intel E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT 512MB זכרון 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN כרטיס קול 7.1OB מארז EZCOOL LED + 25CM fan מאוורר D.C 775 מאוורר AR 775 HEAT-PIPE אני אשמח אם תוכלו להציע לי ספק כוח ודיסק קשיח (500GB) שמתאימים למחשב הזה. בקשר לתקציב אני לא ממש בטוח, העיקר שהרכיבים יתאימו לשאר הרכיבים במחשב תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היי, מחפש לקנות מחשב להורים. נדרשת עבודה על win 7 עם תוכנות משרדיות וצפייה בסרטים. דרוש מסך וציוד היקפי, המסך לדעתי 22-23. שקט מארז בינוני-טוב, לא מדובר על חדר שינה אבל שיהיה נעים לעבוד. איזור מגורים: ת"א (KSP מושלמים מבחינת מיקום, אם אפשרי שם...) רשמתי במחיר 3k כמחיר מצוי, אין סיבה להצמד אליו, פשוט לא נראה לי שמחשב כזה יעלה יותר מ-3k... תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ארץ רכישה: ישראל * מטרות המחשב? שימוש באופיס אינטרנט עריכה בפוטושופ (באופן חובבני) מוזיקה וסרטים, המחשב נקנה בעקבות התחלת לימודים במכללה * גודל המסך?15.6 בעיקרון אבל אפשר גם פחות, עד 14 * משקל רצוי? בין 2 ל-3 כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן של שלוש שעות ברצף בדרך חוצמזה קצת יותר או קצת פחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI וכל יציאה נוספת תבורך (קורא כרטיסים,ESATA וכו' * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אבל מעדיף DELL או HP פתוח לכל שאר החברות כמובן תודה לכל מי שמשקיע מזמנו לעזור !!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב הגעתי למסקנה שכבר הכי משתלם SANDY BRIDGE, אם אני טועה תקנו אותי. המחשב מיועד לעסק ולכן כולל חלונות חוקי, כמו כן חשוב שיהיה מספיק חזק להשתלטות מרחוק על מחשב אחר. להלן המפרט שבניתי, מחכה להצעות יעול אם יש. Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב Sony / Nec AD-7260S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1622 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Windows 7 Pro OEM 64 Bit גרסה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש כזה המחיר אטרקטיבי, איכשהוא ממש לא נראה לי שהמחשב מיועד לכך (חוסר אוורור). דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
הי אני אתחיל בזה שאני מאוד מודע לחסרון הפוטנציאלי הגלום במחשב נייד בצבע לבן. מה לעשות זו הדרישה!!! אני מחפש נייד חדש מעבד מסוג i3 i5 i7, מסך 15 ומעלה (רצוי מט), עם אורך סוללה גבוה, 4GB RAM DDR3 (לפחות) זה לא מחשב לגיימר מושבע אך חובב סאונד טוב, וכרטיס מסך של 1G יהיה נחמד. אמינות גבוהה. מהסקירה שלי עולה ש SONY VAIO הוא חתול בשק ויכולות להתעורר מספיק בעיות, כמו כן מק כרגע לא בא בחשבון. ושוב הבעיה הכי גדולה עם החיפושים שלי עד כה..זה העיצוב השחור הסטדנרטי והמכוער. אני מעדיף צבע לבן. מודה לכם מקרב לב.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום חברים, הזמנתי מחשב נייד "15.6 LED זיכרון 4GB DDR 3 מעבד Core i3 סדרה: Dell Inspiron N5010 במחיר 3,350 ש"ח: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740265&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=dell שימושים משחקים, אינטרנט, סרטי HD מה אתם אומרים הן בקשר למוצר והן בקשר למחיר ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בהרכבת מחשב למשחקים חשבתי על המפרט הבא: מעבד : CORE I5 760B לוח אם : GA-P55A-UD3 זיכרונות : KINGSTONE 2*2GB כרטיס מסך התלבטות בין : NVIDIA460 ATI6850 1. כרטיס המסך של ATI יש לו תצוגה של תלת-מימד? 2. איזה גודל ספק-כח מתאים למערכת יש לכם המלצה על דגם? 3. איזה מארז הייתם ממליצים, אני מחפש מארז שקט בלי תוספות של תצוגות מנורות וכו' שתהיה יכולות להוסיף עוד דיסקים. 4. אם יש שינויים במפרט שהייתם ממליצים. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים ושבועה טוב לכם! שאלתי : איזה חברת מחשבים ניידים היתם מציעים איזה חברה יותר אמינה ,איכותית איזה חברה אפשר לסמוך אליה ? שתחזיק כמה שיותר זמן! אני מודה לכם מראש על זמנכם היקר !
