עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RUJI,

יש לי כבר מארז TT Tsunami: יש לי כבר מסך DELL U2410: זקוק למפרט שיכלול (לא כולל הרכבה) את כל שאר הפריטים החסרים. דגשים: 1. חייב סט מקלדת ועכבר אלחוטי, איכותי. 2. חייב כונן SSD. 3. השימושים הם: גיימינג וחיבור למסך הגדול לצפיית סרטי BLUE RAY. 4. תקציב: 8000 ש"ח בלבד. תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by wegman3,

יש להם שם לא כ"כ טוב בניידים. יש לזה ביסוס? הייתם ממליצים לקנות שם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אין לי מושג בניידים נגיד אני רוצה לקנות משהו בסגנון אסוס 1215N ולהשתמש בו 90% מהזמן בתור מחשב נייח בסלון האם אפשר להריץ אותו על חשמל רגיל לקיר ולהשאיר אותו דלוק כל הזמן או שהחיבור לקיר זה רק בשביל לטעון את הבטרייה ואי אפשר להשתמש בנייד בזמן הזה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  4. שלום, זמן רב שאני לא מעודכן בטכנולוגיות החדשות (פעם הייתי גיימר רציני ) הולך לשחק על מסך 24" כך שיהיה נחמד אם המחשב יוכל להריץ רזולוציית FHD. אין לי בעיה לקנות AMD אם הם נתונים תמורה טובה יותר לכסף. חשוב לי לוח אם אמין. צריך גם מארץ וספק. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה התקציב המקסימלי? 4.6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:כן,(אולי בעתיד קל עד בינוני):בינוני עד כבד 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ?:לא הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: ,RSM,TMS איזור מגורי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם אני זקוק למפרט מחשב שישמש בעיקר עבור פיתוח ויצירת מוזיקה (שימוש בתוכנות כבדות כגון, cuebase וכו') יש לי כבר כרטיס קול מתאים וHD חיצוני כך שאפשר להשמיטם המחשב לא מיועד למשחקים (אבל רצוי שיהיה לו כרטיס מסך דואלי) בנוסף, אני זקוק למסך - אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים וצורב מבחינת השקט, רצוי שיהיה שקט יחסית אבל לא הכרחי, אני מניח ש7/10 אין צורך בOC ובמערכת הפעלה תודה מראש:-)

