עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זקוק למפרט של מחשב לגררפיקה עד 8000 אלף שקל כולל מסך ואם אפשר על מה אני צריך לשים דגש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן, אני מחפש מפרט למחשב ביתי עד סדר גודל של 4000 ש"ח ללא מסך. (לא לחרוג בבקשה, אלא אם זה מסיבה ממש טובה ובלא הרבה כסף.) המחשב צריך לשמש לעבודה ומשחקים. אני לא hardcore gamer אבל אני כן רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה איכותית וחלקה. היום יש לי GeForce 2 32MB של ASUS והוא כבר מאבד יכולת אל מול המשחקים. בקיצור, הנה דגשים למפרט: * מעבד 2.4GHz * זיכרון - 256 מגה. * HD - 40GB Maxtor * DVD-ROM * כרטיס המסך חייבת להיות עם יציאת DVI * בלי overclocking בשום רכיב ועוד שאלה: אם אני קונה מעבד 2.4 ג'יגה-הרץ, במהירות 533 מה"ז, איזה לוחות יתמכו לי בזיכרון במהירות 400 מה"ז? (בלי OC!) יש טעם בכלל או שעדיף להסתפק בזיכרון של 333 מה"ז? ההבדל משמעותי? תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by asaf0912,

שלום, אשמח לסיוע. אני חלש בתחום הטכני ככה שאשמח להסבר מעמיק. יש לנו מחשב שקיבלנו מחבר שזה המפרט שלו: CPU Intel Core i5 2320 @ 3.00GHz 40 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM ‏‏‎8.00GB Single-Channel DDR3 @ 665MHz )RAM (הוספתי פה כרטיס זכרון נוסף של 4GB ככה שכיום זכרון פנימי הינו 12GB) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P8H61-M LX (LGA1155) 24 °C Graphics LED (1920x1080@60Hz) Asus Phoenix GTX 1650 Super OC 4GB GDDR6 Storage 232GB Samsung SSD 860 EVO 250GB ATA Device (SATA (SSD)) 30 °C כרטיס מסך הינו חדש ונקנה לפני שבוע ב-KSP. הבן שלי מדווח על תקיעות במשחק, אומר ש FPS נמוך (?) ושלעיתים פינג גבוה.…

4. יש לנו 3 כאלה בעבודה, כולם דפוקים לגמרי. אני מחפש מחשבים ניידים עם DOCK מהדור הישן - ורואה שהחדשים מגיעים עם הזבל הזה. השאלה - האם הבעיה היא במוצר שלי (שלושה DELL ים ) או שזה בעיה של החיבור הזה ? נראה לי הזוי להעביר על מחבר אחד קטן, מתח, רשת, מידע ל-3 מסכים, 4 USB. לפחות במה שיש לנו (DELL) - התוצאה גרועה מאוד. מחפש עכשיו מחשבים ניידים חדשים (חשבתי על ה-Carbon Extreme של לנובו) - אבל נראה שגם הוא מגיע עם הטכנולוגיה הזאת ומהנסיון עם הדלים לפחות - אני לא רוצה להתקרב לזה. אשמח לשמוע ממי שיש לו DOCKים כאלה וחווה משהו אחר.

5. אחרי הרבה שנים שלא חידשתי דבר במחשב, אני צריך מחשב שמצד אחד יריץ משחקים כבדים וחדשים על ההגדרות הכי גבוהות, פילטרים, רזולוציות וכו'... ומצד שני גם יהיה בעל כוח עיבוד רב כי אני בד"כ עובד עם מיליון תוכנות בו זמנית (מלא חלונות בדפדפן, מלא תוכנות למיניהן, כולל לפעמים תוכנות כמו פוטושופ וכאלו לעריכת סרטים) ואני מצפה לאפס המתנה לתגובה מצד המחשב... בקיצור - שהכל ירוץ חלק. צורב DVD וציוד היקפי למינהו לא נדרשים, כמו כן OC לא בא בחשבון בכלל... בניתי מפרט, ואחרי הרבה שינויים והחלטות הגעתי לדבר כזה: מ-KSP: Core 2 Duo E6300 Asrock ConRoeXFire-eSATA2 s775 945P DDRII 667 2xPCI-E Crossfire 2*512MB TwinMOS Hitachi Deskstar 80GB SATA II HEC Compucase CI-6A21 JSP-TECH PS-05 BIG FAN…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by moshind,

