ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב לא הכי חדש. זה המפרט הנוכחי שאותו אני מעוניין לשדרג: לוח אם: Gigabyte GA-M61PME-S2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2755#ov מעבד: AMD Athlon 64 x2 Dual Core 5200+ 2.7 Ghz http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400GT 512MB http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2897#ov זכרונות: 2x1GB (לא זוכר של מי) יש גם מסך 23 אינץ של LG. אני מתכוון עוד חצי-שנה עד שנה, לרכוש מחשב חדש לטובת משחקים (משחקי גוף ראשון ומשחקי אסטרטגיה) וסרטים. המטרה היא לכוון להגדרות גרפיות גבוהות. אבל עד אז, חשבתי לבצע שדרוג זמני, ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות שיתאימו ללוח אם הנוכחי ולמעבד. בגדול התכנון הוא להחל…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ,Battlefield 1 ןכל המחשקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, בבקשה המליצו על מפרט למחשב שישמש לעריכת סאונד אך גם לשימוש ביתי רגיל (עד 3K, אם ניתן - ללא חריגות). המחשב לא מיועד למשחקים ואין צורך ב OC. אין צורך בציוד היקפי וגם לא בכרטיס קול, עם זאת נדרשת תאימות לכרטיס הקול הבא: http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile192.html רמת שקט נדרשת: 8/10 יש צורך גם במערכת הפעלה ובהרכבה לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך תודה!
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות, הציעו לי עליו בחנות 11K ויש לי תקציב של 10K במידה ויש פה מוכרים של חנויות מחשבים שיכולים להתגמש שלחו לי פה הודעה והקנייה תתרכש דרככם • מעבד Intel i7-8700K • קירור מים למעבד Antec Mercury 360 • לום אם Asus ROG STRIX Z370-F GAMING • זיכרון Crucial Ballistix Tactical 16GB • כרטיס מסך Asus ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING • דיסק קשיח Samsung SSD 850 EVO 2.5" SATA III 500GB • דיסק קשיח Seagate Barracuda 3.5" 7200RPM SATA III 2TB • מארז Bequiet PURE BASE 600 WINDOW ORANGE • ספק כח Antec EA550G • גוף קירור למארז Corsair AF120 Quiet Edition • מסך מחשב Benq ZOWIE XL2411 • כ…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
זהו המפרט הסופי ומרבית החלקים כבר בדרך מה דעתכם מעבד - Intel P4 3.2C לוח אם - GigaByte GA-8KNXP זיכרון - Corsair TWINX1024 XMS3200 Dual-Channel Xtra-Low Latency (2-2-2-5 דיסק קשיח - Maxtor DiamondMax Plus 9 160GB Serial ATA כרטיס מסך - ATI Radeon 9600 XT AGP 8X 128MB כרטיס קול - Creative Live 5.1 מארז - ?ATX FullTower Supertalent alum ספק - Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT מבלי להתחשב במחיר (שהוא די גבוה) מה דעתכם על המפרט??
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
סוף סוף הוריי הסכימו לשדרג את מחשבי הקט אך הם נתנו לי לשם כך רק 2500 ש"ח :-\ טוב.. אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך אני עדיין לא בטוח אם אני צריך מארז חדש אז תכניסו את זה לחשבון גם אבל לא חייב המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 5K, אך אם אפשרי עם דרישות המערכת (ודרישותי מהמערכת) עדיף יותר לכיוון ה4K. תקציב ישולם במזומן. המחשב ישמש לעריכה גראפית בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור, ולעריכת וידאו בתוכנות פרימייר ואפטר אפקטס. בתכנון לקנות גם מצלמת וידאו HD בייתית, ולכן זה הכיוון לתמיכה של המחשב (אני יודעת שיותר כבד מDV). כניסה ל2 מסכים+יציאה למוניטור/טלוויזיה. FireWire. מחשב שקט. כניסה נוחה לUSB בפרונט המארז. דיסק קשיח למערכת: 160GB 7200-RPM SATA2 האם כדאי 8MB באפר? איזה חברה מומלצת? ודיסק קשיח שני לעבודות: 500GB 7200-RPM SATA2 האם כדאי 32MB באפר או 16MB? איזה חברה מומלצת? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83-GHz - ¤1638 עכבר: LOGITECH MX-1000 LASER CORDLESS MOUSE ¤366 (כפי שהציעו לי כתגובה ל…
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בחוות דעת על הצעת מחיר שקיבלתי למחשב למטרת גיימיניג בהגדרות גבוהות. מעבד: Intel Core i5 4690 קירור למעבד: Arctic Alpine 11 לוח אם: Asus H97M-E זכרון: G.Skill Aegis 8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB OC כונן קשיח: Westren Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Samsung EVO 840 250 GB: SSD צורב DVD ג'נרי Antec 650W VP650P : PSU Case: Antec Three Hundred TWO סה"כ: 5389 מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מ…
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר ?? התנסה מעוניינת לשמוע פרטים לטוב ולרע על הנייד הזה (LG E310-2B5 ) עומדת לרכוש אותו דרך איבורי..תודה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
-
בבקשה תרכיבו לי מחשב ב-3500 כולל צורב דיוידי ובלי מסך. שיהיה מKSP. מטרת המחשב היא משחקים.
