עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קניתי מחשב נייד משומש מהדגם שמופיע למעלה. רוצה להרחיב לו את הזכרון. האם מישהו יודע להגיד לי (בוודאות) איזה סוג של זכרונות מתאימים למחשב הנ"ל ואולי יש לכם גם הצעה היכן ניתן לרכוש אותם? את ההתקנה אעשה בעצמי, אני רוצה רק לקנות את המודול/ים. תודה.

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  2. הי, חבר שלי שלומד בהונגריה הגיע לחופשת סמסטר בארץ והוא רוצה לקנות Netbook כדי שהוא יוכל לקחת אותו בקלות ללימודים. המחשב צריך למלא את כל התפקידים של Netbook נורמלי - קל, נייד, נוח, ולא יקר מדי. חשוב שהוא יהיה גם באיכות בניה גבוהה (שלא ישבר בקלות) וכדאי שגם תהיה לו אחריות בינלאומית כך שיוכל לממש אותה בהונגריה במקרה ותהיה לו תקלה. תקציב - טווח המחירים הנורמלי ל-Netbook טוב. (כמה שזה לא יהיה) ד"א - יכול להיות שעדיף לו לקנות את זה בארה"ב אם יש לו את האופציה? תודה!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי למטרות עבודה משרדית מהבית בתוכנות לא כבדות. בעיקרון אני מעדיף שהמעבד יהיה של אינטל זיכרון פנימי חשוב לי שיהיה 4 ג'יגה דיסק קשיח של 500 ג'יגה מומלץ אך לא הכרחי (גם 320 יהיה בסדר) מעבר לזה- אשמח לקבל המלצות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, מחפש לקנות מחשב להורים. נדרשת עבודה על win 7 עם תוכנות משרדיות וצפייה בסרטים. דרוש מסך וציוד היקפי, המסך לדעתי 22-23. שקט מארז בינוני-טוב, לא מדובר על חדר שינה אבל שיהיה נעים לעבוד. איזור מגורים: ת"א (KSP מושלמים מבחינת מיקום, אם אפשרי שם...) רשמתי במחיר 3k כמחיר מצוי, אין סיבה להצמד אליו, פשוט לא נראה לי שמחשב כזה יעלה יותר מ-3k... תודה,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. התקציב המקסימלי 4K לנצל בלי חריגה. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משרדית, MATAB, ולפעמים קצת משחקים כגון BC2. רזולוציית מסך לא מקסימלית (1440x900). מעבר לזה האייקונים והטקסט קטנים לי מדי. השקט הוא הדגש העיקרי שלי. המחשב במקום מרכזי ויפעל רצוף במשך שנים. לא מתוכנן אוברקלוק. אני הרכבתי את המפרט הבא והייתי רוצה חוות דעת: מעבד Intel Core i5-2500 Box ₪1044 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500 לוח אם Gigabyte GA-H67A-UD3H ₪704 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951004 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3EG HD105SI 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪288 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD105SI זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL …

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  6. מסך לפחות 14 אינץ תודה רבה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by ALAV,

שלום לכולם, הצלחתי לחסוך 4000 ש"ח ואני מעוניין במחשב חדש, המחשב שלי כבר עגלה אני מתכוון לשחק במשחקים הכבדים יותר כמו COD ו MAFIA 2 וסרטים ב HD 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - תכני HD - תדיר , משחקים - מזדמן , וגלישה באינטרנט- תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? -32 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - COD, MAFIA2…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לא רלוונטי יותר, הוזמן. תודה על העזרה (:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by דאגלס,

שימושים- בעיקר עבודה משרדית/אינטרנט/SPSS/ סרטים אשמח לקבל הערות. המארז והספק נראים לי יקרים. האם זה נחוץ או שאפשר להוזיל? (אין לי צורך במלא יציאות וכו', וגם הרעש הוא לא קריטי) תודה למגיבים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪381 לוח אם: Gigabite MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪263 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪214 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Corsair 400CX 30A @ 12V A.PFC Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪211 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪112 קשיח למחשב שולחני: Se…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  10. זה מה שהצלחתי להרכיב עם חריגה קלה הכרטיס מסך שיש לי זה Geforce 460GTX אני כנראה מחר אלך לקנות את המחשב אבל אני זקוק לחוות דעת נוספת מה דעתכם

