ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אהלן, שאלה פשוטה אבל לא הצלחתי למצוא לה תשובה ברחבי הגוגל. איך מודדים את החיבור של השנאי למחשב הנייד? אני רואה פה כתוב 5 מ"מ, פה כתוב 2.5 ... השאלה היא - את מה מודדים? את הרוחב? האורך? אם האורך, אז מאיפה מתחילים למדוד? מהברזל או עוד מהפלסטיק השחור? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. קניתי את הלפטופ הזה היום: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=4164 אני לא גיימר כבד, אולי משחקון פה ושם, קצת פוטושופ, אינטרנט וסרטים - המחשב הזה טוב?... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בחיפוש אחר מחשב נייד, אלה הדרישות בגדול: * מטרות המחשב? גלישה, מסמכים ותכנות ב-VISUAL STUDIO * גודל המסך? 14 או 13.3 מכיוון שאני רוצה להשתמש בו בעיקר בנסיעה ברכבת * משקל רצוי?עדיף עד 2 ק"ג, אבל אפשר עד 3 ק"ג - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, שעה וחצי-שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף HDMI, לא קריטי * בלוטות? לא משמעותי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא משמעותי, רק בשביל התקנת WIN * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי ש-DELL, LENOVO טובות הדגמים שחשבתי עליהם כרגע הם: DELL 4030 (אין עליו הרבה מידע באתר יש סיבה?) DELL 3010 (האם המסך שלו …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט ל-HTPC (ללא ציוד הקפי) בתקציב של עד- 2500 שקלים (אם אפשר משהו טוב בפחות אז מצויין ). על המחשב יותקן WINDOWS 7 (אין צורך להוסיף למפרט), אשמח למארז איכותי הכולל תצוגה (עם שלט?), המחשב צריך לתמוך בסרטים באיכות FHD בקלות, לכלול הרד דיסק של 1G (אם אפשר יותר מ 1G מצויין). עוד לא החלטתי אם המחשב יחובר לרשת קווית או אלחוטית, ולכן יש צורך בכרטיס רשת רגיל או אלחוטי. לא יעשה למחשב ב- OC. מעבר לצפייה בסרטים יתר השימושים יהיו גלישה באינטרנט, הורדות והאזנה למוזיקה (אולי אישה משחק פשוט מדי פעם). המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD. ראיתי שמישהו שאל לגבי הקלטה וצורך בכרטיס טלוויזיה, אשמח להסבר קצר לגבי זה כך שאוכל להחליט אם שווה לי לקנות... ואם אפשר להר…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב נייד עם זיכרון ראם של לפחות 4 ג'יגה, כרטיס מסך איכותי, 500 ג'יגה זיכרון, חשוב שתהיה לו כניסת פיירוויר המחשב אמור לשמש לעריכת וידיאו.. תקציב : באזור 4500 ש"ח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהתקציב ואפשר לחסוך מחשב לתוכנות שעובדות במולטי סשן ודורשים CPU חזק אין צורך בציוד נלווה השקט חשוב לא אוברקלוק כולל מערכת הפעלה מבאר-שבע. דברים שאני מעוניין בהם ספציפית: כונן ראשי SSD (- גם 20GB מספיק) כונן משני SATA רגיל. מעבד AMD 6 ליבות (לא יודע מה עדיף מבין שלושת הדגמים) מעוניין לרכוש בתחילת שבוע הבא, תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:Crysis, BFBC 2 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1080*1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט ל-HTPC (ללא ציוד הקפי) בתקציב של עד- 3000 שקלים (אם ניתן לחסוך אז מה טוב ). על המחשב יותקן WMC 7 (אין צורך להוסיף למפרט), יש צורך במארז איכותי הכולל תצוגה (עם שלט?), קירור טוב, המחשב צריך לתמוך בסרטים באיכות FHD בקלות, לכלול הרד דיסק של 1 ג'יגה עם אפשרות להוסיף שני הרדיסקים נוספים בהמשך. המחשב יחובר לרשת קווית, ולכן יש צורך בכרטיס רשת רגיל. לא יעשה למחשב ב- OC. מעבר לצפייה בסרטים יתר השימושים יהיו גלישה באינטרנט, הורדות והאזנה למוזיקה. המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD האם עלי לקחת משהו נוסף בחשבון? ואם אפשר להרכיב מפרט בחנות מאיזור ת"א תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש שאני יעזור לו לבנות