-
- 16 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1. עדיף אחריות ארוכה 2. מעבד I5 ומעלה 3. חשוב כניסות USB3 4. עד מסך של 15 אינץ', המחשב מיועד להיות DESKTOP REPLACEMENT בינתיים ראיתי את שלושת הדגמים האלה: Dell Vostro 3450 Dell Vostro 3550 Dell Inspiron n5110 * תקציב? אזור ה 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר סרטי MKV ו FULL HD * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אלא אם כן ישנה הצעה …
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
איך המחשב הזה? קניתי אותו לשימוש בתוכנות כמו פוטושופ ופריהנד הוספתי לו עוד 256מ"ב עכשיו הוא 512 מ"ב מה אתם חושבים הוא יספק את הצרכים שלי ביעילות? נ.ב איזה עכבר מיני אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה אני צריך מפרט לאינטרנט,סרטים ומשחקים כשאני בעיקר הולך לשחק ב-NFS,PES ו-GTA4 ואני רוצה שהמחשב יהיה מהיר לאינטרנט להורדות... אני צריך שהוא יהיה שקט יחסית 7-8 בסולם שקט ועם קירור טוב למעבד. אני גם צריך שיהיה עם כ.רשת אלחוטי, יש צורך במסך ומערכת הפעלה. לא לחרוג בבקשה כי זה כבר אחרי חריגה של 300 ש"ח אז אם אפשר להישאר במסגרת התקציב בבקשה. חשוב לי שגם המעבד יהיה חזק לה צריך לשים הכל על הכ.מסךכי אני מעדיף בתיד לשדרג את הכ.מסך ולא את המעבד....ו כמובן אשמח אם יהיה אפיק נוח לשידרוגים בלוח האם. ואם תוכלו אולי להמליץ על חנות? התכוונתי לקנות מ-KSP ומכולם קיבלתי המלצות לא לקנות שם וגם לא באייבורי וגם השירות שם לא היה הכי הכי.... תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
זקוק לחוות דעת על המפרט הבא - למרות שאני די סגור עליו רעיונות לחלקים חלופיים זולים יותר יתקבלו בברכה מכיוון שזהו מחשב לצרכי פרנסה ואיני רוצה שיפתח כאן דיון נוסף על ג'יפורס נגד קוואדרו אז אגיד זאת מעכשיו- רק כרטיס ג'יפורס להציע.תודה לכל מי שיעזור באמת מעריך זאת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כעקרון,אפשר לחסוך במידה וחומרה חלופית אינה מורידה מביצועי המחשב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid media composer…
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני לא כול כך מבין בניידים ואני צריך עזרה, הנה הפרטים * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD (אין משחקים) * גודל המסך ? 15.4 (לא יודע מה זה מט או מבריק, שמעתי שאומרים פה שעדיף מט אז שיהיה מט) * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? אין דרישות מיוחדות , שיהיה 500GB+ * כונן אופטי ? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4400 - קנייה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל - 14 אינץ' משקל - 1.5 קילו ומטה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה. הצרכים שלי הם בכללי - עבודה בסביבת office (כולל מצגות ב powerpoint) ,אפשרות לראות ולערוך (בסיסית) סרטונים למצגות. המחשב צריך להיות יחסית קל ונוח לנשיאה. מבחינת מחיר - עד 4000 ש"ח. תודה רבה, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי, כבן הכמעט שלוש שנים מזדקן לו לאטו, ואני כבר מעוניין הרבה זמן לקנות מחשב חדש. המחיר אותו