עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז יש לי קצת שאלות אז תגידו לי מה אתם חושבים על החלקים הבאים: מעבד:‏Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box‎ 695 שח לוח אם: Gigabyte GA870AUD3 533 שח זיכרון:כאן אני צריך עזרה כי אני לא מוצא בחניות של KSP וTMS זיכרונות של 1600MHZ במחירים נורמלים שתומכים במערכת AMD(לדוגמא ה G SKILL..) כ.מסך אני לא בטוח שהוא מתאים למערכת אבל תגידו לי מה דעתכם עליו כי הוא במבצע עכשיו..: Gigabyte GTX460 768MB OC GDDR5 DUAL DVI - מחיר מבצע עד 25 829 שח. בבקשה תענו לי מהר כי אני דיי מתכנן ליקנות מחר את החלקים.. אהה וחשוב מאוד אני יכול לקנות או מKSP או מTMS כי החלקים אצליהם הכי זולים(אתם יכולים לראות גם כן שילוב בין שני החניות במחירים של החלקים.. וספק כוח של 500W יחזיק את המחשב נכון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tripdd,

השימוש של המחשב יהיה בעיקר עבודה משרדית. לא מתוכנן OC. לא כולל מסך או ציוד היקפי. תודה,

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  3. Started by view,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? אני לא סגור אם זה יהיה למשחקים אבל נגיד משהו כמו פיפא 11. * גודל המסך?לא משנה כל כך משהו נורמלי.. * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק 4 שעות ללא טעינה ..זה בקשה גדולה ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI כן. * בלוטות? אם אפשר לדעת מזה נותן לי אני ישמח כאילו העברת קבצים ? אם לא מעבר לזה זה לא משנה לי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320.. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני חושב שאם אני קונה בארץ אז לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.. אם אפשר אני ישמח גם להצעה של עד 2000 שקל מחברה מחול לקניה מחשב מח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nitzanpeer,

אני קונה מחשב allaround ש90% מהזמן ישמש לאינטרנט, אופיס, קצת משחקים חדשים, וקצת מכל דבר אחר כשיבוא, שום שימושים כבדים מאד. רוצה לדעת אם אתם רואים אי תאימות במפרט, אם הספק יספיק, האם יש רכיב ששווה לשנות בשביל כמה שקלים יותר (או פחות) אני יוצא מנקודת הנחה שאם יקום הצורך אשדרג לi5 X4 בעוד כמה שנים, בינתיים אין לי שום צורך אין צורך בהמלצות AMD או חנויות אחרות במקום KSP, עשיתי מחקר ארוך בנושא. המפרט: מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10813 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB Kin…

• 75 תגובות
    • 9.3k צפיות
  5. אחרי שנשבר לי מהמחשב הקיים pentium D920.. החלטתי לשדרג. מה שיישאר איתי הם המארז: sonata 3 ספק: 500W של אנטק כרטיס מסך (בינתיים יישאר) 9800gt וכל שאר החלקים. אני מעוניין להחליף רק את המערכת עצמה. חשבתי על: לוח אם: ASROCK P67 EXTREME 4 מחיר: ₪730 מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX מחיר: ₪1106 זיכרון: KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB DDR3 1600MHz CL9 מחיר: ₪299 שזה יוצא ₪2135 בעיקרון כנראה שאני אצטרך להחליף גם את הצורב, כי אין ללוח הזה חיבור IDE. המחירים נלקחו מ iqpc, ואני גר באזור רחובות. ככה שחנויות מרחובות, אשדוד וראשל"צ באות בחשבון. אני לא יודע אם המעבד הזה בא עם המאוורר הגדול של אינטל. אם לא, אז למה לקחת BOX? וגם איזה קירור אחר עדיף לי? מתוכנן OC, אבל לא שובר שיאים…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by giladsch1,

מה זה בדיוק? האם זה משפר את התצוגה הגרפית של המחשב? תודה, גלעד

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  7. * מטרות המחשב? המחשב ישמש לעבודה משרדית וצרכי אינטרנט למיניהם _אבל_ גם לעריכת סאונד ומוזיקה! * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? שלא יהיה כבד בקטע דפוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק כמה שיותר בהתאם למחיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה הרבה יו.אס.בי * בלוטות? בכיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? תכלס, שיהיה גדול. יהיו בו הרבה קבצי וידיאו וסאונד. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם יש למה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברות מוכרות אבל לא ממותגות, כלומר HP נחשב מבחינתי ממותג.. אסוס לא. שונא HP.. הם גייז. הערות נוספות: המחשב צריך לתת יכולת עיבוד גבוהה.. אני עובד עם קיובייס, לוג'יק, סרט…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב מחדש בעיקר לצרכי גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) ומשחקים. אני מתלבט בעיקר בין מעבדי ה-Intel החדשים לבין ה-AMD. לעניות דעתי, נדמה שה Intel החדשים הם הדבר הבא, עם כל הטכנולוגיות החדשות שהוכנסו לתוכן, בעוד ה AMD ישנים ומ"דור קודם". אשמח אם תתקנו אותי. שאלה נוספת - אני מתלבט האם להתקין מערכת הפעלה 64 או 32 ביט. האם יש בעיית תאימות למערכות הפעלה של 64 ביט לתוכנות גרפיקה עדכניות ולמשחקים יחסית חדשים (אני משתמש בעיקר ב Steam).? האם יש עדיפות ל-64 ביט? שאר המידע מפורט להלן: 1. מה התקציב המקסימלי? 3,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 400 ש"ח אם יש בכך צורך ממשי. 2. מה הם השימושים הצפויים של…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dor962,

החלטתי שאני קונה מחשב נייד, וכבר החלטתי איזה סוג (http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345) עכשיו נותרה בעיית הגלישה. יש לי כמה שאלות בנוגע לאינטרנט במחשב נייד. 1. איפה ניתן להזמין נטסטיק מהארץ? 2. מה ההבדל בין סוגי הנטסטיקים והאם צריך להיות אכפת לי מההבדלים האלו? איזה נטסטיק מומלץ?(אני מתכוון להשתמש באינטרנט לגלישה, ולמשחקי רשת לפעמים) 3. אם אני רוצה לעשות אינטרנט של פלאפון, ואת הנטסטיק אני לא קונה מפלאפון, עדיין אוכל לגלוש? 4. אני מתכוון להשתמש באינטרנט בבסיס בעיקר (תל השומר) והבנתי מאורנג' שתל השומר לא תומך מהירות גבוהה מ 2.5 מגה, האם זה נכון גם לפלאפון ושאר חברות? 5. אם מישהו יודע- איך הפינגים של פלאפון לשרתים בחו"ל (אני רוצה לשחק משחקי רשת, האם 3.6 מגה שלהם יספ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by nirfun,

היי מה אתם חושבים על המחשב הנ״ל עבור איש עסקים ? תודה

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  11. שלום לכולם, כמה דגשים לפני הדרישות עצמן: 1. רצוי מסך 24" וכמובן FHD. 2. כרגע אני מעדיף להתמקד במערך של כרטיס מסך בודד ובעתיד לשדרג לכרטיס חזק יותר או להוסיף כרטיס זהה נוסף תלוי במה שיהיה זמין ונכון באותו זמן (במחיר הרבה יותר זול) ולכן רצוי שלוח האם יהיה מספיק חזק לתצורת CF/SLI עתידית (לפחות שני ערוצים * 8 ). 3. מאותה סיבה בסעיף קודם וכיוון שאבצע כנראה OC בינוני, רצוי ספק חזק, חשבתי על: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, או אפילו ל: Corsair TX 750 Watt, שניתן להשיג היום במחיר מצוין. 4. מארז - חשוב לי מאד שיהיה מארז מצויין: אוורור מעולה, מרווח, חיווט מצויין, שקט יחסית, פילטרים על כל מאווררי ה-In take, גם מראה נכנס בחשבון ופיטצ'רים כמו: tool less, usb3 in front panel…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מעוניין בעזרה בבניית מפרט לחבר מערכת חזקה לגלישה באינטרנט עם מספר דפדפנים פתוחים 1. מה התקציב המקסימלי? כמה שנדרש למערכת אידיאלית 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:אינטרנט עם מספר חלונות פתוחים במקביל 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב :6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?:לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה :לא ( ו/או הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? :אייבורי 10. האם יש בקשות מיוחד…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  13. אני רוצה לקנות את המוצר הבא: http://www.dealextreme.com/p/34-54mm-express-to-usb-3-0-card-for-notebook-max-5-0-gpbs-50747 למשהו יש ניסיון עם כרטיסי הרחבה כאלו ל-express card ויודע אם הם עובדים כמו שצריך? (אני לא מדבר על מודם) אם למשהו יש כרטיס דומה, ויכול להגיד מה הביצועים זה אפילו יהיה עדיף

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by cobmetal,

שלום ושבוע טוב לכל חברי הפורום . לפני כחודש ביקשתי פה מהחברה להרכיב מפרט , ויצא מפרט ממש טוב , פשוט לא יצא לי לקנות , מצד שני שמתי לב שנכנסנו מעבדים חדשים לשוק ואולי כדי לשנות משהו המחשב יהיה רב תכליתי , משחקים תוכנות כבדות ישמש גם HTPC וכו' , כמו כן מתכנן לקנות גם SSD של 80 גב. , לגבי שאר החומרה מבקש את עצת חברי הפורום , אני מתכוון להזמין את המחשב ביום רביעי בסקייפיסי או ב TMS . תודה .

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by freakagnux,

שלום רב אני מחפש נייד שישמש איש עסקים, בעיקר אופיס אינטרנט ומייל. היה לי נסיון עם DELL Latitude והנסיון היה גרוע מאוד, לכן אשמח אם זה לא יהיה דל כמובן שעדיף שזה לא יהיה בסכום המלא כי אין באמת צורך למחשב מפלצתי רק אחד שיהיה אמין מאוד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? סביבות ה 14.1 * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה רגיל אין צורך בארוך במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד * בלוטות? לא במיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא במיוחד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש העדפה לדברים שהם לא דל תודה מרא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. הסיבה לכותרת המוזרה הזאת היא שלפני כמה זמן פתחתי דיון בפורום המעבדים ובסופו הבטחתי לאנשים את המפרט של המחשב… עשיתי שיעורי בית, בדקתי והתעדכנתי (לפחות החלק הזה כבר מאחוריי) והרי התוצאה: מפרט שהתאמתי בעצמי. אחריו יבואו הנימוקים והשאלות. Intel core I7 S1155 2600 3.4Ghz BOX Asus P8P67 PRO 2X4GB Corsair Vengeance Dual Channel CL8 CMZ8GX3M2A1600C8 Western Digital black 1TB 64MB cache Sata3 6Gbps – שניים כאלה. Saphire ATI Radeon HD 5670 GDDR5 1GB ספק כוח: Corsair 750W TX Windows 7 professional english OEM כונן DVD SATA. (יש לי 3 שזרוקים באיזה מקום, אני כבר אסתדר איתם). מארז: צריך המלצה. סביר להניח שהאנשים הנחמדים פה ירצו להמליץ לי להחליף חלק מהחומרה. אני מאמין שלא יהיה טעם כי יש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מתכוון לקנות את המפרט הבא : מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1082 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD3 ₪665 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951111 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪283 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9S-4GBRL כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe ₪743 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 צורב Sony Optiarc AD-7260S X24 SATA DVD ₪99 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש דרך מהירה להעביר קבצים מהנייח שלי לנייד. בנייד (thinkpad T410i ) יש פורט של eSata , השאלה היא איך אני יכול להתחבר איתו לנייח? ראיתי שיש כבל שהוא esata זכר ל sata זכר , השאלה היא איך אני מחבר ולאיפה אני מחבר.... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

