עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by OJEP,

צרכים: עריכת וידיאו בתוכנת פרימייר, בעיקר סרטונים באיכות גבוהה (4K וכו'). דרישות: עבודה מהירה ללא תקלות ולהיתקע עם דברים בגלל איכות גבוהה וכו', מחפש לעבוד מהר ואיכותי. תודה רבה, התקציב הוא עד 5000 ש''ח, כמובן אם יש בפחות אשמח (Y)

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  2. Started by gal555,

אני רוצה להזמין אותו מחו"ל חשבתי על הdell alienware מה אתם אומרים עליו? ומאיפה אני יכול להזמין אותו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by psyeli,

אז עמדתי לקנות מחשב ש CHEVY הציע לי בפוסט אחר אבל היו לי התפתחויות מאז ואני יכול להגיע לרמת 6 אלף שקל לנייד. שימושים: - אינטרנט אופיס משחקים ( גיימינג בינוני) צפיה בסרטים - גודל המסך 15.6 - רצוי עם מקלדת מלאה (לא יכול בלי הנמפאד בצד ) - לפחות 3 יציאות USB , יציאת HDMI (לא מיני) - אין צורך שיגיע עם מערכת הפעלה - 8 גיגה ראם או יותר - מומלץ ואפילו רצוי - הוא גם ישמש ללימודים (הנדסת תוכנה) ועבודה אם זה משנה משהו עריכה: המחשב צריך להיות DELL או LENOVO HP. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by daniel gold,

היי מחפש לפטופ לצורכי עריכה ורנדור התוכנה הכי כבדה שאעבוד איתה היא rhino 6 חשוב לי שיראה טוב חשבתי לקנות את הdell xps 15 אבל הוא יקר מאוד ויש כרטיסי מסך חזקים יותר בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by LittleNicky,

אני מחפש כבר כמה זמן לפטופ עם כרטיס מסך 970m, אני מעוניין במסך 15.6 יש כזאת חיה? בינתיים אני רק רואה את ה960m במחשבים כמו asus וlenovo, יכול להיות שצריך לצאת דגמים חדשים? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by yoni_h,

דרוש מחשב מהיר, אמין, כונן SSD עם 256GB לפחות, עם 8GB זיכרון, עם ווינדוס 10 ו-3 שנים אחריות. חשבתי על HP 440 G3: https://www.pc365.co.il/product-7253-HP_ProBook_440_G3_P5R71EA_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 יש המלצה למשהו עדיף?

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  7. קודם כל אני אפתח בשאלה שהעסיקה אותי אחרי שיטוט בזאפ: בתכלס, יש הבדל בין טאבלט עם כיסוי מקלדת ללפטופ שמסך המגע שלו מתנתק ופועל כעצמאי ? אחרי חיפוש ארוך ברשת הבנתי שאני כבר ממש לא מעודכן בחומרה של היום, ורציתי לשמוע את דעתכם. מה שחשוב לי : 1. מטרות המחשב - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ב1080p למסך גדול (שימוש בKODI או פופקורן) 2. מקלדת פיזית בשביל מיילים, גלישה נוחה יותר באינטרנט והתעסקות כללית של מחשב, דברים שלא נוח לעשות בטאבלט או בסלולרי. 3. ווינדוס, בתכלס אני מבין שלגלישה באינטרנט ומולטימדיה אולי אנדרואיד יהיה יותר טוב אבל אני מעדיף מחשב שהוא יותר לפטופ מטאבלט, כלומר שאני אוכל לשים אותו על שולחן העבודה ולגלוש בסבבה ובכיף, וכשאני על הספה בסלון או כשאני רוצה לחבר אותו…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by MtK,

