ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי. אז זה התקציב 3500. אני לא מתכנן אוברקלוק.. ואני לא אחד שמתעסק הרבה עם המארז..אז לקחתי משהו קטן ומיתשלם..הפחד היחיד שיהיה צפוף יותר מידי. אני הולך להכניס בתוכו RADEON 5870.. חושב שזה על הגבול אשמח לדעות שלכם.. [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 5%]הסר[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]911₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום רב. החודש התייעצתי רבות בקשר לקניית מחשב נייח לאפטר. כאן המקום להודות לאנשים רבים שהגיבו, ובפרט Roy.T ובפרט על שעזר לי לבנות מפרט לנייח! ההתלבטות הבאה זה באם כדאי לי לקנות נייד ליד נייח. תמיד הייתי עם נייח, אבל אני עובד כגרפיקאי במשרה קבועה וכפרילנס בשעות הפנויות, יתכן ונייד תהיה תשובה טובה מול לקוחות שאני אעמוד מולם או בין נסיעות. נייד נהרס מהר בהשוואה לנייח? מה סיפור של הסוללת חיים שלו, שאני מבין שצריך להחליף כל 3-4 שעות, האם הוא יכול לעבוד קבוע על חיבור חשמל? זהו המפרט הסופי לנייח שאני שוקל לקנות. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=572385cc1cad2 וזהו לינק למפרט שמצאתי למחשב נייד, הוא עולה 1000 שקל יותר, וח…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של DELL. הוא נתקע במהלך עבודה עליו, למשך דקה הכל קופא כולל העכבר לא זז ולאחר מכן משתחרר וממשיך לתפקד כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? כיצד ניתן לאבחנה? זכור לי שיש ל-DELL כלי דיאגנוסטיקה שמבצע אניליזה לרכיבי חומרה ומזהה את התקול. מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד? תודה
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - dragon age 3, lords of the fallen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 27 אינץ׳, 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
פורסמה היום ביקורת על הווסטרו 3300 של דל, וכמו שהיה צפוי זמן הסוללה שלו בינוני מאוד: http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3300-Notebook.35967.0.html שעתיים ועשרים דקות בגלישה, או שעה וחצי בהרצת DVD. רק לשם השוואה: מקבוק 13 אינצ': 4 שעות וארבעים דקות בגלישה, או 4 שעות וחצי בהרצת DVD. לנובו L412 3 שעות וארבעים דקות בגלישה, או שעתיים וחצי בהרצת DVD. אייסר 3810T 7 שעות ורבע בגלישה, או כמעט 6 שעות בהרצת DVD. מקורות: http://www.notebookcheck.net/Review-Apple-MacBook-Pro-13-2010-04-2-66-GHz-Notebook.33236.0.html http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-Thinkpad-L412-Notebook.31514.0.html http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-3810T-Notebook.18238.0.html
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
המחשב לא מוצע למכירה ! מישהי שאני מכיר מוכרת אותו לבת דודה שלה, והיא רוצה לדעת כמה הוא שווה. המחשב: LG E300 Intel T2390 ATI Redeon Xpress 1250 2GB DDR2 דיסק קשיח - 500GB של WD חדש המחשב כבר לא באחריות. הבטריה שלו מתה. כמה הוא שווה?
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה ? התקציב הוא 4500 אם סטייה של 100 שקל המחשב מיועד לגיימינג תודה
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קודם כל, תודה לחברה שעזרו לי באשכול לבחירת נייד. הוא אצלי והוא סוחב סרטי HD בצורה יפה מאוד. הבעיה כרגע היא כזו - יש בו מצלמה מובנית, ומסנג'ר וג'ימייל למשל מזהים אותה, אבל לא מצליחים להפעיל אותה. אם אני עושה שיחת וידאו, זה נכשל, ומופיע סמל של מצלמה עם קו אדום מעליה [כאילו פתאום אין מצלמה]. האם תוכלו לעזור לי בזה?