המחשב למשחקים(כבדים). מתוכנן OC קטן(20-30%). שקט וקריר עד כמה שניתן. ללא ציוד הקפי(CD,מקלדת עכבר ומסך). איזה עוד אינפורמציה חסרה? המפרט: לוח אם: ASROCK P67 EXTREME 4 מחיר: ₪730 מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX מחיר: ₪1106 זיכרון: G.SKILL "NQ" 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL9 מחיר: ₪446 כרטיס מסך: GAINWARD GTX570 "GOLDEN SAMPLE" 1280MB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1788 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II מחיר: ₪600 ספק כוח: SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי מחיר: ₪436 קרור למעבד: NOCTUA NH-D14 מחיר: ₪350 דיסק קשיח: WD GREEN 2TB SATA2 מחיר: ₪497 מחיר: 6133 שקלים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ngc224,

שלום ! יש לי אפשרות לקנות נייד משומש (יד 2) ב 550 ש"ח מדגם Dell Latitude D620 הבעיה שהכונן האופטי שלו לא עובד, וכנראה אני יהיה חייב לקנות כונן אפטי חדש (עוד 200 ש"ח ?) המפרט המדויק לא ידוע לי, אבל מהחיפושים באינטרנט הבנתי שיש לו 1GB של RAM, לכן צריך להוסיף לו עוד 1G של זיכרון בשביל W7 ... ופה כבר אני לא יודע אם הכרטיס מסך שלו תומך בכלל ב 7 ואם כדי בכלל לשדרג...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, פתחתי אשכול לגבי בקשת מפרט לגימנינג עם תקציב של רציתי לשאול את השאר מה דעכתם הציבו לי שלוש מערכות 1 intel ו- 2 מפרטי amd התקציב היה 3800 ושם הציבו לי את מערכות ה amd וגם ביקשתי קצת חריגה בתקציב על מנת להציב מערכת intel. סה"כ אני רוצה לדעת מה דעכתם בנוגע לכל מפרט בנפרד... וגם איזה בין שתי מפרטי ה amd יותר טובה (לא מתוכנן oc ממש לא לזמן הקרוב ) מפרט מבוסס amd : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 TRAY , יחידות 1 ₪727 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transc…

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by hugo1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…

23. שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב בחנויות Ivory או KSP ואני מתקשה קצת בהרכבת המפרט הנה הנתונים: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש חשוב אז ניתן (לא ביותר מידי 100 -200 שקל) אבל רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024*1028 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BLACK OPS, ASSASSIN CREED 2 , Mafia 2, GTA IV ומשחקים חדשים אחרים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by perlov1,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב עד 750 דולר,שיהיה די חזק כי אני לא הולך להחליף אותו בשנתיים הקרובות. אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב שיתאים לסטודנט,מסך 15 יהיה טוב? כרטיס מסך סביר לא משהו מפלצתי לא מיועד למשחקים כבדים וכו',סרטים ודברים כאלה. אחריות גם חשוב אבל לא מרכזי. אם אפשר יהיה לצרף לינק לקניה זה יעזור. תודה רבה מראש

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. שלום, אני מחפש מחשב נייד עם GPS מובנה, לצערי לא מצאתי עדיין מחשבים כאלו באתרי המכירות. יש בכלל דבר כזה בארץ? אני מעוניין במחשב לצרכים משרדיים בעיקר, בתקציב של עד 3,500 ש"ח. לא חשוב לי גודל המסך, יכול להיות מ-10 אינץ' ומעלה. מה שכן חשוב לי: 1. יכולת עבודה טובה מבחינת מהירות (לא רוצה להמתין 5 דקות לפתיחת מסמך) 2. זמן סוללה ארוך ככל שניתן (למרות שאם ניתן לחבר למצת ברכב זה פחות קריטי) המחשב הזה בוואלה נראה לי ממש מעולה אבל חסר לו התקן GPS: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDELL3010 מישהו מכיר מחשב במפרט דומה שכולל התקן GPS? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.