עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב -- בעיקר ללימודים , תכנות באקליפס, ויז'ואל סטודיו ובהמשך כלים נוספים + צפייה בסרטים בחיבור למסך LCD. * גודל המסך - אני אני בונה על 13.3 או 14'' בעיקר בשל המשקל, מסך מט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי? עד 2 ק"ג - עדיף כמה שפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא יזיק * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי כ"כ * כונן אופטי - לא חיוני, בעיקר כיום שאפשר להעזר בDOK לכל שימוש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (בד"כ גם ככה מגיע מותקן מראש) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם-אין כעקרון כרגע אני די מכוון לדגם : Lenovo IdeaPad U430p 5943-3976 http://ksp.co.il/?uin=24798…

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. השתדלתי להתאים לדרישות המומלצות של Arkham Knight http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=17044&game=Batman:%20Arkham%20Knight אשמח לדעת אם יש המלצות למשהו זול יותר שנותן ביצועים דומים [TABLE=width: 973] [TR=class: pcrow] [TD=class: pctyper][/TD] [TD=class: pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1]מעבד אינטל :[/TD] [TD=class: pcimgr] [/TD] [TD=class: pcitemr]מק"ט: #30876Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=class: pcitemr1, align: center][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=class: pcpm1, align: center][/TD] [TD=class: pcqntr, align: center]1[/…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק (לא בהכרח על הגדרות מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים בשנים הקרובות על הגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מטרות המחשב? עריכה גרפית (פוטושופ), תכנות (PHP, html5, css3, jQuer) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 מקסימום. מאט ללא ספק. * רזולוציית המסך? FHD! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה ומוארת - בונוס * משקל רצוי? אשמח למשהו על גבול ה 2 קילו, לא אתנייד איתו כל כך הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ל 6 שעות עבודה, אם יש יותר מה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כנ"ל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 מינימום * כונן אופטי? מיותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, כמה שיותר, יותר טוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קניתי בעבר …