אני מסוגל להשקיע הוא עד 4500 ש"ח, כשזהו הגבול העליון שלי. אם קיימת אפשרות לחסוך (מה שכנראה לא סביר במחשבי גרפיקה), אני אשמח. רוב משאבי המחשב אמורים להיות מופנים כלפי גרפיקה, אך גם כנראה ירוצו ממנו מספר מכונות וירטואליות (לא באופן תדיר), ובגדול, כל הדיסק הקשיח הולך להיות מוצפן, ואני מניח שזהו גם שיקול ברמת הביצועים. התכנות העיקריות בהן אני הולך להשתמש הן: Adobe After Effects CS5 - שימוש יומיומי Adobe Photoshop CS5 - שימוש יומיומי Adobe Illustrator CS5 - שימוש יומיומי Maxon Cinema 4D - תדירות ממוצעת VMware Workstation - מדי פעם, לפי הצורך אולי- 3ds MAX בנוסף לעריכת הוידא…
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם אני רוכש מחשב שמיועד לעריכת וידאו בצורה מסיבית, שימוש בעיקר בתוכנות של אדובי. אשמח להמלצות לשידרוג: האם לשדרג מעבד ל 9900K הם לשדרג לכ.מסך 2080 ? יש לי עוד כ4000 פנוי אחרי המחיר של מפרט זה. ואם יש המלצות לשינוי קונפיגורציה אשמח לשמוע, חשוב לי מחשב חזק ושקט זה המפרט שהציעו לי : מעבד Intel i7-8700K 6 Cores / 12 Threads 3.7 GHZ up to 4.7 GHz …
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
צריך מפרט שיריץ לי סורס סבבה ככה ב3אלף ככה לא כולל מסך. לא כולל ספק+מארז. ואם הלוח אם הזה GIGABYTE GA-81945PL-G הוא לוח טוב או אפילו סבבה, אז גם לא כולל לוח אם.
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבודה בAUTOCAD אדריכלות אבל ישמש למשחקים ברמה בינונית מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AUTOCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ילדים גם הולכים להשתמש במחשב אז שיריץ משחקים ברמה סבירה אבל לא משהו מיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש, לצרכי גלישה ומשחקים לא הכי חדשים (לא קרייסיס ו COD4 , יותר לכיוון HL2 ו Couter Strike) אבל שיתן לי כמה שיותר כוח גרפי למשחקים עדיתיים בעקבות תגובות פה בפורום והמדריכים המומלצים הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לתגובות הארות והערות: Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore שח 350 GA-MA78GM-S2H - שח 450 OCZ DDR2 2x1G 800Mhz Cl 5-5-5-15 Sp Ops - שח 235 WD1600JS 160GB SATA II - שח 200 LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA שח 120 Hec 6A19B Black + Hec 400TRT 400W שח 402 Glacialtech Igloo 7310 AM AM2 Cooler - שח 65 כרטיס מסך (עדיין מתלבט) Club3D - HD 3650 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI שח 413 Club3D - HD 2600 XT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI שח 423 סהכ: ~2…
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי .. המחשב הנוכחי שלי דיי תקוע ( בלשון המעטה ) .. ופירמוט וניקוי נוסף כבר לא אעשה לו .. ואני דיי תקוע עם הרבה עבודה ובלי מחשב מתלבט בין 2 מפרטים שהמליצו לי עליהם ( אם אתם יודעים על משהו יותר כדאי אשמח לדעת עליו ).. הצרכים הם בעיקר לעריכת וידאו / תמונות / גרפיקה,ובעדיפות קצת פחותה : 3D ( CINEMA4D ) התקציב הוא עד 5500ש"ח מפרט 1 : מפרט 2 :
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-