עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כמו שהכותרת אמרה. 1. מה התקציב המקסימלי? כ6000 ש"ח כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף): מסך כ22 אינצ' 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד): כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי): 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. : אין.. 10. האם יש …

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by yoakall,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים סטודנטיאלים וקצת מעבר מחיפושים וקריאה של פורומים ותגובות של אנשים נסגרתי פחות או יותר על ה Dell studio 1535 2.1 לדעתי זה המחשבת המשתלם ביותר במסגרת הזאת של עד 4500. מה אתם אומרים? יש הצעות אחרות ? המחשב מיועד בעיקר לשבת בדירה ולחזור איתי בסופ"ש הביתה ככה שנושא המשקל פחות קריטי אני הולך ללמוד מנהל ותקשרות ככה שאני לא מאמין שאני אצטרך להפעיל עליו תוכנות ללימודים אלא רק שימושים בסיסים ללימודים מצד שני אני כן רוצה אפשרות של עריכת תמונות ווידאו לא ברמה מקצוענית כמובן ואולי גם להריץ קצת משחקים אבל זה לא קריטי, בחרתי בDELL גם בגלל האחריות ככה ששזה נושא חשוב כי אני רוצה שהוא יחזיק לפחות בשלוש השנים הקרובות) http://www.notebookclub.co.…

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  3. בצונים שתעזרו לחבר טוב שלי בבניית מחשב ביתי מפרט לא אמור להיות יקר מדי עד 2500 ש"ח לא כולל מסך ושאר אביזרים. רק המארז ותכולתו כאשר השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ בתודה מראש ירון ודוי...

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by hutorihunzu,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקרו יהיה אופיס, מוזיקה וסרטים יעני מחשב משרדי. להלן הטופס: (יש כמה דגשים בסוף שממש חשובים לי מהמחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף פשוט לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר סרטים בHD מוזיקה ואינרטנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככה'נ אני מתכוון…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shay27,

שלום לכלום . אחרי בערך 8 שנים (אם לא יותר) שלא שדרגתי את המחשב אני חושב שהגיע הזמן.כרגע המחשב שלי הוא כזה: Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium D 930 @ 3000 MHz (Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM Video Card : NVIDIA GeForce 7300 GS (Hard Disk : WDC (250 GB DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7200A ATA Device Monitor Type : ProView Technology - 22 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8169 Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Windows 7 Ultimate Professional 6.01.7601 Service Pack 1 DirectX : Version 10.00 1. מה התקציב המקסימאלי? בעקרון עד 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנס…

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by Idilia,

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום חברים, אני צריכה מפרט אמין ושקט למחשב. עד כ4 אלף שקלים. גרפיקה - תוכנות אדובי: פוטושופ ולייטרום בעיקר. יתכן שהתוכנות יהיו פתוחות בו זמנית במקביל. שירים, סרטים ואינטרנט (כמובן) חשוב לי שהחלקים יהיו אמינים ואיכותים, והמחשב ירוץ! (לא צריכה ציוד או מערכת הפעלה) יש לי במחשב 2 דיסקים של טרה כל אחד, של WD שאני צריכה להעביר למחשב החדש. ואני רוצה עוד דיסק חדש של 2 טרה. -עובדת עם קבצים גדולים וכבדים של תמונות ממצלמה מקצועית. -המחשב דולק 24 שעות ביממה *גרה בהרצליה* תודה רבה [/TD] [/TR] [/TABLE]

7. Started by errrr,

אני רוצה לקנות מחשב נייד באיזור 3000-4000 ש"ח. התקציב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). השימושים המרכזיים בו הם גלישה, Office וצפיית סרטים (גם במחשב וגם עם חיבור לטלוויזיה). אם אפשר להריץ עליו גם משחק NBA מהשנים האחרונות - אדרבא. המחשב מיועד לסטודנט, ולכן צריך להיות קל יחסית, ובו זמנית עם מסך 15 אינץ'. לא קריטי שהסוללה תחזיק הרבה זמן, אבל מן הסתם שזה לא יזיק. כנ"ל לגבי שקט וקירור (לא יזיק). לגבי המקלדת - כדאי שתהיה מוארת, ועדיף שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת רגילה (עד כדי הNumpad). תודה (:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מטרות המחשב? אינטרנט סרטים , משחקים אבל לא כבדים במיוחד * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי אבל מומלץ שלא יהיה בלטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נכון לעכשיו לא כי יחובר קבוע לחשמל, אבל בעתיד כן(עוד שנה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יכול להיות נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? כדאי לא קריטי * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL נשמעת חברה אמינה , במיוחד עם ה3 שנים אחריות ישנם 2 דגמים ששמתי עליהם עין: DELL N5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN5110BK241…