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by sh8335904,

שלום רב בעקבות המלצתכם אני קונה השבוע את המפרט המצורף : [TABLE] [TR] [TD]מס"ד[/TD] [TD]הפריט[/TD] [TD]מפרט[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD=align: right]מארז NANOXIA DEEP SILENCE 1 - בתצורת FULL ATX - ללא ספק כוח[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]1.1[/TD] [TD=align: right]ספק כוח[/TD] [TD=align: right]תוצרת SEASONIC דגם X-850 , מודולרי. הספק 850W[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD=align: right]תוצרת גיגהבייט GA-X99-UD4 , תומך מעבדי 2011 דור 5[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2.1[/TD] [TD=align: right]כרטיס קול[/TD] [TD=align: right]מובנה בלוח האם[/TD] [/TR] [TR] [TD=al…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בס"ד שלום לכולם, השימושים הם עיצוב גרפי ובניית אתרים תוכנות אדובי למעט עריכת וידאו סאונד אופן השימוש הוא 90% דריימוויבר ופוטושופ קל/בינוני לתמונות ל-WEB, וה-10% הנותרים אילוסטרייטור אינדיזיין עיצובים לא כבדים לוגו מודכה לעיתון וכו'... אני נמצא בהתלבטות לפני רכישת מחשב, חשבתי על 3 כיוונים: יש לי כונן ssd 128 evo 1. לקנות איימק 27 מודל 2009 יד שניה ב-3K core2dou 3.06 ram 8gb 1tb nvidia 9400 256mb ssd 128gb הסיבה היחידה שאני נוטה לכיוון האיימק, מכיוון שהיה לי אחד עם i7 ללא ssd, המוכר ביד 2 טוען שהמחשב טס, והנוחות של מסך גדול לבניית אתרים זה עולם אחר. 2. לקנות ב-3.5K כולל מסך dell הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - In…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הנחשב ישמש להרבה תחומים- עבודה על תלת מימד, פוטושופ, visual studio, מכונות ווירטואליות, עבודה עם מנוע unity, ודוטה 2 אין העדפה לגודל מסך מסויים אבל יותר לכיוון של מסכים גדולים. רזולוציה fhd מבחינת דיסק קשיח אני אצטרך הרבה מקום, ולדעתי אני אצטרך להתפשר יותר מידי על ביצועים כדי לקבל גם ssd וגם hdd, תקנו אותי אם אני טועה אין צורך במסך מגע/מסתובב/כל גימיק כזה או אחר אין צורך בכונן אופטי סוללה נמצאת בתחתית סדר העדיפויות, אבל כמובן שאני אשמח לכמה שיותר. אני נתקלתי בלנובו y50-70, אבל הבנתי שכל הסדרה סובלת מכמה חסרונות מאוד משמעותיים- מסך זוועתי, וייפיי חלש והקשיח ההיברידי גורם לעיתים ללאגים. הדגם שהתמקדתי בו הוא 5944-0995 http://ksp.co.il/?uin=26532 אני מוכן להתפשר על מפרט חלש י…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף כולל אביזרים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות במספר רב של תוכנות בו זמנית, משחקים וסדרות בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות תיכנות נפוצות (אקליפס, אנדרואיד סטודיו, פייצ'ארם, ויז'ואל סטודיו, מאטלאב וכו') בתדירות גבוהה, סדרות HD בתדירות גבוהה, משחקים בהגדרות גבוהות בתדירות בינונית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAV, FAR CRY, CRYSIS, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. התכנון שלי זה להביא מסך 2k 140hz ips (הזמנתי בעבר מסך מאמזון אז אם אין או לא יהיה בארץ משהו עד אוגוסט,אמזון אופציה טובה) ומחשב חדש שיהיה ממש חזק לגיימינג במטרה להריץ כל משחק חדש (בעיקר the witcher 3 ) בהגדרות הכי גבוהות בלי נפילות fps או לאג מכל סוג. עכשיו בגלל שאוטוטו יוצאים הכרטיסי מסך החדשים ומעבדי הI7 החדשים(אין לי מושג עד כמה חזקים הם יהיו) זה מה שהגעתי אליו עד כה: Asus z97-a -הלוח המושלם בשבילי ,זול ונותן מעל ומעבר Noctua d-14 -הקירור הכי מעולה שיש במחיר מעולה גם כן Fractaldesigem r5 - זול , ולדעתי המארז המושלם . קראתי/ראיתי מלא ביקורות וממש התלהבתי 512gb ssd samsung 850 evo - לא צורך בדגם אחר ,פשוט מושלם. 2tb westren digital black - נטו לאחסון והבלאק מאוד מ…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אשתי סוף סוף התפנתה לטפל בשדרוג המחשב הנייד והבחירה נפלה על Toshiba Portege Z30 בעיקר בגלל משקל/גודל מצויינים וחיבורי VGA/RJ45 מובנים שחשובים לה להרצאות. נותר לבחור בין 3 דגמים (הצעת מחיר מצורפת): Z30-B-119 - רזולוציית FHD, מעבד I5 דור אחרון, 6600 ש"ח Z30-A-1ET - רזולוציית HDR, מעבד I5 דור קודם, מודם 3G.LTE מובנה , 7100 ש"ח. Z30-B-10Q - רזולוציית FHD, מעבד I7 דור אחרון , 7100 ש"ח. בכולם 4 שנות אחריות, תחנת עגינה מקורית, 256GB SSD ו-8GB RAM בהתחלה הייתי נעול על הראשון אבל מניסיוני עם ה-UX30 של אסוס, FHD על 13.3 אינטש במקרים רבים קטן מדי ומשחקי DPI/זום לא תמיד עובדים. לי יש M3800 בגודל 15.6 ואפילו עליו FHD מעט גבולי... לשימושים שלה (סרטים, OFFICE ו-SPSS) אין ממש משמעות לד…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by IlanF,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות - צריך להריץ visual studio, intelij ו- photoshop/illustrator בלי להתאמץ יותר מידי וצריך תמיכה גם במכונות וירטואליות (vagrant) (לא ירוצו בו זמנית יותר ממכונה אחת או 2) משחקים - אם ירוץ עליו skyrim, fallout nv, the witcher 2 יהיה מעולה. אפשר גם להסתפק במשחקים פחות כבדים במידה ולא נכנס משהו בתקציב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4" נראה די סטנדרתי. עדיפות למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, א…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Ymac,

שלום, אמא שלי החליטה שהיא רוצה מחשב נייד משלה. כרגע יש לה Dell Latitude E7240 מהעבודה, והיא מעדיפה לצמצם ככל האפשר את המידע האישי שלה עליו, בנוסף הפעולות איתו מוגבלות מטעמי אבטחה ארגונית (להתקין תוכנה זה סיפור, אסור לחבר שום התקן אכסון חיצוני) השימושים שלה הם אינטרנט (כרום, עם 10 כרטיסיות פתוחות. אני לא מבין איך היא עובדת ככה), עריכת אלבומי תמונות (לכן לדעתי צריך מסך איכותי) וצפייה בסרטונים \ סרטים. בנוסף המחשב צריך להיות: באזור ה-13" (מ-12.5 עד 14) לא כבד או עבה (משהו קרוב או עדיף על הדל שיש לה כרגע) חיבור HDMI זה בונוס (שיהיה נוח לחבר לטלוויזיה במידת הצורך) ואם לא אז לפחות mDP עם SSD (יש לה כרגע SSD בלפטופ, וגם בכל המחשבים בבית. אני חושש שהיא תהיה מאוכזבת ממחשב ע…

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל רק אם באמת שווה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו GTA V, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור, אני מעריך את זה מאוד. אני צריך מחשב שמטרתו היא אחת ויחידה, להציג סרטים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע באולם תצוגה על 4 מסכים שמחוברים יחדיו (צמודים) והמחשב יחבר את התמונה בין ה4 מסכים, המחשב צריך להיות מספיק עמיד כדי להציג את הוידאו 24 שעות ביממה ללא הפסקה על 4 מסכים, חשוב שהמפרט יהיה מחלקים שקיימים בKSP כי אני אוהב לקנות שם. התקציב גמיש - העיקר שהמחשב יעשה את העבודה ויעמוד בעומס תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני ממש שובר את הראש ולא מצליח להחליט, אהיה אסיר תודה על כל עזרה: המפרט הראשון הרכבתי ב TMS בהסתמכות על המלצות (מעולות!) שראיתי פה בפורום למי שרוצה מחשב לדו מימד ב 5K המפרט השני קיבלתי מחנות אחרת בתל אביב, הדילמה: המפרט השני לכאורה יקר יותר, אבל אולי נותן גם ביצועים טובים יותר ? כלומר הכרטיס מסך נראה לי יותר עדכני מצד שני הלוח אולי טיפה פחות טוב? ה ssd הוא של קינגסטון שהבנתי שגם טיפה פחות טוב ? וכו׳ או אולי הם לא באמת פחות טובים וזו סתם טעות שלי? כמובן שאני מוכן לשלם יותר ולקחת את היקר יותר, אבל רק בתנאי שהוא באמת יותר טוב מצרף פה את המפרט הראשון בטבלה והשני אחריו ------- המפרט ראשון [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 15%]מעבד[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i7-47…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by roipow,

http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=25982&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22177 או http://ksp.co.il/?uin=26047 ולהוסיף לו עוד סטיק של 4GB ולהוסיף לו SSD אם אפשרי.. כי מספיק לי רק 500 GB וI5 לבין I7 אין כל כך הבדל גדול והמאיץ גרפי לא כל כך משנה, נראלי.. אני רוצה את זה לתכנות ולקצת משחקים כמו FIFA ו CS GO. איך הדגמים הללו? והאם אפשר בנוסף להוסיף SSD?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי, אני עובדת במשרד אדריכלים עם כמה עובדים שמשתמשים באוטוקאד דו מימדי וסקצ'אפ ובוסית שבעיקר מפקחת על העבודה, מידי פעם פותחת קבצים באוטוקאד ישן רק כדי להסתכל עליהם אבל בעיקר עוסקת בפעילות משרדית - מסמכים, מיילים, אינטרנט וכיו"ב. עד כה היא השתמשה במחשב פנטיום dual core ישן עם ווינדוס XP של 32 ביט ו4 ג'יגה זיכרון. לאחרונה המחשב התחיל ממש לקרטע ועובד לאט והיא מתלבטת בין 2 אופציות לשדרוג: 1. לקנות מחשב חדש לעצמה. לדעתי מספיק מפרט בסיסי ביותר... 2. לקנות מחשב חדש לאחד העובדים ולקחת לעצמה את הישן שלו -מחשב מ2010 או 11 ( i5, Win 7 32 bit, 4GB RAM) מה יכול להיות ההבדל הכספי בין שתי האופציות? ממש אשמח אם תוכלו להציע מפרט לכל אחת מהאפשרויות... עדיף כמה שיותר זול אבל שיהיה אמין.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shpaner,

4440 3.1gz i5 gigabyta gtx 660 oc Gddr5 לוח אם asus b85m-g lga1150 ddr 3 1600 8 gb ram g.skill WD Caviar blue 1TB 64MB 7200 RPM SATA 3 מאוורר מיוחד למעבד scythe katana cooler מארז עם לדים כחולים shakroon REX3 ספק כוח 500 וואט antec active pfc 12cm המחשב אצלי כשנה וחצי עם חלקים שעדיין באחריות! חלקים לעוד חצי שנה חלקים לעוד שנה וחצי תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. היי, לאחר 4 שנים שבהם הDell XPS שלי שירת אותי נאמנה, הגיע הזמן להחליף אותו. חיכיתי עד שתהיה לי אופציה להביא מארה"ב, וזה בדיוק קורה עכשיו דרישות: מעבד דור רביעי של אינטל (i5 i7), לפחות 8GB זכרון (אם לא 16). לפחות 500 גיגה דיסק קשיח (או הכל SSD, או משולב) כרטיס מסך חיצוני! (לא חייבים הכי חזק, אני לא גיימר מטורף, אבל שיוכל להריץ דברים כמו שצריך). 13-15 אינץ. שלא ישקול יותר מדי... החיפושים שלי הביאו אותי לכמה אופציות הבאות: דל, יש כמה אופציות: Dell Inspirion 7000 or Dell XPS 15 הinspirion די דומה לXPS, היתרון הגדול של הXPS שם זה העובדה שהוא שוקל הרבה פחות (ושיש לי ניסיון טוב איתו), אבל הוא עולה הרבה יותר... סמסונג: Samsung Ativ Book 8 כאשר החסרון הוא שוב פעם…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ALAV,

שלום לכולם, אחרי 4 שנים שהמחשב החזיק, היום הוא שבק חיים. לכן אני צריך לקנות מחשב כבר ביום ראשון הקרוב. בכללי- זקוק למחשב בעיקר לאינטרנט, אופיס, משחק DOTA 2, חייב NUMPAD. בקרוב אתחיל ללמוד תכנות ושנה הבאה אני כבר אתחיל תואר אז אני צריך מחשב שיחזיק להרבה שנים. יש לי SSD שנשאר מהמחשב הקודם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD, משחק DOTA 2 *תקציב: 4000 ש"ח מקסימום. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 (חייב NUMPAD) אם אפשר יותר קטן אפשרי. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? USB3 * משקל רצוי?…

21. היי לא מצאתי את הטופס של המחשבים הניידים אז אני אגיד את הדברים החשובים : השימוש של המחשב הוא גלישה בעיקר ושום דבר לא כבד . התקציב לא מוגדר אבל בוא נגיד כמה שיותר זול לשימושים נתן הערכה גסה עד 4000 ש"ח אבל אם אפשר גם ב2500 אז סבבה העדפה למסך FHD אם אפשרי בתקציב גודל מסך מינמום 15.6 זיכרון ראם 4 GB מינמום אם אפשרות שדרוג בעתיד אם אפשר שיהיה SATA 3 כדי לחבר SSD ולקבל את מרב הביצועיים . אם זיכרון קשיח לא חשוב עדיף לקנות SSD למחשב בנפח קטן ? (כמובן בנפרד ) משקל לא חושב בבקשה סוללה, נשלפת , הסוללה שיש לי בנייד שלי היא מוברגת וזה באמת באסה .. מסך מגע לא פרמטר כלל. כרטיס מסך כלל לא חשוב בקשר למסך מט או מבריק זה עניין פתוח , יש העדפה לתמונה יותר יפה שקראתי שזה לטובת מסך מ…

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אני מתכנן להשאר עם המפרט הזה כמה שנים טובות (הקודם שלי החזיק 6 שנים) אז אני מעדיף חלקים איכותיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? , חריגה אפשרית של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר - הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by drone,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (הרמת VM's וכו..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5, CS GO, ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  24. היי, אחותי מתחילה ללמוד בקרוב (מאוד) באוניברסיטת תל אביב לתואר רוחני כלשהו. היא זקוקה למחשב נייד שיהיה אמין, יעיל וזריז. דרישות ושאר ירקות: 1. מחיר - עד 3000 ש"ח, אם ניתן, רצוי פחות. 2. מטרות המחשב הן בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט, סרטים, סדרות ולא הרבה מעבר. מצד שני, הוא לא צריך להיות סופר חלש. 3. בנייה ועמידות - מהכרות קצרה עם הנערה, מחשב שבנוי מחומרים חזקים יותר או ידוע בעמידות יתר יתקבל בברכה. 4. חיבוריות אלחוטית וחוטית - אין דרישות מיוחדות מלבד WiFi, וUSB 3, HDMI וDP, מה שקשה לי להאמין לא סטנדרט היום. 5. יש צורך בכונן דיסקים. 6. סוללה - רצוי מחשב עם חיי סוללה ארוכים יחסית, אך כזאת שניתנת להחלפה. 7. משקל - רצוי ללכת על הכיוון הקל, אך בהחלט לא תוך התפשרות על חיי סוללה ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, אחותי מתחילה ללמוד מדעי המחשב בקרוב, ורצינו לקנות לה מחשב נייד ללימודים. אלה הדרישות הכלליות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי מדעי המחשב, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, השאר פחות חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל לא קריטי * האם נ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.