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום מעוניין לרכוש מחשב נייד עם מקלדת בתצורת צ'יקלט (chiclet). זו מקלדת בה המקשים מרוחקים אחד מהשני והם כמו איים על רקע של צבע המקלדת. האם מישהו מכיר דרך להחליף את הרקע של המקשים הללו? זאת אומרת - המשטח שיש מתחת למקשים. האם יש פתרון של מדבקה או גלופה כזו? תודה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש״ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר משחקים כבדים,מזדמן עבודה עם גרפיקה וסאונד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. משחקים כבדים כמו Black ops ומעלה, תוכנות גרפיות-photoshop, תוכנות סאונד-reason, cubase, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, המטרה היא להריץ בהגדרות גבוהות משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מה התקציב המקסימלי? 4.6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:כן,(אולי בעתיד קל עד בינוני):בינוני עד כבד 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ?:לא הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: ,RSM,TMS איזור מגורי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ela4ever,

שלום הרכבתי לפני מס' ימים מפרט עם חבר באתר של חברה לספקים. כאשר הלכתי עם המפרט לחנות מחשבים המחיר שהם נתנו לי היה יקר יותר ב 900 שקל. אז חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי להוריד עלויות ולהחליט מאיזו חנו גם לקנות. אז ככה אני גרה בבאר שבע אז אין לי הרבה אפשרויות לחנויות. והחנות שממנה הרכבתי את המפרט הזול יחסית נמצאת בראשון לציון. השאלה היא עם עדיף לקנות ממקום כזה כשהשירות שלו כל כך רחוק ומצד שני זו גם לא חברה גדולה אז יש חשש שיקרה לה משו ב 3 השנים הבאות. מצד שני גם החנות בבאר שבע לא מסבירת פנים מבחינת איכות שירות ויש עליה די הרבה תלונות... אם תוכלו לייעץ לי בנושא החנות זה יהיה נחמד. בקשר למפרט יש כמה דברים שאני לא בטוחה בהם ואולי אפשר לשנות אותם כדי להוזיל את המחיר. (ספק , מאר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג Dell Latitude D505, שהרבה קורה שאני לא נוגע בו ולא מטעין אותו תקופות ארוכות שמגיעות לחודשים ואולי זו אחת הסיבות לתקלה. התקלה עצמה היא שאני מחבר את המחשב למטען מקורי שרכשתי (לאחר שאיבדתי את זה המתקבל עם המחשב), בהתחלה המחשב מראה לי נורה שנדלקת בצבע ירוק המראה טעינה של הסוללה, אך בווינדוס עצמו כתוב לי 0 אחוז אף על פי שגם בווינדוס הוא מסמן כאילו שהוא מטעין את הסוללה, בשלב מסויים הנורה הירוקה מתחילה להבהב באדום והסוללה פשוט לא נטענת, המחשב עובד דרך המטען אך לא מטעין את הסוללה, קשה לי להאמין שהסוללה מקולקלת ושצריך חדשה אך יכול להיות שזו הבעיה? בעבר קרתה לי תקלה דומה וכאשר השארתי את המחשב מחובר ככה לחשמל יום יומיים כשאר הוא על מצב STANDBY כשהמ…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by djz,

הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על המפרט ואם יש תיקונים אני אשמח לקבל אותם עם העדפה לקנייה מSKYPC תודה! המחשב הוא מחשב ביתי בלי משחקים וכאלה אבל אני רוצה שהוא יהיה טוב לתקופה ארוכה יחסית ושקט כמובן גם יחסי אני רוצה לקנות אותו בימים הקרובים אז אני צריך חוות דעת עליו די בדחיפות...... מעבד AMD Athlon II X4 645 Box ₪565 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX645WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪422 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪299 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Silverline ₪224 כמות: 1 http://www.sk…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