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
[table][tr][td] [/r][/t] מעבד אינטל מעבד אינטל Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל לוח אם Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA זכרונות זיכרון למחשב Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz כרטיסי מסך On Board Intel HD Graphics 2500 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורבי DVD צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100/1000 ספקי כוח ספק כח Antec Basiq 450W Active PFC 12cm…
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מטרות עיקריות: צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. מפרט שחשבתי עליו: מעבדי AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Box מאווררים וגופי קירור Thermaltake Golden Orb II CL-P0220 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS צורבים LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe Sata Retail ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7728 nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card מארזים Thermaltake Mozart SX Media Lab HTPC Series Black Case VC7001SNS (No PSU) ספקי כוח Enermax MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan …
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לשימושים הסטנדרטיים של רוב המשתמשים (אופיס, MP3, צפייה בסרטים, פוטושופ, אי-מיול, אינטרנט וכו') אין לי צורך במפרט להרצת משחקים. מתלבט בין 14 אינץ ל15 אינץ עם נטייה לכיוון ה-14 אינץ. מעוניין ב1 ג'יגה זיכרון פנימי, 80 ג'יגה זיכרון. אשמח לקבל המלצות על מחשבים התואמים את הדרישות הנ"ל. שאלות נוספות: האם כדאי לקנות כפול ליבה או שמספיק לי סדרת M? אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא ממי שמכיר (בנוגע לאיכות המסך, נוחות השימוש, עמידות - לוקח איתי את המחשב ללימודים) HP DV2014EA תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מפרט לעבודה משרדית וקצת למשחקים עד 2500 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של 250 ש"ח. "חשבתי על הכרטיס מסך 9800GT הכי זול שיש בשביל ה"קצת משחקים". ומשהו חשוב מבחינתי זה שהוא יהיה שקט. אני לא מדבר על קירורים של מאות שקלים, אבל לדוגמא שהמארז יהיה עם מאווררים שקטים יחסית, ואם צריך קירור מיוחד בשביל המעבד ב-100-150 ש"ח בערך אז אין בעיה. תודה! רועי.
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לגיימינג: מה התקציב המקסימאלי 4000 ש"ח - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח - תלוי אם אפשר לשלם בתשלומים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים אבל גם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
Whitebox, נייד של חברת CLEVO. תאור מוצר: לוח אם מדגם 945G של חברת אינטל. מעבד כפול ליבה מדגם CORE DUO 1.86MHz NAPPA זכרונות מהירים ביותר 533MHz. מפרט מוצר: מסך: 15" TFT WXGA מעבד: INTEL CORE DUO NAPPA 1.86MHz לוח אם: INTEL 945G ICH7M כרטיס מסך: Intel GMA 950 זכרון: 1GB DDR2 533MHz צורב: DVD-RW X16 דיסק קשיח: 80GB SATA II רשת: 1GB PCI Express אלחוטי: Intel Trimode 54mbps Wireless G FR: קורא כל כרטיסי הזכרון SD MMC FLASH יציאות: S-Video, 56k, LAN 10/100 , Express Card minPCI, SPDIF, 3 x USB2, VGA mini firewire, Flash card-reader משקל: 2.2 ק"ג. המחשב מיועד בעיקר לעבודה בבית, לכן בנוסף נרכשו: דיסק קשיח חיצוני WD COMBO 250GB USB2.0/FIREWIRE WDXB2500JBRNE…
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הסקירות של ה-P עם ויסטה המקוללת (והלא מתאימה בעליל) כולן תמימות דעים שהוא לא מסוגל לבצע אפילו פעולות פשוטות ובסיסיות באופן סביר. לעומתן, סקירה של הדגם עם SSD ו-WIN7 דווקא והופכות כמעט לחלוטין את התמונה על פיה.אני מחפש סקירות של ה-P עם XP או WIN7, עדיף עם גרסת ה-HDD כי היא זולה משמעותית (~600$ בחו"ל) אבל גם עם SSD כי אז ה-P דומם לחלוטין, זריז בהרבה וקריר. גם רשמים מניסיון אישי יתקבלו בברכה. תודה מראש, גונן.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. crysis, far cry 2, mw2 ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1920 * 1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב …
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
דרוש מחשב לסרטים לילדים ולניגון מוסיקה וכד' כולל ציוד היקפי בסיסי. (מסך, מקלדת ועכבר) (בדקתי בפוסטים בשבועיים האחרונים ולא מצאתי משהו שיתאים...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VLC Winamp :-) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאיל…