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, התקלקל לי המחשב הישן (כבר 6+ שנים, נתקע כל הזמן, אחרי בדיקות של דיסקים וזכרונות לבד הגעתי למסקנה שזה לוח האם\צ'יפסט). אני רוצה לבסס את המפרט על הרכיבים הכי זולים שתומכים בטכנולוגית הכי אחרונות, לשמור על אופק שדרוג מירבי. לכן: Intel Sandy Bridge Core i5 Gigabyte GA-PH67-UD3 1. תקציב - 2500~ 2. שימושים - עריכה גרפית כבדה (שרטוט, תלת מימד) 3. יש את כל הציוד ההיקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים נדרש צורב sata כי הישן הוא ide. 5. יש כבר דיסק קשיח sata חדש. 6. חשיבות השקט = 7 (חשוב אבל לא קריטי עד כדי הכפלת מחיר המארז בשביל זה) 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג 8. מ"ה - לא. הרכבה - כן. 9. חנות שיש לה כבר Sandy Bridge במלאי. 10. בחרתי את לוח האם עם תמיכה לאחור (PCI) ולע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב =) אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט אופיס משחקי אינטרנט (און ליין - פייסבוק וכאלה) התקציב המקסימלי הוא 3K אבל אם יש 2500 אז עדיף. ללא ציוד היקפי וללא מסך. עדיף שיהיה שקט, ללא OC, כולל מערכת הפעלה וכולל הרכבה. אם אפשר מפרט מKSP באזור ראשון/ת"א. מה שחשוב שהמחשב יהיה מהיר ממש, ושלא יהיה מחשב לשנה- שנתיים. תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זאת ההודעה ה-3 שלי בנושא (לצערי האחרות לא נענו ) ואני חייבת הכוונה ממש לפני קנייה תודה לעוזרים. כרגע חשבתי רק על שני המחשבים שיש למעלה אני ישמח אם תעזרו לי לבחור בניהם או להציע לי מחשב אחר בגדול הבנתי ש5010 יותר טוב מבחינת מפרט אבל הרכיבים בו גורמים לצוואר בקבוק והxps יותר חזק מבחינת איכות בנייה אבל יותר חלש אני לא יודעת מה לעשות * מטרות המחשב? עיצוב גראפי ואנימציה כבדה * גודל המסך? 14 - 16 * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל בלי לוותר על מפרט חזק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות עבודה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן HDMI * בלוטות? שימושי אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, צריך קצת עזרה, בעיקר בספק. מספיק, או לקחת יותר חזק? אני גר בחו"ל אז המחיר הוא רק כיוון כללי.. ולא צריך להמליץ על חנויות. לוח אם MSI 770-C45, Socket-AM3 מעבד AMD Athlon II X3 450 זיכרון Crucial DDR3 1333MHz 4GB KIT, CL9 כרטיס מסך XFX Radeon HD 5750 1GB GDDR5 ספק Corsair CX 430W PSU שאר ירקות אני אסתדר. השאלה העיקרית היא כאמור אם הספק מספיק חזק, ובכלל אם יש משהו לא מאוזן או משהו כזה במפרט. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-