ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
המחשב הוא פנטיום 4 2.66 מגה הרץ לוח אם ASUS P4PE-X ג'י פורס 4 128 מגה מארז יפה כסוף עם אורות מקדימה בלי זיכרון ובלי הארד דיסק ובלי כוננים המחשב בן משהו כמו 4 שנים ומסך MAG 17" לא דק לא שטוח הוא משהו כמו 2.5-3 שנים אני קניתי אותו יד ראשונה ואני מוכר יד שניה כמה בערך אתם חושבים שאני יציליח למכור אותו?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
60% אינטרנט, 20% סרטים, 20% משחקים. המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, אני גר בכרמיאל והחנות שהכי נוח לי לקנות בה היא KSP ולכן אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט טוב למשחקים דרך אתר החברה, שם יש מחירים וכו'... בעיקרון יעוד המחשב הוא למשחקים, בעיקר חדשים ואני הייתי רוצה להשקיע בו בין 2600 ל2800 ש"ח... (ניתן לחרוג מעט) אין צורך בציוד הקפי בכלל... לפי מה שהספקתי לראות באתר ישנם שאלות שעדיף שאענה לפני שתשאלו אותי... מיועד למשחקים כגון CRYSIS, ASSASSIN CREED 2. מסך יש, SAMSUNG 20'' Syncmaster, רזולוציה של 1600x900 אם אני לא טועה... ארצה כ.מסך טוב כדי שאוכל לשחק במשחקים של השנה הנוכחית ומשחקים שעתידים לצאת על איכות סבבה ולא מינימלית... אין צורך באוברקלוקינג... תודה מראש למי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
נמכר עקב צורך ב-$$$ P4 1.7Ghz MSI P4MAM-V 32X cdrom GENERIC PSU
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שני המעבדים הללו עובדים בקצב 2GHz, בעלי 2MB מטמון, FSB 800MHz. אחד בטכנולוגיה של 65nm, האחר - 45nm. מה צפויים להיות ההבדלים בין שני המעבדים הללו? (בהנחה ששניהם יותקנו על לוח אם עם צ'יפסט GM45) מעניינים אותי כל המשמעויות: ביצועים, זמן סוללה וכו'. בתודה, איליה
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
המחשב טוען הרבה. אתקין אותו מחדש. אוכל גם אעשה OVERCLOCKING אם אסתדר עם זה. יש לי תחושה שצוואר הבקבוק הוא הכונן הקשיח. האם כדאי להשקיע בכונן SSD עבור מערכת ההפעלה? (כונן הDATA יישאר HDD) אם כן, איזה כונן מומלץ? תודה. נתונים על המחשב כאן:
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם כדאי ניתן לחרוג (אם לדוגמא תהיה בעיה עם המשחקים להלן, או עם משחקים אחרים בשביל הבן בשנתיים הבאות), עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מצגות וסיכומי קורסים באוניברסיטה ומשחקים, כיום הבן (גיל 11) משחק ורוצה: fifa20, מיינקראפט, nba2k, citiesSkylines. גם שימוש בהרבה חלונות במקביל, בפרט הרבה tabs (לשוניות) אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE ASUS M2N-E OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD אני רוצה לשדרג את המחשב עד 200$ בחלקים מאיביי. חשבתי לשדרג את המעבד ואת כרטיס המסך (כנראה לphenom 4x וGTS250) . האם השיפור יעיל? המטרה היא משחקים (GTA4) תוכנות כבדות, וגלישה אינטנסיבית באינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בוקר טוב אחרי תקופה ארוכה שהמחשב לא עבר שדרוג והתלבטות האם לעבור לקונסולות הוחלט להשאר עם מחשב ולנסות לבנות את הטוב ביותר בתקציב הנתון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עד 500 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, הייתי שמח אם הייתם נותנים לי הערכת מחיר (על כל פריט בנפרד) על הפריטים הבאים: לוח אם: ASUS A7A266 (סוקט A) מעבד: AMD Athlon XP 2400+ זכרון: סטיק של 512 (ג'נרי) במהירות 266MHZ סטיק של 512 (ג'נרי) במהירות 266MHZ כרטיס מסך: ATI All-In-Wonder 9600Pro (AGT X8) ספק כח: Power-Win 300W תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ייעוד המחשב המחשב מיועד לתוכנות גרפיות כבדות, כמו:AutoCad2014,Rhinoceros 5,Photoshop,Revit,ומנועי רינדור כמו Vray ודומיו. חשוב לי מאוד מעבד חזק לרינדורים I7 עם עדיפות לדגם הלא מסורס, חשוב שיהיה כרטיס מסך לא אינטגרלי שיהיה עם לפחות גיגה או 2 זכרון. התקציב גמיש ב200 שקל גג. גודל המסך- גודל סטנדרתי 15.6 רזולוציית המסך- לא ממש חשוב לי איכות הצג כיוון שהוא יהיה מחובר רוב הזמן למסך . דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ללא משקל רצוי? לא ממש קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין לי צורך במשהו מיוחד , אשמח לחיבור HDMI , ולחיבור בלוטוס' אם אפשרי(לא קריטי בכלל) גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוח…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, אז אחרי שהתאפסתי קצת על הרצונות. מחפש מחשב נייד עד 5000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. המחשב ישומש בעיקר לשימושים בסיסיים, טיפה קוד ועיצוב אבל בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט. המחשב צריך להיות קל יחסית, עד 2 קילו מקסימום, עם כמה שיותר חיבורים. אני הולך להשתמש במצלמת Obsbot tiny 2 בשימוש בו. מעבר לזה, חשוב שתהיה מערכת המפעלה, 16 ג'יגה לפחות זיכרון ועדיפות לטרה דיסק קשיח.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחר בירורים רבים הצלחתי להרכיב מפרט העונה על הדרישות שלי אני אשמח אם הוכל לקבל חוות דעת והצעות לשיפורים. מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1075 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67M-D2-B3 ₪472 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6770 1G GDDR5 DVI/HDMI/DP + DiRT3 - RETAIL - מבצע מיוחד! ₪608 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU - זמין במלאי ₪172 ספק כוח: [..] ENERMAX NAXN 450W ₪241 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX3 - זמין במלאי ₪106 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח !…
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב בעיקר למטרות משחקים, גלישה באינטרנט, צפייה בתכני HD, וקצת עבודה בתכנות, ועבודה עם תוכנות גרפיות כגון Photoshop, 3DStudio MAX, Maya. המחשב יחובר למסך 24" 1920X1080, ולטלוויזיה 42" באותה רזולוציה (נדרשת יציאת HDMI שמעבירה גם אודיו) אין לי צורך בציוד היקפי. חשוב לי גם שיהיה בלוח 2 כניסות PCIE הולמות (לא 16X\4X) להוספת כרטיס מסך נוסף בעתיד. אני גם רוצה לעשות OC למעבד. תודה מראש, דני.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המפרט הורכב ממספר חנויות. המחשב יורכב בבית. ועכשיו לשאלות: 1- האם כל החלקים יעבדו טוב ביחד? 2- מה תהיה מידת הרעש במחשב כזה מ1 עד 10? 3- האם יש חלקים יותר זולים באותו יחס עלות\תועלת? 4- האם עדיף לקחת ATP3 כרמקולים? 5- האם יש מסך יותר זול באותו גודל ועם אותו איכות? המפרט: Altec-Lansing 2.1 BXR1121 from ivory 190Nis DELL ULTRASHARP 2209WA 22 nextop.co.il 1099 AMD ATHLON II X4 630 AM3 (2.8GHz) - BOX rsm.co.il 520 ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO Ivory 115 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H Ksp 455 4GB(2X2) DDR3 1333 MHz - Kingston cobra pc 253X2 SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ksp 415 ANTEC SONATA III skypc 340 CORSAIR CX400 - 400W rsm 276 הכל ביחד 3916. ניתנת חריגה במקרה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שכנה עם ילדה בת 6 שאוהבת לשחק ב-"ואללה כיף", וזה כל הדרישה מהמחשב. היום הייתי אצלה לראות למה הכונן לא קורא דיסקים, מתברר שהוא 36X, וכשהדלקתי את המחשב היה בום מאוד יפה ונשרף הספק, ויכול להיות גם הלוח... אמרתי לה שספק חדש עולה לפחות 100 שקל ו+ לוח כבר עדיף לה לקנות מחשב חדש. יש לה מסך, מקלדת וכונן חדש שאני הבאתי לה, חוץ מזה תנסו להביא את החלקים הכי הכי זולים שאתם יכולים למצוא שיהוו מחשב אחד שלם ועובד. החוק היחיד לתקציב הוא להשאיר אותו מתחת לארבע ספרות ואם אפשר אז לרדת גם מהשלוש...
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קיבלתי מחבר מחשב נייד מדגם טושיבה 1415 ללא ווינדוס אך עם חלקים תקינים. בזמן שנסיתי להתקין WIN XP PRO מופיע לי מסך כחול עם השגיאה STOP: 0X0000007F [/url הוידאו של הבעיה.בעיה דומה כאשר נסיתי להתקין 98SE, לאחר שלחצתי על BOOT FROM CD-ROM ההתקנה מפסיקה ועל המסך יש רק קו קטן משמאל לעלה שמהבהב וזהו.. הדיסק מפסיק להסתובב ולא קורה שום דבר. יכול להיות שמדובר בבעיה בהארד דיסק? ואם לא איך אפשר לטפל בבעיה?, המטרה הסופית - התקנת XP. שחר.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel q9300 - 1314 Gigabyte GA-P35-DS3L - 420 2GB DDR2 800 MHz - 200 9600GT 512ddr3 256bit HDMI - 750 SEAGATE 320GB 16MB 7200rpm - 330 צורב דיוידי - Samsung SH-S203B מארז פשוט וספק ג'נרי ------- אז ככה כמו שראיתם יש לי כמה התלבטויות אחרונות, תעזרו לי להחליט? 1) כמה וואט אני צריך לספק? 2) האם כדאי לקנות הארדיסק 500GB בתוספת 70~ שקל? אני לא בטוח שיש לי שימוש בזה, אבל בשביל 70 שקל..? 3) האם לקחת את הצורב DVD עם LightScribe או בלי? זה יכול להיות מגניב, אבל מדיות שתמכות בזה בטח יקרות, לא? 4) לגבי הזכרון: האם לקחת שני סטיקים של 1GB (בשביל דואנל צ'אנל), או סטיק אחד של 2GB ככה שבעתיד אוכל לקנות סטיק נוסף אם ארצה לשדרג? אני לא חושב שאני רוצה לחרוג מהתקציב בשביל שני …
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה המלצות למחשבים ניידים בתקציב של 6-7 K. העיסוקים העיקריים שלי הם- בניית אתרים, עיצוב גרפי, אופיס ואינטנרט (בסיסי למדי) ואני משחק פיפא,שש-בש SWAT4 לפעמים... משחקים ממש קלים לא כבדים ואני רוצה להחליף את המחשב הנייח שלי למחשב נייד מטעמי נוחות. חשבתי אולי לעבור למאק, אחרי שהתנסיתי ב macbook הלבן החמוד שעולה 6.5, http://yeda.co.il/macbook/specs.html סתכלו על הנתונים של ה 2.0 מעבד לא 2.16 הוא סבבה למדי מהיר מגיב כמו שצריך הבעיה היא המערכת ונראה לי שיהיה לי הרבה בעיות תאימות ואני יודע שיש אפשרות להתקין pharrels או איך שלא רושמים את זה ולהריץ גם XP האם המחשב הזה יוכל להריץ את זה? האם המחשב עצמו בסדר לעיסוקים שלי? האם הכרטיס מסך יריץ את המשחקים האלו?(GMA 950) ואם …
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני בעיקרון מחפש פחות מ1000 ש"ח רק שיהיה עליו 7 ואופיס! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט דל תקציב שיעבוד זריז יחסית למחיר חשבתי ככה : מעבד :G2020 לוח :ASUS P8H61 MLE זכרון KINGSTON 2*2 ספק: SeaSonic 350W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-350ET מארז זול כולשהו 945 שח סהכ
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני חייל המשרת בתוך יחידת הנדסה בחיל האוויר. היציאות שלי זה חמשושים ואני משתמש הרבה במחשב. כרגע יש לי מחשב נייח(פנטיום 4 עם חומרה ישנה ביותר) אשר לפי דעתי הגיעה הזמן להחליפו. כמו שראיתי ישנם מחשבים ניידים אשר הביצועים שלהם לא רעים כלל ואפילו מתקרבים למחשבים הנייחים. יש לי דוד שנוסע לארה"ב ממש עוד יומיים והוא יכול להביא לי את המחשב. ויש לי כמה התלבטויות אשר אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט לגביהם. ההתלבטויות הן: 1) האם בכלל לקנות מחשב נייד כל עוד אני בצבא 2) הזדמנות טובה להביא מחשב מארה"ב במחיר זול בהרבה מאשר בארץ 3) פירמוט והתקנה, התאמת המחשב לארץ, אחריות וכו' 4) כסף כסף ועוד פעם כסף, אולי לחכות עד שהמחשב הנייד שלי יחדל לפעול ואז רק לקנות מחשב, אך מצד שני ל…
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מתכנן לקנות מחשב לצרכי גיימינג, תכנות, MATLAB ועריכה גרפית בדו מימד. הכל בשימוש בינוני. יש לי ספק SeaSonic eco 430w 80+ bronze בן שנה, אבל המוכר בחנות אמר שזה "גבולי" למפרט הבא: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB DVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX לוח אם Asus Prime Z370-P LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit מארז ללא ספק Antec P8 Tempered Glass Mid Tower צבע שחור אי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן (כעבור 5 שנים) להחליף למחשב חדש! ברצוני להיעזר בעצתם הטובה של מומחי האתר(: תקציב המחשב (לא כולל רמקולים+מקלדת+עכבר+מסך) בסביבות 3300 ¤. וכולי תקווה שמחשב זה ישמש אותי היטב (גם למשחקים) למשך 4 השנים הקרובות.. התוכנית כרגע היא לקנות: מעבד Q6600 - קנייה מחבר מעבד שהיה בשימוש 4 חודשים ב-700 ¤. לוח אם Dragontail של אינטל. 4GB של זכרון DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Patriot (או kingstone??) כרטיס מסך Radeon HD 4870! Codegen Briza 6097-C9 ATX 400w Silver Mid Tower Case Hard disk 512MB 7200RPM - Western Digital כונן DVD (משנה איזה בימינו?) נראה כמו חריגה מהתקציב? אני מתכנן להתקין גם XP וגם vista על המחשב על 2 כוננים שונים (כדי לנצל את מלוא יכולת הזכרון+כרטי…
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-