שני מפרטים - למשחקים והשני למשרד. התקציב למפרט משחקים הוא עד 4K ולמשרד עד 2K. לא צריך ציוד היקפי וכדומה. למשחקים זה מה שהצלחתי לבנות: מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1082 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3 ₪525 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951000 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪189 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪254 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9S-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe ₪1583 כמות: 1 http://w…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב בסיסי בשביל ההורים שלי , אין להם שימוש מעבר לגלישה באינטרנט אופיס וסרטים בעיקרון המחשב יעמוד בסלון אז מבחינת רעש כל עוד הוא לא נשמע כמו מטוס סילון אז זה בסדר אין צורך בציוד הקפי והתקציב הוא 1500 ואם אפשר בפחות תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מארז בבית שאפשר להתקין שם את המערכת אפשר חוות דעת על המחשב, והאם יש בעייה כלשהי שצריך לתקן (כגון ספק)? מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.2Ghz Box http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8278 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?ui…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, בגדול אני אשמח לבסס את המחשב על אינטל. ואשמח אם יהיה בו איזה כרטיס מסך נפרד. משהו באיזור ה 300 שקלים גג. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים. תודה רבה. עריכה: בהתאם להוראות הפורום: תקציב מקסימלי 4K. לא חייבים לנצל הכל. שימושים נרחבים באינטרנט/אופיס/ויז'ואל סטודיו וקצת תכני HD. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך במסך. השקט חשוב במידה חלקית. המחשב לא נמצא בחדר שינה. אך תמיד נעים שהוא לא מרעיש לא מתוכנן OC. לא צריך מערכת הפעלה לא צריך שדרוג
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
1 תקציב מקסימלי} 1300 ש"ח 2שימושים עיקרים במחשב} גיימניק.. מסך 19 איינץ אין מושג על איזה רוזלוציה חח לא מעניין ממש העיקר שיראו משהו על המסך ..כמובן ברוזלוציה נורמלאית 3ציוד היקפי }לא צריך יש כבר 4רכיבים שאין בהם צורך} ספק כוח. דיסק קשיח. כונן DVD .צורב מארז.כרטיס מסך. 5חלקים נחוצים}הרעיון שלי זה מעבד{ AMD Phenom II X4 965} ..כרטיס מסך{ASUS EAH5850/G/2DIS/1GD5 אני לא רוכש אותו יש לי אותו כבר}וזכרונות 4גיגה 6לא חשוב רעש 7לא מתכנןOC 8יש לי ווינדאס 7 פשוט הלוח אם והזכרונות נישרפו אז רק אותם אני צריך 9חנות ספציפיתKSP מחשבים סניף מעודף צומת בילו 10לא ממש חושב על שידרוג אז ככה .בעצם מה שאני רוצה לבקש זה. המלצה ללוח אם הכי טוב לכרטיס מסךASUS HD5850+ מעבד AMD Phenom II X4 965 . ב…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי לאחי. מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 470 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II מארז: Thermaltake Dokker Middle Tower Series Black Case (No PSU ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
רוכש בקרוב לפטופ של דל מסך 13.3 i3-330m 2G זכרון 320GB SATA 7200 מגיע ללא כונן DVD וללא מערכת הפעלה מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מתקין מערכת הפעלה ..? (USB אני נאלץ להניח...?)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קונה מ DELL.COM תקציב עד 700 דולר לסרטים וגלישה באינטרנט כמו כן דרוש כ.מסך שיריץ סרטים HD ללא תקיעות והכי חשוב מסך לא מבריק
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, דרוש מפרט לגימינג עד 3800 ללא מסך וללא ציוד היקפי. שיעלו משחקים ברמה גבווה כמו call of duty 6 , far cry וכל המשחקים עם הגרפיקה הגבווה . שהכריס מסך יתמוך ב full hd מכיוון שהמסך שלי הוא full hd אם יש צורך בכך אני לא מבין בזה . להריץ סרטים במסך בגודל 23 אינצ' באיכות FULL HD. מקום הקניה אינו כ"כ חשוב כי אני קונה מספק תודה ושבוע טוב
