ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
הי אני צריך להחליף את המחשב שלי ואישתי התלהבה ממחשבי ALL IN ONE בדקתי ודווקא המחירים שלהם לא יקרים משמעותית ממחשב רגיל. איך הם יחסית למחשבים סטנדרטיים? ראיתי פירסום באייבורי של מחשב ב 3550 ש"ח. עם המפרט הבא: מה אתם אומרים? תודה מראש ערן ולל מקלדת ועכבר אלחוטיים מחשב Lenovo דגם 300-23 F0BY002JIV מעבד Intel® Core™ i5-6200U Processor 2.3GHz מסך "23 1920x1080 LED Screen מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVIDIA® GeForce® 920A 2GB זכרון 8GB DDR4 דיסק קשיח…
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים אני מעוניין כבר מחר לקנות מחשב ולכן מבקש את דעתכם וביקרת לגבי מפרט שבניתי על סמך מידע ברשת 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DOOM,DARK SOULS 3,WATCH DOGS 2,PREY,FARCRY PRIMAL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080…
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, דוא"ל ואופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לראות אינטרנט דרך המסך של הטלויזיה. מה הדרך המומלצת לעשות את זה? יש לי טלויזיה רגילה - לא חכמה. האם עדיף נייד? האם יש מחשבים יעודיים לזה? איפה כדאי להשקיע ומה פחות חשוב (מעבד/חיבורים/זכרון/כ.מסך וכו') תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'). אני צריך שיהיה לו 4 ג'יגה זכרון פנימי, מעבד ליבה כפולה לפחות (באזור 2 ג'יגה הרץ מהירות שעון) ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיף שיגיע כבר מותקן, אבל לא חובה), אני צריך לפחות יציאת USB אחת, וכניסת רשת חוטית. מבחינת אחסון לא צריך הרבה 64 ג'יגה יספיקו. ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (לדוגמא זה: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף לקנות בארץ, ולא הצלחתי למצוא משהו דומה בארץ (כל ה all in one שראיתי הם עם מסכים גדולים יחסית). אין לי בעיה שיהיה של חברה סינית לא מוכרת (אולי אפילו עדיף כי אני לא צריך מפצלת, רק שיעבוד) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUG,H1Z1, Call of duty , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בצי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, שימוש יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, Beam, Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תחליטו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי ושלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13 אינצ לעריכת וידאיו לא ברמה מקצועית אך בעדיפות למחשב חזק. אני קצת מוגבל בתקציב ולא מעוניין לעבור את ה 4k אם יש זול יותר אני ישמח... אני מבין התקציב לא אידאלי בכלל ואם אני חי בללה לנד אשמח לדעת זאת ואך עדין לקבל המלצות למחשבים בתקציב המינימלי ביותר... תודה רבה מראש לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי פורום יקר יש לי מחשב ישן שעובד, אך נהיה איטי, ומדי פעם גם נתקע (מסך כחול). זה המפרט של המחשב: מעבד intel core i3-540 לוח אם gigabyte ga-h55m-d2h כונן קשיח samsung spinpoint f3 hd502hj 500GB SATA2 16MB זכרון gskill ddr3 2048MB*2 1333MHZ cl 8-8-8-21 hk צורב LG מארז coolermaster sileo 500 ספק כח coolermaster elite power 460w קרור למעבד arctic cooling freezer 7 pro rev.2 כשקניתי את המחשב הוא היה בחדר השינה, והיה חשוב לי שיהיה שקט. היום זה כבר לא כל כך חשוב לי. בנוסף לפני כחצי שנה הוספתי למחשב כרטיס גרפי gigabyte. gv-n710d3-2gl כפי שאתם רואים המחשב כבר ישן, בן שבע. אני רוצה לשדר…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייח לצרכי עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. אין צורך ב-1 טרה של אחסון מכיון ורוב העבודה מתבצעת על הגוגל דרייב. אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה! **עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברים שלום לכולם אני צריך יעוץ בקניה מסך מחשב השימוש שלי אתו הולך להיות לצורך מסך שני במחשב ( ברגע זה יש לי אחד ) אבל הוא יהיה המסך הראשי השימושים שלי עם המסך הם בעיקר לסימולטורים של מטוסים וכמובן גלישה באינטרנט לא יודע אם זה רלוונטי יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 1070 התקציב שלי הוא בערך עד 1200 שח לא יותר ממה שאני ראיתי בחיפוש קצר זה 2 מסכים ואשמח לדעת מה אתם אומרים אליהם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=911035 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=929055 ובכלל אשמח לדעת מה אתם אומרים על המסכים הקעורים של סמסונג טוב או לא ואם למשהו יש משהוא אחר שיכול להמליץ לי כמובן שגם אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מבקש עזרה ביצירת מפרט המיועד בעיקר ליצירת מוסיקה. יכול להיות שאחבר כרטיס קול חיצוני בהמשך. כבר שנים שאין לי מחשב שמסוגל להריץ משחקים חדשים אז אין לי מושג לגבי דרישות בכיוון הזה אבל אני רוצה להיות מסוגל להתקין משחקים חדשים ולהיכנס לזה קצת יותר. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לעריכת סאונד ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למחשב לשימושים הבאים - שימוש כבד באינטרנט - כלומר עשרות טאבים פתוחים, אופיס סטדנרטי, וקצת עיבוד נתונים של תוכנות סטטיסטיות ותוכנות GIS, ובאופן כללי אני אוהב להתקין הרבה תוכנות. ברור לי שאני צריך לפחות 8 גיגה ראם וכונן SSD קטן שעליו תרוץ המערכת. השאלה שלי היא כרגע לגבי המעבד. חשוב לי שהמחשב יהיה איתי כמה שנים טובות ולא ירגיש עייף תוך שנה שנתיים. (המחשב הישן שלי שנבנה בעזרת הפורום הוא בן 8 !) עברתי על המפרטים כאן באתר וראיתי שממליצים על kabylake g4560, אבל שחיפשתי אותו בחנויות (אני חייב לקנות או בksp או באייבורי כי אני רוצה לקנות באילת) ראיתי רק את הg4400. השאלה שלי האם לצרכים שלי זה מספיק, או שעדיף להתאמץ ולקנות את הI3. או שבכלל…
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנה טובה! ברצוני להתייעץ איתכם לגבי מפרט שהמליצו לי עליו לגיימינג כבד. מי שהמליץ לי עליו הוא מנהל בפורום אחר. נשמע מדבריו שיש לו ניסיון רב בתחום. הוא הסביר לי שהספק שבחר במפרט הוא כדי שיבוא זמן שבו ארצה להחליף את כרטיס המסך, לא אצטרך להחליף ספק. אשמח לדעת את חוות דעתם של חברה שמנוסים בבניית מפרטים. תודה רבה. הנה המפרט: מק"ט מוצרים כמות מחיר AR5-1600B AMD Ryzen 5 1600 AM4 BOX 1 ₪954 GAB350G3 Gigabyte AB350-Gaming 3 / AM4 1 ₪484 C16G3000C15VLP Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Ve…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב לבת משפחה לעיצוב אופנה בויצו, אני יודע שהם משתמשים בפוטושופ ואילוסטרייטור (לא יודע איזה גירסאות אם זה חשוב אני יכול לנסות לברר). 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 5000 ש"ח גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrator אני מניח שהשימוש יהיה בין תדיר לכבד. ב) במידה והמחשב מיועד לעיצוב …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב סביב ה GTX 1080 TI 11GB תקציב 10 אלף ולקנות את המסך - Asus LED ROG SWIFT PG258Q 24.5" תקציב 3 אלף * סה"כ התקציב - 13 אלף - מעדיף לא לעבור את הסכום. המטרות בעיקר : לשחק משחקי יריות מגוף ראשון - 60% וגם משחקי הרפתקאות ואסטרטגיה גוף שלישי עם רזולוציות גבוהות 40% לגבי פרמטר השקט\רעש - לא משנה בכלל OC - מתכוון לבצע לאט ובזהירות (קל) אני רוצה לקנות את המחשב בהקדם האפשרי. (חשבתי בסכומים האלה לקנות באילת) * יש לי כמה שאלות : 1)האם התקציב במקום? (הגזמתי? או אולי אני יצטרך להשקיע יותר?) 2)האם לא שווה כבר להשקיע במערך SLI - ולקנות שתי כרטיסים יותר זולים? (למרות שאני לא מתכוון להשקיע יותר מ10) 3) שווה להשקיע על המסך מחשב הזה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב שלי - המחשב נקנה לפני כמעט 4 שנים , משחק בעיקר PUBG וכרטיס מסך לא מספיק טוב (הרבה דרופ FPS במהלך המשחק). כרגע משחק על הגדרות נמוכות ורזולוצייה נמוכה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר שיתן לי יותר FPS גבוהה ויציב , וייתן לי אפשרות להקליט ולהסטרים בזמן משחק. שווה להחליף כבר את כל המחשב או להחליף רק כרטיס מסך (או אפילו כמה חלקים) ? המסך - BenQ XL2430T תומך ב-FHD 144HZ המפרט- מעבד אינטל: Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: G.Skill …
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
המחשב שלי ברשותי כבר כמה שנים ואני רוצה לשדרג אותו לביצועים כללים יותר טובים, למטרות גיימינג (כרגע הוא לא קרוב להריץ שום משחק שיצא בזמן האחרון) וקצת עריכה גרפית. המפרט להלן: כרטיס מסך התקציב הוא עד 800 שח בערך, אשמח לדעת מה אתם חושבים על להחליף מעבד ואיזנ דגם (אני חושב שיש צורך) וכל המלצה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש! עמרי. עריכה: אחרי קצת קריאה בפורום, איך השינויים האלה לדעתכם? [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Sapphire Radeon R9 280X Dual-X 3GB - לאחר תיקון יצרן אחריות שנתיים[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]725₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_pro…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין באמת תקציב מוגדר, אבל לא רוצה לבזבז כסף סתם. 2. מה שימושי המחשב- עבודה משרדית, לימודים, אופיס וצפייה בסרטים דרך הטלוויזיה שבחדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, אולי יהיו תוכנות שאשתמש בהם במהלך התואר אבל זה לא אמור להשפיע על כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - full hd מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בגרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעשו את העבודה נאמנה- חשבתי על mk270 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני ממש צריך מחשב חדש אחרי שהקודם נשאר בארץ. בגדול הצרכים שלי פשוטים: אני צריך מחשב נייד חזק ועמיד שיעבוד מהר מאוד בעיקר על הדברים הפשוטים: office, גלישה בחלונות מרובים באינטרנט. סרטים באיכות גבוהה וקריאה מרובה. מדי פעם גם תוכנות קלות ובסיסיות אבל לא מעבר. חשוב! בעתיד קרי עוד שנה המחשב עתיד לשמש ללימודים כך שרצוי שהסוללה תחזיק ככל שניתן. מאוד חשוב לי הנושא של המהירות והעמידות שכל היישומים יעלו מהר ושהמחשב יחזיק לאורך זמן. עוד משהו חשוב כמו שכתוב בכותרת אני עתיד לרכוש את המחשב באמריקה כך שאשמח להמלצות לקנייה כאן בבוסטון אם זה משנה. התקציב הוא סביבות ה- 700-800 דולר כשאני ראיתי מחשבים שלדעתי התאימו באמזון בסביבות ה560 ככה שזה גם נראה לי דיי הרבה. במידת הצורך ניתן…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אנחנו מפתחים תוכנה הרצה על כרטיסי מסך. תוכלו בבקשה לעזור לנו לבנות מפרט לתחנת עבודה חדשה? מעבד Intel® Xeon® Processor E5-1650 v3 (15M Cache, 3.50 GHz) 64 ג'יגה זיכרון 2 כרטיסי מסך NVidia K80 500 ג'יגה SSD איפה אפשר לקנות מחשב כזה בארץ? מהחישוב שלנו התחנת עבודה אמורה לעלות 45K-50K ש"ח. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD תכנות והרצת מכונות וירטואליות לצורך בדיקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום , אני לא כלכך מבין במפרטים אז אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט לעבודה משרדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מפרט ב3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה רוב הזמן באינטרנט בהרבה אתרים במקביל (כמה מהם די כבדים) גם בדרך כלל יש כמה אקסלים פתוחים (דיי כבדים - 20MB ) ופוטושופ פתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CS6, Excel & Chrome לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-