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  7. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב DELL N3010 I5 ובגלל שהמימון הוא מתקציב מחקר של האוניברסיטה אני חייב לקבל מספר הצעות מחיר מחנויות מסוימות שיש להן הסכם עם האוניברסיטה. אתמול שלחתי בקשה למספר חנויות והיום קיבלתי תשובה מחנות אחת: "אנו לא מוכרים מחשבים ניידים של דל בגלל בעיית האחריות והשירות" חנות שניה אכן שלחה לי הצעת מחיר, אבל בראש הדף כתבו בפונט ענק ומודגש: "השירות למחשבי DELL הוא באחריות דל בלבד. אין לנו קשר ויכולת לשלוט על טיב ואיכות השירות." מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה עם השירות והאחריות של דל?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. שלום, אני מהתעשייה הביטחונית ורציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב על ללא ציוד היקפי. אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם תוכנות WIPLD ו-TICRA לחישובים של השפעות פלפורמות על קרינה אלקטרומגנטית (EMI/EMC). מסיבות מסויימות, אנחנו לא מעוניינים במחשב ענק שיושב בארון אלא במחשב בגודל מחשב שולחני (אולי קצת גדול יותר) ושקט מאוד. המחשב ירוץ על win7 או win8 (נשמע את המלצתכם) אך לא על linox או unix. במקרה ספציפי זה, אלו הם אילוצים פנימיים שאי אפשר לשנות. לשם השוואה היום אנחנו מריצים חישובים על מחשב ישן DELL עם double quad ו-8G RAM ולוקח ארבעה ימים לקבל תשובות ורצינו לקצר משמעותית את זמן התגובה. חשבנו על מחשב עם 64 ליבות וזיכרון פנימי של 64G או יותר - יועץ חיצוני המליץ על מחשבי DELL או IBM ורציתי…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by roiv11,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1156 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1559 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪956 מארז: ANTEC DF-30 Dark Fleet Case כמות: 1 - מחיר: ₪447 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪408 זיכרון: Corsair 4Gb Kit (2G X2) CMX4GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪351 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪268 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual DVI כמות: 2 - מחיר: ₪769 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪92 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ₪0 סה"כ: ₪5619 מת…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by hai13h,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?בינונים-כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי הרבה שאשפר בתקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם י…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  11. מחפש מפרט מומלץ למחשב לעבודה בלבד, תוכנות של חברות ביטוח.... לא תוכנות כבדות יותר מדי, אבל עבודה רציפה עם הרבה תוכנות וחלונות אינטרנט ואווטלוק שפועלים בו זמנית. אני צריך שיעבוד עם WIN XP PRO צריך קירור טוב מארז טוב ושקט הארד דיסק מספיק 250GB נראה לי... בתודה, עומר.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  12. שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שלי שקיים אצלי כבר יותר מחמש שנים. אני לא מבין כלום בתוכנה או בחומרה ואני רק רוצה שקט, הרבה מקום לסרטים ומהירות סבירה. יש לי מסך, וכפי שאתם מבינים אין לי שום עניין ב OC. הייתי שמח אם המארז יהיה סולידי אך מעוצב בקווים נקיים (לא מארז גיימרים) אשמח לספק כח איכותי. מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים לסרטים עדיף בלי סאב-וופר. אה כן... אני רוצה גם מערכת הפעלה חוקית WIN7. תודה! SPC[br]פורסם בתאריך: 12.01.2011 בשעה 02:48:07 ראיתי את המפרט הזה שהורכב עבור מישהו מבאי הפורום:AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/produc…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  13. שלום רב חברים. אני מחפש דרייבר לנייד מסוג dell Inspiron N3010 ל -Webcam למערכת הפעלה מסוג windows 7 ultimate 64BIT. מיותר לציין שחיפשתי באתר היצרן ולא מצאתי ולו דרייבר אחד למצלמה. אנא עזרתכם. תודה והמשך יום נפלא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש״ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר משחקים כבדים,מזדמן עבודה עם גרפיקה וסאונד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. משחקים כבדים כמו Black ops ומעלה, תוכנות גרפיות-photoshop, תוכנות סאונד-reason, cubase, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, המטרה היא להריץ בהגדרות גבוהות משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מחשב חדש אני בוגר לימודים לאנימציה תלת מימד ועיצוב גרפי. אני כבר משתגע מרוב דעות לגבי כרטיסי מסך הבעיות העיקריות שלי מול תוכנה זה זמן חישוב בעיקר (רינדור .פוליגונים .תאורה ). אני עובד בתוכונות כמו שניתן להבין (3D MAX .MAYA. MEDBUX.AFTER AF] .מי שמבין לליבי יכול להבין כמה זה מתסכל לחכות לחישובי המחשב. אני מחפש סוס עבודה הבנתי שכרטיס מסך טוב יכול לעזור לי אז יש לי התלבטות בין שני כרטיסים. ‏Quadro 2000 1GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort >< ‏Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort ההבדל בינהם הוא 1600 שקל!!! האם זה שווה. כי תקציב יש רק החשש הוא אם זה מיותר והכרטיס הזול יעשה את אותה עבודה שתספק אותי . אני מבין שגם מעבד, דיסק קשיח…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  16. זה lenovo 6078 flg או משהו כזה אני רוצה למכור אותו לחבר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lior24,

שלום.. אני רוצה לקנות מחשב ניד מיני עכשיו אני מתלבט בין שני דגמים של asus אחד הוא 1215n הוא מגיע עם מעבד atom d525,הנה קישור למפרט שלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 והדגם השני הוא ul20a שהוא מגיע עם מעבד Intel Celeron SU2300 וזה קישור למפרט הזה: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2313 איזה מחשב נותן ביצועים יותר טובים ואיזה מעבד יותר מהיר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום. אני מתלבט כבר כמה זמן בנוגע לאיזה לפטופ עדיף לי לקנות. התקציב שלי הוא במקס' עד 6800 אני אשתמש בלפטופ בעיקר למשחקים וכו' .. נכנסתי לכמה אתרים ובהתחלה ממש כיוונתי לalienwere m11x אבל אז הבנתי שאני יכול לקנות מחשב DELL עם ביצועים יותר טובים מן הAlienwere. בעקרון דגם הלפטופ שראיתי הוא : ‎Dell XPS L701x XPS17-7404NW7 יש כאלה שמכנים אותו בשם dell xps 17 (?) מפרט : CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-740QM Processor, 1.73 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎750GB (7200 Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎17.3in HD+ WLED TRUE-LIFE (1600x900)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce GT 445M, (3GB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎8X DVD+/-RW Drive‎ ‎…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by The Corpse,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי לאינטרנט , שמיעת מוסיקה, כתיבת עבודות ללימודים, הרצת תוכנות שונות. משחקים כרגע אני לא מתכוון להריץ עליו, בכל מקרה אני מעוניין שזה יהיה אפשרי , אם לא במפרט הנוכחי, אז באמצעות ביצוע שידרוג קל בלבד. (הכוונה לשידרוג כרטיס מסך, הוספת זיכרון לא מעבר). ספק כוח יש לי , אז אין צורך לכולל אותו במפרט, (לא זוכר בדיוק את הדגם אך הוא נקנה לא מזמן ) . לגבי מארז ,המארז הנוכחי מתאים, אך אם יש אפשרות להחליף ללא צורך בחריגה מהתקציב אשמח להצעות. תודה מראש , בברכה, רמי.