האם זה רק נדמה לי או שאכן יש מחסור מסויים בחומרה בארץ? אני רוצה להרכיב לעצמי מפרט של מחשב חזק שיתאים גם לגיימינג וגם לעבודה (AMD R9 או אינטל I9 עם 128GB של זכרון וכרטיס 2080super)אבל מיום ליום אני רואה במפרטים של החנויות הגדולות שאין כמעט חומרה זמינה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 - 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - league of legends, minecraft , call of duty, dark souls 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

8. פחות דגש על גרפיקה ומשחקים אבל שיהיה כרטיס מסך איכותי , עדייף WEBCAM משולב במחשב ! צבע כסוף[אפשר להתפשר אם זה משמעותי בדגם] , מעבד חזק כמה שיותר , מסך רחב . מעבר לכך רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה : Core 2 Duo T5500/5600 לבין T2250 Core Duo שראיתי מחשבים שמוכרים דגמים עם המעבדים הללו במכירים דומים מאוד , רציתי לדעת אם שניהם 64 ביט והאם שניהם כפולי ליבה? ומי מהם עדיף בכל תחום! בכל אופן רציתי לציין שאני אקנה את המחשב בדיוטיפרי מקווה שיהיה לכם דגם מוכר שיהיה שמה של חברות כמו HP/IBM/DELL בכל אופן אני רוצה מחשב שיתן לי גם אחריות טובה ושימוש לפחות ל 5-6 שנים. רציתי לדעת דגם ותשובה על השאלה של המעבדים ששאלתי למעלה. ועוד שאלה איזה דברים עיקריים יש בהבדלים בין מחשבים ניידים ש…

9. Started by Irgemlol,

היי, שואל בשביל חבר, תודה מראש לעוזרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה, עריכה גראפית - פוטושופ בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? כ1500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב? שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כן ssd 860 evo ספק כח Thermaltake 700w כרטיב מסך gt 710 מארז Hdd יש גם קירור ALPINE 11 PRO 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. גר בצפון 9. מתי מ…

11. Started by lampertg,

אני יודע שזו שאלה לא הכי ממוקדת, אבל כל INPUT שתתנו, יתקבל בברכה... הציעו לי דרך חו"ל את המחשב הנ"ל http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53SN/#specifications למטרות הורדה וצפייה בסרטים, שימוש ב-OFFICE, ושלל תוכנות... האם יש לכם פידבק כלשהו על מחשב זה, האם יש חלופה מקבילה עליה הייתם ממליצים? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by לילך ליבוביץ,

שלום ותודה למי שמוכן לעזור. אני מחפשת טאבלט, או משהו דומה, שיאפשר לי לכתוב עליו בכתב יד, כמו במחברת, ולשמור את כל מה שכתבתי. אני כותבת הרבה בעבודה ויש לי אחכ הרבה עבודת תיוק. אשמח למכשיר שיאפשר לי לכתוב דיגיטלית ולשמור בתיקיות. עייפתי מקלסרים ואלף דפים וניילוניות. (מחשב נייד נראה לי מגושם קצת.. אני עובדת עם אנשים וכותבת כשהם מדברים, ולא נעים שהמסך יחצוץ בינינו). אם יש לכם רעיונות, גם לדברים שלא חשבתי עליהם, אשמח מאוד. תודה, לילך

13. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא עד 8K. המחשב מיועד בעיקרו לקידודים, וגיימינג (סרטי בית וכאלה - תוכנות כמו יוליד, וכו). Q6600 לפחות. זכרון 2GB לפחות. עדיין לא סגור על כ. מסך, כי לא יודע בדיוק מה יספיק לי למה שאני צריך. כמו-כן, אני שוקל לשים מסך 22" שיהיה לי רב שימושי, גם לטלויזיה, DVD, מחשב, וכו (ככה שגם זו אופציה). לא פחות מ22", כי זה מיועד לצפייה רגילה גם, ולא רק לצפייה כמסך מחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי במפרט שיכול לעזור לי בזה. (עם מסך, ובלי מסך). בעיקרון, התקציב שלי הוא שלם עד 8000 שקל (כולל מסך). ואם אפשר הסבר על רייד0, שמעתי שזה מאוד חשוב, וכמה העלות שלו לעומת חיבור הרד דיסק רגיל, אם יש הבדל מחירים, דורש כרטיס מיוחד, וכו. תודה מראש על כל העזרה. תום.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by avive,

