עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gazple,

GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box 1x4GB Kingston 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ V4 Black Edition Middle Tower Series Black Case MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio CX 500W Active PFC 12cm Fan כל זה יוצא 2639 שקל מKSP אני בניתי ... אני לא מבין בזה כמעט בכלל \: הספק יחזיק? הלוח אם מתאים? זה לגיימינג

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  2. אהלן אז ככה, אמא שלי מחפשת מחשב נייד בעיקר לצורכי עבודה ומולטימדיה (אינטרנט, סקייפ וכד') אני ממש לא מבין בתחום כי אני רואה שיש אלפי ניידים ואין לי מושג מה עדיף על מה... רק חשוב לה שהמסך לא יהיה קטן סטיל 10" כעיקרון התקציב הוא 2000-2500 ואם יש צורך אפשר לחרוג ממש מעט (אני לא חושב שיש צורך..) תודה!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by eliXir,

ללפטופ הזה כרטיס מסך חלש מאוד, Intel 4500MHD, זה יעבוד כמו שצריך אם בכלל עם 2 מסכים מחוברים? זאת ועוד, עשיתי חיפוש באתרים בחו"ל על מפצל, ומצאתי שיש חיבור USB שמתפצל לכמה יציאות VGA, אבל לא הצלחתי למצוא את זה באתרים בארץ.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חיבור טוב עם מחיר הגיוני. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 שקל חריגה ב100-200 . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (כולל אלה שעתידיים לצאת) מסך "22 אינץ' 1050*1680 הגדרות גראפיות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מעבד ,זכרונות ,כרטיס מסך ,מארז ,ספק, לוח-אם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - השקט לא קריטי כ"כ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע ל…

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  5. איך מטיילים עם המחשב בתיק ? רדום? כבויי? ובכלל מה ההבדל בין שינה למצב שינה בווינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  6. Started by bararb,

מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11536 זכרונות: DDR III 1333Mhz 1x4GB Mushkin 991770 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11902 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Inno3D GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10702 צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6410 מארזים: Thermaltake V4 Black Edition Middle Tower Series Bl…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by rank,

רציתי לקנות בהתחלה את המחשב הזה Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 6MB 95W 3.4Ghz Box, יחידות 1 ₪1562 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2330 Asus P8P67 EVO P67 CHIPSET Socket 1155 - מוצר חדש !, יחידות 1 ₪1126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2344 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5, יחידות 1 ₪1850 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2279 Kingston Hyper X 4GB Kit DDR3 1600Mhz , יחידות 1 ₪543 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1784 vertex 3 pro יש לי ספק VX550W ומארז CM690 עכשיו אני חשבתי קצת ונראה לי שכדי לפתוח אותו לOC (אני לא יודע עם SB מתפקד טוב עם OC...) זה המפרט שחשבתי עליו Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by benyben,

שלום. מקווה שזה המקום המתאים. לא מזמן רכשתי ממכר (שביננו - מוצף בכסף) מעבד 980X ולוח אם MSI Big Bang - שניהם חדשים בקופסא - בעלות של 700 דולר. הוא קנה אותם בעצמו ב 1400 דולר. בכל אופן - הוא מכר לי אותם תוך ידיעה שאני אפרסם את שניהם ב eBay ואעשה עליהם קופה קטנה (: [שנינו גרים בארה"ב אגב] אבל - אני מוצא את עצמי מתלבט. האם - בהתחשב במחיר ששילמתי עבור שני אלה - מומלץ להשאירם ולבנות מחשב נחמד ( :), מתוך שיקול לטווח ארוך? זאת מכיוון שכרגע אני משתמש ב core 2 quad Q6600, שכבר בן כמה שנים טובות. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by ShOw-Time,