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by tiger3,

יש לי מחשב נייד של LG עם ווינדוס 7 יש לי תקלה מוזרה במקלדת - מקשי האותיות לא עובדים ושאני מקיש על אות מסויימת לדוגמא S ואני נמצא במשך של NOTEPAD אז נפתח חלון השמירה כאילו ה CTRL לחוץ בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת אז חיברתי מקבלת USB חיצונית ויש את אותה תופעה. מצאתי איזה פתרון זמני אבל ממש מעצבן - אם אני פותח מקלדת על המסך ולחוץ על אחת האותיות הכל משתחרר וחוזר להיות רגיל, אבל כשמפעילים את המחשב מחדש כמובן בהמצב חוזר להיות כשהיה. אם מישהו יודע מה התופעה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה אודה לו מאד. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום חברים , מנסה לבנות לאח שלי מחשב לגימינג בסיסי + מסך סביב ה 3500 . כמה שמנסה , לא מצליח לעמוד בתקציב . הנה מפרט שניסיתי , שחורג כבר מהתקציב ועוד לא הכנסו כאן מקלדת ועכבר + כרטיס רשת אלחוטי. אשמח לקבל כל עזרה בכיוון התקציב . תודה מראש, דרור .

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by JonesD1,

במדריך המושקע שנעוץ בראש הפורום מצויין כי "כלל אצבע הוא שרוב הניידים העסקיים מספקים איכות בניה טובה מזו של הניידים הצרכניים/ ביתיים". שאלתי היא למה אפשר לקרוא ניידים עיסקיים? אשמח אם ניתן לקבל דוגמאות ממגוון מחשבי HP בבקשה, שעליהם די התמקדתי. תודה מראש, ושבוע טוב.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  12. הדגם של הזכרון הוא: זה 2 ג'יגה Samsung M471B5673FH0-CH9 DDR3-1333 תודה לעוזרים חשוב שיהיה אותו דגם ואם לא אז רק חברה שונה אך כל התזמונים והמהירות שיהיו שווים ..

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  13. החלטתי שאני צריך מחשב .... אז הקדשתי לזה בין 4000 - 5000. ש"ח המחשב הוא למטרת גפריקה של פוטושופ .... מוזיקה .... טיפה משחקים .... מבחינת ציוד הקיפי לא צריך כלום..... המארז שיהיה ATX תשאירו את המארז באופן פתוח ... אני יבחר לבד . אני לא מתכן שטויות כמו OC .... ושיהיה שהמחשב שקט . אני רוצה שיהיה לוח אם חזק ממש ... ולפחות 2 GB זיכרון ... שהמעבד יהיה של INTEL. כמובן שמערכת הפעלה לא תכלל . תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by אביחי,

לאחר שהמחשב השני שלי נשרף,החלטתי שצריך לקנות מחשב חדש. אני צריך מפרט למשחקים. תקציב: 5,500 עד 6,000. ללא ציוד הקפי ומסך. במידה ואפשר,תכתבו את החנות ממנה לקחתם את החלקים.

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by RDS,

אוקי... אז אחרי המון בדיקות, הרבה נושאים שפתחתי פה, והמון חיפושים, הגעתי למפרט שאני רוצה... אני מתכוון להזמין אותו, אך אני רק רוצה לעשות בדיקה אחרונה, כדי לבדוק עם הוא המושלם במחיר הזה.... מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-M55plus-S3G זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 הארד דיסק: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL לא שמתי פה את המארז והספק, אבל זה עוד 400 שקל בערך...

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by tsahiii,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤951 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤456 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DUAL DVI - RETAIL ¤877 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤537 מארז: LIAN-LI PC-007YCF w/o PSU ¤576 ספק כוח: FSP BLUESTORM II 500W ¤358 מחיר סופי: ¤3755 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יהיה לי צוואר בקבוק אם הכרטיס מסך ? ובכלל איך המפרט סה"כ ? אפשר למצוא משו יותר טוב ? אל תגידו לי להחליף למעבד c2d כי המחשב הולך להיות מיועד בעיקר לעבודה בקיובייס