הי, אני רוצה לקנות לפטופ, ואני רוצה שיהיה בו יציאת סאונד 5.1. מה מומלץ? MtK

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  9. בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. יכול לקנות בלונדון רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות, הרצת משחקים לא חדישים במיוחד, צפייה בסרטים 4K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? קטן יחסית. חשוב שהמחשב יהיה קל להסתובבות, אבל שהמקלדת תהיה עדיין נוחה לכתיבה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום למומחים. דרוש מחשב נייד חזק להרצת מודלים סטטיסטים כבדים שיוכל לעבוד גם בנסיעות. תקציב 8000 ש״ח תקציב מאוד גמיש כדי לקבל את השילוב הטוב ביותר בין משקל לכוח חישוב. הפרמטרים החשובים הם משקל נמוך (כולל המטען), זמן סוללה ארוך וכוח מחשוב+זיכרון. משקל מתחת ל 2 קילו ועדיף מתחת ל 1.5 קילו. נדרש כוח מחשוב חזק + הרבה זיכרון ושמערכת ההפעלה תהיה על דיסק ssd (120gb כנראה יספיק, 250 עדיף, 512 עוד יותר טוב). נצטרך דיסק החיצוני שצריך להיות כמה טרות (כמה שיותר, יותר טוב). על גרפיקה אפשר להתפשר (ואף רצוי לטובת משקל וכוח עיבוד). בנוסף מערכת הפעלה windows באנגלית. חשוב שהנייד יהיה יציב, אמין ויחזיק מעמד. גודל המסך 12+ (אפשר גם 14 אבל שישאר מתחת ל 2 קי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן, אני צריך לפטופ לתכנות בערך עם התכונות האלו: מעבד i7 , ביו 13 ל 14 inch, דיסק ssd לא משנה כמה מקום כי הכל כמעט בדרייב, מסך anti glare, ושיהיה יחסית קל נגיד עד קילו וחצי פלוס מינוס. אציין שקניתי לפטופ של לנובו, ובגלל הרעש הוא הוחזר, וקניתי שלשום אסוס זנבוק 430ux והוא הוחזר בגלל רעש ובגלל שהרגשתי אשכרה את הרטט של המאוורר על המקלדת.(מי יכול לעבוד ככה?) לכן חשוב מאוד שיהיה שקט ומאוורר שלא הורג את עצמו. תודה רבה!

12. אני מחפש מחשב קטן, קל וזול. נטבוק היה יכול להיות מושלם, אבל אין לו כונן DVD פנימי וזה מבחינתי deal breaker לחלוטין. אז הפרמטרים די חופשיים, וגם המחיר הוא לא מדוייק, בגדול שיהיה זול. הדרישה היא רק משקל קל, וכונן אינטגרלי. המלצות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי לכם. אני מחפש לפטופ ללימודים(סטודנטים) לי ולחברתי. על כן, הלפטופ צריך להיות קל מאוד ומתאים לנשיאה. הלפטופ מיועד ללימודים, גלישה, ועבודה רגילה. אין צורך במשחקים וכדומה. עברתי וחיפשתי לא מעט בפורום, וראיתי את המגמה הכללית. כמו כן בדקתי בnotebookreview ובעוד כמה אתרים על ביקורות לניידים. המידע לצערי די מועט, אך קיבלתי תמונה מעניינת. הנה התוצאות מהשיטוט שערכתי, אך אשמח להמלצות אחרות ודעות: 1. האופציה הטובה ביותר היא זו של הMSI PR200BT(קראתי את הת'רדים הארוכים בנושא) - כ5800 ש"ח לסנטה רוזה(7300, 965), 2 ג'יגה זכרון, הרד דיסק 120-160 ג'יגה וכן הלאה. משקל 1.8KG. 2. אופציה נוספת היא מחשב של Gigabyte/Champion. גם אלה אינם מותגים. במקרה של gigabyte מדובר על ה251U - ניתן לקבל Na…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. היי, אני מחפשת לפטופ לשימוש עסקי. מטרות: המחשב מיועד בעיקר לשימוש עסקי (משרדי). לא צריך להריץ משחקים ולהתמודד עם גרפיקה מורכבת (עיבוד תמונה בפוטושופ ברמה בסיסית לכל היותר). המחשב ישמש כמחשב שני ולא יתחלף מחשב שולחני, אבל יסתובב הרבה. חשוב לי שיהיה חזק, מהיר, אמין ובנוי טוב. קניה: בארה"ב, אז המחירים בהתאם. אחריות בינלאומית: כן תקציב: עד כ-4,000 ש"ח נשמע לי הגיוני. רצוי פחות אלא מה משקל: קל! עד 2 ק"ג לכל היותר, עדיף פחות. משקל הוא השיקול הכי חשוב נוחות: מקלדת נוחה קריטית. מקלידה הרבה ומאוד מהר. דומה ככל האפשר בגדול, בתצורה ובתחושה למקלדת רגילה (לא של לפטופ) סוללה: 4-5 שעות ומעלה מסך: 12"-14" תוספות: לא דרוש אף סוג שהוא של כונן אופטי מ"ה: לא קריטי. רצוי שיגיע עם Windows 7 …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by elada22,

*תקציב:1K. חריגה:1.5K. * מטרות המחשב? בעיקר גלישה וצפייה בתכני HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 עד 11 עדיפות למט. * רזולוציית המסך? 720p. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף usb 3, לא קריטי. * משקל רצוי? 1-2 קילו. * סוללה: לפחות שעתיים בפועל (סרטים לילדים בנסיעה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi. * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום נפח 64gb. * כונן אופטי? אין צורך בכלל. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף דוס, לינוקס... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אסוס, לנובו. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם איוורור מהצד ולא מלמטה חשוב מאוד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by zion789,

היי אני מחפש לפטופ בגודל בינוני+ בתקציב עד 5K לצורך שימוש במערכות הפעלה וירטואליות כדוגמא BACKTRACK 5,תוכנות כמו VMWARE,ושיריץ משחקים ברמה בינונית ומעלה(לא ברמה מטורפת),סרטים צריך להיות מחשב בעל מעבד חזק ,מהיר בצורה מטורפת-זכרון,כונן קשיח גדול ומהיר,זמן סוללה ארוך התלבטתי בין שני מחשבים: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..8.&list=1&sort=2&glist=0&uin=18216&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0--DELL http://ksp.co.il/?uin=18507--ASUS אשמח להמלצות שונות אם יש אני גר באיזור חדרה אם יש חנות באיזור אני אשמח לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  17. Started by Hydr0,

מה נשמע? אני רוצה לקנות לפטופ חדש והתקציב שלי הוא עד 4100 ש"ח. המטרה היא ללימודים, סרטים, אינטרנט ומשחקים (לא רציניים יותר מדי - DOTA..) כבר עשיתי את החיפושים ובסוף החלטתי על המחשב הזה: S551LB-CJ022H - http://ksp.co.il/?uin=20168 הבעייה היא שהוא מגיע עם מסך מגע ואני לא מעוניין בזה. הבנתי שאולי יש את אותו הדגם בשם טיפה שונה בלי המסך מגע. יש מצב שזה נכון? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד של חברת DELL מסוג VOSTRO 1500 המחשב דלוק 24 שעות ביממה והוא מתחמם מאוד, מגיע למצב שבלתי אפשרי לגעת בחלק התחתון שלו ממש זה תקין? ויש פיתרון בשביל למנוע את זה?

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. קניתי מחשב חדש (מחודש) של DELL, מסדרת Latitude, דגם E6420 ואני בהתלבטות. מצד אחד הניסיון שלי עם התוכנה (Driver Booster) מאוד חיובי ועושה רושם שהיא מהימנה ואמינה, מצד שני, הדרייברים המקוריים מהאתר של DELL. חשוב לציין שאלו לא בדיוק אותם דרייברים כי כשהתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של DELL אז התוכנה מצאה לי מלא עדכונים למלא דרייברים שהיא כתבה עליהם "ממש ממש ישן". מוזר, לא? מה דעתכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. Started by yossibi12,