אני צריך בבקשה המלצה על מחשב נייד לצרכים דיי בסיסים אבל עם חיי סוללה טובים ומסך טוב שימושים של אינטרנט מזויקה סרטים לא משהו מיוחד,שיעשה את העבודה ויהיה אמין... המליצו לי על שניי הדגמים הבאים Toshiba Satellite M645-נראה מצויין רק עם סוללה קצת חלשה,ואני יכול להשיג אותו במחיר טוב Acer Aspire Timeline X 4820TG-גם לפי הביקורות נראה סה"כ בסדר גמור חוץ מזה הייית רוצה עוד כמה המלצות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by dlogan,

אין צורך במסך/ציוד הקפי התקציב הוא 3.5K עם אופציה לחריגה של 500 המחשב צריך להיות חזק, אני מתכנת הרבה ואני אוהב לעבוד מהיר אין צורך בכרטיס מסך מרשים אבל אחד שיצליח להריץ דברים יש לי מסך 24 אינץ אז כמובן משהו שיתאים אין צורך ב OC אהה ויש לי אהבה לאינטל אז רצוי אינטל תכלס זה מחשב של All Around

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה לא יגרע מהביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Dell U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים,…

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. שלום. אני זקוק למפרט בסכום של בערך 2000 שקל, לא דרוש מסך וציוד היקפי. למשחקים בעיקר, שיוכל להריץ בצורה טובה ואפילו מצוינת משחקים. זהו המחשב הנוכחי שלי: e6300 soprano thermaltake 500gb wd sata2 3gb ram 667 (2X512MB + 2X1GB) 7600gt 430w themaltake p5ld2 asus כונן DVD של LG חשבתי לקחת את הזכרון+ההארד דיסק מהמחשב הנוכחי+הכונן DVD, אולי גם את המארז, לקנות משהו חלופי וזול במקום הדברים האלה. בתודה רבה מראש !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by cheat-it,

יש לי מחשב כמה שנים והחלטתי לשדרג אותו, אני בערך מתכוון להשקיע בין 500-1000 ש"ח תלוי עד כמה שווה לי... המפרט: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ Asus P5K OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCIe Enermax Noisetaker 420W Raidmax Saggita יש למישהו הצעות מה אפשר לשפר פה? (גם OC אם זה יכול לעזור)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, המקלדת במחשב הנייד מדגם Acer Aspire 5738G התחרפנה לגמרי... חלק מהמקשים עובדים וחלק לא מקלידים כלום וחלק מקלידים דברים אחרים ממה שרשום על הכפתור... זה מחשב של חבר שלי... כך שאני לא יודע מה גרם לשינוי... התופעות: לחיצה על מספר 7 במקלדת נותן 87 לחיצה על y נותנת 8 לחיצה על d לא עושה כלום.. מאוד מוזר המצב של המחשב... אם מחברים מקלדת חיצונית לנייד, אז הכול עובד מצויין... מישהוא ששאלתי אותו אמר שאולי יש אבק במקלדת של המחשב שגורמת ללחיצה של כמה כפתורים ביחד? ניסיתי Fn + Num lock --> לא עזר בדקתי האם ה- Sticky Keys דלוק --> לא דלוק.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 890 ש"ח לוח אם: PH67-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E מחיר: 505 ש"ח זכרונות‏ DDR III 1333Mhz: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel מחיר 235 ש"ח דיסקים קשיחים‏ Samsung: 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ מחיר: 189 ש"ח כרטיסי מסך‏ Zotac: GTX460 Synergy 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר: 790 ש"ח מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling: Alpine 11 Rev.2 CPU Fan (s775,1156) מחיר: 65 ש"ח מארזים‏ Thermaltake: V4 Black Edition Middle Tower Series Black Case (No PSU מחיר: 180 ש"ח ספקי כוח‏ SeaSonic: 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מחיר: 310 ש"ח סה"כ 3164 .... ללא צורב. …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Nupractor,

שלום. אני מתלבט כרגע בין רכישת Dell Latitude E5410 ו-Vostro 3300. החיסרון העיקרי מבחינתי בווסטרו הוא הסוללה החדשה שמקבלים בברירת מחדל, ולכן אם אני אקנה את המחשב אני ארצה לשדרג אותה. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא ברשת עדות ברורה להשפעה של הסוללה על מידות המחשב (אני מודע לתוספת המשקל, אבל היא פחות רלוונטית מבחינתי). האם למישהו יש ניסיון עם המחשב והסוללה ויודע באיזה אופן היא בולטת החוצה? (מלמעלה, למטה, אחורה) תודה.

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. שלום לכולם אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט ב4000 שקל שיכלול מסך(19"-24" ) , מקלדת , עכבר , ורמקולים השימושים הם בסיסיים לאינטרנט ועבודה משרדתית , ומעט למשחקים ( משהו בסגנון המנוע של HL2 ) אין צורך להשתגע על שקט או מארז יוקרתי תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  18. עברתי באתר וראיתי את המפרט הזה של אחד המנהלים והוא ניראה לי מושלם רק להוסיף לו כרטיס מסך שיתאים לתקציב : תודה.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  19. תודה

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. המחשב צריך להיות בגודל סטנדרטי (15.6") אין לי בכלל ניסיון עם עבודות תלת מימד ואני מתחיל בקטנה מלימוד עצמי עם תוכנות כמו בלנדר ואולי גם ZBRUSH אשמח לשמוע המלצות על לפטופים לדוגמה שיכולים להתאים לצרכים שלי. אגב, הסיבה שאני מעדיף לפטופ ולא מחשב נייח היא בגלל מעבר לחו"ל (ואין לי שם דירה קבועה אז אני מעדיף לא להיגרר כל פעם עם מחשב נייח)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית. פרט לצרכים בסיסיים, גם ירוץ על המחשב מטלב. כלומר שלא יהיה מחשב "חלש" מדי . גודל צג : 14 אינץ' דיסק קשיח: לפחות 250. למרות שבימינו אין משהו עם פחות. שיהיה את החיבורים הבסיסים , בלוטוט' , HDMI . התכונות העיקריות במחשב הן חיי סוללה ארוכים ככל האפשר ומשקל נמוך ככל האפשר (אני יודע שמאתגר מעט עם 15 אינץ'...אבל מה שיש.) עדיפות ל 3 שנים אחריות. בסביבות ה3 אלף שקל . אם יש משהו ממש מומלץ, אפשר לסטות מעט מהתקציב. (למשל להגדלת אחריות או משהו בסגנון גם.) תודה מראש!

22. שלום, בבקשה המליצו על מפרט למחשב שישמש לעריכת סאונד אך גם לשימוש ביתי רגיל (עד 3K, אם ניתן - ללא חריגות). המחשב לא מיועד למשחקים ואין צורך ב OC. אין צורך בציוד היקפי וגם לא בכרטיס קול, עם זאת נדרשת תאימות לכרטיס הקול הבא: http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile192.html רמת שקט נדרשת: 8/10 יש צורך גם במערכת הפעלה ובהרכבה לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך תודה!

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by Like2Ride,

לכולם 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כל עוד יחס עלות/תועלת לא נפגע משמעותית. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אם זה משפר משמעותית יחס עלות/תועלת 2 . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? HD/משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). HD/משחקים/QUARTUS/VHDL/ ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימולטורים/משחקים כגון BLACK OP הרבה זמן …

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם לא מצדיק הוצאה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ילדה בת 10 - גלישה, קצת אופיס ומשחקי אינטרנט פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בקשה למפרט מחשב רב-תכליתי ב 6K כולל OC .1 מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן לנצל את התקציב ולא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?- תכניFULL HD , משחקים, גרפיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה( אופן השימוש מיועד לפרנסה אך לא רק התוכנות העיקריות שאני אעשה בהם שימוש זה 2010 solidwork אני יודע שצריכה לצאת גירסא חדשה ובשביל המדיה סנטר xbmc ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: nfs,dirt2,crysis, Assassin's Creed,cod * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב אמור להיות מחובר לטלוויזיה 40…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.