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  17. מטרת המחשב: לימודים, צפייה בסרטים און ליין ורגיל, קצת משחקים קלים יחסית (אסטרטגיה/תפקידים גודל מסך: לא קטן מידי רזולוצית מסך: מעל 1200X800 משקל: לא קריטי אבל רצוי כמה שיותר נמוך זמן סוללה: עדיף כמה שיותר ארוך דרישות נוספות: קודם כל מהירות עבודה/תגובה שניתן יהייה לחבר מסך נוסף לנייד, במסך אחד לצפות בסרטים (און ליין או מהמחשב) ובשני לגלש/ משחקי פלאש/סרטונים וכו שיסחוב משחקים דוגמת סטארגרפט 2 בצורה טובה (גם אם זה על גרפיקה נמוכה יותר) לאור כל זאת כנראה שצריך כרטיס גרפי לא מובנה בלוח האם... כמו כן האם כדאי להמתין למחשבים חדשים שיצאו עם המעבד החדש של אינטל? ואם כן מתי צפויים לצאת ומה יהייה ההבדל במחיר/ביצועים? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by darkman,

אז ככה אני מחפש מפרט קצת מוזר.. אני צריך LCD לא סופר דופר אבל עם "מותג" 1000-1500 גג.(לא אכפת לי שיהיה 25MS) עכשיו בכסף שנותר אני צריך מחשב שיריץ משחקים נורמלי לא צריך CD,FLOPPY כן צריך מקלדת ועכבר. ואם אפשר גם קירור למעבד שיהיה שקט מאוד. (מישהו אמר ZALMAN?) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  19. שלום תותחים, אני מעוניין לקנות את המחשב בזול שמאפשר גם להריץ משחקים כגון המשחק Age of Empires 4 שייצא בקרוב. אשמח מאוד לקבל הצעה למפרט בנושא זה. (הוספתי קובץ שבו יש את הדרישות המומלצות למשחק) תודה מראש 🤗

20. שלום לכולם, אודה יעוץ בהתאם לשאלות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אולי 5000 אם יהיה הצדקה , 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ותמונות, רצוי שירוץ חלק , קצת זמני המתנה לא נורא filmora,hitfilm , Topaz Gigapixel AI,Topaz Adjust AI הרבה מולטיטסקינג בין דפדפן עם לשוניות, אופיס ויוטוב/סרטים במקביל . פתיחת מודלים CAD ועבודה קלה(לא הרכבות כבדות) - Solidworks,NX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?אין צורך , יחוברו 2 מסכים , 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Nihility,

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3343298 ב900 דולר יש משהו בארץ שיותר כדאי מזה? המעבד הזה הוא גרוע כמו שאני חושב? מה לגבי ביצועי תלת מימד של האון בורד ביחס לאון בורד אחרים? עריכה: יש מצב ל ?OC

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  22. קודם כל אני אפתח ואגיד שאני לא משחק מעבר לWOW, שהדרישות שלו נמוכות, אבל אני כן ארצה להריץ D3 למרות שאני ידוע שהדרישות שלו עדיין לא פורסמו... ככה שאני צריך מחשב רב תכליתי למטרות משחקים בעיקר. מפרט נוכחי Mainboard : MSI 945P/G Neo-F (MS-7176) Chipset : Intel i945P Processor : Intel Pentium D @ 2666 MHz Physical Memory : 1024 MB (1 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : RADEON X800 Series Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 Monitor Type : ProView Technology - 17 inches Network Card : RTL8169/8110 Gigabit Ethernet Adapter האם יש טעם לשדרג את המחשב, או שעדיף להחליף הכל? אני יכול להוציא בסביבות ה400 דולר בניו אג, הכוונה שלי כרגע היא להביא את הפריטים ה…

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by DanteRev,

היי אנשים, הרכבתי שני מפרטים והייתי שמח לחוות דעת עליהם ביחס לדרישות למטה. מעבד ולוח אם כבר יש ולכן התקציב (2500 ש"ח) מתייחס רק לשאר החלקים. המעבד: i5-2500K הלוח אם: Intel DZ68DB בקשר לשאר המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם עדיין יתאים לדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, HD Streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, The Witche…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. חלק מהמפרט כבר סגור שזה הרכיבים האלו : CHASSIS ZALMAN Fatal1ty FC-ZE1 ASUS P5B DELUXE WIFI-AP CORE 2 DUO E6700 1066FSB 2X2MB L2CACHE Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS אני צריך עזרה ברכיבים האלו + חוות דעת על ספקים של זלמן אם הם טובים או שיש טובים יותר ? GRAPHICS CARD (GEFORCE ONLY UP TO 700NIS), MEMORY (2GB), POWER SUPPLY, CPU COLLING בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by גל נצר,

שלום, אני רוצה לבנות מפרט למשחקים, חשוב לי שזה יוכל להריץ את המשחקים כמו שצריך, עם גרפיקה נורמלית. וכמובן, זה גם מחשב לשימוש ביתי, ז"א, אינטרנט, וורד וכל מיני שטויות כאלו. התקציב הוא 2.5K אני מבקש ללא חריגות! ואם אפשר שזו תהיה חנות באיזור אשקלון-אשדוד, אני אודה מאוד! תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.