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג Dell Latitude D505, שהרבה קורה שאני לא נוגע בו ולא מטעין אותו תקופות ארוכות שמגיעות לחודשים ואולי זו אחת הסיבות לתקלה. התקלה עצמה היא שאני מחבר את המחשב למטען מקורי שרכשתי (לאחר שאיבדתי את זה המתקבל עם המחשב), בהתחלה המחשב מראה לי נורה שנדלקת בצבע ירוק המראה טעינה של הסוללה, אך בווינדוס עצמו כתוב לי 0 אחוז אף על פי שגם בווינדוס הוא מסמן כאילו שהוא מטעין את הסוללה, בשלב מסויים הנורה הירוקה מתחילה להבהב באדום והסוללה פשוט לא נטענת, המחשב עובד דרך המטען אך לא מטעין את הסוללה, קשה לי להאמין שהסוללה מקולקלת ושצריך חדשה אך יכול להיות שזו הבעיה? בעבר קרתה לי תקלה דומה וכאשר השארתי את המחשב מחובר ככה לחשמל יום יומיים כשאר הוא על מצב STANDBY כשהמ…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by ag43,

הגיע לידי DELL LATITUDE D420 עם בעיות תצוגה. בהירות המסך נמוכה מאוד ושום משחק עם ערכי הBRIGHTNESS של הביוס או מקשי הFN לא עוזרים. כאשר אני משתמש בביוס ישנם 8 ערכי BRIGHTNESS וכאשר אני מעלה מ1 ל8 הבהירות עולה ויורדת (לדוגמא במעבר מערך 3 ל4 הבהירות יורדת ופתאום עולה קצת ב5 וכו') איזה חלק גורם את הבעיה? המחשב כמובן אינו באחריות אך אין לי התנגדות לנסות לתקן אותו לבד (המחשב שאני כותב ממנו הוא מחשב ששיפצתי חזרה לשימושי).

• 25 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by nadaviz,

המחשב מיועד לעבודה משרדית, מצגות ללקוחות, סרטים ואינטרנט. לא למשחקים אבל צריך מחשב חזק שלא יהיה צורך בשדרוג. גודל מסך רצוי: 15 וסוללה חזקה. אין צורך לנצל את כל התקציב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by elada22,

קניתי את HP pavilion dv6 1. האם אפשרי לקנות לו שלט רחוק? לא קיבלתי בערכה ולא מצאתי איזכור לשלט ברשת 2. הרמקולים ממש נמוכים וגם איכות גרועה יחסית אפשרי לעשות משהו בנידון? (שמתי לב שחלונות 7 מנמיכה דרסטית את הווליום) 3. יש אפשרות לתכנת מחדש את הכפתורים הנוספים במקלדת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  24. מעוניין במחשב עם מהירות סבירה לצורך שימוש אינטרנט, משרדי. סרטים - ברמה בסיסית ביותר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום אני מעוניין במחשב חדש, התקציב הוא 3,500 ש''ח, בלי מסך וציוד היקפי. כבר למעלה משנתיים שלא שיחקתי בכלום, ובעבר דווקא הייתי גיימר כבד, ואני רוצה לחזור לזה היום, כבר לא צריך לקנות מחשב ב6000 ש''ח כדי להריץ את המשחקים הכי חדשים, אפשר להסתפק ב3,500, לא? בכל מקרה, חשוב לי שיהיה 4 GB זיכרון, טמפרטורות נמוכות ושקט ברמה 9. לא מתכוון לעשות OC. תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.