אהלן אני מתלבט באיזה מבין שלושלת הניידים האלו יתן לי את התמורה הטובה ביותר אני מחפש נייד קל משקל, חזק בביצועים (גם למשחקים) וזן סוללה טוב http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=151561651&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=151651999999&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10465 לא מצאתי ביקורות על המחשבים הנ"ל רק על דגמים דומים (U36 SD וDELL XPS 15Z), כמה המחשבים דומים? ובמה הם שונים? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by mor873,

מזמן לא בניתי מחשב , אני אוהב להרכיב בעצמי המחשבים מחזיקים לי שנים ללא שידורג חוץ מכרטיסי מסך לעיתים. המחשב האחרון החזיק כבר 7 שנים וכבר התחיל לעשות בעיות ובא לי לבנות מחשב חדש . לפני כן רציתי לברר כמה שינויים שאני רואה מאז ולא ממש מבין: 1. כונני SSD - האם יש עדיפות ל M.2 או 2.5 - ולמה לשים לב המחירים ממש שונים ? 2. האם אפשר לחלק כונן SSD למחיצות 3. עד כמה שווה להשקיע ב I9 או להסתפק ב I7 - אתם תמיד מתמקדים בשימושים אבל מניסיון ככל שהחומרה יותר מעודכנת המחשב רץ יותר טוב ולשנים 4. האם לוח אם Z390 - נחשב ללוח מספיק חדשני ומספק - אני מעדיף של אסוס תמיד היה לי אשמח לשמוע מה חדש 5. אז בזמנו לא היה חשיבות ל 32GB זיכרון כי טענו שהערכת לא ת…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by TZamir,

בבאג ניתן לרכוש את המחשב acer Aspire R 14 תמורת 3500 ש"ח. http://us.acer.com/ac/en/US/content/series/aspirer14 רציתי לשמוע חוות דעת עליו. בעיקרון אני מחפש מחשב 14 אינץ' עם מסך איכותי וטוב שמשמש לתכנות (לכן חשובה לי איכות תמונה). i5 או i7, סרטים ואולי משחק פה משחק שם ברמה . התקציב נע באזור ה-3500.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by NuXeR,

Intel Core2 E8500 OCZ Reaper 4GB (2X2 Dual Channel0 DFI DK LanParty X48 T2RS קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Extreme כלול על המעבד עם מאוורר 120mm של אנטק -3 מהירויות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dj_horse,

שלום, יש לי מחשב חדש של טושיבה לאחר הפעלה ראשונית של המחשב וכל הסידורים, התקנתי בו משחק בשם driver-sf. באחת מהפעמים שהפעלתי אותו, המסך התחיל להתעווט והנוצרו בו מן הקפאות כאלה בתמונה עוד לפני שהמשחק עלה. אין לי תמונה של זה כי לא היה ניתן לצלם את זה. הבעיה דומה לזה שהמחשב נתקע רק שנוצרים עיווטים בתמונה, אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון. בכל מקרה הבעיה קרתה פעם אחת, ולאחר הפעלת המשחק עד כה לא קרה שום דבר כזה. מה שעשיתי סך הכל לפני זה להתקין ישר דרייבר של הכרטיס מסך. זה די תסכל אותי כי המחשב חדש, ולא מזמן החזרתי את הקודם בגלל תקלה אחרת. מקווה שתוכלו למצוא לי פתרון. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by glotis,