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני עומד להתחיל ללמוד הנדסת מכונות בסמסטר הקרוב ומחפש לפטופ זול עם ביצועים טובים, לעבודה בתוכנות CAD וSolidWorks. לכן דרישות המינימום הן: i5, 8GB, כרטיס מסך ממוצע. עוד לא ברור לי אם ארצה לסחוב אותו איתי לכל מקום באוניברסיטה - זאת אפשרות, ועד כמה זמינים שקעים להטענה של הלפטופ (אם לא זמינים צריך סוללה חזקה יותר). שתי האפשרויות שעומדות בפניי הן: 1. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15896 יתרונות: כרטיס מסך טוב, מפרט טוב, מסך גדול (15.6), מוכר יחסית בשוק. האפשרות הזולה מבין השתיים (לא בהרבה), העיצוב קורץ לי יותר. חסרונות: יחסית כבד, לנובו זאת חברה שאני לא לגמרי שלם איתה כי להבנתי השירות לקוחות שלהם לא טוב. 2. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4464 עם הר…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט למדעי המחשב... אינטרנט, אופיס, סרטים, תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" לא מבריק * משקל רצוי? עדיף עד 2 ק"ג אבל גם 2.5 זה סביל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, אפילו 128 יספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתיהיה אחריות ל3 שנים שמתי עין על המחשבים האלו: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12648 אם אני אוסיף SSD זה יחרוג מעט מהתקציב http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12320 תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה...אני צריך את עזרתכם במפרט חלקי בלבד...מה שאני צריך זה: לוח אם מעבד כרטיס מסך זכרונות (4G) ספק כח (משהו עם כבלים נתיקים ככה שאפשר לחבר רק את מה שרוצים). כל השאר כבר קיים ומתאים לשדרוג. אני בעצם מוציא את כל החלקים הפנימיים הישנים ושם חדשים. הדבר שהכי קשה לי לבחור זה לוח אם......יש פשוט כל כך הרבה דגמים, עד היום היה לי ABIT IS7 והוא היה לוח נהדר. נראה לי שכדאי ללכת על תמיכה ב- DDR3 (אם כבר קונים אז משהו שגם מוכן לבאות)... וזהו לגבי שאר הפיצ'רים שיש היום בלוחות אני לא כל כך עדכני אז אני אשמח אם מישהו יגיד מה הדברים העיקריים שכדאי להתמקד בהם. זה המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו... מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 640MB אם יש משהו עדיף של ATI אשמח לדעת... זכרונות שני סטיקים…
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מחשב זקן,לא יודע אם שווה משהו רציני. מעבד: http://imageshack.us/photo/my-images/842/61797231.jpg/ לוח אם:http://imageshack.us/photo/my-images/100/39645777.jpg/ זיכרונות:http://imageshack.us/photo/my-images/207/40777015.jpg/ כרטיס מסך: http://imageshack.us/photo/my-images/19/71381989.jpg/ ספק:Model SZ-500W תודה.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אוקיי, אחרי שהסתובבתי בתתי הפורומים השונים, יום לפני האישור הסופי לקניה, אני מעוניין שתתנו חוות דעת אחרונה בהחלט. גם אם יש לכם רעיונות איפה לחסוך במקום מסויים ולהשקיע במקום אחר, אני ישמח לשמוע. 1 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 385 ש"ח 1 Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM 65 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 326 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 925 ש"ח 1 Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF 733 ש"ח 1 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 380 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 655 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 55 ש"ח 1 Compucase 6A19 Midi Tower 335 ש"ח 1 Logitech Int…
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מק בוק פרו 13 אינצ הגרסא היקרה יותר עם מעבד i7 2.9GHz Dual Core הסיבה שקניתי אותו היא מפני שהמחשב ישמש אותי ליצירת והפקת מוסיקה עם תוכנות כמו ableton live , Logic Pro, cubase וכו׳ האם הביצועים של התוכנות הנ״ל יבואו לידי ביטוי עם מעבד i7 או ש i5 1.8GHz ייתן את אותה התמורה ? שורה תחתונה אם אני יחליף למק בוק אייר עם כונן פלאש ומעבד i5 מבחינת עבודה בתוכנות הנ״ל יהיה הבדל משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, BF, COD וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כבדים, המסך הוא 19", לא יוחלף למסך גדול יותר. אוברקלוק לא יהיה, קרוספייר לא מתוכנן. נראה לי שעדיף לקנות את הכרטיס הזה כרגע, וכשהוא יתן ביצועים לא מספקים, להחליף לכרטיס חזק יותר ב200$ (אם זה יצא משתלם). מה דעתכם על המפרט הבא, הוא חייב להיות מהחנות www.compusa.com או חנות אחרת בפלורידה: Intel Core 2 Duo E8400 Processor - 199.99$ Asus P5Q Green Motherboard - 159.99$ Corsair Dual Channel TWINX 4096MB PC6400 DDR2 800MHz Memory - 86.99$ Visiontek Radeon HD 4850 Video Card 199.99$ Western Digital Caviar SE16 500GB Hard Drive 74.99$ 722$=2442NIS צורב, מארז וספק הבנתי שמשתלם לקנות בארץ, אז: מארז NZXT Tempest "AirFlow King" - 485 NIS ספק Corsair 550VX - 459 NIS…
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-