ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, וקיבלתי כבר מפרט והצעת מחיר מחנות http://www.httpshare.net/04082010182032.jpg את המפרט בנה לי בעל החנות שממנה אני כנראה יקנה, זה חנות שכונתית קטנה אבל יש לו מעבדת תיקונים מקצועית ומהירה ושירות טוב...ככה שגם אם אפשר להשיג את אותו מפרט ממקום אחר ב100-200 שקל פחות אני מעדיף לקנות ממנו בשביל לקנות בראש שקט. מה דעתכם על המפרט? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטי HD, וקצת קידודים של וידאו ואולי גם קצת משחקים... ככה שרציתי להשקיע בעיקר במעבד ובRAM, ופחות בכרטיס מסך.
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הי לכולם, אני מחפש להרכיב מחשב חדש שישמש לעבודה, משחקים ומדיה. המטרה היא מחשב שישמש אותי לפחות 5 שנים, לכן מתוכננת השקעה ברכיבי הליבה (מעבד, לוח אם מארז וספק), הזכרונות, הדיסקים הקשיחים וכרטיס המסך ישודרגו בשנים הקרובות, לכן אין צורך להשתולל שם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי: מדיה ב1080P במקרן, משחקים ב-QHD על 30" ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 10,000 שקל. שאני יוכל לבנות בו מודלים תלת מימדים ולבצע להם אנליזות. הכוונה שלי לקחת 100 ויותר תמונות שנלקחו במיקרוסקופ בגודל של 10 מגה כל אחת ולהרכיב מודל תלת מימדי. התוכנות שאני עושה בהן שימוש הן: א. Photoshop ב. imagej fiji אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק שיתאים לעבודה זו יתאים גם לגיימינג תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בבקשה תגידו לי מה כדאי לי לשפר להחליף ומה אפשר להשאיר או לחכות: My computer: Intel P4 2.0G GeForce 4 MX 440 512MB SDRAM 40GB Hard Disk CD-ROM X 50 CD-RW SONY 48X32X48 ??? ??? ??? ??? ??? שכחתי משהו? =\
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מידע כללי: - המסך שאני אקנה רוב הסיכויים יהיה 19אינץ' או 22 אינץ' - לא יותר, לא פחות. - ללא ציוד היקפי בכלל (חוץ ממסך אם אפשר)!! - אין צורך במערכת הפעלה. מטרת מחשב: - המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים - גיימינג וסרטים בלבד! תקציב למחשב: - התקציב שלי (ללא מסך אבל אם אפשר להכניס את המסך גם לתקציב, מעולה) - 5000 ~ 5500. העדפות: - יש לי העדפה למעבדי אינטל וכרטיסי מסך של NVIDIA, אבל שומר על ראש פתוח. - אני לא רוצה OC. - אם אפשר לקבל המלצה על איפה לקנות את המפרט שתביאו (KSP, TMS, IVORY וכו'). בקשות כלליות: - אני רוצה שהמחשב יהיה ברמה גבוהה שאני לא אצטרך לשדרג אותו בכלל בשנה הקרובה (לפחות). - אני…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel i5-2300- Tray800 פתרונות קירור למארזCoolermaster TX3110 לוח-אםGigabyte GA-B75M-D3H400 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 500GB SATA2/3400 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךAMD (ATI) Radeon HD6770 512MB/1GB DDR5550 מארזAntec Three Hundred (300)280 ספק כחHec Cougar-RS 450W275 סה"כ3045 ש"ח האם המפרט הזה טוב .. הוא מיועד למשחקים אפשרות חריגה עד 100 שח תודה על העזרה !
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
המפרט אינו כולל כרטיס מסך. מה אתם אומרים? זה כדאי?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עם מעבד דור שישי של אינטל בדקתי כבר אפשרויות מאילו שהגיעו לחנויות מה אתה חושבים על הנייד דגם: Dell Inspiron 5559 IN-RD09-9210 ? יש בו מה שאני מחפש, מסך 15.6 על רזולוציה יחסית גבוהה ומעבד i7 חזק. לא מאוד יקר יחסית לאחרים, ו 3 שנים אחריות. מה שחבל לי שהמסך הוא מבריק (לא מגע), אך אעבוד איתו בעיקר בתוך הבית ולא בחוץ... אני לא מחפש מחשב שהופך לטאבלט או משהו בסגנון. אשמח לחוות דעת עליו / עוד אפשרויות דומות במפרט. וגם, האם ניתן להחליף את כונן ה DVD, בדיסק SSD? אם כן, האם אני צריך איזה מתאם בנוסף לכונן עצמו? אשמח לתשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, battlefield ,diablo 3,max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
התקציב לא משנה, בעיקר למשחקים אני לא גיימר רציני אבל לפעמים אני משחק, אני צריך משהו שישרוד בערך שנתיים... אין לי חבור PCI E לצערי אז רק AGP
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב [לבית] שייעודו העיקרי יהיה אופיס ואינטרנט וקצת סרטים. תקציב ~2500 ללא מסך אשמח לחוות דעתכם. עומר
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלת תקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו. After Effects, Premiere, AVID וכד' המחשב מיועד לעבודות עריכה כבדות ועבודה עם קבצים באיכות 4K ו 1080p המטרה היא לעבד את הקבצים ולבצע Render בזמן הקצר ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. נדרש רק המרכיבים העיקריים על מנת שמערכת ההפעלה תרוץ ללא שום ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול הארד-דיסקים של מידע. רק הארד-דיסק SSD להפעלה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני וידע שזה די מעט כסף, אבל זה מה יש ;D בכל מקרה... זה בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים בינוניים ושאר פעילויות שותפות... ללא מסך! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אחרי שישבתי וחשבתי הרבה זמן .. הגיע הזמן להחליט וזה מה שיצא: למי שלא רואה: http://img404.imageshack.us/img404/6434/sofiqx8.jpg הורכב ב SkyPc! לדעתי זה הכי טוב במחיר הזה שאני יכול להשיג. וזה הגג אני לא מתכוון ללכת על הרידאון 2900xt . כי אפחד עוד לא ניסה אותו. וזה נכון שהכרטיס מסך ששמתי שם לא יסחוב לי משחקים עם DX10? הרבה אומרים לי.. מה אתם חושבים?? אה והספק יתמודד טוב? זה הכי חשוב לי לדעת!! תודההה!
-
- 14 תגובות
- 894 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740DG334G32Mn#shidrug http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK354G50MNKS בגדול זה בין 5650ATI + 330M או 330GT + 350M... שניהם כרטיסי מסך טובים (לגיימינג), אבל 5650 טוב יותר ובא עם מעבד פחות טוב... איזה מהם אתם ממליצים? *סליחה על ההודעה הנוספת... המחשב ששאלתי עליו מקודם נגמר מהמלאי...
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט מחשב למטרת משחקים ,עבודות תכנות ותכני HD. כולל מסך HD וסט אלחוטי (עכבר ומקלדת) כמו כן רצוי שהמחשב יתמוך בתכנים לטווח הארוך של שנים ולא יהיה צורך להחליף רכיבים עוד שנתיים אני כנראה רוכש את המחשב באילת (כלומר ללא מע"מ ) אז עדיף מפרט של רכיבים אשר קיימים בסניף KSP שם או חנות אחרת אם אתם מכירים כי אני לא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצללל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה עם כמה תוכנות עיבוד נתונים שירוצו במקביל גודל המסך?* בינוני משקל רצוי?* לא קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?* רצוי כמה שיותר אין בקשה ספציפית האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,HDMIוכו)*לא בלוטות?* לא גודל מינימלי שלכונן קשיח?250 GB * כונן CD/DVD?רצוי אבל לא הכרחי צורב?*לא כונן Bluray?*לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?* לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא בין 5000 ל-6000 תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן בנו לי מחשב בIvory אבל אני עדיין יכול לבטל את העיסקה, המחשב מיועד למשחקים ולצרוב ווידאו שאני מצלם במצלמה אנלוגית, מה אתם אומרים? שימו לב הזכרון X2 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום מחשפ מחשב נישא לעבודה משרדית מלאה - אינטרנט אופיס וכו'... עם יכולות טיפה מעבר שיחזיק לכמה שנים טובות מעכשיו של חברה רצינית לא סתם. בעלות של עד 3000. ללא מסך מבריק. תודה גודל מסך רצוי 15.4 והרבה זיכרון הרבה נפח דיסק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
המחשב יקנה מ KSP כי הם מאוד קרובים אליי משום מה אני רואה המלצות על מארזים בסיסיים אם אוכל לדעת למה ? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כמו מקס פיין 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינו…
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הי אמא שלי צריכה מחשב, ואני מתכוון גם לרכוב עליו בשביל להפוך אותו לשרת הורדות (המחשב לא נמצא בחדר שינה של מישהו). אמא שלי בעיקר גולשת ורואה סרטים קצת אופיס ומייל - דרושה תמיכה בHD אבל נראה לי שהמעבד יספיק. אני צריך גם מקלדת ועכבר אבל לא מסך ו/או רמקולים. רצוי מאד שהמפרט יהיה מזיגזג. מה אתם אומרים על? הסר כמות מוצרים סה"כ Coolermaster Centurion 532 + 430W psu 507.90 ש"ח AMD Athlon 64 (3800+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 450.56 ש"ח ASUS M2A-VM HDMI (AMD 690G) - mATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 499.85 ש"ח 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 397.30 ש"ח WD 160GB-8MB JS - 720…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עומד לרשותי תקציב של עד 3 אל"ש לנייד שולחני עם מסך 17 אינצ' ומעלה. המחשב יהיה תמיד מחובר לחשמל, וישב על שידה. הניידות שלו תהיה מינימאלית. השימוש שיתבצע במחשב זה מידי פעם עבודות אופיס, שירים, אינטרנט, הורדות, צריבה וסרטים. בעיקרון נורא חשוב לי שיהיה מודבר במסך כמה שיותר גדול, מחשב זריז והרבה מקום איכסון (250GB במחשב הנ"ל נראה לי מעט מידי) לצערי המבחר שלי מצומצם ועד לא קיים. מצאתי רק מחשב אחד אשר תואם את הדרישות שלי, ולכן אשמח אם חברי הפורום אשר מבינים בתחום יותר ממני יוכלו להמליץ לי על מחשבים נוספים בז'אנר. כרגע המחשב המדובר הוא Fujitsu Siemens Amilo Li3910 שמוצע ב-night-net.net בכ2900 ש"ח. בנוסף אשמח לקבל המלצות על המחשב הזה והאם עדיף לי להישאר עם הבחירה הזאתי.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
שלום יש לי הצעה לרכוש דרך מקום העבודה שלי מחשב של hp נייח ולא נייד. מאחר ואני לא בקיא בפרטים על מחשבי אלו הייתי שמח אם מישהו שמכיר יחווה עליו דעה. המחיר הוא 4500 ש"ח כולל מע"מ ובלי מסך. זיכרון 512 צורב dvd הארד דיסק 160 גיגה הכל של hp. תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איזה חנויות מוכרות ניידים בדיוטי פרי , והאם מישהו בדק והשווה מחירים ???
-
- 4 תגובות
- 12.8k צפיות
-