החלטתי לעבור לנייח שמיועד לגיימינג ולכן מוכר את הלפטופ + חלקים של הנייח הישן. מפרט של הלפטופ: דגם: HP Pavilion dv6-3187la מעבד: 1.6 GHz Intel Core i7-720QM Processor זכרון: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 Graphics 1GB הארד דיסק: 500GB רישיון חוקי Win7 Premium 64bit קישור למפרט מלא (בוצע שדרוג זכרונות): http://bizsupport1.austin.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c02525053〈=en&cc=us&taskId=101&prodSeriesId=4247579 בנוסף ברשותי ספק כוח ומארז ורציתי לדעת אם שווים משהו וכמה (יש מה לעשות איתם במפרט החדש?): ספק כוח: Enermax Liberty 400W, כחדש בקושי בוצע בו שימוש. קישור למוצר:http://www.shirion-computers.com/Produc…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yoni-m,

שלום לכולם. אני מחפש לפטופ בסדר גודל של כ6000 ש"ח. שמעתי מהרבה אנשים שלא כדאי לקנות של HP או DELL, ומחיפוש באינטרנט מצאתי כמה דגמים של L.G ו Fujitsu שנראו לי מתאימים. לכן רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר מחשבים של החברות האלה ויודע כמה הם אמינים, ובפרט הדגם LS 40 של LG (אני מצרף קישור למפרט שלו). בנוסף, שמתי לב שרוב אתרי האינטרנט מוכרים את המחשבים עם שנה אחריות בלבד, ורציתי לשאול אם אתם ממליצים להרחיב את תקופת האחריות. http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=789 :LG LS40

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by serg90,

היי, בזמן האחרון אני מחפש לפטופ (בעיקר) לבית, ובעקבות מבצעי ה-prime day נתקלתי בדיל הבא: MSI GV72 8RE-007 מבחינת החומרה זה מספק ביותר (הייתי יכול אפילו להסתפק ב-1050IT, אבל המחיר מספיק אטרקטיבי אז למה לא), אבל משום שאני פחות בקיא בעולם הניידים, הייתי רוצה לדעת: האם ל-MSI יש אחריות בינלאומית שיהיה אפשר לממש בארץ? איך בכללי הניידים של MSI, בייחוד הדגם הנ"ל? חשובה לי מאוד האמינות, בנוסף לאחריות. לא בדיוק הצלחתי למצוא, האם יש לו יציאת HDMI 2.0? אומנם לא הכי חשוב אבל כן יש חשיבות, איך המסך שלו, בעיקר עבור עיבוד תמונות עם פוטושופ ולייטרום? למשחקים וסרטים פחות מעניין מהבחינה הזו כי יוזרמו בעיקר לטלוויזיה.

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. אני יודע שלא קל לשדרג חלקים בלפטופ אני מאמין שבעוד שנים בודדות יותר תכנים באינטרנט ישדרו באיכות של HD 8K אז השאלה שלי היא איזה סוג של לפטפופ כדאי לי לקנות שיתאים בעוד שנים בודדות לשידור של סרטים של HD 8K במסך מחשב חיצוני.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. מחפש לפטופ יחסית חזק שמתאים למיזם בלמידת מכונה ולתכנות ביום יום. תקציב עד 8-10. ידוע שזה לא בשמיים אבל אשמח להמלצות בהתאם לתקציב הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 353 צפיות
  25. Started by shlosi,

שלום לכולם, לידידה טובה נשרף לפטופ של Dell בן 4, בלי אחריות מטבע הדברים. החלק האחורי שלו (במקום שהמחשב והמסך מתחברים) כבר שבור מזה זמן מה, ואתמול היא שמה אותו על Sleep וכשחזרה אחרי כמה שעות היה ריח של פלסטיק שרוף מהאיזור. היא מבינה שכנראה לא יהיה אפשר להציל את המחשב, אבל ההארד דיסק שעליו הוא כל חייה. מישהו יודע מה הסיכוי להציל אותו או שמכיר מעבדות מחשבים טובות באיזור כפר סבא/תל אביב?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.