אהלן, אני צריך מפרט ב-4000 (אפשר לחרוג קצת) שלא כולל מסך וצורב. שכן יכלול רמקולים, עכבר ומקלדת, אבל שיהיו בסיסיים. הידע שלי בנושא די מוגבל (בגלל זה גם אני מעדיף לא לנסות OC), אבל קראתי ביקורות והרכבתי מפרט, אז תגידו מה דעתכם. הכרטיס מסך זול מתוך כוונה לשדרג בעתיד, אבל אם איכשהו אפשר להכניס אחד חזק יותר באותו סכום אז בכיף. מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T ¤ 1070 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA II SONATA2 ¤ 681 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600JS ¤ 302 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 Dual…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם,אני צריך מפרט לPC שבנוי כבר אז ככה: 1.לוח אם שיתמוך X38 לטובת שדרוג מעבד עתידי (פנריין) יש לציין שאני חסיד של ASUS אך הם יקרים אפילו באתרים מחו"ל אז אני יתפשר על גיגהבייט שיהיה לוח טוב ואם ישנה אפשרות לכמה צלעות קירור פאסיביות יפות כמו שיש בלוחות היקרים אודה לדגם מומלץ לאוברקלוק רציני ושישאר כמה שיותר קריר 2.מעבד טוב שיתמוך בכל המשחקים של מחר (עד גבול מסויים כמובן),ויש לציין שיש לי TT BT חדש בבית שממתין (אם ישנה אופציה לQ6600 אז מה טוב ואם לא אני יסתפק בסדרת הE למיניהם מה שתציעו לי(שוב גם לאוברקלוק רציני אז אם ישנה אפשרות ל8MB CACHE אודה לכם) אופציה אחרונה היא כ.מסך (ציפסט 8800) מומלץ שאני רוצה לצרף אך עדיין לא קשור לתקציב הצעות לגבי מחירים וכרטיסים טובים יתקב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by BullHorn,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (לחסוך) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100 שקל) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (משחקים, עריכת אודיו)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? (1680X1050) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? (כללי) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (כמה שהתקציב מאפשר)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (ללא ציוד היקפי)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (לא)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (5)? 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? (לא) 8. האם יש צורך לכלול מערכת …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by msean,

תקציב סביבות 2800 מאילת * מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות, רצוי שיריץ משחקים, פיפא 2016, אולי כמה כבדים אם יוכל * גודל המסך? 14 " , אולי עדיף לוותר על המסך שבו רואים את ההשתקפות שלי, לא יודע כמה זה מפריע בכללי לא ראיתי בפועל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח שסוללה איכותית תהיה חלק מהשיקול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא חושב שאעמיס יותר מכמה סרטים וסדרות במקביל אז עדיף איכות על קיבולת * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפע…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. מעבד : Intel \ E5300 \ Q8200\ E7300 קירור מעבד : Thermalright SI-128 SE +Nanoxia Super Silent Fan לוח :BIOSTAR TPower I45 זיכרון יחידות Super Talent DDR2 4Gb 1066Mhz : X2 דיסק קשיח :1TERABYTE HD103UJ Samsung כרטיס גרפי : TWINTECH 9800GTX (+) PLUS \ Palit ATI Radeon HD4870 SONIC 1GB DDR5 \ ASUS HD4830 512MB DDR III צורב : LG H62N SATA DVDRW מארז : NZXT Tempest AirFlow King \ Coolermaster Centurion 590 ספק : SeaSonic 400W SS-400ET-APFC \ FSP BLUESTORM II 400W הסכום כנראה יהיה בסביבות ה2600ש"ח המחשב יקנה דרך אישתו של אחי בחברה שלה ככה שהתקציב אינו ברור כולכך. אם אפשר המלצה למקלדת USB שקטה ככול האפשר שתהיה נוחה כמובן ותתאים לגיימינג. המערכת המורכבת פה מתאימה לC@ ב…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מתחיל למודי הנדסה מחשבים. מחפש לקנות ב3-3.5 K מחשב נייד. הייתה התלבטות לבחירה בלנובו (כי קבלתי המלצות מעולות עליהם) אבל המחיר מוקפץ ב2000 ש"ח יחסית לדגמים האחרים בשוק עקב הפירמה. מה הצרכים? מחפש מחשב נייד עם מעבד ליבה כפול 2 GHZ ומעלה, זכרון לא מתפשר על פחות מ3 RAM , הארדיסק - 200 גיגה. ומלץ שיהיה כרטיס מסך לא מובנה (משמע GEFORCE/ATI כוון שיהיה פעם ב.. שאצטרף פוטושופ /תוכנות לציור תלת מימד ואין רצון לקריסת המחשב). להלן המפרט: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנט הנדסה חשמל. אדגיש, בשנתיים שלוש ראשונות יותר לקריאת מאמרים, מצגות כבדות אקסל כבד, מטלב, וויזואל סטודיו, CIS ותוכנות של אוני', הקמפולים הבאמת רציניים ירוצו במחשבי אונ'. מצד שני כן צריך מחשב שיריץ קודים שאני כותב ולא י…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. * מטרות המחשב? לימודים, תכנות, עיצוב (פטושופ, בלי דברים כבדים של תלת מימד) * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות ל-FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה ואם אפשר אז מסך מגע * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות שיחזיק את השלוש שעות של עבודה רגועה (OFFICE) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מחיצה קטנה יחסית + לפחות 500 GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, סומך עליכם * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך בגודל 15…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים