עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by victor19,

[h=1]Intel® Core™ i7-4770TE Processor (8M Cache, up to 3.30 GHz)[/h]ראיתי מודעה ביד 2 שמוכר אותו ב900 שקל .. שווה לקנות אותו ?

2. אוקי אז אתמול קניתי מסך 20 אינץ של חברת benq דגם vl2040 והכל בסדר גמור עם המסך בזמן עבודה רק הבעייה זה כשמדליקים את המסך ואז את המחשב אז אין חיבור כאילו בין המסך למחשב הנייד ומה שקורה זה שהנורה על המסך בצבע כתום ורק כשמגיע השלב שהווינדוס עולה ומגיע המסך של אנא המתן ברוכים הבאים של ווינוז 7 אז מאותה הנקודה הזאת המסך החיצוני מקבל אות מהמחשב הנייד ולפני כן לא אז מדוע זה ככה והאם אפשר להגדיר בביוס במחשב נייד שיצליח לקרוא את המסך כבר מהרגע של ההתחלה אם כן איך החיבור בין המסך מוברג ומחוזק היטב גם בצד של המסך וגם בצד של המחשב הנייד החיבור הוא vga תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by xxsender,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות עריכה כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bhaim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח (לא לקפוץ,פרטים למטה בהמשך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, batalfild4, crysis… -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך סמסונג SyncMaster T220 1680x1050 אין כוונה להחליף מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by idandl,

היי, נתחיל במילוי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לדוגמת פיפא 15,ושימוש בייתי, kodi, word ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 15 , nba 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מחובר לטלוויזה 5000d למשחקים ולמסך פשוט ש 17 אינצ לשימוש רגיל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, לאחר תקופה ארוכה בחול (טיול אחרי צבא) המחשב שברשותי כבר כמה שנים, אינו עומד בציפיות הנדרשות ממנו (משחקים) להלן המפרט, [TABLE=class: section, width: 643] [TR] [TD=class: primary-title, align: right]Processor[/TD] [TD=class: value]Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Manufacturer[/TD] [TD=class: value]Intel[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Speed[/TD] [TD=class: value]2.4 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: secondary-title, align: right]Number of Cores[/TD] [TD=class: value]4[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: section, width: 643] [TR] [TD=class: primary-title, align: right]Video Card[/TD] [TD=…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Dror Arasheven,

יש לי i7 ex58-ud5 טריפל DDR3 4 כול 1 (12GB) SSD 128 כרטיס מסך HD4800 ההרד דיסק גדו מסיק .

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by KF,

שלום וחג שמח, זקוק להמלצה למחשב נייד עד 3000 ש"ח. דרישות : מסך 13.3 מט בלבד. I3 (אם אפשר אז I5) 8GB זיכרון 256 SSD יציאת HDMI ללא מערכת הפעלה ללא כרטיס מסך (רק מובנה) ללא צורב

9. Started by gabbay,

חג שמח לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שיהיה צקוך לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HOTS, Battlefield... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלוש שנים אחרי הכישלון הצורם של Windows RT, מיקרוסופט משיקה מתחרה נוסף לאייפד ולמכשירי האנדרואיד - הפעם עם חלונות בגירסה מלאה \"אמיתית\", שבבי אטום ב-14 ננומטר ועוד הפתעות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%aa%d7%97%d7%a8/

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. ככל הנראה אני יהיה באילת עוד כשבועיים וחושב לקנות מחשב שמה עקב חוסר מע"מ. כלומר באזור 9,500 ש"ח מחוץ לאילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עיצוב והדמיית מודלים 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) נכון לעכשיו - solidworks. ייתכן תוכנות כגון מאיה, וסימולציות למניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. . לדוגמ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד איזור ה-8000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Witcher 3 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המחשב שלי כבר בן 5 שנים, והתחיל לעשות צרות פה ושם, ולהעלות משחקים חדשים לאט... מאוד לאט! המחשב יהיה לצורכי משחקים - עדיף שירוצו על ההגדרות הכי גבוהות - אבל לא נורא אם לא עוד משהו: לא איכפת לי לחכות חודש - חודשיים אם יש איזה משהו באופק שצריך לצאת שממש משפר את המפרט / ממש מוזיל דברים אחרים ואז אפשר לשדרג חלקים שונים להגיע למחיר הרצוי (ולחזק את המחשב) ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? + 500-700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיו…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אוהב מאוד את הפורום ונעזר בו מדי פעם, ומשהחלטתי לרכוש מחשב, עשיתי צעד והצטרפתי לצורך ייעוץ. אתחיל בשאלון ומה שלא ברור יובהר לאחריו: 1. מה התקציב המקסימאלי? נתון לשינויים רבים, משום שאני מתכוון לחסוך עד ליעד הרצוי ולא לחוץ בזמן. 2. מה שימושי המחשב? במילה אחת, WOW. המטרה היא להריץ אותו באופן שהמחשב לא מתאמץ אלא חלק ככל האפשר. אין עדיין מסך וזה תלוי בתקציב שיישאר, אלא אם כן יהיו המלצות מתאימות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? רק מסך, אין העדפה ספציפית, אבל שוב, שיתאים לגיימינג. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אתן את המפרט שנראה לי בהמשך וכן שאלות קשורות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by IDOnoach,

שלום. יש לי מחשב בערך בן שנתיים יש לי את המעבד I5 2400 על לוח אם : Gigabyte GA-B75M-D2V S1155 יש לי חבר שעובד באינטל, ויש לי הזמדנות לרכוש מעבד במחיר נמוך. השאלה הוא מה שדרוג ראוי ומומלץ- לשימוש בגיימינג בעיקר עם GTX 760 האם יש טעם לשדרג על בסיס הלוח הזה? - - - תגובה אוחדה: - - - מחדד את השאלה- בהנחה והתושבת שלי היא 1155, האם מעבדים של תושבת 1150 יעבדו גם?

16. ערב טוב לכולם וחג שמח, לפני כחודש וחצי אחי טס לארה"ב וניצלתי את ההזדמנות לקנות לפטופ. הבאתי לו דגם ספציפי והוא חזר עם אחר לצערי.. זה הדגם : Asus - Q551LN-BBI706, קישור להמחשה מחנות Best Buy(לא החנות ממנה נרכש המחשב) : http://www.bestbuy.com/site/asus-fli...&skuId=7289029 בכל אופן - בקשת העזרה שלי מתחלקת ל-2 : 1. איך מחשב כלכך חדש שלא מותקן עליו כלום ולא נצבר עליו שום עומס לא מתפקד כלל? חוסר התפקוד בא לידי ביטוי ב- תקיעות חוזרות ללא סוף, איטיות של מחשב ישן מאד וחיי סוללה של שעתיים בלבד(בעבודה רצופה)!!! איך דבר כזה קורה ? יכול להיות בגלל שהמחשב הוא 32ביט ולא 64?! 2. הבנתי מאיזשהו מקור שניתן להחליף את הווינדוס ל-64ביט ללא תשלום איכשהו באתר של מיקרוסופט(איכשהו נשמר הסירי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by RisingStar1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? HD רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בס"ד היי חברים, אשמח לעזרתכם. הנה השאלון לפניכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Visual Studio 2013, PHOTOSHOP, ADOBE PRIMIERE - בכולם באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, CALL OF DUTY, CRYSIS, Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) תבחרו עבורי את המ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by foty123,

. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 ושאר המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-780 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז , מסך , דיסק קשיח (כן SSD למערכת הפעלה ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by eviatar,

בנו לי את מפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MHz CL9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec VSP-5000 ATX Mid Tower Black 1 מחיר החבילה: 4209 שקל מזומן שטרות: 4167 ₪ המפרט טוב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by joe35,

שלום , קניתי את המחשב הזה ( WIN8.1 ) : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=891863 יש לי כמה בעיות איתו : 1 . היה לי לפטופ ישן עם חיבור VGA , אז כדי לא לרכוש מסך חדש , קניתי את המתאם הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9864 מאז שחיברתי אותו אני לא שומע כלום עם הרמקולים . מה לעשות ? הגיע עם המתאם הזה גם חיבור נוסף לשמע , אבל אני לא יודע לאן לחבר אותו . 2. כאשר אני מעלה את המחשב , הווליום מאוד גבוה ואני לא מצליח להנמיך אותו , אלא רק לאחר כמה דקות . אי אפשר לקבוע שהוא יעלה תמיד עם 15% מהווליום ? 3. שולחן העבודה שלי פתאום נהיה ריק , נעלנו לי כל האייקונים . אבל אם אני פותח את מחיצת desktop דרך הסייר , אני רואה שם את האייקונים וקיצורי הדרך שיצרתי . מה צרי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מדובר במחשב שאמורים להתחבר אליו 10-15 משתמשים בתצורת שולחן עבודה מרוחק, המשתמשים ישתמשו באופיס בלבד. האם כדאי להשקיע במעבד ייעודי לשרתים, או שאפשר להסתפק במעבד שולחני? האם יש חשיבות לגודל מטמון? למספר הליבות? איזה מעבד מומלץ ויתן תמורה הכי טובה לכסף? מה כמות הזכרון הנדרשת? יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה לעונים.

23. Started by KF,

אני צריך המלצה למחשב נייד עם הנתונים הבאים. 13.3 מט. I5. 8GB. 500GB 128 SSD בתצורה של M-SATA. רציתי לרכוש מחשב דומה עם חריץ M.2 אך חנויות מחשבים כאן בארץ לא יודעות במה מדובר ולא מוכרות את החלק. לא מעוניין להתעסק עם הזמנות מחו"ל למינהן. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by CyberBot,

Intel HasWell Core i7 4790 Socket 1150 8MB 3.6Ghz Box Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 Socket 1150 Z97 Chipset DVI+HDMI+VGA כרטיס מסך Gigabyte GTX970 WF3 4GB GDDR5 DX12 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E GV-N970WF3OC-4GD Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMX8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 For Core I3 I5 I7, Western Digital 2TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD2003FZEX צורב LG GH24 GH24NS SATA x 24 Black בעיקר ל witcher 3 ומעלה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני, צפייה בתכני HD ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab במסגרת הלימודים. (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL P2414H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.