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש את המקסימום במנימום, לא צריך גרפיקה, צריך מעבד מהיר וחזק, זיכרון טוב וקירור טוב למחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך אם אפשרי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת מסמכי Office, דוא"ל, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (Nikon Capture NX2, AcDsee, בעתיד אולי DXO) - שימוש ביתי, ללא משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברו שלושה חודשים מאז התקלקל לי המחשב הישן, מאז אני חי כמאט בלי מחשב כלל המתנתי רבות לצאת המעבדים החדשים של אינטל וסוף סוף הם יצאו.. הגיע הזמן לקנות מחשב אז ככה אני רוצה מחשב ביתי שזה אומר: 1) סרטי FULL HD שירוצו ללא בעיה עם מערכת 5.1 ערוצים ואני מדבר על 1080P שיוזרמו דרך HDMI לטלוויזיה בסלון! 2) גלישה באינטרנט, עבודות בוורד ושאר השטויות שכל סטודנט חייב. 3) מידי פעם לשחק במשחקים כן חדשים אבל לא על המקסימות גרפיקה ובטוח שלא יום יום. 4) כל זמן שהמחשב לא יעשה את אחת הסעיפים הקודמים, הוא יוריד הורדות נון-סטופ ולמעשה ידלוק 24/7 ! כמה הערות חשובות: 1) אני לא מחפש כרטיס מסך!! אומנת אמרתי שאני יירצה לשחק מידי פעם אבל חושב שאני אסתפק במובנה שמגיע על מעבדי sandy bridge החד…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית, מצגות ללקוחות, סרטים ואינטרנט. לא למשחקים אבל צריך מחשב חזק שלא יהיה צורך בשדרוג. גודל מסך רצוי: 15 וסוללה חזקה. אין צורך לנצל את כל התקציב תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עבר זמן רב מאז שהתעסקתי עם מחשבים וכתוצאה מכך נותרתי לא מעודכן בעליל בעולם המחשוב. נקרתה בדרכי הזדמנות לרכוש מחשב חדש אך, כאמור, אינני בעניינים. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט לצורך משחקים, המוגבל בתקציב של עד 3,000 ש"ח. אין צורך במסך, או כל חומרה היקפית. בנוסף, אשמח להסבר או המלצה על איזה מעבד לבסס את המחשב? אינטל? AMD? האם GeForce GTX460 הוא הכרטיס הטוב ביותר ביחס של עלות-תועלת למחירו? אם זהו הכרטיס העדיף, אז אבקש לצרפו לרשימה בתצורה החזקה שלו: 1GB עם 256bit, אם אינני טועה. כמו כן, הבנתי שכדאי להקדיש תשומת-לב מיוחדת לספק הכח... את העבודה, חברים, אשאיר למבינים שבכם. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש נייד חדש בגודל 13.3 מוכן להתפשר על 14.1 במידה שהמפרט יצדיק את הרכישה, התקציב עד 6K. * מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס , קצת משחקים וסרטים בHD * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע, תמיד אפשר להחליף סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250-320, יש לי גם כונן חיצוני * צורב DVD? - אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - מעדיף מאוד לקנות בארץ ולקבל אחריות יבואן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - אין העדפה הדרישות הנוספות שלי ברכישת מחשב הן: מעבד כמה שיותר חזק, עדיפות ברורה למעבדי i3-5 מאיץ גרפי ראיתי מספר מחשבים שמצאו חן בעיניי: HP Pavilion d…
-
- 30 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם אני די חדש בפורום פורום מאוד מרשים גם מבחינת ידע של המשתמשים פה אז ככה שימושמים בעיקר גיימניק במזל טוב קונה מחשב חדש אז ככה אני הלכתי על מיפרט כזה מעבד AMD Phenom II x4 965 Box ASUS ATI RADEON EAH5850 לוח אם לא סגור עליו זכרונות 2GB Kingston KVR1333D3N9/2G ספק של 600W של חברה טוב הבעיה שבעצם פניתי עליה זה איזה לוח אם יש עד 350 שקל שישב טוב על המפרט הזה כמובן שהלוח היה DDR3
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-