אני משדרג את המפרט הקיים שלי כך לא אצטרך: -צורב - ואני משחק ברזולוצית HD בטלויזיה כך שאתם תחליטו אם צריך לשדרך את הכרטיס מסך לגבי קשיח אשמח לדיסק 2TB X 2 אני רוצה שהם יגבו אחד את השני..האם יש אפשרות לבקש מהחנות שיעשו לי רייד בהרכבה? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שלי שקיים אצלי כבר יותר מחמש שנים. אני לא מבין כלום בתוכנה או בחומרה ואני רק רוצה שקט, הרבה מקום לסרטים ומהירות סבירה. יש לי מסך, וכפי שאתם מבינים אין לי שום עניין ב OC. הייתי שמח אם המארז יהיה סולידי אך מעוצב בקווים נקיים (לא מארז גיימרים) אשמח לספק כח איכותי. מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים לסרטים עדיף בלי סאב-וופר. אה כן... אני רוצה גם מערכת הפעלה חוקית WIN7. תודה! SPC[br]פורסם בתאריך: 12.01.2011 בשעה 02:48:07 ראיתי את המפרט הזה שהורכב עבור מישהו מבאי הפורום:AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/produc…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מבקש מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודות בתלת מימד (בעיקר זיבראש, מאיה ופוטושופ). מידי פעם גם למשחקים. התקציב: 4500 שקלים. מעדיף להתקרב ל4000 יכול לעלות קצת מעל ל5000. מבקש שהמפרט יהיה מIQPC מה כבר יש לי ולא צריך: מספר דיסקים קשיחים כ. מסך GTX460 כרטיס קול soudblaster Xfi extreme מספר מאווררים 120מ"מ של TT ןשל noctua מה אני מבקש: מעבד Sandy 2600K המארז יהיה ה antec p183 זכרון 8GB בשני סטיקים -- מתוכנן שדרוג ל16 בעתיד או כבר עכשיו אם ניתן במסגרת התקציב למרות שאני מתכנן OC אשמח להתחשבות בחלקים שקטים יחסית. בין אם מאווררים לקירור המעבד ובין אם בספק הכח (כרגע יש לי ENERMAX MODU82+ 525W שאני מרוצה מרמת השקט שלו) אם שירור תקציב נוסף יעזור אז ניתן לוו…

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by hai13h,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?בינונים-כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי הרבה שאשפר בתקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם י…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by wegman3,

יש להם שם לא כ"כ טוב בניידים. יש לזה ביסוס? הייתם ממליצים לקנות שם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by RUJI,

יש לי כבר מארז TT Tsunami: יש לי כבר מסך DELL U2410: זקוק למפרט שיכלול (לא כולל הרכבה) את כל שאר הפריטים החסרים. דגשים: 1. חייב סט מקלדת ועכבר אלחוטי, איכותי. 2. חייב כונן SSD. 3. השימושים הם: גיימינג וחיבור למסך הגדול לצפיית סרטי BLUE RAY. 4. תקציב: 8000 ש"ח בלבד. תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by The Corpse,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי לאינטרנט , שמיעת מוסיקה, כתיבת עבודות ללימודים, הרצת תוכנות שונות. משחקים כרגע אני לא מתכוון להריץ עליו, בכל מקרה אני מעוניין שזה יהיה אפשרי , אם לא במפרט הנוכחי, אז באמצעות ביצוע שידרוג קל בלבד. (הכוונה לשידרוג כרטיס מסך, הוספת זיכרון לא מעבר). ספק כוח יש לי , אז אין צורך לכולל אותו במפרט, (לא זוכר בדיוק את הדגם אך הוא נקנה לא מזמן ) . לגבי מארז ,המארז הנוכחי מתאים, אך אם יש אפשרות להחליף ללא צורך בחריגה מהתקציב אשמח להצעות. תודה מראש , בברכה, רמי.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by djz,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים! אני צריך עזרה לסגירה של המפרט, חסר לי מארז וספק אני צריך שהם יהיו שקטים כמה שאפשר המחשב הוא לשימושי אינטרנט, אופיס ואולי סרטים(מחשב משפחתי) התקציב שלי הוא בסביבות 2000 - 2500 ואני לא יכול לחרוג עדיפות לחנות SKYPC אבל אם אתם ממליצים על מקום אחר אפשר לשקול את זה מעבד AMD Athlon II X4 645 Box ₪565 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX645WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪422 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪299 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Silverline ₪224 כמות: 1 h…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  25. שלום. אני מחפשת נייד, מסך 13 או 14, לא משנה אם מט או מבריק, רצוי עם מע' הפעלה אך לא מחייב, דיסק קשיח של 250 ג'יגה לפחות, עד 3000 ש"ח בערך, צורב רצוי. מעבד: או INTEL CORE 2 DUO או INTEL I3\I5 אשמח לשמוע חוות דעת על הדגמים הבאים: DELL Vostro 1014 T6670 4500MHD DELL Vostro 1014 T6570 4500MHD DELL Inspiron N3010 i3-370M GMA HD DELL Inspiron N4030 i3-370M HD 530v תודה רבה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים